Boom boom boom

Säger mitt huvud,, hatar huvudvärk asså.. har man ont i typ benet kan man koppla bort de men huvvet går fan inte att koppla bort asså hehe..
Mio har matvägrat hela dan=(.. Fått typ tvinga i han flaskan ibland.. inget har funkat testa massa olika men han stänger bara munnen,,=(.. Nu på kvällen fick vi i alla fall i han en halvtallrik gröt alltid nåt..
Men dagen har vart bra ändå.. Efter min och Mios promenix,,så städa vi lite här hemma,, sen ville Mio sova igen för han sov bara 30min i vagnen,, sen sov han 2tim=) gott.. Jerry kom hem med korv och bröd=) va riktigt gott.. Gabbisen kom hit en sväng och snylta korv hehe=),, Nää hon var så välkommen så=)..
Sen åkte vi iväg till Jerrys moster & man på middag,, Var mycket gott.. fick grillat kött och potatisgratäng=).. Barnen lekte så sött.. Kajsa och Kalle e så roliga,, de kan prata en massa nu med riktigt kul=)
Nu försöker vi somna lilleman så vi kan ha freeedagsmys haha,, shit va de ordet blivit ett ord eller vad man ska säga.. sen de här fredagsmys reklamen kom=) haha,, yeye,, mit huvud gör så ont att ja inte orkar skriva mer,, inte för att min dag vart så sjukt intressant men ändå=)

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Mami till Neville

Hehe så gjorde Neville också i början, så han kommer nog frammåt snart ska du se :) Söta dom är de små liven!

2010-04-09 @ 19:47:49
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: Clara

Sv:mm så sant så sant:D

Har skit ont i halsen:( Vad ska du göra resten av denna fredags kväll??

2010-04-09 @ 20:43:06
URL: http://innoncence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0