Shoppat

God förmiddag,, Natten var hemsk inte för att Mio vakna hela tiden,, men för att jag inte kunde koppla av alls.. låg hela tidne och tänkte hemska tankar att Mio skulle börja spy i sömnen osv osv.. När jag väl somnat vet inte vad klockan var så ville Mio gå upp kl4,,, öö nono.. Gav han mat istället han somna sov till 5.. sen fick jag gå upp igen,, försöka få han att sova de gick till slut och han sov till 5.50 jiippi,,, men jag var så trött att jag knappt visste mitt namn så JErry fick gå upp.. jag sov till 6.50 sen vakna ja av Mios skrik..Han matvägrar idag.. äter bara ersättning och de e inte fulla flaskor utan halva=(.. Inte ens frukt pure vill han ha som han i annat fall älskar.. kalopsen som funka igår och förr går var också big nono han öppnar inte ens munnen..
Åhh jag blir så frustrerad,, varför kan de inte bara funka med allt.. Varför vill han inte äta nu? Är de för att han spydde så mkt igår?.. Han har spytt idag med men inga kaskader men han spyr ändå hela tiden..Sen fattar jag inte varför sjukvården ska ta sån tid.. e la bara att ta in han eller??.. Varför ska man få vänta 1v och sen kansek vänta ännu mer veckor.. a ja får la vara glad för att de tar oss på allvar nu i alla fall..
Ja som ni märker e ja inte speciellt glad idag,, inget känns direkt bra.. Så tog mitt presentkort på Gina och åkte iväg och shoppa i hopp om att de skulle få mig på bra humör.. Mm gick la sådär fick shoppat skit mkt 4skjortor, 2toppar, och en tjock tröja.. blev la glad för stunden men väl hemma så känns allt skit igen..
Vill bara spola fram tiden typ 15år då man istället kan klaga på att Mio äter för mkt haha
Idag händer la ingenting,, måste städa egentligen hann ju inte de igår.. men har nada ork som sagt.. JErry ska snart åka till jobbet,, kommer va sådär kul att vara själv idag.. Men men imon e han ledig i alla fall=).. ¨Då ska vi sniffa på nyfödd bebbe eller a 1mån bebbe i alla fall=)

Kommentarer
Postat av: irina

Om Mio matvägrar puré så kan man vänta lite med det (i typ 1 vecka tom). så gjorde jag iaf när det inte funkade, o nu e min pojk ett matvrak! blir inte bättre om det känns påtvingat..kan bara bli värre...

ersättning o välling funkar ju alltid än! :)

2010-04-15 @ 17:16:20
URL: http://gullebulle.bloggsida.se
Postat av: melissa

ja försöker skriva kommentarer till din blogg men de funkar inte=(

2010-04-16 @ 16:31:34
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0