Morsdag=)

Hej, Nu börjar det lika nåt här hemma äntligen. Blev klara med tapetseringen igår så nu är det bara små pillet med möbler och hyllor osv=)

Men i morse när vi vakna och såg solen så åkte vi dirket ner till havet, vi behövde en liten paus, har ju jobbat konstant med lägenheten i 1v nu. Så ner till hammar blev det, klippor är inget att rekomendera för gravida kvinnor haha, fick grymt ont av att ligga på sten, så hädanefter får det bli gräsbad=)

Linda har ju då köpt en sån platspool idag så de får bli hemma hos henne sen i sommar, då ska jag ligga där och hon passar upp mig hela sommarn gud så mysigt hehe.

Eftersom det var morsdag idag så fick jag tårta hehe, för jag är ju nästan mamma=),,

Efter solningen blev det hemma och fortsätta jobba med IKEA möblerna, detta är tydligen inget karl jobb hehe,, ni killar har ju inget tålamod alls när det kommer till IKEA lika roligt varje gång. Hade jag fått en tia för varje gång Jerry svor hade jag nog vart miljonär nu =)

Sen åkte vi hem till min pappa som fyller 46år imon gamle man haha,, där firade vi han med grillat och tårta. Mm så två tårtor idag hehe tur man e gravid då så man har nåt att skylla på=)

I mon blir det jobb igen upp halv 6 ush ush,, men men bara 5v kvar till leeeedigt looong time=)

Nää nu får väl jag vara lite social mot min kära man som åter igen gett sig på IKEA utan mig att han aldrig lär sig haha=)



Före=(



Efter=)

Sommar!!

Hej!

Vilket fint väder vi har idag då=) Men får man va ute i solen icke sa nicke,, fullt upp hela dan. Kl 10.00 kom Linda, Jimmy och lilla Theo på besök med färska frallor, vi åt frukost, sen börja de genast tapetsera blev gör snyggt tack för hjälpen mina gossiga vänner=).. Lille Theo va så söt, han som annars brukar vara jätte blyg satt i mitt knä och lekte, han kröp även upp i vår säng och la sig och sov hehe så söt=)

Sen bar det av till IKEA, fick köpt 2byråsar till vardagsrummet, lampor, gardiner m.m=)

Nää nu är det dags för tapetsering i vardagsrummet, älsklingen skall göra detta själv=) Med lite hjälp av mig då hehe

Kram

Vår son=)

Haha,,, gick in på www.makeababies.com och la in ett kort på mig och ett på Jerry för att se hur vår son skulle se ut och detta blev resultatet=)



haha ingen av oss är rödhårig ens, jo jag är ju det nu men det är ju färgat=) Kul grej i alla fall=)

Hmm

Hmm konstigt, min kära vän Frida va så snäll och la upp min babyticker under mitt preefoto men då försvann allt de andra i menyn konstigt?? Får se om det kommer tillbaka nu,, annars får någon gärna tipsa om hur man får tillbaka menyn, men samtidigt har kvar babytickern=)

V23=)

Magen

magen v23=)

Blogga??

Hejsan!

Blogga?? Ja, det är nåt jag skrattat åt innan, har aldrig fattat vitsen med det. Men nu sitter jag här ändå haha, men till mitt försvar så ser jag det som någat att fördriva tiden med=)

Ja, då sitter man här i en lägenhet som ser ut som jag vet inte vad. Har precis flyttat till en 3,a då jag och min underbara pojkvän väntar vårt första barn. Jag är just nu i v23 (snart24), men känner mig som i v40 haha. Har ont överallt, irriterad till max osv,, underbart. Men det ska bli så kul när vår lillkille äntligen kommer ut, ja vi såg att de var en kille när vi var på ultraljudet.

Så den senaste veckan har bestått av målning, målning och åter målning, inte för att jag gjort så mycket men ändå haha. Fast jag har ju vart sällskap det är ju ganska viktigt det med=)

Har vart hemma från jobbet hela veckan pga utmattning och värk, ska aldrig mer flytta när jag är gravid, har aldrig haft så ont i benen & ryggen innan ush. Men sen har jag bara ca4v kvar att jobba sen är det semster och sen träder havandeskapspenningen in gött=)


Så vad händer idag, inte så mycket min älskling jobbar till kl 19.00 så det blir väl bara en mys middag och sen hoppa i sängen. I morgon kommer min underbara vän Linda (måste skriva så för hon läser ju detta=) och hennes söta son och hennes mindre söta man hehe. De ska hjälpa oss tapetsera, då verkan jag eller Jerry gjort detta innan hehe. Tur att man har sånna gossiga vänner då=)


Sen blir det shopping dax på Ikea=) Jippi älskar ikea, har redan vart där 1g denna veckan haha. Men imorgon ska vi köpa möbler till vardagsrum och sovrum, så vi äntligen kan titta på tv. Jag har inte tittat på tv sen i lördags haha.


Nää nu har jag skrivit alldeles för mycket hehe är väl dax att lyfta sin feta kropp från soffan och göra lite nytta idag ändå=)


Kram Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0