Wieehoo!!

Idag är de dags att äntligen fira min 25års dag=) Fy sjutton så kul=)..
 
  • Om 2timmar drar jag,, först ska jag inhandla lite mat och god dricka=),, Sen hämta några och sen bär de av till Mollösund=),, Som de ser ut nu ska de bara regna vid 15 där uppe sen bara vara molningt,, så ja hoppas på detta så vi kan sitta ute=)..
Ska bli grymt kul! Och jag kan sova hur länge jag vill imon=),, de är oxå ett plus haha..
 
  • Enya sov bra inatt,, hostade vid 3 men somna om,, men vakna sen vid 5.15 för mat.. Mio vakna som vanligt 5.40 grrr.. ska försöka köpa ännu mörkare gardiner hem för detta funkar inte är som en zooombie varje dag=) hehe..
Nää nu ska ja packa de sista=),, Bjuder på lite bilder från dagarna då jag inte kunnat ladda upp från mobilen?!
 
 
Enya tester en bumbo hos kompisen Oliver=)
 
 
Ute och går med morfar=)
 
 
Busar med morbror=)

Bästis

Hejsan! 
 
Tuff natt! Lillan har hostat som en tok vakna 4ggr inatt och Mio vile upp 5.55 trött ja men visst=) 
 
  • Men men de va bara att hinka kaffe och på med lek humöret! 
Vi åkte hem till Simon=) åhh de va kompis kärlek direkt=) de kramades och blev super glada! Så Mio och Simob lekte massa medans Enya och Simons lillebror Oliver låg på varsin filt (skiljer en vecka på dem) 
 
  • Men efter 2,5 timmars bus blev båda barnen super trötta så vi åkte hem och mötte Jerry i garaget. Nu sussar alla utom jag=) som vanligt! Håller på att skriva lista inför morgondagen. Är ju äntligen dags att fira min 25års dag typ 4mån för sen.  ju tyvärr inte bjuda med alla man känner så får bli dem man pratar och Ugås med mest=)   
Idag blir de bara mys hemma i alla fall.. Ska försöka städa lite så Jerry slipper detta nät jag är borta hehe 
  • NdndMen ska bli super kul att får prata loss med de närmaste=) 

4mån kontroll

God förmiddag!
 
Igår var överraskade jag och mina systrar min kära mamma=) Hon fyller år idag men ska spendera hela dagen med Cassandra på sjukhuset då hon opererat sig. Så vi tog ut mammsen på lite tapas middag igår=) Var väldigt roligt att bara vara vi 4=) och jäätte god mat=)
 
 
Idag var de oxå lite sovmorgon 6.10 i alla fall haha.. Lugn morgon idag med=) Skönt!
  • Efter jag lämnat lilleman var de dags för BVC med lilldamen,, 4mån kontroll=).. Hon väger nu 5940g och är 63cm lång=).. Hon har börjat följa sin kurva nu äntligen.. dock skiljer de hela 1400g mellan henne och Mio när han var 4mån haha..
 
Mio 4mån=)
 
 
Enya haha,, blev visst stor bild? jaja men man ser la liten skillnad=)
 
Vi pratade även om att Enya inte riktigt kan hålla huvvet själv än..Mio kunde ju de redan som 3mån då satt han redan i köksstol.. Men de var ingen fara så sätt.. Men de berode nog på att Enya är så lång och smal så hon har lite svårare att hitta balansen.. Mio var ju kort och tjock haha så han hade ju lite mer att sitta på=)
 
  • Sen är de dags för smakisar.. får se om de blir nåt idag.. ska hem till pappa med barnen efter dagis.. Annars får vi börja imon=)

Eric Saade show=)

 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

God förmiddag!..
 
  • Inatt har båda barnen gråtit i sömnen? Why? Enya har gråtit från och till sen jag la mig, men vaknade inte för mat förens kl 4.30 så de var ju kanon,, men ändå?.. Mio kom även in vid 4.30 och låg då och gnydde han med?.. Han sov sig i alla fall igenom Jerrys klocka till hela 6.20 wiee sovmorgon eller?
Men fick en lugn morgon för en gångsskull=).. Först lite Barnen i Bullerbyn mys, sen ville han läsa bok! Hör och häpna! Inget "LEEEKA" utan läsa bok=),, Underbart!..
 
  • Enya fick jag väcka kl 8.. då de måste gå en stund mellan mat och bilfärd för annars spyr hon ner hela bilen,, men japp de gjorde hon ändå=(,, usch är så synd om henne att hon ska få ha de så här..
Är lite sugen för att testa ge henne lite gröt idag?.. Hmm får se.. Ska till BVC imon..
 
  • Idag ska jag faktiskt försöka låta hemmet vara,, visst de kliar i fingrarna skulle vilja skrubba alla köksluckor,, men jag behöver faktiskt slappa lite.. så får la se hur de går med den biten=)..
Upptäckte igår att Mios alla jeans börjar bli för korta.. men är i valet och kvalet att köpa? Tänk om sommarn kommer nu? Då har han ju ändå bara shorts?,, Men gör den de inte så måste han ju ha jeans haha,, svårt dilemma de där=)
 
 
Morgon mys!

Massa

God kväll!
 
Helt slut! Inte sovit så mkt inatt Enya vakna redan kl 22.40 för mat, har typ aldrig hänt innan. Och sen kl 4 och sen upp 5.30 med mini tuppen! Mina planer för dagen var. Att damsuga betala räkningarsent sen vila. Men nej! Ja kan inte koppla av när de finns tusen saker att göra! 
 
Så efter jag lämnat Mio så blev de städning då ja alltså inte bara dammsugning, tvättade, betalade räkningarna, slängde skit i containern, handlade lite. Hämtade sen lille man, sen gjorde jag middag. Och sen fick man ju passa på att njuta av vädret så hela familjen Belin gav sig ut i solen=) 
 
Pratade med Mios kompis Simons mamma idag på dagis och bestämde att vi skulle komma hem till dom på fredag=) Mio och Simon är tydligen gör tajta på dagis! Idag när Simon kommit hade Mio i full fart på sin Bobby åkt och passat en annan Bobby till Simon haha så söta=) så de ska bli jätte kul för oss mammor oc se dem leka utanför dagis på fredags=) 
 
Pratade även med gastro avdelningen på östra idag för Enya blir inte bättre! Så vi fick en snabbare tid tills på tisdag. Så de är ju skönt. Men har ändå köpt hem mjölkfri gröt för de ska vi börja med på torsdag=) 
 
Ja så mkt mer har inte hänt idag=) 
 
 
 
 
 
 
 
Pratade även med gastro avdelningen på östra idag då Enya onte blir bra! Så vi fick en snabbare tid så ska dit på tisdag. 

Måndag

Dagen har gått snabbt idag! Fullt ös! Blev dock ingen bumbo idag pga missförstånd, ska däremot få låna en av Malin=) 
 
Enya fick smaka lite frukt puré förut men bara två små skedar, hon är ju känslig som de är. Men dem gick ner=) och märkte inget på henne sen så kanske ska testa lite mer imon. 
 
Imon är de dagis för Mio igen=) jag ska försöka stöda som vanligt här hemma! Måste verkligen svabba golven! Får se hur medgörlig min lilla dam är! 
 
Idag blir de verkligen sängen tidigt! För jag misstänker dagen kommer börja vid 5.30 imon med.
 

Besök

God förmiddag!

Japp dagen idag började 5.30 då Jerrys klocka ringde.. Suck! Men men bara slänga i sig massa kaffe och fram med lekmorsan inom sig!

Sen fick vi besök av Malin och hennes lilla Vera! Super söt liten krabat som kröp överallt och fick mig att inse att jag skälv snart kommer ha en krypandes krabat haha så måste nog tänka över barnsäkerhet ännu en gång i mitt liv=)

Dock behövde vi inte barnsäkra nåt för Mio bortsett från kontaktuttag, men däremot Mios alla små leksaker får man nog se upp med!

Men de var i alla fall super trevligt=) mio busade massa med lilla Vera=) undra om han kommer va lika snäll ner Enya försöker ta hans grejer haha=)

Nu sover båda barnen.. Skönt! Hemmet ser ut som en bomb slagit ner men får ta de sen för nu ska jag vila lite själv tänkte jag=)


Morgon lek! Upp 5.30 är ju standard när Je...

img_7220 (MMS)

Morgon lek! Upp 5.30 är ju standard när Jerry jobbar dag.. Suck! För och nackdelar med allt=)


Bumbooo

God kväll!

Tror barnen pratade med varandra ikväll om att de absolut inte vill att jag och Jerry ska ha nån egentid för de vill inte ha några syskon! Nää för här skulle de jobba sig med somningen båda två haha

Mio började tjöta om att jag skulle läsa 3 böcker istället för 2 men Nej de gör jag inte för då blir 3 till 4 osv den somna han och vakna hur många ggr som helst. Enya hon skrek som en tok för första gången på typ 2mån! Okej all credd till henne för hon brukar alltid somna kanon annars så visst kan hon få skrika nån kväll.. Men somnade till slut med hjälp av flaskan..

Japp.. Jag och Mio gav oss ut i regnet förut! Japp för som förälder finns de tydligen inga dåliga väder! Men till slut sa faktiskt Mio "mamma jäkla skit väder vi går hem" och ingen blev gladare ön jag=)

Han va lite piggare efter han sovit=) hoppas han är pigg imon nu bara! Hans hosta är jätte bra nu inte hostat nåt nu på kvällen=) så kan nog återgå till vanlig dos medicin imon=)

Imon ska jag åka och köpa en bumbo stol till Lill damen då hon har börjat älska att sitta! Babysittern duger inte hon ska sitta rakt upp haha så fick tag på en Begagnad med lek bord till för 300kr=)

Sen kanske Malin kommer pp besök med sin lilla Vera=) våra träffar har alltid blivit stoppade pga sjukdom så nu hoppas vi att barnen är pigga och glada imon=)


Regn regn

Ja regn regn och åter regn.. Man börjar ju bli deprimerad..

Mio är inte helt hundra idag.. Var nästan piggare igår.. Sjukt dåligt humör och ena ögat är typ svullet=(

Tog med han till Toys r us en sväng skulle se om Bobby skorna fanns där men dem var slut.. Han fick två dinosaurier istället. Gick även in på babyproffsen och köpte större nappflaske nappar till Enya då hon äntligen kan byta från nyfödd nappen (hoppas jag i alla fall)

Hon fick även en Spöket Laban bok.

Mio ville ha Mc till lunch idag så vi köpte med oss hem. Men han åt ingenting bara 3äpple bitar och ett bett på hamburgaren=(

Nåt stämmer inte med Lill killen.. Nu sover han äntligen.. Han va så söt han ville ha sin docka breve och inte mig eller Jerry..


Vart e jag?

Shit jag ät verkligen skit trött idag! Och va inatt med,, jag vaknar nästan alltid till när Mio kommer in men inatt rev han ner allt på mitt nattduksbord (hans dricka står där) utan att jag vakna. Enya hade nog låtit läänge innan jag reagera inatt för hon låg tvärs över sängen men fötterna genom spjälen.. Jag är helt tung i huvvet idag..

Mio är inte på humör heller.. Han verkar jätte trött fast han sovit från 19.15-6.40 men han har gapat och skrikit hela morgonen.. Försöker få han att somna nu så får se om han är pigg sen..

Så ingen bra start på denna dagen, men då kan den la bara bli bättre? Eller?

Vi får se vad vi ska göra idag.. Om Mio blir gladare haha så drar vi kanske till Linda & Jimmy i eftermiddag. Vädret suger ju som vanligt..

2v kvar till Jerry har 5v leeedigt! Sjukt underbart=)

Och sen är de faktiskt 1v kvar tills vi firar 1årig bröllopsdag=) shit! Har de redan gått 1år?


Slappe dag

God kväll!

Slappe dag till max, bara vart hemma.

Barnen är betydligt bättre idag fast Enya Har vart på väldigt konstigt humör och typ sovit hela dan och ville sova mera vet inte va de vart med henne! Sov kanske för mycket inatt haha

Mio och jag var ute en stund så han fick åka lite Bobby.. Och nu är 3de paret skor denna veckan bara förstörda haha så blir att köpa Bobby skydd imon..

Sen gjorde älsklingen kanon god mat=) kyckling med egen glaze på mm riktigt gott..

Ikväll blir de som vanligt slapp framför tvn!

Sitter och funderar på vad jag ska bjuda på på lördag=) Babes mat idag va ju sjukt god men frågan är om jag kan göra den haha.. Annars får de bli Tacos=) haha hoppas på fint väder i alla fall så vi kan sitta ute=)


Hela natten=)

Enya har sovit sin första hela natt=) 18.20-6=) visst kl 6 är tiiiidigt men hon la en rejäl hmmm blöja efter så kunde inte somna om men hon somna först under tiden hon åt.. Så detta bådar gått=) Mio sov sin första hela natt utan mat när han va 1år haha..

Mio sover än.. Försöker dämpa Enya här ute med att sätta på Alvin haha hon gillar dom=)

Barnen hostade massa mellan 19-22 men sen har jag inte hört dom? Så antigen har de inte hostat eller så har kg sovit för tungt hehe..

Så vi får väl se va denna dag kan erbjuda=)

Safe house vi såg igår va bra inte jätte bra men bra=) haha värd att se i alla fall!


Midsommar

Ja detta är nog första året de verkligen inte känts som midsommar överhuvudtaget hehe..

Men lite mys fick vi till.. Efter att båda barnen sovit tidig middag (med tanke på uppstigning redan kl 5.50) så åkte vi hem till min mamma och Ove.

Där åt vi lite midsommar mat och Mio kunde va ute lite. Men man märkte på hans humör att han inte va nöjd med livet just nu! Hehe dåligt tålamod osv..

Men de gick okej.. Hans ögon har blivit mycket bättre under dagen oxå men båda hostar än och snorar!

Enya sover och Jerry läser för Mio så han sover nog snart! Jag har öppnat min första öl. Folköl får de bli idag.. Ingen lust att dricka nåt starkare när man har 2 sjuka barn man vet aldrig va som kan hända då..

Men ikväll blir de FILMMYS haha Safe house heter filmen=)

Och jag ska få mumsa på mina efterlängtade Nachos med qucamole dipp=)


Inställt

Japp nu är väl midsommar helt inställt för våran del=( barnen har haft hosttävling hela natten och 5.50 började Mio kräkas massa slem pga hostan=(

Han har även feber och är slö stackarn=(

Enya fick vi rensa på massor av snor och hon är mindre glad.. Så Mollösund blir de inte och vi får se om ens Mio orkar åka till min mamma. Gett han Alvedon nu får se om de hjälper.. Alvedon brukar inte hjälpa på han men iprenen va slut=(

Bad Mio städa upp alla Filmer igår vilket resulterade i de här...


Hemmadag

Japp.. Så var denna dag nästan avklarad.. Lillan ligger och Tjötar i sin säng och Jerry läser för Mio..

Mio fick ögoninflamation under dagen med så vi får nog kyssa Mollösund hejdå över midsommar=(

Får se hur barnen mår imon om vi eventuellt åker till min mamma en stund.

Filmmyset idag byttes snabbt ut mot "bra fotboll" hehe så jag får la sitta vid datan och glo då=)


Slem

Japp, sovande son på min mage. Sovande dotter i sängen.. Enya har så mkt slem att de tog 1tim att få henne att somna=( hon spyr slem med stackarn..

Pratade med hennes Bvc sköterska som tyckte om de inte blir bättre framåt eftermiddagen så kanske vi får åka upp med henne igen=(

Va och handla lite förut! Frågade Mio om han ville ha nåt gott nu när han är sjuk "ja mamma paprika vill jag ha" haha Goa unge!

Köpte även Mäster katten till han den nya filmen, och de va uppskattat=)


Kul NOOT!

Nää ser inte ut att bli ljusare direkt! Enya har hostat och skrikit hela natten men nu har hon sovit från 4.30 sover än utan ett uppvak så hoppas hon får blir bra sömn nu!

Mio har hostat som en tok i natt med och nu på morgonen kom snoret och ögonen spräng röda så han blir hemma från dagis idag=(

Mollösund ser ut att bli blekare och blekare men vi tar de slut giltiga beslutet ikväll.. Jerry hostar med och jag börjar känns mig sådär kan ju bero på trötthet med...

Men men så är de väl med småbarn, man kan inte planera allt för de blir ju sjuka stup i kvarten..


Host slem host

Stackars min lilla tös, hon har fått en tuff start i livet=( nu har hon återigen åkt på en rejäl förkyldning med riktig slemhosta!

Ringde barnmedicin och rådfråga eftersom vi ska till Mollösund på fredag. Med tanke på att hon fick inhalera sist. Men eftersom hon bara hostat i 2dar och andas bra så va inhalation inget alternativ än. Men de sa att vi skulle gå på hennes allmänna tillstånd imon och avgöra om vi åker eller ej. Så vi får se.. Vill ju inte ställa in=( men man måste ju sätta barnen först! Men mår hon som idag imon så åker vi hon är pigg och gla men jobbar sig lite med maten och hostar upp massa slem då och då.

Mio sov inte på dagis idag så han har vart övertrött sen han kom hem! Gjort allt han inte får som vanligt.. Och sten somna nu hehe..

Jerry jobbar idag i alla fall! Han är väl inte helt hundra men jobba måste man..

Imon ska jag stääda! Vill komma hem till en ren lägenhet på söndag.. Måste även åka och köpa lite små grejer till midsommar..


Jäkla

Jäkla förkyldningar asså! Vart vaken mer lillan sen 4.30 pga snor och hosta=( hon vakna även vid 22.40 och fick droppar i näsan=(

Hon är inte gnällig men de är ju jobbigt för henne=( så trött är både mitt för och efternamn idag! Och tusen saker att göra!

Måste åka och handla idag! All midsommar mat m.m sen måste jag tvätta massa innan fredag. Samt försöka städa.. Segt..

Jerry mådde bättre på morgonen nu med men de gjorde han ju igår oxå så vi får la se..

Ser ut att bli najs väder idag i alla fall=) inte för att man kan njuta haha men humöret blir ju lite bättre när solen skiner ute=) fast man ser ju hur sketna fönster man har haha

Sjuklingen=(


Slut i rutan

Vilken dag! Knappt hunnit sitta ner en sekund idag! Men vart en mysig dag=)

Jerry blev sämre under dan igen=( höll på att svimma när han borsta tänderna så han fick inta sin hörna i soffan igen=(

Enya blev oxå sämre under dagen=( så jag lämnade sjuklingarna hemma och åkte till Mios dagis. Enya sov hela eftermiddagen så va inte nåt problem för Jerry hehe

Åhh vilken stjärna jag har till son då! Äntligen stod han kvar framme med sin kompisar! Eller a sin bästis Simon! Vilket radar par asså! Man såg hu direkt vilka som var de "tuffa" killarna på hans avdelning! Haha

Mio sjöng högst haha såå go! Han va helt underbar! Kan tyvärr inte lägga upp filmer för är ju andra barn med på filmerna men vilken show=)

Efter uppvisningen så ville Mio och Simon leka lite så jag satt och tjöta med Simons mamma och pappa och vi bestämde att vi ska ses nästa vecka utanför dagis! De är tydligen mycket snack pm Mio av Simon hemma=) kul att de hittat varandra så=)

Sen var de dags för kalas för lillebror=) fullt ös medvetslös där med=) fick jätte god mat och tårta=)

Så nu somna Mio direkt när vi kom hem typ ich jag är helt slut i rutan! Blir bog sängen ganska omgående=)


Avslutning

Självklart gick bilen igenom när mammsen kom hehe.. Va bara nåt med avgaserna som måste fixas innan nästa år!

Har precis skrivit klart packnings listan inför midsommar afton! Oo jisses va lång den blev när man ska packa för 2 barn haha!

Ska inhandla all mat imon i alla fall=) kommer bli super mysigt uppe i Mollösund och vi hoppas på regnfritt hehe!

Lillan har dock dragigt på sig en jobbig förkyldning=( hoppas den släpper lite tills fredag i alla fall..

Vi tjuvstartade lite idag Enya fick testa på majskrokar hehe! Hon titta mkt förvånat på den och fatta inte riktigt att den skulle in i munnen! Men med lite hjälp fatta hon galoppen ganska bra=) Dock visste hon inte riktigt hur hon skulle skjuta kroken uppåt nät den tog slut haha going!

Snart dags för sommar avslutning på dagis då=) i blåsten!


Besiktning

God morgon! Sitter i kö för att besiktiga den gröna bilen hehe.. Får la hoppas för Mios skulle att de går igenom=)

Upp som vanligt runt 6.20 idag men Mio låg faktiskt på soffan i en hel timme idag och kolla på Lotta på bråkmakargatan, så jag låg och snoozade brevid så va skönt! Jerry och Enya kom inte upp förens vid 7.45.. Jerry mår lite bättre idag så hoppas han kan jobba!

Enya och Mio har däremot hostat hela natten=( inget nu på morgonen så vi får la se!

Efter besiktningen blir de att köpa paket till lillebror som blir 9år idag=) Stora pojken=)


Uttråkad


Jag har gjort graviditetstest?
Ja, Många gånger=)
Jag tänker innan jag gör saker? nja,, ibland=)
Jag är envis? Fått höra de några gånger ja=)
Jag går efter utseendet på tjejer/killar? De är ju de första man ser så ja först, men sen innhållet=)

Jag skriver poesi? Nej
Jag är emot mobbning? Ja
Jag sover med lampan tänd? Nej
Jag snarkar? Nja, kan hända om ja är gör trött men inte regelbundet=)
Jag pratar i sömnen? Gjort nån enstaka gång
Jag är bra på matte? Hehe öö nää,, enda ämnet ja fick IG i=)
Jag har suttit i fyllecell? nej
Jag har fler än 3 prickar i polisprotokollet? har ingen prick
Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat? Ja
Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad? Hehe nää
Jag kan slicka mina egna bröstvårtor? Lämnar jag åt fantasin haha
Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning? Abosolut inte
Jag är bortskämd? Haha om jag är=)
Jag betalade min bil/ iPhone/ dator/ TV själv? Har delat allIt med Jerry
Jag har piercingar på andra ställen än öronen? naveln
Jag har tatuering/ar? ja, 16st
Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften? I början men sen näää
Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv? Ooo jaa
Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln? Beror på,, vardags kanske 2-5min fest kanske närmre 15min=)
Jag skriver fort på tangenterna? Japp
Jag är beroende av något? Redbull & Snus=) Nyttigt värre=)
Jag älskar mina föräldrar? Självklart <3
Jag läser? bloggar
Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag? Japp, ung och dum
Jag har bra självförtroende? Nej, men inte dåligt heller
Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt? Min riktiga mål vikt är -13kg just nu
Jag vill plastikoperera mig? Japp, har man fött två barn och gått upp 30kg per barn så vill man fixa ett och annat=)
Jag är teknisk? Ganska
Jag talar dialekt? Göteborska den mildare varianten=)
Jag hatar pizza? Öö nää
Jag hatar tacos? Nej
Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover? Nej
Jag har sett mina föräldrar ha sex? Nej
Jag har ofta huvudvärk? Nej
Jag är lättpåverkad? Av alkohol? ja=)
Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis? Haha, nää
Jag trivs hemma? Älskar området, men sen vi fick Enya vill jag inget hellre än att ha hus eller radhus nuuu
Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat? Nej
Jag har fler än 3 riktigt bra vänner? Japp
Jag har körkort? Ja
Jag har snusat/snusar? Snusar
Jag tränar? Inte nu, men har tränat mycket på gym och ska la sätta igång snart igen=)
Jag biter på naglarna? ja ibland

Jag rakar mig under armarna? haha ja
Jag rakar benen? det gör jag
Jag rakar mig på armarna? Nej

Sjuker

Japp, mannen kom hem dålig=( feber och helt färdig stackarn=( får hoppas att en god natts sömn gör han bättre!

Men innan de så blev de en sväng ute för mig och barnen.. Regnet hängde i luften men jag trodde inte de skulle börja direkt när vi kom utanför dörren haha vilket de GJORDE=( Mio hade jag förberett med regn kläder men jag äger inga! Måste fan köpa de nu asså..

Men 45min stod jag ut sen försökte jag förklara för Mio att mamma blir sjuk om hon blir blöt så till slut gick han med på att gå in haha

Imon är de full rulle för mig! Lämna lillen på dagis sen besiktiga den lilla bilen, sen ska Mio ha sommar avslutning och en kalas för lillebror! Så jag och barnen kommer nog va sjukt trött imon!




Jobbat

Fullt upp igår! Först åkte vi hem till Jerrys mormor och morfar och hade lite födelsedags fika för hans morfar.

Sen var det dags för jobba för mig=) inte jobbat sen i september så va lite kul att komma tillbaka en sväng hehe..

Lite segt dock att komma hem vid 01 och sen upp vid 6 men men.. Gått att kunna spara mammadagar=)

Idag har min kära vän Lotta vart på besök. Hon kunde inte följa med den 30 och fira mig så hon kom hit på fika idag.. Mio bossade henne överallt så hon fick inte en lugn stund haha! Fick en fin present från henne, Nicole och Joline=) Present kort på ansikts behandling=) så ska boka in en snart! Är kanon är ju inget man själv har lust att lägga pengar på när man har barn så de uppskattas att få sånt=)

Jerry ska jobba kväll denna veckan blää fast jobbar bara 4dar så de är skönt! Dock klagar han på att han mår sådär idag så hoppas inte han blir dålig nu lagom till midsommar!

Enya myser med gamle morfar=)


Kalas

Många som fyller år i Juni=) Idag var vi och firade Thilda=) De blev grillning även idag.. Sjukt svårt att banta på sommarn haha inte för att kött är onyttigt men alla goda såser m.m=)

Av oss fick Thilda en klänning och typ en tunika. Hon älskar kläder den lilla damen tror hon bytte kläder 3gånger när vi var där hehe..

När de va dags för sång så tog Mio första tonen haha så go=) ingen annan satte ju igång så Mio tröttna la på att vänta hehe..

När vi väl kom hem sen insåg jag att jag glömt Enyas mat där!! Suck! Fick ett litet utbrott som min kära son sen härmade i 20 min! Haha

Tur va väl att vi hade lite av den mjölkfria kvar så hon fick ta den ikväll/natt och i mon bitti.. Den funkar men hon spyr lite mer av den bara men hon sover ju nu så då brukar hon inte spy..

Imon är de dags för ett litet kalas igen=) Jerrys morfar fyllde år i fredags så vi ska dit på fika..

Sen är de jobb för mig=) ska bli kul faktiskt.. Inte jobbat sen i september.

Kalas fina=)


Grillning

God morgon!

Vilken trevlig kväll vi hade igår=) vi gick till Mike och Milla.. Solen tittade ju fram på eftermiddan, så barnen badade tom i pool=) sen var de bobby car race=)

Mike stod för grillningen och hade gjort jätte god potatis gratäng=) vi kunde tom sitta ute på kvällen och käka! Så lite sommar var det allt=)

Enya somnade i vagnen gott! Och Mio somna oxå faktiskt kanon! Han sa först att han ville gå hem men de löste vi med lite mysiga böcker så somna han utan protester i Mike och Millas säng=)

Kom lite annat mycket trevligt folk med=) När fotbollen börja drog killarna sig in men vi damer stanna på altanen och tjöta och drack gott=)

Riktigt synd att Sverige förlora men jag hade en super kväll=) var väl hemma vid 23.30 och eftersom Mio vakna till lite på hembygden så sov han till hela 7.20 haha! Och Enya till 7.45=)

Nu är killarna iväg och handlar lördags godis och i eftermiddag blir de 3års kalas för Thilda=)


Helg!

Nu går mannen på helg=) Najs! Mycket planer i helgen=) ikväll ska vi hem till Mike och Milla och grilla och kolla fotbollen=) ska försöka i alla fall.. Får se om Mio vill somna där.. Annars får han va med ich se fotbollen haha eller så är de ju väldigt nära hem så blir de panik så får jag gå hem med han..

Imon är de kalasdags för Thilda som fyller 3år den 19=) och på söndag ska jag jobba=) full rulle!

När Jerry kommer hem ska jag i väg ich handla kött och dricka till kvällen=)


Trots!

Ja denna trots blir som alla säger bara värre och värre! Jag försöker bita mig själv i tungan låter han göra de flesta "bus" som inte är nåt allvarligt! För jag vet att han menar inget illa med han är bara 2,5år.. Tex i morse rev han ut alla fryspåsar och lekte att de va kläder haha ja i vanliga fall hade jag sagt till han både en och två ggr men ja lät de va! De enda som händer är att jag får plocka upp skiten sen..

Han rev ut alla plast skedar och "lagade mat", han körde omkring med Enyas baby gym som en bil m.m men de är ju inga farliga saker!

Men sen hoppa han i soffan när jag gav Enya mat och de slutade med att han sparka lillan i huvvet! Jag vet att de inte va meningen men då sa jag till han ordentligt och han skämdes nog för han sa förlåt till Enya säkert 5ggr haha vilket är jätte bra..

Men att vara ute med han själv med båda barnen och Bobby när han är på trots humör är inte lätt! De resulterade i att jag fick köra vagn, bära bobbyn och en skrikandes Mio hem. Varför? Jo för han kär rätt ut på cykel banan gång på gång och lyssnar inte utan skrattar bara åt mig grrr.. Så han hade ett rejält utbrott här hemma.. Då testa jag kram metoden.. Gav han en kram och sa "förstår att du är ledsen men du måste lyssna på mamma" m.m m.m han lugna sig och ligger nu på soffan för att sova..

Ja hujedana mig! Barn=) tur de är söta va=)


Inget kan övervinna kärleken till ens barn!

img_1973 (MMS)

Inget kan övervinna kärleken till ens barn!


Snart

God förmiddag!
Dagen började 5.45 idag MEN Mio sov hela natten i sin säng=),, De har la hänt kanske 2-3ggr sen Enya kom så de var väldigt skönt ändå=)..
  • Enya vaknade till vid 2 inatt men ja sov vidare haha och ven hon till 3.30 så käka hon och sen vakna inte hon förens 7.30 så henne kan man inte klaga på=)
Försökte idag att sansa mig själv att inte skälla på Mio på morgonen men han retar mig asså,, är precis som han vill att jag ska skälla,, men de är la uppmärksamheten han vill åt.. men han får ju den hela tiden förutom när Enya äter, byter blöja, eller ta på kläder..
  • Men jag bet mig i tungan när han börjde kasta omkring saker m.m.. så ja hoppas verkligen han slutar med detta snart för de ser ut som andra världs kriget här efter varje morgon (när de är dagis då)..
Han har inte heller nämn nappen sen i tisdags förmiddag så kanon=),, Men har fortfarande lite svårt att koppla av vid somning,, men de blir väl snart bättre..
  • Barnmedicin ringde igår eftermiddag, de frågade om jag vill testa Neocate på Enya, de är den mildaste ersättningen som finns och innhåller inga mjölkprotoiner alls eller nåt sånt.. så var och hämtade den i morse.. Och nu fick hon en flaska med hälften althera hälften Neocate i.. och hör och häpna! En liten ynka spya kom efter ca 35 min!! Annars så spyr hon en gång efter hälften av flaskan, en gång direkt efter och sen ett antal ggr efter..vågar inte ropa hej än,, men de ser ljust ut=)
Goingen=)
Även beställt en ny skötväska idag=),, Eller den är en julklapp från mamma hehe.. De blev denna=)
Från Jollyroom
Så åker och hämtar den imon=).. Gillar att den ser ut som en riktigt najs väska istället för alla tråkiga skötväskor=),, Kan ju ha den som vanlig handväska med=)
  • Idag skulle egentligen Joline & Lotta komma på besök, Men Joline var tvungen att jobba så fick skjutas fram.. Men snart är de dags för min 25års fest=),, Så då träffas vi ju,, inte Lotta då tyvärr men i alla fall Joline=) Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute och gotta oss=)

Som vanligt

Som vanligt blev jag besviken på sjukvården fattar inte va de hittar sina läkare ibland?

För de första va han sjukt otrevlig! Han lyssnade inte klart på mig och blev typ sur när de kom fram att jag druckit alkohol när jag ramla! Som om de skulle spela nån roll nu?!

Han undersökte mig knappt och sa bara "du har fått kraftig smäll kanske inflammation de själv läker"

Så sa jag men de strålar ner i foten oxå här ich peka då blev han typ arg och sa "à men då slog du i foten då inte knät"

JOO men de gör ont i knät och foten de strålar ner över smal benet! Jävla pucko! Sa jag inte men jag tänkte hehe

Men han fortsatte på du teori "bara en kraftig smäll" yeye så precis när jag ska gå va han tvungen att påpeka mina skor!

"dom där skorna är inte bra att gå i om du har ont byt skor"

Idiot!

Visst kan de han säger stämma men han kunde la lyssnat på mig?! Känt lite på mig?! Nää de hade han inte tid med!

Nu ska jag sova!!


Kö!

Japp då sitter man här på Mölndlas primärvårds akut! Och jag är inte ensam vill jag lova! Skulle åkt senare egentligen men tänkte om de skulle behövas röntgas och greja så kanske jag kommer hem snabbare om jag åkte nu. Men är 12nr före mig bara att komma till receptionen.. Så japp vi får la se hur detta går! Sjukt segt i alla fall!


"Mio vad gör du?" "Jag rakar dockan" haha ...

img_3798 (MMS)

"Mio vad gör du?" "Jag rakar dockan" haha goaunge!


Suck pust och stånk och stön bläää

Japp,, 2012 börja la inte sådär super duper gött!,, Visst våran underbara dotter kom till världen men de är de enda bra som hänt än så länge (okej Linda erat bröllop med=) haha..
  • Vi började ju blanda i NAN i den mjökfria ersöttningen eftersom Enyas kräkningar inte stoppats av den ändå.. men efter bara en skopa börja hon kräkas ÄNNU MERA! men jag körde ändå ett helt dygn för att vara säker och katastrof! hon har spytt som en tok ännu mer än vanligt..
Så ringde barnmedicin igen,, och de sa att jag genast ska gå tillbaka till helt mjölkfritt,, så stånk! Vi ska köra mjölk fritt nu fram tills vi vart hos spec mage,, vilket jag inte vet när de är än,, kommer la ett brev nästa vecka!..
  • Mitt knä är oxå värre idag,, skit! jag orkar verkligen inte åka in,, men idag måste jag Jerry tjötar hål i huvvet på mig och jag känner själv att jag måste då ja inte ens kan sitta på golvet med de halv böjt,, skit skit,,
Jaja,, nog med beklagan för idag,, förhoppningsvis hehe,,
  • Nu sitter jag med blondering i håret,, har inte bestämt mig om jag ska gå all blonde eller bara slingor eller kanske göra de ultra rött men då måste ändå håret blekas.. Men de kommer ta sin tid när man är svart hårig=)
Sexy or what?! Älskar när tjejer lägger upp plut bilder på sig själva=) Lips to day for eller vad säger ni?
Idag har även Mios present från oss för att han slutat med nappen kommit.. Vi beställde nämligen en Woody docka han från toy story,, han älskar toy story=),, Så den står i hans rum nu,, jag vet nån som kommer bli heeelt tossig när han kommer hem idag=)

Gäääsp!

Lika tidigt idag blää och skit... Hade de vart riktig sommar nu hade de vart enklare att gå upp! Men ser ändå ut att bli okej väder..

Beställde en ståbräda Igår så ja kan börja promener till dagis. Känna enklare samt att Enya får sova roligt och inte bli väckt som hon blir när vi tar bilen.

Dock får vi väl se om mitt bläcken samt nu då knä pallar att gå så men ska i alla fall försöka! Men blir sjukan ikväll med knät jag måste verkligen!


Syskon kärlek när den är som bäst! Älskar ...

img_6861 (MMS)

Syskon kärlek när den är som bäst! Älskar er överallt annat!


Trött

God kväll..

Sjukt stolt är jag! Mio har inte nämnt nappen sen i morse. På dagis hade han bara frågat efter den när de va sovning men inget gnäll=) och han somna bra även ikväll=) underbart!

Eftermiddagen bestod av fika med jerrys syster Lovis och hennes kompis Angelica=) Mio showa som vanligt haha energi har han verkligen gott om=)

Egentligen måste jag åka och kolla knät känner att de verkligen inte är bra kan vara ledband, korsband eller minisken nåt är de i alla fall! Annars hade man ju blivit lite bättre.. Men jag är så trött idag att jag orkar verkligen inte. Jag kan ju gå så då får de vänta..

Ska nog lägga mig innan 21 idag i alla fall..


Linda & Jimmys bröllop

Här kommer lite bilder från deras bröllop,, Min klänning är ju inte direkt till min fördel såg jag sen haha ser ju ut som jag är gravid igen typ=) Men ja kände mig het i alla fall=)
Jag och Linda=)
Kärlek=)

Stress...

Usch vilken morgon! Hatar när morgonen börjar så fel!.. Mio slog upp sina blå redan kl 5.30! Asså allvarligt? Jag hoppa verkligen detta bara har med nappen att göra att han är ovan för 5.30 tänker jag inte forsätta gå upp?.. Vad är sovmorgonarna till 7.30-8 liksom?!
  • Trodde de var Enya som skulle väcka oss men nej de är Mio,, och när han går upp så tidigt i komb med att jag vart uppe med Lillan visst bara 1gång men ändå blir ju störd sömn så är inte mamma så glad på morgonen heller..
Så trots, stress, skrik, gap bestod vår morgon utav,, Sen kommer jag hem och får ångest för att jag vart arg på honom.. Men ibland går han mig på nerverna haha,,,
  • Men han va super glad på dagis=) De ska ju på utflyckt idag,, jag berätta även för personalen att han slutat med napp så de tog bort hans sova napp=).. Han har bara frågat en gång idag och de va direkt när han gick upp,, annars inget inatt eller så=) Heeelt underbart=)
Fullt ös på morgonen=)
Sen åkte jag och Enya och handlade,, idag ska vi äta fisk=) inte ofta de händer,, men köpte färsk makrill idag.. Dock ska jag börja med påsarna idag igen,, Får fan ångest,, vågen har stannat,, visst har la inte vart jätte "duktig" de senaste veckorna,, men man måste få unna sig då och då,, har i alla fall inte gått upp hehe..
  • Men måste gå ner minst 5kg till midsommar,, sen vill jag gå ner ca 5 till innan Jerrys semester börjar,, så nu jäklar!
I eftermiddag kommer Jerrys syster Lovisa hit på fika,, Hon är på genomresa genom Göteborg för att sen dra till Turkiet=),, Usch vill oxå resa! Men nej vi ska fan ha hus nu,, får unna oss resor sen,, är ändå roligare för barnen att åka när de är äldre så de kommer ihåg allt=)
Opps! Busted=)
Nää nu ska jag betala Astrid Lindgrens värld i alla fall=),, En liten resa blir de i sommar=) Ska bli grymt kul! Åker med Linda & Jimmy, Martina & Mattias=),, plus barnen då haha,,

Remiss

God kväll..

Full rulle idag! Först gick vi ner till Bvc för att väga Enya! Jag upptäckte då att jag kommit ihåg fel vikt från sist på barnmedicin då vägde hon 5390 och idag vägde hon 5570 så hon har hittat sin kurva i alla fall=) däremot har ju inte kräkningarna slutat alls.. Så nu ska vi få remiss till spec mage för barn. Så får vi se vad som sker där.

Efter Bvc var vi ute en liten stund, men fick gå in och ge Enya lite mat sen var de bara ut igen=)

Så vi var väl ute hela förmiddan.. Sen var de bara in ge båda barnen mat.. Mio har svårt att koppla av utan sin napp så han vägra somna idag oxå på dan.. Fråga inte efter nappen men han kan helt enkelt inte koppla av. Men han vänjer la sig..

Gått kanon utan napp idag med=) frost enstaka gånger men inget gnäll=)

Idag är de äntligen fotboll som jag gillar på tv=) Så man kanske ska unna sig en måndags öl?

Imon är de dagis för Mio.. De ska på sin första riktiga utflykt=) de brukar gå till skogen varje torsdag men nu skall de till nån stor äng och grilla korv m.m=)


Finaste killen som finns!

img_4108 (MMS)

Finaste killen som finns!


Kanon

Mio somna utan napp igår och han fråga inte ens efter den=) dock har han sovit lite oroligt vaknat 2ggr inatt och frågat efter den men inte vart ledsen utan somnat om direkt när jag sagt att de är hos hararna=) men han vakna tiiiidigt 5.35 ville han gå upp! Tror de har med nappen att göra så blir nog bättre. Han har frågat om den 2ggr nu på morgonen men inget gnäll=)

Så går verkligen kanon!! Enya sov till 7.05 och alla är på strålande humör på morgonen för engångsskull haha.

Ska snart ner till Bvc och väga lillan sen får vi se va dagen erbjuder oss! Dåligt väder som vanligt så blir väl en till inne dag! Suck! Men ser ut att bli fint både tisdag och onsdag i alla fall=)

Napplöst morgon mys=)


Slutat

God kväll..

Idag tog vi ett stort beslut här hemma! Mer lite insperitation från Linda & Jimmy bestämde vi oss för att Mio skulle sluta med napp idag.

Så i morse gick jag och mio ut med hans nappar och la under en buske till Harbebisarna.

När Mio vände ryggen till tog jag dem igen vilket va tur då Mio ville gå direkt och titta. Men Harbebisarna hade vart snabba så de var ju redan "borta" hehe.

Dagen har gått helt okej, han har frågat några gånger men de har gått att avleda han hyffsat bra bara lite gnäll men inget märkvärdigt. Nu är Jerry inne och läser bok för han så vi får se hur de går med somningen nu hehe..

Annars idag har vi inte gjort så mkt. Regn regn och regn..Man börjar bli smått less asså!

På eftermiddan åkte vi hem till min mamma en stund för att rasta Mio hehe..

Imon är de ju nu vecka.. Jerry jobbar dag vilket är skönt!

Imon ska vi även ner till Bvc för kontroll vikt av Enya igen. Hon vägs varje vecka.. Förhoppningsvis kan vi börja blanda i vanlig ersättning igen för kräkningarna har kommit tillbaka och är nu lika mycket så vi kan ju utesluta att hon är mjölkallergiker.

Men då betyder ju de att de är nåt annat vilket inte är så kul heller men om hon har gått upp bra imon så är de ju inget "farligt" i sig.. Men de är sjukt jobbigt för både henne och oss att byta som tex idag kläder på henne 6ggr.. Hon är liksom konstans blöt!

Jaja.. Håller tummarna att somningen går bra nu för Mio=)

Lämnar napparna=)


Försök till städ dag..

God förmiddag..

Morgonen börja som vanligt här hemma kl 6.. Trots att Mio somna senare än vanligt.. Enya sov till 7 i alla fall..

Jag har gett mig på att stor städa när hela familjen är hemma.. Ett ganska svårt projekt haha har hunnit damma köket,sovrummet,vardagsrummet och Mios rum.. Och bytt sängkläder.. Så ganska mycket kvar asså..

Senare ska Mio och Jerry iväg en sväng så hoppas jag hinner klart resten då hehe...

Ikväll ska vi ha riktigt lördags mys med öl och annat gottit.. Blir inte så mycket mys på fredagar när Jerry jobbat kvällen..


Bra lek

God kväll gott folk!

Vilken trevlig eftermiddag de blev då=) Efter att Mio och Enya sovit en stund på dan åkte vi hem till familjen Sandh. Där käka vi pizza och Enya invigde den nya babysittern. Köpte en till som kan ligga i bilen är mkt lättare att ha med en sån när man ska va hemma hos andra. Och de är lite jobbigt att konka på 2barn, vagn,packning plus babysitt så skönt att ha en liggandes där.

Mio och Theo lekte som sjutton=) idag lekte de kanon! De har sina dagar då de är som hund och katt men idag var de oskiljaktiga=)

Enya däremot hade lite problem att somna! Hon är verkligen tvärtom Mio. Mio kunde bara sova på mig som bebbe medans Enya total vägrar haha! Ja har väl bart fööör hård med de där på henne kanske.. Men gick bra till slut när jag hämtade in vagnen..

Enya somnade idag 1,5tim senare än vanligt så tror vi hon kommer sova längre imon?? Ööö av erfarenhet så Nej haha fast de är ju i o för sig Mio som är tuppen nu för tiden.

Nu Nattar Jerry Mio sen blir de lite fredags mys med gubben min=)


Skötväska

Måste ha en ny skötväska! Har tittat på två stycken men kan inte bestämma mig


Vill verkligen...

Åhh jag vill verkligen ha hus NU.. va fan ska man ha 15% kontantinsats för?! Visst ska de ha koll om man kan ha hand om sin ekonomi men ändå?.. Ser dem att man har bra jobb, och har lite sparat och ingen anmärkningar m.m så tycker jag det räcker?
  • Blääää.. tittat på massa fina radhus och hus här i Kållered, Lindome och Kungsbacka.. ja de är här vi vill bo=)
Men men nu har vi ju kommit igång med sparandet i alla fall så nu kanske om typ 10år haha nää men i alla fall några år kanske man kan få köpa sig nåt..
  • Vill bara kunna släppa ut barnen i en liten trädgård eller sitta ute och grilla på sommarn=)
Men de kommer väl så småningom...
  • Ska börja köpa mer triss lotter=)

Sol?

God morgon!

Jisses vad trött jag är! Enya sov till 4.30 käka och somna om.. Men då kommer Mio in vid 5 så då vaknar man ju till och sen skulle han upp som "vanligt" kl 6!! Vad har hänt med 7.30?!?!?! Han har vaknat kl 6 nu i över 1v? Visst nån dag har Enya väckt han men gör hon inte de så vaknar han ändå? Why?! Why?!?!

Gäääsp! Yeye,, solen lyser nu? Kanske de blir en go dag idag? Hoppas på detta!


Några till=)


Ett klipp=)


Maraton

God kväll!
  • Blev ändrade planer idag,, Ilona mådde inte så bra, inte så konstigt när man bara har 1v kvar till beräknat hehe.. Så min söta syster Cassan kom och underhöll oss=)
Mio var så söt förut, När Mio kom hem från dagis så sov Enya, men när Enya vaknat kom han fram till henne
  • *Hej lillasyster, har du saknat mio?, Här får du kram,,, och puss, så nu ska jag hämta en leksak till dig*
Så sprang han iväg och hämta en liten nyckelpiga som Enya brukar leka med,, guuud va hjärtat smalt då kan jag lova=)
Mina!
Japp, till rubriken,, Enya har sovit maraton idag,, Hon vakna 6.20 somna vid 8.30 igen och sov till 11.40 sen somna hon igen vid 13.45 och sov till 16.. Sen stendäcka hon kl 18.. så får se hur tidigt vi får stiga upp imon..
  • Lite svårt att få in rutiner på den lilla,, hon får liksom hänga på bara.. Vissa dagar sover hon bara kortare pass då och då och vissa lite längre,, men idag va nog rekord haha.. Men men de blir väl så när man har 2=).. Rutiner kommer la sen,, vill faktiskt inte ha några riktigt fasta rutiner med Enya heller,, man blir så låst då på nåt sätt..
Ja, men ikväll då.. Cassan va här.. de va full rulle på Mio vi hade samling efter samling,, fick några riktigt goa klipp på han,, ska lägga upp dem sen=)
Myser med moster/gudmor (ni kan ju hoppa att titta på dockan i bakgrunden) hehe
Imon är de Fredag=) Jerry jobbar ändå till 19,, men får i alla fall kvällen med han=)

Grå torsdag

God morgon!

Vart iväg hela morgonen, först lämnat lillen på dagis och sen stor handlat! Fynda en ny vår jacka till Mio för 79kr på hm de gillar vi=) Han fick sig även en strå hatt om solen har lust att titta fram i sommar=)

Idag ska förhoppnings vis Ilona komma hit mer sin dotter Oliva som är i samma ålder som Mio. Hon är även höggravid så jag får vara beredd att rycka in om de behövs=) hehe

Vi har pratat på fl och face sen vi båda va gravida med Mio resp Oliva men aldrig fått tummen ur att träffas.. Så de ska bli kanon kul=)

Imon är de fredag i alla fall=) gött med helg.. Inget speciellt planerat än så vi får se=)

Hoppas på att lilla Melvin är frisk imon så vi kan umgås med Lisa, Maya och Melvin då=)


Lekland

Hej!

Blev leklandet idag pga blåsten i morse med familjen Sandh=)

Men va super kul eller a barnen tyckte de i alla fall=) Men hände en liten grej, leklandet är så perfekt i storlek att vi kan låta barnen leka själva. Men helt plötsligt hör jag Mios skrik och ja va ju inte världens lättaste att hitta han men till slut hitta jag han gråtandes i ett rör av som svajade när man kryper i det. Mitt lilla hjärta satt i mitten och bara grät han va så rädd så jag fick krypa in och hämta han=( ja han mår va tuff men sånna grejer hatar han hehe sen gick han aldrig där igen hehe

Sen var de bara hem, Mio somna till slut på soffan och de va verkligen behövligt! Nu är han och Jerry ute och kör Bobby=)

Har planerat midsommar nu med=) blir nog Mollösund=) förhoppningsvis med Linda & Jimmy då.. Hoppas på najs väder bara=)

Och helgen där efter ska jag ju upp igen=) Fira min 25års dag som inte blev så firad pga graviditet och olycka! Men nu jäklar ska de firas med massa goa brudar=)




6juni

God morgon!

Morgonen börja la si så där! Enya vaknade redan 5.30 pga blöj incident! De är de värsta! Annars brukar hon sova till i alla fall 7 men inte idag! Så fick gå upp med henne!

Men en 3.5mån bebbe vet ju inte va tyst betyder så hon började öva på son sång röst nästan direkt och Mio kom utstövlande kl 6 och han va inte pigg!

Så nu försöker Jerry somna om Mio igen för annars kommer nog denna dag gå i gnällets tecken..

Sånna här dagar så vill man mer än gärna ha ett hus! Är lite svårt att komma undan i en lägenhet med Enya då tänkte jag..

Men men vi får väl se hur de går för Jerry. Blåser massa ute så få se om de blir nån inomhus aktivitet idag istället=)


Trötta barn

God kväll!..
  • Japp resten av dagen fortsatte la sådär.. Jag skulle skynda med lunchen när Jerry kom hem och råkade skruva på salt karet för hårt så de gick sönder och vips låg all salt i köttfärsåsen haha,, misslyckat JA!!,, Så fick steka på falukorv snabbt för min lilla donna kunde inte vänta på mat hon heller hehe
Sen var de dags att hämta lillen,, han hade inte sovit idag och med tanke på att han gick upp 6.15 i morse så var han trött..
  • Men vi åkte till Jimmy & Linda,, i början gick de kanon barnen lekte,, sen helt plötsligt blev alla barn göör trötta haha och då var gnället igång,, Mio klämde även fingrarna så var bara att packa ihop och dra hem..
Nu sover båda.. Enya var lite övertrött så fick gå in med nappen hela 3ggr haha de ni=),, Nää hon är verkligen en lyx bebis=).. Om ni kan tänkta er att 3ggr är typ mycket så förstår ni ju hur lätt hon är=)
  • Imon är de ju national dagen=),, Den ska vi spendera med familjen Sandh=) Hoppas på lite gladare barn då hehe.. Vad vi ska göra vet vi inte,, hade tänkt Slottskogen men kommer vara såå sjuuukt med folk där imon så vi hittar nog på nåt annat=) Vädret får styra lite..
Thilda busar med Enya=)

Älsklingens nya=)

img_3337 (MMS)

Älsklingens nya=)


Utvecklingssamtal=)

God förmiddag!
  • Japp,, då var de 3de utvecklingssamtalet jag var på idag för Mio, och de är alltid lika kul=)
Han och även vi fick massa beröm. Som vi redan vet är han ju en vädligt aktiv kille. Han leker jämt och har en väääldigt livlig fantasi.. Vi märker ju även hemma att måla osv är ingen hit för vår lilla grabb utan de ska vara liv och rörelse jämt och så är de även på dagis.
  • Visst han sätter sig och gör de dem ska göra men så fort han är klar vill han hitta på nåt.
Han har utvecklats massa sa dem, både i tal och motorik. Han fick beröm för sitt bordsskick haha vilket jag inte kan förstå haha men på dagis är han tydligen jätte duktig,, sölar nästan aldrig och äter som en häst. Han kan dela vissa maträtter med kniv och han kan hälla upp mjölk eller annan dryck till sig själv.
  • Han hamnar nästan aldrig i konflikter sa dem,, och gör han de så 9 av 10 ggr löser han dem själv. Han är tydligen väldigt lätt att resonera med,, haha även där undrar jag? Fast är väl annat hemma,, fast jag tycker i o för sig att han är ganska duktig på sånt.. De brukar räcka att jag förklarar varför man inte kan eller får göra vissa saker,,
Där fick jag och Jerry mycket beröm för de har hört hur vi pratar med honom när vi hämtar han och han trotsar. De tycker att vi pratar väldigt bra med Mio och förklarar saker.. Då blev man stolt=)
  • Hon visade även små film snuttar på hur han leker på dagis vilket va väääldigt rolig=).. De visa oxå en samlings film haha,, och japp Mio var den som hördes mest och han dansa och showa haha,,
I höst ska Mio börja i den röda gruppen för 3-6 åringar=),, Shit vad tiden går asså?..
  • Hans fröken trodde inte de alls skulle bli några problem för Mio har redan börjat umås med de äldre barnen och leker med dem ofta ute på gården=)
Liten har blivit stor=(
Japp så 2meter högre gick man därifrån=)..
  • Har försökt göra en snabb städning här hemma idag,, de här stor städningarna finns typ inte längre haha,, men men damsugning måste i alla fall göras..
Efter dagis idag blir de nog hem till Jimmy och Linda=)..

God morgon! Snart dags för utvecklingssamt...

God morgon! Snart dags för utvecklingssamtal för Mio=) ska bli gör kul får alltid höra hur rolig och duktig han är, man går alltid därifrån 2m högre hehe.. Nu en kopp kaffe så man är på alerten för att ta in all info=)


Förlossningsberättelse del 4

Ja detta är väl inte en förlossningsberättelse så sätt.. men jag låg ju kvar på sjukan ett par dar så får väl återberätta detta oxå då..
  • Japp,, tisdag kväll kom ju våran lilla goding till världen.. Så mkt mer spännande hände inte den dagen.. Utan vi fick flytta ner till bb igen och invänta alla undersökningar på onsdagen..
Joo just de.. efter förlossningen kunde de ju börja ge mig starkare grejer hehe.. Så strax efter kom narkos läkarn in och koppalde en "väska" till min eda i ryggen.. som gav mig smärtlindring kontunuerligt 1gång i timmen.. och jag kunde även själv ge mig själv en extra puff om jag skulle få extra ont via en liten kontroll..
  • Men så på natten började jag känna hur mitt vänster ben började försvinna,, de va så jäkla läskigt.. de kändes ni vet som tandläkar bedvning först och sen var de bara borta?.. Så vi plinga på klockan,, och då fick de genast sänka dosen haha... Så sakta men säkert började jag känna benet igen,, men shit va läskigt de va..
På onsdagen då,, var de daga för att röntgas igen,, nu kunde de ju ta alla bilder vilket dem gjorde.. men som tidigare så var de inget brutet som tur var.. utan va en blödning och ja rejäl sträckning av bäckenbenet.. Min tidigare foglossning jag haft under graviditeten gjorde ju inte fallet enkalre direkt..
  • Så de enda egentligen de kunde göra var ju sjukgymnastik och egen träning.. Men än så länge kunde jag inte röra mig..
Torsdag, nu började edan bli obekväm i ryggen och man kan inte ha den för länge pga infektions risken,, så de bestämdes att den skulle försvinna och jag istöllet skulle få tabletter..
  • Efter nån timme eller två när EDAN tagigts bort kunde jag faktiskt resa mig upp!!,, och jag kunde gå med hjälp av gåstol=).. jag ver ÖVERLYCKLIG!,, Vart helt sängliggandes sen lördagen och på torsdag kunde jag öntligen ta mig fram=),,
Kände mig som agda 95 men de var underbart=)
  • Nu var de bara träning träning.. Och enveten som jag är körde jag ganska snabbt slut på mig själv haha.. ja var så glad att jag kunde ta mig fram att jag vill gå hela tiden.. men jag orkade bara några minuter sen blev jag genomsvettig och snurrig..
Men jag träna massa hela torsdan haha
  • Och på fredan!! Kunde jag gå på kryckor=),, Visst var jag full med massa värktabletter men de va underbart,, JAG FICK ÅKA HEM!!,, Gud jag var så glad,, de dagarna va de längsta i mitt liv!!
Och ja,, sen gick jag på kryckor i ett par dar,, gick inte ut förens de va dags för återkontroll..
  • Men efter några dagar kunde jag ta mig fram hyffsat utan kryckor,, de gick inte snabbt och jag såg ut som jag skitit ner mig haha,,
De har tagigt lång tid att återhämta sig,, jag har fortfarande vissa problem som att jag kan inte ligga på vänster sidan,, har jag gått mycket nån dag kan jag ha lite ont,, osv.. men de blir bättre och bättre.. men gick väl på värktabletter i nästan 1månad,, nu tar jag ipren lite då och då när jag känner av de bara..

Barnmedicin

God kväll!..
  • Idag var det dags för återbesök till barnmedicin för lillan.. Hon har ju fått testa mjölkfritt i 2v.. En liten förbättring har de ju blivit men är inte helt okej än..
På barnmedicin, tog de först vikten som nu låg på 5690g,, och i torsdags vägde hon 5310 så hon har börjat gå upp kanon=) Så de var ju bra!..
  • Men de tog ett pricktest (allergi test) för att utesluta eventuella allergier.. vilket visades vara kanon,,
Men vi bestämde oss för att köra mjölkfritt 1v till beroende på hur veckan går och hur mycket hon väger om 1v så kommer vi då kanske testa att blanda i lite vanlig ersättning för att se om kräkningarna ökar igen eller om de helt enkelt blivit bättre och bara är att hon har omgogen magmun,, Så japp återstår att se..
Trollungen=)
  • Denna vecka jobbar ju Jerry kväll.. sjukt segt.. så när jag och Enya kom hem,, låg killarna och vilade middag på soffan,, lillan fortsatte sova i sin säng när vi kom hem.. så jag började med lite lunch,, sen var de bara för Jerry att åka=(..
Men han är ju ledig onsdag så då ska vi hitta på nåt kul=)..
  • Imon ska jag på utvecklingssamtal för Mio=) Alltid lika kul=) så han börjar lite tidigare imon 8.30.. Sen ska Älsklingen gadda sig igen=) wieee.. men detta blir sista gaddningen för oss båda på ett tag.. har kommit igång med sparandet nu så nu jäklar haha..
Vi får la se hur länge vi kan hålla oss haha

Morgon mys! Men why? Why såå tidigt? Hos m...

img_8608 (MMS)

Morgon mys! Men why? Why såå tidigt? Hos mamma hade Mio sovit 19.10-8?!?! Vill oxå sovs till 8 haha


Kärlek

Älskar er!


Dunder klumpen!

Ja får nog ta och döpa om mig! Inte mitt år i år känner jag haha! Benet är lite bättre nu men haltar som en stel pinne=( men hoppas bara de är en rejäl smäl som går över fort!
Babe fick ju hoppa in och jobba för mig idag=( segt för honom men han är min hjälte<3 jag hade sett fram emot att få jobba lite faktiskt komma iväg några timmar osv.. Men men kommer fler tillfällen för de!
Mio kom hem förut med! Hos mormor hade han "planterat blommor och ätit mat" haha going!
Nu är han och Jerry ute och kör Bobby car! Ska snart väcka lillan som sovit i 2tim så blir de ett bad för hennes del!
Ikväll blir de till att möla nachos och quacamole dipp och en film med min underbara gubbe!

Imon ska även lillan till barnmedicin igen. Nu har vi testat mjölkfritt i 2v jag tycker de har blivit lite bättre men inte mycket tyvärr hon spyr fortfarande varje timma fast inte lika mycket mängd. Så får se vad de säger imon. Även spännande och se vikten hon har ju börjat gå upp bra nu de senaste 2v så kanske är mjölkfritt vi får köra då... Men vi får se..

Kvälls vecka för Jerry med.. De är mindre kul! Bläää fast han är ledig onsdag=) de gillar vi=)

Börjat planera midsommar lite nu med inte långt kvar.. Har lite tankar på att dra upp till Mollösund faktiskt! Är de fint väder så är de så himla mysigt där upp på midsommar=)

We Will see we Will see...


Linda & Jimmy=)

God morgon!!
  • Vilken dag de va igår=).. De var ju som sagt Linda & Jimmys bröllopsdag=).. Den var helt perfekt (bortsett från slutet som vi kommer till) haha
Linda var såå vacker=).. Och återigen fick man bli stylad riktigt snyggt=).. Så nu är dem oxå ett gift gammalt par haha..
  • Maten var super god, massa roliga tal och ett bildspel som visades,, bla från svensexan och möhippan=)..
Kommer lägga upp bilder från både möhippan och bröllopet senare=)
  • Men såklart kan inte Melle Belle stå på bena!,, Jag och Linda gjorde en liten najs vurpa på dansgolvet.. Linda hamnade på mitt knä av nån konstig andledning och aa sen va de kört för Melle.. Jag försökte in i de sista,, de kändes inte så ont på kvällen då hade jag ju lite alkhol i kroppen...
Men i morse när jag vakna AJ!!,, Så fick ta fram kryckorna igen=(,, Men efter en värktablett har de börjat släppa lite och kan i alla fall ta mig fram haltandes,,,
  • Blir så trött på mig själv asså...
Men de va så värt de ändå för jag hade sååå kul=) Och Linda och Jimmy var såå fina=)

Sitter man med pappeljotter i huvvet och ä...

img_0486 (MMS)

Sitter man med pappeljotter i huvvet och är allmänt läcker=) idag är de stora dagen för Jimmy och Linda=)


Grattis Pappa

Min kära pappa fyller idag 49år! 1år kvar till halvtid haha Grattis världens bästa pappa!


Fullt ös

Shit! Helt slut i rutan! Dagen började ju 5.15... Gäsp... Enya har i stort sett sovit heela dan,, de få tillfällen hon har vart vaken har hon vart jätte ledsen=( hoppas de värsta går över tills imon! Min tärnklänning behövde mer fix hehe inte lätt att beställa en klänning när man va höggravid hade ju ingen anning om vilken storlek jag skulle ha! Men ho kommer med den ikväll och nu måste den ju va bra haha! Jag och älsklingen har hyrt en film till ikväll New years eve heter den! Massa kända i så spännande! Om man orkar se hela! Nu ska jag snart hoppa in i duschen måste ju ha torrt hår imon när man ska bli ompysslad=)


Ingen bra start på dan...

Yes! Lillan har feber antagligen pga sprutorna plus en förkyldning så mycket kink idag.. Vilket har resulterat i en inne dag=( vilket Mio hatar han klättrar på väggarna och gör massa bus.. Hatar sånna dagar.. Jerry slutat tidigt idag men då måste jag iväg och stor handla kylskåpet ekar!! Så Mio får snällt vänta till senare i eftermiddag med att gå ut! Suck!!


Morgonmys med mitt lilla sjuka hjärta=( så...

img_2933 (MMS)

Morgonmys med mitt lilla sjuka hjärta=( sååå typiskt när hon äntligen blivit frisk så blir hon sjuk igen! Ja hoppas hon inte blir allt för dålig för hon ska ju med på bröllopet imon! Mio ska va hos mamma men lillan får följa med=) Hoppas jag får sova längre än till 5.15 imon bara haha


RSS 2.0