Lördag

God morgon,, Hmm trodde man skulle få sovmorgon eftersom Mio somna en hel timma senare än vanligt igår men NEJ hehe,, han var tvungen att lägga nåt stort i blöjan 5.15 så de var bara att stiga upp hehe..
Men han sov bra inatt eller bättre i alla fall,, från 20-03.. sen ville han ha mat vid 3.30 hehe,, sen sov han ja då till 5.15..
Jag gick upp.. Jerry var ju och tatuera sig igår så han var lite mör hehe,, men inatt var han uppe båda gångerna=),, Och han ska ta natten inatt=) LOVELY=)
Så fort babe vaknat ska vi åka och storhandla.. Sen blir de bara mys hemma tills han ska iväg ikväll.. Då ska jag och Mio bara mysa och sen ska jag lägga mig så fort han somnat för imon är de röjar dagen här hemma=)
Vi ska lämna Mio till mamma,, och om jag får som jag vill så ska vi RENSA allt,, skrubba varje liten jäkla vrå,, jag lägenheten ska bli tipp topp,, Ska även damsuga alla Mios leksaker haha fick tipset av Lisa.. De blir ju så dammiga och luddiga för han käkar ju på dem och så fastnar de ludd och damm hehe..
Yes,, nu blir de morgon mys med bebis=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0