Bättre

Hejsan!,, Inte skrivit nåt sen vår hemska natt=(.. Men nu e i alla fall Mio på bättringsväg=).. Han hostar inte så mkt på dagen längre och 2nätter i rad nu har han sovit hela natten,, han har hostat lite men inte så han vaknar eller behöver oss.. Så de e skönt=).. Snorar gör han dock som sjutton=(..
  • Annars har de inte hänt så mycket,, Jobbat bara,, igår hade vi lite fredags mys till Idol=),, Tyckte inte Daniel skulle ut,, Vill ha ut Geir nu,, visst han e bra,, men alldeles för gammal han e ingen Idol tycker inte jag hehe.. Men Linnea jag säger då dett GRYM=) e va hon e hehe
Nu sover lillen, Jerry e och hjälper Mike och Milla att flytta,, Ikväll blir de mys middag med Nicole och Julia, ska bli såå kul eftersom vi nästan aldrig ses men de ska de bli ändring på=) hehe

Ambulans=(

Värsta natten nånsin!,, Aldrig vart så rädd=(=(.. Jag är på jobbet, Jerry ringer i panik runt 22,, då har han vaknat av att Mio kippar efter andan,, Springer in då spyr Mio upp massa genomskynlig vätska.. Sen fortsätter han kippa efter andan och krampar och hostar.. Jag slänger mig i bilen hem,, på de 4min de tar att åka från jobbet och hem ringer Jerry 2ggr.. Jag hör Mio i bakgrunden och paniken inom mig växer som f*n..
  • Väl hemma möts jag av en jätte ledsen liten kille som försöker andas så gått de går mellan varje host,, då menar jag att han hostar konstant ingen paus emellan, han kunde verken ha nappen eller dricka nåt för han hosta HEELA TIDEN..
Jag ringer då sjukup,, de säger först åk upp direkt,, Så vi börjar packa,, då ringer sköterskan upp igen,, "Får jag lyssna på killen?" Visst de fick hon,, då säger hon,, "Ring ambulans" Då börjar min panik växa ännu mer,, Ambulans?! De händer ju bara på film liksom,, ja har aldrig åkt ambulans,,
  • Ringde ambulansen,, fick prata med en sköterska hela tiden tills ambulansen kom.. Sen kom ambulansen,, två ur goa killar,, Va så snälla mot Mio och duktiga,, Så jag och Mio fick åka ambulans och Jerry tog bilen efter.
I Ambulansen fick Mio andas in syrgas,, vilket hjälpte ganksa fort och hans hosta började lugna ner sig..På sjukhuset fick vi ett rum direkt,, Dock hade de bara 1doktor som jobba när vi kom,, och eftersom Mio började lugna ner sig så fick vi vänta,, Efter 1tim börja Mio hosta igen.. Inte lika mkt som vid 22 men de började komma mer och mer
  • Men till slut kom doktorn,, Då har Mio fått ett krupp anfall visar de sig,, Ja har bara läst nåt om de så kan inget direkt,, Men de sitter i alla fall högre upp än astma som vi fått medicin för,, så därav har ju inte Ventolinen hjälpt.. Så då får Mio inhelera adrenalin 2ggr,, plus kortison,,
Mio blev typ heelt galen av adrenalinet hehe,, Han sprang runt i korridorerna och lekte lejon,, tjöta med alla och hade sig,, RIktigt skönt och se efter de vi va med om.. Så efter att de sätt att medicinen hjälpte fick vi åka hem.. Vi har nu fått information om vad vi ska göra om han får krupp igen,, Vissa får de aldrig, vissa får de en gång medans vissa alltid får de vid förkyldning,, så de återstår att se..
  • Detta va de värsta nånsin,, aldrig vart så rädd.. tycker så synd om min lilla prins,, Att han ska få gå igenom detta=(=(..
Idag har han vart trött,, inte så konstigt hehe,, hostat lite.. Han spydde även slem i morse men de sa dem att de kunde göra,,,
Nu sover han gott i alla fall=)

Knak

Hej!!,, Usch vilken natt asså,, Först när jag kommer hem till garaget är de nån jäkla idiot som tagigt vår parkering inne i garaget?!!,, Eftersom klockan då va 00.15 så hade jag ingen ork att försöka ta reda på vems bilen var.. Så jag fick ställa mig på betalparkeringen..
  • Sen när jag precis skulle somna in vaknar Mio,, gör täpt i näsan så nu är snoret tillbaka med.. Han var vaken mellan 2-5 hosta snörvla grät m.m.m.. Stackarn=(.. Han hade även vaknat 2ggr innan jag kom hem.. Fick reda på senare idag att de kan börja hosta och snörvla mer i början med Ventoline så jag hoppas detta är för att han ska bli bättre nu!!,,
Så ja,, 2tim sömn inatt,, Just nu känner jag mig hyffsat pigg efter 2st energy drickor hehe,, Vart och fått min första behandling för ryggen nu också..
  • Han skulle rätta till en grej på min rygg rad så han sa "ta ett djupt andetag" De gjorde jag sen KNAK!!! Jag lovar att tom bilarna utanför hörde detta knak och shit vad ont de gjorde med haha,, Men sen kändes de bättre.. Sen fick jag lite massage mm gottit,, han tryckte på massa ömma punkter som gjorde skit ont,, Men just nu känns de bättre=)
Skall tillbaka imon och på torsdag med...
Snart e de dags för jobb,, Får se hur detta går med tanke på sömnen och behandlingen,, men jag e gjord av stål hehe..

Ventoline

Japp.. Vårdcentralen i morse då,, Första besöket här i Kållared och de e grymma!!,, Tar en på allvar osv,, Nu fick vi Ventoline utsrkivet istället.. de är luftrörsvigande då Mio låter väldigt tät när han andas och hostar,, Så detta ska vi testa nu,, Hoppas verkligen de funkar nu 1månad av hosta har vi haft nu=( Stackars lillen,,
  • Japp,, Jerry har vart och satt på vinterdäcken nu=),, Nice,, för de va glas halt ute,, Sen ska han köpa pizza mm mumma=) Fira lönen vettni=)
Sen är det dags för jobb,, sista veckan med mitt skift=(,, På måndag byter jag då Jerry kommer tillbaka och vi kan inte jobba på samma,, De ska både bli kul och tråkigt,, men de går nog bra=)..
  • Hinner inte skriva så mkt mera tyvärr.. hehe,,

Liten blir stor=)

Jaa verkligen,, hur snabbt kan en utveckling ske egentligen?,, För ett år sen så låg bara Mio ner och gnydde eller a skrek hehe,, Nu 1år senare går han, pratar lite, förstår de mesta man säger m.m.m.. Om man tänker så här då,, Vad kan jag nu som jag inte kunde för ett år sen? Haha nää inget nytt där,, De e sjukt hur snabbt barn utvecklas både till sättet och utseendet=)
Nu=)
Han börjar verkligen bli "vuxen" nää men han förstår så mkt,, säger man tex "Hämta skorna" Då gör han det, säger man "Vi ska gå ut" Hämtar han sina skor. Han vet vart hans rum är om man säger "Gå till Mios rum" "Sätt dig ner" "Nu ska vi äta" ja jag kan väl rabbla om miljoner med saker han förstår.. Men hans egna prat så man förstår hehe de går sakta men säkert framåt,, ord då;
*Mamma
*Dadda=pappa
*Där
*Ja
*Gooogurrt=yougurt
Sen tyckte vi han sa min idag haha när Thilda tog hans bulle=) annars gör han sig bra förstådd ändå.. Tex han tog sin hakklapp på huvvet när han va hungrig i förra veckan=),, Han hämtar snutte och napp om han vill sova,, Eller så pekar han på de han vill ha=)
  • Japp,, Mer om idag kanske,, Eftersom Mio hostar och är som han är från biverkningarna av medicinen så ville vi inte göra nåt för avancerat hehe,, Så blev bara en sväng hem till Linda,, Fick nybakta bullar=) Mkt gott.. Mio och Thilda pussades hehe så han e allt en liten player min son,, Förre helgen pussades han med Maya och idag med Thilda=) De e min son de haha
Nu sitter Mio och Jerry och tittar på Alla vi barn i bullerbyn, sen ska Mio sova. Jag och Jerry ska Mysa med varma mackor och en film=)

Mollicpet

Hej!,, Mios första natt med Mollicpet gick kanon han hosta inget inatt vad jag hört och sov hela natten,, Däremot har morgonen inte vart så rolig.. Hon på apoteket sa att han kunde få hjärtklappning och då bli gnällig osv,, Läste även själv på biverkningar att de kan bli illamående, får hallucinationer m.m.m Och JA detta har märkts,, herrgud,, han e otröstlig nästan gnäller för allt.. vägrade äta också,, men om detta hjälper mot hostan så e de ju värt de hehe..
  • Ute regnar det,, suck tråk tråk,, så idag händer de nog inte så mkt,, nu sover lillen man,, han är även gööör trött.. Så får se när han vaknar vad vi ska göra..
Sen Rätt person åkte ut igår ÄNTLIGEN Linda Varg tål inte den kvinnan haha

Host host

Hej!,, Mios hosta har ju bara fortsatt och spyorna sprutar=(,, Så idag ringde vi vårdcentralen,, och för en gångs skulle får vi prata med en vettig kvinna=),, Har ju bytt vårdcentral nu sen vi flytta och första samtalet var kanon=)..
  • Mio fick utskriven starkare host medicin som vi ska ge över helgen,, blir de inget bättre så ska han få pencilin på måndag.. Har gett han två doser idag så vi får väl se vad natten erbjuder hehe
Annars idag,, Fredag=) Jajamänsan=),, Slutade 12.45,, hem käkade middag, sen åkte vi och lämna lillen hos morfar och plast mormor=).. Det var första gången pappa passade Mio och de gick kanon, jaa såklart för Mio fick ju bullar och glass haha,, Men visst skall man skämmas bort hos sina mor och far föräldrar=)
  • Jag och Jerry tog en vända på Frölunda torg, och en liten fika på David bagare=).. Fönster shoppade lite.. får ju min första lön på ca 1år och 5mån på måndag wieee,, känns som man blev miljonär helt plötsligt när man levt på mamma penning innan haha,, Fast däremot är ju Jerry pappa ledig så miljonärer är vi inte än haha..
Ikväll blir de Idol mys,, dock lite sur för Alice min favvis lämnade idol igår grrr,, hon känner tydligen inte samma glädje längre=(,, Då kommer tråk Minnha tillbaka *suck*.. Heja Linnea säger jag bara=)
Nää nu godis!!

Ingen fantasi

Hej!,, Japp,, inatt vakna Mio först kl 00, fick saft somna sen om,, vakna igen kl 1,, ja tog då för givet att han va hungrig eftersom han vakna så tätt.. så gjorde då välling,, men han bara putta bort flaskan så de han ville var att ha lite tröst bara,, ja krama han och han fick hosta lite sen somna han gott igen och sov till 7.45=)
  • Men sova middag ville han inte grrr.. så till slut fick jag och Jerry ta på oss och gå ut och gå med vagnen då sov han hela 30min=) haha..
Gårdagen då.. Kalas hemma hos pappa för Mio och syster Cassan,, Mio fick en sicko sack säck eller va de heter hehe,, och lite kläder=)
Slappar=) hehe
Yes,, mer om idag då.. Thai blev de till middag idag,, ur gott,, andra gången vi testar Thaien här i Kållered och den e suuuuper god=) Sen bar de av till rygg läkarn,, idag kom domen=(,, De hette nåt konstigt som ja inte la på minnet,, men jag har tydligen problem i slutet på nacken och lite ner,, så nu ska jag genom gå massa behandlingar och även få muskelavslappnande medicin.. så vi får väl se hur detta går.. hoppas de blir bra,, för de gör jäkligt ont=(
  • Ni med barn som vart förkylda och hostat,, hur länge hostar dem??,, Mio går la snart in på 4v nu, har kört med bisolovon i 4dar nu,, enda förbättringen e sömnen annars hostar han lika mkt,,
Imon jobbar jag då hehe,, men slutar redan 12.45,, sen helg igen gottit=).. Pappa ska passa Mio för första gången imon,, pappa e ju fiskare så e ju typ aldrig hemma,, men imon ska Mio få gotta sig hos morfar=),, Då ska jag och Jerry ta en mysig fika=)

Tid

Nää har fasiken inte tid att skriva så ofta längre hehe.. Så e de tyvärr.. Vad har hänt då? Joo i Lördags var det ju barnkalas för Mio.. Dock va många sjuka,, Lilla Charlie var förkyld, Theo hade feber.. Så blev bara Maya och Alva som kom hehe.. Men de va full fart ändå=)
  • De va ju massa "vuxna" här med hehe.. Sen var ju Elias med som barnpassare=).. Mio och Maya fann varann direkt hehe,, de tom pussades hehe flera gånger=).. Maya vet ju att man plutar med läpparna medans Mio bara gapar haha,, gull ungar=)
Mio fick massa fina presenter, Bilar, bok, tåg, klossar, skiva m.m..
Maya e såå rolig=)
Alva gillade ballonger=)
Morbror Elias=)
Japp,, På söndan började Mio hosta skit mycket igen,, suck 3v nu.. så vi köpte bisolovon på måndan.. De började funka,, från att vakna och vägra somna om till att han sover 19-7 igen=)
  • Idag och imon är jag ledig=),, Har ju massa semester dagar så tog ut två denna veckan,,riktigt gott faktiskt=) Så idag har vi vart och handlat.. Mio fick gå själv i affären en sväng idag,, säger bara de INGEN bra idé haha,, han garva som sjutton och sprang runt de va ju okej,, men sen upptäckte han alla varor haha
I eftermidda ska vi hem till pappa för att fira Mio och Cassan=).. Även få snutta lite bebis hoppas jag Leandro,, Mios andra platskusin bor ju vägg i vägg med pappa och Carina=)
  • Måste även berätta en rolig grej,, Mio och Jerry va ute igår och gick,, för ja Mio älskar ju att gå själv nu.. Så kom de en tant med rullator,, Då gick Mio efter för han ville oxå köra "vagnen" haha,, Jerry hann ta han precis innan Mio hann fram hehe,, gullunge=)

Barnkalas=)

Upps.. inte skrivit sen i måndags ser jag,, shit a ja de blir så när man jobbar.. orken finns inte hehe.. Mycket har hänt så ska sammanfatta allt kort och gott=)
  • Tisdag,, då träffa ja Julia.. Vi fikade och tjöta som aldrig förr,, vad riktigt trevligt,, tiden bara flög iväg, babbla om allt mellan himmel och jord. Vi bestämde att de inte ska gå så långt mellan gångerna nu hehe=)
Japp,, sen onsdag torsdag,, hände de väl inte så mkt hehe.. Jobb och sen hem typ..
  • I Fredags däremot var jag på inskolningssamtal=).. Allt verkar kanon verkligen,, de e ute varje dag, de äter ute 4dar i veckan,, de små för äta ute på gården och de äldre äter i skogen,, De går promenader varje dag med,, sover även ute så mkt ute hehe men de gillar Mio=).. Den 3nov börjar inskolningen med 1tim sen ökar de på för varje dag beroende på hur de går=)
När jag kom hem igår,, hade älsklingen gjord kött, potatisgratäng och sallad=),, Även en kall öl stod på bordet=).. Mm var riktigt gott.. Sen mös vi med chips till Idol=),, Rätt person åkte.. Minnha e såå tråkig
  • Idag ska vi ha barn kalas för lillen.. Massa brudar som kommer haha.. Alva, Maya och Thilda.. Sen såklart Mios idol Theo=).. Och även hans favvis Morbror Elias=).. De ska bli kul.. nu sover lillen och ja ska med vila,, vart vaken sen 4 inatt.. Mio har börjat krångla som sjutton på nätterna,, Vaknar nån gång mellan 2.30-5 pch vägrar somna om,, Han gallskriker om vi försöker lägga han ner,, han ska upp och leka grrr,, fick han att somna om till slut till kl 5.50 i alla fall.. Men ja sov inte=(

Axel

Japp läkarbesök idag då,, fick inte ut så mkt av de då min axel fått vila hela helgen så då ömmar den ju bara lite, de ville att ja skulle komma efter ett arbetspass vilket blir då nästa torsdag=( Suck denna väntan asså.. Men men,,
  • Mio snorar fortfarande,, hoppas verkligen han blir frisk tills lördag då e de ju barnkalas för lillen. Hoppas även lilla Maya blir frisk så hon kan komma=)
Japp dags för en kvällsvecka igen då suck,, segt.. Så händer inte så mkt idag.. Pappa och Elias ska komma på besök om en stund,, trevligt trevligt.. Imon ska jag däremot hem till Julia=).. Va skit längesen vi sågs.. när vi var yngre va vi BF hehe,, Sågs varje dag.. men man glider ju isär.. alla skaffar jobb, pluggar, flyttar you name it.. Men visst saknar jag våran gamla goa Femma=).. Jag, Julia, Nicole, Lotta och Carro=).. Tjejligan jajamänsan=)
  • Nää får ta och styra upp lite tätare kontakt.. Lite svårt dock med Carro och Lotta.. Carro bor i Helsingborg nu och Lotta e på flygande fot runt och i världen=(..
Nää nu e de middags dags=) Eller ja lunch hehe

Frulle at IKEA=)

God dag!.. Varför e de så? Att när Mio sover kanon 19-7.30 så ska annat hålla en vaken??,, Inatt var de fulla människor,, inte ungdommar utan runt 40 de gick utanför vårt fönster och sjöng och hade sig flera gånger??? Grrr,, Men men hyffsat pigg idag ändå=)..
  • Blev en tripp till IKEA,, vi var där vid 9.30 så vi kunde käka frulle för 10kr=),, Skit billigt och gott.. man får 2st små frallor med skinka, ost och gruka. Och en kopp kaffe eller the=) Mmm namnam=).. Mio satt och vinka till alla gamlingar som va där hehe gull unge=)
Vi handla inte så mkt,, bara en spegel och hakklappar till Mio=)
JONDAL Spegel mörkbrun Bredd: 60 cm Höjd: 140 cm
Denna blev de till hallen=)
Japp,, Nu är Jerry iväg och hämtar vår Gratis prinsses tråta vi får för att vi e nyinflyttade hehe,, Vi får 2 tom.. Från ICA Maxi i Kungsbacka=).. Sen ska Mike och Milla komma med lilla Charlie och mumsa tårta=).. Nää nu ska ja börja med middan,, Chicken nuggets blir de idag mmm mumma=)

Shopping=)

Vilken kanon dag vi haft idag asså=) En sån riktig familje dag, helt underbart=).. Efter massa helger med saker att göra så va de riktigt skönt att bara koppla bort alla och hitta på saker med mina grabbar=)
  • Vi åkte till Kungsmässan=),, Shoppat massa hehe.. Lisa tipsade om att Zara hade massa fina pojkkläder,, o visst hade dem det! Blev helt galen där inne, skulle nog seriöst kunna köpa vart enda plagg till Mio hehe.. Men blev bara 4 tröjor haha bara va=) Fick ju pengar i present till han och de tog slut=)
Köpte även en ny mössa till han,, Nu e han verkligen stora killen när "baby" avdelningen har för små mössor hehe,, Så han fick en från pojkavdelningen=)
Jag själv köpte ett par leggings som nu passar=) Japp,, alla mina enkla svarta leggings e helt förstora,, de hänger verkligen,, visst e de positivt att man lyckats går ner massa mer än va ja velat hehe,, men de blir dyr när man måste köpa nytt=) Köpte även denna skjorta;
Yes,, Jerry köpte sig en tröja han med=).. Efter det åkte vi till K-center här i Kållered.. köpte 2st Astrid Lindgren filmer till Mio då han börjat titta på de=).. Väntar lite med Emil och Pippi va haha han e redan tillräckligt busig haha De e Barnen i Bullerbyn och Salt Kråkan som gäller här=)
Efter de var de bara hem käka middag, sen va de så fint väder så vi gick ut igen=).. Vi GICK till lekplatsen,, alltså Mio fick gå haha de tog sin lilla tid men de va kul att se=)
Sen gunga vi och lekte i sandlådan,, Mio fick även premiär åka ruschkanan men blev mest rädd=( hehe.. Sen tog vi en sväng upp bland alla radhus och drömde oss bort=).. Om 2-3år så då ska vi ha ett sånt=)
  • Sen kom mamma och Ove förbi en snabbig på kaffe, alltid lika trevligt med besök=)
Och nu har vi börjat natta lillen.. Ikväll blir de tortillas och tomatilio=) mm namnam,, och lite vin på de=) Japp drack inte upp allt igår hehe..
  • Måste ju även skriva lite om IDOL.. För de första hon Linda kan ju åka ut direkt,, hon har redan haft sin chans i postars,, Supernaturel hett ju gruppen,, åhh tål inte den kvinnan... Sen tycker ja att de va helt fel att Sassa åkte ut hon e grym=).. Mina favvisar e år är Alica, Linnea och Olle=)

Räkor=)

Värsta natten på läänge inatt.. 2.30 vakna lillen,, tjöt som en gris.. Vi trodde de såklart va förkyldningen,, och gav han bara välling och försökte lägga han igen.. men icke!!.. Efter många vändor från vår säng, till hans säng, till min famn osv osv. däckade han till slut kl 4.45 i vår säng.. ja som skulle upp 5.20 somna inte om så jaa vart vaken sen 2.30 idag=(,, Trött som sjutton är jag..
  • Dock visade de sig att de va ont i magen lillen hade,, då han på morgonen "ursäkta" la en riktigt rejäl bajs blöja=)
Japp.. Eftre jobbet idag åkte jag och köpte svin dyra räkor,, 269kr kg japp så de ska ätas med andakt ikväll vill ja lova=) En flaska vin blir de med,, eller a nåt glas eller två hehe=)
  • Babe har vart och gaddat sig idag med,, en till ros på halsen,, färg kommer nästa lördag=) Den e suuper nice=)
Heting=)
Japp nu ska vi somna lilleman,, sen invänta idol och räk myset=)

Bad bad

Åhh hinner inte skriva på dagarna känns de som,, de e liksom jobb, hem, äta middag, städa lite och leka med goingen sen e man skit trött hehe.. Händer ju i o för sig inte så mkt spännade eftersom ja just jobbar haha..
  • En grej är i alla fall att Mios dagis är helt klart nu,, hans avdelning heter Åkervindan=) Ska på inskolningssamtal nästa vecka.. Blir kanon de här=)
Ja börjar oxå känna mig sjuk=(,, Har verken ork eller råd att bli de så hoppas de bara va idag hehe..
  • Just de,, Ett nytt ord för Mio idag är "gooourt" yougurt asså haha har de på film så himla gulligt=),, Så nu säger han
  1. Mamma
  2. Dadda=pappa
  3. Där
  4. Brum brum =bil
  5. gooourt= yougurt haha
Sen kan han även låta som ett lejon haha
Japp.. Imon e de i alla fall torsdag sen e de fredag fy sjutton va gött "lovat min mormor att sluta svära så mkt" haha

Plastis 2=)

Japp nu är Mios plats Kusin nr 2 ute hehe även de en liten kille=) Bara killar föds i vår släkt nu haha.. Han kom 18.40 så är bara 1tim gammal just nu=).. Grattis Emma och Manne=)
  • Japp.. Jobbat idag.. segt att gå upp kl 5 nu när Mio börjat sova till typ 8 hehe.. men men.. Mio har blivit förkyld igen oxå=(.. Han sov kanon inatt,, men inatt tror ja inte de kommer gå så bra *suck*.. Men man vet aldrig..
Annars händer de inte så mkt denna veckan.. Beror väl på hur Mio mår.. imon ska min mormor komma på besök i alla fall,, Titta hur vi bor=)..

1års kalas=)

Hallo!!,, Japp idag har vi haft släkt kalas för lill grisen=) Gick kanon,, Mio var super glad och sprang omkring och lekte med alla och hälsade och hade sig=).. Älsklingen hade även gjort 2st ur goda tårtor, ja fick dekorera den ena hehe ni kan ju avgöra själva vikken som va finast=)
Denna, eller,,
Denna hihi
Japp.. Mio fick massa fint, bla en Bobby car från mormor och plast morfar, En Saltkråkan film från farmor och plats farfar.. Sen massa fina kläder, och massa massa leksaker=).. Så kanon va de..
Bruum bruum=)
Nu är vi alla tre helt slut,, Mio somna precis, jag och Jerry ska mumsa goda mackor,, sen blir de sooova,, jobbar ju tidigt i veckan så 5.15 ringer min klockan imon=( suck.. Här e lite bilder från dagen i alla fall;
Fina spindel mössan som gamel mormor Baggan stickat=)
Paket öppning!
Kusinen Neo va oxå med=)

Oj

Hehe dålig update ja,, de blir väl så när man både jobbar och e mamma=),,
  • Igår så skulle Jerry följa med Jimmy när han gadda sig, jag jobbade så Linda fick äran att passa Mio för första gången=).. Så hon blev 3barns morse hehe,, Men de hade gått bra Mio skötte sig kanon=).. Bara gnällt nån enstaka gång,, de e mammas pojke de=)
Här busar dem hos tant Linda=)..
Japp,, Sen efter jobbet åkte jag hem till Linda & Jimmy,, Mio ville inte sova borta som vanligt.. Men tills slut lyckades Linda somna han haha.. Då åt vi ostbricka och myste till IDOL=)
  • Idag har vi vart och hälsat på Mios lilla plast kusin Emilio som bara e 1v gammal=) Såå söt och liten och gossig mm=)
Sötnos!
Men jag blir lika nervös varje gång man e hemma hos nån som inte har barn eller som har barn men som fortfarande bara ligger=) Haha.. Mio sprang runt som en dåre och skulle dra i allt och ta på allt.. Shit asså.. Koppel hade ju vart nåt ibland haha
  • Nu e vi hemma igen,, Mio sover middag,, senare idag kommer Mios riktiga kusin Neo på besök. Jerrys bror och hans tjej är här för vi ska ha släkt kalas imon för Mio=)
Yes de va de de=)

RSS 2.0