Varför lyssnar ingen!!?

Åhh nu är jag arg,, ledsen och arg,, Mio spydde nyss kaskader IGEN,, han spydde sjukt mycket,, det var som en fontän som vägra sluta.. Han spydde ner sin säng, köket, vår säng hela mig,, man kunde asså vri ur min tröja.. Som ni som läst min blogg vet så har Mio spytt mycket sen han föddes.. jag har alltid misstänkt reflux.. men efter ett besök hos BVCs läkare där hon endast kände på hans mage sa att nej han har inte de bebisar spyr,, så kunde vi inte göra annat..
Men nu får de vara nog.. 3ggr den senaste veckan har Mio spytt kaskader utan dess like asså..Nu var de som värst,, ringde i panik till Jerry sa att vi måste åka upp.. MEn Mio somna så vi ska vänta tills sen,, ringde BVC och prata in ett arg medelande för nu får de fasiken kolla upp detta.. tar hon inte mig på allvar nu då åker vi till östra dirket.. eller någon som vet nån bra barn läkare som tar en på allvar?
Mammas älsklingen varför ska du få gå igenom detta varje dag=(.. De e ju synd om han,, han e ständigt blöt på kläderna,, och bara att spy e ju inte så himla kul.. Han e liksom 6mån,, hur länge ska detta få pågå egentligen? Nej nu ska jag ta tag i detta,,
Hela lägenheten stinker nu,, han spydde ju ner sängkappan på våran säng så nu måste ju den tvättas också,, även jag får ta dusch nr 2 idag,,
Åhhh varför lyssnar ingen???,,
Mammas nyvakna lilla pojk=),, Han e så lik Jerry på morgonen,, Jerry får alltid jätte svullna ögon de får Mio med såå sött=)
Nää nu väntar jag på att BVC ska ringa nu ska de fasiken lyssna!

Kommentarer
Postat av: L8

Stackars lilla Mio. Man blir frustrerad när läkarna inte tar de man säger på allvar. Man går ju inte till läkaren för att man tycker det är roligt utan för att nåt e fel men de verkar tyvärr inte som vissa läkare förstår detta. Fy fy. Får verkligen hoppas de lyssnar denna gången. Kram!

2010-04-08 @ 09:33:36
URL: http://attol.bloggplatsen.se
Postat av: Clara

Usch, stackars barn!!!

Hatar läkare som inte tar en på alvar. Det är det värsta som finns (nästan).



Sv:Vart på landet och med kompisar:D

Läget annars då??

2010-04-08 @ 13:06:45
URL: http://innoncence.blogg.se/
Postat av: irina

"bebisar spyr" va dåligt! david spyr lite då o då o det e bara pyttelite. att kaskadspy ofta låter ju inte normalt. grr!

2010-04-08 @ 14:10:32
URL: http://gullebulle.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0