Söndag

God morgon=).. Yes Mio sov hela natten igen=) Dock va ja inne hos han vid 4 för han lät massa,, men när ja kom in hade han somnat på MAGE haha första gången de händer.. annars brukar han vara arg för att han ligger på mage hehe,, men nu sov han så gott=)
Har sjuk träninsgsvärk idag i bena,, först var jag ju på spinning 60min sen var vi ute och gick i 1tim & 15min hehe duktiga vi e va=)
Pappa kom även igår med en byrå=),, Så nu ska vi flytta över lite kläder från Mios rum så vi slipper gå in till han när vi ska ha våra kläder.. allt får ju inte plats men lite i alla fall=)..
Hyrde film igår med "Trubbel i paradiset" men den va inte bra,, i början va den men sen blev den seeeeg och ännu seeeegare,,, så nej tack..
Mio mådde inte så bra igår,, han spydde kaskader,, ja skojar inte helt sjukt va de,, en gång satte han tom i halsen blev helt illröd så jag fick panik,, fick lyfta upp han och klappa han på ryggen sen spydde han.. Och natta flaskan igår spydda han upp heeela flaskan,, soffan luktar inte gott nu vill ja lova så måste tvätta klädseln,, fortsätter de så här idag får jag ringa sjukvårdsuplys.. mammas lilla pojke=(.. Han va så trött igår också att han somna på soffan 2ggr aldrig hänt sen han typ var 2-3mån hehe.. visst e de mysigt men man märker ju att nåt e fel.. Än så länge verkar han må bra nu=)
Idag ska vi hem till mamma på middag och även hämta hem en hylla till Mios rum=)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Magsjuka kanske..

2010-04-04 @ 07:31:29
Postat av: melissa

Mm trodde det me digår.. men idag har han inte spytt nåt hehe konstigt asså.. igår de va de extremt verkligen måste tom tvätta hela soffan nu=(

2010-04-04 @ 13:08:01
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0