En gång till..

Japp då var de dags igen,, Fick vänta enda till kl 13 innan läkarn ringde,, och de visade sig att Mio hade urinvägsinfektion IGEN,, Stackarn,, och han kan ju ha haft de ganska länge nu med.. tecken på uv är bla kräkningar och ja han har ju kräkts sen födseln men de senaste veckorna har ju vart värre=(.. Så de var bara att åka och hämta ut mer medicin,, antibiotika e de nu.. Tecknade ett högkostands skydd till Mio häromdagen på apoteket för de känns som de e behövligt nu.. Men de skulle odla hans kisseprov mera och så skulle han höra av sig nästa vecka igen,, För nu kommer vi antagligen behöva röntga njurarna osv osv.. Känns som de aldrig tar slut.. Stackars mammas lilla älskling,, Inte konstigt att han gnäller och e kinkig mkt,, allt som han behöver gå igenom hela tiden=(..
Nu sover han gott i alla fall..
Vi har vart ute hela dagen sen kl 9-12.30 hehe,, Först hämta vi smörgåstårtorna,, sen veckohandla vi,, sen blev de IKEA där vi köpte 2st hyllor till Mios rum och även lådor till hans bokhylla.. Sen köpte vi också en ny klocka till köket då "någon" hehe råkade ha sönder den hehe,,och två nya krukor till Vardagsrummet=) Någon är då JAG hehe..
Sen åkte vi hem och fika,, Eller a Jerry fika och jag gav Mio gröt.. Sen fick ja åka till torget då och hämta ut Mios medicin,, köpte även lite nya ljus.. Träffade på pappa och lillebror på torget med=)
Nu är jag hemma är helt slut hehe Jerry sitter och svär över att han inte fattar sin nya telefon hehe jag har gett upp att svara honom för han blir bara argare hehe så nu sitter han och pratar med sig själv=)
Nää nu ska jag städa lite inför morgon dagen=)

Kommentarer
Postat av: L8

Naaaw stackarn.. men skönt att han får medecin nu iaf så håller vi tummarna att han blir frisk foort foort :)



och smörgåstårta lät ju inte alls lockande.. gu va gott!

2010-04-30 @ 15:00:54
URL: http://attol.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0