mio säger...

MIO SÄGER GODNATT

En gång till..

Japp då var de dags igen,, Fick vänta enda till kl 13 innan läkarn ringde,, och de visade sig att Mio hade urinvägsinfektion IGEN,, Stackarn,, och han kan ju ha haft de ganska länge nu med.. tecken på uv är bla kräkningar och ja han har ju kräkts sen födseln men de senaste veckorna har ju vart värre=(.. Så de var bara att åka och hämta ut mer medicin,, antibiotika e de nu.. Tecknade ett högkostands skydd till Mio häromdagen på apoteket för de känns som de e behövligt nu.. Men de skulle odla hans kisseprov mera och så skulle han höra av sig nästa vecka igen,, För nu kommer vi antagligen behöva röntga njurarna osv osv.. Känns som de aldrig tar slut.. Stackars mammas lilla älskling,, Inte konstigt att han gnäller och e kinkig mkt,, allt som han behöver gå igenom hela tiden=(..
Nu sover han gott i alla fall..
Vi har vart ute hela dagen sen kl 9-12.30 hehe,, Först hämta vi smörgåstårtorna,, sen veckohandla vi,, sen blev de IKEA där vi köpte 2st hyllor till Mios rum och även lådor till hans bokhylla.. Sen köpte vi också en ny klocka till köket då "någon" hehe råkade ha sönder den hehe,,och två nya krukor till Vardagsrummet=) Någon är då JAG hehe..
Sen åkte vi hem och fika,, Eller a Jerry fika och jag gav Mio gröt.. Sen fick ja åka till torget då och hämta ut Mios medicin,, köpte även lite nya ljus.. Träffade på pappa och lillebror på torget med=)
Nu är jag hemma är helt slut hehe Jerry sitter och svär över att han inte fattar sin nya telefon hehe jag har gett upp att svara honom för han blir bara argare hehe så nu sitter han och pratar med sig själv=)
Nää nu ska jag städa lite inför morgon dagen=)

Bloggar från mobilen

HAHHABLOGGAR FRÅN MOBILEN FÖR FÖRSTA GÅNGN HEHE KOMMER LI EN RIKTIG BLOGG NÖRD NU HIHI

Sovmorgon?

Hmm vad e det??,, Nää varför inte vakna nstan 1tim tidiagre än vanligt idag,, 4.30 ville lille man upp.. eller ha mat rättare sagt,, visst de fick han,, han somna om sov 5min sen gjorde han nr 2 och då var det bara att gå upp efter det=( SUCK,, trött e man.. Skulle behöva sova när han sover sen men vi måste typ åka iväg vid 9 och fixa alla grejer inför helgen suck,, får se hur jag är runt den tiden i värsta fall får Jerry åka iväg och hämta tårtorna själv så ja kan sova nån tim i alla fall..
Fattar inte varför han fortfarande gör nr 2 heeela tiden,, igår var de väl ca 6-7blöjor igen,, Ringde BVC igår kväll men vet ej om de har öppet idag hoppas de.. Sen e man ju lite nervig fram tills kl 8 då läkarn ska ringa om Mios provsvar.. Hoppas inte de e nåt nu,, Tycker stackarn har haft tillräckligt med motgångar i sitt lilla liv...
Medicinen Mio går på "Zantac" ska ju motverka kräkningar.. Men han spyr ju fasiken av medicinen=(,, Den e verkligen skit äcklig,, vet inte riktigt hur jag ska få i han allt utan att han ska spotta och kräkas liksom,, Kan ju inte blanda i den i maten för då vet jag ju inte heller om han får i sig allt.. plus att man egentligen skall ta den en stund innan mat.. Hmm svårt.. får hoppas att han vänjer sig..
Hopp invänta kl 8 var det då ja...

Pratglad..

Oj vad pratglad min son var idag då.. Försökt somna han i 30min nu,, han skriker inte men han ligger och tjötar för fulla muggar i sin säng hehe,, Mkt som hänt idag antar jag hehe. Hoppas han somnar snart så ja kan krypa ner under täcket och titta på lite tv..
Imon e de full rulle.. Ska fixa allt inför helgen.. Hämta ut smörgåstårtorna, köpa dricka och annat gojs.. Även veckohandla ska vi göra.. Sen ska här städas,, inte så mkt städa ju förra helgen,, men damsugning behövs hehe,, och lite dammning kanske=)
På kvällen blir de mys med Avatar,, funderar på om ja ska fuska med en påse nötter? Vad tycker ni hehe,, vatten blir de självklart till,, Ingen cola hehe=) Så får vi la se om jag gillar denna film hehe,,
BTW mitt coola påslakan set från HM kom idag mmm riktigt fint,, tvättat de nu så de blev mjukt och gott så de ska på imon=)..
Hmm nu blev de tyst från Mios rum,, undra om tjötkvarnen sommnaT?? hehe
jaja ska kolla de sen blir de television tittande=)

Massa

Japp,, Denna dagen hade jag planerat att bara vara hemma och mysa,, Men så blev inte fallet.. Upp kl 5.15.. (Mio sov hela natten).. Han hade nog behövt en timma till för han va super trött men men han vägra somna om.. Jerry kom upp vid 6.45 super trött.. Men kan som sagt inte hålla en 7månaders tyst hehe,, Japp 7månader idag stora pojken=) Grattis mammas ängel=)
Men a,, Jerry drog och Gymma,, Medans jag försöker somna Mio,, Så pratar doktorn vi var hos igår in ett medelande på min mobil..
Han säger "Vi har fått tillbaka svaret på kissprovet på Mio,, De växer massa bakterier där på så vi skulle gärna vilja ta ett till.. De kan han kommit smuts i urinet men vi vet inte så vi vill ta ett till test" Ja får panik för i mitt huvud hör jag bara MASSA BAKTERIER allt de andra om att de kan vara smuts osv de hörde ja inte eller jo de gjorde jag ju,, men a ni vet som mamma,, hehe
Så när Jerry kom hem var det bara att packa skötväskan och klä på Mio och dra iväg=(.. Där fick vi även ta blodprov,, Mio var så duktig da inte ett ljud=) Han e la van nu så ofta som de sticker i honom=(  De förklara då att de hade sett massa bakterier men de kunde inte veta om de var nåt eller om de va smuts.. De kan vara UV igen,, eller nåt annat eller ingenting.. Kl 8 imon ska han ringa mig om svaret,, Om jag e nervös,, O ja,, Alla bilder från när Mio var 4v kommer ju såklart tillbaka.. Visst då hade han över 39graders feber och åt nada så fick ha dropp,, och nu har han ju inte feber och äter så om han skulle ha UV så behöver vi ju inte ligga på sjukhus,, Men han kommer nog få gå igenom massa undersökningar igen=(
Mm vi får se imon va han säger,, oron har lagt sig lite nu i alla fall.. men va nog inte i mina sinnesfulla bruk i morse hehe eller va de heter,, Men de e ju inte direkt ett sånt samtal man vill ha på morgonen,,
Sen drog vi till Hisingen till Netonet,, Jag har ju låtit Mio leka med min mob,, kanske inte de smartaste draget så den e jätte seg nu,, Så jag och Jerry köpte varsin ny=).. Touch hehe ja har sagt aldrig touch men denna va inte dum alls.. Fick tips från Cochen Linda hehe=)
Sony Ericsson U1i Satio Black
Denna blev de=) Grym kamera kan jag säga hehe=)
Japp Nu sover Mio så ska passa på att vila lite själv=)

Snart helg!

Japp idag är de onsdag,, eller a den e la snart över,, imon torsdag nähää hehe,, och sen fredag och då är det helg=) Gott,, Kommer va en fullspäckad helg,, ska fira Jerry både lördag & söndag=),, På lördag kommer min familj hit plus några av Jerrys kompisar,, På söndan kommer Jerrys mormor & morfar och hans moster med man och deras 2barn=) Smörgåstårta ska vi bjuda på mmm,, Längtar för jag ska få fuska 1dag hehe Lördan tror jag de blir.. =)
Japp ska snart fälla ihop mina ögon för natten,, Inte lika trött idag som igår men ändå seg hehe,, Mio var jätte gossig nu på kvällen,, Men medicinen gillar han inte,, stackarn fick kväljningar och sen ville han inte äta efter,, Medicinen smakar ju mint,, så allt han tar i munnen efteråt smakar ju konstigt,, men efter ca 20min kunde han äta haha=)..
Så ska ge medicinen typ 30min innan han ska äta nästa gång,, måse nämligen ge den innan han äter om den ska ha nån effekt..
Han e så söt nu den lilla,, Han blir bara mer och mer medveten om saker och ting,, Och han lär sig mer och mer för varje dag,, Idag har han rullat tillbaka från mage till rygg 2ggr=) Wiee så snart kommer han nog kunna göra de lika lätt som andra hållet=)
Going=)
Sen älskar han d-droppar hehe bara man visar han flaskan först,, Om man inte gör de då gapar han inte.. Så jag får gå ut visa flaskan då kommer han springades i gå stolen och gapar för fulla muggar,, Han ska ju bara ha 5droppar men om han skulle få som han hade velat hade han nog druckit upp hela flaskan haha,,
Sen har han börjat banka med grejer,, Leksaker ihop,, och banka i bordet=),, Visst jag kommer la få spader om nån månad men just när de händer första gångerna så blir man hur glad som helst över hur duktig han e=)
Och krypa kommer nog också om några veckor,, Han försöker för fulla muggar men fattar inte riktigt att man måste röra på armarna och fötterna för att komma nån vart,, han bara ställer sig på alla fyra hehe..
E man söt eller? hehe
Just de läkarn sa också att tand 3 & 4 e på G,, Man kan riktig se hur svullet tandköttet e hehe,, sötnosen kommer va så fin med sina 4tänder sen hehe,,
Jaja,, Nu ska jag kolla lite på Anna The Anka hehe,, hon e la skön=) hehe,,

Mio älskar..

Mm denna låten/videon älskar Mio haha helt sjukt,, vad han än gör så slutar han med det när just denna videon kommer på TV han sliter inte blicken en sekund från den haha Jerry har de på film=) Så söt mammas älskling..

Utredning,,

Japp besök hos doktorn idag=) Gick riktigt bra,, han lyssna på oss förstod osv osv Vi vägde Mio men han går upp som vanligt haha spräckte 9kg gränsen idag 9255g vägde den lilla tjockisen hehe=).. Men han tyckte såklart också de va konstigt att han spydde så mycket som han gör,, så han skrev ut medicin "Zantac" till Mio som han nu ska få 2ggr om dagen.. Gav han 1gång förut de gick bra hehe=) Men sen,, så har ju Mio sen födseln typ låtit lite när han andas de typ rasslar i halsen och när han äter låter de som sjutton,, Detta har jag även nämnt för BVC redan när han var 4v,, Men fick till svar att de e vanligt och att han växer ifrån det med,, Men denna Läkaren reagerade på detta och vill nu röntga Mios lungor.. Mio har ju även hostat mkt sen han föddes pga av alla "sura uppstötningar" så de kan också ha gjort nåt med lungorna..
Mammas plutt=)
Så de va ju mindre kul att höra.. men nu ska han i alla fall röntgas och allt ska kollas upp och det känns ju bra i alla fall=).. Även om det "bara" tog 7mån för dem att fatta..
Skulle egentligen tränat idag men känner mig gör konstigt mår illa, snurrig typ,, och ont i halsen,, hmm så de blev inget med det..
SÅ efter doktorn åkte vi och Köpte Avatar de sålde den för 99kr på Elgiganten bara idag hehe,, Jag har inte sett den,, inte min typ av film men men alla tjötar ju så om den så på fredag ska jag och Jerry se på den=) hehe
Goingen=)
Sen blev de en snabbis in på Coop köpte rullgardin till Mio men såklart passar de inte här för vi har sånna gamla fönster så vet inte riktigt vad vi ska göra.. Måste ju ha en mörk läggande rullgardin där inne i hans rum nu de börjar ju ljusna gör tidigt hmmm Tips nån?
Hehe Mio har börjat slå saker mot varandra och tycker de e gör kul,, han blir så glad när han upptäcker att han kan göra egna ljud hehe söt nöten=)
Japp sen drog vi hem,, Jerry käka jag drack påse hehe Mio åt gröt=).. Har blivit mkt bättre i Mios mage idag i alla fall=)
Nu sover lillen och Jerry åkte precis till Jobbet=(,. Segt men han e ju ledig fredag så de e bra=)
Nya pyjamsen 2=) Superman wieee
Imon händer la inte så mkt,, hade uppskattat fint väder så man kan gå ut lite mm återstår och se,, Mio blir 7mån imon i alla fall=) shit stora pojken hehe=)
Nu ska jag nog ta mig en liten powernap själv=) hehe

Mmm

Mmm fick sova från 21-06 idag mmm riktigt utvilad idag vill jag lova=),,, Mm e la 4 natten i rad Mio sover heeela natten utan ett enda uppvak,, helt underbart=).. Peppar peppar haha
Har sett att jag fått massa nya läsare hehe ja de e alltid kul=),, Antar att de e mest mammor eller?? Haha,, men de e gör kul=)
Nu ska vi snart iväg till Doktorn med Mio,, Spännande att se vad de har att säga.. Jag har redan förberett mitt arga tal om han skulle säga "de e normalt" Då jäklar !!
Sen blir de träning med Jessie,, Sen vet jag inte om de kommer nån mamma hit på fika hehe,, återstår att se.. NU måste jag börja packa i ordning här=)

Stackare

Jag lider verkligen med Mio nu asså.. Idag har jag bytt 10blöjor asså bajs blöjor,, a ursäkta mig men detta e en mammblogg hehe
De e inte normalt,, Stackarn har ju ont nu,, han börjar skrika bara vi närmare oss skötbordet=(,, Plus att han e en spybebis han kan ju inte behålla så mkt mat just nu? Mm vi ska ju till läkarn imon så får fråga om de här med,, han måste ju gått ner i vikt nu känns de som=( Mammas lilla älskling,,,=(=(
Han kan inte koppla av heller när han ska sova,, nää usch vad jobbigt detta e asså,, 5dagen nu,,
Imon blir de även träning=) Cykel och Core,, vat ett tag sen jag träna nu 1v sen =( DUMMA MIG;, men har haft skit mkt att göra faktiskt,,=)
Nää gud orkar inte skriva mera haha e så jäkla trött God natt=)

Ont i halsen,,

Ja nu ar jag haft sådär ont i halsen i ca 3dar,, Jag känner mig typ på gränsen att bli sjuk hela tiden,, men de bryter aldrig ut,, känns gör skumt asså.. Kan de inte bara bryta ut så man blir frisk eller bara försvinna?? Åhh segt,, Blev ingen Partille idag pga de,, vill inte riskera om jag nu e sjuk att smitta ner små bebbar..
Japp var i alla fall och klippte mig=).. Nu kan Mio allt försöka dra mig i håret hehe,,
E så synd om han,, Ringt BVC nu igen de ska ringa upp för han slutar aldrig göra nr 2,, 6blöjor e vi uppe i idag=(,, Och nu skriker han också mera,, Nåt stämmer ju inte=(,, 5dar har de hållt på så här nu=(.. Lilla gubben,, Tog mig 55min att somna han nu,, försökte med allt,, vagga, flaskan, låta han ligga osv osv inget funka till slut somna han väl av utmatthet,, eller nåt..Ja blev också helt slut haha
Imon ska vi i alla fall till Läkarn för Mio kräkningar,, skönt att de kommer igång nu,, bara de tar oss på allvar för annars kommer de ryka om mig de ska ni veta,, Ett barn på 7mån ska inte spy så här mkt asså,,Och nu bajsar dessutom hela tiden,, han lär ju gått ner i vikt nu lilla hubbe=(..
Mm på torsdag Blir Mio 7mån hehe shit va tiden springer iväg asså,, bara 5mån kvar tills 1år hehe,, Längtar redan till Julen hehe,, Den kommer bli sååå mysig i år asså.. Mmm Vi ska vara som en riktig Svensson familj,, baka pepparkakor och pepparkakshus osv osv hehe,, Mysigt värre=)
Nää om ja ska titta på TV nu medans lillen sover=)

New Hair=)

Yes så här blev det=)
Haha vikka snygga bilder man kan ta då hehe,, jaja ni ser frissan i alla fall.. Kan göra massa grejer med den=) Skit kul,, fick massa kompilanger av alla andra på salongen och hon som klippte mig var så glad för att hon fick göra nåt annorlunda haha hon höll på med mig i över 1,5tim bara för att de va kul=)

Hmmm?

Mm fick sova inatt igen=) Lovely=),, Sov som en stock vill jag lova hehe..Snart ska jag åka och klippa mig jajämnsan,, hehe Jerry tror fortfarande inte jag vågar hehe
Okej varning,, alla mammor tips tack=),, Som sagt Mio har vart lite konstig i magen i nu snart 5dar,, Igår bytte jag 9st blöjor??? Och i morse vakna han med en rejäl en asså.. GEr ju han majsvälling nu får att göra de lite hårdare men de funkar inte,, Han har vart vaken sen kl 5.15 och jag har redan bytt 2st på han,, Jag kan inte se om de e tänder på G men va sjutton kan det vara??

Suck

Shit vad trött jag är nu,, En lugn dag blev en dag med full rulle=).. Martina med Baby Alva och Jessie med hund Hampus kom på besök..
Alva var sååå söt,, Så liten,, att Mio vart så liten e helt ofattbart hehe
Sötnos=)
Mio sov första timmen de va här,, När han vakna så vakna han såklart på fel sida,, Va riktigt kinkig hela eftermiddan=(,, Dock var de himla roligt,, Han ville leka med Hampus hela tiden men Hampus var rädd för Mios gåstol så han sprang ifrån Mio hela tiden och Mio blev gör sur haha
Klappar Hampus=)
Martina & Jessie,, vi hade bullkalas,, JA jag fuska i mig en bulle hehe,, men annars har jag bara levt på påsar idag=)
Alva och Mio leker hehe=)
Japp Mio var så uppspelt hela tiden att han inte ville äta och de resulterade i gnäll osv.. Men men man kan ju inte alltid vara glad=)
De tog mig 50min att somna han också=(,, Han var gööör trött men kunde inte koppla av alls=(,, Så tror natten kommer gå sådär,, Han kommer nog drömma om Hampus hehe
Nu e jag så trött att ögonen håller på att falla ihop,, så god natt=)

Besök

Japp nu intväntas de besök av Martina och baby Alva=),, Alva e bara hmm 6veckor tror jag hehe såå söt en liten hårboll e hon=) hehe
Mio ligger nu och sover han måste ju vara pigg och glad när vi får dambesök=)
Känner mig lite bättre i halsen i alla fall=) Gott e det,, Var nog bara morgon ont då hehe
Japp imon Kl 9 smäller de då ryker håret,, Jerry tror fortfarande inte att jag vågar haha de ska han får ångra=)
Ungefär så här kommer de bli då rå:
Rihanna's Hairstyle at the 2010 Grammy Awards
Rihanna's Curly Mohawk  with Blonde
Back View of Rihanna's Mohawk Haircut
hehe,, blir nog bra,, va fasiken blir de fult så växer de la ut hehe,, Man måste våga lite här i livet=)
Börjat med påsar idag,, än så länge går de bra,, jo kan väl erkänna att de ryckte lite i näsborrarna när jerry käka makroner förut men Nej,, 2v med påsar,, Blir ett undantag i helgen då Jerry fyller 25,, Vi ska ha kalas både lördag och söndag,, så då ska jag ta mig en bit smörgåstårta=)
25år jajamänsan gammal Gubbe jag har va=) hehe,, Tror han har lite åldersnoja faktikst hehe,,
yeye Nu ska jag ta på mig,, kan ju inte sitta i mjukis byxor när de kommer=) hehe,, Nu ringde Martina,, Jessie kommer också,, Gud så trevligt=) En liten tjej dag idag då=) Eller a Mio e ju med på ett hörn hehe
Puss & Kram Melle is Happy today,, Why I dont know,, joo just de,, fått sova 2nätter,, se vad lite sömn kan göra för Melle Belle=)

Imon,

Yes,, nu var friss tiden bokad imon kl 9=) Jag VÅGAR mohaha..
Mio sov kanon inatt=) 19.30-5.35=) de gillar vi,, Jerry gick upp så jag fick sova 7.30 de gillar vi ännu mera hehe..
Ringde BVC förut då Mio haft konstig mage i 3dar nu,, så vi ska testa majsvälling så får vi se om de blir bättre,, denna djungel asså blir tokig hehe..
Igår såg jag och Jerry Ugly Truth den va riktigt rolig faktiskt,, kan jag rekommendera=)..
Nu har man betalat räkningar oxå mindre kul,, suck,, men men de e ju nåt man måste..
Vakna i morse av ont i halsen=(,, Hoppas inte jag håller på att bli sjuk bara,, ska ju träffa massa mammor och bebisar både imon och på onsdag=(,, Får se hur de går under dagen,,
Idag händer inte så mycket,, Jerry ska åka på möte kl 11 sen jobba till 00 så jag och Mio kommer vara heeela alone hela dagen,, inget promenad väder heller så de blir la bara mys hemma.. Kan ju inte städa hehe gjorde vi ju igår=)
Men rensa nåt kanske hmm får se..

Du bara måste..

Ja du bara måste gå med i Gratisbio de e grymt,, man svarar på lite undersökningar, spelar spel, besöker sidor osv så får man poäng som man sen kan byta in mot presntkort på tex Nelly,, eller presentkort som gäller ÖVERALLT=) Du kan även byta in dem mot biobiljetter så BRA!! Gå med nu=)

Roligt

Snodden denna från; Sahra himla roligt,, säg detta på engelska;
Köpa hav stol tio
Jag se knä växa
På té snö penna
Drar är skjorta tio
haha=)

Städdag=)

Halloj,, mkt idag=).. Mio sov hela natten förutom en liten dröm vid 21.30 tiden,, Sen vakna han inte förens kl 5=) underbart=) Jerry gick upp med han men jag kunde inte sova då Mio var på ett jäkla humör.. skrek seriöst heeeela morgonen=(,, Vet inte varför,, aldrig hänt innan=(.. Så vi var lite oroliga när han skulle till mormor,, Men han hade vart gööör snäll inte gnällt eller nåt,, och sov även middag i 2tim!!!
Hur kommer de sig att de alltid e snälla hos andra? haha
Busungen=)
Japp Vi lämna Mio hos mormor då,, fick med oss hyllan till Mios rum,, vi åkte hem och började städa.. Fick i ordning Mios rum gör bra ser ut som ett riktigt rum nu=),, Bara lite tavlor och hyllor som ska upp=)
Sen grov städa vi heeela lägenheten,, rensa kylskåp,, skrubba badkar, kaklet,, bakom spis,, japp ALLT!! Så nu e lägenheten skinande ren=)
Gullunge=)
Sen åkte jag och Jerry och käka kina mat mmm,, va konstigt att kunna göra vad man ville och bara sticka sådär hehe,, inte gjort på nästan 7mån hehe,, Sen satt vi där,, ja ha vad ska vi göra nu?? Hehe,, konstigt de där, när man väl kan göra massa saker så kommer man inte på nåt hehe,
Nää men vi åkte till 421 och panta burkar,, gick även in till Barnens hus köpte en leksaks mobil till Mio,, SOM INTE FUNKA NÄR VI KOMMER HEM grrr,, så JErry ska åka tillbaka med den imon=(,, Köpte en bil till han med,, den va la sådär kul haha..
Vi hyrde även en film Ugly Truth,, =),, Så ikväll ska jag unna mig lite Indian popcorn innan påsarna imon=),, hehe
Imon ska Jerry jobba 11-00 seeeegt=(,, Han ska på möte innan jobbet,, så de e därför.. men men,,
Sen har jag och JErry slått vad,, Jag sa att jag ville klippa mig som Rihanna ni vet helt rakade sidor och runt om,, Han sa att jag aldrig skulle våga,, hehe vad tror ni?? Jag tror jag vågar så bara därför ska jag ringa och boka frisstid imon=)
Rihanna's Hairstyle at the 2010 Grammy Awards
Hehe coolt va=),,
Japp så ska allt visa Jerry att JAG vågar hehe,,
Nu blir de Mio mys sen lite Jerry mys=)

Rolig grej

Regler; Ta fram din mobil, bläddra random mellan dina sms och svara på frågorna;
Vad skulle du göra om din pojkvän/flickvän var otrogen?
*Fan va cool hihi
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
*Ja fan,,stackaren
Vad är det första du säger till din kompis när han/hon blir påkörd av en buss?
* Ge han blåbärs pure
Vilket sms blev du mest berörd av?
* Tror jag är kl 6 puss
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
* Fick du köpt ett täcke?
Vad skulle du skrika om du vann 1miljon?
*Ja e där om 5
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
* Ja sjukt hör snöar det
Vad vill du höra mest av allt?
* Duktig Flicka, köpte en espresso och en glass hihi puss

Tror det

Aa asså jag tror fasiken de e tänder asså.. Joo jag vet jag skyller på de jämt, hehe gött att ha nått att skylla hans gnäll på men aa för som sagt 6bajs blöjor är bytta i dag mer än dubbelt som vi brukar,, plus att nu på kvällen satt man med händerna i munnen och skrek=( Stackarn,, och lite feber har han med=(=(,, Så nu vet vi hur nätterna kommer se ut några veckor framåt,,, suck..
Grr I`m a tiger grrr,, hehe japp en utav de nya pyjamasarna=) sötunge=)
Han kommer garanterat äta inatt med för han har matstrejkat idag,, hmm de e konstigt ena dagen äter han som en häst och nästa ingenting haha,, När får man in rutiner liksom??
Jag märkte i alla fall idag,, att vi inte ska rubba på hans sov rutiner,, Han har sen 1v tillbaka sovit kl 9-10.30 och sen kl 14-15.30 men några diffar ibland,, Idag åkte vi och handla mat kl 8 hehe jag vet Tidigt men gött inget folk där och vi är ändå vakna hehe... Men de gjorde ju att Mio bara sov ca 20min.. Och sen ville han inte sova när vi kom hem utan somna vid 12 istället sov 45min sen va han gör trött och somna vid 14 igen sov 45,, och sen somna han igen vid 16 och sov 1tim så väldigt hackigt idag asså.. Plus väldigt grinigt,, Så nää ska vi handla eller göra nåt så får vi göra de efter hans morgon sovning=) hehe
Nyvaken=) sötnosen..
Japps skrivit min Lista nu,, Herregud hur ska vi hinna allt imon asså hehe,, Ja hoppas Mio är glad hos mamma så vi hinner med allt=).. Men han brukar vara glad när han e hemma hos andra.. Miljöombyte liksom=)
Mmm Life is goood sometimes=) hehe
Japp får la slänga in en bild på Jerrys fortsättning på armen då också,, han fyllde i 2st fjärillar och lite mer skuggningar,, Han blir nog helt klar nästa gång=)
Mm älskar färgerna=) skit snyggt=)
Japp Jerry e på konsert nu som sagt och jag ska nog sussa kudden alldeles strax,, ska bara läsa lite bloggar som vanligt=) hehe
God natt

Huvudvärk=(

Mm har sjukt ont i huvudet idag asså,, och de blir ju inte bättre av att Mio springer runt och testar hur högt han kan gapa haha.. sötnosen=)
Japp idag var vi och stor handla,, verkligen stor handla,, hehe aldrig betalat så mycket på ICA,, men vi köpte jäkligt mycket andra grejer tex en ny mopp och städ grejer osv,, för imon ska här städas som aldrig förr=)..
Sen åkte vi hem och jag drog iväg igen åkte till torget,, köpte 3st pyjamasar till Mio,, med korta armar och ben nu när han har täcke=) Köpte även ett par skor till han och en t-shirt till mig på Gina för resterna av presentkortet=)
Mio har vart riktigt kinkig idag och han e förlåt väldigt lös  magen,, funderar på om de e dessa tänder ändå.. hmm,, han matvägra hela förmiddan men till slut åt han gröt=)
Köpte Nestles godnatt välling idag som jag tänker testa sen se om den funkar bättre..
När Jerry åkte iväg ikväll sen ska jag skriva en låååång lista på allt som skall göras här hemma hehe älskar att skriva listor=) haha..
Jaja vila lite nu medan Mio sover kanske hade vart nåt=)

Ger upp

Äntligen har Jerry gett upp,, hmm gett upp vadå??..
Joo han har nämligen försökt sen vi blev tillsammans att försöka ta grejer med hjälp av tankekraft haha,, Jag ni vet mobilen ligger på bordet man orkar inte resa sig,, Jerry sträcker då fram handen och försöker tänka sig till mobilen,, Häromkvällen gjorde han detta igen,, men till slut sa han"Ää de kommer la aldrig funka lika bra att ge upp"
Hmm det tror jag med=)

Lördag

God morgon,, Hmm trodde man skulle få sovmorgon eftersom Mio somna en hel timma senare än vanligt igår men NEJ hehe,, han var tvungen att lägga nåt stort i blöjan 5.15 så de var bara att stiga upp hehe..
Men han sov bra inatt eller bättre i alla fall,, från 20-03.. sen ville han ha mat vid 3.30 hehe,, sen sov han ja då till 5.15..
Jag gick upp.. Jerry var ju och tatuera sig igår så han var lite mör hehe,, men inatt var han uppe båda gångerna=),, Och han ska ta natten inatt=) LOVELY=)
Så fort babe vaknat ska vi åka och storhandla.. Sen blir de bara mys hemma tills han ska iväg ikväll.. Då ska jag och Mio bara mysa och sen ska jag lägga mig så fort han somnat för imon är de röjar dagen här hemma=)
Vi ska lämna Mio till mamma,, och om jag får som jag vill så ska vi RENSA allt,, skrubba varje liten jäkla vrå,, jag lägenheten ska bli tipp topp,, Ska även damsuga alla Mios leksaker haha fick tipset av Lisa.. De blir ju så dammiga och luddiga för han käkar ju på dem och så fastnar de ludd och damm hehe..
Yes,, nu blir de morgon mys med bebis=)

sooova

Japp,, snart ska jag sooova.. Mio tänker köra en uppersittar kväll just idag när mamma e som tröttast men men hoppas på sovmorgon imon istället då hehe mm in my dreams=)
Nää men dagen idag då,,Lisa och Maya kom på besök=).. Mkt trevligt.. Mio blev dock rädd för Maya några gånger haha han e allt lik sin far lika känslig hehe skrek som en stucken gris när Maya tog hans leksaker hehe,, Sötnosen..
Fick jätte fina presenter av Lisa och Maya,, jag fick ett gör fint armnband och Mio fick ett par mysbyxor=) Perfekt,, han gamla e nu mera för små hehe så kom lägligt=)
Mio har ätit 3portioner gröt idag=) wieee,, fast han banga biffstroganoffen hehe.. Men han var duktig idag=)
Just de fått tid till Läkarn för Mio nästa onsdag oxå, kanon=)
Imon blir de stor handling hehe gott,, undra vad man ska lyxa till det med i helgen nu när man ska börja med påsar på måndag hihi,, får se vad de blir för gottit=)
Nää nu blir de sooova,, eller a Jerry tvingar mig hålla han sällskap medans han äter men sen blir de soooova

Money money money

Yees fredag och löning,, eller a jag får inte min förens på måndag,, men ändå=) Jerry får pengar idag hihi.. Men hälften försvinner ju sen med alla räkningar grrrr,,
Åhh e så trött idag,, som sagt vart vaken sen 1.30,,, kommer sten däcka ikväll asså.. Har läst nu att de e många 6-8mån bebisar som krånglar med sömnen de är i nån FAS grrr hatar dessa faser,, så e la bara att stå ut i några månader då suck,,
Hopp snart kommer Lisa och Maya hit då blir de la inte en lugn stund,, får la hinka kaffe för att ha ögonlocken öppna hehe,,=) Kul de ska bli att se Maya gå nu hehe sist hon var här kunde hon inte de=),, Åhh längtar såå tills Mio går eller kryper så han kan ta sig fram själv hehe,, detta kommer jag la få ångra sen hehe..
Imon blir de stor handling=) Men jag ska börja med påsar på måndag så blir inte så mkt handling imon,, joo till Jerry såklart och Mio,, men nu jäklar ska jag gå ner minst 7kg till så jag blir som innan jag träffa Jerry=),, Har ju gått ner alla gravv kilon nu i alla fall=),, De e gött de=).. Och de syns verkligen på byxor och leggings,, =)=) gott gott..
På kvällen sen ska Jerry på konsert med en kompis,, så jag och Mio blir ensamna=(,, Men men,,
Nu vakna lill skiten grrr hade hoppats att han skulle sova längre men man kan ju inte få allt här i världen eller hur?

Dessa nätter!!

Åhh klagar jag på nätterna igen,, men va ska jag göra då??? Ska jag ljuga och säga "Gud vad underbart de är att få springa upp 1g i tim sen kl 1.30 inatt",, Mm så underbart att knappt sovit 4tim inatt,, mm älskar de,, men NEJ de gör jag inte,, är snurrig,, ont i magen, mår illa,, fattar inte varför Mio håller på så här nu,, Han drömmde först vid 22,, sen fick jag sova till 1.30 sen var det kört,, sprang upp och ner som en dåre,, han rulla runt hela natten,, när ska han sluta med detta???? Bliiir gaaaalen,,
Vid 3 börja han gallskrika med,, han va hungrig men han brukar aldrig skrika utan bara visa att han e hungrig,, men inatt skrek han,, så jag fick gå runt med han medans Jerry gjorde flaskan,, Så Jerry har vart vaken sen kl 3 och jag sen 1.30 mmm underbart,,
Hoppas han e glad idag i alla fall,, Får ju fin besök idag och Lisa och Maya=)..
Jerry ska gadda sig efter jobbet så lär inte komma hem förens ikväll.. men idag blir de nog inge fredagsmys de blir nog sängen direkt när Mio somnat hehe

Toppen dag=)

Sikken dag=) Inte bloggat nåt idag men har vart ute heela dagen,, Kl 8 så tog jag på Mio och vi åkte till Jobbet för att hälsa på=),, Tog mig bara 20min att få fast den jäkla bilstolen kom ett antal svordommar från min mun och Mio var hyfsat otålig hehe men till slut fick jag löst de och vi åkte mot jobbet=)..
Första gången alla på jobbet fick träffa Mio dock var många sjuka och på andra ställen så bara hälften av skiftet fick träffa Mio,, Men de va trevligt,, kul att träffa alla igen=),, Mio skötte sig kanon,, blev lite chockad kanske när de kom 10pers som såg likadana ut,, Men sen såg han sin pappa och då sken han upp=)
Sen passade vi på att åka förbi mammas jobb så mammsen fick snutta lite Med Mio=) Var där en stund,, sen åkte vi mot Tuve hem till Linda=)
Riktigt trevligt,, Linda hade köpt färska frallor som vi mumsade på=) Mio och Thilda "lekte" för första gången eller aa de la märke till varandra,, Thilda försökte sno Mios napp hela tiden haha,, och körde även runt han i gåstolen,, för söta va dem=) Riktig kärlek haha
sötnosarna=)
LOVE=)
Yee hänger lite=)
Haha kommer nog ha fullt upp med dem två i sommar sen hehe=)
Mio åt även mat där och han åt upp allt=) typ första gången hehe,, han försökte la stajla för Thilda haha=)
Sen åkte jag och Mio till IKEA,, Jag köpte ett täcke till han för nu e jag trött på den lilla filten han promt ska sova med,, så nu sover han med täcke hehe får se hur de går i natt,, Köpte även en badkars matta för han halkar ju baa omkring när han badar hehe,, och några matskålar köpte jag med=)
Sen åkte vi hem hehe var ute från kl 8-14.45=) och Mio gnällde inte en enda gång,, förutom när jag skulle fixa bilstolen hehe,, men vi har haft såå mysigt,, önskar man kunde haft råd med två bilar=(,, men men när båda börjar jobba igen kanske de får bli en till bil=)..
Nu sover lill skiten,, somna lite tidigt idag men han va såå trött inte konstigt efter allt vi gjort idag hehe,,
Imon kommer Lisa och Maya hit=) Ska bli mycket trevligt..
Japps de va denna dagen det=)

Nu skiter jag i,,

Mm nu skiter jag i vällingen,, testade att ge Mio bara ersättning resten av dagen förut,, och han blev som en helt annan person,, han gnällde ingenting sen,, var glad och allt=),, han somna tom själv på eftermiddags sovningen och nu på kvällen=) Inte hänt på skit länge,, Han gnällde ingenting nu på kvällen heller=),, Så nu struntar vi i välling,,de ska ju klara sig på ersättning upp till 1år så e la bara att köra på,, testar la välling om nån månad eller 2 igen,, eller kanske bara kör på kvällsvälling a ja får se,, Men nu slänger jag skiten jag har kvar i alla fall=),,
Vart iväg en sväng nu på eftermiddan solade,, och handla lite mat,, Gick in på kappahl och Lindex,, shit vad mycket snyggt de har fått in nu=) Asså till bebisar=) Köpte en liten body till Mio=)
Body Svart
Party in my crib yeee=)
Den ska han ha imon=),,
Såg så himla mkt fina tjejkläder,, åhh vad jag skulle vilja ha en liten flicka nu hihi,, Så himla fina små söta klänningar=)
Nu ska jag läsa lite bloggar hmm kan la rekommendera en till nu då=) Kan ta 2st hehe,, Lotta som jag ska hem till på tisdag då..Sen Irinas.. båda e såklart mammor=),, Men roliga bloggar=)

Permission,,

Hehe japp,, imon har jag permission,, hmm från vad?? Joo hemmet haha,, vart hemma nu 3dar i rad och de känns både för mig och Mio men imon är vi FRIA!! Ska låna mammas bil wieee,, först ska vi hälsa på Jobbet=) Inte visat upp Mio n fyyy mig,, men bussarna ut till Mölndal går så himla konstigt osv.. Men imon ska jag sparka oss själva i rumpan och åka dit=) Ska bli mkt trevligt=)
Sen ska vi bege oss ut mot Tuve dårå till Missis Linda=),, Busa med barnen,, Linda skulle baka (köpa) frallor som vi ska mumsa på gottit värre=)
Funderar även på att svänga förbi IKEA och köpa ett täcke till Mio,, men de beror på hur min kära son uppför sig imon=) hehe
Ööö tror jag har fått en fotbolls huligan,, eller nää snarare Hockey,, Så fort de e hockey på TV så tittar Mio,, hehe konstigt,, e la den vita isen antar jag=)
Skippar träningen idag,, har som sagt MENS åhh hatar de,, finns inget värre.. joo kanske förlossning,, men den varar ju bara några timmar haha,, gött om man bara hade mens några timmar med=)
Men ska i alla fall sola.. Måste få lite bränna innan sommarn så man inte skrämmer badgästerna=)
Sen ska jag förbi ice,, Köpa blöjor och annat smått och gott=)
Nää nu får man la börja med middan,, idag blir de Spagetti och Köttfärsås JAAA Linda man kan veriera den med=) haha

Beställt

Nu har jag beställt det wieee de hade rea nu då e man ju tvungen=)
hehe,,=)
Beställde även ett par nya träningsbyxor=) Fick ju hem 25% på valfri vara på HM nice=)

Mensvärk!

Ja jag har fasiken inte haft "riktig" mensvärk på 1år och 4mån,, om man bortser från värkar osv,, Jag äter ju cerazette och brukar inte få mens av dem,, inte haft de på 6mån,, men idag AJ!! Fick mens bara sådär,, konstigt men men,, så idag har ju sjukt ont i magen,, hade helt glömt vad mensvärk var,, men nu fick jag en rejäl påminelse grrrr jaja bara bita i de sura äpplet de e så här de är att vara tjej=)
Japp fick sova heeela natten i natt,, somna kl 20 vakna till nån gång i natt av mig själv bara,,, men sov från 20-5.30=) LOVELY säger jag bara,,
Jerry sov ju på soffan för att ta natten,, men vad tror ni Mio gör då?? Joo han sover hela natten grrr,, från 19-05 han vakna av att han bajsa grrr aldrig hänt men men nån gång ska ju de hända med=)
Mammas lilla tjockis=)
Eftersom han vakna 1tim tidigare än vanligt så trodde jag hela dagen skulle vara förstörd,, men sömnen då,, men nej han var vaken till kl  9 som han brukade=) Gott=)
O maten går kanon nu igen=) Peppar peppar,, idag ska vi testa bara välling också=) Nästa måltid blir välling,, eller a först lite biff stroganoff,, han äter fortfarande inte hela sånna portioner,, men ungefär halva och sen får han flaskan,,
E ello=) hehe,,
Skulle träna idag egentligen men får se hur mensvärken e sen,, annars blir de bara att vara hemma idag,, måste iväg och köpa blöjor sen bara..Och skicka iväg ett till par Jeans jag sålt på tradera,, fick hela 310kr för dem yeeee=)
Imon ska vi hem till Linda jag och Mio=),, Ska få låna mammas bil,, känns lite läskigt bara kört bil själv med Mio 1gång innan haha e alltid Jerry som kör haha men de ska nog gå bra=)
På fredag kommer Lisa och Maya hit,, Maya har hunnit bli 1år hehe stora damen nu=),, Men de e ju bara 5mån kvar tills Mio är 1år shit va tiden går fort=)
Yes,, nu ska jag läsa lite bloggar,, har börjat läsa en ny blogg nu,, denna tjejens,, mamma blogg igen hehe,, men intressant=)

Magen

Japp så här såg den ut för 6,5mån sen=)
Så här såg den ut ca 2v efter förlossningen=)
Och så här ser den ut nu=)
Lite kvar men de e på rätt väg=)

Seriöst,,

Seriöst kan man vara så trött som jag är nu kallsvettas typ,, usch,, hoppas inte jag håller på att bli sjuk,, nää de e nog bara tröttheten som talar,, hehe..Mio somna lite tidigt idag=(,, Men men e han trött så e han,, går inte att hålla en 6mån såå där jätte länge när de börjar bli trötta.. får hoppas han sover längre då,, men de gör han nog inte haha
Hehe snyggt med sopporna i bakgrunden va haha
De snöa förut haha,, helt sjukt,, kom as mkt på typ 10min sen sluta de,, och nu har de smält men man börjar ju undra haha.. Men nu e solen framme igen =),, Vill gå ut men orkar verkligen inte,, gud va negativ jag känner mig idag haha
Åhh passa er hehe=)
Så har bokat in två grejer nu i veckan då,, Torsdag hem till Linda,, om mammsen har lust att köra oss=) Och tisdag nästa vecka hem till Lotta i Partille=).. Ska bli trevligt=)
Yes,, inget kul som händer idag inte,, sitter och läser alla tidningar om alla som är fast världen över haha lite sjukt,, synd om folk,,

Vad var det jag hette?

Mm så trött är jag idag,, Vet inte hur många gånger jag vart uppe inatt,, kolla på klockan kl 1, nån gång vid 3 och vid 4 sen har jag vart uppe utan att titta på klockan med så ingen kolla alls idag,, Vid kl 1,, hade Mio rullat runt men även dragigt in sin arm i pyjamasen haha,, de tog lite tid att få ut den plus att Mio vakna ju till då,, men somna ganska snabbt,, sen drömde han, sen rulla han runt,, sen gav jag han mat vid 3.30 tror jag hehe,, som sagt ingen koll,, så trött idag,, sa till Jerry att jag skulle kunna betala 1miljon om jag kunde få sova i natt,, så han kanske ska sova på soffan redan inatt och ta natten,, mm vi får se hur vi gör..
Igår träna jag cykel och core.. men den tjejen som har passen e helt gaaalen,, vi fick inte dricka vatten när vi ville,, försökte man dricka vatten skrek hon i mikken "Ni får dricka om 4min!!!" mm detta resulterade i huvudvärk jag mådde verkligen piss... så nästa gång om jag får henne ska jag skita i vad hon säger man känne rju som kropp bäst själv och jag behövde vatten!!!..
Hade tom huvudvärk när jag kom hem.. fick ta en treo innan sova.. EFter passet drack jag hur mkt som helst typ 2liter (2sportlife flaskor") och detta gjorde att jag var tvungen att springa på toa 4ggr innan jag kunde somna igår haha.. Så inget att rekomendera haha..
Idag hade jag planerat in en promenad får se om jag orkar,, ska nog sova när Mio sover sen istället,,
Just de Mio åt en portion Gröt igår=)=) äntligen ska testa nu igen på morgonen=) wieeee

Utspritt

Eller a vad man ska kalla de,, har massa planerat nu denna veckan och nästan,, men inga bestämda dagar eller tider eller nåt bara så drä vi hörs typ haha.. Hem till Linda nån gång i veckan, träffa Lotta (från Partille) antigen i veckan eller nästa vecka,, Försöker planera in en fika här med mammorna från FL,, promenad med Jessie också.. Lisa måste jag klämma in nånstans med haha,, nää får ta tag i och bestämma dagar nu och tider haha=)
På Fredag ska Jerry tatuera sig hela dagen först jobba sen tatuera sig så jag och Mio e ensamna hela dagen=(,, Får se om man kan klämma in nån då=)..
På lördag ska Jerry iväg på kvällen,, Och på Söndag ska antagligen mamma ha Mio en hel dag så jag och Jerry ska städa och rensa hela lägenheten,, ni vet verkligen skrubba=).. Hoppas de går bra hos mamma för då kanske hon kan ha han nån natt sen=)
Mio har vart lite kinkig idag från och till,, försöker lära han att somna själv nu igen,, han kunde ju de as bra innan tänderna kom.. och nu vill han bli vaggad,, men jag pallar inte de med min rygg asså.. Men de e nåt skumt.. för han kan verkligen börja gallskrika bara man lägger ner han,, han börjar innan han ens nuddat kudden liksom.. Ibland kan man lägga han men då tar den 1min och så gallskriker han.. Vet inte vad jag ska göra.. försöker gå in stoppa nappen och så,, de funkar typ de 3-5första gångerna sen måste jag ta upp han ändå.. Vill ju inte att han ska ligga och gallskrika,, visst gnälla gny kan han ju göra.. men ändå.. Fattr inte asså,, när han var nyfödd och de första månaderna kunde man bara lägga han,, gå in med nappen några gånger sen sov han,, men nu e de katastrof varje gång han ska sova=(
Hehe,, söte göte.. E la nån fas de här med haha,, nästan så man driver med de nu dessa faser och utvecklingssprång asså..
Nää om man ska börja med maten då,, Gubben kommer ju snart,, idag blir de Melissa special Korv Stroganoff=)

Shoppade,,

Var ju och shoppa för några dar sedan,, nu kan man kopiera bilder från Gina så detta handlade jag=)
Och en i Svart=)
Och lite till=) haha så nu har jag kläder=)

Sex and the City 2=)

Wiee snart e den här=) Sex and the city 2,, man kan inte sluta älska dem asså.. Så jäkla bra,, den 28maj kommer den på bio,, om jag ska gå JA!!!

Gäspar

Gäsp gäsp,, fyyy vad trött jag e idag,, undra om jag kommer klara igenom dagen levande asså.. Mio har drömt massa i natt,, usch hatar de,, låter såå hemskt de skriket.. började redan kl 22.30 när jag typ precis somnat in=(.. Sprang upp.. lugna ner han.. han inte ens vända mig om innan han skrek igen,, lugna ner han igen,, gick på toa,, han börjar skrika igen,, jag lugna ner han hehe ja typ så höll de på.. sen låg han och snyfta gör länge=(.. Fattr inte vad han drömde om vi var ju bara hemma igår,, inga nya intryck eller nåt men men.. Sen vakna han vid 3 och hade vänt sig,, även vid 4 och sen upp kl 5.45.. Så gäsp gäsp..
Sa till Jerry att jag måste få sova en hel natt till helgen,, när Mio sov inne hos oss,, då sov ju jag i hans rum på helgerna så Jerry kunde ta nätterna,, nu när JErry tar nätterna så e de ju jag som vaknar och får väcka Jerry,, så till helgen ska JErry sova på soffan och jag här inne med öronproppar mmmm längtar redan hehe=)
Idag ska Mio få välling,, han har ju fått ersättning med välling i nu de senaste dagarna och igår var de nästan bara välling i och de gick=) SÅ ska testa bara välling idag=)
Idag händer nog inte så mycket ska tvätta lite till och sen träna ikväll=) Om jag orkar hehe,, joo då måste träna..
Yee slappar in tha Babygym=)

Tråkigt..

Iam bored (hur de nu stavas) Uttråkad då rå.. Mio sover,, Jerry har precis stuckit iväg på bio,, och jag ligger här i sängen,, hmm vad ska jag göra??... Borde fortsätta städa badrummet som jag börja med förut men ligger så himla gott hehe,,
Hehe gosspojken=)
Har tvättat i alla fall har massa kvar men ingenstans att hänga upp så får ta resten imon hehe..
Synd att de ska blåsa så mycket ute asså,, annars hade man ju kunnat gå ut men de blåser ju fasiken storm ute hehe..
Imon är de träning som gäller.. MRL i 1,5tim wiee heja mig.. På dan är inget planerat är de fint väder och nada blåst så får de la bli en promenix=)
Åhh har tråkigt,, nää får la "fönster" shoppa här lite på nätet alltid kul,, speciellt när man har 23kr på kontot=)

Finn fem fel=)

Haha jag precis Finn fem fel=)
haha påminn mig att nästan gång jag ska använda spraytan ta hela kroppen haha=)

Lite trötter..

God morgon,, ja idag e man lite trötter,, Men hade gör trevligt igår=).. Var hemma runt 23.30,, men Mio sov bra inatt ville ha nappen vid 3.30 bara o sen upp kl 5.30 men då gick Jerry upp och jag fick sova till 7.30 underbart=) Mio har vart gör mysig på morgonen,, han brukar ju annars ha ett morgon humör som heter duga haha,, men idag har han vart gör gossig=)
Idag händer inte sådär jätte mycket vädret suger ju grr=(,, Jerry ska åka och träna om en stund,, och jag måste tvätta,,Sen får vi se om vi hittar på något eller om de bara blir en mysig hemma dag idag,, kan va skönt nu,, har haft fullt upp hela veckan och helgen..
En sak jag längtar efter de är När Mio börjar krypa.. han e så otålig nu,, vill göra saker hela tiden och han ska hit och dit,, men man ska ju bära han,, men längtar tills han kryper så han kan ta sig dit han vill själv=) haha
Nää nu ska ja snart börja tvätta ska bara dricka upp min Red bull=)

Party dags

Japp snart ska jag upp till Madde och korka upp mina 3,5or hehe ska bli kul=) Komma iväg och snacka lite skit och fnittra med tjejerna=)..
Sov nu 2tim på eftermiddag tillsammans med Mio de va sjukt gott=) Kanske ska börja med de=) hehe.. Han var lite kinkig på förmiddan förut pga han sov la inte så bra inatt han heller.. men nu på eftermiddan har han vart glader=).. Fick i han kalops och pure=).. Pytte pytte gröt men men,, vällingen går bra,, har ju fortfarande lite ersättning i ska köra på de imon med och sen hoppas jag på att han dricker välling i över mon=)
Han har sovit kanon idag på dagen,, 1,5tim på förmiddan och 2tim på eftermiddan vilket brukar resultera i kanon natt,, så nu hoppas vi på det=) hehe.. Ja kommer la inte bli allt för sen ikväll/natt,, men några timmars sömn hade uppskattats=)
Ikväll blir de bilder=).. Lägger upp dem imon hoppas på lite roliga "fjortis" bilder som förr i tiden haha=)
Nää nu ska festblåsan på sen ska jag mysa lite med mina killar innan mammi lämnar hemnet=)

Ingen bra natt

God morgon,, Vet inte vad min kära son syssla med inatt men sova ville han inte,, han vakna 00.45 och sen vakna han 1gång i tim,, varför vet jag inte,, för han hade bara vänt sig 1gång.. de andra gångerna låg han bara där o tjöta,, jag gav nappen han somna men vakna,, kl 3 fick han mat sen sov han 2tim sen nappen och sen upp kl6,, jag skulle egentligen gå upp med han,, men eftersom jag knappt sovit nåt väckte jag Jerry som fått hela 7tim härlig sömn,, och han gick upp och ja fick sova 1tim och 20min till=) Känns som nätterna bara blir värre och värre nu grrr,, vi som hade de så bra på natten i några veckor hehe,, jaja hoppas de kommer tillbaka snart=)
Tråkigt väder idag oxå gör än inte mkt piggare=(.. Men men ikväll ska ja på tjejkväll ska bli riktigt kul=)Får se hur pigg jag är bara haha,,Får dricka massa red bull innan eller nåt..
Nu på dagen skall vi hem till Jerrys mormor & morfar,, sen inget mer planerat..

Snuttat

Hallojsan,, Underbar dag idag som sagt hehe=).. Va hemma hos Mike och Mille.. mycket fin lägenhet,, men deras Charlie var nog finare haha,, Så söt massa hår mm riktigt mys bebbe=).. Man blir allt lite sugen på en till när man träffar sånna små.. men nej några år får de gå 2-3minst i alla fall hehe=)
Mio nån vecka gammal bara hehe sötisen=)
Mio har vart på kanon humör idag=)... Hemma hos Mike o Milla var han gör duktig,, visst blev lite uttråkad av allt babbel av oss vuxna när vi skulle fika osv haha men han va duktig=).. Tittade massa på Lilla Charlie hehe..
Sen åkte vi och handla mat=).. Vi behöver knappt handla nåt nu för tiden,, vi gjorde ju en rejäl stor handling för ca 3v sen,, och nu behöver vi bara handla typ 2mjölk nån köttfärs osv hehe så sparar massa med pengar nice nice=)
När vi kom hem sen,, hade de gått 3tim mellan Mios mål,, vilket de gjort hela dagen,, kanske de beror på att vi gjort saker hela tiden så han fokuserat på annat,, för annars e de ju varannan till 2,5 tim som gäller.. Men jag tänkte nu e ja ju hungrig liksom helt säkert.. så värmde lite kalops och han käka=) Och sen smällde han i sig en hel burk fruktpure också=) Duktig pojke=).. Lite flaska åt han med,, för visste inte hur mätt han var,, Så idag har han ötit som vanligt,, förutom att han fortfarande vägrar gröt,, men men,, får se hur de går med välling istället.. har nästan 50/50 nu i flaskan ersättning och välling,, och än så länge äter han,, imon ska ja ha i lite mera välling..
Mm äta kuddar e nam nam=)
Ikväll ska jag och Jerry se på film.. hyrde La Gigalo med Aston Kutcher=) Verkar rolig=).. Sen imon ska vi först en sväng till Jerrys mormor och morfar sen ska jag på tjejkväll och dricka 3,5or hehe,, jupp.. Ska bli skönt att komma ut lite.. de ska ut på krogen,, men eftersom jag vet att de garanterat blir en tidig morgon på söndag så går jag nog inte med ut hehe,, eller rättare sagt jag går inte med ut,,
Yes..

12 tim

Japp Mio sov 12 tim inatt från 18.40-06.50=) de gillar vi skarpt.. dock fick han mat 1gång grrr.. men de e ju för ahn inte äter på dagen grrr,, fick även gå upp en gång och vända på han.. de börjar bli jäkligt tröttsamt jag menar när ska han lära sig rulla tillbaka=)
Jerry vaknade vid 6.30 och gick upp så han tog Mio i morse så jag fick sova till 7.30=) lovely=) Har världens underbaraste man vet ni va=)..
Försökte få i Mio gröt nu på morgonen igen men de va no no.. däremot drack han en hel flaska=) wiee så de e framsteg ändå=)
Och en till sak kära gott folk.. ALLA MINA 30 GRAVV KILO IS GONE!!!, japp ställde mig på vågen i morse okej ska jag vara ärlig e de 0,3kg kvar haha men ändå=),, wieee hoo tänkte ta kort på magen och jämföra men kamerans batteri dog såklart så får fixa de sen=)
Nu är Jerry och byter däck.. sen ska vi hem till Mike och Milla=) Längtar tills jag får snutta på baby Charlie hehe
Så nu ska sminket på och kläderna så får dra nu=)
Bra dag idag=) Efter regn kommer solsken=)

Dålig dag

Japp ingen bra dag idag som ni kanske märkt kvällen har vart lite bättre i alla fall=) Japp Mio vakna kl 14 på sin eftermiddags vila,, inte alls bra hur skulle jag kunna lyckas hålla han till kl 19 liksom hehe.. Så jag planerade in en promenad vid 15.30 tänkte han skulle ta en liten powernap då i vagnen..Så japp vid 15.30 tog vi på oss och gick,, han såg trött ut så jag fick hopp.. men efter 10min börja han,, gnälla,, men jag fortsatte gå,, gav han nappen några gånger.. men han böka och hade sig,, och till slut börja han ja skrika.. Men ja fortsatte tänkte att ja han e väl trött så han somnar väl snart men Nej han höll på att gnälla, böka, skrika i hela 30min,, då gav jag upp.. så vi gick hem.. jag var såå sur,, för jag hoppade träningen igår och tänkte att jag skulle få mig en promenad idag=( grrr..
Hemma så blev han glad i alla fall.. Fick tipset av Linda att jag kunde testa att ge han svag saft så han blev lite piggare,, vilket jag gjorde,, gav han pytte pytte men de hade värsta effekten shit vilken energi han fick haha,, Mamma kom på besök och Mio lekte som aldrig förr=)..Fick även i han lite fruktpure,, strunta i gröten,, har ju slösat en hel förpackning denne veckan och bara slängt hehe..
Så han var pigg och glad hela kvällen=).. Han var vaken från 14-18.40 riktigt bra ändå=).. Hoppas han sover bra inatt mammi neeed som sleep.
Gull ungen=)..
En annan grej jag upptäckte idag,, jag hade ju tänkt att spara alla leksaker här hemma,, eller a inte alla då men ni vet gossedjur som låter osv.. men upptäckte idag att alla e i stort sett ner spydda och man kan ju inte tvätta ett gossedjur med batterir i,, hmm grrr.. så nästan barn får få nya grejer,, synd om henne/han haha.. MEn de e segt ändå.. de kostar ju ändå pengar.. men men finns inget att göra åt det=(
asså hur länge äter barn på sina händer?? Mio har händerna i munnen jämt asså verkligen JÄMT,, han kommer inte ha några händer kvar snart hehe
Jaja,, imon e Älsklingen ledig sååå underbart=).. Så imon blir de familje mys dag för hela slanten.. På morgonen ska Jerry åka och sätta på sommar däcken,, Sen ska vi hem till Milla och Mike och mysa med deras lilla Charlie,, undra om man kommer bli bebis sugen igen då?? haha,, Sen ska vi nog åka och vecko handla.. sen får vi se.. hade velat ta en promenad i Slottskogen men tror inte min kära son tillåter detta=(.. Men vi får la se vad som händer=)
MYS!!
Nej nu blir de läsa lite bloggar hmm undra om jag ska rekommedera någons,,, Jag hoppas ni alla följer min gamla kompis blogg,, den e hemsk,, handlar om hennes uppväxt hur hon blev misshandlad och ingen trodde på henne,, och jag träffa henne varje dag i skolan utan att veta något,, usch e hemskt när man får reda på sånt i efter hand,, man hade ju velat hjälpa,,, läs Om Sarah,,
Nån annans blogg jag kan rekommendera hmm,, läser så himla många mest mamma bloggar då såklart haha här är en mammablogg har precis börjat läsa hennes,, Men den är rolig,, och hon skriver inte bara om sin bebbe haha som kanske jag gör=)

Shoppat

God förmiddag,, Natten var hemsk inte för att Mio vakna hela tiden,, men för att jag inte kunde koppla av alls.. låg hela tidne och tänkte hemska tankar att Mio skulle börja spy i sömnen osv osv.. När jag väl somnat vet inte vad klockan var så ville Mio gå upp kl4,,, öö nono.. Gav han mat istället han somna sov till 5.. sen fick jag gå upp igen,, försöka få han att sova de gick till slut och han sov till 5.50 jiippi,,, men jag var så trött att jag knappt visste mitt namn så JErry fick gå upp.. jag sov till 6.50 sen vakna ja av Mios skrik..Han matvägrar idag.. äter bara ersättning och de e inte fulla flaskor utan halva=(.. Inte ens frukt pure vill han ha som han i annat fall älskar.. kalopsen som funka igår och förr går var också big nono han öppnar inte ens munnen..
Åhh jag blir så frustrerad,, varför kan de inte bara funka med allt.. Varför vill han inte äta nu? Är de för att han spydde så mkt igår?.. Han har spytt idag med men inga kaskader men han spyr ändå hela tiden..Sen fattar jag inte varför sjukvården ska ta sån tid.. e la bara att ta in han eller??.. Varför ska man få vänta 1v och sen kansek vänta ännu mer veckor.. a ja får la vara glad för att de tar oss på allvar nu i alla fall..
Ja som ni märker e ja inte speciellt glad idag,, inget känns direkt bra.. Så tog mitt presentkort på Gina och åkte iväg och shoppa i hopp om att de skulle få mig på bra humör.. Mm gick la sådär fick shoppat skit mkt 4skjortor, 2toppar, och en tjock tröja.. blev la glad för stunden men väl hemma så känns allt skit igen..
Vill bara spola fram tiden typ 15år då man istället kan klaga på att Mio äter för mkt haha
Idag händer la ingenting,, måste städa egentligen hann ju inte de igår.. men har nada ork som sagt.. JErry ska snart åka till jobbet,, kommer va sådär kul att vara själv idag.. Men men imon e han ledig i alla fall=).. ¨Då ska vi sniffa på nyfödd bebbe eller a 1mån bebbe i alla fall=)

Äntligen

Äntligen tar läkarna oss på allvar,, detta efter dagens händelse..
Mio sov,, han vakna men var fortfarande trött.. men kunde inte komma till ro.. jag såg då att de gått ca 3tim sen han käka så jag gjorde en flaska,, han drack upp nästan hela sen somna han i min famn,, precis när jag tänkte resa mig upp så spärrar Mio upp ögonen,, Och ut från hans lilla mun kommer en fontän spya tan dess like,, Jag ställer mig upp  ser hur hela hans ansikte blir knall rött.. och han slutar andas.. Jag får panik,, Vänder han upp och ner och ut kommer heeeela dagens intag av mat.. Efter det börjar han gallskrika,, jag i Panik leter efter min mobil med Mio hängades på armen han fortsätter spy medans jag springer och letar efter mob,, som ja ligger i min ficka,, jag står i valet och kvalet att antigen ringa 112 eller Jerry,, Men till slut slutar Mio spy och han bara skriker istället.. Jag ringer Jerry gråtandes,, vi måste åka upp nu,, han slutade ju andas,, och skrek av smärta..
Tror aldrig Jerry kommit hem så snabbt asså,, 2min sen stod han där.. Jag bara bytte kläder på Mio och mig själv.. sket fullständigt i att hela lägenheten var ner spydd.. tog sköt väskan och vi sprang till bilen..
Uppe på Akuten var de självklart fullt med folk.. tog 1tim innan vi kommer in,, och läkarn håller ju med oss detta är inte normalt.. Men han säger som vi visste redan att detta var ett utredningsfall och att om vi skulle stanna där skulle de ta flera timmar innan någon läkare kunde titta på han,, Så vi fick välja mellan de eller åka till en vårdcentral och få en remiss.. Vi åkte till Fredriksdals vårdcentral.. Fick träffa en väldigt förstående läkare som lyssnde bla på Mios mage och sa att han hörde nåt.. Så nåt är det.. Han skrev två remisser hehe,, En till Axess akuten som har väldigt bra barnläkare och en till Tynnereds barnmedicin.. Så de ska ringa oss nästa vecka och så ska äntligen Mio få utredas=).. Äntligen tar de oss på allvar,, Efter 6mån,, och att de ska gå så långt att Mio slutar andas innan de tar oss på allvar=( Detta e sjukt.. men äntligen i alla fall=)
En trött kille på väg hem..
Mio fick testa att sitta i kundvagnen idag ni vet i den "stolen" eller vad de kallas.. haha jag hade nämligen glömt ta med mig kallvatten till ersättningen hade bara 80gr varmt vatten med mig haha,, så vi fick stanna på ICA Maxi och hade ju ingen vagn med oss,, så han satt där så snällt och titta som omkring tror han gilla de=)
Going=)
Så nu e vi i alla fall hemma igen.. Legat på alla fyra och skrubbat golven efter spykalaset=(,, de va inte lite,, måste nog svabba imon med,, Sen tog jag och Mio ett bad båda två stank ju spya=(.. Han har inte ätit så bra idag heller och de lilla han ätit spydde han ju upp.. han drack en hela flaska nu i alla fall innan han somna=),, Så får se om han vaknar inatt,, men han var riktigt trött,, så fort han somnat i bilen skulle han ju ur bilen igen haha..
Japp de va denna dagen de,, ingen rolig dag men ändå skönt att de händer nåt nu=)..

Ser detta obekvämt ut?

Ja sitter han bra=) hehe
Snygg min för övrigt haha
Här kommer lite gossebilder oxå=)
Mm finns inget goare=)
Mmm mys

Underbart

Japp en underbar natt,, Mio sov från 19-06 utan ett enda uppvak.. Jag vakna vid 5.50 och tänkte shit lever han blev faktiskt orolig,, för även om han sover hela nätter så brukar jag ändå få gå in minst 1gång med nappen liksom,, Jerry gick upp på toa då och titta till han jo då han sov,, dock låg han nere i fotändan på mage haha men han sov=)
Men kl 6 så vakna han haha.. Jerry gick upp med han eftersom han ändå vart uppe redan,, jag fick sova till 7.20=) vakna till nån gång av Mio men sov annars kanon=)
Jerry började ju tidigare idag 8.30 pga nåt möte sen slutar han 17.30 me like=).. När kl slog 9 idag tog jag på mig och Mio för en morgon promenad,, tänkte han skulle sova sitt morgon pass ute.. mm tjiii fick jag 20min sov han grrrr,, Så han har vart uppe sen 6 och bara sovit 20min,, undra hur denna dagen kommer gå.. haha..
Men han satt snällt i vagnen tills de hade gått 50min då börja han kinka,, asså jag vet inte om han sitter obekvämt? Jag tog en bild förut som jag ska lägga upp senare så kanske ni kan hjälpa mig=)
Gröt var no no idag igen suck.. Fick däremot i han en halv flaska välling med vaniljsocker i=).. Tog majsvällingen men han blev sjukt hård i magen av den så ska nog ta havre istället nästa gång.. Däremot åt han gör mkt kalops igen=) Plus pure=).. Mammas duktiga pojke=)..Men han spydde eftre de så fast föda hjälper inte Mio.. Läkarna har ej ringt än men gör de inte de idag så ringer jag dem imon..
Resten av dagen består av tvätt och städ.. har redan skrubbat badkaret och slängt in en tvätt.. nu återstår bara damsuga, damma, bädda sängen osv.. hehe.. Måste ta nån dag nu fram över och lämna Mio till mamma så vi får städa ordentligt=) Får se när de blir..
Ska egentligen träna idag men får se.. är ju så mysigt när Jerry slutar tidigare på sen vecka så vet inte om ja ska hoppa träningen,, var ju ändå ute och gick en timma förut.. kanske tar en promenad till sen istället aa får se..
Noo back to tha Städ=) btw 05,kg ner till wieeee snart nere på 60kg nu sen e de bara 7kg kvar till mitt mål men alla gravv kilon e snart borta i alla fall=)

Konstigt

Ja nu var jag med om de konstigaste,, skulle natta Mio gjorde som vanligt.. han fick natte flaska jag gick in och la han.. Efter en stund hörde jag massa konstiga bank där in ifrån,, jag gick in då ligger han och blundar och viftar med händerna och sparkar med bena,, jag försöker lugna ner han ger nappen och snutten,, han somnar till men vaknar igen och fortsätter,, jag tar upp han och ska vagga han,, han blundar men armarna viftar,, de va verklgen äckligt.. de va som han inte kunde kontrollera sin kropp.. så höll de på i 30min?? Jätte läskigt.. Han somna till slut men blev änna rädd ett tag=(..
Gull unge!..
Jaja hoppas han sover bra inatt i alla fall=)
Mio har nu sagt sitt första ord,, de är "oppa oppa" haha varenda gång vi tar fram hoppegungan så springer han dit (i gåstolen) och säge "oppa oppa" och hoppar upp och ner i stolen=) Hehe gör kul,, men trodde faktiskt att mamma skulle vara de första ordet=) haha..
Vi var ute och gick förut jag och Mio,, för han vakna så tidigt 14.30.. så ville att han skulle sova lite.. men efter 40min och inget tecken på att han ville sova gav jag upp.. dock skrek han inte i vagnen wieee.. så han var vaken från 14.30-18.30 eller a de va då jag börja natta han hehe..
Försökt få i han gröt igen men han total vägrar asså,, fattar inte varför.. ska försöka få han att ta välling nu istället.. har börjat med en skopa i ersättningen nu igen så vi får la se.. annars kanske jag ska testa välling med lite vaniljsocker i,, nån som har testat? Hur mkt vanilj socker tog ni i i en full välling flaska?
Sen en annan äcklig grej,, jag skulle bleka mina tänder nu på kvällen,, och de står att får man på tandkötet e de bara att torka bort. jag satte in skenorna och de börja svida som fan,, jag tittar då är de jätte vitt ovanför ena framtanden,, jag försöker torka bort de går inte.. de börjar svida ännu mera.. så jag spottar ut skenorna,, och försöker ta bort de,, tar tandborsten jag allt.. lite går bort men inte allt.. men nu blöder ja som sjutton,, va e de liksom??Är de inte borta imon ska jag ringa dem jag köpte de av,, gör ju svin ont,, de ska väl inte fräta sönder tandköttet eller??
Nää nu blir de tv=) haha

Olika sorters mammor

Ja jag funderarde på detta idag,, Sen jag blev mamma,, så har jag stött på alla olika sorters mammor.. att folk tänker annorlunda ja de vet man väl.. men att de är såån skillnad på hur alla mammor tänker de visste jag inte.. De jag menar är tex när bebisar skriker,, hur agerar tex du?,, Asså om din son/dotter ligger på en filt,, hon/han har ätit, sovit och blöjan e bytt hon/han e bara missnöjd? Vad gör du då?
I början var jag hos Mio för minsta lilla knyst,, men nu efter 6,5mån har jag lärt mig att han kan i många fall fixa "problemet" själv.. Visst gallskriker han så tar jag ju upp han men ändå..
Jag ställde nämligen frågan på FL hur jag ska göra med Mios vagn gnäll.. Och jag fick massa kommentarer,, Några sa att jag ska låta han gnälla och gå vidare medans vissa sa,, Nej ta upp han,, han får för mycket intryck osv,, han behöver närhet..
Sen har jag läst om mammor som vägrar sätta sina barn i vagn överhuvudtaget för barnen får för mkt intryck, och när jag bland annat skrev om att Mio skulle få eget rum höll vissa mammor på att tappa hakan,, Vissa tyckte tom de var för tidigt för egen säng haha.. Ja man får tycka och tänka som man vill.. Men de känns som om man aldrig låter barnet vara själv så kommer de ju bli livrädda sen den dagen de blir själva.. Eller?
Så alltså vissa mammor bär omkring på sina barn dygnet runt de gör inget annat,, kan det verkligen vara bra?,, och de lämnar verkligen inte bort sin barn heller inte förens de kanske är några år..
Jag lämnade bort Mio (förutom till sin pappa då) a till min mamma när han var ca 4mån,, i ca 3tim,, han sov 2utav dem hehe,, Sen var han hos mamma när han var närmare 6mån i ca 2tim på dagen,, Nu så småningom ska mamma ha Mio över en natt,, när de blir får vi se,, hehe..Visst man ska ju inte lämna bort en bebis som bara e några veckor kanske,, eller de beror väl på vad man ska göra.. men ändå..
A jag bara undrar hur de kan komma sig att folk tycker så olika.. På fl blir de nästan alltid tjafs i alla forum för alla mammor tycker olika,, De kan vara lite roligt att läsa faktiskt.. Alla får la göra som dom vill tycker jag,, vad som känns bäst.. men ibland undrar jag lite faktiskt hur människor tänker...

Såå

Såå då har nästan halva denna dagen också gått hehe,, Inte gjort så mkt idag,, lagt ut lite jeans på tradera hoppas kunna tjäna en liten slant.. Fick i mio en hel portion kalops förut eller a en halv stor burk,, men så mkt har han aldrig ätit innan hehe plus en liten burk pure=) Men gröten går fortfarande inte,, han som älskade gröt innan =(
Läkarna har inte ringt än de skulle ju ringa nu i början på veckan,, ringer de inte imon så ringer jag dem är en sak som är säker grrr..
Idag slutar jerry 21.30 pga att han ska ha möte imon och börjar tidigare=) WIeee,, men ja sover nog ändå när han kommer hehe,, Men imon slutar han runt 17 tror jag hehe gott=).. Sen jobbar han torsdag som vanligt men sen ledig fredag wonderfull=)
Så imon ska jag träna MRL på kvällen,, de har ökat de passet från 1tim till 1,5tim hehe får se hur mkt jag orkar haha
På torsdag händer la ingenting,, kanske ska ut och gå.. min ipod har Jimmy lånat och de ska flytta så han hade packat ner den grrr,, så funderar på att sno Jerrys och lägga in lite Melle låtar så man inte har allt för tråkigt att gå ut och gå själv.. Egentligen skulle jag åka till Camilla i Mölnlycke men vet inte om jag pallar att åka buss och sånt med en skrikig Mio asså.. hmm nej får bli längre fram när han lugnat ner sig eller jag har bil..
Men på fredag som sagt Jerry e ledig,, då ska vi först byta till sommardäck på morgonen,, sen ska vi antigen gå ut coh gå i slottskogen eller hem till Mike och Milla,, ja om ni läser detta så ska Jerry fråga er idag om vi kan få komma hem till er och träffa lilla Charlie hehe=) Jerry hade fått träffa lill killen igår och jag blev absolut inte avvis haha=)
På lördag ska jag hem på tjejmys till Madde som flyttat ihop med sin kille=),, Ska bli kul att träffa alla tjejer igen=),, lite dricka på de får de ju bli.. men som sagt håller mig till 3,5orna haha=)..
Nää om man ska plocka undan lite här hemma:..

Våren

Ja nu är verkligen våren här,, de jäkla fiskmåsarna håller på som bara den,, de e ett vår tecken plus att himmlen e knall blå=) Lovely,, Mio sov bra inatt,, dock vakna han till några gånger mellan 19-21.30 men sen sov han till 4.30 fick nappen och sov vidare till kl 6=).. Så okej,, Ja är däremot svin trött kunde inte somna igår för låg på helspänn om han skulle vakna så kankse somna ordentligt vid 23 men så kom Jerry vid 00 så vakna till då men sen sov jag till 4.30 och sen till 6 så några timmar fick jag ju=) hehe
Idag ska jag iväg en snabbis nu på morgonen,, sen ska Jerry träna,, sen tänkte jag att lilla familjen ska ut på gården så Mio får testa gunga igen hehe=)

Ångest

Mm testade alla mina Jeans precis,, de sitter gör snyggt på bena och rumpan,, men magen fyyy usch nej,, fick redig ångest nu så på måndag börjar jag med påsar stenhårt,, vill inte se ut så här mera=(..
Rensade även ut typ hälften av alla mina jeans haha hade ne del vill jag lova.. ska slänga ut några på tradera tänkte jag=)..
Nu sover Mio,, han sover ganska oroligt så de blir nog en wonderful natt grrr hehe,,Fick precis reda på att Jerry e ledig fredag wiee fredags mys hela dagen=),, E de fint väder så ska vi till Slottskogen och gå och mysa,, om Mio inte skall vagnstrejka då vill säga hehe=)
Nää nu blir det den vanliga kvälls blogg läsningen innan tv tittande=)

Gnäll & Feber

Jupps de e vad som kommer när Mio får tänder.. Lovely,, näää.. Shit hela morgonen skrek han,, jag var nära på att åka upp till sjukan med han asså,, han skrek och skrek,, Sen skulle jag ge han ipren för första gången han e ju 6månader nu,, men jag trodde de var som med alvedonen så jag gav han en hel.. 5min efter jag gjorde de upptäcker jag på förpackningen att de står en halv till 6månaders bebisar,, shit jag fick verkligen panik,, jag hade ju gett han de dubbla av vad han skulle ha!,, Ringde giftcentralen,, men de sa att de va okej bara jag inte gör de igen,, sen kom tårarna haha japp jag blev ju livrädd,, tänk om jag hade skadat Mio usch hade aldrig kunnat förlåta mig själv..=(
Mammas älskling lider med dig nåt fruktansvärt=(...
Jupp igår,, var vi ju hemma hos mamma på party=),, hehe Mio sov dock större delen av eftermiddan haha men de va ganska skönt ändå att kunna äta i lugn och ro och prata med mormor och kusinerna och min morbror=),, Fick presentkort av dem också,, på Gina haha så ännu mera kläder,, började rensa ut lite smått nu i garderoben haha kan behövas=),, Men det var mkt trevligt igår i alla fall,,
Sen åkte vi hem.. Mio ville inte somna vid 19 som vanligt pga han sovit heela eftermiddan haha men fick han att somna runt 19.30 i alla fall så jag och Jerry kunde mysa med våra räkor=) Mm riktigt gott var det=)
Spela på pappas gitarr e kul=) Kankse en blivande rock stjärna jag har till son=)
Jupp så dagen idag då.. Mio sov kanon inatt,, hela natten fram tills 5.45,, försökte göra som igår ge han mat så han skulle somna om,, japp gick kanon han sov 10min till haha=)..
Men sen började skrik kalaset=(,,  Han sov i omgångar i morse för han var så trött av smärta och feber=(,, Nu sover han igen,, men vaknar till då och då och skriker som en stucken gris.. varför ska han få så ont=(
Mm gungar för första gången ser måttligt road ut=) haha
Japp men så har jag vart och tränat idag med Body pump heja mig=) La på lite mer vikter idag,, och de va jobbigt kan jag lova haha kommer nog kännas imon haha=).. När ja kom hem stod lunchen på bordet,, kyckling med pesto pasta mmm Min älskling är en grym kock=)..
Sen åkte Jerry till jobbet=( Jobbar sent denna veckan de suuger,, men men the money måste la komma in.. Håller på att titta på bilbarnstol till Mio trodde de skulle vara billigare än den vi har nu men icke,, om man vill ha en bra får man ju lägga närmar 3000kr De e inte billigt med barn vill jag lova hehe..
Nää nu ska jag försöka slappa framför tvn,, och hoppas på no more skrik attacker hehe

Vill ha!

Hur coolt e inte detta då=) Men dyrt grrr

Grillparty!

Jupp snart bär det av hem till mammsen,, vi ska grilla mmm längtar,,=),, Jerry e på gymmet nu,, han har verkligen gått in för detta min snutt,, När vi blev tillsammans ja då får 2årsen om nån missat de nu haha,, Ja de va han sjukt vältränad ni vet tjejer en sån kille med riktigt jäkla 6pack=),, Och ja han har haft kvar det hela tiden mer eller mindre,, men i början av vårt förhållande så sluta både ja och han och träna hehe ja ni vet nykära=)
Men hans sexpack har aldrig frösvunnit men kanske minskat lite bara,, men nu han e som en robot,, träna, äta nyttigt,, fan vågen kommer la gå sönder här hemma snart haha nää.. men Guess what?? My hunk is back,, haha tog han 2,5v och nu ser han ut som när vi träffades=).. Nu e de bara knubbisen Melle kvar haha=)..Ställde mig på vägen i morse,, 0,5kg till har jag gått ner nu=),, Inte mkt men de går neråt i alla fall=),, Funderar på att köra ett rääjs med påsar sen ändå.. orka liksom,, e la ca 2mån kvar till bikini säsongen vill änna inte se ut som en flodhäst då,, mm får se..
Yes.. Idag gick vi ut på gården för första gången med Mio,, han fick testa att gunga,, han rörde inte en min,, såg bara riktigt uttårkad ut haha där fick vi som försökte vara duktiga föräldrar haha,, men de blåste ju lite ockås så vet int eom han frös eller var det var haha,, Han har vart riktigt kinkig både idag och igår,, beror la på tanden antar jag.. men han kan bara skrika ni vet rätt ut,, och man vet inte alls vad han vill.. suck,, dessa tänder asså..
Ikväll ska jag och Jerry äta smörgåstårta mm mumma=),, Nåt måste man ju fira med även om vi lever på nada pengar denna månaden,,
Nää om man ska plocka lite här hemma innan vi ska på party=)

2 år=)

God morgon!,, Japp idag sov Mio nästan 12 tim underbart sov från 19-5.30 fick mat somna om och sov till 6.45=) Lovely..
Japp idag är det min och älsklingens 2års dag=) Mycket har hänt på detta två åren..
Här e vi=) Bara vart tillsammans några veckor här.. Är och grillar och dricker vin med Lisa och David eller rättare sagt jag och Lisa drack vin haha en sjukt roliga kväll=)
Första midsommarn ihop=) Firades med Lisa, David, Jessie och Niclas=) Killarna stod för käket medans vi madammer satt och sola oss=) hehe,, 2,5mån hade vi vart tillsammans då=)
Första besöket hos Jerrys mamma och syskon nere i Skåne=)
Kräftskiva=) Jerry fick träffa alla mina underbara vänner=)
Första resan ihop,, till Thailand=) Bästa resan någonsin,, helt underbart,, håller på att spara till Thailand nu älskar det landet,, Har ju vart nästan överallt men Thailand slår allt=)
Första nyår ihop,, här var jag gravid utan att veta om det hehe,, 3v senare tog jag testet=)
Besök i Skåne igen=) Magen börjar synas=) 1år är det här=)
Skåne igen hehe,, nu är magen riktigt stor=)
Nu kom vår lilla gosse Mio=) Mina favvis killar=)
Familjen=)
Jupp så mycket har hänt dessa 2år,, de har vart de bästa åren i mitt liv=)
Kan berätta om min och Jerrys första riktiga dejt hehe,, eller a,, vi hade vart tillsammans i 1mån,, han skulle överraska mig med nåt,, Hade ingen aning om vad,, de enda jag fick reda på var att vi inte skulle sova hemma och att jag skulle ta med mig badkläder haha,, Min första tanke var,, vadå ska vi till åbybadet och simma eller? haha. Nää,, Men när kvällen kom,, så kom Jerrys kompis Mats och hämta oss.. Körde oss in mot stan,, hmm tankarna snurra vad kan de vara haha
Han släppte oss vid Kungsportsplatsen,, Och vi börjde gå upp mot Saluhallen,, Där ligger ju Hotel Avalon,, Och dit gick vi in,, hehe,, Jerry hämta en nyckel,, och v tog hissen upp.. Vi gick in i ett rum,, sååå Mysigt där hade älsklingen förbeställ Champagne och grejer,, och de var en svit med jacuzzi mitt i rummet haha aa om ni tänker sängen liksom så var jacuzzin typ brevid haha,, kändes riktigt lyxigt=).. Har aldrig bott på sånt fint ställe..
Sen åt vi jätte god middag på hotellet,, de va en riktigt rolig middag,, För de var ju ganska "fin" om man säger så.. och verken jag eller Jerry e ju speciellt fina haha,, Så när de kom med vinet så skulle vi prova smaka,, Och servitrisen började babbla om vart vinet kom ifrån och bla bla bla.. hehe,, Jerry såg så rolig ut när han skulle låtsas att han kunde viner,, han snurra sådär på glaset luktade och sen smakade,, jag fick bita mig i läppen för att inte brista ut i garv haha,, Men de va kul=),, Och helt underbart=).. Åt jätte god mat och drack vin,, Sen hade de ju pool på taket,, därav badkläderna,, men poolen han stänga=(,, Men de gjorde inget för vi hade ju jacuzzin på rummet hehe=)
Den kvällen/natten glömmer jag aldrig heelt underbart=)
Så 2år har gott och mer lär de bli=)

Sikken dag

Yes.. mkt idag,, dagen har bara runnit iväg.. men kul har det vart=).. Linda och Jimmy var här på fika med barnen=) Mkt trevligt,, Mio blev dock gör trött eftersom han bara sovit 30min på hela dagen så han somna vid 1 o sov 3tim sen haha=)
Kärleksparet=)
Mio och Theo leker=)
Fick även presenter av dem idag,, Mios försenade välsignelse present,, en går fin ram=) Och jag fick födelsedags present massa mys till badet som jag ska gotta mig med nån dag=)
Thilda har verkligen vuxit asså,, hon kryper ställer sig upp mot allt hon e överallt hela tiden haha såå söt=),, Längtar så mkt tills Mio kryper o har sig,, visst de blir mer koll.. men de e så himla roligt att se=)
Gullunge,, Försöker få han att ha dregel lapp men går inte han bara drar i den och blir galen haha så de e la bara att fortsätta byta 1000 bodysar per dag=)
Yes efter finbesöket,, drog jag till torget med Jessie,, Janette dök också upp,, var på besök från Norge=).. Vi shoppa loss som bara den eller a jag gjorde haha,, Jessie köpte en jacka och ett par örhängen.. jag köpte 2shorts, 2tröjor och ett par skor.. Blir så sur,, ja kan verkligen inte gå i högklackat o de finns så mkt snygga sånna skor.. men jag kan ej gå i dem så de blev ett par med låg klack dessa:
Sandalette
Men de funkar la me=) hehe..
Hatar när man köpt så mkt nya kläder,, för man kan inte bestämma sig för vad man ska ha på sig först haha
Snyggingen själv=)
Imon e de min och Jerrys 2årsdag=) De ska vi fira med räkor på kvällen mmm gottit va=).. Shit på 2år har vi bott i 3lägenheter, haft 3bilar, förlovat oss, och fått Mio=),, Shit tänk om typ 10år då,, jäklar massa ungar då=)
På dagen ska vi hem till mamma och fira Gabban igen haha,, vi ska äta GRillat längtar så sjukt mycket,, älskar grillat=),, ska grilla en massa i sommar,, höhö hos L & J haha får börja kalla dem de nu orkar inte skriva deras namn vaaarje gång haha=)
SItter här och försöker hålla mig borta från ytterdörren,, e såå sjukt sugen på en kebab tallrik,, men NEJ;; nu har jag äntligen börjat gå ner ordentligt då ska jag fasiken inte klämma i mig en kebab vet att jag kommer ångra mig sen efter hehe...
Nää nu känns de som jag bara babblar iväg,, ska la hålla min kära sambo sällskap också=)

Tand nr 3

Yes dags igen,, vi kollade Mios mun idag för han fortsätter att mat strejka hehe,, och blöjan idag var ingen rolig historia heller.. och japp tand nr 3 e på väg.. dock inte där uppe som e vanligast utan där nere en sido tand,, den har inte börjat spricka igenom än men man ser klart och tydligt att den e på G.. Hoppas inte att de blir som förra gången då han skrek hysteriskt i 1,5v per tand.. Än så länge e de bara matvägran,, dregel, och tugga på saker,, och blöjor utan dess like japp=)
Sen har han börjat att grina i vagnen med aldrig gjort innan,, börja förra helgen,, och idag i mataffären började han kinka,, ser ut som han inte sitter bekvämt liksom,, men jag har testat allt liggläge, halv sittläge, fullt sitt läge inget gör herren nöjd.. De e ju mindre kul då vädret börjar bli kanon och man vill ut och gå.. Nån mer vars barn som börjat vagn vägra vid 6-7mån?
Yes idag e de fullt ös,, har redan då vart och vecko handlat=),, Var där redan klockan åtta inget folk underbart=) Vi har städat,, ska bara damsuga sen men tänkte unna grannarna en liten sovmorgon så här på lördag hehe,, sen kommer LInda & Jimmy hit med barnen på fika,, synd att vi inta har större balkong då hade vi kunnat sitta ute men men..
Sen ska jag iväg med Jessie och shoppa lite för mina presentkort och pengar=).. Nice nice.. vet typ redan vad jag ska köpa hihi.

Sen blir de la bara mysa hemma som vanligt..
Just de ja,, de blev ett natta mål inatt kl 4,, inte så konstigt med tanke på att han inte äter på dagarna så de e la förståligt.. Men jag fick i alla fall sovmorgon till kl 7 idag=).. Jerry gick upp med Mio vid 5.30...Jag hade säkert kunnat sova längre men min kropp är typ inställd på tidiga mornar så de gick inte att somna om vid 7..=(
Yes får fika i ordning mig själv lite nu också innan fin besöket kommer=)

Boom boom boom

Säger mitt huvud,, hatar huvudvärk asså.. har man ont i typ benet kan man koppla bort de men huvvet går fan inte att koppla bort asså hehe..
Mio har matvägrat hela dan=(.. Fått typ tvinga i han flaskan ibland.. inget har funkat testa massa olika men han stänger bara munnen,,=(.. Nu på kvällen fick vi i alla fall i han en halvtallrik gröt alltid nåt..
Men dagen har vart bra ändå.. Efter min och Mios promenix,,så städa vi lite här hemma,, sen ville Mio sova igen för han sov bara 30min i vagnen,, sen sov han 2tim=) gott.. Jerry kom hem med korv och bröd=) va riktigt gott.. Gabbisen kom hit en sväng och snylta korv hehe=),, Nää hon var så välkommen så=)..
Sen åkte vi iväg till Jerrys moster & man på middag,, Var mycket gott.. fick grillat kött och potatisgratäng=).. Barnen lekte så sött.. Kajsa och Kalle e så roliga,, de kan prata en massa nu med riktigt kul=)
Nu försöker vi somna lilleman så vi kan ha freeedagsmys haha,, shit va de ordet blivit ett ord eller vad man ska säga.. sen de här fredagsmys reklamen kom=) haha,, yeye,, mit huvud gör så ont att ja inte orkar skriva mer,, inte för att min dag vart så sjukt intressant men ändå=)

Lovely day

Haha japp min vila sket jag i,, man kan ju inte sitta inne när solen skiner,, så jag slänge på mig och Mio kläder så han fick sova sin förmiddags nap ute,, dock sov han bara 30 min=(suck men men va ändå skönt att komma ut,, riktigt gott väder.. hade endast på mig en t-shirt och jeans jacka,, ja och leggings då=) hehe..
Gick upp till ICA nära och köpte två stycken nya frukt purer för att se om de kanske lockar min herre till att äta gröt ja de återstår och se senare,, ska ge han kalops nu om en stund och se om de går lika bra som igår=)
Nu har jag äntligen svabbat golven så spy lukten är som gott borta=) nice nice,, en tvätt i maskinen har jag också.. riktig hemma fru idag javisst=)
Älsklinegn slutar tidigt idag 12.45 närmare bestämmt då ska han stanna vid ica och köpa korv med bröd till oss mm e så jäkla gott med korv och bröd eller hur?? hehe,, jag tycker de i alal fall=).. Så jäkla nice och sitta ute och grilla korv med bröd,, nu ska vi ju inte sitta ute och grilla men ändå.. korv e gott=)
Nää nu ropar lillen igen,, shit kommer inte ihåg senast man kunde koppla av en hela dag,, full rulle hela dagarna e d enu förutom när han sover middag haha=)

Gäsp

Shit vad trött jag e idag,, visst Mio har sovit bra hela veckan men de e ändå segt att gå upp 5-6på morgonen de tar ut sin rätt till slut haha,, sjutk trött idag,, ska bli gott att få sova imon om lilleman tillåter vill säga haha..
Natte gick bra,, inga nattamål men dock en vändning vid kl 3 haha,, o han böka en liten stund men sen somna han om gottit=) Sen upp för dagen 5.45 lovely=)
Idag ska vi hem till JErrys moster och man,, ja de e la vad som händer i dag haha,, Hoppas på att mitt linne från nelly kommer idag med wiee=),, Men vi får la se..
Måste svabba golven hemma idag med orkade aldrig de igår,, suck,, ska försöka sova sen när Mio sover sin förmiddags lur,, känner att de kan behövas hehe=),, Om han nu sover länge vill säga..

Tappade sin bebis

Hur sjukt e inte detta då;http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6909301.ab

Baby sleep

Yes nu sover lillen,, han var lite kinkig nu på eftremiddan/kvällen,, verkar som han bytt nu glad på morgonen kinkig på kvällen haha jaa för de går ju inte att vara glad och go en heeel dag haha så skönt ska ju inte mamma få ha det=) haha
Mio har haft massa besök här idag morfar va här en sväng,, sen kom mormor med gubben Ove haha=),, Försökte få i Mio gröt nu ikväll men de gick inte heller,, fattar verkligen inte varför han slutat med gröten.. Han åt ju så bra bara för några dar sedan,, Men fick i alla fall i han massa kalops för första gången=)..
Just de,, sen ålade Mio för första gången förut idag haha inte framåt dock men bakåt hehe alltid nåt
Snart blir de sängen,, får se om de blir nån natta mat för Mio inatt hoppas inte peppar peppar..
Imon e de i alla fall fredag och de gillar vi skarpt=)

Sååå

Såå nu har jag ägnat större delen av dagen av att ringa massa telefonsamtal och surfat omkring på nätet för att hitta barnläkare osv,, Har även fått tvätta hur mkt som helst efter morgonens spykalas,, måste även svabba galoven men just nu vill jag bara pausa,,
Så fick till slut tag på en sköterska på Barn medicin här i frölunda,, hon hade Mios journal framför sig och i den stod de bla då att han har problem med kräkningar.. När jag då förklarade att han tom börjat spy kaskader nu så tyckte hon att de va konstigt.. Visst han går upp i vikt och de e la därför ingen tagigt mig på allvar.. Men hon tyckte också att de var konstigt att en snart 7månaders bebis spyr så mkt.. Så hon skrev ner allt jag sa och skulle prata med en läkare och återkomma i början på nästa vecka..
Fick även tag på BVC hon höll ju med mig nu ÄNTLIGEN;, och sa att om läkarn säger att "De e vanligt" så ska jag stå på mig och tvinga mig till en undersökning på Mio.. Nu har han ju börjat matvägra också.. tror de kan bero på att han kanske är rädd för att äta för att han tror att han ska spy.. Han brukar äta varannan till var 3tim förut gick de 4,5 tim innan jag fick i han lite frukt pure i alla fall,, de va de enda han ville ha.. sen 1tim senare fick jag i han en flaska,, han somna med flaskan så ingen spya än så länge peppar peppar får la se när han vaknar.
Hhehe skön sovstil=) Upp med rumpan i vädret=)
Så nu hoppas jag verkligen att vi får en undersökning för de e ju synd om han,, jag hatar att spy men jag gör de bara när jag e magsjuk eller nåt men usch tänk att gå och spy typ 20ggr dagligen,, de måste kännas i halsen asså.. stackars mammas lilla bebis...
Hopp Jerry ska åka och träna efter jobbet så han e ju inte hemma förens sent,, ja de blev ju ingen promenad för min del idag hade fullt upp med Mio och alla läkare.. så e lite uttråkad nu när man suttit inne 3dar i rad.. men imon ska vi till JErrys moster och man och hans små kusiner=) De ska bli trevligt.. vet inte om ja ska passa på och åka och shoppa lite innan för min pengar,, får se beror på hur trött jag är.. Om MIo fortsätter äta så här dligt under dan lär de ju bli ett mål mat inatt,, så vi får la se..
Yes om man ska svabba golven nu då mm lovely

Varför lyssnar ingen!!?

Åhh nu är jag arg,, ledsen och arg,, Mio spydde nyss kaskader IGEN,, han spydde sjukt mycket,, det var som en fontän som vägra sluta.. Han spydde ner sin säng, köket, vår säng hela mig,, man kunde asså vri ur min tröja.. Som ni som läst min blogg vet så har Mio spytt mycket sen han föddes.. jag har alltid misstänkt reflux.. men efter ett besök hos BVCs läkare där hon endast kände på hans mage sa att nej han har inte de bebisar spyr,, så kunde vi inte göra annat..
Men nu får de vara nog.. 3ggr den senaste veckan har Mio spytt kaskader utan dess like asså..Nu var de som värst,, ringde i panik till Jerry sa att vi måste åka upp.. MEn Mio somna så vi ska vänta tills sen,, ringde BVC och prata in ett arg medelande för nu får de fasiken kolla upp detta.. tar hon inte mig på allvar nu då åker vi till östra dirket.. eller någon som vet nån bra barn läkare som tar en på allvar?
Mammas älsklingen varför ska du få gå igenom detta varje dag=(.. De e ju synd om han,, han e ständigt blöt på kläderna,, och bara att spy e ju inte så himla kul.. Han e liksom 6mån,, hur länge ska detta få pågå egentligen? Nej nu ska jag ta tag i detta,,
Hela lägenheten stinker nu,, han spydde ju ner sängkappan på våran säng så nu måste ju den tvättas också,, även jag får ta dusch nr 2 idag,,
Åhhh varför lyssnar ingen???,,
Mammas nyvakna lilla pojk=),, Han e så lik Jerry på morgonen,, Jerry får alltid jätte svullna ögon de får Mio med såå sött=)
Nää nu väntar jag på att BVC ska ringa nu ska de fasiken lyssna!

God morgon

Tidig morgon idag,, Lilleman ville upp 5.15 suck men men han sov heeela natten utan ett enda uppvak så man ska la inte klaga.. 10tim e ju vad han brukar sova,, igår fick vi ju bara en bonus timma haha..Men lite mysigt vad det ändå för vi gick ju upp alla 3 tillsammans,, Men nu har Jerry åkt till jobbet=(..
Idag ska jag och Mio till Slottskogen på promenad=).. Hoppas på fint väder bara=)
Hopp så länge fick man sitta här,, chefen kallar=)

Ska de vara så?

Nu de senaste dagarna har jag läst, tittat på filmklipp,, om barn som far illa.. Detta har fått mig att tänka lite.. Läste på en tjejsblogg kommer inte ihåg vems hehe läser så många,, men där stod de nåt i stil med,, att när man ska ha körkort så måste man gå massa utbildningar, göra prov men har uppkörning osv osv.. men att skaffa barn de kan vem som helst göra..Är inte de lite konstigt? Visst klart man ska genomgå alla kurser osv annars kan man ju skada andra.. Men ska vem som helst få skaffa barn? Egentligen tycker jag man borde införa nåt innan man får skaffa barn,, Visst låter gör löjligt.. men ta tex detta filmklippet http://nuttall.blogg.se/2010/march/ kolla inlägget Brianna, heelt sjukt.. hur kan man göra så? Hade dessa människor kanske genom gått nån psykkoll innan eller nåt så kanske aldrig detta hade hänt vem vet..
Eller som "Nanna" då som jag skrev om nedan,, hur kan man göra så här mot sina barn?
Hur tänker människor?,, Visst man kan ju inte kolla alla som blir gravida.. men nåt måste ju göras tycker man ju,, så mkt som jag hittat de senaste dagarna,, asså.. ska de fortsätta så här? Hur kan man skada ett litet barn eller stor barn för den delen,,
Hur tänker dessa människor? Om någon skulle fråga mig "Melissa varför skaffade du Mio?" Då hade mitt svar blivit,, jo för jag ville göra nåt underbart tillsammans med den jag älskar och de är de bästa som hänt mig,, Jag älskar Mio över allt annat skulle aldrig göra han illa på nåt sätt inte ens när han blir 15 och börjar smyg dricka haha=).. Men vad skulle svaret bli om man fårgade den frågan till nån som misshandlar sitt barn? Öö jo jag ville ha nåt och slå på.. eller vadå.. Skaffa en boxningssäck då eller nåt..
Sen måste ju straffen höjas,, va e detta,, De föräldrar då som mördade sin lilla 6månaders flicka,, fick hmm några år,, NÅGRA ÅR!!! De borde ju fått livsstid eller nåt,, Nää jag föstår verkligen inte hur man kan göra så mot sina barn,, kommer aldrig förstå de heller.. Visst kan ens barn gå en på nerverna så man verken vet ut eller in men va sjutton att ens tänka att höja handen mot sitt barn NEJ så gör man inte..
Ville bara skriva av mig detta,, hade så många tankar i mitt huvud,,,

Ännu ett

Ännu ett träningspass avklarat,, dock kände jag mig inte alls sugen när jag väl kom dit haha,, så var typ trött i bena redan efter uppvärmningen,, konstigt,, förra gången var jag trött efter 30min och denna efter 10min haha,, jaja men jag körde på ändå=)
Köpte även Energy istället för red bull idag skall testa de imon,, den kostar bara 6kr redbull kostar ju mellan 15-22kr så där tjänar vi en slant om ja kan dricka energy istället=)
Mio somna jätte konstigt ikväll han låg knäpptyst i sin säng i 20min och bara titta sen somna han haha aldrig hänt,, gör skumt,, haha han kanske e trött på oss haha...
Somnade i pappas famn i veckan inte ofta de händer heller hehe sötnos=)
Nää nu blir de tv sen sooova=)

Hemskt men sant

Denna tjejens blogg,, hon kallar sig Nana,, jag vet vem hon är men hon vill vara anonym av många orsaker,, När jag umgicks med henne,, hade jag ingen som helst aning vad hon gått och gick igenom. Hon var glad sprallig ja som alla andra 13-14åringar.. Men bakom hennes leende döljde sig en hemsk sanning.. Fick själv inte reda på all fakta för ens massa år senare.. Läs hennes historia
NANA

Snart

Ja snart kommer svetten rinna haha,, Väntar bara på att babe ska komma hem så vi kan käka middag sen blir de spinning,, har 1,5kg kvar sen är alla gravvokilo borta sen ska jag bara gå ner ca 7kg till så jag blir som jag var när jag precis träffa Jerry,, Asså egentligen så borde man ju va tjockare som singel? Eller ja menar då festarna man varje helg äter bara skit mat osv,, Och som sambo visst man gottar la till de på helgerna men man festar inte lika mkt,, man lagar ju mer mat än käkar pizza.. så varför går man upp när man blir kär?? wierd..
Smal och fin,, Ja men 7kg ska la inte vara så svårt.. har ju gått ner 28,5 på 6månader utan träning direkt så 7kg med träning och nyttig mat de ska man la klara va=)
Är lite halv seg idag känner jag,,  så ska bli skönt att komma ut lite nu,, även om de bara e 5min till gymmet haha men a,, lite sol blir de också,, vill bli brun igen med,, usch känner mig som en blekfis,, klagar ja eller? haha..
Kan tipsa om en grym tjejs blogg..Fattybom grym tjej här från Göteborg,, känner henne inte.. men hon skriver om de mesta,, mode, träning osv,, la upp ett grymt bra videoblogg inlägg idag=)..
Japp nu ska ja börja med tHa dinner,, som idag blir falukorv och makaroner haha exotiskt va=)

Dödat en fiskmås?

Aa de e vad de ser ut som här inne just nu,,Har tvättat alla kuddar till soffan nu,, och de va ju såklart dun kuddar så de flög dun här när jag tog av överdragen fjädrar överallt asså.. måste damsuga snart,, vill bara ta en paus nu när lilleman sover=)
Så planerar helgen med Linda nu haha,, de gör vi alltid karlarna får säga vad de vill haha men men,, vi pratar omatt åka och bada med barnen och männen på lördag.. aldrig badat med Mio i nån simhall.. var lite skeptiskt mot babysim och allt i början,, speciellt när de e så kallt ute.. ville inte riskera att han blev sjuk.. men nu e de varmare ute och han e äldre så de ska nog bli kul=)
Mm gröt e namnam=)
Imon ska vi försöka ta oss till Slottskogen på promenad med gossiga mammor igen haha tredje gången gillt nu,, hoppas på Lovely väder=)
Jupp om man ska damsuga upp fiskmåsen nu då=)

11tim!

Yes Mio sov 11tim i sträck i natt,, okej fick gå upp vid 2.30 och vända på han men de gick snabbt,, sen sov han till 6.10 han somna 19.00 igår hehe gott e det=).. Trodde ja skulle behöva ge han mat i natt då han vägrade gröt igår men icke=) Mammas kille e sååå duktig=)
Så hyffsat utvilade idag då jag själv la mig kl 21 hehe..  Ser inte så ljust ut på väder fronten idag heller.. men ska träna idag i alla fall 60min spinning wieee,, Men annars blir de la inte så mkt.. tittar solen fram blir de kanske en promenad=)
Mio sov otroligt bra på dagen igår med,, först vid 9.30-11 sen 14.30-16.30=) hoppas de blir samma idag för han e på så glatt humör när han sover så bra=)..
Nää nu blir de mys med lill pojken=)

Köpt denna

Va bara tvungen så fin=)
Rock Top
Så present pengarna börjar försvinna nu=) hehe men den kosta bara 170 kr på nelly.se

Hungrig

Mm e gör hungrig,, men försent för att äta nåt nu ska ju äta middag om 1tim haha,, jaja,, Har fått gjort ganska mycket idag,, tvättat 2tvättar plus soff klädseln=).. damsugigt har jag med gjort och dammat lite.. sen har jag även "fönster" shoppat på nätet vad jag ska köpa för mina födelsedags pengar wieee=) nice nice=)
Mio har vart på bra humör idag.. dock vill han inte ha gröt.. konstigt han har sånna dagar då bara flaskan gäller haha konstig min lilla gris=)
Men glad e han=)
Japp.. idag har vart en riktigt bra dag peppar peppar,, Han e vaken mellan 3-4tim sover sen 1-2tim eller a de e andra gången han sover nu och han har sovit i 1,5 än så länge=).. Gott..
Regnar gör det också,, boooring.. när ska våren komma på riktigt undrar jag??
Sen har jag nu gått ner 2kg på 2v de e helt okej,, eftersom jag inte går på nån speciell diet eller så utan bara tränar och äter nyttig så e de helt okej,, men liten sugen e ja på påsar ändå asså.. går ner så himla snabbt då.. men samtidigt e de så himla gott med varm mat=) haha
Äter majskrokar SJÄLV för första gången,, japp de gjorde han idag,, innan har vi fått mata han med dem men äntligen fattade han att han kunde äta själv.. han åt hela 4st=) duktig pojke=).. Sen e han såå sjukt nära på att rulla tillbaka nu från mage till rygg,, han e så nära så man själv nästan blir irriterad haha då kan man ju tänka sig hur han känner haha
Har kan man se lite av Mios tänder hehe söte göte=)
Nää nu ska jag hänga upp tvätt 3=)

Snälla

Hehe snälla gå med här http://gratisbio.se/?RecruiterID=290335 och vinn presentkort=)

Gratisbio

Hej jag har gått med i Gratisbio en mycket bra sida för alla.. Man kan vinna present kort, biobiljetter ja allt sånt man vill ha=) Så gå med tycker jag och börja samla poäng=)
GRATISBIO

Mycket att göra

God morgon,, idag fick jag sov morgon till kl 6=) De gillar vi.. kl 7 hade vart ännu bättre men men kan inte få allt här i livet=)..
Blev lite fel igår,, vi var ju på kalas hos pappa.. jag fick pengar och present kort så shopping shopping=).. Men när vi åkte hem somna såklart Mio i bilen,, då var kl 17.30.. ja tänkte jaja han sove rju bara 15min så han kommer vara trött sen ändå.. oj där fick jag.. han vägra somna sen häll på i över 1timma med han,, haha så nu har vi lärt oss
nåt=)
Syster Cassan, Jag, Mio med gammel Farmor sen gammel Farfar brevid=)
Ser måttligt blek ut va?? Sola imon tror jag hehe
Testar sin nya stol=) Köpte en sån igår som vi kan ta med oss till folk funka kanon bra=)
Snygge morfar=)
Sen började vi titta på den där filmen,, men den sög rent ut sagt så vi somna vid 21 istället=),, Jag vakna kl 2,, behövde gå på toa sen kunde jag inte somna om.. låg coh vände och vred på mig heeela tiden=(..Till slut somna ja,, men å vände ju MIo på sig såklart så fick gå upp grrr.. Men sen sov vi till kl 6=)
Idag regnar de ja kul,, men har massa saker att göra hemma,, städa ser ut som fan här hemma,, tvätta,, för vi hade 3 olyckor med Mio igår behöver inte skriva vad,, men de va inte kul haha
Busar med pappa=)
Busar med Gudfar Mats=)
Nää nu får jag börja här..

Regn dag

Usch segt att vakna upp till regn idag,, de drar verkligen ner humöret med en gång grrr.. Mio sov hyffsat inatt ville dock ha käk vid 3.20 men men,, sen drömde han vid 4 nåt men ahn sov så ja lät han drömma haha,, sen upp 5.20 jag låg kvar i sängen och sov från och till till kl 7 i alla fall.. Fattar inte varför Mio har sånt jäkla morgon humör.. ja menar om han nu e så trött och gnällig på morgonen varför ska han då upp vid 5?? sov då tycker man ju haha..
Såg Funny people igår,, den var blandad,, början seg och tråkig,, mitten riktigt rolig men slutet seg och tråkig haha så helt ok film..
Ikväll ska vi se Manegmnet med Jennifer Aniston=) får se om de är en bra film=)
Nu e Jerry iväg med Mats på IKEA jag har slängt in soff tyget i tvättmaskinen pga kräk bebben här hemma.. Försökt plocka lite.. men verkar som vädret även påverkar Mios humör.. så satte han o titta på teletubbies en stund så ja kan plocka undan lite.. fastna dock här haha,, jaja..
Idag ska vi hem till pappa i deras nya lägenhet,, och fira mig och Gabbis,, lite paket till moi är alltid nice=)..
Nää får plocka lite nu då medans lill grisen är tyst=)

Hurtiga

Jajamänsan,, shit vad hurtiga vi vart denna helgen,, igår spinnig och lång prommis idag tog vi en prommis till köpcentret 421,, och gick där och sen hem tog sammanlagt 2,5tim=) Duktiga vi är va=).. Är redigt trött nu bara haha,, skulle hämta hyllan hos mamma egentligen men blev bara att vi käka middag för jag orkar verkligen inte bära nåt idag haha=)..
Japp så mkt idag,, idag har inte Mio spytt nåt allas förutom sona vanliga små spyor så vet inte vad det var med han igår.. kan ju inte säga att han var mat förgiftade eller nåt för han äter ju bara sin ersättning och gröt haha=)
Nu sitter han här i soffan vägrar somna,, vet inte om de kan bero på att han somnat i soffan 2dar i rad haha,, men men får se om han somnar här ikväll igen..
Jag och älsklingen hyrde 2st filmer till idag,, Såg Pelham 123,, med John Travolta som bad guy hehe,, den va bra,, inte as bra men bra=) Idag ska vi se Funny people=) Han som gjort På smällen har gjort denna så den e säkert as ball=) Hoppas vi.. så om lillen bara kan slå ihop sina små blå så blir de film mys=)
Imon ska vi på kalas till Pappa för att fira mig och Gabbis wiee=) Skoj o få se deras nya lägenhet med inte vart där än=)..

Söndag

God morgon=).. Yes Mio sov hela natten igen=) Dock va ja inne hos han vid 4 för han lät massa,, men när ja kom in hade han somnat på MAGE haha första gången de händer.. annars brukar han vara arg för att han ligger på mage hehe,, men nu sov han så gott=)
Har sjuk träninsgsvärk idag i bena,, först var jag ju på spinning 60min sen var vi ute och gick i 1tim & 15min hehe duktiga vi e va=)
Pappa kom även igår med en byrå=),, Så nu ska vi flytta över lite kläder från Mios rum så vi slipper gå in till han när vi ska ha våra kläder.. allt får ju inte plats men lite i alla fall=)..
Hyrde film igår med "Trubbel i paradiset" men den va inte bra,, i början va den men sen blev den seeeeg och ännu seeeegare,,, så nej tack..
Mio mådde inte så bra igår,, han spydde kaskader,, ja skojar inte helt sjukt va de,, en gång satte han tom i halsen blev helt illröd så jag fick panik,, fick lyfta upp han och klappa han på ryggen sen spydde han.. Och natta flaskan igår spydda han upp heeela flaskan,, soffan luktar inte gott nu vill ja lova så måste tvätta klädseln,, fortsätter de så här idag får jag ringa sjukvårdsuplys.. mammas lilla pojke=(.. Han va så trött igår också att han somna på soffan 2ggr aldrig hänt sen han typ var 2-3mån hehe.. visst e de mysigt men man märker ju att nåt e fel.. Än så länge verkar han må bra nu=)
Idag ska vi hem till mamma på middag och även hämta hem en hylla till Mios rum=)

Älsklingens tattoo=)

Babes nya tatto=)

Tur eller?

Yes,, Mio sov hela natten utan ett enda uppvak=) Vad vi vet haha vi sov nog sjukt tungt i natt både jag och Jerry,, men Mio sov från 19-05 lovely=),, Jag skulle få sov morgon men efter att försökt sova mig igenom hans babbel i ca 1tim gav jag upp...
Jag har hört om bebisar som e griniga på kvällarna men inte tävrtom,,Mio har sånt jäkla morgonhumör asså,, skit sur de första 2tim,, inget e bra,, vill inte äta velar ja allt,, nån annan som har en morgontrött bebbe?? haha
Jäkligt nice väder var det idag i alla fall=),, Så efter mitt 60min spinningpass,, så ska jag och älsklingen och lille fisen ut och gå.. Fast Jerry ska också träna efter mig=).. Sen ska vi laga påskmiddag,, Jerry ska äta sill och sånt grejs men jag gillar inte sill så de blir köttbullar för mig haha=)
Idag ska pappa komma hit med en byrå till oss också,, hehe nice,, vi skulle ju köpa en till sovrummet,, men pappa och dem fick en över nu när de flytta så den fick vi=) Gratis e gott=),, Ska försöka komma iväg och hämta hyllan hos mamma nån dag också så vi kan ställa i ordning alla böcker och leksaker i Mios rum,,=)
Yes,, nu ska jag packa min gym väska=)

sömn

Mm nu sover lillen,, 1tim tidigare än vanligt,, ja han har ju somnat runt 20 de senaste dagarna pga tids omställningen,, men idag vakna han redan 15.30 på sin eftermiddags vila så då blev de tidig kväll.. mig gör de inget för ja ville sussa själv så snabbt som möjligt hehe=)

Så Jessie och Lotta var här på fika förut=).. Mkt trevligt.. Tror Mio blev kär i båda två haha,, han brukar inte le mot folk som kommer in genom dörren,, men mot Lotta log han haha=).. Vi satt och tjöta och hade oss väldigt länge haha i över 3tim=).. Mkt trevligt=)..
Sen kom Jerry hem=),, hans tatto va as nice=),, Och han boka in en tid till mig med,, den 8maj smäller de wiiehhoo=),, Ska också göra en mexicansk döskalle men min ska vara ganska "tjejig" kommer bli as bra=).. Bild på Jerrys kommer imon=)
Ligger och läser=)
Imon ska jag köra spinning 60min haha,, aldrig kört 1tim innan bara 30min och sen core efteråt haha men ska bli spännande=),, Jessie ska också med så nu jäklar=).. Såg faktiskt idag att min häng mage börjar försvinna lite nu,, den hänger inte lika mkt utan den står mest ut nu så den börjar försvinna=) hehe,,Idag har jag dock syndat lite,, tog en bulle förut när vi fika och ett litet glas cola till maten=(,, Men de e ju faktikst fredag hehe,,Men åt bara 1knäcke macka och 1ägg och en banan till frukost de e la nyttigt=),, Har även tagigt bort smöret på mackan nu=)..
Going=)
Imon så blir de bara jag Jerry och Mio som firar påsk,, Mats va sjuk så kan ej komma=(,, Men men de blir nog mysigt ändå=).. Orkar faktiskt inte ta mig nånstans om ja ska vara ärlig,, har vart såå trött idag och e,, ska somna fort idag,, Jag ber verkligen till alla gudar där finns att Mio inte ska sova som han gjorde i natt,, snälla jag vill ha sööömn!!!
Just de,, Tandblekningen verkar funka hyfsat,, gjort två gånger nu och märkt lite skillnad,, ska fortsätta imon men inte för mycket haha vill ju änna inte göra en Ross=) haha
Nu blir de lite TV mys innan läggdags=)

Tradera

Hjälp! Jag har verkligen fastnat i tradera träsket,, kan inte ta mig där ifrån.. Jerry kommer snart få spader på mig när han får reda på hur mkt jag budat o haft mig haha,, Nää nu ska ja försöka hålla mig borta där ett tag asså=)
Mammas gull unge sitter själv=)
Nu väntar jag på Jessie och Lotta,, ska fika lite om Jessie fick köpt nåt gottit,, annars blir de dricka haha kanske noffsar lite ur påskäggen=)
Opps nu kommer nån=)

USCH!!

Asså så sjukt e detta,, Hitta denna på Alexxia blogg,, hoppas verkligen denna människan får ett rejält straff usch blir nästan gråtfärdig asså;

Sämre & Sämre

Fick vi bara 1v frid eller??.. Ja som sagt förra natten sov jag bara 4tim men inatt shit tror knappt jag sov 3,, vet inte vad Mio har fått för sig.. Första gången han vakna var 23.30 då hade han vänt sig om.. Men sen började de.. Han vakna o började bara tjöte och kommer vi inte skriker han,, han vill inget utan bara tjöta... Jag skicka upp Jerry alla gånger de va ju hans natt,,men ja vakna ju hela tiden ändå.. Vid kl 2 var de som värst,, han höll på hela tiden,, vi gav han mat han somna men vakna o Jerry sprang upp och ner även jag fick ju hjälpa till.. Vi var nog de suraste människorn i världen just då,, snäste åt varandra som aldrig förr.. inte konstigt med ca 2tim sömn..
Till slut somna Mio,, vad klockan var då vet jag inte för jag va så trött så jag hade kunnat somna ståendes.. Men kl 5 vakna han igen och då ville han upp.. Jerry gick upp och jag slängde in öronpropparna,, 20min sömn fick jag för sen kommer Jerry inspringades för då har Mio seriöst spytt upp hela sin morgon flaska med 230ml i jag skojar inte hela soffan, mattan, Jerry, golvet och Mio själv var genomvått.. Tror inte han e sjuk för han har inte spytt så mkt sen dess.. han e ju en spy bebis men detta var nåt extremt..
Ja så glada har ingen utav oss vart idag,, jag somna nästan i bilen påväg till ICA förut.. mår illa göra jag med och huvudet sprängs la när som helst..
Hoppas inte detta e nåt som håller i sig,, för jag klarar inte en natt till med så här lite sömn.. visst hade jag kunnat få 5-6tim i alla fall.. Men 3 e tok för lite..
Japp idag kommer Jessie och Lotta hit kanske går ut och går eller fikar får se vad vädret vill=)
Nu skriker lill "Monstret" haha

Rösta=)

Rösta på mig=)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Banken

Så förmiddan har gått på 2sek.. inte lika trött som i morse kanske beror på att jag svept i mig 2redbull plus en kopp kaffe haha=)
Mamma hade Mio på jobbet medans jag & Jerry var på banken,, de hade gött gör bra.. konstigt att barn aldrig gnäller med andra människor haha
På banken gick de bra.. de lura oss att börja spara till oss själva också haha,, nää men de e la på tiden,, vi är värdelösa på att spara men nu så haha=) Även Mios konto är nu öppnat=) Nån som vill bidra?? haha
Mitt paket från nelly kom idag,, men orkar inte ta på både mig och Mio och gå upp.. Får se om ja orkar senare,, de  e ju stängt imon så=(..
Mio e så himla rolig,, ja har gjort en jätte fin "sitt hörna" till han,, ni vet lagt ut en filt och lagt kuddar runt om,, men han älskar att ramla bakåt och han får ju inte ont för kuddarna ligger ju där.. så han slänger sig bakåt heela tiden och garvar,, hur fasiken ska man få han och sitta då?? Ska man ta bort kuddarna så han fattar?? haha nää de tänker ja inte gör haha men ändå hehe..
Usch nu känner jag tröttheten komma smygandes igen suck.. Ikväll blir de sängen tidigt om inte MIo vill ha en uppersittar kväll igen haha

Back

Japp,, Haft en riktig jobbig natt,, sovit ca 4tim,, hoppas inte vi e tillbaka på ruta ett nu utan att de bara var inatt..
Mio somna ju inte förens 21.. ja kom i säng rutn 22.30 vakna först när Jerry kom hem vid 00.. sen var de upp och rulla runt Mio vid 1.15, vid 2, kl 4 gick ja la upp 3ggr,, innan jag gav han flaskan,, sen upp vid 5 och rulla runt och sen upp för dagen vid 6.. hade jätte svårt att somna om alla gånger med.. grr.. så ser ut som sju svåra år just nu..
Vi ska till banken kl 11 fick konto till Mio,,de kommer la tro att de  e ett spöke som kommer in idag...Träningsverk har jag med *suck* kommer bli en härlig dag NOT!!..

RSS 2.0