Snor

Usch va jobbigt de är att vara förkyld va?!,, Man kan inte andas genom näsan för där e de snoret som är härskare och halsen värker så de gör ont att andas genom munnen med,, åhhh hatar förkyldningar asså finns inget värre!!
  • Yes.. Mio sov kanon inatt igen vakne 7.15.. Vakna till en snabbis vid 5 när Jerry bröta som vanligt grrrr,, Men somna om ganska snabbt.. Men de hände en rolig grej,, kl 6.30 vakna jag av ett illtjut aa helt hysteriskt skrik,, jag trodde såklart de va Mio och de lät precis som han fick panik ont nånstans,, jag flyger upp stormar in i hans rum tänder lampan,, då inser jag att de e grann flickan som skriker i svalen haha Mio låg så gott och sussa,, han vakna sån tur va inte av mitt instormande haha,,
Igår hade de vart en kanon dag på dagis för Mio,, De hade också märk en stor förändring hos han,, De sa att han tjöta mycket innan men igår haha han hade inte vart tyst en sekund,, Tom de andra barnen hade sagt "vad han pratar mycket idag" haha en hade kallat han för rockstjärna för så fort gitarren kommer fram är Mio där och jazzar=),, Mammas älskling,, Han e så underbar nu när han e frisk ja han har väl alltid vart underbar men de e nu när han e frisk hans goa jag kommer fram igen=)
  • Han e så rolig nu med,, han dansar hela tiden så fort han hör nån form av musik så ställer han sig och guppar med hela kroppen ni vet sådär gulligt,, och flaxar med händerna haha ser ut som han derrigerar (vet ej hur de stavas=)
Imon har Mio studiedag från dagis eller rättare sagt fröknarna har studiedag,, så jag har tagigt ut en semester dag=),, Ska bli så mysigt att ha han hemma en dag och mysa massa,, Pulka ska de bli=)
  • Nää nu ska jag sova lite innan jobbet,, gjorde inte de igår och va ett rejält vrak när klockan började närma sig 20 hehe,,

Storstädning

Yes man,, här har de stor städats=),, Dammat, skurat badrummet, dammsugigt, svabbat golv, tvättat, diskat you name it=),,, Är heeelt slut nu,, kanske inte var de optimala att göra allt detta när men e förkyld hehe,, Men men,, ja har väldigt svårt för att koppla av när de behövs städas så hehe=)
  • Dilemmat jag hade igår är löst.. Min kära mormor ska kolla på second hand efter julgardiner=) Sen ska hon komma hit på onsdag och sätta upp dem=).. Mio har Studiedag från dagis då så jag är ledig=),, Så både mormor och min syster Cassan ska komma på besök då=)
Hoppas snön ligger kvar så kan vi gå ut och åka pulka hehe=)
  • Mio tog rejäl sovmorgon i morse.. jag fick väcka han tom haha har nog aldrig hänt,, jag har alltid satt min klocka i fall att detta skulle hända och idag hände de,, Min klocka ringde 7.30 och Mio sov haha gullungen=)
Kan ju hoppas på att detta blir en trend hos herr Belin hehe..
  • Japp så nu blir de lite slapp i soffan innan jobbet kallar,,

Hittad

Japp.. Mika hittades till slut,, välbehållen=),,
  • Så ja helgen som varit har de inte hänt allt för mycket som sagt jag och Jerry har vart sjuka,, Jerry mår okej nu men jag mår la sådär.. Vi har däremot tvingats oss ut lite med Mio,, för som föräldrar finns de ju inget som heter sjuk=) Han fick ju en pulka i veckan så den har vi testat och han älska de=)
Fått julpyntat lite också,, men måste köpa lite mer grejer,, ska göra de imon.. Sen har jag ett dilema haha,, Min mamma var alltid sån när vi var små,, att hon hade julgardiner, påskgardiner ja jag tyckte hon alltid bytte gardiner hehe,, Men visst var de himla mysigt på jul med julgardiner,, Men jag har inte orken haha,, Men funderar ändå på de,, blir ju sån mysig stämning=)  Nja jag får se asså,,,
  • En annan rolig grej är att på torsdag ska jag äntligen göra min efterlängtade hårförlägning wieee=) Som jag längtat=)
yeeey=)=)
  • Nu blir de snart pepparkakor, cola och Ensam mamma söker=)

Sorry!

Hej,, inte hunnit skriva,, sjukdommarna har avlöst varandra här hemma=(.. Mio är dock "frisk" kan man säga,, med hjälp av medicinen då=),, Han sover hela nätter och hostar knappt wieeee=).. Däremot var Jerry sjuk förra veckan och nu ligger jag som en dö säl=(..
  • Möttes av en mindre trevlig nyhet idag på morgonen dock=(.. Min systers bästa kompis Mika är försvunnen sen inatt kl 5... Så tänkte göra en liten efterlysning här.. Mika fyller år idag men fira sin födelsedag igår på Excet här i Göteborg.. Kl 5 stängde de och de är efter de ingen sett henne?!!... Hon var iklädd vit blus med vollanger och svarta jeans,, Hon är lång och med lång blont hår,, För 6timmar sen uppdatera hon sin Facebook status men sen finns inga mer ledtrådar.. Någon som sett henne??
Hoppas verkligen dom hittar henne,, världens goaste tjej=)

Hoppas hoppas!

Hej,, Nu,, nu tror jag vi är på bättringsväg här,, vågar egentligen inte säga de för förra gången ja sa de så sket de sig rejält hehe.. Men i alla fall.. Natten var fruktansvärd..
  • Mio började ju hosta direkt när jag la ner han,, och han hosta väl från 18.10-20.30 sen var han tyst till 21.30,, för att sedan vakna igen 22.30 för att sen vakna igen 00.30 och vara vaken i ca 2tim.. Jag fick sitta uppe med han i soffan,, för han hosta och var gör ledsen så de enda som funka var att sitta upp och titta på Bullerbyn,, mm var riktigt sugen på de kl 1 på natten liksom,, men vad gör man inte??
La ner han igen vid 2.30 då sov han fram till 6.45 så de de va ju bra i alla fall.. Vakna dock gör ledsen grät heela morgonen,, ville inte ens ha yougurt till frulle ingenting kastade bananen, slängde ner tallriken och bara tjöt...
  • Så kl 9 var vi hos läkarn,, en annan läkare denna gången.. Han lyssna på Mio och titta.. och jaa vi kom fram till astma,, förkyldningsastma då,, så ska börja med inhalatorn igen och dubbla dosen pulmicort samt ge airomir,, Så 6 inhalationer per dag ska Mio göra i 3dar nu,, sen blir de 4..
De gick hyffsat okej ikväll sista gången var la sådär populärt hehe men han e så duktig nu..
  • Han fick ju även andas in detta hos läkarn och jag märkte direkt att de hjälpte han hostade inte alls lika mycket och blev super glad=)
Så nu håller jag alla fingrar och tår över att denna hosta ska få ett slut!!,, Mio får vara hemma imon med från dagis,, vill inte skicka iväg han de första jag gör men om detta håller i sig blir de dagis på fredag igen=)

Hur mycket ska man orka?

Eller rättare sagt hur mycket skall lilleman orka??,,, Inatt hosta han hela natten men sov ändå.. men kl 14.00 ringde dagis och sa att han hostar konstant och var gör ledsen,, japp var bara att åka och hämta han,, Han var sååå ledsen! Tårarna bara spruta och de gjorde så ont i mitt mamma hjärta!!
  • Hade kunnat högga av mig båda bena just nu får att få han frisk,, För så här mycket som han hostat i dag har han aldrig gjort (förutom under kruppanfallet).. Helt extremt har de vart max 5min mellan varje attack,, och han har gråtit efter varje gång..
Han har bara velat vara i min famn hela eftermiddan/kvällen,, ja har verken kunnat äta eller duscha för har inte mage att låta han gråta när jag vet att de e pga smärta..
  • Ringde till hans läkare igen men hon hade massa patienter så fick prata med en sköterska som sa att jag skulle ge han inhalatorn och mollipecten ihop.. Men de gick ju inte,, han vägra inhalera ikväll=(.. Så jag boka en nytid fast hos den andra läkarn där för vår läkar hade inga bra tider.. För nu får de F*N vara nog!!,,
Hur länge ska han behöva lida???,, Och vi också,, gör så jäkla ont i mig att se lillen så här usch asså.. De enda han vill äta är yougurt..
  • Han somna redan kl 18.10 ikväll men har hostat flera gånger har vart inne 2ggr redan,, denna natt ser jag inte fram emot alls..

Suck!

Hej,,
Först och främst,, Vilken natt!!,, Tror de var en blandning av hosta, snor och oro som gjorde att lilleman inte somna riktgt förens kl var 23,, Han somna vid 19.30,, men vid 20.30 börja de,, han vakna och vakna och höll på så fram till kl 23.. inget hjälpte,, verken vagga, ligga emellan oss, saft,, inget han var ledsen.. Till slut somna han vid 23 vakna sen igen vid 3.30 och sen 6.30..
  • Sen var de ju dags för läkar besöket,, Mios lungor lät mycket bättre än sist och luftrören var även dem kanon nu tydligen,, Så ingen mer inhalator.. Men nu beror då hostan på slem istället=(,, Suck suck,, så fått börja med Mollipecten igen,, Han snorar och hostar om vart annat.. Han e ju pigg och ingen feber så han får gå på dagis ändå.. (smittar ej)
Men nu då ja,, Mio har som alla vet svårt att äta mat med bitar.. Han sätter i halsen,,, Detta har nu hänt 2ggr på dagis och sen har han vägrat äta.. Så idag och en dag förra veckan åt han bara banan på hela dagen,, Detta märktes klart och tydligt när jag hämta han idag,, han var jätte ledsen och trött trots att han sovit 2tim på dan..
  • Väl hemma gapa han som aldrig förr när han fick sin mat på burk=), Så imon ska ja kolla med fröknarna om vi kan ta med barnmatsburkar istället så han får i sig mat,, de e gör viktigt han orkar ju inget annars,, de  e ju inte konstigt att han e trött när han inte får nån energi..
Han somna redan 18.20 idag med,, mm stackarn,, hoppas på en bättre natt nu i alla fall=)

Vilken helg=)

Halloj!!,, Fullt upp heela lördan=),, Kl 5.30 ringde klockan,, jag titta då ut och såg snö!!,, Men inget skulle stoppa min resa till Ullared hehe,, kl 6 åkte vi.. Resan dit tog 1,5tim hehe pga snön då,, fick köra i 70-80 på 120väg hehe.
  • Väl där shoppa vi loss som aldrig förr,, Mio fick massa nya kläder, ja köpte lite till mig jsälv, Jerry fick också lite.. Lite julklappar blidde de med=) Ska försöka lägga upp biler imon=)..
Hem resan tog bara 50min haha skillnad va?!..
  • Sen åkte vi och lämna Mios hos mamma och gjorde oss klara för en kväll med Linda och Jimmy=)
Shit va kul vi hade,, först laga vi middag,, mm var super gott=)
Mmm=)
Sen spela vi ett skit roligt spel,, "Med andra ord" hette de va skit kul,, och ibland sa man lite dumma saker haha skit kul i alla fall=).. Har inte haft så här kul på länge=),, Var hemma runt 00.30 typ..
Yes.. Sov till ca 9.30 i morse,, riktigt nice! Dock med världens huvvudvärk men de va de såå värt=)
  • Mio hade haft gör kul hos mormor,, dock vaknat på natten och vart lite ledsen,, men men,, Vi åkte väl och hämta lillen vid 14.. Mio har börjat hosta igen började redan igår så mamma sa de att han hostat väldigt mkt=(..
Och jaa,, hemma kom de IGEN,, hosta så han spydde,, 9v nu=( Inte alls kul.. ska till läkarn imon i alla fall o se va hon säger..
  • Var och köpte en ny vagn till Mio idag med,, Emmaljuna scooter blev de,, 900kr på Blocket de e nice de=)
Nu inväntar vi att Mio skall somna sen blir de en stor fet cola och chips så här på bakfyllan=)

Freeedag=)

God morgon!! 4tim sömn inatt LOVELY=(.. Somna la vid 1 sen vakna Mio kl 5 och hosta som sjutton,, hoppas inte de e på väg tillbaka,, har ju haft ca 4dar hyffsat hostfria i alla fall nätterna.. Men Mio somna om i alla fall till kl 6.45 men jag kunde inte somna om=(..
  • Sen var de dagis,, Mio va lite ledsen idag med men inte lika mkt som de andra dagarna,, Igår hade Mio satt i halsen,, vi har ju sagt till dem att han lätt gör det och att de måste mosa maten,, Men han hade lyckats sätta i halsen ändå=(,, Men de hade gått bra han hade spytt upp de till slut,, Men sen ville inte Mio äta mera så han åt banan och macka på hela dan på dagis=(,, Han brukar inte vilja äta efter han satt i halsen,, han är väl rädd antar jag=( Hoppas han växer ifrån detta snart asså,,synd om han ju=(
Japp,, Ska snart gå igen hann bara hem och duscha typ,, Ska till systemet och köpa lite vin tills fredags myset ikväll=)..
  • Och imon jaa imon är de en dag jag längtat till,, Först ska jag och min underbara mormor till Ullared=) Wieee,, kl 6 ska vi åka de öppnar kl 7 och man måste ju vara där när de öppnar hehe,, Sen ska vi lämna Mio hos mamma han ska sova där=),, Och vi ska käka middag och ha gööör kul med Linda och Jimmy,, om vi har längtat barnfria hehe,, Föräldrar goes wild hehe,, ja de gick ju rätt vilt till förra gången haha..
Nää nu måste jag dra=)

Rihanna

Åhh hennes nya album är grymt!!,,, Kommer lägga upp lite klipp i slutet=)
  • Japp Mios första hela dagis dag igår.. De hade gått bra,, Han hade vart lite kinkig ibland men inget jobbigt så.. men klart,, han e inte super glad hela dagarna heller så hehe,, Nää men klart han undrar ju säkert vad han gör där?? Men så länge de är ute är han alltid super glad=)
Blir dock lite konstigt tycker jag,, De gör ju så här.. Frukost kl 8 (mio äter hemme) frukt 9.30, lunch 11.30 mellan mål 14.30 och sen inget?!,, Mio går ju till kl 16,, så hans middag blir ju inte förens vid 16.30.. Lite sent tycker jag,, Tycker de e konstigt att dagis inte har middag,, De barn som går 10-18 får dem bara lunch på dagarna då?,, Konstigt tycker jag i alla fall..
  • Mio sov hela natten inatt också wieee underbart,, sov 19.30-6.45 så ja e pigg och glad som en härlig kex choklad=)
Fredags myset är fixat nu också hehe blev ostbricka igen men köpte lite olika sorters kex istället för de där färdiga paketen=)..
  • Idag ska jag och älsklingen luncha=) Ja ska komma med Thaimat,, Ska sova lite innan,, behöver kanske inte de idag men alltid bra om man ska kunna hålla sig vaken till 23.45 hehe..
Nu RIHANNA=)

Ledsen=(

Japp idag kom den dagen med.. Mio blev ledsen när jag lämna han på dagis,, Usch vad jobbigt de va,, En av hans fröknar lyfte upp han och då såg jag hur hans underläpp börja darra sådär och så börja han gråta och sträcka sig efter mig,, Usch asså,!! Men Fröken sa till mig att gå så de gjorde jag med gråten i halsen,, Jag vet ju att han blir glad snabbt..
  • Men jag ringde ändå efter ca 30min och frågade,, Och de sa att han blivit glad nästan direkt och nu var han ute och lekte som aldrig förr=),, Men de kändes verkligen som nån stack en kniv i mitt hjärta asså,, usch,,
Han var så söt i morse,, så sa jag "Mio nu ska vi till dagis" Då säger Mio "Dagi dagi dagi" haha såå underbar=),, Han var super glad hela vägen dit och började skratta när vi kom in på gärden så ja vet inte varför han blidde ledsen men men de blev ju bra till slut..
  • Yes sen är det dags för ett nytt vagn köp IGEN haha jag älskar våran Brio race,, smidig, snygg underbar,, men Mio får inte plats i den nu till vintern hehe han sitter som en stoppad säl.. Så på söndag ska vi åka och titta på en Emmaljunga scooter som är lite bredare,, Men detta e f*n sista vagnen haha..
Vart och handlat lite idag med,, skulle handlat imon men har möte imon så hinner inte.. Men så skulle jag handla fredags mys,, men de står heelt stilla på vad vi ska ha,, de senaste har vi ätit, ostbricka, nachos med salsa, varma mackor, räkor,, Nån som har tips??? De står helt still i hövvet på mig hehe...
  • Nu ska jag snart åka till jobbet och lösa älsklingen,, kommer kännas sjukt att lösa av han haha,, jobbade ju på samma skift innan,, Men men ska åka in lite tidigare så ja kan pussa lite på han=)..

Black

Halloj,, Japp en natt fick vi hehe,, nää men inatt tror ja Mio var orolig pga dagis,, Han vakna 23, 00-01, 4.45 och sen upp 7.15,, De räckte med att man kom in och krama han,, så var nog dagis för han hostade bara lite vid 22 sa Jerry,,
  • Men detta har vi ju räknat med,, Igår hade de gått kanon på dagis.. Mio hade lekt som bara den, han hade ätit Chilli con carne hehe första gången han äter lagad mat,, han vägrar ju våran ska bara vara barnmats burkar här hemma,, men på dagis käka han som sjutton=)..
Han hade somnat gör bra också, men vaknat efter 40min och vart lite ledsen,, tror han blev lite orolig där,, Så 40min sömn fick han igår istället för 2tim hehe,, såå ja Jerry hade de inte lätt med en trött liten kille igår som somna redan 18.45,, Men men de blir nog bättre med tiden tror jag=) Att han ens somnade tyckte jag var grymt=)
  • Fröknarna säger att han e helt underbar, har sån energi och ska vara med på allt, nyfiken och vääldigt energisk då.. Han älskar att vara ute vill inte gå in hehe,, och en riktig pratkvarn=)
Har redan märkt en förändring,, visst han var tjötig innan men oj vad han pratar nu,, man fattar ingenting men han tjötar och tjötar hehe,, Han har även lärt sig en ny sång,, "Nyss så träffa jag en krokodil" hehe,, sötnosen=)
  • Nu har jag vart och lämnat han på dagis igen,, Han sprang in med ett leende på läpparna och tjöta så jag fick ingen kram=( hehe Idag ska han vara där till kl 15,, hoppas han sover lite längre idag i alla fall..
Ja sitter med färg i hårt,, going back to black,, jajamänsan=).. Hår förlägningen skall i så småningom med=),, Får de i Julklapp av min kära=)..
  • Sen borde jag egentligen sova lite,, men vi får se..

Upps!

Glömt att skriva igen hehe,, fullt upp betyder det,, Japp var ju på kalas hos Linda i lördags,, gick dock inte så bra med lilleman=(,, Han va glad i början men när vi skulle äta satte han allt i halsen så efter de gnällde han bara så vi åkte hem,,
  • Natten mellan lördag och söndag då,, Ja han hosta seriöst heeela natten,, fast han vakna aldrig så vi behövde ju inte gå in,, men kunde jag sova tror ni?? Ööö nää,, har sakta men säkert känt att min magkatarr börjar komma tillbaka efter alla dessa sömnlösa nätter,, och igår,, Jävlar va ont jag hade,, ingen tablett hjälpte heller...
Vi trotsade min mage och åkte hem till mamma en stund på fika,, Där var Mio super glad haha han fick ju cocosboll=),, Sen åkte vi hem,, jag och Jerry hyrde Beck-levande begravd,, Ja låg och kved under täcket,, Filmen var gör bra,, fast lite för läskig för mig hehe hatar sånna filmer där folk bara ploppar upp sådär så jag blunda ett antal gånger haha..
  • Men så kom natten,, natten vi alla väntat på=),, Inatt sov Mio heeela natten utan ett enda host (vad vi har hört),, Wieee,, ja vakna till en gång vid 1 då han sa "Dadda" i sömnen antar jag för sen va de tyst haha,, Visst han ville upp kl 6,, men vad gör de när man fått sova hela natten=)
Så vi gick upp,, mös fram till kl 8.30 sen gick vi till dagis=),, Så japp nu är Mio på dagis,, ska vara där från 9-13=) Sova och äta hehe,, undra hur detta kommer gå,, inget samtal än i alla fall=)
  • Har fått gjort massa hemma,, städat, damsugigt, svabbat golv, ätit hehe nu ska ja slappa tills ja ska gå och hämta lille man=)...

Aldrig

Nää aldrig blir lillen frisk,, Igår skrek han och skrek som en tok hela morgon/förmiddan,, Så vi fick kontakta hans läkare igen,, Dem trodde de kunde vara biverkning av pulmicorten för vissa reagerar tydligen så med den,, De tyckte vi skulle ge de över helgen och sen se..
  • Men jag gick till vårdcentralen och bad dem kolla hans öron oxå så vi kunde räkna bort de,, och nej ingen öron inflamation där så de va ju bra,, Men hon sa ju att de märks att han har ont nånstans,, antagligen halsen och bröstkorgen,, Man kan få ont i halsen av pulmicort så de e nog de,, Så nu ska vi ge han alvedon och ipren så fort vi märker att han blir grinig..
De funkade ganska bra igår han blev ganska lugn efter alvedonen,, Han sov hela natten inatt,, men har hostat som bara den,, så jag har gått upp ca 4ggr och gett han ljummen saft i sömnen hehe
  • Har även fått han att ta inhalatorn bra nu=),, Vi leker först med den tillsammans med hans gossedjur,, han får inhalera dem och mig osv,, Och idag tog han den utan minsta gnäll=)
Hehe kan själv=)
Men när vi gick ut idag så gick de 10min sen kom en hostattack och han spydde ner hela gångbanan=(,, Fast ja tror denna gången var de pga snoret,, japp han börja ju snora igår igen oxå,,, För nu va spyan mer slemmig,, Så de va nog därför.. Men de va bara att gå in igen,,
  • Så jag vet inte om pulmicorten hjälper,, vissa dagar går de okej vissa är de tillbaks till ruta ett igen=(,, Börjar ta lite på krafterna nu asså.. Snart 8v av denna eviga hosta, snor, gnäll, dålig sömn,, Börjar känna mig lite som ett vrak hehe..
Lider så med lilleman med som knappt kan vara ute längre=(..
  • Ska ringa Läkarn på måndag igen och säga att pulmicorten inte hjälper,, finns ju andra mediciner oxå..
Mammas sjuka älskling=(
Idag ska vi hem till Linda och Jimmy och fira Linda som fyllde 25 i veckan,, Var iväg förut och köpte present till henne=).. Nice nice,,

Trött

Mm sikken natt asså!!,, Helt sjuukt va de,, Mio somna 19.20 kl 22 vakna han och sen vaknade han var 10min fram till kl 1,, ja de e sant jag tog tiden var 10min,, Ja försökte med allt, vatten, ipren, tempen i rumpan allt.. inget funka,, jo han somna ju men vakna igen efter 10min..
  • Vid 1 somna han då för att sedan vakna 3 och 3.30 igen,, jag gick upp 5.30 till jobbet.. Såå trött jag var asså,, allt snurrade och har mått illa hela dagen..
Sen är jag trött på att Mios hosta aldrig slutar,, de e heelt omöjligt att se hur många andetag Mio tar i inhalatorn,, de 2första går,, men sen skriker han som en tok.. Så jag vet inte hur mycket han får i sig.. antagligen för lite eftersom de knappt hjälper.. på förmiddan hostar han inget men eftermiddan/kvällen/natten hostar han..
  • Är så trött på detta nu,, oroad hela tiden,, i snart 2mån har han hostat och hållt på,, När ska de bli bra??!!
Var hos ryggläkarn idag med,, fick ett träningsschema ja ska göra 2dar i veckan,, hur jag nu skall lyckas med de?!,, När jag jobbar sent går de ju för då e Mio på dagis,, Men när jag jobbar tidigt? Vet inte hur ja ska få ihop de.. Suck,, Vissa dagar vill jag bara krypa under täckte och försvinna i några dar hehe
  • Ingen bra dag idag alls asså.. Saknar Jerry med som sjutton,,, speciellt när allt känns piss.. Vet inte hur vi ska göra med Mio han måste ju ha sin medicin!?
Så nu då,, Snälla kära goda gud kan vi få sova inatt?!!

GRATTIS UNDERBARASTE!

Hipp hipp hurra för världens bästa Tjej Linda=)
25år blir du idag,, de e stort de=),, I ca 7år har vi känt varandra, pratat varje dag, eller sms, eller msn,, Kan inte ta mig igenom en dag utan att få höra från dig=),, Du peppar mig jag peppar dig,, vad hade vi gjort utan varandra va?? Haft jäkligt mkt lägre mobil räkningar haha
  • Men du är bäst helt enkelt gumman, hoppas du får en kanon dag, massa grattis Love you Darling=)
Haha snygga för massa årsen i våra snygga hårförlägningar=)

Hmm

Mio sov hela natten inatt=) Fast vakna 5.30 och ville upp.. suck,, vet inte om de beror på at vi slutat ge han omega 3 (han kommer inte kunna ta de på dagis), eller om de e medicinen som spökar, eller om de är dagis som börjar märkas av hehe,, Ja,, för innan sova han ju 19-7.30,, så nåt e de han vaknar av,, hungrig är han inte för han äter inte sin gröt förens vid 8 ändå..
  • Idag gav jag medicinen lite senare för att se om de hade nån påverkan,, la han även 30min senare,, ja själv har ju inte så ont av att han går upp 5.30 nu för ja går ju ändå upp då.. Men Jerry stackarn som lägger sig vid 1 är inte lika pigg då haha..
Idag hade Jerry bara lämnat Mio på dagis,, de hade gått kanon=),, Han hade tydligen vräkt i sig banan idag haha han älskar banan=).. Han va tydligen helt slut med för han somna 12.20 när Jerry skulle väcka han 14.15 så hade Mio bara skakat på huvvet och sovit vidare,, så jag lät han sova till 14.50 sen va han ju tvungen att vakna,, Men shit va svår väckt han var haha=)
Yee Biffen=)
Japp,, Ove kom hit en sväng och lekte lite med lillen,, Mio va så rolig,, han satt och visade alla sina leksaker och då menar jag verkligen alla för Ove haha gull ungen=),,
  • Sen jaa inte hänt så mkt mer idag inte,, Imon är de torsdag sen fredag de gillas skarpt,, Jo jusst de imon fyller ingen mindre än min goa lilla älskling Linda Widell 25år=) Shitt pommes frites sikken gamling va=)
  • Henne skall vi fira på lördag=),,

Vinter

Japp så var vintern här då ja,, Årets första snö,, här i alla fall=) hehe,, men tycker inte om denna snön för de e blask och sen snö och sen blask och aa bläää..
  • Mio sov oroligt inatt,, vet inte varför,, han vakna 23.45 och stor tjöt,, hade inte hört nåt hostande innan så vet inte varför.. men han somna snabbt om efter ja vart och klappat på han,, men sen vakna han 5.30,, försökte somna om han men de gick ej=(.
Så Jerry fick pallra sig upp och jag drog till jobbet,,
  • Idag var de första gången Jerry var med på dagis,, Mio hade vart lite pappig i början,, Men de hade gått kanon sen och Jerry kunde gå.. De hade målar dag,, och mm de gick ju bra,, haha inte en droppe målarfärg kom på Mios papper,, alltd hamna i ansiktet eller i munnen.. Han blev vannsinig när de skulle tvätta hans ansikte hehe så han fick med sig lite färg hem=)
Inhaleringen då,, Jerry lyckades inte få Mio att ta den i morse=( Mio hade blitt hysterisk,, så när de va min tur ikväll,, körde jag med ny teknik,, vi kolla på Telletubbies sen tog jag fram den,, visst han tjöööt men han åla sig inte och höll på,, efter de fick han en belöning, kaka och saft hehe,,Så han kanske lär sig att om han andas i denna så kan han få nåt sen.. Aa så vi får se om de funkar för Jerry imon,, Mio måste ju ta den för att bli bättre!
  • Annars inget nytt direkt,, =)

Inhalering

Hejsan! Äntligen en bra läkare säger jag bara=),, Jerry åkte med Mio och läkarn hade vart kanon=),, Vi fick utskrivet en inhalator och pulmicort (kortison) som Mio ska inhalera morgon och kväll nu i 2v tid, sen ska vi på återbesök o se om de hjälpt nåt,, vilket ja ber till alla gudar att de har=)
Så här ser den ut!
Förövrigt så har de inte hänt så mkt idag,, joo just de,, Mio bada förut,, så har han börjat dricka badkars vattnet hehe,, Så sa jag "usch" till han,, haha då fortsätter han dricka och efter varje sup säger han "usch" och as garvar haha han e för rolig ibland asså=)
Nu blir de ensam mys med lite gotta framför tvn=)

Inte lätt

Nää lilleman har de då inte lätt,, hostar och 2kind tänder som spökar=(,, Verkar ha gör ont i munnen=(=(,, Men hostan ska vi i alla fall ta i tu med imon,, Bokat tid hos en jätte bra läkare som jag fick tips om,, så kl9 imon ska Jerry och Mio dit,, ja hoppas verkligen vi får hjälp nu,, har hört talas om 2mediciner som Jerry ska fråga om han kan få nåt av de..
  • Så inatt va de inte mkt sömn,, lille man vakna 2ggr sen vakna vi av att brandkåren va här, Kan ju skriva ner min och Jerrys diskution vi hade då hehe jag när ja e trött va?
Jag; Älskling brandkåren e här utanför med blåljus
Jerry; Va?! Vart brinner de?
Jag; Ingen aning
Jerry; Men ska vi inte gå ut då?
Jag; Nej, de luktar inget
Jerry (tittar ut); Älskling folk springer ju ut
Jag; Men nej jag känner ingen lukt de kommer säkert och knackar på om vi ska gå ut, sov nu!
Jerry; Okej, då skyller jag på dig om vi brinner inne
haha,, ja jag va svin trött orka gå ut liksom haha,, Men i alla fall,, de va nån som tuttat eld i containern på gården breve så de va ju ingen fara hehe
  • På eftermiddan åkte jag och Mio hem till Linda & Barnen, Jerry fika i stan med en kompis. Mio och Thilda busa massa,, eller a bråka massa haha men kärlek börjar alltid med bråk=)
Nu håller Jerry på att natta lillen, sen blir de Sex and The City 2 mys=)
Goingen hos mormor=)

Tand

Hej!!,, Inte konstigt att Mio för en vecka sen ungefär ville vara vaken fler timmar på natten hehe,, han har fått en kind tand,, ingen liten heller.. Jerry upptäckte igår att han blödde och idag hade kindtanden tittat upp=),, Stackarn,, vi trodde ju de va pga hostan han sov dåligt.. Men nu så vaknar han ju bara 1g på natten för vatten och somnar sen om.. Men för ca 1v sen ville han ju vara vaken och han skrek osv,, de måste ju vart tanden som spöka då?!...
  • Japp,, funderar på att ringa sjukup idag igen,, asså går in i 6v med hosta nu,, Så fort Mio anstränger sig så börjar han hosta och till slut spyr han,, inga dåliga spyor heller utan kaskader och de kommer upp hela dagens intag av mat.. De kan ju inte fortsätta så här?!.. Visst hosta kan ju sitta i har jag hört från många håll men att han ska spy så jäkla mycket varje gång??.. Tom när vi är ute spyr han nu=(=(
Hmm jaja,, får se,, kommer ju garanterat få höra "De är så vanligt" som vi alltid får.. Spelar ingen roll vad man säger för allt e normalt.. är så trött på sjukvården så jag spyr själv asså..När Mio fick krupp är typ ändå gången vi fått riktig hjälp annars e de bara skit..
  • Idag då,, Har vi vart och handlat,, testade Willys som ligger här i Kållered,, visst typ pasta va billigt.. och blöjorna va 10kr billigare,, men Mios mat va typ 1-2kr dyrare och mjölk kosta lika mycket,, så vi ska nog hålla oss till ICA ändå=).. Nu sover lillen,, Jerry e och tränar.. Sen ska vi lämna Mio hos mormor så vi kan städa denna spy lya..
Ja,, soffan behöver sig en tvätt,, golven m.m.m... Japp en stor städning helt enkelt,, Ska bli skönt..
  • Idol igår då.. Tyckte de va bra att Geir åkte ut,, visst han e bra,, men för gammal helt enkelt.. Linnea e ju bara så grym asså,, Heja heja heja=) Gillar även Jay,, men Linnea är ju lite mer ovanlig=)

Fredag!!

Jaaa äntligen skall ja få träffa älsklingen=),, Ikväll kl 19.20 möts vi haha hur lät de då=).. Men då ska vi ta igen allt vi missat på 1v hehe,, Mys pys till Idol blir de väl såklart och chicken nuggets till de mmm längtar=)
  • Japp tredje inskolnings dagen då.. Mio som valde att idag är de morgon kl 5 (ja hörde han inte förens 5.45) men Jerry sa att han va vaken redan kl 5,, hehe,, va lite trött när vi kom.. Men de ändrades snabbt,, Han vinka inte ens hejdå till mig utan sprang direkt ut i regnet och lekte=),,
Ja spionera faktiskt lite idag,, så söt han e asså.. Han ser ut som en liten miccilin (hur de nu stavas) gubbe hehe,, gungar fram och ska vara över allt=) De hade gått gör bra idag med,, fast när de hade frukt stund så skulle de sitta inne på den inglasade altanen idag pga regnet,, de gilla inte Mio han vill vara ute hehe så då blev han lite arg hehe..
  • Sen blev han super trött,, inget gnäll så sätt men man såg på ögonen att han va gör trött.. Så vi pallrade oss hem och han däcka på 2sek hehe..
Trött pojke på väg hem=)
Japp,, jag e skit trött idag somna vid 00.30 och upp 5.45 ingen höjdare asså.. Hinner inte vila direkt nu heller ska åka om ca 1tim till jobbet,, får se om ja hinner sova nåt..
  • I helgen har vi inget planerat utan vi ska bara mysa alla 3,, måste iväg och köpa lite mer vantar och mössor till Mio dock hehe,, en lek dag i regnet och allt e sandigt m.m så måste ha lite reserv grejer=).. Ska ju till Ullared den 20 men ska i alla fall köpa en till mössa osv..

Kanon!

Mio verkligen älskar dagis=),, Idag var han först med på deras lilla samling,, fast Mio tyckte inte att de va så kul att sitta stilla i en ring och sjunga så han möblerade om bland korten på alla barnen istället=) haha,, Men huvudsaken är att han inte springer till mig utan är med=)
  • Sen gick alla barnen ut och jag fick stanna inne,, De va ute i 1tim och de hade gått kanon,, han hade vart glad hela tiden. Han hade sparkat boll, tittat på blommor, gungat m.m.m.. När vi skulle gå krama han tom sin l fröken eller va de kallas hehe,, Och iltjöt när jag satte ner han i vagnen hehe hur ska jag tolka detta?? Är vi så tråkiga hemma haha
Nää men de e underbart att se han så glad och social osv,, Tjötar heeela tiden med alla barn och fröknar hehe
Han somna på två röda när vi kom hem med hehe helt slut=)..
  • Men jag säger då de,, va gott de blir i januari när vi byter dagis,, Hade ingen bil idag och de tog 20min att gå till dagiset.. visst e la inte så farligt,, men när man kan ha 30sek till dagis e de lite skönare hehe
Inatt vakna lillen en gång igen,, kl 2.. och sen ville han upp kl 6 så ja e lite trött idag eftersom jag inte slutar jobbet förens 23.45.. Ska passa på att sova lite efter babe har ringt..
  • Vi jobbar ju om varandra nu.. Så har inte mer än typ sagt hej och hejdå sen i måndags=(.. De känns lite ska jag säga.. Men i helgen blir de mys på hög nivå.. Känns som man kommer uppskatta helgen och tiden vi har tillsammans då så mycket mera..
Nää nu ringer älsklingen=)

Inskolning=)

Halloj!!,, Japp först och främst,, ja har fått sove hela natten wieee=).. Inskolning idag då,, kunde inte gått bättre.. Mio sket totalt i mig,, sprang runt och tjöta med all förutom mig hehe och lekte för fullt=),, Favvis leksaken där va såklart en dockvagn=)
  • De gick såpass bra att de tyckte jag kunde lämna han lite själv redan på fredag=) Så de va ju kanon..
Nu sover lillen så ja ska passa på att vila lite jag med=)

Sista dan

Japp sista dan innan min lilla älskling blir stor=),, Imon börjar inskolningen=) Spännande spännande,, kommer nog gå kanon. Va ju på Öppna förskolan idag, Mio sket totallt i mig han kom inte till mig en enda gång utan de va ja som kom till han haha,, Han försvann ju heeela tiden,, Han gick fram till alla barn, alla föräldrar och personalen och gav dem leksaker och prata med dem,, Socialare barn får man ju leta efter,, Så ja e inte alls nervös för inskolningen=)
  • De ja kan vara nervös över i så fall e ju att nån jag inte känner har ansvaret. De känner ju inte Mio liksom,, Men prata med en annan mamma idag och sa ju de att de har handskats med alla möjliga sorters barn så de klarar nog av de mesta haha=)
Favvis leksaken på ÖF=) hehe
Japp igår bytte ju jag skift,, Så nu börjas de,, kommer bara se Jerry på helgerna eller när vi löser av varandra så kan vi ge varann en snabb puss hehe.. Men de nya skiftet då,, ja kommer nog trivas=),, Visst de tar ju ett tag att komma in i ett helt nytt gäng,, men de va så trevliga så=)
  • Mio har frästen blitt mkt bättre idag,, peppar peppar,, så jag hoppas verkligen detta e slutet på hans oändliga hosta!!
Jäkla sket väder vi har också asså!!,,

Hej

Hej,, I fredags fick vi ett brev,, som Jerry inte öppna hehe ja öppnade de på lördan och där stod de att Mio kommit in på första valet dagis from januri=)=) Wiee de ligger precis här brevid så de e kanon=) Visst nu får han gå på ett annat dagis i 2,5mån men vi har inte direkt nåt val för tillfället så de får bli så,, Men de löser massa problem sen i januari då vi bara har en bil=)
  • Så vad har vi annars gjort i helgen??,, Joo i lördags var jag hemma hos Nicole på middag,, Julia va också där=),, Så himla kul verkligen,, prata massa gamla minnen och även om nutiden hehe,, Vi bestämde även att vi ska ses oftare nu=),, Var riktigt trevligt.. Nicole den gotte grisen åkte till Thailand idag grrr,, Sen när hon kommer hem brun och fin ska dem komma hem till oss=)
När jag var på väg hem för jag ett sms av Jerry att Mio vaknat och hosta som sjutton,, när ja kommer innanför dörren så har Mio precis spytt om en slemklump=(,, Han börjar ven kippa efter andan så som sist han fick krupp.. Men jag och Jerry höll oss lugna, vi öppna balkongen, gav han saft och han fick sitta upp.. Dock lättare sagt än gjort för Mio va sååå trött stackarn=( Men efter ca 40min och en kräkning till så började han andas normalt=).. Och han somna gott i sängen och sov resten av natten=)
  • Igår då åkte vi hem till mamma och var där hela dan.. käkade middag.. Mio sprang runt och busa som sjutton=),, Han e sååå busig nu asså!
Kan berätta några av alla saker han gjort de sista dagarna bara,, Han doppa sin tandborsta i toan och borsta sen tänderna!! uuuhhh säger ja,, sen slängde han ner en hel toa rulle i toan,, han klättrar in i diskmaskinen, lägger in leksaker i diskmaskinen, klättrar upp på tv-bänken, drar i växter m.m.m och HAN VET att han INTE får göra dessa saker för han garvar varje gång han gör de hehe
  • Idag har Jerry börjat jobba,, han ska äve ha möta i eftermiddag så jag börjar inte förens kl 17,, hehe lite segt att åka till jobbet då men men så får de bli för Mio börjar ju inte inskolas förens onsdag..

RSS 2.0