Sjukvård

Åhh är så jävla trött på detta nu,, Igår kväll hörde jag Mio hosta, så jag gick utanför hans dörr och hörde då hur han försökte få luft,, så jag springer in lyfter upp han och han börjar spy som en tok,, de sluta fan inte heller och han blev helt röd i ansiktet osv,, Han skrek hysteriskt mellan kräkningarn för han var livrädd! Vi fick ta upp han ta av han kläderna och Jerry fick ligga med han på soffan och lugna han,, han skaka av rädsla stackarn=(
  • Efter många om och men somna han igen,, vi gick och la oss,, ja kunde knappt sova låg bara och tänkte på tänk om jag inte hört han vad hade hänt då??
Så ringde Vårdcentralen i morse, de sa åt mig att komma in direkt,, då tänkte ju jag Yes nu kommer de verkligen kolla upp han osv..
  • Kommer dit, fick vänta länge visst de köper jag,, men när jag kommer in,, så lyssnar de bara på hjärtat tittar i öronen och tar en sänka och säger "Allt e normalt" jag säger "De kan la fan inte vara normalt att spy så man kvävs och speciellt inte i sömnen" "hmm jo barn kräks när de e sjuka du får hålla koll på han"
Jag blev så arg och trött så jag gick bara,, jag orkar inte mera,, de tar oss aldrig på allvar,, Fick ju kämpa i 5mån för att de skulle kolla om Mio hade problem med magmunnen,, när de gav med sig efter 5mån så visade ju sig att jag haft rädd hela tiden..
  • Är så trött på sjukvården,, Hedan efter ska jag göra min egna diagnoser helt onödigt att åka nånstans för att höra "De e normlat" när de fan inte e det!
Sista dan som mamma ledig idag med,, en riktig rolig dag får man oxå grrr..

Åhh va nice=)

Japp,, Vakna av Mios tjöt tittade på klockan fick världens chock,, 6.05 stod klockan på!! Han hade sovit heela natten,, fy f*n va nice de va=) Helt underbart och behövligt efter alla dessa koas nätter=)..Han hostar fortfarande en massa, inget i natt dock men nu på dagen,, snoret rinner med,, hur länge kan han vara förkyld?? gått 1v nu ju,, tycker så synd om han..
  • Han vill ju inte äta 8mån mat heller nu,, så halsen spökar la fortfarande,, så blir 6mån mat,, eller yougurt han äter till middag nu,, Han hade äntligen lärt sig äta 8mån så blir han sjuk och vi e tillbaka på 6mån grrr..
Men han har blivit göt duktig på att ställa sig upp själv och gå några steg=) Igår tog han 5steg flera gånger så de går sakta men säkert framåt=)
  • Håller på att säga upp elavtalen, och gör flyttanmälan till alla dessa ställen man ska göra.. åhh suger,, telefon kö e sååå trökigt!
Sen e JErry på kurs idag så han slutar inte förens kl 17=( tråk tråk..
Nu är i alla fall hela köket ner packat förutom lite tallrikar och glas och sånt som vi ska andvända,, så nu har jag gett mig på badrummet,, är inte så lätt när lilleman vill vara med och tycker de e ur kul att plocka upp allt mamma lägger ner,, hehe men de har sin charm de med=)

Nähä

Nää ingen sömn inatt heller.. Va nog värsta natten inatt.. Han sov till kl 1 sen va de upp en gång i tim, sen ville han gå upp kl4,, vi försökte i 1tim,, sen gav vi upp.. Han hosta inget igår så de gav jag han ingen hostmedicin, men de skulle jag ha gjort för de va därför han vakna inatt,, han hosta heeela natten göt mycket.. så startade en ny kur idag med medicin,, även snoret har kommit tillbaka i mängder=(.. när ska han bli frisk?? När ska ja få sova så jag blir firsk? Aldrig känns de som..
  • Japp,, trotts att man mår piss måste massa saker göras.. packade 3kartonger i morse plus att jag packade två igår kväll.. Jerry körde bort dem till lägenheten..
Vad händer mer idag,, ska väl packa lite mera tror jag,, annars blir de bara att vara hemma och försöka bli frisk,,

11mån!

Shit idag blir mina "lilla" grabb hela 11mån,, vilket betyder om ca 4v är han 1år!! Vad sjutton tog tiden vägen asså? Jag vet säger de varje gång,, men de känns verkligen som igår som jag låg på BB och precis "ploppat" ut lill killen hehe...Mamma älskar dig överallt allt annat trots att jag inte fick sova ett skvatt inatt grrr

Åhh min kropp

Min krop skriker sömn och ajajajaj,, Ja blir ju aldrig frisk,, pga ingen sömn.. Vet inte hur många gånger Mio vakna inatt,, jag behövde bara gå upp 2ggr för han somna av sig själv de övriga 1000gångerna,, men jag vakna ju ändå.. Jag hade tom sovit med mina glasögon på för att vara beredd typ hehe..Sovmorgon blev de ingen heller,, För Mio visste vart jag var så han kröp och banka på sovrums dörren hela morgonen "suck" så kl 7 gav jag upp..
  • Är helt kallsvettig idag,, mår inte bra alls.. Och vi som ska packa och allt.. nää får nog skjuta på de,, Mio sover nu och jag orkar inte ta mig ur sängen.. Jerry och Mats håller på att köra allt vi har i frådet..
Jerry va iväg i morse och titta hur långt de hade kommit med golvet.. De hade gjort klart vårt sovrum, Mios rum och halva köket=) Så de går verkligen undan=) Skit fint var det med,,=)
  • Blev så glad förut fick i Mio en hela burkmat för första gången på hmm 4-5dar,, Men den stanna inte länge 5min senare spydde han ner hela hallen och mig själv och han,, Mm suck,, inte kul att vara sjuk själv och springa och torka spyor över allt..
Han e inte så snorig och inte hostat så mkt idag men han e ju inte bra de märks..
  • Fick rosor av Jerry i morse med,, De gjorde mig lite gladare,, jag har verkligen ingen ork till nåt idag..

Host, slem, host

Japp,, fortfarande sjuka,, ja är lite bättre i hals och näsa idag men har såå ont i kroppen, lederna,, Mio snorar inte lika mycket men han hostar som sjutton,, fick en hostattack förut så han spydde igen,, åhhh,, Hela lägenheten stinker,, eller stank,, har fått tvättat allt nu,,men usch va de lukta i morse,,
  • Hämtade Mios regnkläder förut,, hittade ett par på Nelly.se=)
Didriksons - Slaskeman Set
399kr=) som hittat,, Fast jag behövde bara betala 299 för jag hade 100kr presentkort där=)
Nu e de bara ett par skor som saknas sen e han fit for fight för alla väder och dagis=)
  • Fredag idag,, Älsklingen slutar 12.45,, de gillar vi skarpt=) Sista helgen för mig nu innan jag börjar jobba på onsdag.. Kul och vara sjuk sista helgen,, NOT,,
Men lugn helg blir de ändå inte,, Mats och Jerry ska köra frådet imon,, Ska även se hur långt de kommit med golven om vi kan börja köra lite andra grejer med,, De börja med golven igår så..

=(=(

Usch,, Lindas syster Frida, hennes hund sprang bort i tisdags och de har letat och letat, folk har sett henne massa gånger men de har kommit försent fram, idag blev lilla Belle överkörd av en bil och avled med en gång=(.. Usch stackarn,, Lider med Frida=(,, Men sen finns de sånna jävla IDIOTER!!,, En ringde in till Bandit och sa;
  • Hon som letar efter en Jack Russel, kan återfå henne mot beskrivning av däckmönster..
Har folk inga känslor?? Varför va de nödvändigt,, Frida hade precis fått höra att Belle inte levde s¨kommer detta på radion,, Fy fan säger jag bara.. grrr
  • Va och köpte host/slem medicin till Mio förut,, de var från 1år,, men jag ringde sjukupplysningen och de får ju inte rekommendera de just pga att de e från 1år.. Men hon höll med mig, med vad gör 4v liksom? Plus att Mio ligger 3streck över sin kurva,, Så jag gav han förut så får se om de hjälper..
Förövrigt så mår jag skit,, feber har jag med,, fryser som sjutton och täppt i näsan=(
Så nu ska ja snart krypa ner under täcket=)

Sjuka

Japp då är vi sjuka både jag och Mio=(.. Jag kunde inte somna alls inatt,, kl 00 gav jag upp tog en insomningstablett men sen vakna ju Mio kl 3,, sen kunde jag inte somna om,, så ca 3tim sömn inatt då=( .. Gjorde ny tattoo igår hihi här e den;
Fjärilar bidde de=) Nice=)
Men idag är det en tung dag=(,, Eftersom jag själv e sjuk och måste ta hand om Mio också som e sjuk så känns de som dagen går sjutk sakta.. Mio spydde igår kväll igen när Jerry va själv,, Han spydde även i morse efter vällingen,, Fick pratat med en läkare som rekomenderade ljummen saft så de får han,, och sen att jag inte ska ge han välling direkt när han vaknar på morgonen utan vänta 15min eller så..
  • Måste åka och handla idag också=(,, ja får göra de sen, har nada mat hemma,, Imon e de i alla fall fredag och de gillar vi,, I Helgen ska vi köra alla grejer i frådet till den nya lägenheten,, hoppas Mio är frisk då,, och jag själv med såklart hehe

Panik!!

Usch vilken natt=(.. Mio är ju som sagt förkyld och de blev mkt värre igår kväll/natt,, Han somna utan problem vid 18.50.. Vakna igen vid 19.45 och var gör ledsen och snorig,, Vi la då böcker under madrassen så huvvet skulle komma högra upp,, Han somna om ganska snabbt för att vakna sen igen vid 20.30.. Då flyttade vi böckerna till under säng bena,, han somna om.. Men vakna igen runt 21..
  • Då bestämde vi oss för att ta nässugen,, (har försökt tidigare men han blev hysterisk),, De blev han även nu så då kunde vi inte göra de,, han va varm så vi skulle ge han ipren,, han får ju flytande.. Men efter första sprutet så började han spy,, Spy skit mkt,, Massa kom upp slem, vällingen, maten han ätit vid kl 15..
Han slutade andas som en annan gång,, Både jag och Jerry fick panik,, Ja va på väg att ringa ambulans för Mio blev helt röd i ansiktet och läpparna började svullna upp,, Hans blick var verkligen "Mamma jag är livrädd" och de var han,, han var skräckslagen stackarn,, Efter att vi försökt lugna ner han började han sakta men säkert andas normalt igen..
  • Vi tog upp han i soffan så fick han titta lite på Teletubbies så han lugna ner sig,, medans jag fick skura hela hans rum,, Byta kläder på mig själv och Jerry fick byta på Mio.. Sen var han ju fortfarande rädd så han fick somna mellan oss,, När han väl somnar in bar vi in han i hans säng..
Sen vakna han 2.30, 3.30, 5.45 för att sen gå upp 6.20.. så inte så mkt sömn i natt.. Men fasiken va rädd jag var där vid 21.. Jerry fick ligga och lugna mig sen för jag var både chockad och rädd,, detta har ju inte hänt på såå länge.. visst han sätter ju fortfarande i halsen ibland och spyr lite,, men inte som igår,, de har inte hänt på kanske 2-3mån,, i alla fall inte så han slutar andas=(
Mammas älskling,, Usch lider med han så jäkla mycket=(
Idag har han vart hyffsat pigg och glad.. visst snoret rinner och han hostar en del men han leker ändå och äter som vanligt..
Ja själv mår väl sådär,, knappt nån sömn och fortfarande ont i magen för nattens bravader.. ska försöka sova lite nu för ikväll är de dags för ***** igen=) wieee

Bridezilla

Ja,, usch vad stressad jag är nu.. Blev medlem på sån här bröllops sida nu,, De e ju inte lite som ska fixas asså,, Shit,, Saker jag inte ens tänkt på liksom,,,
  • Vilken låt ska vi gå in till och gå ut till?
  • Vad ska vi ha för blommor? Vad ska tärnorna ha för blommar och jag?
  • Bordsplacering? Eftersom både mina och Jerrys föräldrar e skilda?
  • Boka tid för att lära sig vals? Eller ska man bara stå och dansa lite snyggt? hehe Vilken låt ska vi ha där?
  • Vad ska vi ha för musik underkvällen?
  • Hur ska vi göra med tal?
  • Och vad sjutton önskar man sig i present?
  • Stylist?
  • Inbjudningskort?
  • Bröllopsnatten?? Vart ska vi bo?
  • Honeymoon? Ska vi ens ha nån med tanke på Mio? Eller ska vi skjuta på den?
  • Ska ja ha en fest klänningen sen istället för brudklänningen? I så fall vad?
  • Fotografering???
Åhhh massa mer saker såklart också,, shit,, hur ska jag hinna planera allt detta?????

Konstigt..

Detta e konstigt,, Jag har ju lagt ut en vagn på Blocket ( den är nu borttagen),, I går ringde en kille flera gånger han skulle komma och titta på den.. Jag var ensam hela tiden,, och sa även att jag var ensam med min son så ja kunde inte gå och möta han osv.. Sista gången han ringer är han 3min här i från och vill ha vägbeskrivning,, då hör han att Jerry är hemma.. och då dyker inte Människan upp?? Lite äckligt eller hur..
  • Nu då.. så får jag ett sms från konstigt nr de börjar så här:
  1. Hej vad gör du?
  2. Vem e du? (skriver jag)
  3. Krister, vem e du?
  4. Jag känner ingen Krister, ja heter Melissa
  5. Oj vilket gulligt namn får man fråga mer?
  6. Ööö nää vem e du? Och hur har du fått mitt nr?
  7. Förlåt för att jag störde, jag är en trevlig gullig kille från Finland som hade lite att göra. Så jag slog bara ett nummer och hoppades komma till en trevlig prick.
Haha va sjutton är detta? Har i alla fall tagigt bort vagnen nu,, aldrig vart med om detta innan??
Jaja,, Idag ska vi hämta nycklarna till lägenheten som sagt=) Wieee,, ska gå upp och kolla lite i den också nu när den e tom hihi..
  • Mio är jätte förkyld idag=( Snoret bara rinner och han gnäller "memme memme" hela tiden.. Stackarn,, Så typiskt att han ska bli sjuk nu när vi ska börja flytta och så,,Ingen lust att lämna bort han då.. Får se hur han mår till helgen..

Dagens fråga

Jag tycker att egentligen så ska man inte bråka framför barnen överhuvdtaget. Man får försöka bita sig i läppen och ta saker och ting senare. Men i vissa tillfällen kanske de inte e så lätt, man kanske inte tänker sig för. Men blir bråket bara värre och värre tycker jag man ska säga "Vi tar de sen",, Även små barn fattar ju,, de lägger ju märke till tonen,, de förstår inte vad vi säger men de märker ju att vi är arga..
Så nää man kan inte alltid undvika de kanske men man ska försöka undvika de så gott de går.. Bit dig i läppen!

BLÅST!!

Fan e de storm här eller?? Har inte kunnat sova på halva natten pga blåsten, balkong möblerna låter ju som sjutton och vinden ylar som bara den eller vad man säger,, Och nu kan jag inte somna om!!!, Lilleman sover tror jag hehe,, Jerry gav han välling för 25min sen,, och inte hört nåt från Mios rum än.. Dock sa Jerry att Mio var snorig=(,, Så får se när han vaknar sen,,
  • Idag ska vi hämta lägenhets nycklarna wieee=)

Dagens fråga

Ja de klart jag vågar.. Men de beror ju på lite också.. Asså om de är en killig rosa t-shirt hehe,,Bara kläderna är snygga så spelar de ju ingen stor roll..

Säljer..

Jag har lagt ut lite skit ny på blocket och tradera,, Bla Vagnen då,, ska antagligen komma en snubbe och titta på den senare idag.. Ed Hardy tavlorna ligger också ute.. sen lite kläder.. Vi får la se om man kan tjäna en hacka hehe
  • Mio sov HELA natten inatt,, Somna 19 vakna 6.15 ja hallå ja hehe,, Blev helt chockad när Jerrys kl ringde 5.30 låg och tänkte "hmm har jag vart uppe i natt" men när Mio sen vakna 6.15 och jag visste fortfarande inte om jag vart uppe,, Men då såg jag att de stod ingen välling flaska i hans rum hehe så nää ja har fått sova hela natten=) LOVELY=)
Idag händer ingenting,, ska bara ta de lugnt för sen kommer de bli massa varje dag,, Får ju nycklarna till lägenheten imon,, Så vi ska börja köra grejer som ska vara i frådet.. Eftersom de ska lägga golv i lägenheten så kan vi inte köra några möbler förens de e klart.. Men tänkte i alla fall köra hela frådet, sen saker som ska in i skåp osv kan man ju köra=) hehe..
  • Sen ska vi ju tapetsera nån dag med,, Men de beror också på golvet hehe,, Sen e de typ MILJONER med folk som fyller år nu i sept,, jag vet inte hur vi ska hinna med alla och ha råd att köpa till alla hehe,, Hade vi inte flyttat nu hade de ju vart lugnt..
Vi har först då min morbror som fyller, sen Jessie, Jerrys mamma,Theo, Cassan, Mio, sen ska Jerrys brorson döpas den 19sept..Så vi ska ner till Skåne den 19,, men de blir bara över dagen för vi hinner inte hehe.. Så Mio ska vara hos mamma så ska vi bara brassa ner på morgonen och sen hem på kvällen igen,, jag jobbar ju tidigt dan efter med,,
  • Så ja ganska mycket i sept,, vet inte hur vi ska hinna med allt,, känner mig redan stressad hehe,, Men man kan ju hoppas att folk har lite förstålse hehe,, Och inte nog med att alla dessa fyller år,, De väntas ju 2st plats kusiner till Mio nu i sept också hehe,, De kunde inte valt en bättre månad? hehe,, Får se vem som får först Emma eller Karro hehe båda ska ju ha pojkar så de lär ju bli fullt ös sen=)
Nää nu ska ja se på tv=)

Fläskläpp=(

Hejsan,, inte haft nån tid att skriva idag,, Full rulle hela dagen.. Vi började med att åka till torget och ta en fika med Jerrys kompis Magnus och hans tjej,, Träffa även min morbror där så han satt och tjöta lite med oss med=) Mio fick sova i vagnen idag på torget,, Trodde bara han skulle sova max 1tim men nää då han sov i nästan 2tim medans jag och Jerry sprang och sukta i alla kläd affärer åhh de har fått in så mkt fint överallt,, Jag skulle verkligen inte tacka nej för att vinna några miljoner hehe=)
  • Sen hade vår tv-bänk kommit.. Så jag och Mio åkte hem till Linda medans killarna åkte och hämtade den.. Mio lekte då med Thildas dockvagn men den var inte likadan som en gåvagn så den tippa och han föll rätt in i dörrkarmen och fick en fläskläpp och en blåsa=( Stackarn..
Sen bjöd Familjen Sandh/Widell på tacos=) Mums mums,, Och nu är vi hemma med en övertrött Mio,,
Imon e de måndag igen=(,, Sista hela veckan för Jerry,, veckan där efter jobbar han bara 2dar sen e de dags för mig att ta på mig Taco kläderna igen=) hehe,, Jaa jag längtar faktiskt lite,, Inte vart inne i fabriken på 1år och 3mån hehe,, Undra om man kommer ihåg allt hehe,, Jo då..
Nu ska vi somna lilleman,, sen blir de sängen tidigt idag är gör trött,,

Dagens fråga

Vägra och vägra,, de beror väl på lite.. Bla va de e för? Och vad biverkningarna kan vara,, Mio var ju för liten för svininfluens sprutan,, Men jag hade inte gett han den ändå.. Verken jag eller Jerry tog den pga olika andledningar.. Men sen ska självklart Mio ta alla obligatoriska vaccinationer som han får från BVC och sen i skolan,, Men de nya som kommer till som bla svininfluensan kommer jag först kolla upp ordentligt innan han får dem..
Mer på MILF

Köpa

Babytravel vagn=)

Dagens fråga

Dåligt? Nej varför skulle det vara dåligt?.. De tar ju sig fram på annat sätt.. Vissa barn är ju gör sena med att gå hur ska man då göra om man inte har några föräldrar dagar kvar hehe??..
Mio går inte än,, okej han kan ta 2-3steg,, Men jag vet ju inte hur han kommer vara om ca 2mån när han börjar dagis.. Men att han inte skulle kunna gå de är mitt minsta problem,, De ja i så fall kommer oroa mig för mest är att han inte kan göra sig förstådd..
Men de finns ju barn som är gör sena med talet med så.. Jag anser inte att man är en dålig förälder för att man sätter barnen på dagis tidigt eller sent (beroende på om de kan gå eller inte).. Vissa har ju inget val..
Sen så kommer de säkert lära sig mkt snabbare att gå om de är på dagis än om de hade suttit hemma=)
Mer på MILF

Trött

Usch är så trött idag va??!!,, Riktigt seg,, Såg Karate Kid igår,, Och jag blev förälskad asså,, Jaden Smith e ju den söstaste kille som gått i ett par skor,, Mmm kommer bli en riktig snygging när han blir äldre hehe.. Ja har man Will som pappa så kan man väl inte bli annat haha
Här är han liten så gossig=)
Så här ser han ut nu=),, Riktigt bra film och Jaden var en riktigt bra skådespelare,, verkigen ärvt sin pappas gener hehe=)
Jaja,, Mår som sagt piss idag,, trött huvudvärk mår illa,, ingen bra dag,, Mina ögon är gör svullna=(
  • Var ute i vår nya lägenhet och skrev under lite papper,, På tisdag är den våran=),, Ska bli så skönt att bara kunna packa några kartonger åka iväg och lämna osv,, ta allt i lugn takt=),, Slippa lämna bort Mio en massa..
Sen åkte vi hem,, Har packat 3kartonger med grejer som ska till frådet..Även tvättat vår gamla vagn hehe som jag nu ska sälja,, Är en Svart Babytravel om nån e intresserad?,, Sitt och liggdel är det med svängbara hjul..
Ska lägga ut den blocket nu hade jag tänkt..
  • Annars händer de nog inte så mycket mer idag,, har ingen ork till nåt direkt..

Hemskt!

Hur elakt är inte detta då?? Seriöst,, gör man så mot någon som man vart tillsammans med i 3år,, asså att dumpa dem över radio??,, Räcker de inte att killen blri ledsen ändå,, nu får han ju skämmas som sjutton för hela sverige=(

Fredag=)=)

Japps idag är det Fredag,, de gillar väl alla?=).. Vi har vart iväg nu på morgonen och storhandlat,, alltid nice och vara där vid 8 inte en människa där kanon=),, Vi är ju ändå uppe så varför inte=)
  • Jerry har precis åkt till jobbet,, jag försöker somna lilleman,, Sen ska jag lägga mig i sängen och titta på Marathon av Laguna Beach hehe
I eftermiddag kanske syster och bror kommer hit,, annars blir de väl som vanligt en promenix för mig och Mio,,
Ikväll blir de film mys och varma mackor=)

Segis

Japp åter igen en segis dag,, Men den sista sådana på vällands länge,, För nästa gång de e sen vecka japps då jobbar moi=) hehe,, Så då får Jerry känna på hur det är hehe.. Ja inget speciellt som hänt idag.. Min syster har kommit hem från Grekland,, väntar spänt på att bilder skall läggas upp på fejjan=) hehe,, Min mormor har vart på besök en snabbis... Nu ligger Mio och tjötar i sin säng och jag inväntar att han ska tystna hehe,, Sen blir de lite PH=) Helt besatt e jag hehe.. Här kommer lite bilder på gojtingen=)
Imon e det fredag i alla fall=) Vilket innebär,, stor handling,, älsklingen slutar kl 19 och vi ska ha film mys som vanligt på de "sena" fredagarna=) Förhoppningsvis kommer min kära syster på besök,, brun som en pepparkaka kommer hon garanterat vara hehe=)
Jaja=)

Två, tre steg=)

Japp idag tog Mio sina 2första steg sen tog han tre hehe,, Men han blir så ivrig han flxar hej villt med armarna och as garvar och ramlar då såklart=) hehe gull unge=) Så de e verkligen på G nu=)
  • Idag är sista dagen Jerry jobbar till 23.45.. De gillar vi,, hatar verkligen när han jobbar sent,, Har ingen att vara med på eftermiddagarna,, alla bort så långt bort som är hemma.. Jessie bor ju nära men hon e aldrig hemma=(=(..Så har jag ingen bil heller=(... Men idag är de sista dagen i alla fall..
I Kållered sen har jag luskat ut att de bor massa glada goa mammor runt omkring=) Nice nice=),, Ska försöka slå mig in i deras vänskapskrets hehe.. Dock e jag ju inte mamma ledig då men ändå kul både för Mig, Jerry och Mio att få nya vänner med barn=),, Vi känner ju Mike och Milla med baby Charlie,, Sen bor det även en tjej som Heter Malin mitt emot oss.. Hon har en son som heter Adrian som är lite över året=),, Så de blir nog kanon=)
Min mormor ska antagligen komma hit en sväng idag också... Yes de e la va dagen erbjuder,, åhh känner mig riktigt tråkig idag,, grrr,, Vill ha nåt att göra på dagarna!!

Dum, dummare, dummast=)

Hehe japp de e va jag är.. Förut så skulle jag öppna våran lilla Franska balkong i vardagsrummet,, jag öppnade och drog ner handtaget som vanligt.. Men eftersom Mio så gärna ville gå dit och barn spärren där är paj så ville jag stänga.. Men jag fick fasiken inte upp handtaget,, jag slet och tog i.. Ringer Jerry som inte fattar vad men säger att jag ska olja de där plupparna på dörren...
  • Visst jag oljar in överallt,, men de går inte.. Jag går och hämtar en hammare och försöker slå upp handtaget men nej!! Många svordommar kom de vill jag lova..
Jag skulle precis ringa jouren och be dem komma.. När mamma, min syster och Felicia dyker upp.. Felicia börjar försöka,, med en gång säger hon "Nää tror handtaget sitter fast" haha ja de tror jag med,, Sen Cassan "Mamma kan du försöka jag har lite ont" hehe mmm visst.. Sen kommer den vita riddaren min kära mor,,, "mm Melissa de va en spärr här på handtaget" åhhhhh jag e fan inte bara dum utan jag e riktigt jäkla dum...
  • Tänk om jag ringt jouren,, Hallå pinsamt=) hehe
Japp de va min kväll det=)

Mio försöker..

Mio försöker få den gula bollen att stanna på bordet hehe går inte så bra,, han försökte i ca 15min,, det var mycket underhållande att se på=)

Memme=)

Mio säger mamma!! Eller Memme hehe äntligen kom de=)... Han blev gör glad när jag började applådera så nu kryper han runt och säger "memme memme" hela tiden haha gull unge=)
Mio sov kanon inatt 19-5.45 oavbrutet=) okej tidig morgon men eftersom han sov hela natten gör de inte så mkt=)..
  • Vi har vart iväg och tittat på tapeter idag=) Hitta massa fina,, Nu ändrar vi helt stil.. Innan har vi vart mkt för svart och vitt,, Men i den nya lägenheten blir de brunt och beige i vardagsrummet=),, De blir nog najs eftersom vi har brunt bord och tv.bänk=)
Sen åkte vi till McDonalds och köpte varsin Mc Flurry maräng swiss=) Sååå jäkla god e den.. Mio tyckte dock den var lite för kall och de var den faktiskt den va skit kall så han smaka bara lite haha annars brukar han sitta med munnen vid öppen=) hehe
  • Nu sover lillen,, Jerry ska snart åka och jobba så blir vi ensamna igen=(.. Mamma kanske ska komma förbi en sväng annars nada planerat...

Ingen liten längre..

Hejsan!
10månaders kontrollen idag då ja=) Hehe,, våran våg går tydligen 500g fel hehe för lillfisen vägde hela 10970g=) Och var 76cm lång,, så ca 1kg på 3mån och 5cm på längden=) Stora killen nu ju..
Vi bokade även in att vi ska göra 1års sprutan där också,, den 27sept blir de,,
Sen hann vi inte prata så mycket mer då Mio vägrat somna vid 11 så fick vi hålla han tills vi skulle åka,, så han sov asså inte från kl 6.30-14.00 hehe de är typ rekord.. Sen somna han på 2sek i vagnen på vägen hem,, Fick sova 1tim för sen var kl 15 och efter de får han inte sova=)
Sen har vi bara vart hemma typ,, ja har städat lite bara..
Sen kan jag meddela att gästlistan for Tha Wedding is done=).. Jepps,, Vi blir ca 60pers.. Sen får vi se om några kommer till eller faller bort när inbjudningar väl ska skickas ut,, vilket dem kommer göra i Mars tror jag,, Vet inte hur långt i förväg man skickar bröllops inbjudningar? hehe
Sen har jag problem med brudtärn/näbbs klänningarna.. De kostar skit mycket,, Okej de e ju dem själva som ska betala dem men de e ju just därför man inte kan begära att de ska betala massa pengar,, har hittat några fina för billig peng,, Men vet ändå inte om de är ”fina” nog hehe,, Men HEY de e ju jag som ska vara finast eller hur?? haha
Sen e de ju ett tag kvar,, Men de e mkt som ska planeras=)
Nu ska jag försöka somna lilleman som är liiite över trött hör jag=(
Vi bokade även in att vi ska göra 1års sprutan där också,, den 27sept blir de,,
Sen hann vi inte prata så mycket mer då Mio vägrat somna vid 11 så fick vi hålla han tills vi skulle åka,, så han sov asså inte från kl 6.30-14.00 hehe de är typ rekord.. Sen somna han på 2sek i vagnen på vägen hem,, Fick sova 1tim för sen var kl 15 och efter de får han inte sova=)
Sen har vi bara vart hemma typ,, ja har städat lite bara..
Sen kan jag meddela att gästlistan for Tha Wedding is done=).. Jepps,, Vi blir ca 60pers.. Sen får vi se om några kommer till eller faller bort när inbjudningar väl ska skickas ut,, vilket dem kommer göra i Mars tror jag,, Vet inte hur långt i förväg man skickar bröllops inbjudningar? hehe
Sen har jag problem med brudtärn/näbbs klänningarna.. De kostar skit mycket,, Okej de e ju dem själva som ska betala dem men de e ju just därför man inte kan begära att de ska betala massa pengar,, har hittat några fina för billig peng,, Men vet ändå inte om de är ”fina” nog hehe,, Men HEY de e ju jag som ska vara finast eller hur?? haha
Sen e de ju ett tag kvar,, Men de e mkt som ska planeras=)
Nu ska jag försöka somna lilleman som är liiite över trött hör jag=(

10måns kontroll

Japp idag är det dags för en liten försenad 10mån kontroll,, Kl 13.30 ska vi vara där,, vilket förstör vårt lilla schema vi haft de senaste veckorna.. Mio brukar nämligen sova middag vid 12-14,, så nu försöker vi somna han lite tidigare och eventuellt blir de 2st sovningar idag hehe får se hur detta går=)..
  • Han sov okej inatt men vakna som vanligt eller a vid 4 vakna han inatt istället för kl 5,, Förstår fortfarande inte varför välling ska vara nödvändigt men men e la bara att fortsätta,, nån gång slutar han väl med det=) hehe
Annars händer de som vanligt nada idag när Jerry jobbar sent,, Tråkigt väder också som vanligt grrr,, Längtar tills vi flyttar till Kållered då kan man spendera sina tråk dagar på IKEA haha,, Nää fast då jobbar ju jag i o för sig hehe..

Regn, höst?

Asså va e detta?? Detta måste vart den sämsta sommarn på lääänge?? Seg dag som bara den..Hatar som sagt när Jerry jobbar sent och man e ensam hela eftermiddan,, grr men detta e sista veckan,, så e la bara att bita ihop=)
  • Har börjat fundera på dagis nu,, Hur Mio kommer klara sig där? Okej e ett tag kvar han börjar inte förens 1nov,, Men han kan inte äta själv,, De kan kanske inte så många 1åringar.. Men sen kan han inte dricka själv heller.. Han vet att "nappen" ska in i munnen men han fattar inte att han måste lyfta upp flaskan själv,, och samma gäller pipmugg också.. Han försöker varje dag men kommer aldrig på hur han ska göra.. Jaja de e väl vana på dagis..
Men sen också,, Hur ofta äter dem?? Min son är ju ett matvrak,, han måste äta exat var 3tim,, äter dem så där med??,, Eftersom han inte kan säga "Jag är hungrig" hehe så kommer ju inte dem fatta de?? Och sovningen? De tar ju ca 15-45min att somna han hemma liksom,, Ojoj aa mycket att oroa sig för.. Visst de löser sig säkert men jag börjar ändå få lite panik om han e mogen för dagis,,, Finns ju inget annat vi kan göra egentligen så de får bli dagis,,
  • Imon är det BVC 10mån kontroll var gör längesen sist,, Vi var ju där på 8mån kontroll och nu är han nästan 11mån.. Sist såg de ut så här
Vikt; 9900g
Längd; 71,5
Huvud; 46,3
  • Vad tror ni han väger nu??,, Vi har vägt han hemma med blöja,, då har de legat runt 10,5.. Så jag chansar på typ 10,2 kanske hehe.. Längden däremot har han vuxit på enormt mycket,, han kanske e 76nu?? hmm får se.
Detta kanske e sista gången på vår BVC för Mio vi flyttar ju sen,, men jag vet inte om ja ska ta hans 1års vaccin hos dem ändå just för att hon har tagigt alla andra på han,, Hmm får se är kanske lika bra.. Men samtidigt vill jag ju träffa vår nya BVC sköterska,,,
Yes nu får de blir lite PH=) hehe

Valt=)

Japp då har vi valt tv-bänk idag=) Det blev denna fast med vita dörrar;
Xynto
Är mycket nöjd,, passar vårt bord med så vi slipper byta ut det hehe,, Sen har vi även vart iväg och hämtat ut nua skor till mig för jobbet,, ja de närmare ju sig nu hehe=)
Vi fick sov morgon i morse med=).. Mio vakna som vanligt kl 5 fick sin välling,, jag gick och la mig ihop om att kanske kanske han somnar om,, och jaaaa!! De gjorde han och sov till 7.30 HALLELUJHA=)
  • Jäkligt tråkigt väder e det idag,, asså vad ska man göra när regnet öser ner??,,
Jerry börjar jobba snart,, så ja har absolut ingen aning om vad jag och Mio ska göra.. SUCK!

Problem

Hejsan,, Full rulle idag=).. Har dock haft huvudvärk hela dagen och vart dunder trött men haft kul ändå=).. Mamma ringde och fråga om Mio ville komma och bada i poolen,, och självklart ville lilleman detta=) Så vi åkte och lämna Mio hos mamma igen,, Och jag och Jerry begav oss ut på jakt efter en tv-bänk till den nya lägenheten,,
  • Lättare sagt än gjort,, Vi hitta massa,, vi var oense om många men nu är vi överens och 4st hehe nu till problemet,, vilken ska vi ha?? Här kommer bilder=)
BESTÅ BURS Tv-bänk vit Bredd: 180 cm Djup: 41 cm Höjd: 49 cm Max. belastning: 100 kg Max. bildstorlek platt-tv: 60 "
IKEA; 2795kr
Chilli; 3990kr
Xynto
Mio; 3750kr
Tv-bänk
Mio; 3750kr
Japp,, Vilken tycker ni?,, Vi är beredda att köpa nytt vardagsrumsbord hehe,, Just nu har vi detta;
ENLARGE_IMAGE
hehe..
Jaja vi ska tänka i veckan,, Sen såg man ju massa annat man vill ha med,, Men vi får hålla lite i pengarna va hehe..
Ska ju bli en till tripp till Ullared senare=) Där ska inhandlas massa saker till the new place=)
  • Nu håller vi på att somna lilleman,, Jerry står i köket och gör varma mackor mums mums=)
Imon e de ju måndag igen,, Dagarna går sjukt snabbt nu,, inte bra,, bara 2,5v kvar tills jag börjar jobba igen.. hehe.. De e sen vecka för Jerry,, hans sista sena vecka.. vilket också blir den sista riktiga jobbiga vecka för mig eftersom jag hatar när Jerry jobbar sent.... Så de e ju nice..
  • Nää nu ska de mumsas mackor=)

Dagens fråga

Hur ofta badar du ditt barn?

Mio älskar att bada så de blir varannan dag ungefär.. Ibland varje beroende på hur mycket han grisar under dagen hehe=)
Mer på MILF

Huvudvärk

Japp vakna som vanligt med huvudvärk,, nää inte som vanligt men de händer ofta.. Kl 5.30 vakna Mio men jag kunde verkligen inte öppna ögonen. Så sparka upp Jerry och sov 1tim till.. Fattar inte varför jag är så trött??,, Fick sova 8tim i natt men känns som jag bara sovit 2tim... grrr
  • Måste nog köpa järntabletter igen,, Igår kom Mats hit,, och vi tittade på "valentines day",, En bra film med mycket bra skådespelare i alla var typ med i den hehe,, Men den var lite väl lång tycker jag men annars en kanon film=)
Idag vet jag inte vad som händer.. Mio och Jerry e ute och går nu,,
Så jaa vi får se vad som händer idag=)

På begäran

Hehe på begäran från en Läsare,, Johanna,, så kommer här en bild på mitt korta tråkiga hår grrr

Dagens fråga

Tror du att många föräldrar jämför sina barn med andras barn, varför i så fall?

Ja,, de tror jag bara inte utan jag vet,, De är bara att titta på alla dessa forum på Familjeliv.. Klart att ALLA jämför någon gång ibland.. Tex Mio var 9mån när han kröp medans en annan var 5mån.. Visst undrade jag lite.. Men jag tog de ändå med ro.. Men sen tycker jag det finns vissa föräldrar som är extrema,, Asså låt barnen vara som dom är.. De kanske hoppar över krypandet helt.. Huvudsaken är väl att de går sen?
Varför föräldrar gör så tror jag är för de finns så mycket "fakta",, Vid 6mån ska barnet sitta, vid 7mån ska de krypa, vid 10mån ska de kunna säga mamma och pappa.. Asså de finns ingen "ren fakta" om barn och dess utveckling tycker jag. Utan alla barn e olika.. Tex Mio fick sina första tänder vid 4-5mån, igår träffa jag en mamma vars barn är 9mån och har inga tänder än,, (mio har nu 8 och är 10,5mån).. Asså de e såå olika.. Så att läsa alla dessa böcker med fakta är egentligen onödigt.. de sätter bara stress på mammor.. "Varför kyrper inte mitt barn när hennes gör det?" "varför kan inte min son äta själv medans grannens dotter kan?".. Alla barn lär sig allt i sin egen takt..
Mer på MILF

Städ och röj

Japp.. kl 9 i morse åkte vi och lämna lilleman till hans mormor=).. Jag och Jerry åkte och hem röjde som aldrig  förr.. fyllde 3-4st svarta soppsäckar plus massa annat och bara slängde på tippen hehe=).. Sen städades det som aldrig förr=).. Så nu e lägenheten tipp topp=)
Sen hämta vi lillen som hade haft gör kul=).. Sen gjorde vi mat,, Gjorde även en liten "sats" med Mio mat,, köttfärssås,, utan alla dessa kryddor vi brukar ha i hehe,, och sparade som han ska äta imon,, Första gången han ska äta riktig mat om man säger så.. hemmagjord då rå hehe..
  • Egentligen skulle vi till L&J idag,, Men Linda lilla är sjuk så blev inställt,, Istället kanske Mats ska komma hit och vi ska titta på film nice nice..
Nu är lille man och store man iväg och köper gotta tills ikväll=)
  • Sen BTW så kan jag medela att jag aldrig hört en man klaga så mycket som idag när vi städa.. "Åhhhh de va så tråkigt att damma" Fastän han bara fick göra 1rum och en torka av en spegel.. Men fattar ni eller vad han slet??.. Mm nää jag tog bara alla rum förutom Mios där Jerry damma,, plus att jag damsög och svabba golv.. Men guuuud va tråkigt det var.. hehe..

Lööve


Fredagen den 13

Japp blev påmind av min kära vän Linda att de e fredagen den 13 idag hehe därav vakna Mio kl 5,, eller jo jag hoppas de var därför haha=)
Han har vaknat tidigare och tidigare sen i måndags så jag funderar om han också haft semester med tanke på att han sovit till kl 7-7.30 under hela semestern fram tills i måndags grrrr..
  • Men idag är det fredag i alla fall och de e jäkligt skönt.. Jerry slutar kl 12.45 de gillar vi=).. De enda negativa är att nu är det bara 2,5 veckor kvar tills jag börjar jobba hehe..
Idag ska vi bara ta de lugnt,, Imon ska Mio vara hos mamma några timmar så ska vi rensa lägenheten på all jäkla skit man samlar på sig,, Fattar inte vad allt kommer ifrån asså??.. Sen har JAG planerat hehe jag har planerat att vi ska hem till Linda och Jimmy hehe får se vad de säger=)
Nää nu ska fasiken lille man somna!!

Dagens fråga

Hur länge är det längsta du varit ifrån ditt barn??


Hmm 16tim tror ja det var hehe,, Det var när mamma hade Mio över natten och vi var ute och käkade middag med Jimmy och Linda=)
Mer på MILF

Långa håret

Åhh vad jag saknar mitt låånga hår... Fan så fort mitt hår vuxit lite till blir de hårförlägning asså.. så tråkigt med detta korta hår nu,, kan inte göra nåt med det.. åhhhhh grrr grr grr

Fredag imon=)

Shit denna veckan som jag trodde skulle gå skit långsamt har fasiken rullat iväg=) Imon e de redan fredag men hallå?? hehe Mio sov 11tim i sträck inatt de tackar vi för=) Han har blitt såå jäkla mammig va,, helt sjukt,, Igår bada han och Jerry,, så skulle ja bara gå och hämta kallingar till jerry, då börjar han illtjuta så jag fick komma och ta upp han hehe.. Sen klängs de på mig hela dagarna men men nästa vecka e han la pappig haha..
  • Så fick en glad nyhet idag också.. De kommer lägga in ny parkett i hela den nya lägenhete för oss,, för en liten summa extra på hyran då=) UNDERBART=)=)..
Sen är datumet för Mios släktkalas bestämt,, Ska ha de hos mamma vi är ju mitt under en flytt då så blir smidigare plus att vi är ganska många,, om Jerrys familj i Skåne kommer med,, De blir söndagen den 3okt.. Så Lovisa, eller Therese om ni läser detta hälsa alla i Skåne det=) Inbjudningar kommer så småningom=)
  • Idag är det storhandling också=) Nice nice.. I helgen har vi inget planerat,, Vet inte om Mio ska få vara några timmar hos mormor så jag och Jerry kan rensa lägenheten på lite skit=).. Ää vi får se vad helgen erbjuder=)

Dagens fråga

Rimligt och rimligt.. Asså att lämna bort till någon helt annan än den andra föräldern tycker jag max 1gång i månaden om de gäller just krogbesök.. För då är de ju över natten osv.. Sen beror de ju helt och hållet på hur gammalt barnet är också.. Jag kan verkligen inte förstå dem som lämnar bort ett nyfött barn för att gå ut på krogen?? De e ju sjukt.. Första gången jag lämnade bort Mio var han runt 4-5mån tror jag,, Och då var det i 3tim för jobbet skulle ut och äta middag..
Men första gången han sov borta då var han väl hmm 7-8mån,, Men då var det inte för krogbesök utan för att jag och Jerry skulle få en sovmorgon ihop hehe.. Så på snart 11mån har jag bara lämnat bort Mio 1gång för krogbesök och då var han 10mån..
  • Jag tycker de e sjukt att läsa om mammor (bloggar) som lämnar bort sina barn titta som tätt för att gå på korgen.. Okej om man går ut men att pappan e hemma med barnet då e de en helt annan grej tycker jag.. För visst behöver man komma ut lite,, Men att hålla på att skaffa barnvakt titt som tätt (om man inte e ensamstående) tycker jag e sjukt under första året i alla fall.. Varför skaffar man barn då undrar jag?
Sen när barnet blir äldre då tycker ju dom själva att de e kul att vara hos mormor och morfar och farmor och farfar och alla andra så då e de ju en annan grej.. Då finns de väl inget som är direkt rimligt.. Utan om barnet själv säger "Jag vill sova hos mormor inatt" så ja varför inte,, och då kan man ju gå ut..
  • 1år är inte lång tid,, De är ju då barnet behöver en som mest om man säger så,, Sen får de ju egna viljor osv.. Så varför inte bara ta ett "lugnt" år från allt festande? Kan ju vara behövligt ibland.. JAg brukar säga till mina kompisar som inte har barn,, Att när jag är 40 då jäklar kommer jag igen och då kommer de andra sitta inne med sina barn=) hehe
Mer på MILF

Tove

Undrade när hon skulle släppa nåt,, och äntligen Tove=)

Grå dag

Usch vilken dag,, Inte nog med att man knappt fått nån sömn i natt så möts man av regn,, mm då blir man ju super glad,, grrr..
Mios 8tand e på väg upp därav tror jag att han sov dåligt inatt... Jag kunde ju inte somna igår heller.. jag var alldeles för uppspelt.. Låg och tänkte på den nya lägenheten, vad vi ska köpa,, hur vi ska tapetsera yes you name it hehe.. Så jag somna nog inte förens kl var 23.30.. Jerry störde sig nog lite på mig då jag inte kunde ligga stilla heller hehe sorry babe=)
  • Men trots regnet så följde jag rutinen,, 100situps,, 45min promenad blev de bara idag då Mio vagn strejkade grrr men men 45min e alltid nåt.. Kanske blir en till promenad sen bara för att hehe..
Sen somnade Mio nu direk när jag la ner han hehe undra om de e alla veckors träning som gett resultat eller om jag bara har tur? hehe Japp de återstår att se=)
  • Mio utvecklas verkligen för varje dag,, Han e över allt river ut allt som kommer i hans väg.. han kan ställa sig upp själv nu från sittande utan att ta i möbler eller annat=).. Han förstår vad vissa grejer är som tex lampa, boll, gitarr, snutte, gröt hehe ja lite små grejer..
Hans gitarr e verkligen en favvis vi kan sitta och spela hur länge som helst.. först spelar han sen sparkar han gitarren till mig de betyder att jag ska spela sen ska han spela igen och så kan de hålla på hela dan hehe=)
Yeee Rock and roll=)
Japp Linda gjorde sin tatto igår=) Blev riktigt nice=) Här är den ;
Japp.. Så idag händer väl inte så mycket mera.. Just de jag har en fråga.. Ni som ger era barn samma mat som ni själva äter vad brukar ni äta då??
Tex idag ska jag göra korvstroganoff i den har jag cremefraiche, ketchup, lök, senap,soya plus lite kryddor,, (kryddorna förstår jag att han kanske inte kan ha i) men de övriga grejerna??
Kan inte ni ge tips på vad ni gör och vad ni har i??

Dagens fråga

Man kan ha många svar på denna frågan,, Egentligen så är man ju förälder redan från det att man ser pluset på stickan. För då början man ju ta hand om barnet direkt,, du slutar tex dricka, röka och snusa (om man nu gör det).. Man går på kontroller osv osv,, så redan då börjar man ju bli lite av en förälder..
Men annars blir man ju förälder direkt när barnet kommer för då börjar ju allt,, du ska ge han/henna mat, byta blöja m.m.m.. Och sen följer detta hela livet.. Du ska ta hand om en annan person.. Så jag tycker att egentligen blir man förälder nästan direkt men riktig förälder om man säger så blir man väl direkt när barnet kommer ut.
Mer på MILF

Jippi!!

Dessa två dagar har vart fulla med roliga grejer;
  1. Bröllopet e bokat=)
  2. Jerrys nya jobb
  3. Mio är granterad en dagis plats
Sist men inte minst dagens nyhet,, Vi åkte ju och titta på lägenheten idag igen.. Och vet ni?? De som bor där nu e såå underbara va.. De flyttar redan den 21aug.. och sa att vi kunde få komma in efter där så runt den 24 blir det.. Utan att betala 1cent.. De har ju betalat hyran och vi behöver inte betala dem för i vilket fall som helst så skulle ju de ändå så betala och lägenheten hade ju då fått stå tom i över 1mån.. Fattar ni eller?? Nu kan vi måla och tapetsera i lugn och ro.. Flytta kartonger lite då och då,, Vi slipper bo bland massa kartonger=)=) Helt underbart.. När de sa de blev jag känslomässig som jag blivit helt rörd hehe såå jäkla gott=)
  • Så nu är jag i full fart med att surfa på Ikea och Chillis hemsidor.. Vi ska ha ny tv-bänk,, jag vill ha nya badrumsskåp.. Vi måste ha en bokhylla för alla våra 10000 filmer=).. Detta är riktigt farligt hehe Nää men vi ska köpa allt pö om pö.. Men gud är så glad idag va=)
Yes=) LOVELY DAY=).. Jerry e nu med Linda och Jimmy när Linda gaddar sig,, Kommer bli riktigt nice=).. Lillen sover och jag börjar med bli trött=)
Så natti natti om en stund=)

Vilken?

Vilken e snyggast?
BESTÅ BURS Tv-bänk vit Bredd: 180 cm Djup: 41 cm Höjd: 49 cm Max. belastning: 100 kg Max. bildstorlek platt-tv: 60

Dagens fråga

Den kunde inte varit bättre med tanke på att vi igår bokade bröllop till den 4juni nästa år=) hehe.. Men en sak jag har lärt mig av att skaffa barn eller lärt och lärt.. Jag har börjat förstå varför många par gör slut under bebis tiden..De tär fruktansvärt mycket på förhållandet.. Man får ingen bra sömn,, stress you name it.. Speciellt som första gångs förälder.. Ingen kan sätta sig in i hur det är att ha barn för ens man själv har det,, De går inte även om många påstår sig veta så vet man inte vad det innebär förens man får egna barn.
  • Men både jag och Jerry pratade väldigt mycket om detta innan Mio kom. Och även när han kom.. Tex ingen sömn för mig = monster hehe jag skojar inte,, jag är en hemskt människa när jag inte fått sova bra.. Det vet Jerry, därför tar han alla mina snäsningar med en nypa salt och vice versa.. För vi vet båda två att vi älskar varandra och de e de som e de viktigaste.. Jag är nästan aldrig sur på Jerry för han e verkligen en dröm man och pappa.. Men när jag inte fått sova eller Mio haft en dålig dag då blir ja sur och gnällig..
Första året är tufft för många,, man ska ju ta hand om ett annat liv.. som dessutom inte kan prata.. E han sjuk? Har han ont? Hungrig? Hallå varför skriker han? Allt e nytt.. Men de viktigaste när man skaffar barn är att man pratar med varandra,, Säger att jag är på dåligt humör idag för ja har inte sovit bra tex..
  • Sen också att man delar på allt,, Visst ammar man kanske de e lite svårt för pappan att ta natten,, Men man kan faktiskt pumpa ur.. De är viktigt att pappan får lika mycket tid med barnet som mamman,, I början gjorde vi misstaget att jag tog alla nätter.. Men de funka ju inte till slut så from att Mio var ca 1mån så delar vi på de.. Jerry fick även vara själv med Mio när han bara var några veckor..
Oj blev en hel uppsats men aa.. hehe
Mer på MILF

För 1år sen..

För 1år sen nästan exat (4aug 2009) såg jag ut så här;
Shit! Hehe där vägde jag väl runt 85kg HERREGUD säger jag bara hehe

Andra dagen

Japp andra dagen All by myself hehe.. Har startat med den liten rutin dessa två dagar hehe får se hur länge den håller i=) Men i alla fall.. Jag och Mio går upp mellan 6-7,, först lite mys i soffan till Teletubbies.. Sen leker vi fram till kl 9, sen tar vi 1timmes promenad,, (innan de har jag gjort 100situps),, Sen går vi hem städar lite och sen sover han middag=)
  • Men ska försöka hitta på nåt nu i veckan med,, nån som e sugen på att ses?? Sen får jag ju lov att berätta att Jerry blivit Teamleader på Jobbet=) Wiee så duktig min hubbe=).. De va massa som sökte och de valde ut 6st och han blev en av dem=) Så grattis min älskling e så stolt=)
Så de firade vi med lite tårta igår och cider hehe han köpte cider som såg ut som en champagne flaska=)
  • Idag ska vi åka och ta lite mått på den nya lägenheten även kolla om vi ska måla eller tapetsera nåt,, fun fun e det=)
Nää nu ska jag ringa barnomsorgen i Kållered=)

4juni=)

Den 4juni kl 13 ringer klockorna då blir vi fru och man=)

Dagens fråga

Hmm svår fråga,, Jag tycker att ett barn behöver 2 föräldrar.. Visst man har kompisar och allt men de behöver ändå två st föräldrarfigurer liksom.. Så jag tycker väl inte de e helt rätt att en ensam kvinna ska göra så.. Sen så finns de väl olika situtaioner varför de gör så osv.. Men jag får väl säga nej på denna frågan,, man ska vara två.. sen om man sklijs så e de ju en annan grej..
Mer på MILF

Samtal

Efter 45min somna äntligen lillgrisen åhh han har kommit tillbaka i svår somnings stadiet igen blir gaaalen grrr.. Hehe
Men idag har vi vart jätte duktiga,, När Jerry gick till jobbet vaknade Mio grr vet inte om de var av Jerry eller dessa jäkla fiskmåsar som hade krig kl 6 imorse grrr.. Men i alla fall.. Vi gick upp mös lite framför teletubbies.. Sen gjorde jag 100situps jajamänsan=) Och sen blev de 1timmes promenad=) Duktigt va?
  • Japp så nu har jag suttit i telefon,, Ringde Kållereds barnomsorg för att kolla Mios dagis plats,, De stängde klockan 12 så missa de med 5min grrr,, Ringde även de som bor i lägenheten vi ska ta över och fråga om vi kunde få komma igen och ta lite mått,, och de fick vi så imon ska vi dit=)
  • Sen ringde jag Kållereds kyrka för att boka datum.. Men de hade lunch tills 12.45 hehe så ska ringa då igen=) Blir antigen 28maj, 4juni eller 11juni=)
Japp.. Riktigt segt e det att Jerry jobbar men men han e hemma om 3,5 tim så hehe
Imon är de dags för Linda att ta sin tattoo oskuld wieee=) Sen e hon fast hehe,, Hon ska skriva Theo och Thilda på skulderbladet=) Nice nice..
Nää nu ska jag se om Nelly fått in nåt nice som jag kan köpa på presentkortet=)

Gratisbio=)=)

Japp då har man åter igen fått presentkort från Gratisbio på nelly.se=) Wiee gå med säger jag bara tryck här GRATISBIO och gå med.. Jätte lätt att samla poäng som du sedan kan växla in till presentkort på massa olika affärer.. Gina Tricot, Jc m.m.m och även på nätbutiker som Nelly,, Man kan även få biobiljetter=)

Sista dagen

Japp imon börjar vardagen igen=( Hur ska detta gå?? Hehe är så van vid att ha Jerry hemma,, Men nu e de slut på det,, suck suck.. En riktigt seg dag är det idag med,, tråkigt väder och inga planer.. Grr jaja får se vad som händer idag...

Dagens fråga

5år? Nej absolut inte.. Men självklart kommer jag stötta mitt barn i vått och tort,, Men jag hade bett han vänta tills han är 18år.. Allt beror på situationen,, hur dåligt han mår osv osv.. Så länge mitt barn mår bra så kommer han får göra och se ut precis som han vill.. Men att genomgå en sån stor operation hade jag försökt få han att vänta tills han e 100% säker.
Mer på MILF

Dagens fråga

Detta har jag aldrig hört talas om att de finns ammningsförbud?? Men de skulle inte förvåna mig.. Jag tycker de e sjukt att de sätter upp sånna regler.. Ja som själv tyckte de va jobbigt att amma ute för jag va rädd att folk skulle titta tycker detta e sjukt.. Amma är nåt som är så naturligt... Man får ju mjölk i brösten för att kunna ge sitt barn mat.. Hur kan de vara ofredande?? Visst man behöver la inte slänga fram hela bröstet framför några andra som sitter där men kan ju göra de lite snyggt.. Men att de sätter förbud på de?? De e ju sjukt asså
Man måste ju amma offentligt,, annars hade man ju som mamma och barn behövt sitta hemma minst de 6 första månaderna.. Nej man ska kunna amma när som och var som så e de bara!
Mer på MILF

Alva

Yes idag var det lilla Alvas dag,, Hon hade namngivning=).. Hade en jätte trevlig dag och vi hade grymt tur med vädret.. När vi kom hem till Martina & Mathias var det strålande sol och GÖR varmt.. Tur de för vi skulle ju vara ute=) Men när vi åkte hem börja de spö regna hehe
  • Mio charma alla min lilla prins och han älskade att krypa runt i gräset,, så nu får de bli fler turer ut till Landvetter=) hehe
Han e så söt Mio han har ju lärt sig klappa händerna,, Så när alla klappa händerna idag efter tal osv så började han också klappa händerna hehe gullunge=)
Av oss fick Alva ett halsband med en ängel som höll i hennes månadssten Mars månad=blå=)
Grrr
Solar lite=)
Baby Alva med mamma och pappa=)
Japp.. Åkte hem senare och hyrde en film på vägen hem.. Blev From Paris with Löööve=) Hoppas den e grym.. Men John Travolta gör la inga dåliga filmer va? hehe
Hopp imon e de sista dagen med Jerry hemma=(.. Grrr.. Men vi har massa att se fram emot.. Flytten, Mios 1års kalas m.m.m.m=)
Nu ska vi se på film=)

Regn regn

Usch vilket väder.. Vakna i natt av all åska och regnet usch vad de lät.. Kändes som hela huset skulle paja hehe..
Men vi har i alla fall vart och handlat idag,, Ikväll ska vi ha grill kväll hos L&J hehe blir la killarna som står med paraflax utomhus och grillar haha=)
  • Mios röst e tillbaka men han e gör kinkig,, Vet inte om de e denna seperationsfasen eller om han fortfarande e lite dålig,, För han gallskriker så fort han tror att nån av oss ska gå.. Sen när vi alla 3 ska gå nånstans så skriker han tills han e utanför dörren för han tror typ att vi ska lämna han hehe
Men men.. Han sover fortfarande bra.. Hans välling tid har börjat vara vid 5.30 istället nu så sover han till kl 7 sen så de e helt ok=)
Nu blri de PH=)

Dagens fråga

Har man koll så tycker inte ja de e några problem,, När Mio sovit ute i vagnen har jag tittat till han typ hela tiden.. Barn sover ju bättre utomhus så på sommarn e de ju kanon om man har en trädgård de kan göra de i.. men man ska ha koll..
Mer på MILF

Ullared=)

Halloj!!,, Japp då har man vart på paradiset idag ULLARED=) Bara älskar Ullared.. Köpte 4 t-shirts, 1tjock tröja, 1par jeans och 1par mjukis byxor till Mio för 400kr?? hallå??.. Sen köpte jag ett Iphone skal, en stav mixer, fryspåsar, påslakan m.m.m,, Vi ska dit efter vi har flyttat för de hade fått in grymt snygga inrednings grejer,, Tavlor, Gardiner åhh så mkt fint va=)
När vi kom in möttes vi av det här=)
Hehe men de enda vi lyckades se av film teamet var hellikoptern i luften,, vi vinkade och hade oss så kanske man kan se oss hehe
Mamma såg Morgon också wieehooo hehe
  • En sak jag inte förstår,, Även om jag är mamma själv.. Hur kan man ta med sina små barn in där??. Okej om barnet är typ 12-15år eller nåt så de kan gå lite själva och titta.. Asså de var miljarders med vagnar överallt,, plus alla kundvagnar,, Inte nog med att de va jobbigt att ta sig fram,, Barnen mår ju inte bra av det heller.. De skreks överallt,, Då tycker jag att antigen så lämnar man barnet till den ena föräldren och åker som jag gjorde med mamma eller kompisar.. Eller så lämnar man bort de till mormor eller a nån som man litar på.. kan man inte detta nää men då kan man faktikst hoppa Ullared tills barnet e såpass gammalt så man kan lämna bort det.. Led med de stackars barnen asså.. Alla går ju in i vagnarna och de e trångt varmt och folk överallt!
Jaja.. Mamma köpte också en overall till Mio som han ska ha i vinter skit snygg=).. Vantar fick han med av mormor hihi..
  • Hopp sista helgen nu då innan Jerry börjar jobba igen=(,,, Segt som tusan men men,, Han jobbar bara 3,5v sen e de dags för mig igen hehe.. Shit inte jobbat på 1år och 3mån.. Undra om jag kommer ihåg nåt? haha Jodå=)
Imon ska vi hem till L&J och grilla=),, En liten avslutning på Jerrys semester=) På lördag ska vi på namngivning till lilla Alva=)
Nu ska vi mysa lite här hemma=)

Kyrkor

Japp idag har vi åkt runt i Kållered och tittat på kyrkor=) Vi hittade en jätte söt och mysig kyrka med skor runt om perfekt var den=) Så ska ringa imon och boka datum hihi=)
Sen har vi vart en sväng på torget,, Jerry köpte lite t-shirtar och vi fikade.. Mio mår fortfarande inte så bra så vi var inte ute så länge.. Nu sover han igen=(...
  • Om en stund kommer de några hit och ska titta på vår lägenhet också=). Se om de e intresserade..
Imon ska jag kanske åka med Mamma och Cassan till ULLARED=)=) wieee älskar ullared asså... Ska köpa massa dagis kläder till Mio hehe För de lär ju gå åt en del där hehe
Japp de va la de lilla jag hade att skriva nu,, Ph väntar juuu hehe

Dagens fråga

Eftersom jag själv e både piercad och tatuerad så har jag absolut inget emot om Mio skulle vilja göra nåt av det. Däremot tycker jag att han ska vara 18år innan han tatuerar sig just för att de e nåt man har hela livet och man måste vara 100% säker innan man gör nåt. Däremot piercing kan han få göra innan han e 18.. Men han ska väl vara i alla fall 15-16 innan han gör det.. En piercing kan man ta ut så jag ser inga problem med det...
Mer på MILF

Dagens fråga

Vi ska fira tillsammans,, Vi ska ha ett släkt kalas och ett barnkalas=).. Större delar av Jerrys familj bor ju i Skåne så vet inte om de kommer,,Men vi hoppas de kan komma på Mios första födelsedag=)
Mer på MILF

Ont i huvvet

Usch vakna i morse svin trött fast att Mio hade sovit hela natten 19-6 utan ett enda uppvak,, Jag fick tom sova vidare till kl 8 men vakna gör trött och med världens huvudvärk plus att hela höger sidan kändes som ett blåmärke och fortfarande gör.. Har tagigt 2st Treo under dagen de har hjälpt lite=(.. Hoppas de går över tills imon..
  • Mio är gör hes idag och vart hängig,, ingen feber legat på gränsen 37,9,, Men de låter typ som han druckit en massa whiskey eller nåt haha.. Men efter att han sovit 2,5tim på förmiddan hehe japp låång nap hehe,, Så åkte vi hem till mamma,, Han blev på lite bättre humör..
Fick även sålt min gamla Mob idag wiee=),, Även ringt Dinel för att kolla ni vet de där med de elbolaget som ringde mig,, De hade inte fått nåt samtal så jag vet inte vad det där var för konstigt elbolag hehe..
  • Så ja vi var hos mamma hela dan,, Nu ska vi snart äta lite scones hehe jajamänsan Jerry gjorde scones i morse som vi åt till frulle=) En riktigt hemmaman har jag va=).. Så blev några över som vi ska smaska på nu=)
Imon ska vi nog in till stan,, De ska ju regna men hoppas på lite uppehåll så man kan gå där en sväng=)

Dagens fråga

Hmm gör svår fråga,, De beror helt och hållet på vad handikappet var,, och hur långt gången jag är. Skulle de vara ett handikapp som skulle göra att barnet skulle må jätte dåligt av de hela livet, eller att han/hon inte skulle överleva sina första år hade jag nog övervägt abort.. Men annars Nej,, De finns så mycket hjälp man kan få osv,,
Mer på MILF

Sista

Japp detta e sista veckan på semestern=( Sen jobbar Jerry bara 3v sen börjar jag jobba=( hehe Men de e både bra och dåligt.. De ska bli skönt att komma ut och jobba igen och träffa lite vuxna hehe,, Men samtidigt kommer jag sakna ihjäl mig efter min lilla korv=(,,
Idag åkte jag och Mio till Nicole=),, Hade planerat in att Mio skulle sova så vi kunde promenera,hehe just de Mio sov till 7.30 idag alltså han sov från 19.20-7.30=) han vakna dock vid 5 som vanligt för välling men sov till 7.30=) Hallelujha säger jag bara hehe
  • Men i alla fall.. Mio vägra somna han var jätte trött men icke,, Så vi gick till Slottskogen,, Men gräset var skit blött så vi fick sitta på regn skyddet hehe,, Men Mio vägra ju var stilla så han kröp i geggan=( Tur att jag för en gångs skull hade med mig extra kläder hehe=)
  • Men till slut fick Jerry komma och hämta oss eftersom Mio vägra somna i vagnen=( Han somna på 2sek sov bara 30min,, Så idag har Mio alltså bara sovit 30min på hela dagen,, Brukar sova mellan 1,5-2 så nu ligger han i sängen redan..
Jerry e på Bio,, Och ja ska snart krypa under täcket o kolla på PH=)

Bakis dag

I morse när jag vakna hade jag bara lite huvudvärk och va trött.. Men usch den riktiga bakfyllan kom nu på eftermiddan hehe fick svettningar och mådde illa till tusen=(..
Vi åkte till L&J för de va barn fria hehe och där käkade vi pizza jag beställde i vanlig ordning en Mexicana men detta var den konstigaste mexicanan jag ätit,, de var bacon, salami och ägg på med?? Hallå?? Inte alls stark heller.. så blev lite missnöjd,, men visst satt de fint med en kall cola och en pizza ändå=) hehe
  • Imon ska jag träffa Nicole.. inte träffat henne på månader=) Så ska bli super kul.. Jag och Mio ska hem till hennes nya lägenhet och trasha den hehe,, Eller Mio kommer trasha den=) hehe
Sen btw,, så har jag och Jerry nästan bestämt datum för bröllopet nu håll i hatten för de blir av japp=) Nästa år i slutet på maj början på juni blir de.. Ska bestämma mer exat i veckan=) Ska ju ha mammas brudklänning den ska bara sys om lite så de mesta e ju fixat..
  • Ska skriva gästlistan i veckan med,, vi bestämde oss för att ha ett mindre bröllop så de blir familjen och de närmaste kompisarna de kommer bli perfekt=) Mer uppdate om det kommer i veckan hihi=)
Nu ska jag kolla på PH japp blivit en riktig PH nörd hehe=)

Dagens fråga

De är nog lite olika,, de är väl olika från barn till barn,, Hade jag fått bestämma hade Mio fått sluta med napp när han kanske e 1,5år,, för de blir ju svårare och svårare.. Men jag tänker ta de som de kommer.. När Mio e redo ska han få ge napparna till Tomten om de är när han är 2år, 3år eller 4år de får vi se.. Man får se på hur barnet är helt enkelt..
mer på MILF

Tjejkväll

Jupps han inte skirva så mkt igår heller haha,,
Var hemma mest hela dagen fram tills kvällen,, Då bar de av hem till Madde för att fira henne=) Hade riktigt trevligt massa tjöt god mat och dricka=) Men de skulle vidare sen in till stan,, men eftersom jag vet att sovmorgon får man inte här hemma valde jag att åka hem när de skulle åka så vid 23 tog jag bussen hem=)
  • Hade skit kul,, Fick sov morgon till 8.30 i alla fall riktigt skönt ska jag säga=) Dock bonkar huvvet lite idag men men man har la sig själv att skylla på det=) hehe
Idag ska vi hem till Linda och Jimmy och kolla på deras nya kök de e la de enda vi har planerat,, Vädret suger ju som vanligt...

RSS 2.0