Dålig dag

Japp ingen bra dag idag som ni kanske märkt kvällen har vart lite bättre i alla fall=) Japp Mio vakna kl 14 på sin eftermiddags vila,, inte alls bra hur skulle jag kunna lyckas hålla han till kl 19 liksom hehe.. Så jag planerade in en promenad vid 15.30 tänkte han skulle ta en liten powernap då i vagnen..Så japp vid 15.30 tog vi på oss och gick,, han såg trött ut så jag fick hopp.. men efter 10min börja han,, gnälla,, men jag fortsatte gå,, gav han nappen några gånger.. men han böka och hade sig,, och till slut börja han ja skrika.. Men ja fortsatte tänkte att ja han e väl trött så han somnar väl snart men Nej han höll på att gnälla, böka, skrika i hela 30min,, då gav jag upp.. så vi gick hem.. jag var såå sur,, för jag hoppade träningen igår och tänkte att jag skulle få mig en promenad idag=( grrr..
Hemma så blev han glad i alla fall.. Fick tipset av Linda att jag kunde testa att ge han svag saft så han blev lite piggare,, vilket jag gjorde,, gav han pytte pytte men de hade värsta effekten shit vilken energi han fick haha,, Mamma kom på besök och Mio lekte som aldrig förr=)..Fick även i han lite fruktpure,, strunta i gröten,, har ju slösat en hel förpackning denne veckan och bara slängt hehe..
Så han var pigg och glad hela kvällen=).. Han var vaken från 14-18.40 riktigt bra ändå=).. Hoppas han sover bra inatt mammi neeed som sleep.
Gull ungen=)..
En annan grej jag upptäckte idag,, jag hade ju tänkt att spara alla leksaker här hemma,, eller a inte alla då men ni vet gossedjur som låter osv.. men upptäckte idag att alla e i stort sett ner spydda och man kan ju inte tvätta ett gossedjur med batterir i,, hmm grrr.. så nästan barn får få nya grejer,, synd om henne/han haha.. MEn de e segt ändå.. de kostar ju ändå pengar.. men men finns inget att göra åt det=(
asså hur länge äter barn på sina händer?? Mio har händerna i munnen jämt asså verkligen JÄMT,, han kommer inte ha några händer kvar snart hehe
Jaja,, imon e Älsklingen ledig sååå underbart=).. Så imon blir de familje mys dag för hela slanten.. På morgonen ska Jerry åka och sätta på sommar däcken,, Sen ska vi hem till Milla och Mike och mysa med deras lilla Charlie,, undra om man kommer bli bebis sugen igen då?? haha,, Sen ska vi nog åka och vecko handla.. sen får vi se.. hade velat ta en promenad i Slottskogen men tror inte min kära son tillåter detta=(.. Men vi får la se vad som händer=)
MYS!!
Nej nu blir de läsa lite bloggar hmm undra om jag ska rekommedera någons,,, Jag hoppas ni alla följer min gamla kompis blogg,, den e hemsk,, handlar om hennes uppväxt hur hon blev misshandlad och ingen trodde på henne,, och jag träffa henne varje dag i skolan utan att veta något,, usch e hemskt när man får reda på sånt i efter hand,, man hade ju velat hjälpa,,, läs Om Sarah,,
Nån annans blogg jag kan rekommendera hmm,, läser så himla många mest mamma bloggar då såklart haha här är en mammablogg har precis börjat läsa hennes,, Men den är rolig,, och hon skriver inte bara om sin bebbe haha som kanske jag gör=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0