12 tim

Japp Mio sov 12 tim inatt från 18.40-06.50=) de gillar vi skarpt.. dock fick han mat 1gång grrr.. men de e ju för ahn inte äter på dagen grrr,, fick även gå upp en gång och vända på han.. de börjar bli jäkligt tröttsamt jag menar när ska han lära sig rulla tillbaka=)
Jerry vaknade vid 6.30 och gick upp så han tog Mio i morse så jag fick sova till 7.30=) lovely=) Har världens underbaraste man vet ni va=)..
Försökte få i Mio gröt nu på morgonen igen men de va no no.. däremot drack han en hel flaska=) wiee så de e framsteg ändå=)
Och en till sak kära gott folk.. ALLA MINA 30 GRAVV KILO IS GONE!!!, japp ställde mig på vågen i morse okej ska jag vara ärlig e de 0,3kg kvar haha men ändå=),, wieee hoo tänkte ta kort på magen och jämföra men kamerans batteri dog såklart så får fixa de sen=)
Nu är Jerry och byter däck.. sen ska vi hem till Mike och Milla=) Längtar tills jag får snutta på baby Charlie hehe
Så nu ska sminket på och kläderna så får dra nu=)
Bra dag idag=) Efter regn kommer solsken=)

Kommentarer
Postat av: 2barns mamma på 25år!!

Han är ju ett barn, och dom brukar inte sova hela nätterna när dom är 6mån, tråkigt att du gnäller på det hela tiden ALLA föräldrar har det så någon gång, för så är det att ha barn.

2010-04-16 @ 09:47:07
Postat av: melissa

Jo tack jag vet att de inte brukar sova hela nätter men han sov hela nätter för 2dar sedan och hade gjort de e några veckor,, så därför gnäller jag lite,, och de får man göra som mamma tycker jag=),, Sen vet jag att många har de värre men jag måste ju få klaga om jag vill för jag tycker att de är jobbigt,, även om alla har de så.. tror att alla tycker som jag med att de e jobbigt att gå upp på natten..

2010-04-16 @ 14:30:32
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: 2barns mamma på 25år igen

Jag tycker att det ända du gör är ju att gnälla hela tiden, det är såhär att ha barn.

2010-04-17 @ 14:56:14
Postat av: melissa

De är upp till dig,, jag tycker det är en jobbig tid för vi har haft många jobbiga perioder,, och jag känner att jag mår bättre av att skriva av mig så då gör jag de,, men du behöver inte läsa om de stör dig så mkt.. Bara för att jag gnäller och klagar betyder inte de att jag inte älskar min son,, och jag kan slå vad om att lika mkt som jag gnäller skriver jag också om hur söt och underbar min son är.. sen om du läser många mammabloggar så kommer du se ett likhets tecken (inte hos alla men många) de flesta klagar på dålig sömn osv,, sen vet väl alla att barn sover dåligt från och till.. och vissa klarar de hur galant som helst medans vissa inte gör de,, och jag är en av dem som kanske inte klara de så bra..

2010-04-17 @ 17:42:00
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0