Nyår

God förmiddag,,,
  • Inte skrivit så mkt nu heller hehe..Men blir så när Jerry jobbat och man vart själv med lillen, då har vi vart iväg mkt för att jag ska kunna få lite hjälp..Men skall uppdatera er lite snabbt dårå..
Var ju hos läkarn i torsdag,, De gick kanon han lät jätte bra så hon tyckte vi ska köra som vi gör nu,, med en puff fluide morgon och kväll.. och sen eventuellt ge aromiren enbart vid behov då.. Han fick nu "diagnosen" en form av förkyldnings astma,, med tanke på att de kommer så fort de blir kallt då.. Så japp,, Hans hosta är under kontroll just nu i alla fall,, hostar enbart vid ansträgning och tex idag när de är massa minus.. Men nätterna är hyffsat host fria=)
Mio i väntrummet med sin *bil* hehe
  • Han va så go,, för som vanligt fick han ju ett klistermärke,, men han skulle prompt betala för de haha,, till slut fick jag säga att ja mamma betalar haha,, going!
Jerry jobbade ju natt tors-fre,, så hela fredag morgon/förmiddag var jag och Mio hos min mamma så Jerry fick sova,, Sen åkte jag och Jerry o handla mat tills idag,, och även ett nytt vardagsrumms bord,, De satte vi upp idag,, men de va sjukt stort till våran mini soffa hehe,, men den nya soffan ska ju komma snart så då kommer de bli sååå najs=)
Detta blev det=),,
Idag är de ju nyårsafton då,, om ni inte visste de=),, Men i år blir vi hemma, jag orkar inte ta mig nånstans och stressa m.m,, vet inte ens om ja kommer orka hålla mig vaken till 00 haha,, Så vi blir hemma, Daniel skall även komma hit.. Vi ska äta massa gott som vi fyllt kylskåpet med,, och mysa med film senare=),,
  • Nu ligger mina gossar och sover så de ska orka med partyt ikväll=)
Jag ska försöka plocka undan lite här hemma,,
  • Gick ju även in i v32 i torsdags så enbart 5-8v kvar nu,, vi hoppas på 5=)
v32
  • Så ja,, 2012 kommer ju bestå va massa löööve,, Våran lilla ängel E kommer komma till världen,, längtar som sjutton nu,, vill bara snuffa bebbe=).. Massa Bröllope,, varav jag ska vara tärna på ett så de blir hård banting här,, Men lyckades ju gå ner sammanlagt 38kg på 1,5år så jag ska nog lyckas gå ner en del innan sommarn=) Ett förhoppningsvis underbart år i alla fall=)
Så jaa,, Gott nytt på er alla=)

Oppsi,,

God kväll..
  • Inte skrivit så mkt ser jag hehe,, men har vart fullt ös,, i alla fall idag=) Jerry har ju jobbat igår och idag,, imon skall han oxå jobba först på dan sen även natten,, Men men i nuläget är varje slant som rullar in guld! haha..
Igår hade jag och Mio en hemma dag,, vi lekte nog med varenda leksak i hela lägenheten,, Vi firade ju Jul hos min pappa i måndags och där fick Mio en till gitarr eller en uckelele (vet ej hur de stavas) så nu har han 3gitarrer en i varje storlek=) haha
  • Vi var även ut en stund igår,, men de blåste kallt och efter andra gången Mio busa med mig genom att springa ifrån mig så gick vi in=),, Ja för jag fick ju springa efter,, och inte nog med att varje kroppsdel värkte så ville jag inte bjuda mina grannar på fler skratt=)
Busungen!
Idag har det vart full rulle,, kl 10 bagav vi oss mot Hisingen för fika och bus med Familjen Löfgren/Marklund.. Mio och Maya lekte som aldrig förr och var riktigt busiga haha,, jag fick sniffa på bebbe Melvin som var såå goo.. log hela tiden förutom när jag höll honom=) haha jaja alla kan inte avguda mig=)
  • Sen åkte jag och lämna lillen till hans moster Cassan, så ja kunde handla lite.. vi skulle iväg på eftermiddan så fick handla själv=(,,
Sen var de bara hem i med mat i magen och sen hem till min mormor för fika och träffa hon som sydde om min bröllops klänning.. Det var mycket trevligt=),, Men nu skriker kroppen, så panodilen är i magen och soffläget är intaget..
  • Imon ska vi på till Mios astma läkare,, får se va de säger nu,, har ju fortfarande inte fått nån "diagnos" så man vill ju gärna veta vad lille man har?
Köss!

Fyndat på rean=) ja de finns ju inte så mk...

img_3058 (MMS)

Fyndat på rean=) ja de finns ju inte så mkt jag kan köpa just nu hehe


Annan dagen

God morgon... Bloggar från mobilen här.. Just nu sover fortfarande killarna jag kan inte somna om=( men Mio vaknar nog snart... Igår vart de full rulle igen börjar verkligen kännas i min kropp nu kan jag säga.. Inte mycket rörelse så men stress hit o dit.. Men de är ju de julen skall innehålla=) Jag och syster åkte o hälsa på pappa i sin nya lägenhet.. Den var riktigt fin, han har smak min far=) Där ska vi fira jul idag, med pappa, farmor, farfar och lillebror=) Så mer paket till Mig (Mio) hehe... Mio lekte för fullt igår först med hans nya gitarr, men sen var det de nya köket som gällde, han laga melon i ugn till de fick vi micrat vatten mmm så gott=) Sen börja han även leka med dockan, den hade ju bajsat jag höll på o dö av skratt när han lukta dockan i baken! Haha om "luktar" kunde döda såg de ut som ungefär haha.. På kvällen kom Daniel hit o vi mumsa gotta som bestod av, chips, dipp, mormors små kakor, Alladin askar och glass=) och så såg vi på Blitz. Helt okej film, lite trög i början men sen kom den igång=)


Mio över på bebis=) hehe.. Men de krävs ga...

img_7195 (MMS)

Mio över på bebis=) hehe.. Men de krävs ganska mycket mer övning för han va ganska hård hänt när de skulle bada o även vid blöj byte hehe..


Nu jäklar skall det lagas mat=) Visst är k...

img_1187 (MMS)

Nu jäklar skall det lagas mat=) Visst är köket fint? Mio älskar de=)


Fullt ös direkt på morgonen=)

img_3776 (MMS)

Fullt ös direkt på morgonen=)


Mios jular...

Moster Cassan och Mio julen 2009
Mammas lilla sjukling, julen 2010
Mio julen 2011
Nästa år har vi 2barn på jul,, känns helt overkligt! Såå underbart!,,,

Julafton,,

God kväll & God jul gott folk!
  • Så då var julafton nästan över,, fullt ös hela dan,, Vi började redan på morgonen, vi hade ju ställt ut gröt till tomten,, och mycket riktigt så hade tomten vart här inatt och mumsat upp gröten=),, Mio hade ju även fått både choklad och ett paket i sin strumpa=)
Sen fick Mio öppna de flesta av våra paket här hemma då han ändå skulle få så mycket på kvällen..
  • Sen var de bara in i duschen med allihoppa och sen bar de av,, Hem till Jerrys moster och man.. där bytte vi julklappar och fick morgon fika=),,
Sen åkte vi hem till mamma.. Detta var ju Mios riktiga första jul kan man säga,, han var ju bara 3mån första julen, och förra året var vi ju sjuka=(.. Så de var mkt spännande att se hans reaktion på tomten,, jag var helt hundra på att han skulle bli rädd.. Men icke sa nicke=)
  • Han sa direkt
*Tarren tomten? Mio spela tarren* så skulle han spela gitarr,, men vi lyckades överatala han att hjälpa tomten dela ut paket istället,, dock blev han lite förvirrad när man sa tex God Jul Gabriella önskar mamma så visste han inte om de va Gabban eller mamma som skulle ha paketet haha..
Mio fick massa grejer,, men han lyckades gissa på vad som var i ett paket så efter han öppnat de så vägra han öppna några mera haha
Haha japp va kan detta vara?!
En egen liten gitarr med gitarr väska till=)
Som han spela,, och in och ur väskan haha,, going! Nu kunde ha tom ha gitarren på ryggen som sin idol, Gitarr fröken på dagis=)
  • Men han fick även, ett kök=) lägger upp bild imon när de är upp monterat=) sen fick han låtsas mat såklart, en kaffe bryggare, en snowracer, massa kläder, böcker och En docka=) haha japp så han kan öva inför lilla systers ankomst=)
Tjocka mammsen men en trött kille=)
Sen blev lillkillen väldigt trött,, han har inte sovit middag på 3dar nu haha,, tror han blir lite speeadad av alla dessa mediciner,, så vi åt lite malta och sen packade vi bilen och åkte hem..
  • Just de! Jag och JErry fick ju med paket=),, Jerry måste vart göör snäll i år för han fick massa grejer,, han fick en Peak jacka av "tomten"=),, Per Morbergs kok bok, en äkta jutjärns gryta m.m,,,Han ropar här att de är gryternas Rolls roys haha
Jag fick massa bra jag med,, jag fick en shopping dag med min mor (som jag tänker lägga i april maj=), fick massa presentkort, av min mormor fick jag bla ett par stickande raggsockar=)
Japp vi alla tre är grymt nöjda i år=)
  • Mio somna på 2röda,, och nu ligger jag och Jerry i soffan mumsar ölkorv och kollar Svensson Svensson=)
Glad gubbe=)

Glad kille har fått choklad i strumpan av ...

img_9775 (MMS)

Glad kille har fått choklad i strumpan av tomten=) ställde ju ut gröt igår som aa tomten har faktiskt vart här=) Mio är helt lyrisk o ropar tack tomten medans han mumsar choklad=)


Dan före dan,,

God kväll,,,
  • Vart iväg hela dan och haft sen fullt upp här hemma med att få julfint=),,
Mios hosta blev betydligt bättre inatt=),, Han började hosta igen vid 21 och höll på från och till tills kl 23,, men fick aldrig något anfall så sätt.. EFter kl 23 har verken jag eller Jerry hört om han hostat och han sov fram tills min klocka ringde 7.45 (glömt sänka ljudet),,
  • Även idag på dan har vi märkt betydlig skillnad,, bara hostat vid ansträgning, men inga spyor=),, Sänkte antalet dose idag från 4ggr till 3ggr,, så nu får vi se om Denna natt blir lika bra=)..
Jerry va tvungen att fixa de sista julklapparna idag,, då passade jag och Mio på att frakta Jerrys ena julklapp till mamma hehe för att han inte skulle kunna lista ut vad han ska få=)..
  • Där stannade vi hela förmiddan,, sen åkte vi hem till pappsen=),, Och här hemma har vi städat för att få de jul fint,,
Vi har även ställt ut gröt till tomten haha,, vet inte om Mio kommer förstå,, men han ropade ut i mörkret *tomten, gröt* så tomten skulle komma=) sen fick han även hänga upp sin julstrumpa=)
Så här trött blir man tydligen av att dammsuga=)
Vi skall faktiskt INTE spela bingo ikväll.. vi behöver sova både jag och Jerry så blir bara lite mys framför nån film en stund sen bums i säng haha,,jaja viktigare är ju att va pigg imon=)
  • Glömde ju även säga att man gick ju in i v31 igår=) Så nu är vi nere på ensiffrigt! 9v kvar tills lilla E anländer=)
Nu mys=)

Utslagen kille....

img_9439 (MMS)

Utslagen kille....


Tuff natt, dag, kväll...

God kväll..
  • Vilken natt, dag och kväll ja,,, fy vad jag lider med lilleman!,, Igår precis när jag släckt av tn för att gå och lägga mig så börjar han hosta..
Och de slutar inte heller utan blir bara värre och värre,, till slut går jag in och jag hinner inte ens få han hur sängen innan spyorna väller ut=(.. Usch! Jag hatar verkligen och se han få dessa attacker,, han blir stel som en pinne, helt röd i hela ansiktet, slutar andas och hela magen späns,, även fast jag sett de 1000ggr så blir jag lika ledsen och nästan rädd varje gång..
  • Försöker lugna han,, tar av han pyjamasen och han bara skakar,, skakar av kyla och även rädsla,, man ser på honom när han är rädd..
Fick bädda ner han i soffan och satt på film för att ta hand om mig själv, hans rum och kläder.. hela mitt hår blev fyllt=(,,
  • Efter nån timma var han hyffsat lugn och hostfri,, men han ville såklart sova inne hos oss vilket han får..
Kl 1.30 börjar han hosta IGEN,, men denna gången är han så trött själv att han orkar inte ens sätta sig upp,, jag försöker få han att sätta sig upp och dricka men innan jag hinner få upp han spyr han liggandes i hela vår säng,, trots att han e genomblöt säger han bara "sova sova" mellan snyftningarna,, Åhh vad jag lider med han!
  • Va bara att byta kläder m.m igen,, Sen fick Jerry gå upp med han på soffan så Mio kunde sova mer sittandes och de funkade faktiskt,,,,
Så idag har vi proppat han full med astma mediciner,, däremot fick han nån konstiga hypad reaktion på medicinerna,, han var överallt och gjorde massa konstiga bus, lyssna inte för 5öre,, men eftre 3tim blev han helt utslagen istället...
  • Så jag trodde han skulle somna lätt,, vilket han gjorde,, han bara läsa 4sidor i Pippi boken innan han sov,, gick ut,, tog 10min sen börja han hosta igen,, Till slut tog jag upp han och då kom de igen,, spydde ner soffan,, så tur att vi ska få en ny i januari haha,, Men efter att få lite mer aromir, plus en hela flaska saft (pipmugg) så verkar de nu som han somnat in gott..
Nu får vi se hur natten går,,
  • Jag själv mår som ett ruttet päron,, knappt nån sömn, ryggen värker,, sammandragningarna har avlöst varandra hela dagen pga stress,, samt oro,, huvvet sprängs nog snart,, så ja ska väl försöka ge mig på att sova,,,,

När man är sjuk för man öppna en för tidig...

img_3274 (MMS)

När man är sjuk för man öppna en för tidig julklapp=) En Blixten Mqueen stereo blidde de..mio blev super nöjd och har dansat som sjutton hela förmiddan=)


Då var det dags igen då,,

God kväll..
  • Somna som en klubbad säl förut på soffan,, vakna med världens dregel pöl på armen haha måste ha sovit sten hårt=) Men gött var de,,
Hämtade sedan lilleman som ni kan se neden ärv sin mors konstnärliga talanger=)
  • Däremot sa dem på dagis att han hostat mycket där med idag=(,, Jag har verkligen in i de sista försökt att inte börja ge lilleman några mediciner,, ville så gärna att han skulle slippa allt detta igen=(,, Men vi har ju hört skillnaderna dessa dagar de är inte den typiska "förkyldnings hostan" utan japp,, de är "astma hostan" som sakta men säkert börjar komma tillbaka=(
Så de var bara hem och leta i skåpen efter mediciner och inhalator,, Trodde Mio skulle bli hysterisk men efter att jag visat hur vi skulle göra och hur vi skulle räkna, så fick han först "ge" mig lite och sen var de inga problem att ge honom så länga jag räknade hög för han=)
  • Vi började "bara" med aromir och fluide idag så får vi se,, förrsa vintern gick han ju på 4mediciner dagligen,, men jag hoppas vi slipper detta i år,,
Förra året var riktigt tufft,, mest för Mio,, ambulans färd, sjukhus besök, övernattning you name it,, man börjar få lite flash backs men nu ska vi inte tänka så,, Mio är äldre nu han förstår mer,, han förstår oftast haha att han måste lugna sig,, han ber om vätska så jag tror detta år kommer bli enklare,,
The fula duck is back! grrrr!
  • Imon är i alla fall sista dagen Jerry jobbar sen är han lång ledig=) i alla fall tom måndag hehe..
Sen ska jag ha lilleman hemma i mellan dagarna,, så måste boka in lite grejer för att hålla oss sysselsatta,, hoppas bara ryggen orkar med,, men är lättare när Jerry jobbar dag i alla fall=)..
Nu blir de sängen!

Min lilla älskling har pysslat så fint på ...

img_0862 (MMS)

Min lilla älskling har pysslat så fint på dagis=)


Nåldyna,,,

God förmiddag,,
  • En sådär dag idag då,, Inte sovit inatt typ,, de är väl nu de börjar,, kommer ihåg att jag hade sömn problem i slutet med Mio med,, sen slog jag nog rekord i toa besök inatt med,, tappa räkningen efter 4ggr,, så har la i stort sett vart vaken sen kl 2 inatt,,,
Tänkte sova en liten stund innan de är dags och hämta lillen,,
  • Var hos akutupunkturen förut,, berättade och i söndags så japp då fick bli nålar i både ben, rygg och rumpa idag,, kände mig verkligen som en nåldyna så vi får väl se nu då..
En annan kul grej,, vår data har börjat krångla så här lagom till jul och allt,, skulle kosta oss 500kr bara för att de skulle säga felet och sen skulle de ju kosta och laga den,, bläää,, inga pengar vi har lust att lägga nu,, så får hoppas på att de håller ett tag till.. Vi har ju en Mac som bara dör ibland så om någon vet vad de kan bero på så säg gärna till=)
Nää sova var de va,, gäsp!

4dar kvar=)

God kväll..
  • Japp bara 4dar kvar till Julafton=).. Jag kom på varför jag längtar så idag,, inte för att jag ska få massa paket utanför att se hur Mio kommer uppskatta julen,,  inte bara paketen haha för dem vet jag att han kommer uppskatta men mer hur han är när tomten kommer, och all maten m.m.m..
Han e så söt nu,, idag gick han fram till granen så säger jag "Mio vad har mamma sagt om paketen?" Då svarar Mio "Mio bara tittar" haha så satt han där och titta en stund sen gick han=) goding!
  • Han hade inte sovit nån middag idag så han va väääldigt trött,, somna på 2sek,, brukar ju oftast springa upp några ggr nu på kvällarna men idag somna han under tiden jag läste bok,, när boken va slut öppna han ena ögat spotta ut nappen för att få en puss sen vände han sig och somna haha=)
Höll på att somna redan kl 17 hehe,, men fick mutat han med glass=)
Japp,, Ska snart sova,, inte sovit så bra inatt,, haft en vilding i magen och en blåsa som måste tömmas typ varannan kvart,, haha,, aa de är verkligen en utav de jobbigaste grejerna med en graviditet,, gå på toa!! Allvarligt asså,, skulle lika gärna kunna ställa in resesängen på toan haha=)
  • Imon ska vi handla, julhandling,, vi ska ha hand om gotte bordet och även brödet på julafton=),, Så blir att shoppa gotta imon,, sen ska jag till aktupunkturen,, ska berätta om i söndags och se vad hon tycker,,,
Nää om man skulle krypa till kojs nu då,,

Mammas Goa kille=)

img_8917 (MMS)

Mammas Goa kille=)


Jullunch

God morgon,,
  • Kan börja att berätta att de snöar ytterst lite här i Kållered just nu hehe,, Men de lär inte lägga sig allt för mycket,, och jag tror de kommer regna på lördag,, hehe Sorry!
Mår lite bättre idag,, har fortfarande lite träningsvärk i bena men inte som igår=),,
  • Men ett tip,, Ät INTE glass typ 30min innan läggdags,, jäklar va lilla E satte igång,, tog mig över 1tim att somna,, trodde seriöst fötterna skulle ploppa ur magen ett tag haha,, De är verkligen en vilding som ligger i magen=)
Idag ska jag på jullunch på jobbet=),, mmm julmat tackar man ju inte nej till=),, Samt alltid kul att träffa lite folk, när man går hemma hela dagarna,,,

Cars?Bamse?Spiderman?Hello Kitty?

God kväll..
  • Mår faktiskt lite bättre,, låg ju o sov större delen av förmiddan.. benen är la sisådär,, men så länge jag slipper de där "sjuka" illamåndet så är jag nöjd just nu..
Mio hade charmat fröknarna idag,, han säger så mycket roliga saker och ibland undrar man ju om han verkligen förstår vad han säger? haha Men en diskussion han haft med sin fröken var;
Mio *Bebis fast*
Fröken *Är bebis fast?*
Mio *Mm bebis fast mammas mage*
Fröken * Ja ha, längtar du efter bebis?*
Mio ler stort *Jaa de klart*
Haha goare unge får man leta efter=)
  • Men nu till mitt problem,, har yttrat mig en gång tidigare om detta fast på face,, tydligen har inte inköparna till HM och Lindex hört mig för de forstätter att köpa in enbart kläder med,, Cars, Bamse, Spindelmannen m.m.m.m på,, Eller så står de om nåt Amerikanskt fotbolls lag eller skola?,, Men hallå,, varför ska Vi i Sverige springa omkring med nån Amerikansks skolas logga på?
aa detta vet jag inte var det är men why?!
Fine,, Mio tyckte de va skit kul i lördags när vi va inne på HM och han fick syn på alla Blixten Mqueen kläder,, han gapa av förtjusining och ville köpa allt!!,, Till slut gick han med på att bara köpa en vatten flaska med Blixten på haha för 29,90 rimligt pris tyckte mamma..
  • Men visst kan ha få ha på sig en Blixten tröja m.m nån gång typ hemma som myskläder,, men varför gör dem nästan enbart sånna kläder nu?!..
ICA maxi har tom snyggare kläder än HM och Lindex just nu!,, Gaaah blir tokig,, och när Lillan kommer ut då vet jag vem jag kommer få tampas emot,, den där jäkla katten!,, Hello Kitty!,, grrrr
Gör lite mer fräcka, vanliga kläder tack!

Förkyld...

God morgon,,
  • Känt att nåt vart på G i några dar nu,, och idag bröt de ut,, snorig till tusen, ont i halsen och mår sådär jobbigt illa,, så japp då välkommnar vi mr jul förkyldning=(..
Mio va lite täpt i näsan han med men ändå pigg så får se hur han mår efter dagis,, var ju sjuka hela förra julen men kommer de nu så hinner vi nog bli friska tills lördag=)
  • Såg på Tomten är far till alla barnen igår,, Jerrys jultradition haha,, Den är ju sjukt rolig,, men samtidigt så tänker man ju att de finns faktiskt dem som har de så nu förtiden,, eller aa inte som i just filmen men som har typ 15låtsas pappor m.m.m.m tykcer fortfarande de är helt sjukt,, skrev ju ett inlägg om de för ett tag sen,, folk borde änna ta sig i kragen ibland asså..
Vakna även upp med nån konstig känsla i låren,, har typ träningsvärk till tusen?,, och så jädra mycket gick jag inte igår haha,, Men blir i alla fall hemma från gymet idag mår verkligen inget vidare.. Typiska är ju att Jerry jobbar kväll denna veckan så får ju ta hand om lilleman själv på eftermiddagen/kvällen,, vi får väl se hur de går idag..

4 advent,,,

God kväll..
  • Ska göra en snabb resume om helgen för jag har ju vart lite slarvig med uppdatering=),, I fredags hade vi pepparkaks bak här, med Felicia och Daniel=),, Mio va la sådär intresserad,, dock va degen väldigt god tyckte hans mamma=),,
Igår då,, Full rulle,, först grann besök av Denise med barnen,,, såg ut som en orkan dragigt fram i Mios rum tror inte de va en enda leksak som låg där den skulle=),, Precis som de skall vara,, haha och vi fick ju dricka kaffet i fred=)
  • Min kära mormor fyllde år igår med,, Så fick bli en fika hos henne också,, mkt trevligt=) Sen fick lilleman åka med mormor och Ove hem och sova där=)
Jag och älsklingen tänkte glutta på film och äta gott,, räkmacka & marängswiss blev de ja,, Men där måste jag säga,, Jerry är grym i köket! Han lagar skit god mat och har massa fantasi,, MEN marängswiss de kunde han INTE!!,, Jag ljuger inte om jag säger att jag fick en liten sked, och sen en halv LITER grädde! haha,, nää lämna swissen till mig babe hedanefter=)
  • Sen kollade vi på filmen Drive, den va bra,, ingen Melle film men helt okej,, men sjukt rå haha
Värd att se i alla fall=)
Sen börja vi kolla på Captain America,, INGEN MELLE FILM!! Jag somna i soffan=)
  • Mio tog såklart sovmorgon till 8.40.. va e de med mammas hus asså? ska lätt köpa de när de flyttar nån gång haha,,
Vi hämtade en glad liten kille fram mot förmiddan och begav oss hem till Joline på advents mys=),, Var mycket trevligt och Mio showade som vanligt=)
  • Innan vi åkte till Joline var vi på ICA en sväng,, började då få känningar i benet igen,, hade ju jätte problem med de för nån månad sen,, men de försvann med aktupunturen,, så förra veckan bytte ju vi position på nålarna och ikväll när vi kom hem small de!,, Nu kan jag knappt stödja på benet igen=(..
Ska till aktupunkturen på onsdag så ska prata med henne och se då,,
Mio kör bil på ICA och säger "Tuuut tuut" till alla tanter som vägrar flytta på sig=)
Yes,, helgen var det ja,, 1v kvar till Julafton=),, Nu mys med gubben!

Mios första möte med tomten=) Han stod lit...

img_2626 (MMS)

Mios första möte med tomten=) Han stod lite avvaktande först, men när tomten tog fram en liten påse då sprang Mio fram haha så de ska nog gå bra med tomten på lördag så länge han har klappar=)


Snö? Frost?

God morgon,,
  • Allvarligt?,, Jag förstår att folk är helt dessperata av att få hit snö,, För ja jag håller med om,, ingen snö ingen julkänsla och bla bla,, men hur dessperata får man bli? Kan man kalla vad som för snö?
Här möts jag av facebooks statusar som "åhh snö" " typ 10st sånna liknande,, jag ligger då med ner draget i sängen och tänker,, "Åhh mys med snö" går upp, tar på mig mina läckra brlls ställer mig i köket,, och vad ser jag?!
Detta?!,, Kallar ni detta snö?,, När inte ens hela marken är vit? Inte ens gräset!!,, Detta kanske hade vart snö för dem i Afrika som aldrig sett snö.. Men för oss i Sverige?,, Nää de är inte ens "lite snö" de är FROST=)
  • Kan vi inte bara enas att snön kommer när de känner att den är redo? Istället för att lura stackars människor som ligger varmt och gött i sina sängar att ta sig upp för att de känner ett sånt starkt behov av att titta om de verkligen är snö?

Barnfria, lördag

God kväll.. full rulle idag så inte hunnit skriva nåt om mitt spännande liv,, sorry!
  • Kan börja att berätta om natten,, för er som inte vet bor vi på våning 1, utanför mitt och Jerrys sovrum finns en parkbänk som är väldigt populär på helgerna för bla fulla ungdomar, alkisar eller rökare..
Ibland har de bara stannat och tagigt aa en cigg,, men inatt först vakna jag av en tjej som stod och skrek typ "fucking fucking bllaa blaa",, sen börja de,, de satte sig på vår parkbänk,, och börja ha ni vet de där sentimentala kärleks snacket man har när man är full..
  • Nämnar inga namn men hon sa "Men *peeep* titta i mina ögon, titta på mig, jag gillar dig som du är när du är,,, o yadayada* han svara *mm men jag har typ inga kompisar yadayada* efter ca 20min av deras drabbel babbel fick vi nog,, så Jerry öppna fönstret och sa snällt "Ursäkta men vi sover här",, Sov så gott svara dem och gick vidare hehe
Ja jag fick väl igen för alla gånger jag sprungit och gapat på fyllan bland lägenhets hus,, men ändå!!,, Eftersom detta nu hänt några gånger planerar vi att göra nåt busigt hehe,, Antigen kleta in den jäkla bänken i nåt gottit, eller sätta upp skylt "nymålat".
  • Eller starta "Melles psykolog studio" vilket betyder att jag tänker dyka upp med saft och bullar och erbjuda dem min hjälp att prata om deras fylle problem,, vi får se vad vi väljer!
Eventuellt låtsas att jag måste vattna blommorna kl 5 på morgonen och råka spilla vatten ut genom fönstret som måste öppnas...
Mer om gårdagen och dagen/kvällen skriver jag imon för vet ni! Jag och babe är barnfria=),, Vilket betyder för en snart höggravid (vet inte när den gränsen passeras) att de blir film, räkmacka och marängswiiiiisss=)

Mio sjunger=)


Pepparkaks bak=)

img_9945 (MMS)

Pepparkaks bak=)


Fredag,,

God middag..
  • Vakna med ont i halsen i morse=(,, inte kul,, klarat mig från alla dagis sjukdommar de senaste,, men nu verkar de som nåt satt sig där inne,.. Jerry klagar oxå på ont i halsen,, de har han dock gjort i några månader nu,, ont i halsen, snuvig, konstigt,, you name it Jerry has it all=),, Nää elak jag var nu haha
Men idag är de i alla fall fredag=),,, Snart kommer killarna hem,, då blir de lite lunch och sen bak dags=),,
  • För övrigt idag har ja bara vart på aktupunktur,, va så trött så jag somna haha,, orka somna med massa nålar intryckta i ryggen,, men men är man trött så är man=)
Typ så här=)

Helg,,, imon=)

God kväll..
  • Tro de eller ej man jag lyckades ta mig ur soffläge förut, bytte säng kläder och damma de mest synliga,, gick ett varv med snabb dammsugarn,, de fick räcka för denna veckan,, Nästa vecka kan Jerry hjälpa så de blir de mer grundlig städning=) Trots att han HATAR att städa! haha
Helgen är full med roligheter,, imon kommer Daniel och Felicia hit och vi ska baka pepparkakor,, jag stanna till vid coop förut och köpte en kavel till lillen ju. När jag visa Mio den sa han förtjust *åhh en navel* haha,, mammas hjärta=)
  • Sen på lördag fyller min kära mormor år,, så då blir de ju ett besök till "Baggan" som Mio kallar henne,, sen ska Mio följa med mamma och ove hem och sova så jag och älsklingen kan ha lite kvalitetstid haha,, Kommer sluta med att båda däckar i soffan.. men ack så gött och sova längre än till 7.30 på söndag morgon=)
Skall även fixa en grej imon,, hihi som är hemlig,, inför jul får man ha MASSA hemligheter=)
  • O japp.. söndagen då skall vi till fina Joline på adventsmys=),, Nicole och Anna skall också dit alltid lika kul att träffa mina gamla goingar=)
Japp rolig helg som sagt,, Hoppas bara ryggen, magen och psyket pallar med=) Men de kan väl inte annat när man kommer ha så mycket underbart folk omkring sig=)

Magen v30=) boom boom!

img_9958 (MMS)

Magen v30=) boom boom!


v30

God förmiddag,,
v30 idag wiee,, nu börjar tha count down!,, 10v kvar helst bara 7v,, som de känns nu och känts ett tag så känns de som ja kommer föda tidigare.. dock så räknar jag inte med de alls för man vet aldrig kan lika gärna gå över 2v=(,, Men alla dessa sammandragningar och små förvärkar som håller på så känns de som ja kan föda redan imon haha,, vilket jag absolut inte vill,, men men ställer inte in mig på nåt,, men hoppas kan man ju=)
  • Sjukt grått väder idag,, verkligen mörkt ute ju?,, Idag är de egentligen städ dag hemma,, ja vet jag ska inte städa,, men dammet flyger inte iväg av sig själv.. Men jag har fruktansvärt ont idag i sidan på ryggen? Så än så länge har jag bara satt på diskmaskinen,, får se om de ens blir nån dammaning,,
Åkte och köpte pepperkaks deg efter jag lämnat Mio, för imon skall vi baka pepparkakor=),, Köpte även en liten kavel till Mio,, Får se hur detta ska gå,, då han titta väääldigt mycket på Pippis jul så han kanske vill baka på golvet=)
  • Slänger upp bild på magen senare,,

Idag lyckades jag=) blev riktigt gott=)

img_3461 (MMS)

Idag lyckades jag=) blev riktigt gott=)


Lite bättre...

God förmiddag,,
  • Idag är en lite bätte dag faktiskt=),, Lilleman sov hela natten i sin säng, hosta väl till 2-3ggr bara och jag fick tom väcka han 7.40=) Underbart!,,, Sen var han på strålande humör hela morgonen,, fram tills dumma mamma skulle bryta rutinen om snutten...
Mio brukar alltid få ge snutten till "Harry" hans nalle innan vi går,, men jag tänkte tvätta den idag så jag tänkte att han skulle få lägga den i tvättmaskinen,, och visst de gjorde han och han fick trycka på knapparna.. Men sen när vi väl skulle gå!,, Ojojoj han blev helt hysterisk för han skulle ha ut den jäkla snutten,, Harry skulle ju ha den!! haha shit asså,, till slut fick jag mutat han med en pepparkaka så tog han på sig=) Så de va sista gången jag bröt en morgon rutin hehe
  • Men sen var han på strålande humör hela vägen till dagis=)
Sötast i världen=)
Sen var de dags för aktupunktur,, Hon skulle ju ändra nålarnas position men pga renovering hitta hon inte sin bok=(,, Så fick bara några nålar.. så på fredag ska jag få mera,,
  • Idag har jag planerat en middag jag inte kan misslyckas med=),, Hoppas jag haha,, men som sagt,, De är ju Jerry som står för matlagandet här men när jag är hemma så här så blir man ju rastlös och man vill ju försöka,, Så idag ska jag allt lyckas med nåt gott.. återkommer med resultat=)
Nu inta soffan innan busungen och gubben kommer hem=)

Fick väcka en trött liten Fis i morse.. Fö...

img_5840 (MMS)

Fick väcka en trött liten Fis i morse.. Första gången på 1v han inte vaknar innan kl 7. Tror jag bara hörde han hosta 2-3ggr inatt så klar förbättring=) han va även på strålande humör i sjöng o dansa hela morgonen! Älskar dig mest av allt min lilla going=)


Lucia

God kväll..
  • Ja dagen fortsatte att suga haha,, nää men tänkte försöka ge mig på att laga god mat till mina killar,, misslyckades totalt,, visst hade aldrig gjort denna rätt än men blev bara en enda sörja,, Försökte ge mig på att göra jambalaya/saffrans ris a la Melle,, blev typ gröt hehe=(,,
Ja sen slog jag in alla julklappar eller a några till finns de,, la under granen för att få lite mer julstämmning,, och de har faktiskt gått ganska bra med Mio,, Han va på dem 2ggr,, men sen lyssnade han och nu rör han dem inte,, så får hoppas de fortsätter så..
Den gladaste tomten i stan=) hehe
Blir sängen tidigt idag i alla fall.. Imon ska ja på aktupunktur igen,, hon ska sätta nålarna annorlunda nu för att se om de hjälper istället.. men som sagt,, jag har änna tappat hoppet över att de kommer bli bättre innan jag föder.. Men men ja är villig att testa alllt=)

Första klapparna under granen=) dock fick ...

img_4538 (MMS)

Första klapparna under granen=) dock fick dem såklart inte vara i fred när liten kom hem hehe men med hot om att gå o lägg sig har han nu lämnat dem i fred för stunden=)


Tredje..

God förmiddag..
  • Tredje dagen allt känns piss..Denna graviditet som känts så bra innan,, visst alla smärtor m.m.. men inte vart så här som jag är nu,, allt känns skit.. Visst ryggen blir bara värre och magen gör ont varje dag sa allt hör väl ihop..
Har verkligen ingen ork till nåt.. Vill bara sova typ..
  • Mios hosta va lite bättre inatt,, han vakna inte förens kl 2 och den kändes mer "lätt" om man skall beskriva den så,, Men sen kunde ju inte jag somna om,, så låg vakna från 2-4.30 (då Jerry gick upp till gymmet) efter de kunde jag somna om. Men sen vakna lillen 6.45..
En bild från i höstas,, Mio är och matar kossorna=)
Han var så rolig i morse Mio när vi gick till garaget,, Så gick de en gubbe framför oss som öppna garage porten med sin nyckel.. Mio slänger sig runt mitt ben "Akta mamma, akta",, *Vad ska jag akta mig för?* "Bilarna" haha sötnöt,, han har verkligen koll,, samma är de när vi ska gå över vägen,, han är verkligen jätte duktig=)
  • Tur att han kan få en och led ibland då=)..
Så snälla ge mig lite positiv energi innan  jag helt och hållet blir en sån där bitter ***** som inte gör annat än klagar,, för jag känner att jag snart är nära att falla dit...

Lusse

God kväll..
  • Ja, Mios första lusse firande gick la sådär hehe,, Luvan va la på 5min sen åkte den av.. Och han ville inte sitta där framme med de andra utan mammas knä va de som gällde=) Men han sjöng för glatta livet ändå.. och huvudsaken är väl att han har roligt..
Trots att hans föräldrar hade sett fram emot att få ett kort på en liten tomte nisse=) hehe

Gina....

Det är vid sånna hära tillfällen jag bara vill bli SMAL igen hehe..
GINA

Vatten över hövvet

God förmiddag,, Skrev inget igår, hade ingen ork,, knappt ork idag heller..
  • Men men,, vad gjorde vi igår?,, Först var vi på morgon besök hos Patrik & Madde,, Sen åkte vi till frölunda torg en snabbis för att fika lite.. och sen åkte vi hem till mammsen och käkade middag..
Jaa hehe typ de.. Nää men inte vilat nåt vilket resulterat i smärta från hell!!,, Både i ryggen och magen,, Hade sjukt ont i magen igår,, sammandragningar och bara värk?!.. Försöker verkligen bita ihop nu för de e inte långt kvar,, Men 2,5mån av denna smärtan känns för mig som en evighet..
  • Imon ska jag till sjukgymnasten och vi skall diskutera vad vi ska fortsätta med,, Aktupunkturen har ju inte hjälpt så,, vi får försöka klura ut nåt annat.. men känns bara hopplöst nu typ,, lika bra att ligga i sängen än att ta sig ut då inget hjälper ändå,, Blääää..
Klart Mio oxå ska ha en *suppepase* goingen!!
Ja de är verkligen tur att man har denna charmknutte när man mår skit=),, han e så underbar,, säger så roliga saker så man dör..
Tex;
-Mio du har ingen mössa på dig?!
-Nää bara massa hår
När vi testade mössor i affären vilket han inte gillar utbrister han
-Näää passar inte Mio
Han e inte dum heller.. I lördags kväll satt han o åt macka så viskade han
-Mamma, chooklad
-Nää de är för sent för sånt nu
-Mamma, biilar (ahlgrens bilar)
-Nää de är för sent sen är allt slut med
-Nää mamma, titta skåpet (så log han brett)
Goa unge!
Sen skäller han på oss jämt haha,, Jerry tog en gurka med handen när vi åt middag,, Då utbrister Mio "Nej pappa, inte äta handen, stick! (bestick asså)
Och kastar vi saker till varandra säger han "Nää inte kasta" nää för de får man ju inte,, haha
Coolaste killen i stan=)
Det skall bli väldigt spännande idag och se han uppträda haha,, han ska ha lusse firande på dagis i eftermiddag=) Och han ska vara tomte=).. Sjukt att tiden går så fort..

Julklapps shopping=)

God kväll,,
  • Kan börja om Idol finalen=),, Amanda ägde ju hela skiten,, grymt bra=),, Har haft henne som en favvis hela vägen så var grymt nöjd=),, Jag satt med Jerry & Daniel och käka ostbricka,, och hade för övrigt nog den roligaste kvällen på länge haha..
Däremot blev natten sämre=(,, Mio började hosta igår kväll/natt.. Vid 23 vakna han pga hostan och spydde=(,, Såklart fick han komma in till oss och där har han sovit, men dock hostat hela natten=(,, Jag bävar verkligen för att de ska bli som förra året.. led nåt fruktansvärt med han,, så jag håller verkligen alla fingrar och tår att de inte ska bli som då!
  • Idag då,, Julklapps shopping stod på schemat=),, Vi åkte och lämna lille man hos Linda & Jimmy,, och sen åkte vi till Toys R us=),, Har nog aldrig handlat för så mycket där hehe,, Men de är roligare nu,, finns ju så mycket man kan köpa till lillen=)
Mio hade haft jätte kul hos Linda & Jimmy,, men var ganska trött hehe,, kan jag förstå så som dem busat=),, Så han däcka i bilen på väg hem,, så vi drog till Kungsmässan,, så Mio kunde sova lite... Träffa Daniel & hans syster,, tog en fika och kika lite i affärena..
  • Och ja jag kan säga att jag tog mig nog vatten över huvudet idag,, att gå omkring i affärer från kl 10-16 (några pauser) va absolut inget jag skulle gjort,, Nu ligger jag på soffan full proppad med värk tabletter=(,,,
Men de var värt de=),, hade en otroligt mysig dag med mina älsklingar=)

Lämna lilleman hos Linda & Jimmy, så ska j...

img_3655 (MMS)

Lämna lilleman hos Linda & Jimmy, så ska jag o babe shoppa loss på toys r us=)


snö?

God morgon,,
  • Ja de har vart tjöt om snö fram och tillbaka i flera dar snart,, ja tror sjutton inte vi får nån till Jul,, Är alldeles för varmt.. Inatt kom de tydligen snö men eftersom ja de är plus grader hann de smälta till morgonen..
På ett sätt vill jag självklart ha snö,, är ju mysigt och lillen älskar de,, Men för mig själv så hade de ju vart bra om de inte kom nån tills jag föder typ haha=)
  • Idag är det fredag i alla fall=),, Idol final,,, Najs najs,, Vem hejjar ni på?,, Ja hejjar klart på Amanda,, även fast jag vet att 1an går de alltid utför för så vill man ju ändå att de bästa ska vinna...
Såg på Schulman Show härom dagen också,, och där fick man ju reda på sanningen,, Att jurryn får faktiskt tips på vad de ska säga när de är elaka m.m.. Visst de hade man ju kunnat lista ut,, men nu fick man de svart på vitt=)

Så ikväll blir de ostbricka=)
Snart dags för aktupunktur,, Sista gången idag om de inte hjälper ska vi börja med tens...

v29

God kväll!,,
  • V29 är det idag jag,, tiden går verkligen sjukt snabbt,,, Läste igenom ett blogg inlägg från när jag var i v29 med Mio,, Och upptäckte en sak,, Med Mio fick jag ofta kramp i vaderna! Jag kunde vakna mitt i natten och de gjorde tvär ont och jag bara skrek så Jerry fick massera och ha sig,, Men de har "peppar peppar" inte hänt en enda gång än=)
De är mycket som är annorlunda med denna graviditet faktiskt.. Men jag kan inte avgöra om de är så eller om de är min livssitutaion som gör att denna graviditet är som den är osv..
  • Jag mådde jätte illa, var sjukt trött med båda två i början fram till v 13-14.. Med denna dam fick jag tom mediciner i början för jag klarade inte av att gå ur soffan typ.. Hade ju semester i början så verkligen kul semester=(,, Skulle ju åkt på honey mooon men den blev framskjuten..
Men sen släppte illamåendet båda gångerna.. Dock med Mio så fortsatte jag vara sjukt trött,,, Mitt hb var ju under 100 några ggr,, och var som högst 113 EN gång,, så jag var mycket tröttare med Mio...
  • Tycker mycket vad jobbigare med Mio,, de enda som är jobbigare nu är mina foglossningar,, Med Mio kom dem i slutet och då var jag ju ändå hemma på HP o hade inget barn att ta hand om,, Nu kom foglossningarna i v 16-17 nåt,,
Men sen tror jag att jag tyckte allt var mycket jobbigare med Mio, för att de va första gången,, Man visste ju inte vad en graviditet innebar, de enda jag hört var typ att man kissa mycket och fick stor mage haha..
  • Nu visste man ju direkt vad som skulle ske,, så man kunde ställa in sig mer mentalt,, Med Mio hade jag ofta down dagar då allt kändes piss,, De har jag faktiskt inte med denna donna,, De har hänt,, senast i tisdags hehe,, Men inte alls som med Mio.. Sen har jag ju Mio nu med som oftast är den gladaste och charmigaste unge i ett par skor=),,
O Jerry såklart som är den bästa man man kan ha=),, Så har mycket omkring mig som underlättar just den psykiska biten..
  • Men jag skulle ljuga om jag sa att denna gravv inte var jobbig!,, För den är sjukt jobbig.. Jag som annars är en väldigt aktiv ung kvinna=) orkar knappt laga mat.. Visst jag gör massa saker för jag pressar mig själv ändå för jag klarar inte av att ligga hela dagarna,, Men just för att jag pressar mig själv så ligger jag..
Men de värsta av allt,, de är att man känner sig som en sån jävla kass mamma ibland.. Mio vill leka och man orkar inte,, Han vill bli buren för han e ledsen men man orkar inte,, Den smärtan i hjärtat slår nog allt..
  • Men snart är de över!! Och de blir vi 4,, hur underbart är inte det då?
Men sen blir de inga fler barn från denna kropp i alla fall haha...
Tänk att man ska få en sån här liten gojting igen=)

Bröllops festen=)

Hej igen!,, Tyckte de var på tiden jag skrev om festen/middagen/talen m.m..
  • Japp jag och Jerry körde runt i vår gör läckra bil som var pyntad med massa vita grejer (vet inte vad de kallas) hehe,, Medans gästerna gick poängpromenad ner till lokalen..
Sen fick vi vår hemliga singnal när alla var framme, och då kom vi körandes=) Där möttes vi med champange och goda tilltugg=)
De hade ju regnat på morgonen så vi trodde de skulle bli lite halv taskigt väder.. Men icke,, De blev så varmt! haha.. Och fläkten i lokalen hade pajat så vi fick ju ha alla fönster öppna,, Alla var genom svettig haha men de hade sin charm ändå=)
  • Middagen/festen var kanon,, Kunde inte haft bättre toastmaster som fick allt att flyta kanon.. Alla tal var så fina,, och de va många som satt med tårar i ögonen=),, Precis som ett bröllop skalla vara=)..
Allt blev verkligen perfekt.. Här kommer bilder;
Italiensk buffe bjöd vi på=)
Toastmastern!
Tårtan som fina Mats gjort=)
Våran underbaring=)
Pappa & Mamma=)
Dukningen
Festprogrammet
Mamma håller ett spännande tal=)
Fina Linda!

Sötnosen!
Sen bröllopsdansen=),, Här var de Jerry som bestämde,, haha var la de enda som han fick bestämma=) haha.. Nää men romantiker som han är så ville han ha nåt som stod för oss.. Så vad passade inte bättre än den här låten då?
Vi är ju riktiga High school musical fans=),, Hade vi fått bestämma hade vi la sjungt alla låtar med haha,, Men så kul skulle vi ju inte ha de=),, Men vi älskar denna låten,, hur "töntigt" de än låter=)
Ja,, sen var de ju fest=),, Dock hade man ju en liten mage,, så man fick festa nyktert=),, Men de var en utav de bästa dagarna och 5månader senare är vi fortfarande lika lyckliga=)
  • Efter festen, tog jag och Jerry en taxi till Hotel Scandic på Avenyn,, Fick top floor och såg ut över hela stan=),,
Man siv riktigt gött den natten faktiskt=),,

Utvecklingssamtal=)

God förmiddag,,
  • Har ju glömt berätta om lille mans utvecklingssamtal jag hade i förr går..Det gick kanon=) Som vanligt.. Han är en kille som för de mesta alltid är glad, är med på allt. De säger även att han har en väldigt livlig fantasi och kommer på massa egna lekar.. Vilket är kanon=)
Sen pratar han väldigt bra för sin ålder med=) Så bara massa berömm=)
  • Det märktes verkligen i morse att han saknat dagis,, Inte ett enda gnäll.. Han åt sin gröt, tog på sig kläder, borstade tänderna och va verkligen super glad..
Väl på dagis hade han hoppat upp på en cykel och sagt "Hejdå pappa, Mio åka handla flygplan" haha nån har fantasi ja=),,
Goingen!

Sett lite mycket på Pippis jul kanske=)

img_9144 (MMS)

Sett lite mycket på Pippis jul kanske=)


Nu tänker jag..

God förmiddag,
  • Nu tänker jag faktiskt klaga rejält,, för vet ni? De får man göra ibland faktiskt,,
Igår var en riktig jäkla sket dag,, Inte haft en sån på sjukt länge, men de va nog många faktorer som spelade in.. Lille man var ju sjuk,, så natten till igår va nog den värsta.. han vakna runt 00.45 tror jag och ville "gå opp" öö nej,,Men efter att ha bråkat en stund var de bara att gå ut och lägga sig på soffan..
  • Där låg vi till kl 4 typ,, sen ville han faktiskt gå in och lägga sig,, puuuh.. Men med min rygg på en soffa mitt i natten i flera timmar var ingen höjdare..
Vakna klockan 8 och redan då kände jag att dagen var dömd från början..
  • På vägen till sjukgymnasten höll jag ju på att köra av vägen som jag skrev tidigare.. Och väl hemma sen värkte min rygg, mitt huvud, sammandragningarna ville typ döda mig.. Antagligen berodde detta på lite sömn och soffliggandet på natten..
Så igår ville jag bara ligga under täcket och böla hela dagen,, Mio var inte heller på sitt bästa humör.. Jag förstår han,, hans ögon var katastrof.. Så vi gick ner till BVC och fick salva igen.. Ipren funka ganska bra på han också,,
Ibland va han glad i alla fall=)
Så jag gårdagen vill jag bara glömma=(,,
  • Natten till idag vart mycket bättre,, inga feber attacker på natten utan vakna, kom inte till oss somna om,, gnydde till nån gång men annars sov vi alla till kl 7.10 i alla fall=)
Idag har Mio studie dag, så Jerry är pappaledig=),, Så de har vart iväg och fikat med Daniel & Felicia=)
Här klappar de en Isbjörn=) Goingar!!
Eftersom Mio får salvan nu så smittar han inte längre, och febern är ju borta så jag hoppas verkligen han kan få gå till dagis imon,,
  • Märks att han saknar de,, Igår satt han och måla "alla barnen" haha så peka han och sa alla kompisars namn=) Sötnosen!
Vår nya spis kom idag med=) WIee,, så jäkla nice=)
Den skall invigas om nån timme=)
Mio var ju inte alls pinsam när de kom,, De va ju två äldre herrar haha,, Mio säger *Hej gubben, kom gubben, gubben ha spis gubben* haha sen drog han fram gitarren och spela nån låt om nån gubbe,, och drog även av lite lusse lälle för "gubben" haha,, Tur han hade humor i alla fall=)

Nya spisen=)

img_5277 (MMS)

Nya spisen=)


Utslagen hjälte=(

img_3290 (MMS)

Utslagen hjälte=(


Jävla skit lastbilar!

Allvarligt! Är inte första gången detta händer.. Men första gången de händer när de är halt! Skulle till sjukgymnasten och ska köra ut på motorvägen, då kommer de en stor lastbil jag ligger lite före och börjar då såklart gasa för att kunna svänga ut framför.. Vad gör fanskapet då?! Jo han gasar med!!! Jävla idiot jävel!! Min väg tog ju slut fick ställa mig på bromsarna för att inte köra in i ett järn räcke i 90km/h!! O ja de va halt så jag gled och bilen krängde som sjutton!! Sen fick jag stå där ett jäkla tag innan nån snäll kunde släppa ut mig.. Hela jag skaka o tårarna va inte långt borta hade fan vart mos om inte bilen stannat i tid! Hatar lastbilschaufförer! De tror verkligen de äger vägarna....


Morgon?

Två timmars sömn än så länge... Mio vakna av Jerry vid 00.45. Skåll het=( fick komma till oss men vägrat somna vill bara "gå opp på offan" så 2.20 gav jag upp o nu ligger vi här o ser Lejonkungen.. Jerry går inte att få liv i när han jobbar kväll så han får väl sova då grrr... Får se hur resten av natten går annars får Jerry va hemma imon o vabba med lillen=( ögonen ser dock mycket bättre ut=)


Kalender,,

God kväll..
  • Japp då har lille man fått vara hemma hela dan,, hade feber hela morgonen/förmiddan och ögonen rann.. Tror dock febern la sig nu på kvällen, men får bli hemma imon ändå. På onsdag har han även studie dag så blir en kort vecka för lilleman,,
Jerry är ledig på onsdag med vilket är väldigt skönt,, Blir inte direkt lättare med tiden att ta hand om en 2åring samt ha grym foglossning,,, Men i vissa lägen har man inget val=(...
  • Var ju hos MVC idag, och min nästa tid är *hoho* nästa år=) hehe,, den 2januari.. När jag skulle skriva in de i vår kalender insåg jag att ojsan,, den tog visst slut där 31dec.. Vi har en väggkalender gjord på Mio bilder, och tycker den är så söt så har beställt en till nu för åt 2012.. Med nya bilder då såklart=)
Näst nästa år kommer de vara 2barn på varje bild.. Shit vad jag längtar tills vi har vår lilla prinsessa här,, Men de går nog snabbt,, v29 på torsdag wiiiie=)
Lilla prinsessan E=)
Idag blir de sängen tidigt,, inte sovit sen kl 3,, dock sov jag och lilleman middag ihop förut i 1,5tim.. riktigt behövligt för oss båda kan jag säga.. Men man vet aldrig hur han sover inatt..
  • Imon blir de eventuellt utvecklingssamtal på dagis,, kom på de nu på kvällen så får ringa och dubbelkolla med dem imon eftersom Mio var sjuk idag och är imon med..
Nu sängen om ca 15min=) Puss & Kram

Barnängen kakao=)

Måste bara hypa denna asså,, Köpte Barnängens handtvål kakao sist vi handla.. Åhh gud vad gott den luktar=) Helt underbar..
Såg nu oxå att den fanns som duschkräm=) Vilket blir ett måste vid nästa handling=)

Mvc

God eftermiddag, MVC besök var det idag ja.. Allt såg faktiskt bra ut, mitt hb låg på 113 inte världs bäst men sjukt bra för att va mig=) Var de högsta jag va uppe i med Mio under hela graviditeten med han. Sf måttet låg på 28cm fortfarande mindre än med Mio, men bara 1cm skillnad nu. Hjärtljuden låg på 150 och vikt uppgång 3kg sen sista (4v sen) så de va jag sjukt nöjd med=) Så bortsett från foglossningarna så har jag en perfekt graviditet sa min bm=) Frågade även om sammandragningarna men visste redan svaret.. Absolut ingen fara så länge de inte är regelbundna o gör jätte ont. Hade ju mkt med Mio o hon sa att man får mer av allt för varje gravv o de har stämt på mig, förutom hb som ändå legat över 100 hela denna graviditeten i alla fall=)


Gäsp! Vart vaken sen kl 3, då vakna lille ...

img_1262 (MMS)

Gäsp! Vart vaken sen kl 3, då vakna lille man o va jätte ledsen och skåll het=( o han ville tydligen "gå opp" då men försökte så han att somna om i vår säng.. Han slumra till nån stund men sen 5.50 va de kört.. Så nu ligger vi på soffan kollar Pippi.. Varm som sjutton är han oxå men tempen vägrar han så tänker inte tvinga han men kan tänka mig att den ligger närmare 39 idag=(


Ögoninflamation...

God kväll.. Upps! Bara massa sms inlägg de senaste=(,, Men haft fullt upp,, eller aa igår va ju bara en hemma dag,, men hade fullt upp med att klä granen och underhålla en liten kille=)
  • Mio fick ögoninflamation IGEN igår,, är typ 7gången på ca 7-8mån nåt.. Hans BVC sköterska säger att vissa är öron barn och vissa ögon barn,, så Mio är la ett ögon barn,, MEn hellere de,, Dock får man så mycket var i ögat att de ibland inte går att öppna stackarn=(..
Idag skulle vi ha lussbak hos Linda & Jimmy,, de gick väl sådär.. Mio var gör pigg hela förmiddan så vi trodde de skulle gå,, men när vi kom dit blev han ledsen nästan direk och ville bara hem=(,, Kände även hur han blev varm,, så efter första plåten fick vi dra oss hemmåt..
  • Så nu ligger han i sängen=(,, Med feber oxå då.. så blir inget dagis imon,, och heller inget besök hos astma doktorn,,
Däremot skall jag till MVC imon=),, Spännande,, mäta magen=),, Sist var för ca 4v sen,, då var jag 3cm mindre än vad jag var med Mio,, Dock känner jag mit stor som en val ändå=)
  • Nu mys med darling,, Blir Crispy chicken med tomatillio salsa o sallad mmm gottit=)
Jimmys fina lussebulle=)

Mammas lilla sjukling=( ögoninflamation o ...

img_8443 (MMS)

Mammas lilla sjukling=( ögoninflamation o feber=( blir hemma dag imon o inställt astma läkarbesök...


Lussebak i full gång hos familjen Sandh/wi...

img_6597 (MMS)

Lussebak i full gång hos familjen Sandh/widell=)


SMS-inlägg


Min lilla nisse berättar sagor med sina fi...

img_2674 (MMS)

Min lilla nisse berättar sagor med sina figurer från sin sagopåse=)


Granen=) Är inte så sne som på bilden haha...

img_2180 (MMS)

Granen=) Är inte så sne som på bilden haha. Dock blev jag lite chockad över den långa stammen nertill så fick dekorera den lite=) Kunde inte med att be Jerry försöka såga av den när ha slitit så med att få upp den=) haha de kan ni tolka som ni vill=


Tacokaos...

God förmiddag,,
  • Nu vet jag svarat för varför vi aldrig äter tacos hemma,, Tacos hos familjen Belin=kaos=) haha Men fan va kul vi hade ändå=)
Japp,, fredan igår bestod av taco mys med älskling, son och Daniel,, Först så hade ju jag gjort mat till en hel arme så stod ju skålar i hela köket haha,, Sen va de ju invigning av de nya köksmöblerna=),, Och Jerry är såå jäkla rädd om allt som är nytt så vi våga knappt titta på bordet=)
  • När vi köpte den nya bilen så gick han ett varv runt den varje gång för att leta efter repor haha,, Han är otrolig..
Men man kan inte vara "för" rädd om saker när man har barn,, Visst Mio ska inte sitta & högga med gaffeln eller liknande,, men va sjutton,, söla bör man annars dör man=)
Bjuder på denna=)
Idol,, Rätt person åkte ut,, Moa kan bara vara bra med sin gitarr annars är hon bara så tråkig att titta på,, Så nu är de Amanda jag hejjar på=),, VIsst går aldrig bra för 1,an men de är ju ändå en tävling så tycker den som är bäst ska vinna..
  • Idag gav vi oss ut i stormen och köpte oss en gran=), Den är inte riktigt färdig pyntad än,, grabbarna grus sten somna ju på soffan=)
Så får göra klart när de vaknar..
Bjuder på denna med,, Mio är verkligen livrädd för sånt här.. När dem är på.. Så fort den börja röra sig ropar han "Nää nää, Mio inte köra mera" stackrn,, hehe inte ärvt mina gener där i alla fall=)

Julgrans fix=)

img_5933 (MMS)

Julgrans fix=)


Gäsp! Mio vakna av Jerry i morse.. Stort s...

Gäsp! Mio vakna av Jerry i morse.. Stort suck.. Kl 5.45 är ingen rolig tid att gå upp.. O Mio var inte färdig soven märker man=(


Snajsigt värre=)

img_4628 (MMS)

Snajsigt värre=)


Bröllops poängpromenad=)

Fråga 1: Vad har Jerry & Melissa tatuerat in på ankeln?

1. Ett hjärta

X. Mios namn

2. Varandras initialer


 

Fråga 2: Vad gick telefonräkningen på, då de båda reste till Mexico?

1. 21 000 kr

X. 5000 kr

2. 11 500 kr

 

Fråga 3 :Hur många barnvagnar har Jerry & Melissa köpt totalt?

1. 2 stycken

X. 3 stycken

2. 5 stycken

 

Fråga 4 :Vad råkade Jerry ut för missöde på flygplatsen på väg hem från Mexico?

1. Krossad tequila flaska i bagaget

X. Förväxlad med en rockstjärna

2. Misstänkt för smuggling i tullen

 

Fråga 5 :Vilken är Melissas favorit film?

1. PS. I LOVE YOU

X. High School Musical

2. Sagan om ringen


Fråga 6: Hur mycket tar Jerry i bänkpress?

1. Stången

X. 80 kg

2. 110kg

 

Fråga 7: Vad var mios första ord?

1. Titta

X. Mamma

2. Pappa


Fråga 8 : Hur många gäster är inbjudna till dagens bröllop?

1. 53 st

X. 70  st

2. 68 st


Fråga 9 : Under svensexa och möhippa på Liseberg var grenen släggan med i 5-kampen?

1. Bara för Melissa

X. Bara för Jerry

2. Båda två


Fråga 10 : När flyttade Jerry & Melissa ihop?

1. 11 April 2008

X. 13 maj 2008

2. 28 mars 2008


Facit kommer imon=)


V 28

God förmiddag,, Dålig update när Jerry jobbar dag,, sorry.. men man får ju passa på och mysa när man kan=)..
  • Igår såg vi i alla fall på Baksmällan 2=) Grymt rolig,, dock är ju 1an bäst,, men 2an va grym som sjutton den med=)
För övrigt,, Går man in i v28 idag,, bara 2v kvar till nedräkning haha,,
It's only getting bigger=)
Var på IKEA idag i alla fall,, fick köpt en ny gardin stång så nu är de verkligen jul i vårt hus=),, Julgardiner i varje rum=).. Köpte även 2st röda små kuddar till sängen=)
  • Köksmöblerna kommer idag istället.. Idag kunde Jerry får hjälp av våran egna Handy man, Daniel så va lika bra vi väntade en dag till=),, Så i eftermiddag blir de stor kök,, Både Daniel och syster yster skall äta middag här=)..
Ska snart skriva ett sista inlägg om bröllopet,, men inte haft tid,, Däremot har jag fått alla frågor från poäng promenaden som jag nog lägger upp senare eller imon=)..
Puss & Kram

RSS 2.0