Ingenting

Usch blää urk!, Ingen julafton och ingen nyårs afton,, för nää Igår blidde Jerry och Mio magsjuka,, åhh e så less va, När man äntligen är ledig med sin familj så ska sjukdomarna lösa av varandra,,
  • De börjde igår morse.. Mio spydde men trodde de var pga vällingen som han börjat med igen,, han spydde ju alltid av den innan,, Jerry va lite kass han med men vi hade ju planerat gårdagen så länge så vi skulle försöka.. Vi åkte och lämna lilleman till mamma och åkte in till stan,, Fick snabb shoppa hehe för Jerry gick och kved hela tiden,,
På hem vägen ringer mamma och säger att Mio har inga kläder kvar han har ursäkta mig men aa bajsat igenom båda byxorna vi skickat med,, Suck suck,, Vi hade köpt två st pyjamasar till Mio så han fick ta dem,, Men japp magsjuka var de här då.. Så nyår är nu också inställd=(=(..
  • Men vi fick i alla fall shoppat lite.. Fynda en ny Svea hood på rean 398kr=) Köpt en mysig stickad tröja, t-shirt, bh hehe,, Beställde även hem en gossig jacka igår=),, Fanns inte i min storlek i stan men hitta den på nätet=)
Jacka "Amba" - Black
Nice va=),, Rea på den med,,
Sen köpte vi nya pyjamsar till Mio då
Denna och en spiderman=)
Sen va vi på freeport och där hade de öppnat en Ed hardy oulet=) Så vi fynda en tröja och en hood till Mio skit billigt=)
Mio sov BTW hela natten i natt 19-07 för första gången på 2v halleluljha säger jag de va behövligt som sjutton=)
  • Så idag då.. Jag åkte i morse och inhandla Nyårs middan till mig och Jerry,, Jerry kan dock inte äta så de blir la jag ensam som mumsar potatisgratäng och fläskfile hehe,, Riktigt segt detta,, Vi skulle ju hem till Martina och Mathias ikväll egentligen=(,, Såg verkligen fram mot de=(=(.. Men men nästa år då jäklar!! haha
Japp nyårs löften i år då... inga alls håller dem aldrig ändå hehe,,

Är re så?

Kan de vara så? Att stormen är över?,, Inatt sov Mio hela natten till kl 6=),, Han vakna av en hostattack så hade säkert kunnat sova längre=) Lite kinkig på morgonen men tror detta bara e den underbara trotsen som spökar,, Herre min Jesus asså.. Får han inte som han vill slänger han sig på golvet och illtjuter,, Han slåss med,, slår mig i ansiktet och nyps?!!,,
  • Ojojoj vilja utan dess like asså.. Men annars så har han vart glad idag,, Somnade tom i sin egna säng nu på middagsvilan utan ett piip=),, Har ju haft vagnen inne den senaste veckan för han vägrat somna i sin säng på dan.. Jag hoppas verkligen att de börjar bli bra nu=)
Japp,, Vi tog oss ut i kylan -18 grader!! Hallå,, jag höll seriöst på att för frysa,, Vi åkte till Freeport,, Jerry fynda sig en t.shirt sen köpte vi äntligen en ny kaffe bryggare med automatisk avstägning haha de e på tiden,, jerry har ett flertal gånger glömt dra ut vår gamla så vi har fått vända när vi är ute hehe,,Japp Jerry ja för jag dricker ju inte kaffe=)
  • Vi skulle även besöka IKEA men de blev inställt då hela göteborg tydligen oxå skulle dit=)
Skulle egentligen hem till Linda och Jimmy idag men lilla Linda mådde inte så bra så vi fick skjuta på de=(

Mycket mycket

Hejsan!!,, Inte skrivit på ett tag,, men de har vart mycket nu.. Allt började i måndags kväll.. Jag märkte att Mio inte va sitt rätta jag,, han gnällde och var super trött.. Och japp.. På natten vakna han med feber,, satt uppe med han i flera timmar,, och detta har fortsatt varje natt,, Ingen feber men han vaknar och skriker som en tok,, En natt satt vi uppe mellan 23.30-4.30 innan han somna igen..
  • Först trodde vi de var öronen för han var förkyld igen och hosta,, Men efter 2nätter av skrik och en helt hysterisk Mio ja jag har aldrig sett han så här så titta vi i munnen och jajamänsan,, 2kind tänder och 4hörn tänder är på G.. 2har nu kommit upp i går natt och resten kommer nog vilken natt som helst nu..
Han har fått sova i vagnen några nätter och de gör han nu på dagarna med för annars ska han ligga på mig.. Han har blivit så mammig att jag inte ens kan gå på toa,, för då ska han sitta i knät.. Jerry får knappt rör vid han,, så sovmorgon kan jag ju glömma,, En natt sov vi 2timmar bara så japp trötta är vi så de skriker om det..
  • Julafton blev ju inte så lyckad då,, Ingen sömn plus att jag fick feber jag med,, Men Jerry fixa julmat hemma till oss ändå.. och mamma och Ove kom med våra julklappar=) hehe.. Mio har fått massa fina grejer,, En spis, damsugare, bondgård, kläder m.m.m.. Favoriterna är såklart spisen, damsugarn och bondgården=)
Så igår åkte vi hem till pappa och fira lite jul i alla fall=),, Mio och Elias (min lillebror) lekte som aldrig förr var riktigt kul att se=).. Mio däcka på 2sek när vi kom hem och sov faktiskt hela natten fram till kl 5.. Mm bättre de än att vara vaken fram till 5 i alla fall..
  • Nu har är Jerry och Mio iväg så jag får städat lite,, inte städat på 1v pga allt.. Så nu är de rent och fint här hemma=)
Veckan är full smockad med planer och vi alla mår bra vill säga,, Imon ska vi till Linda och Jimmy, på onsdag hem till Mike och Milla, på torsdag ska Mio vara hos mormor hela dan så ska jag och Jerry in till stan och shoppa lite och äta lunch=) Sen är de nyår=),, Jag hoppas verkligen Mio är bättre tills dess vill änna inte ställa i nyår oxå=(
  • Då ska vi hem till Martina och Mathias som köpt nytt hus,, mm spännande spännande=)
Sjuklingen äter sin låtsas macka=)
Japp,, nu kommer snart killarna så min vilo paus e snart slut,, då kommer mitt lilla plåster hem=) hehe,, Visst e de mysigt när han vill gossa osv men när man inte ens får gå på toa så börjar de ta på krafterna lite.. Men men vad gör man inte för sin lilla buse=)

Full rulle

Hejsan,, Usch inte sovit bra inatt heller,, sen ville Mio upp med tuppen i morse 6.15 inte kul=( hehe men men han kan ju inte alltid ta sov morgon=)
  • Igår fick vi 2 oväntade besök hehe,, Ja mådde ju inte så bra så hade ingen lust att åka nånstans så,, Mamma ringde och fråga om de kunde komma en stund och de gjorde dem,, sen dök Linda och Jimmy med barnen upp en sväng,, Barnen lekte som aldrig förr.. De är nog kärlek mellan Thilda och Mio haha de små tjafsar lite.. Men jag måste få Mio att bli mer man haha,, Så fort Thilda gör nåt kommer han springade till Mig haha mammas lilla mes näää då gull unge=)
Ja va helt slut efter de gått,, Mio med som däcka på 5min hehe,, Jag och Jerry åt lite mer från ostbrickan vi hade i fredags men de blev cola för min del och massa alvedon..
  • Idag har Jerrys mormor och morfar vart här på en fika,, Nu är Jerry och köper pizza mmm mumma,, Ikväll ska vi till Mats och hans tjej och ha lite lusse fika.. Får se hur jag mår bara,, kanske inte de bästa mes massa besök när man mår skit.. men jag är som jag är.. hehe..
Nästa vecka är såå fullspäckad va fattar inte hur jag ska orka allt med tanke på hur jag mår.. På måndag måste jag storstäda lägenheten för jag hinner ingen annan dag, tisdag handla julklappar och luncha med min andra halva Linda=),, Onsdag ska jag till frissan,, Tyckte mitt hår blev lite väl långt.. hade beställt 40cm men de var slut så fick 50 istället hehe,, På torsdag ska jag på besök på Mios nya dagis sen handla,, Japp,, De var den veckan de,,
  • Nyår är även bestämd nu,, Den ska firas hemma hos Martina och Mathias=) I deras nya hus som de flyttar in i på onsdag=) Spännande=),, Linda och Jimmy ska oxå med=),, Ska bli jätte kul=)
Har en svart klänning som jag inte kommit i efter graviditeten men nu har de gått 5mån sen jag testa den sist och jag har gått ner kanske 7kg sen jag prova den sist så ska testa den i veckan och jag hoppas verkligen=)
Denna klänningen är de,, Då vägde jag 52kg väger nu 54 så de ska nog gå=)
Har gått ner massa till nu fattar inte hur för jag äter ju massa skit haha,, Men rör på mig ganska mycket på jobbet och hemma så e la därför.. 37kg sen Mio kom,, Herregud asså var man så stor??
Nää nu ska jag invänta Pizza=)

Sjuk igen=(

Usch knappt sovit inatt snorat som en tok och känner mig kass=(,, Fick vara hyffsat frisk i 2v sen va de tillbaka=(
  • Kände mig kass redan i går kväll faktiskt,, fick verkligen kämpa för att hålla ögonen uppe,, man ville ju se idol finalen=).. Och YES äntligen vann den bästa,, Alltid vart så ju genom tiderna att den bästa kommit 2,a (förutom förra året),, Men Jay är ju grym,, Minnah borde inte ens vart i final hon är bara en i mängden plus att hon sjunger flaskt jäkligt ofta=)
Får se vad som händer idag jag mår som jag gör så Jerry och Mio åkte iväg nu en stund på förmiddan så ja kan slappa lite,,

Uppssi

Hehe har inte haft tid att skriva hehe men mycket har hänt=) Jaa vart ska jag börja,, Jerry har vart sjuk,, jätte sjuk,, haft ett sår i halsen som vägrat läka även feber=(,, Stackarn knappt kunnat äta.. Men idag var han hos läkarn för andra gången och nu fick han klar tecken för att kunna jobba=),, han mår mkt bättre också=)
  • Mio har blivit världens goaste unge=),, Han e super glad heeela tiden,, så duktig med allt,, Helt underbar=)..
De älskar han på dagis med,, idag var tredje gången de sa "Vi kommer inte släppa han,, vi är så fästa vid han,, han e såå goo",, Han ska ju byta dagis i Januari,, Är liten kluven med de nu faktiskt,, Men de ligger ju precis utanför dörren och allt blir så mkt smidigare..
  • Mer om dagis,, Häromdagen när jag hämta han berätta dem att han börjat busa haha rymma iväg och gömma sig osv,, Sen hade han även börjat med ett bus som de försöker få han att sluta med,, Joo han tar sats och springer rätt in i de andra barnen haha,, Va har han fått de ifrån?? Sen garvar han som sjutton eftråt hehe,, Busungen
Så idag när jag hämta han,, Så möter jag en mamma "Åhh e detta den omtalade Mio?" "ja" säger jag,, "Ja min dotter pratar om  Mio hela dagarna hemma" haha,, Då berättar 'även fröken att de finns 2tjejer till som tycker om Mio.. En av tjejerna hade stått vid dörren idag och gapat efter Mio när han inte kom (kom senare pga läkartid) haha hur underbart är inte de då?? hehe
Äta själv=)
Ja så de går verkligen kanon med allt.. Han har vart hostfri i 1v nu med=),, Så läkarn sa idag att nu ska vi trappa ner,, Bara ge en dos pulmicort morgon och kväll och airomiren bara vid behov,, i ca 3mån då.. Man kan inte sluta med de tvärt..
  • Nu ska jag gotta mig med en julskinke macka haha har blivit helt beroende av de nu helt sjukt=) haha men gottit=)

Bilder=)

Här kommer lite bilder från Gårdagen=)

Klassträff=)

God middag!!,, Lite små trötter idag är man allt=).. Var ju på klassträff igår.. vad sjukt kul att träffa alla igen=).. En riktigt trevlig kväll=).. Får göras oftare,, Har lite bilder,, men hittar inte usb-kabeln till den kameran=(,, Får leta vidare hehe
  • Fixa ju även håret igår hihi skit nöjd blidde ja,, låångt svart hår har ju nu,, Me like=)
Idag händer de la inte så mkt.. Jerry mår fortfarande inte så bra=(,, Och ja mår inte heller så bra hehe dock är mitt självförvållat=)
  • Vi ska göra Julskinka idag i alla fall mmm mumma mumma=)

God dag

Hej,, Fick väcka Mio i morse igen haha gullungen=),, Han var så gossig,, och ja han åt sin frukost själv=) Han har ju börjat äta själv nu=).. Börjde i förr går kväll,, innan har han bara tagigt typ 2-3skedar och sen kastat tallriken typ men,, i förr går då.. åt han en hel tallrik yougurt själv.. och sen har de bara fortsatt,, Igår åt han tom samma mat som vi=),, Spagetti och köttfärsås=),, Så vi åt en riktig familjemiddag igår=)
  • Han har ärvt en sak av min pappa Ketchup haha han älskar ketchup,, pekar och ööar hela tiden på flaskan haha.. Så han e stor nu=),, Jätte skönt att han äter själv.. visst de tar ju sin lilla tid för han ska ju göra massa annat under tiden men ändå riktigt skönt=)
Jerry gick till vårdcentralen igår då han haft jätte ont i halsen i över 1v,, även feber.. På vårdcentralen såg dem då ett sår i halsen och en infektion så han ligger nerbäddad och knapprar piller stackarn=(..
  • Medans Jerry va där så passa jag och Mio på att fika lite hehe han älskar verkligen kanelbullar,,
Going!!
Imon är de en kanon dag,, jag ska få mitt långa hår och sen blir de klassträff från 9an,, ska bli sjukt kul då några utav dem gick jag tillsammans med redan sen förskolan upp till 9,an,, ska bli kul och se hur de ser ut? Vad de gör? osv osv skit kul=)
  • Nu blir de lite middag innan jobbet kallar!

Lediga=)

Japp idag är jag och Mio lediga hehe,, Fröknarna har ju studie dag så jag har tagigt ut en semester dag idag=).. Har haft jätte mysigt med min lilla kille.. Fick sova till 7.15 så de va gott=)..
  • Sen har mormor vart här med julgardiner,, inte uppsatta än men ska fixa de senare..
Yes och imon ja imon är de the big day,, jag ska få hår IGEN=)=) wieee längtar så asså.. långt fint hår mmm.. Kuligt kuligt=)

RSS 2.0