Dagens fråga

Absolut inte,, Tycker vi ska vara glada att vi har några överhuvudtaget.. I tex USA Måste de ju nästan börja arbeta direkt.. Och här kan vi vara hemma hur länge man vill nästan beroende på hur man tar ut sina dagar.. Visst krånglar de som sjutton med FK men vi ska kanske tänka till lite ibland och tänka på andra länder där föräldradagar inte ens exsisterar..
Mer på MILF

Sorry

Inte haft nån tid att skriva så här kommer en snabb uppdatering från helgen=)
Japp,, på onsdan drog vi upp till Mollösund,, Linda och Jimmy med barnen kom ju upp.. Hade en riktigt rolig dag men fullt upp med barnen,, Herregud säger jag bara en 3åring en 1åring och Mio på 10mån shit pommes frites,, Vi var helt slut på kvällen haha Men de va roligt,, Barnen var överallt och tjöta och hade sig=)
  • Thilda e såå rolig,, Hon säger "Heeej" till alla som går förbi haha hon säger hej hela tiden sötnosen=).. Hon och Mio leker mer och mer för varje gång de träffas,, De var så söta på stranden,, Thilda satt och mata han med kex=) Love is in the air eller vad säger ni?? haha
Goingarna=)
Japp vi köpte även Mollö pizza som verkligen e svin god.. Dyr men väldigt god hehe.... Så en kanon dag helt enkelt=)..
De åkte hem på kvällen och Mio sov sin bästa natt någon sin,, Han sov från 19.30-6.30 utan ett enda uppvak,, Inte ens ett gnäll eller nåt.. Fick en chock när jag såg va klockan var,, hehe Han blev ju 10mån igår också=) Shit bara 2månader kvar till 1årsdagen,, Börjar få lite panik,, hallå vart e min bebis??,, Han gör så mycket nu
  • Kryper
  • Ställer sig mot möbler
  • Går längs möbler
  • Kan stå själv i några sekunder
  • Igår ställde han sig tom upp från sittandes utan att ta tag inåt=)
  • Han äter nu kex och bullar ja sånt som kan tuggas (vilket han inte kunnat innan alls)
  • Han har 7tänder
Japp jag kan la hålla på hur länge som helst hehe
Men men,, Igår då regna de ju så vi åkte till Göken,, Oruts gekås hehe,, Hitta inte så värst mycket,, lite till Mio och lite annan skit..
Åt en gör god räkmacka också hehe..
Sen var de bara hem och sitta inne hela dagen=(,,
Idag åkte vi hem,, Lämnade Mio hos mamma så vi kunde storhandla i fred=),, Och nu e vi hemma,, Händer npg inte så mycket idag,, Men imon ska jag till Madde och fira henne=) Wieee ska bli super kul=)
Nu lite bilder från Mollösund=)
Min heting=)

Efter en tuff natt packa vi våra saker o ...

Efter en tuff natt packa vi våra saker o åkte upp till Mollösund. Här e kanon väder o vi väntar på att Jimmy o Linda med barn ska komma. Kommer bli en kanon dag. Vi ska käka pizza sen mm den e dyr men svin god här uppe.


Dagens fråga

Denna tanken har slagigt mig flera gånger sen Mio kom.. Inte bara den utan vad händer om Jerry dör?.. Skulle jag klara att ta hand om Mio själv.. Asså psykiskt.. Massa sånna här hemska tankar har jag haft sen Mio kom..
Men okej till frågan.. Om Mio skulle dö.. Så vet jag till 100% att jag inte skulle klara av att skaffa ett till direkt.. Vet att många andra gör de för att gå vidare men för mig skulle de kännas som att jag försökte ersätta Mio,, Vilket är helt omöjligt.. Så Nej Jag skulle inte skaffa ett till barn direkt,, De hade nog dröjt flera år..
Bara tanken får mig att mår fruktansvärt dåligt.. När Mio var 4v och låg med dropp och hade urinvägsinfektion,, För er låter kanske UV inte så allvarligt.. Men för en 4v bebbe är de de.. Han hade närmare 40graders feber och åt absolut ingenting,, Han fick ha dropp och sov hela dagarna.. De var de värsta jag vart med om.. De dagarna vi var på sjukhuset var jag helt väck sov inte eller nåt.. Så hur jag skulle reagera om Mio dog vill jag inte ens tänka på.
Mer på MILF

Hemma igen

Japp då har vi flyttat hem idag igen då.. Tillbaxs till lägenhetslivet=(..
Mio ramla igen i morse=(,, Han ramla ner från soffan med huvudet före.. Vi hade koll men han var så sjukt snabb plus att mammas soffa e skinn soffa så han gled liksom,, Fick panik först men Mio skrek i högan sky,, Och de e ju positivt i just sånna händelser.. Han fick dock en stor blåtira på andra ögat haha så nu har han en på vardera öga hehe ser ut som han vart i slagsmål=(...
Japp Idag har jag stor städat i lägenheten,, Jerry, Mio och Mats e ute i Slottskogen,, Imon åker vi nog till Mollösund därför städar jag nu,, Fick panik när vi kom hem idag och såg hur de såg ut här,, såå nää ska alltid städa innan vi ska sova borta så man kommer hem till ett fint hem=)
Men lägger upp lite bilder från helgen då;
Grillkungen=)
Mio och Linda=)
Hoppas studsmatta e kul=)
Going=)
Japp,, de va bilder från helgen,, Nu ska jag kolla på P.H Danmark och invänta killarna=)

Shopping=)

Hallojsan,, Dåligt bloggande när man bor i hus haha,, Nää me full rulle hela dan=).. Mio sov kanon inatt också.. undrar om omega 3 börjat hjälpa??..

Men i alla fall.. Vi börja dagen med att åka ut till Linda och Jimmy och käkade frukost.. Sen gjorde jag och Linda oss snygga och lämnade männen och barnen och åkte in till stan..=) Vi fikade och shoppade loss ordentligt hihi.. Helt underbart att gå i stan utan barnvagn ska ja säga hehe..

Fynda skit mkt grejer på rean,, Köpte 4st t-shirts för sammanlagt 400kr=).. Sen köpte jag 2st t-shirts till Jerry,, Köpte ett par as coola gråa stuprörs Jeans till Mio samt 2 t-shirts till han med=)..

Efter 3tim shopping blev vi lite trötta och åkte hem till männen och barnen igen,, då möts jag av det här:



Hehe oj vad stor bilden blev haha,, Men i alla fall.. Mio har fått en liten blåklocka under ögat=(.. Så går de när männen e själva haha nää då.. Mio som nu klättrar på allt han ser slår sig stup i kvarten,, kan säga att hjärtattacker har jag varje dag pga han hehe..

Nu har vi betalat alla räkningar, Mio sover.. Jerry e och hämtar min syster på gymmet,, De ska hyra nån film på vägen hem,, Sen blir e film mys=)


Babes nya tattoo=)



Början på den nya,, kommer bli grymt snygg=)


Grillkväll=)

  • Ingen skrivande igår men hade fullt upp=) Hade en kanon dag trots att natten igår var det värsta någonsin,, De va nog den värsta natten sen Mio kom,,

 

Joo Jag kom hem från Jessie vid 22.30,, Hade haft skit trevligt,, massa godis och lite baby mys med baby Alva=)Men i alla fall.. Kom hem 22.30.. Jag och Jerry låg och tjöta lite så somna väl vid 23.30.. Kl 00.15 vakna vi av ett illtjut,, Japp gick upp försökte lugna Mio gick inte s¨å fick bli välling,, Men nu började de,

Han vägra somna om!,, Höll på i 1tim med alla knep som fanns,, Sen gick vi och hämtade han så han skulle sova emellan oss,, (Han har aldrig gjort det innan) Japp visst somna han,, Men tror ni vi kunde sova?? Han rörde sig nåt fruktansvärt i sömnen sparkades fäktades, rullade runt.. Nää sov väl sammanlagt 30min där.. Fram tills 4.45.. Då vaknar han igen,, Då bär Jerry in han på rummet han får välling och sover sen till kl 7 hallelujha!!

  • Så jaa trötta var vi igår verkligen.. Men vi åkte och handla mat sen hem till Mammas hus i Näset som vi nu bor i när de e i Mollösund.. Igår då kom Linda, Jimmy med barnen, Jessie och Mats.. Vi grillade hamburgare och drack massa gottit.. Barnen lekte som aldrig förr och vi hade gör trevligt=)

Vid 21 nån gång åkte Linda och Jimmy,, Men Jessie och Mats stanna väl till 23 nåt,, Så blev en sen kväll för oss haha speciellt eftersom vi inte sovit så mkt hehe,, Men Mio sov kanon inatt asså.. Han somna kl 19 igår.. Sov till kl 5 fick välling och sov se vidare till 7.15..

 

Omega 3 kanske har börjat hjälpa redan haha,, Ger han de nu..

Nu ska Jerry åka och gadda sig igen hihi Han ska börja med en bröst och mage tattoo=) Me like very mutch=) Så idag ska han köra linjerna,, Hade velat vara med för de ska tydligen göra grymt ont haha skadeglädje eller vad? hehe..

 

Nu sover Mio så jag ska gotta mig i soffan och kolla Paradise Hotel Danmark=)


Boring day

Suck ännu en dag med halvdant väder grrr.. No beach for us,, grrr
Idag blir de stor handlings dag=).. Ska även köpa gitarr till Mio och omega 3,, är så trött på hans onödiga uppvak haha ja de e faktiskt onödiga,, Han äter mer än vad man ska göra på dagen men ändå så vaknar han på nätterna och ska ha sin jäkla välling.. Visst e säkert en period men de kommer och går hela tiden.. grrrr
  • Ikväll ska jag vara med Jessie vet inte om nån mer ska vara med,, men de ska bli mys ala mys som vanligt=) Massa skitsnack och gotta=)
Yes de e väl vad som sker idag=)

Dagens fråga

Japp helt klart,, och de blev ännu tydligare när Mio kom.. Men så verkar de vara för alla.. Så fort man säger att man e gravid är man tydligen inte en människa längre. Eller jo de e man men en tråkig sådan enligt vissa. Helt plötsligt blir man inte bjuden på fester, folk ringer inte och kollar om man ska med på en fika osv.. Jag kan och kunde visst gå på fester. När jag var gravid så var de inga problem alls att gå på en fest och dricka cola. Men folk trot väl att man inte kan eller så tycker dem att man e tråkig som inte dricker..
Samma gäller när barnet kommer.. Visst man e inte lika flexibel längre.. Men självklart kan jag gå ut, ta en fika, festa osv även om jag har barn.. Mio har faktiskt en pappa också men de verkar ju inte folk förstå..
Men så e de väl antar jag.. Jag vet vilka mina riktiga vänner är nu, så på så sätt e de ju bra att folk gör så för då får man ju reda på vilka som verkligen bryr sig om en är.
Mer på MILF

Älskar dig en massa massa

20100721742 (MMS)

Älskar dig en massa massa


HM

Åhh Hm har fått in så mkt fint va,, Både till mig, Jerry, Mio och till hemmet hehe.. Fast jag vet inte hur handduks kvaliten är på HM.. Någon som vet?? Vi är väldigt kräsna när de kommer till handdukar haha,, De får inte ludda, de ska torka ordentligt, inte som IKEAS handdukar där de inte torkar upp nånting hehe..
Hur söta va inte dessa då??
Detta skulle jag vilja ha med men de kommer Jerry att vägra,, Han tycker att leopard=porr haha WHY??? så coola tycker jag hehe
Okej lite kläder jag drömmer om då rå hehe
Älskar de svart vita leggingsarna,, Funderar skarpt på att köpa dessa hehe
Till Mio då=)
Ja de var lite utav de jag drömmer om haha=)

Good morning Rain

Jaha ja så var det de där med svensk sommar hehe,, REGN grrr.. Ska bli bättre i eftermiddag men ändå.. såå deprimerande eller hur?..
  • Kl 6 gick jag upp i morse suck suck.. men han somna ju kl 19 så ska väl inte klaga.. men var även uppe kl 3 inatt,, blää e han inne i en sån period igen nu grrr
Ska köpa omega 3 imon och se om de kan få han att sova bättre, i alla fall slippa de där 3 uppvaket..
  • Idag,, vad händer idag? Kanske ska träffa tjejerna Jessie, Ellen och Anna,, får se vad dagen erbjuder..
Imon e de i alla fall löning för Jerrys del=) Wieee då ska vi stor handla.. Plus att vi ska köpa en liten gitarr till Mio.. Han älskar Jerrys gitarr,, Han satt och plinka på den i 30min nu precis,, Han e riktigt duktig faktikst hehe Har nog fött upp en riktigt rockstar=)
Gullunge=)

Family day

Yes,, idag har vi haft en riktig familje dag hehe,, Vi åkte först till Elgiganten och köpte Snabba cash för 99kr billigt är bra=).. Sen köpte vi fika på coop,, bullar till mig och Jerry, Yougurt och kex till Mio=).. Sen åkte vi till Slottskogen,, vi satt i gräset och fikade,, Sen gick vi och titta på alla djuren. De va första gången Mio såg djur om man säger så.. visst hundar och fiskar har han sett men inte grisar och hästar m.m.. Han ville inte sluta titta,, han titta och titta hehe Gullunge=)
Japp.. Sen åkte vi och handla lite mat.. När vi kom hem va Mio helt slut och somna gott.. Älsklingen gjorde egna köttbullar och potatismos och sås.. Mmm hans köttbullar e sjukt goda=)..
Sen har vi städat här hemma hyffsat i alla fall och badat=)
Mio har blivit grymt duktig på att stå själv nu asså.. Han ställer sig upp mot nåt sen släpper han och står i flera sekunder och han blir överlycklig varje gång.. Blir bara längre och längre för varje dag så snart kanske han går haha nää men de går verkligen snabbt nu=)
Så duktig mammas going=)
Japp,, Nu låter de som lillen somnat=).. Så nu ska vi göra ciabatta och kolla på Snabba Cash wiee lite ögongodis e ju aldrig fel=)

Dagens fråga

Här kan de ju vara lite olika,, allt beror på hur gamalt barnet e osv.. Men sen tycker faktikst jag att barnen ska komma först oavsett hur kär man är så är det bara.. Men först måste man ju försöka. försöka ta reda på vad som är fel. Kanske kompremissa. Men de beror ju också på då hur gammalt barnet är..
Men först tycker jag man kan försöka få de att fungera,, Men gör de inte de nää då är de bara så att man får avsluta relationen. För ens barn ska alltid vara nr 1 oavsett..
Mer på MILF

No

Hej,, Haft en liten halv jobbig natt.. Mio vakna kl 3,, skrek som en tok,, Fick dra upp Jerry för att göra välling medans jag lugna lillen,, Efter vällingen fortsatte han väl böka i nån tim grrr.. Sen somna han äntligen.. Men vakna kl 6 så 7.30 va nog bara en engångs grej grrr.. Men ska köpa omega 3 på fredag eller kanske idag hehe..
  • Vi skulle ju till Varberg idag, men Linda har inte mått så bra inatt och idag så vi fick skjuta lite på de..
Nu sitter vi och inväntar solen som lovades komma efter kl 8,, Ingen sol än så länge grrr.. Men vi ska iväg sen och köpa Snabba cash i alla fall.. Så de blir lite film mys ikväll=)

Bio

Hehe så jäkla typiskt.. Här bestämmer vi oss för att gå på bio för de ska vara dåligt väder så blir de sol hehe.. Men de regna ändå när vi kom ut och de hade blåst en del så hehe..
Men i alla fall.. Syster Gabban följde med idag också.. Riktigt trevligt.. Vi gick först och fika på La Pain eller va de heter,, Jag åt en skit god crouqe madame eller hur de stavas=).. Sen gick vi och titta i massa affärer och drömde om att få shoppa allt man ville hehe,, Men jag fynda i alla fall ett linne på Gina på 49kr=) De e najs de=)
Sen gick vi på Eclipse.. Åhh så bra den var.. Fast jag börjar lute lite mer åt Jacob nu hehe men jag vet ju att de blir Edward men ändå.. Jacob kämpar och kämpar för Bella haha Låter jag som en nörd nu eller? haha.. Men den e riktigt bra asså..
Sen åkte vi och hämta lilleman hos mormor,,, Hon hade kört slut på han haha han var så trött när vi kom att ögonen gick i kors.. De hade badat och busat hela dagen.. Mamma har ett hörn hos sig som Mio allt går till när han ska bajsa nu för tiden haha Så fort han ska bajsa kryper han bort dit och ställer sig upp mot föntserbrädet haha,, Gullunge=)
Sen åkte vi hem,, Pappa kom på en kaffe.. och nu sover lilleman=)
Hoppas han sover länge imon med,, men de tror jag knappast hehe,,
Imon ska vi till Varberg,, L&J har sommar ställe där så vi ska förhoppningsvis gå till stranden och mysa hela dagen=)
Nu blir de mys framför tvn=)

Dagens fråga

Ja det finns det absolut.. De e ju bara och titta på allt som händer i världen, Föräldrar som misshandlar sina barn och tom mördar dem. Så självklart finns de.. Sen finns de ju fler också, jag tycker personligen folk som inte kan "ge upp" saker för sina barn tex rökning, alkohol osv de e inte heller lämpade att ha barn..
Att ha barn är svårt riktigt svårt.. Visst de finns miljontals med böcker osv på hur barn funkar och tips osv,, Men de finns ju ingen bok på hur just ditt barn fungerar
Mer på MILF

Say What??

Hallelujha moment!! Mio sov till 7.30 idag!!! När hände de senast? Jo när han var 3-4mån nån gång.. Han vakna 5 fick välling och somna om!! De trodde jag aldrig.. Undra om de var för att han somna själv i sängen igår.. Jag höll på i 1tim till slut somna han,, Kanske e värt att hålla på så här i några dar om de va därför han sov längre hmmm,, UTVILAD OOOO JAAAA!!!
  • Idag blir de fika och bio mys med älsklingen,, Eclipse wieee.. Så nu ska vi packa lite här och lämna Mio hos mormor...
Men e jag glad idag?? Ohhh ja=)=)

Usch

Hatar sånna här dagar.. Halv tråkigt väder osv.. Planerna för stranden fick vi stryka.. Så efter att Mio sovit 2tim och 40min haha japp de stämmer,, lååång förmiddags nap=) hehe Så åkte vi hem till mamma och fika..
Sen åkte vi runt lite så Mio fick sova 20min för han va trött igen konstigt nog.. Hemma så hände inte så mkt där heller hehe,, Jerry e iväg nu och hjälper en kompis att köra han till IKEA.. Jag försöker somna lille man går verkligen super,, öö nej.. Åhhh när börjar barn fatta att man ska sova när man e trött???
Imon ska jag och Jerry i alla fall gå på bio=) Vi ska se Eclipse wieee äntligen.. Mer besatt av Twilight kan man la knappt bli va haha.. Men de ska bli mysigt vi ska ta en fika innan,, Blir en dags bio,, för vädret ska ju suga imon ändå=( grrr
Jupps.. Mamma ska ha Mio.. Linda har erbjudit sig den lilla godingen,, men hon har ju fullt upp med sina yrväder så mamma tar han mer än gärna.. Men tack gumman du är underbar=) hehe
Japp.. Onsdag sa mamma att de skulle bli fint så jag hoppas hon har rätt,, annars vet jag inte vad jag gör hehe
Nää SOV MIO SOV!! Tror ni han lyssnar öö nej,, Nu ställer han sig ju upp i sängen också åhhhhh

Dagens fråga

Min första tanke är nej, tänk att behöva berätta för sitt barn vilken hemsk människa som är ens pappa.. Och att man alltid blir påmind om de hemska man gått igenom..
Men samtidigt är jag en sån känslig person när de kommer till barn, Jag vet inte om jag skulle klara av en abort psykiskt.. Hade jag blivit med barn med en one night stand eller liknande så hade jag nog behållt de.. Men våldtäkt,, Jag måste nog säga nej,, För barnets bästa..
Mer på MILF

Jag

Hitta lite bilder på Mollösund på mig som liten hehe,, Lite likheter med Mio finns de allt=)
Älskade hoppegungan jag med=)
Jag i Spanien=)

Yatzy mästarna=)

God morgon!,, Vad e detta för sommar?? Jag vill till stranden!!,, I morse runt 6 var de strålande sol,, Så Jerry ställde sig och stekte pannkakor som vi skulle ha med oss hehe men de blev att vi käka dem inne istället.. Vi testade att ge Mio en egen tallrik med lite bitar pannkakor på och han tyckte de va gör kul att sitta och äta med oss=) Han älskar pannkakor=)
Igår hade vi en gör trevlig kväll hemma hos L&J.. Först grillade vi massa gott.. Barnen lekte som aldrig förr.. De e så roligt nu när Mio också kan leka och kryper efter Theo och Thilda.. Nästa sommar kommer ju bli helt underbar och se dem små springa omkring och leka=)
Thilda i full fart med hennes snygging föräldrar i bakgrunden haha=)
Grrrr! hehe
Mammas going=)
Jupp,, När barnen somnat så spelade vi yatzy,, vi hade varnat paret WidellSandh att vi var grymma, men de trodde oss inte,, men vi vann ju såklart=) Jerry vann första omgången och jag andra hehe=) We rules on yatzy=)
Japp så dagen idag händer de väl inte så mkt.. Mio somna precis och vi försöker komma på nåt att göra i detta tråkiga väder grrr

Tips,,

Lite tips på göör goda grejer Från SantaMaria=)
Tomatillo & Green Chili Sauce
Jätte god sås, Kan ha den som dipp till chips, chicken nuggets, eller bara som en kall sås tills ris och kyckling,, mm riktigt god,, De va denna jag och Jerry åt upp igår hehe en hel burk=)
Crispy Chicken Bites
Detta år vid med,, Chicken nuggets mmm såå gott,, Jätte enkelt,, Bara blanda med kycklingen och in i ugnen,, Lite starkt e de med riktigt gott=)

Hallå

Va f*n,, När ska sommarn komma på riktigt? E ju bara halv danna dagar hela tiden=(.. Hade planerat Rörvik idag men ser inte så just ut,, Visst de e la varmt men de blåser kallt och de e molningt=(...
  • Mio har börjat vakna kl 5 igen och vägrar somna om grrr,, Funderar på att köpa Omega 3 nu o se om de hjälper.. För jag vill inte upp kl 5.. Han e skit trött. Jerry gick upp med han efter att vi försökt somna om han ett tag,, Men Mio var så kinkig så till slut somna han vid 6.30 igen.. Sov till 7.30 och jag gjorde likadant hehe,,
Vi har vart ute på en promenad också nu på morgonen nice de..
Ikväll blir de Grillkväll hos L&J hehe,, Gött.. Jerry ska grilla korv han har tjötat om sin jävla korv hur länge som helst nu och nu ska han äntligen få den haha...
  • Mio har även gått en till tand nu hehe en breve nedertänderna så 7tänder har lillen nu,, De bara ploppar upp varje dag nu hehe,, Han har även börjat ställa sig upp mot bord och soffa m.m.m.. Så tiden går verkligen sjukt snabbt...
Goingen visar sina framtänder=)
Han har BTW en glugg mellan tänderna hehe precis så som jag hade när jag var liten,, De e mammas pojke de=)

The day

Japp.. Regn var det här.. Typ halva dagen hehe,, Vi åkte till Jerrys moster och man och Mio lekte som aldrig förr med Kalle och Kajsa,, Innan har han ju inte riktigt kunnat leka.. men nu kröp han efter Kalle hela tiden och var inte alls rädd om nån kom för nära hehe=)
Sen åkte vi till mamma en sväng och hälsa på.. Sen åkte vi hem.. Då gjorde vi chicken nuggets.. Asså seriöst.. finns inget godare.. Lite smyg reklam nu då men hehe,, Santa Marias krydd mix för chicken nuggets är sååå jäkla god.. Kan verkligen tipsa om den,, Vi har både ätiti dem som snacks och som middag.. och till de måste man ju ha Santa Marias gröna tomat chili sås..SJUKT god haha vi fick en burk idag och käka upp hela haha,, Så god e den asså=)
Mmm yummy=)
Sen har jag stor städat hemma,, skrubbat badrummet, dammat, damsugigt och svabbat golven=) wieehooo.. Nu somna äntligen lillen så nu vankas de godis och VÄNNER=) wiee,, Har börjat titta på boxen igen,, De gjorde jag och JErry alltid förr och nu har vi börjat igen hihi grym e den=)

Dagens fråga

De är väl olika beroende på person. Visst ammar man så måste väl mamma vara hemma mera.. Men annars så spelar de absolut ingen roll..
De är så roligt tycker jag, för kvinnor klagar alltid på att vi blir diskriminerade osv,, i just denna frågan så är de ju många kvinnor som tycker att mamman är "Bäst",, men så e de ju inte.. Felet många mammor gör är att de inte låter sina killar ta barnen.. Utan de ska vara med hela tiden och vi vet bäst och bla bla bla.. Men en pappa är precis lika bra som en mamma,,
Såg ett program på tv för ett tag sen, där de sa att de e fler barn som skadar sig när männen e hemma.. Då kan jag bara säga att ja visst stämmer det, för mammorna är ju hemma för de mesta den första tiden. Alltså när barnet är från 0-6mån.. Hur mycket kan de skada sig då?.. Nästan ingenting för de kan verken krypa eller gå.. Killarna får ju oftast vara pappalediga när barnet kan just krypa och gå.. Är det då konstigt att barnet slår sig mera? Nää de e ju inte,, Så de e bara bullshit..
Sen är de ju många ensamstående mammor,, där killarna e rikigta skitstövlar.. Men tänker vi nån gång på de killar som är ensamstående pappor? Där mammorna är skitstövlar? Nää utan all fokus läggs ju på oss kvinnor när de kommer just till Barn.
Jag lämnade Mio själv Till Jerry innan Mio ens var 1månad gammal.. (jag ammade ju inte)..Och ammar man kan man ju pumpa ut.. Jerry har ofta vart själv med Mio.. Just för jag tycker de är viktigt.. ja skulle inte ha några problem alls med att lämna Mio själv med Jerry över några nätter, bortsett från att jag skulle saknat Mio hehe..
Så på denna frågan säger jag.. Att både mamman och pappan är mest lämpad, beroende på person. Mamman är faktikst inte alltid bäst, även fast vi tjejer tycks tro detta=)
MEr på MILF

Mammas älskling lyssnar när pappa spelar g...

20100716705 (MMS)

Mammas älskling lyssnar när pappa spelar gitarr


Regn

Ja varför ska man ha tur?.. Här låg vi inne hela dan igår och tyckte synd om oss själva hehe,, Så blir de regn idag när man väl orkar hitta på nåt.. SUCK.. men imon ska de bli fint så då hoppas vi på det..
Men va ska man göra idag??.. Ja vill städa hela lägenheten men inte så lätt med en lite som kryper efter hehe,, Kanske ska kasta ut mina killar,, hmm får se..

Killar är klena

Jaa,,, Jag och Jerry drack exat lika mycket igår,, okej han drack en halv shot mer än mig men annars drack vi lika mycket.. Visst ja e bakis,, men vem tror ni de e som legat hela dagen?,, Han gick tom in och sov 1tim förut.. Vem tror ni fick åka själv till ICA och stor handla? Jo jag,, Med solbrillorna på så ser ingen hur man ser ut haha Men killar e fasiken klena asså.. Samma när de e sjuka.. Och ja har två killar nu,, ojojoj tänk när Mio blir äldre och Jerry och han blir sjuka samtidigt,, Då kommer jag fly landet haha
Japp vart och handlat e typ de jag har gjort idag,, Vi tog oss även iväg till Statiol i morse och köpte COLA=)..
Mer lär ju inte hända idag hehe.. Imon hoppas jag på lika fint väder som idag för då ska vi till Stranden.. hehe

Dagens fråga

Jag tycker man ska äta precis som man vill.. Sen e de ju viktigt med lite extra järn då man lätt får järnbrist.. Men ja tycker de e så överdrivet med allt,, samma gäller amning. De ska man inte äta och de ska man inte äta.. Visste de finns väl vissa saker man skall undvika.. Men jag åt precis som vanligt och de jag kände för.. Men jag hade jätte dåliga blodvärden så jag fick försöka att äta järnrik kost.. Men annars åt jag precis som innan,, Sen fick ju man en massa konstiga sug hehe mina cravings var Kalas puffar hehe och även färska hallon,, Jag åt hallon som godis hehe
Mer på MILF

Vikken kväll

Vikken kväll.. Inte haft så skoj på skit länge=).. Linda & Jimmy kom hit runt 16.45, Sebbe Jimmys bror var taxi snubbe så han var oxå här.. Vi tog en öl.. sen bar de inte till Bryggeriet.. Åt skit god mat,, sen flöda ölen haha.. Men hade verkligen skit skoj.. Blev väl lite mer än vi planerat,, men hur ofta går vi ut haha Aldrig.. Detta var första gången jag och Jerry var ute på typ 1,5år.. De var riktigt lyckat=) Tack Linda och Jimmy=)
Vi=)
Japp.. Vet faktiskt inte vad klockan var när vi kom hem haha.. Men idag mår jag verkligen som jag förtjänar.. Usch va de så här de kändes och va bakis?... Nää då vill jag ALDRIG vara de igen hehe som man alltid säger va?..
Snart kommer lill killen hem i alla fall.. Som man saknar den lilla grisen,, Han har vart jätte duktig hos mormor som vanligt=)..
Idag får vi se vad som händer.. Måste i alla fall ha en cola innan jag dör haha,, Får gå upp till statiol eller nåt....

Dagens fråga

Hmm ja du,, Ingen direkt tycker jag.. Okej om man har tvättstugan och man bara springer ner snabbt.. Men annars vet jag faktiskt inte..Jag skulle nog aldrig lämna Mio så.. Om de va akut skulle jag väcka han och ta med han.. Men om man bara ska a ner till tvättstugan eller slänga sopper liknande så e de ok,, tar ju max 1min.
Mer på MILF

Barnfria och middag

God morgon,, Usch vilket väder.. kl 6 va de ju sol och nu spö regn,, suck..
Hade en gör trevlig kväll hos Jessie igår.. såg på film och tjöta massa skit=),, Va behövligt vill jag lova haha..
Kom hem vid 22.30 nåt.. sen låg jag och Jerry och tjöta tills kl 23.30 haha när va man uppe så sent sist hehe.. Sen vakna Mio kl3,, helt hysterisk vet inte va de va,, han fick välling men fortsatte tjut tog la 1tim innan han somna upp sen upp kl 6.. Men ja e hyffsat pigg ändå efter en kopp kaffe,, japp no Red bulls today=(=(
Ikväll är vi barnfria även natten.. Mamma ska ha Mio så vi kan gå ut och fira Jimmy som fyller 25=) Vi ska käka middag på Bryggeriet och drick massa gottit=)
Grattis Jimmy=)
hehe
På dagen nu blir de la inte mkt,, ska åka till torget bara och köpa present till Jimmy.. Sen får vi la se vad som händer..

Dagens fråga

Ja de gör vi.. Vi sparar lite här och var bla i aktier, och även i hans spargrisar hehe,, Just nu sparar vi inte så jätte mkt varje månad eftersom jag är mamma ledig. Men så fort vi båda jobbar ska vi dubbla månadsparandet.. jag tycker detta är gör viktigt.. Om man så bara kan spara en 100 i månaden så e de kanon.. För just körkort, lägenhet osv.. De e ju inte så lätt för en som går i skolan att spara så mycket om man inte jobbar extra.. Så jag tycker att de e kanon.. Mina föräldrar och mor och far föräldrar sparade till mig och mina systrar och nu gör de samma till Mio=)
Pengarna på kontot och i aktierna kommer han inte få tillgång till förens han e 18år.. Däremot de vi sparar i hans sparbössor kan ju han få avgör själv sen.. Om han sen när han blir äldre vill spara sin veckopeng osv till nåt speciellt e de ju gör bra.. Att han lär sig spara direkt.. Min lillebror tex sparar till en Disney land resa haha.. Men han gör allt de för det,, han pantar burkar och sparar alla veckopengar.. Så nån dag har han ju säkert pengar till de hehe

No sun?

Va sjutton e solen? Här hade vi planerat en hel dag på stranden så e de molnigt? orka,,
Jag fick i alla fall ova till 7.40 idag=).. Men igår fick Mio gröt 18.15 sen somna han 18.45, I vanliga fall brukar han få gröt vid 18 sen välling vid 19.. men eftersom de bara gått 30min så strunta ja i vällingen,, och de ska ja aldrig göra igen,, kl 22.30 igår kväll vakna Mio och illtjöt.. Så fick han välling då och sov sen till 6.15=) Men han måste tydligen ha sin lilla välling innan han ska sova hehe..
Japp.. Får se vad som händer idag,, Mios snutte ligger i tvättmaskinen för de e såå äcklig.. Men de går sådär nu att somna han utan den,, har försökt ersätta den med en annan filt.. går la sådär haha.. Men men nån gång måste han väl somna? hehe

Dagens fråga

Eftersom Mio bara har 2st tänder som är helt uppe så har jag inte börjat,, Han har sammanlagt 6tänder varav 4 precis spruckit igenom,, Mne igår hos tandläkarn tyckte hon att jag skulle börja med de nu,, Så vi ska la börja här i dagarna med detta hehe=)
Mer på MILF

God kväll

Hej,,, full rulle hela dagen,, Morgon började la inte så bra,, Mio som nu försöker klättra på allt,, försökte ställa sig upp mot en stol, ramla hand löst ner med munnen rätt på en järn stång.. Börjde blöda som sjutton,, tandköttet sprack=(=(.. Slutade inte blöda förens typ 45min senare,, Jätte hemskt var det,, usch stackarn=(..
  • Vi åkte hem ganska direkt efter de,, och hemma ringde vi tandläkarn som tyckte vi skulle komma in och kolla för säkerhetsskull så inga tänder åkt på stryk..
  • Innan tandläkar besöket.. åkte vi ut till IKEA för att köpa lite grejer till Mollösund,, bla en grind till trappan,, vi har en fotölj där nu,, men vissa har en tendens att glömma att ställa den där.. host host nämner inga namn haha,, men grinden var såklart slut.. Men vi köpte en babytalk,, för vi hör inte Mio i Mollösund,, så vi får sitta inne på kvällarna vilket e lite tråkigt.. men nu kan vi sitta ute=) hehe.. Försökte även hitta en resesäng,, men den var slut överallt.. har ingen lust att köpa en för 1000kr,, Men ska se lite imon med..
Sen åkte vi till tandläkarn,, Men de såg bra ute,, inget fel på tänderna bara ett sår i tandköttet.. De skulle läka bra sa dem,, Men Mio lyckas ju få upp de hela tiden när han ska bita i allt,, så de går nog inte så snabbt med den läketiden hehe..
Mio stod frästen själv idag i flera sekunder=) De går fasiken snabbt nu=)
Imon ska vi antagligen ut till Näset och bada i Rörvik=) Får se vilka som åker med,, kanske Martina och Alva,, Min syster ja några har sagt kanske hehe=)
Bjuder på lite bilder från vår Mollö trip=)
Coolingen=)
Åka båt=)
Jerry och Mats badar=)
Så här arg blir jag när mamma torkar mig runt munnen=)


Finns GODARE

20100712681 (MMS)

Finns GODARE


Vilken underbar dag. Kl 10 körde min morb...

Vilken underbar dag. Kl 10 körde min morbror Peter ut oss med båten till slubbersholmen. En liten ö med en mysig sand strand. Mio älskade att åka båt hihi flytvästen var där emot mindre populär haha. Killarna bada en massa o vi sola o hade oss. Har fått massa färg på höger sida haha. Sen åkte vi hem ätit god mat. Nu håller Jerry på att somna Mio sen ska vi njuta av goda baguetter som finns här. Just de Mios framtänder e nu uppe hihi så nu har han 6tänder.


Dagens fråga. skulle du kunna köpa ut...

Dagens fråga. skulle du kunna köpa ut tobak och alkohol till ditt barn när de är runt 15-16? Tobak ett stort nej. Alkohol med i alla fall i den åldern. Allt beror på hur Mio blir som person. Visst ja drack själv i den åldern de gör väl de flesta nu för tiden. Men ja skulle inte köpa ut till Mio när han är 15-16 de e lite ungt tycker jag.


Leker i sanden

20100712670 (MMS)

Leker i sanden


Yes nu ska vi snart ut med båten hihi. Kan...

Yes nu ska vi snart ut med båten hihi. Kanon väder har vi här underbart. Natten gick okej, dagen börja kl 6 gäsp. Nu ska jag packa här


Hejsan. Sitter just nu o glor på fotboll....

Hejsan. Sitter just nu o glor på fotboll. Detta är ju en match man måste se eller hur? Haha. Ja nu är vi i Mollösund kom hit i morse. Vi har gått massa promenader. Tagit några öl o käkat pizza, en riktigt semester med andra ord hihi. Imön ska min snälla morbror köra ut oss till Slubbersholmen, en jätte fin liten ö med en fin sandstrand perfekt för Min. Skriver från mob här uppe så blir lite korta inlägg


Sitter på vår uteplats o dricker en kall ö...

20100711666-001 (MMS)

Sitter på vår uteplats o dricker en kall öl. Underbart väder.


Mollösund here we come

20100711665 (MMS)

Mollösund here we come


Sherlock Holmes

Japp,, Har sett den nu,, Hade ganska dålig inställning till den innan för jag gillar verkligen inte såna filmer.. Så i början av filmen var jag en sån Lady och satt och måla mina naglar hehe,, men sen börja jag titta och fastna=) Den var faktiskt riktigt bra=) Spännande och man var tvungen att tänka en massa,, Så jag kan rekommendera den när ni är på tänkar humör=)

Sol

Vilken underbar dag=),, kl 9 i morse åkte vi ut till Tuve och mötte L&J=).. Och barnen,, Vi åkte till Sillvik tror jag det heter. Mio tog sitt första dopp i havet=) Och han älska det, trots att de va svin kallt hehe,, Hade en gör trevlig dag.. Vi var väl där i 3-4tim sen räckte de med sol för Mio=).. Men jag och Jerry har fått massa färg ändå=)
Hemma har vi städat=) Vi har även delat på en öl på balkongen hehe för att inviga Jerrys semester hehe..
Nu står Jerrys kladdkaka i ugnen och e snart klar=) hihi,, Vi ska äta den och titta på Sherlock Holmes som btw e Jerrys film val hehe..
Imon blir de Mollösund,, Mats ska med,, Babysitter ni vet hehe eller hur Mats=)??
Här kommer lite bilder från idag=)

Dagens fråga

Jag tycker de e helt okej att ta på andra personers barn om man känner föräldrarna.. Ta upp barnet är också okej om man känner personerna.. Men man får ju välja sina tillfällen rätt.. Tar ju tex inte upp ett barn som ska sova eller liknande..
Men sen för övrigt.. Ja var ju med om en händelse för några veckor sen på ICA.. En gubbe som luktade öl och var lite små berusad kom fram och började prata med Mio.. Visst de va väl okej,, Men sen klappa han honom på kinden ja blev lite ställd visste liksom inte vad ja skulle göra eller säga.. Eftersom han var en "alkis" så vill ju jag helst inte ha hans händer på mitt barn,, Men samtidigt vet jag ju inte hur han hade reagerat om jag sagt till..
Övriga personer då.. Självklart kan de komma fram och prata,, Men jag är lite delade på just de "ta på bebisen" de e så olika.. E de en snäll gammal tant så varför inte men är de just de en alkis eller nån annan skum person så vill man ju såklart inte de..
Man lyfter ju absolut inte upp nån främmandes barn.. I alla fall inte utan att fråga.. Men jag skulle tycka de var ganska skumt om nån främmande  person bara kom fram och lyfta upp Mio..
Mer på MILF

Hel dag hos..

Japp.. Bestämde på morgonen att vi skulle upp och hälsa på pappa en sväng.. de resulterade i en hel dag=) hehe.. Haft riktigt trevligt.. Carina åkte och köpte en bebis pool dit med så nu kan Mio bada både hos mormor och hos morfar hehe=) Mio kröp omkring som aldrig förr och har vart på strålande humör idag,, badat och haft sig hela dagen,, När han sov passade jag på att ligga och sola och ta mig en kall öl hehe de va inte igår=)..
Sen följde Elias med oss hem.. Nu ligger han och kollar på film och jag försöker somna Mio.. Snart om exat 15min börjar Jerrys semester wieee underbart,, Vi ska mysa med varsin ciabatta ikväll mums mums.. Stannar hemma imon och åker och badar vid havet med Linda och Jimmy,, tar Mollösund på söndag,, Ville ha en dag hemma innan vi drar iväg..
Så nu inväntar jag bara Jerry=)
Sötnos=)

Dagens fråga

Om man skall planera ett syskon tycker jag man ska vänta tills de först födda barnet är runt 3år. Då är de lite mer självständiga och kan klara sig hyffsat själva.. Jag personligen hade inte klarat av att vara gravid och ta hand om en 1åring tex.. De hade inte vart rättvist mot Mio känner jag. Jag hade inte orkat leka med han och hitta på saker, och samma gäller ju när barnet kommer. KOmmer ju inte ha så mkt tid för Mio då..
Så vi kommer vänta 2-3år innan nästa. Men visst om man "råkar" bli gravid så kommer jag ju aldrig göra abort för de skulle inte kännas rätt..
Men jag tycker att man ska vänta 2-3år så de första barnet hinner utvecklas lite mer...
Mer på MILF

fisken

Gjorde fisken susen igår eller? Mio somna kl 19 sov till 5 fick välling,, ja höll andan on lillen somna om=) hehe sov till 6.30 så 11,5tim sov han de gillar vi skarpt=)
Får köpa hem en hel låda fisk nu då haha,, Men de värsta med fisken e att de luktar om dem nåt fruktansvärt.. fick bada Mio igår bara för han stank haha
Idag är det dagen,, dagen då Jerry bara jobbar till kl 19 sen har han SEMESTER,, kan inte förklara med ord hur skönt detta känns.. Äntligen kan man få lite avlastning på dagarna,, kunna gå på toa med stängd dörr hehe ta en dusch i lugn och ro.. men de bästa av allt.. SOVMORGONAR väntar=) wiee underbart=)
Idag får vi se vad som händer.. tråkigt väder som igår,, suck suck

Seg

Usch vikken seg dag,, jag tror de e för att jag vet att imon går Jerry på semester,, Ni vet när man verkligen längtar efter nåt typ en resa eller när man själv jobbar sista dagen de känns som en evighet,, Så har denna dagen känts idag,, Jag har vart jätte less och trött med.. De kan nog bero på no sleep och de jäkla tråkig vädret va sjutton e sommarn??? Har haft ont i huvvet hela dagen med pga vädret,,, suck..
  • Jaja.. Vi åkte och handla förut i alla fall så vi slipper gör de imon.. Handla inte så mkt för vi vet ju inte hur Mkt vi ska vara hemma nästa vecka..De blir nog Mollösund på lördag för de ska bli fint väder.. men vi kan ju bestämma oss samma dag för de tar ju bara 1tim dit..
Vet ni om man kan kolla vad man har för elbolag? haha,, De va nämligen så här.. Jag blev uppring av den dam.. som erbjöd mig ett billigare pris på elen.. Ja sa ja såklart då vi har ganska hög elräkning just nu,, (tvättmaskin) hehe.. Vi spela in samtal och allt och de skulle fixa att säga upp mitt gamla elbolag och allt.. Hon skulle också skicka hem papper.. men de e flera veckor sen nu och nada papper har kommit.. Ja kommer ju inte ihåg va elbolaget hette heller,, Ja har ju väntat på papprena.. grrr blir så trött.. För de första 2mån skulle vara gratis,, så vi kommer ju inte få nån räkning och jag måste ju säga upp de tills vi flyttar för där ingår ju elen...
  • Ja nån som vet? hehe Klantarsle ja e va? Japp mitt första paket från Nelly kom förut=) nice.. De duggade bara lite ute när jag tänkte vi skulle gå och hämta de,, Så ja drog bara på mig en tunn tröja.. men tror ni inte gud börjar hälla spänner när vi gått typ 2meter?.. Jo de bara öste ner de regna in på Mio med trots regn skydd,, hehe vi va helt genomblöta när vi kom hem sen hehe
Sen har lillen idag slått i sin lilla panna på samma ställe typ 100ggr så han e helt knallröd och lite svullen på höger sidan,, Take a look=)
Hehe stackrn,, Men så går de när man ska försöka resa sig mot allt och krypa under bord och stolar=)
Idag har Mio ätit fisk,, De sägs ju att de sover bättre då.. så de kan vi väl hoppas på=).. Sista natten för mig idag i alla fall.. Jerry har sagt att han ska ta helgen för han har sett hur trött jag är just nu hehe,, Vet verken ut eller in glömmer allt hehe snurrepelle=)
Nää kanske ska slänga på min One tree hill box nu hihi

Dagens fråga

Japp jag smörjer in Mio nu.. Han blir alldeles för varm i massa kläder.. jag har också hört att de ska vara konstiga ämnen i solkräm men de ska de vara i både badolja, våtservetter, tvättmedel m.m.m de är alltså giter i allt om man kollar med "präkt" morsorna på Familjeliv hehe..
Visst jag hade nog inte smörjt in Mio om han var nyfödd då hade han fått ligga i vagnen i skuggan.. Men nu när han badar och kryper och har sig så smörjer jag han med barn solkräm. Man märker ju ganska direkt om han inte tål det.. Han tålde tex inte ett visst sköljmedel han fick prickar av de som nyfödd så jag bytte och prickarna försvann och samma gäller med allt..
Mer på MILF

Orkar inte

Åhh gått upp mellan 4-5 hela jäkla veckan helt slut e jag.. Mio vakna även 3.30 men somna om då tur de hehe.. Mår skit illa idag plus dåligt väder,, kan starten på denna dagen bli sämre?,, De enda som är bra är att detta e sista dagen Jerry jobbar sent=) Imon kommer han hem vid 19 i alla fall=)
  • Då ska vi kolla på Sherlock Holmes hehe,, Jerrys film men han lovar att den e bra så får väl se den då.. Jag fick även hem min One tree hill box säsong 6 igår=),, Missade typ alla avsnitt av dem pga graviditet och sen Mio,, Så nu ska jag försöka ta igen dem=)
Vet inte vad som händer idag,, vill inte sitta inne för då får jag panik,, ska ringa min mamma eller pappa eller syster eller någon haha bara jag slipper sitta hemma själv hela dagen hatar sånna dagar..
  • Beställde lite grejer på Nelly igår så blir de avbetalning,, 100kr i mån som jag drar av av min månadspeng varje månad haha,, Låter som ett barn men ändå,, Ska lägga upp lite av de jag köpte=)
Rebel Cashmere - Destroy Leggings Holes
699kr
Rebel Cashmere - Destroy Short Sleeve
899kr
Saint Tropez - Smock Top
399kr
Vila - Sebastian Shirt
299kr
Köpte ett linne också som jag inte hittar igen hehe
Nää gud nu mår jag för illa.. ska sova så fort Jerry lyckats somna lillen

Grr trött

Usch vad trött jag är asså,, skulle kunna somna nu *gäsp*,,, Fullt ös idag då,, Martina called in sick=(,, Men jag tog mitt pick och pack och drog till Jessie som var i sin mammas lägenhet i Eriksberg.. Anna var också där.. Mio kinkade lite först så vi drog ut på promenad, dock vägra lill grisen somna haha så vi hamna på ett mysigt cafe som hade barnmat också så köpte en yougurt till Mio så vi kunde få fika i fred hehe..
Sen hem till jessie igen,, Mio blev på bättre humör och började sin kryp upptäcks färd hehe,, han drog även Jessies hund Hampus i pälsen hela tiden hehe stackars hund hehe..
Efter några timmar där tog vi bussen hem,, Hemma har vi inte gjort så mkt hehe badat bara=)..
Imon e de torsdag,, sista jobbiga dagen då Jerry slutar kl 00 på fredag slutar han kl 19 de ska vi fira med en Angry Whooper haha för sen e de SEMESTER=)
Imon har vi nada planer vi får se vad vi gör.. Gud nu e jag för trött för detta,, puss och snart godnatt=)

Självklart

Självklart får de in massa nya coola grejer på Nelly när jag redan shoppat upp mitt presentkort *suck*
Club L - Lace Dress
Rock By Sweden - Angel Sittingpirat Topp
Rock By Sweden - Angel Navy white stripes
B.Young - Mitzaboxgo
Vill ha ju=(=(

Dagens fråga

Ja de tycker jag absolut Beroende på vad de gör då. Man kanske inte har rätt att skälla ut dem men säga till tycker jag absolut man kan göra. Sen beror de väl kanske på hur väl man känner barnet och barnets föräldrar.
Jag kan säga till mina närmaste kompisars barn, de måste man ju kunna göra. Om inte hans/hennes mamma är i närheten tex så har ju jag ett visst "ansvar" kan man säga.
Men sen beror de på vad de gör, tex barn e ju ganska bra på att slåss hehe,, ser jag nån av mina vänners barn slå nån så klart jag säger till.
Allt beror på situationen,, men jag tycker att man skall kunna göra det i alla fall=)
Mer på MILF

Kållered

Halloj,, tidig morgon idag igen 4.30 som vanligt,, fast nu somna han om i alla fall till kl 6 hehe.. Jerry kom upp vid 7 och vi bestämde oss för att åka till Kållered och promenera lite och kolla på området.. Så tog lite bilder då;
Rakt fram ska vi flytta=)
Står utanför vår svale dörr, så här nära ligger Öppna förskolan då=)
Står fortfarande utanför svalen, de blå byggnaderna är ett av de dagis jag sökt till Mio, de håller på att renovera där=) Men så nära ligger det hehe
De gula huset ni ser längst bort är torget, där finns då BVC,vårdcentral,netto,solarie,hyra film, 2pizzerior, 1Kina restaurang, 1thai restaurang m.m
Står under vå balkog detta e den stora ängen som sträcker sig bortåt=)
En utav lekplatserna, vi bor i de mittersta huset man ser..
Nice va,, de ligger villor runt omkring så de e inte som här där det bara e lägenheter, Bakom mig ligger även ett till dagis jag sökt.. Så allt ligger så jäkla nära.. gick även till ikea tog exat 7min=)
Mio var inte på sitt bästa humör,, så vi fick åka hem ganska snart.. väl hemma somnade han hehe,, Idag ska vi hem till Jessie, Anna ska dit med.. Martina har inte hört av sig än men annars kanske hon kommer med=)
Jerry e iväg och käkar frulle med en kompis,, sen ska han köra oss.. Nu e de bara 2dar kvar (efter denna) tills Jerry har semester wieee längtar som f*n vill jag lova=)

Problem löst

Mm nu är problemet löst att Mio ska somna i sin säng,, de gör han MEN enbart med hjälp av en flaska välling.. Visst på kvällen e ju de kanon för då ska han ha en flaska innan.. Men på dagarna?? Okej han dricker inte upp dem utan dricker kanske 100ml men ändå..
Nu blir ju typ mat schemat helt konstigt.. Han äter ju sin gröt och mat som vanligt men plus välling emellan,, Vissa dagar sover han bara 1gång då gör de la inget men idag har han sovit 2ggr och båda med hjälp av en flaska,, så idag har han druckit sammanlagt från kl 4.30-19.15 600ml välling, plus 2portioner gröt, plus 2 burkmat,, De e la inte så bra eller?
Ja alltid ska de la vara nåt va? haha..
Annars har Mio vart kanon glad nu ikväll.. krypt som aldrig förr,, går efter mig och så fort jag vänder mig om lägger han av ett as garv haha=) sötnos
Japp semestern börjar ju på fredag för Jerry,, och vi har typ redan planerat hela första veckan haha,, Lördag blir de antagligen Mollösund, är de fint väder planerar vi att stanna tom onsdag,, På onsdag ska jag ha film kväll med Jessie om nån mer ska vara med vet jag inte än men de e så välkommna så.. Känner att jag behöver en liten "tjejkväll" utan barn.. hehe.. På torsdag ska vi ut och äte med Jimmy och Linda då ja.. Sen nån dag under veckan ska ju pappa ha Mio så då ska vi väl hitta på nåt beroende på väder och vind.. Så ja,, hur ska vi hinna?
  • Sen ska vi försöka klämma inett bio besök på semestern också Eclipse wieee såå jäkla bra,, Större Twilight fan får ni nog leta efter..
Jupps.. Imon ska jag träffa Martina och lilla Alva dock inte så liten längre=)

Dagens fråga

Än så länge har jag bara satt i "pluggar" i kontakterna, sen har jag tagigt bort en prydnads lykta som Mio skar sig på en gång=(.. De jag kommer mer göra är att sätta hasp på vissa luckor och lådor inte alla..
Jag tycker att vissa föräldrar är för överbeskyddande.. Självklart tar man bort allt och låser allt som verkligen är farligt, men de finns ju dem som tar bort allt och har inget på bordet och tom dem som stänger inne sina barn i vissa rum, stänger dörrar och har sig.. Låt barnen få upptäcka lite själva, låt dem slå sig lite de e ju så dem lär sig liksom..
Att saker gör sönder de hör ju till barnlivet,, har man saker som man e otroligt rädd om så visst ta bort dem då..
Men annars kommer jag låta Mio gå fritt och försöka lära han istället att han inte ska dra i sladdar, eller ta fjärrkontrollen, dra i gardiner osv.. Visst han kommer la bli 7år innan han gör som jag säger hehe men barn lär sig precis som vuxna genom sina misstag.. De lär sig genom att ramla eller slå i huvudet i bordet osv...
Såg tex på Barnens hus att man kan köpa både knäskydd, hjälmar och allt möjligt till barn hehe ska man ta på dem en hel hockey utrustning då kommer de ju aldrig lära sig nåt..
Mer på MILF

La shopping

Så på lite bättre humör nu hehe.. Förmiddagen har varit fullspäckad,, vid 10 tog vi bilen in till stan in till Fiorucci,, Grymt snygga kläder har dem där btw=).. hehe Jerry fick äntligen köpt sina badshorts,, blev ett par Ed hardy,, skit snygga verkligen=) dessa är det;
949kr (har jag för mig att de kosta)
Ja kunde ju inte hålla mig de hade ju fått in så många snygga t-shirts från Saint tropez så köpte en som jag sedan får dra av av nästa månads månadspeng haha denna köpte jag;
249kr
Jätte bekväm och gör snygg, fanns i flera färger och med andra saker på,, blir nog en till sen vid löning=)
Japp sen bar det hemåt, Jerry gjorde sin berömda Thaigryta så jäkla god.. Min älskling vet precis hur han ska få mig på bra humör. Han började morgonen med att gör pannkakor, Mio fick även smaka sin första pankaka och han älskade de=) Sen gjorde han då min favvis rätt Thaigrytan då kan man inte bli annat än glad=)
Sen åkte vi upp till pappa en sväng, han kom hem igår från fisket.. Vi fika och tjöta.. bestämde också att de skulle få passa Mio nån dag nästa vecka,, just för att för tillfället så e de bara mamma som passat Mio, så de är ju ganska bra om han lär sig att kunna vara hos andra också så man har lite mer val möjligheter. Så nån gång nästa vecka får vi en barn fri dag och även torsdag nästa vecka ska mamma ha Mio över natten igen för då ska vi ut och äta middag med Linda och Jimmy för Jimmy fyller 25=)
Mio e så rolig nu va,, vi säger ju "jajjaja" när han typ drar i sladdar osv,, nu svarar han oss och säger "jajajja" tillbaka haha himla roligt,, då kan man ju inte se arg ut hehe..
Nu sover lillen,, lite sent idag blev det men men sånt händer när man e ute och flänger hela dagarna..
Nu ska jag lägga mig framför tvn en sväng..

Halv 5

Började min morgon,, SUCK SUCK och åter SUCK,, fattar inte asså.. försökte somna om han i 40min men de gick verkligen inte,, han e fortfarande vaken och super trött.. grrr grrr..
Men men,, jag e är med skit trött så denna dagen började sådär va,, hehe tur att älsklingen kommer upp och börjar med pannkakor till frukost lite gladare blir man då.. Stan om en stund sen får vi se vad dagen har att erbjuda=)

Lite bättre,,

Mm nu när man fått shoppa lite så mår man lite bättre,, plus att jag precis upptäckte att vi inte har några "extra" räkningar denna månaden wieee,, de e gott de=)
På eftermiddan nu har jag typ bara städat, jag och Mio bada,, jag lät han sitta själv en stund och han klarade de utan att få för sig att klättra ur badkaret hehe..
Sen somnade han på 15min idag wiee=),, de har ju tagigt allt ifrån 30min-1,5tim se senaste dagarna men idag bara 15min så de tackar vi för=)
Mammas älskling=)
Idag har Jessie opererat sin hand,, vet inte hur de har gått än för hon har ej hört av sig,, men hoppas de gått bra i alla fall så den blir bra nån jäkla gång=(,, Hon ramla ju i vintras den lilla klumpen=)
Yes,, nu ska jag läsa lite bloggar sen nana

Tack vare

Japp tack vare Gratisbio har jag nu kunnat shoppa lite hihi.. Så himla bra.. Jag shoppade 2 t-shirts och lite underkläder helt gratis på Nelly.se nu bara för jag är medlem på Gratisbio. Skit enkelt att få poäng, man kan bla göra undersökningar, tävla, spela spel, testa lite olika produkter. Så får man poäng. Man får även poäng om man handlar saker på olika ställen på nätet bla på Nelly, du får en viss % av köpesumman i poäng.. Visst e de bra? Du behöver ju inte få presentkort på bara nelly utan du kan välja i massa olika affärer och även biobiljetter.. Gå med säger jag bara så kan du också shoppa gratis=)
GRATISBIO!

Detta handla jag=)

Only - Mens stripe

79kr på rean=)

Vero Moda - Honey SS Long Pocket Top

129kr

Plus lite underkläder=)




Dålig dag

Japp nu var det dags igen för en sån där dålig dag hehe,, inte haft en på skit länge men idag kom den,, Har huvudvärk, ont i magen och e skit trött även fast jag fick sova inatt och i morse..Vet inte var det  e men tålamodet e nada idag och allt känns piss.. Finns inget att gör för vädret suger och Jerry ska snart dra till jobbet,, Skulle ju städat igår men åkte till mamma istället så måste egentligen städa idag men har ingen lust med det heller=(..
Hopp morgonen för mig började kl 7.30,, Då bestämde vi oss för att åka och hälsa på Jimmy på jobbet.. Dock så somna Mio så JErry gick in själv så jag och Mio satt kvar i bilen,, Sen åkte vi hem till Linda för en kopp kaffe hon bjussa även på paj=) hehe hon e en riktig hemma fru den där Linda=)..
Sen åkte vi hem,, Mio skrek som vanligt i bilen.. Åhh är så trött på de om Mio inte somnar i bilen då skriker han hela tiden,, Varför gör han det? Jag blir tokig asså hatar att åka bil just nu,, min åksjuka blir ju inte bättre av att han skriker...
Sen åkte vi och sa upp mitt gymkort då jag vet att jag inte kommer träna nu i sommar och sen sak vi flytta och komma i ordning där.. Så jag kommer inte ha tid att träna på kanske 5-6mån då känns de onödigt att de skall dras massa pengar.. men ska starta ett nytt så fort vi kommit i ordning i Kållered..
1oktober flyttar vi,, de är en fredag=(,, Så måste försöka få folk som kan ta ledigt eller som är ledig då att hjälpa oss.. Linda erbjöd sig vara barnvakt i alla fall=),, Super duper=).. Jimmy kanske kunde vara ledig med så han kan hjälpa oss.. Sen ska jag fråga min kära mormor om hon kan hjälpa mig flytt städa,, sen ska jag även flörta med mamma om hon kan komma ifrån jobbet lite tidigare den fredan=)
Japp,, vad som händer idag vet jag inte,, just nu vill jag bara krypa under täcket och spola fram denna veckan så Jerry kan gå på semester..
Imon ska de bli kanon väder.. Men vi ska först in till stan till Fiorucci, Jerry ska köpa ett par badbyxor han har inga hehe så han fick ta de från våra spar pengar för han måste ju ha ett par badbyxor,, ja kan dock inte komma på nåt jag måste ha så ja får la fönstershoppa då hehe..
Sen kansek vi åker hem till mamma och badar lite in tha pool=)

Dagens fråga

Tycker knappt de finns någon gräns. Jag kommer stötta Mio i allt, om de inte är nåt kriminellt då hehe eller farligt. Man ska älska sina barn oavsett tycker jag. Vill Mio blir en punkare med svart hår och piercingar i hela ansiktet men visst då får han väl vara de då. Hehe jag kanske inte kommer tycka han är så fin i det. Men jag kommer älska han och stötta han i allt finns ingen gräns för mig (bortsett från kriminalitet)
mer på MILF

Saker du stör dig på hos din kvinna=)

Jag stör mig verkligen på att nästintill varenda gång melissa går in i ett rum sa måste hon tända lampan i taket. Det spelar ingen roll om det så skulle vara en sol utanför som lyser upp hela fönstret, hon måste verkligen tända lampan. O tror ni hon släcker nr hon lämnar rummet?!.. nej..
När melissa ska ta en tallrik eller ett glas eller liknande ur skåp eller låda så är det väldigt svårt tydligen att stänga efter sig. Jag har liksom kommit in i köket och då har det typ varit tre skåp och en låda öppet.
Snälla älskling, blanda inte olika pasta med olika koktid. Och jo det har hänt flera ggr.
Melissa har en tendens att lägga sina nycklar och sin mobil på lite olika ställen i lägenheten men helst så ska dom ligga precis framför och under diskstället där det droppar massa gött vatten.
Sist men inte minst. Älskling, du är oxå rätt bra på att slänga kläder omkring dig.
Älskar dig massa!! =)
  • Jag stör mig verkligen på att nästintill varenda gång melissa går in i ett rum sa måste hon tända lampan i taket. Det spelar ingen roll om det så skulle vara en sol utanför som lyser upp hela fönstret, hon måste verkligen tända lampan. O tror ni hon släcker när hon lämnar rummet?!.. nej..
  • När melissa ska ta en tallrik eller ett glas eller liknande ur skåp eller låda så är det väldigt svårt tydligen att stänga efter sig. Jag har liksom kommit in i köket och då har det typ varit tre skåp och en låda öppet.
  • Snälla älskling, blanda inte olika pasta med olika koktid. Och jo det har hänt flera ggr.
  • Melissa har en tendens att lägga sina nycklar och sin mobil på lite olika ställen i lägenheten men helst så ska dom ligga precis framför och under diskstället där det droppar massa gött vatten.
  • Det heter inte ignonera, det heter Ignorera!!
  • Sist men inte minst. Älskling, du är oxå rätt bra på att slänga kläder omkring dig.
Älskar dig massor=)
Av Jerry

Mammsen

Japp spendera dagen hos mamma igen hehe,, Hade super tråkigt i morse. Tvätta en tvätt.. sen så sa mamma att vi kunde komma hem till henne, så jag och Mio tog bussen dit.. Mio kröp omkring som aldrig förr de går verkligen skit snabbt nu,, hehe,, Han e över allt och ska dra i sladdar gardiner och kontaktuttag e en favvis.. Fick åka och köpa mer sånna pluggar idag..
Japp.. Ove gjorde skit goda pannbiffar och potatis,, mm va gör gott.. vi äter nästan aldrig sånt hemma för vi orkar inte göra de haha. Men de får de la bli sen när Mio blir lite äldre..
Sen kom Jerry och hämta oss efter jobbet.. Vi åkte till 421,, köpte pluggar då till kontakterna och han köpte godis, jag nötter och Mio fick en påse majskrokar haha japp söndags mys på hög nivå=)
Nu har jag gått med på att Jerry ska få skriva här också, en lista på vad han stör sig på hos mig ohhh spännande hehe

Dagens fråga

Absolut. Självklart vill väl alla ha biologiska barn. Men om Jerry då tex inte hade kunnat få de så hade jag inte ens tänkt tanken på att lämna han. Utan då hade vi adopterat. Insemination finns ju faktiskt också.
Jag skulle i alla fal aldrig lämna mitt livs kärlek för den andledning. Tänk om man gjort de och fått ett biologiskt barn med en skitstövel istället. Då är jag hellre kär och lycklig.
Mer på MILF

Vad?

Ja vad ska man göra idag? Tråk väder e de grrr,, Okej ja behöver ju både tvätta och städa hemma,, men är ändå sugen på att hitta på nåt.. Jerry e på jobbet segt,, men gott med pengar såklart.. När han kommer hem har vi inget planerat direkt vi får väl se..
Åh hatar sånna här dagar asså..

Dagens fråga

Ett stort NEJ,, tycker jag.. Okej precis i början när man fått reda på att man e gravid och man e rökare så kanske de e skit svårt att bara sluta direkt.. Men inom 1v tycker jag man ska ha slutat.. Jag snusade när jag fick reda på att jag blev gravid med Mio. De tog mig 1,5dar att sluta helt.. Har aldrig klarat av att sluta innan,, men när jag fick se plusset på stickan var de inga problem. För jag visste att de skulle skada mitt barn och jag skulle aldrig utsätta mitt barn för det..
Sen när gravida tar ett glas vin osv.. varför göra de? De e såå onödigt,, drick alkohol fritt vin istället då om du nu e så sugen på vin liksom..
Jag kan verkligen inte förstå folk som röker när de e gravida,,tycker de e fruktansvärt egoistiskt..
Och att dricka är så onödigt när de finns så mycket annat att dricka som är helt ofarligt så varför dricka nåt som kan skada ditt barn?
Mer på MILF

Hel dag

Japp haft en hel dag hos mamma idag helt underbart.. Kl 9.30 idag åkte vi först till coop köpte varsin glass.. sen in på toys r us,, köpte en liten pool till Mio=).. Sen åkte vi till mamma då.. Vi glömde såklart köpa pump till poolen,, Jerry började blåsa den med munnen hehe men de gick la sådär så han fick åka iväg och köpa en pump..
Till slut var poolen uppe=).. Mio och Ove haha plaskade på som bara den,, jag undrar vem som gilla poolen mest, Mio eller Ove? haha..
Mio blev så trött av värmen och allt badande att han sovit 3ggr idag,, hehe men de tackar jag för, för då fick jag ligga och sola i lugn och ro=).. Jerry har bränt sig som f*n jag blev mest brun hihi me like very mutch=)
Mio fick även ha gåstolen utomhus idag och de uppskattades fast han kunde inte bestämma sig om han skulle bada eller gå i gåstolen hehe så de blev en hel del flängande upp och ner=)
Busen i poolen=)
Mio har ätit lite dåligt idag med,, kanske inte så konstigt för de e ju ganska varmt,, så han har typ bara ätit halva portioner,, fick i han lite kall yougurt i alla fall och nu på kvällen åt han en hel portion gröt=).. Glass åt han förut också en piggelin hehe han älskar piggelin=),, Skönt i värmen för han också..
Vi har däremot ätit massa idag haha,, Låg på mammas studsmatta och solade och käkade nachos med salsa hehe riktigt gott sen gjorde Ove revbenspjäll och vitlöksbröd=) mm mumma=)
Going=)
Sen blidde nån trött hehe
Japp.. Jag och Jerry e helt slut men Mio har ju som sagt sovit 3gånger idag så vägrar somna haha,, jag skulle lätt kunna somna nu men men,, de e ju inte jag som bestämmer längre när jag ska sova hehe..
Imon ska Jerry jobba över,, Jobbar tidigt så vi har eftermiddagen i alla fall.. bara 1v kvar nu tills semester så jäkla skönt=)
Ska antagligen regna imon med,, ganska skönt om de gör det ändå.. Måste städa och tvätta men men vi får la se..
Nu ska jag försöka somna lilleman för mammsen vill sooova=)

Saker du stör dig på hos din karl=)

Haha japp en liten kul grej kom jag på igår när jag för typ den 1000 gången upptäckte vad Jerry missat,, så här kommer min lista på saker jag stör mig på hos Jerry=)
  • De e sjukt irriterande när man sitter på toa och sträcker sig efter pappret så finns de inget där? Då är rullen slut och på golvet står en ny, E de så svårt att bara böja sig ner och ta upp en ny och sätta på?
  • När jag hänger upp tvätt och jag får stå i 100år och väckla ut hans strumpor.. Han slänger sina strumpor som bollar ner i tvätt korgen,, Så jobbigt e de väl inte att väckla ut dem?
  • Precis damsugigt, kommer in i köket då står karln där och äter knäckebröd över golvet och smulorna bara väller ner på golvet.. Va f*n sätt dig vid köksbordet eller stå över diskkon hallå?!!
  • Tillbaka till strumporna,, innan var problemet smutsiga kallingar som låg på golvet.. men de verkar han fatta nu att de ska till tvättkorgen.. Men nu ligger de strumpor på golvet istället grrr
  • Våra kaffe koppar är mest vita i alla fall inuti.. När Jerrys kaffe e slut så ställer han bara koppen i diskkon och sen får jag stå och skrubba och skrubba ur dessa jäkla kaffekoppar för att de vita inte ska vara kissgult grr E de så svårt att skölja ur en mugg?
  • När han rakat sig så är de raklödders fläckar överallt och han låter raklöddret stå framme på handfatet så de blir en rund ring efter det grrr ställ tillbaka den på dess plats tack och skölj handfatet efter fläckar. Svårt? Ööö nej
Saker han inte kan göra nåt åt eller a,,
  • Han knäcker med tårna,, och då menar jag JÄMT,, såå störande om man tittar på film eller nåt så ligger han där "knack knäck knack" grrr irriterande
  • Han klickar när han sover tungt eller e förkyld.. De låter som man ligger breve en tickande klocka såå störande!
  • Rör sig i sömnen när han e jätte trött ja man får vara beredd för smällar och andra saker när man sover med han hehe
Ja Men visst älskar jag han ändå hehe
Så tjejer skriv nu vad ni stör er på,, för de måste ju finnas mer än jag som stör mig på olika saker eller?
Love you=)

Moln?

Hmm vart e solen som de lovade idag då? Hoppas den kommer snart för vi ska ju till tha Beach=)
Mio vakna kl 3 i natt,,=( fick välling.. sen kl 4.15 vakna jag av Jerry som inte kunde sova haha,, han gick upp då fattar inte varför för nu e han svin trött hehe.. Mio vaknade 5.30.. Men jag sov från och till till ca 7.30 de va nice=).. Mio hade somnat om när jag kom upp nu hehe så han va nog trötter hehe
Japp... om man ska börja packa ner all packning till havet nu då hehe måste ju ha med en del nu=)

Dagens fråga

Eftersom jag både e hund och katt rädd så går de bort=) hehe,, Jag själv har haft allt möjligt, fiskar, fåglar, kaniner, hamstrar. Mina systrar har haft ödlor (som jag hatade) hehe..
Men de blir nog i så fall, fiskar eller kaniner.. Hamster vill jag inte för de för sånt jäkla liv på natten när de ska springa i sina jäkla hjul haha,, Men en kanin e mysigt och fiskar e fina så why not=)
Mer på MILF

Pool

Sikken kanon dag asså=),, Vart ute hela dagen,, har tom bränt mig hehe,, gott.. Jo,, vi började morgonen med att åka till Linda.. Första gången jag och Mio tog bussen dit.. Jag var förberedd på en riktigt jobbig resa.. Men försökte åka i tid så Mio kunde sova.. Jag hade förberett mig med majskrokar i fickan, vatten flaska, leksaker,, you name it.. Allt för att minska eventuella skrik attacker hehe.. Japp.. först tog vi vagen till Frölunda torg,, inget skrik gött tänkte jag.. På bussen,, Mio börjar gnälla innan bussen ens åkt.. japp nu börjas de tänkte jag,, Gav han mina nycklar som han lekte med i 10min hehe,, Sen började han gnälla igen.. Då fällde jag ner han,, Inväntade protester men nää Han somna=),, Wieee.. Han sov hela vägen tills de va 5min kvar=) Så resan gick kanon=)..
Hemma hos Linda så fick barnen bada i deras lilla pool.. Och Mio verkligen älskade poolen vägra gå upp,, han satt kvar när alla andra barn gick upp och lekte själv och kröp runt i poolen,, Han blev skit arg när vi skulle gå hem,, då kröp han till poolen för att gå i igen och skrek när jag lyfta bort han haha,,, Så de blir nog att vi köper en pool till han som han kan ha hos mamma=)
Cykla e kul=)
Hela ligan=)
Badar=)
Sen kom Jerry dit,, Han hade vart och skrivit klart kontraktet på den nya lägenheten wiee så den 1okt flyttar vi om vi inte får lämna denna tidigare då flyttar vi redan 1sept=).. Så vi får se..
Sen bar det hem,, Mathias kom på besök och vi åt kladdkaka och killarna titta på Fotboll.. Jag och Mio tog oss ett bad,, Sen tog den 1,5tim att somna lill grisen=(,, Suck,, Tror han var grymt över trött då han typ var trött redan vid 16 och vi höll han vaken till kl 18 innan vi börja somna han,, men men
Imon blir de havet förhoppningsvis=) Ska bli kul att se om Mio gillar de lika mycket som en pool hehe..
Yes de va de det=)
Gottar sig i solen=)

Swisch

Jaa swisch då var denna dagen borta=) hehe,, Vart en sådär dag,, 3dar i rad så har Mio vaknat super duper kinkig efter sin sovstund,, Vet inte varför.. han e typ fortfarande trött fastän han sovit mellan 1,5-2tim.. Han grinar och kinkar för allt.. och nu kan han ju tom krypa efter mig och snyfta,,=(,, Han vägra ju somna om också.. Även när vi var på ICA så vägra han somna i vagnen,, grrr,, så vi fick hålla han tills nu,,
Japp.. Imon e de fredag,, Då ska jag ta mig ut till Linda med buss hehe mm kan bli spännande tar typ 45min,, med 2byten.. ska bli kul och se om lilleman kan åka så länge utan att brista ut i sång=).. De ska bli kul i alla fall.. Lindas kompis Maria ska också komma med sina två barn,, och de ska plaska i en pool medans vi mammor ligger och softar och solar haha NOT tänk om de vore så enkelt va haha.. Men lite sol ska jag väl se till att få hehe
Sen ska vi skriva på kontraktet på lägenheten=).. Och sen på kvällen kommer Mathias hit,, då blir de kladdkaka och fotboll hehe wieee för fotboll va haha..
Sen e de bara 1v kvar till semester för Jerry fy F*N va gött säger jag bara ska bli så skönt att ha han hemma i hela 4v=)
Vi har pratat fram och tillbaka om resor nu.. Jag vill ju verkligen till Thailand jag älskar ju det landet skulle kunna flytta dit om de så vore hehe.. Jerry gillar ju också Thailand men han e lite osäker på om vi verkligen skall åka så långt första gången med Mio.. visst kan väl hålla med på vissa punkter men ändå hehe..
Men vi funderar på då Spanien bla.. Där har jag vart massa gånger.. Mest på Gran Canaria.. Men även på de andra öarna=).. Men jag kommer inte ihåg så mkt av De andra.. Så ni som vart i Spanien med barn eller utan,, Vilket är mest barn anpassat tycker ni? Och vilket har bäst shopping hehe,, Gran Canaria tycker jag har sådär shopping,, nu var de ju några år sen sist jag var där men sist jag var där så tyckte jag shoppingen va kass..
Sen funderar vi även på Turkiet,, Ingen av oss har vart där så.. kanske skulle vara kul att åka dit med..
Kom gärna med förslag,, Vi vill åka till ett hyffsat billigt ställe (Vet spanien e inte billigt).. men de ska vara bra för barn och ha bra shopping=) hehe
Yes,,,

Dagens fråga

Haha oj de va nog mycket det haha,, Köpte massa olika nappflaskor med coola tryck på för jag tcykte de va fräcka.. MEn han fick ju problem med magen så fick ändå köpa nya Dr brown flaskor,, och sen var de bara mam som gällde så de andra har stått och dammat igen..
Skötbordet var väl ganska onödigt för oss då vi typ alltid bytte blöjan i soffan eller tog vår "madrass" skötgrejs som man köper på IKEA.. Nu använder vi skötbordet ibland men aldrig innan,, Köpte även massa filtar använder bara 2st hehe Massa olika nappar för att de också var coola haha fast han använder bara mam där med så..
Hmm kommer knappt på nåt nu men vet att de va massa grejer
Joo köpte massa gossedjur som han skulle leka med,, Visst de va la kul i 1mån men sen ville han ju leka med saker som låter och här står vi med typ 1000 olika sorters gossedjur=)
Mer på MILF

God dag

Hejsan hoppsan,, Konstigt väder idag asså,, I morse när jag gick upp kl 5.15 närmare bestämmt var de strålande sol och 20grader,, sen har de varierat med sol, moln, sol, moln hehe skumt..
Hade tänkte försöka hålla Mio till kl 11-12 tiden idag innan han skulle sova eftersom de blir så konstigt på dagarna,, men de gick inte han slockna som en säl själv i sängen nu,,=(.. Men men får se hur länge han sover..
Var ute en sväng förut och posta ett brev bara,, Sen har jag städat lite.. Min syster fråga om jag ville luncha med henne i stan men vet inte om jag e så sugen på att dra med skrik pelle på ett cafe hehe,,
Imon e de i alla fall FREDAG=) De gillar vi,, då ska vi skriva kontrakt på den nya lägenheten hihi,, Sen kanske Mathias komma förbi på kvällen.. På lördag blir de beachen för första gången med Mio ska bli kul.. hehe undra om han kommer skrika när han ska bada haha,,
På kvällen kasnke vi ska fira mamma,, försöker få tag på henne för att komma med förslaget att vi ska grilla och killarna kan ju titta på fotboll för de e tydligen "Två helt grymma matcher" förstår ni hehe..
Japp de va la det=)

RSS 2.0