Såå

Såå då har nästan halva denna dagen också gått hehe,, Inte gjort så mkt idag,, lagt ut lite jeans på tradera hoppas kunna tjäna en liten slant.. Fick i mio en hel portion kalops förut eller a en halv stor burk,, men så mkt har han aldrig ätit innan hehe plus en liten burk pure=) Men gröten går fortfarande inte,, han som älskade gröt innan =(
Läkarna har inte ringt än de skulle ju ringa nu i början på veckan,, ringer de inte imon så ringer jag dem är en sak som är säker grrr..
Idag slutar jerry 21.30 pga att han ska ha möte imon och börjar tidigare=) WIeee,, men ja sover nog ändå när han kommer hehe,, Men imon slutar han runt 17 tror jag hehe gott=).. Sen jobbar han torsdag som vanligt men sen ledig fredag wonderfull=)
Så imon ska jag träna MRL på kvällen,, de har ökat de passet från 1tim till 1,5tim hehe får se hur mkt jag orkar haha
På torsdag händer la ingenting,, kanske ska ut och gå.. min ipod har Jimmy lånat och de ska flytta så han hade packat ner den grrr,, så funderar på att sno Jerrys och lägga in lite Melle låtar så man inte har allt för tråkigt att gå ut och gå själv.. Egentligen skulle jag åka till Camilla i Mölnlycke men vet inte om jag pallar att åka buss och sånt med en skrikig Mio asså.. hmm nej får bli längre fram när han lugnat ner sig eller jag har bil..
Men på fredag som sagt Jerry e ledig,, då ska vi först byta till sommardäck på morgonen,, sen ska vi antigen gå ut coh gå i slottskogen eller hem till Mike och Milla,, ja om ni läser detta så ska Jerry fråga er idag om vi kan få komma hem till er och träffa lilla Charlie hehe=) Jerry hade fått träffa lill killen igår och jag blev absolut inte avvis haha=)
På lördag ska jag hem på tjejmys till Madde som flyttat ihop med sin kille=),, Ska bli kul att träffa alla tjejer igen=),, lite dricka på de får de ju bli.. men som sagt håller mig till 3,5orna haha=)..
Nää om man ska plocka undan lite här hemma:..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0