Tand nr 5

Japp nu kommer den,, Han har ju vart svullen länge men nu är den högra framtanden på väg ut för att göra vampyr tänderna sällskap=).. Han var extremt gnällig idag asså.. Inget passade herren,, Vilket gjorde att Lisa och Mayas besök blev lite si så där haha.. Allt trevligt att tjöta med Lisa.. men fick typ gapa för att överrösta Lille man som sjungt opera hela dagen,, Vi gick tom med ut för att se om de skulle hjälpa men icke,, han gnällde och skrek där med=(.. Så Lisa och Maya åkte till slut hem,, och efter att ha hållt på i typ 2,5tim att somna lill grisen så somna han till slut..
När han vaknade sedan eller rättare sagt jag fick väcka han och klockan var typ 16.30,, Han brukar inte få sova efter kl 15 men idag fick han de då han tjöt hela tiden,, Men i alla fall.. Humöret var inte bättre efter lite sömn..
Mamma kom på besök senare.. hade köpt två leksaker till Mio i 9mån present=).. Han fick en sån bräda med plast spikar på och en hammare så han kan slå på.. Han fatta dock inte hur han skulle göra utan satt mest och flaxa med hammaren hehe.. Sen fick han typ några skålar i olika färger som man ska sätta på varandra och högst upp ska man sätta en boll.. Bollen blev stor favoriten=).. Han verkligen älskar bollar hehe..
Han blev gör arg på Maya när hon hade hans boll haha ojojoj hur ska detta gå när han blir äldre hehe
Yes.. Han somnade dock jäkligt bra ikväll=).. Han och Jerry låg på soffan,, Han skrek inte men låg och tjöta lite.. Men efter typ 20min tjöt så la vi han i sängen.. och Vi behövde bara gå in 1gång sen sov han.. Dock med ena benet över spjälsängsskyddet och ut genom spjälarna hehe,, Så riktigt roligt ut=)
Imon vet jag inte vad som händer.. Hoppas på fint väder så jag kan göra som i tisdags=).. Om nån inte har nåt för sig så hör av er=)..

Mio städar=)

Japp Mio städar åt mamma lite=)

Filmklipp

Mio kryper lite,, ålar, och öppnar sen sitt första skåp=)

Dagens fråga

Hehe,, ja du,, Självklart så säger jag att barnet är sött.. De är ju jätte elakt att säga nåt annat. De är i sånna här tillfällen vita lögner är helt acceptabla haha.. För de första så sårar de ju en nybliven mamma, sen skulle jag aldrig säga till någon överhuvudtaget att deras barn är fult,, Vem gör sånt?,,
Mer på MILF

Köpa

En sån här funderar jag på att köpa till Mio, den blåa då=)

Regn

Usch,, När man äntligen trodde att sommarn var här så kommer de regn och grått.. är ju skit mörkt ute=(.. Vi som skulle fika och gotta oss på gården=(,, Får bli inne istället då..
Åhh jag är så trött på att de alltid ska ta typ 1tim att somna Mio.. Varför liksom?,, Soffan funkar enbart om han är super duper trött.. Nu får vi typ göra så här.. Lägga han i sängen,, så får han skrika lite och böka sen ta upp han och låta han somna på soffan,, skit krångligt.. Han somnar ju inte i sängen,, bara om vi har välldans tur.. Orka liksom detta varje eviga dag..Jag försöker vara konsekvent eller va sjutton de heter,, Men efter typ 40min springades in och ut så orkar ja inte mera..Jaja får la vänta tills han blir 2år och fattar vad sova e typ hehe
Sen öppnade Mio sitt första skåp idag jajamänsan hehe,, Så de blir till att barnsäkra lägenheten i helgen tror jag.. Han har även börjat krypa efter mig hehe,, lite gulligt=) Trösklarna e fortfarande lite svåra,, men ibland tar han sig över dem med.. Dock tar han sig till kontakt uttagen hela tide,, blir galen.. Vi har satt i sånna pluggar i dem vi inte använder.. Men dem som vi andvänder kan vi ju inte plugga igen.. A de gäller att ha ögon i nacken=)
Snart Kommer i alla fall Lisa och Maya=)

TRÖTT!!

Ja e de inte lillen som håller en vaken om nätterna så e de den stora.. grrr.. han ligger och "klickar" med munnen om nätterna i vanliga fall räcker de med en sprak så slutar han men inte inatt grrr.. Tänk er att ligga breve en tickande klocka!..
Mm precis så störande e de.. Plus att Mio vakna 00, 04 och ville upp 5.20.. grrr

Mm

Mm härlig dag idag va? Känns verkligen som sommarn är här nu=).. Mio har bara sovit en gång idag,, Han vägra somna i morse så vidd kl 11 tog jag på oss och så gick vi ut, han somna då på 2sekunder i vagnen=) Så då passade jag på att ligga och sola lite på gården medans Mio låg och snarka högt hehe..
Han sov bara 1,5 tim,, jag hade hoppats på minst 2tim eftersom han vart vaken så länge men men,, Fick hålla han enda tills kl 18 sen gick de inte mera..
Men vi gjorde massa kul ändå=) Han e en hejare på att krypa nu men lat e han,, Är han ensam så kryper han gör bra och tar sig dit han vill.. Men så fort han ser mig lägger han sig på mage och illtjuter för då vet han ju att "mamma kan ju hämta leksaken" haha men ja e inte så dum jag heller så jag struntar i det och till slut ger han sig och kryper iväg själv hehe=).. Han var nära på att ställa sig upp förut med,,han tog tag i soffan ställde sig på knä,, men så fick han syn på en påse och tog den istället och satte sig ner hehe..
Han har även börjat äta kex nu=),, Han tuggar dem jätte bra så funderar på att testa 8mån mat igen och se om han kan tugga det med..
Vid 16 tiden kom Elias hit ska passa han ikväll,, Jerry kom även hem så då sprang vi alla fyra ut på gården.. Mio skrattade åt Elias hela tiden hehe så söt=) De lekte jätte bra tillsammans=)
Japp,, sen blev det bada för Mio sen sten däcka han som sagt redan vid 18.15 hehe.. Nu bygger vi lego med Elias hehe bäst att man lär sig sånt för de lär ju komma sen=)
Imon ska Lisa och Maya komma hit,, Hoppas på fint väder imon med för då ska vi fika och leka på gården=) Får se om Martina och Alva kommer också=)
Yes de va idag de=)

Lillen ligger o snarkar medans mamma får l...

20100629558 (MMS)

Lillen ligger o snarkar medans mamma får lite färg på sin bleka snygga kropp hihi


Dagens fråga

Oj hehe,, Tre bästa då,
  1. Att jag ger min son så mkt kärlek då jag älskar att kramas och pussas=)
  2. Att jag är såpass ung så jag orkar leka
  3. Att jag inte är världens nojigaste
Sämsta;
  1. Inget tålamod hehe
  2. Att jag ger mig för lätt
  3. Lite sömn gör mig till världens grinigaste mamma
Mer på MILF

9 månader=)

Idag blir mammas älskling hela 9månader=) Tiden går för snabbt asså.. Bara 3månader kvar tills 1års kalas shit pommes frites=)
3dar gammal=)
9månader=)

Dagens fråga


"Vilken ålder bör ditt barn ha nått för att få äta snabbmat i form av Burger King, Max, Mc Donald's, Pizza?
Finns det någon "lägsta ålder" som man bör ha passerat?"
Hmm,, klart Mio kommer få smaka på allt när han väl kan tugga. Jag kommer nog inte sätta nån speciell ålder på de direkt. Men kanske runt 2år. Vi äter ju inte sånt så ofta längre ändå, så äter inte vi de behöver ju inte Mio äta de heller. Men varför inte om jag och Jerry äter pizza nån fredag kväll så ser jag inget hinder till att Mio kan få sig en liten pizza. Jag tycker vissa e så himla nojiga med sånt. Klart man inte ska proppa i barnen godis och skräp mat. Men nån gång ibland tycker jag inte e så farligt. De ska väl också kunna få ha sitt fredags mys eller lördags mys. Men man ska kanske inte börja med de för tidigt. Men smaka på saker tycker jag bara är bra att de kan göra, de e ju nyfikna på vad vi vuxna äter så varför inte?
Mer på MILF

Mollösund

Japp då får vi la fortsätta på helgens bravader då..  Söndagen i Mollösund då.. Tråkigt väder var det hela förmiddagen=(,, Så vi tog en morgon promenad bara och sen var vi inne hela dagen,, Sen kom hela tjocka släkten på middag, Vi hade en "Minnes" middag kan man väl kalla de för min morfar som gick bort för exat 5år sen igår=(.. Men de var trevligt att alla var tillsammans i alla fall för en gångsskull.. De var jag,jerry,mio, mina systrar, kusinerna, morbröderna, Tone, Mamma, Ove, Felicia och Såklart mormor.. Mormor hade gjort gör god mat.. Mio trivdes att springa runt i sin gåstol där så vi fick äta i fred hehe=) Han trivdes faktiskt riktigt bra i Mollösund, förutom vissa gånger hehe.. Men de va ju så tråkigt väder så han blev ju rastlös till slut av att sitta inne men de funka=)
Mormor hade köpt en jätte fin säng till Mio på second hand för bara 200kr=) den var kanon,, den sov Mio och och han trivdes gör bra=).. Mormor hade även köpt massa fina kläder till lillen.. Bla en t-shirt där det stod busig på hehe den passar honom perfekt=)
Efter middagen, åkte Jag, mamma, mormor, Ove, Mina morbröder, kusin Shanelle upp till morfars grav. Den e så fin.. Mormor berättade lite om våran "släkt" lite längre tillbaka i tiden, de var många som låg där..Kan inte fatta att de e 5år sen.. Känns som igår jag och morfar åkte runt i hans bil och han berätta vad alla gator och byggnader hette haha,, De gjorde han jämt med mig för jag skulle lära mig=).. Solen tittade även fram när vi var där uppe.. så de fina vädret kom till slut i alla fall=)
Sen åkte vi tillbaka till Boa som vi kallar huset vi bor i=).. Jerry tittade på fotboll och jag försökte underhålla en smått över trött liten kille=)
Vid 18 tiden åkte vi hem,, Mio somna innan vi hann lämna Mollösund hehe
Tänkte lägga upp lite bilder på bla Boa där vi bor,, är så himla mysigt där=).. Men första lite blandade bilder:
Inviger sin nya säng=)
Yee sexy=)
Snygg ( morfars gamla hatt hehe)
Snyggare=)
Snyggast=)
Ue och går bland kullerstenarna
Mormor lagar mat=)
Får mat av mormor och lilla Shanelle
Busar med moster
Här bor vi=)
Nära till Nattklubben hehe
Vi bor alltså mitt i hamnen,, vårt hus till vänster här
Så här nära ligga mataffären
Den berömda texten
Kvarnen
Japp,, Idag händer de inte så mycket då, har massa tvätt,, så har tvättat, renbäddat och damsugarn står och skriker på mig=) Så de e la de då..

Grattis Mamma=)

Idag fyller världens bästa mamma år=) Grattis mammsen på 45årsdagen=)

Hemma

God morgon,, fick sovmorgon till kl 7 idag=) hehe fast de beror nog på för att Mio somna inte förens 21.30 igår=(.. Vi tänkte göra som vi gjorde när vi åkte från Skåne att köra hem när Mio skulle sova för natten hehe,, mm de gick nog bra.. visst han sov men vakna när de va 10min kvar.. och de va ju så ljust ute så han piggna ju till grrrr hehe men men,, han somna till slut i alla fall=)
Har haft en kanon helg.. Fredagen spenderade vi hos Linda & Jimmy då ja.. Riktigt trelig Midsommar var det,, barnen skötte sig kanon,, Mio somna utan skrik och var gör duktig.. Här kommer some pics=)
Första ölen=)
Thilda sjunger snapps visor haha
Goingen i sina nya kläder=)
Grillmästarn=)
Älsklingen=)
Jerry & Theo=)
Linda va glad=)
Japp och där hade första ölen slunkit i=)
Grym midsommar helt enkelt.. Vi åkte väl hem runt 22 sten däcka båda två=) Mio sov bra då.. hela vägen hem och fortsatte sova hemma också hehe
Sen på morgonen var det bara att packa och bege sig till Mollösund.. Jag var sjukt trött då Mio krånglat lite på natten..
Men vi möttes av strålande sol uppe på Mollösund och hade en underbar dag,, Vi åt på den berömda Baguett borden riktigt goda baguetter har de där.. med massa goda rörer osv=) Vi gick massa prommenader.. Köpte pizza och åt på våran ute plats i solen, köpte även glass och bara njöt=) Längtar tills semestern när vi kan vara där jämt=)
Vi var gör trötta jag och Jerry så vi somnade redan kl 20.. men då Nattklubben hade nåt specillt på Lördag kväll så å kunde jag inte sova förens de slutade vid 3 haha,,
Men fick sova ikapp de på söndagen sen..=)
Får skriva mer sen för nu skriker lilleman på mig=)

Ute o går bland kullestenar snart blir de ...

20100627544 (MMS)

Ute o går bland kullestenar snart blir de god middag.


Grymt trevlig kväll igår. Alla barn skö...

Grymt trevlig kväll igår. Alla barn skötte sig kanon hihi. Mio somna i Linda och Jimmys säng utan skrik. Vi åt massa gott. Ja tog mig tom en nubbe efter lite övertalning från Jimmy haha. Va la hemma strax efter 22. Nu är vi på väg till Mollösund.


Kolla snyggingen

20100625536 (MMS)

Kolla snyggingen


Långt hår

Nu i midsommar tider kan jag verkligen sakna mitt långa hår.. Tycker inte denna korta frissan passar till nån av mina klänningar=(.. Försökt styla de hyffsat men känns ändå fult=(.. Vill ha mitt långa hår tillbaka idag snyft snyft men men till nästa år kanske hehe
Vart iväg hela förmiddan idag,, först hem till mamma där Mio visade sina nya framsteg krypningen,, han kröp gör mycket där=) Går sakta men han kan i alla fall=) hehe..
Sen till torget köpte present till Elias, blev lego hehe han älskar lego så.. Köpte även lite kläder till Mio, ett par jeans, tröja, mys byxor och mössa.. Jerry fynda en skit fin t-shirt på hm för bara 50kr=) de gillar vi..
Sen åkte vi hem till pappa snabbt.. fika lite.. Mio mös i Elias saco säck.. måste nog köpa en sån han såg så go ut hehe.. lägger upp bild sen=)
Nu håller vi på att göra oss i ordning för Midsommar firande=)

Dagens fråga

Vi ska hem till våra bästa vänner Linda & Jimmy som även dem har 2barn Theo och Thilda på 2,5år och 1år. Dit kommer även några andra par, även dem har barn=).. Så blir en riktigt rolig midsommar i år=).. Nubbe dricker jag nästan aldrig ändå.. gillar inte sprit så mycket,, hehe brukar snappsa öl eller cider när andra dricker nubbe=) hehe.. Men några öl ska jag allt ta.. Inte Jerry då han ska köra både ikväll och tidigt imon morgon=)
Mer på MILF

Midsommar=)

Glad Midsommar alla=).. Vädret ser inte så lockande ut just nu va? De sägs att de ska bli fint sen men de får vi la se hihi..Mio har börjat sova bra igen nu peppar peppar..
Igår var ju tredje kvällen i rad han somna själv i sin säng utan skrik=).. Och han somna runt 18.30 sov till 5 fick välling och sov sen bara 40min till hehe men men.. Kanon om man jämför med de senaste veckorna=)
Idag är de fullt ös.. Ska först hem till mammsen hämta sill,, sen till Frölunda torg köpa present till lillebror Elias, sen upp till pappa snabbt, han e bara hemma tills söndag sen åker han och fiskar igen.. så vi ska upp så Mio får mysa lite med morfar.. Sen ska Jerry göra klart tårtan, som vi för övrigt ska droppa laxeringsmedel på så LInda och Jimmy får igen haha Sen ska vi Mot Tuve och fira midsommar=)
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Om jag ska ha min blommiga sommar klänning, min långa svarta eller nåt annat.. grrr suck..
Imon bär de av till Mollösund, bra om Mio lär känna stället lite hehe vi ska vara där mycket på semestern sen=)
Så de va de..

Blåsta=)

Haha fy fan vad blåste vi blev precis.. Jerrys telefon ringer.. Han svarar de e en snubbe som kallar sig Martin. Han berättar då för oss att lägenheten vi har fått har råkat ut för en stor vatten läcka. Att de måste riva hela huset och att vi inte kan flytta in förens i januari/februari nån gång. Både jag och Jerry drabbas av panik då vi sagt upp våran lägenhet redan. Sen börjar han babbla om att de ska renovera lägenheterna och att hyran då kommer bli högra och landa runt 10200kr/mån.. Nu är den på 6700.. Och de har ju inte vi råd med..
Rätt som de e börjar "Martin" och en galen kärring i bakgrunden att as garva.. Då e de Jimmy och Linda!! Fan säger jag bara,, jag var skit ledsen tänkte "Kan man ha mer otur" fy asså,, den va riktigt bra vi köpte alltihoppa och kan säga att svett dropparna droppade rejält från både min och Jerrys panna haha..
Sen har de ju spelat in allt såklart så detta kommer ju man få höra sen hehe
HÄMNDEN E LJUV MINA KÄRA VÄNNER=)

GÅ MED!

Tycker alla ska gå med här nu http://gratisbio.se/?RecruiterID=290335 skit grymt och lätt att samla ihop poäng som man sedan växlar in till biobiljetter, presentkort på typ alla butiker, inte bara klädbutiker utan elektronik butiker, möbelaffärer allt verkligen,, super bra=) Har redan växlat in 3 presentkort till mig själv=) Grymt GÅ MED=)


Hjälpa Lilla Hailey

donatortillhailey  Hon dör utan donator!
Gud vad hemskt.. Hoppas någon kan hjälpa den lilla flickan..
http://www.alltombarn.se/barnhalsa/barnh%25C3%25A4lsa%252Ctransplantation

Torsdag=fredag

Japp idag är det som en fredag för Jerry.. Han slutar vid 19.. gott gott.. då ska vi mysa till de med en god ciabatta hehe.. De e vårat fredagsmys nu för tiden.. mackor istället för godis och sånt..
Men idag har vi i alla fall hunnit med att storhandla.. Åkte redan kl 8 i morse.. de e så skönt.. inte en enda människa i butiken och knappt nån kö=).. Vi är ju ändå uppe så tidigt så varför vänta liksom=)
Japp Sen åkte vi hem.. De e nämligen Jerry som står för efterrätten tills imon.. Jag försökte hjälpa han så gott jag kunde.. men han verkar inte fatta jag inte är en konditor för han blev typ frustrerad när jag inte förstod. Men ska tydligen vispa på ett speciellt sätt.. och de får absolut inte komma vatten i nåt och bla bla bla.. Till slut så sket jag i de haha lika bra han får svära själv i köket hehe=).. Men den blir nog kanon god även fast jag "vispa" fel haha
Mio tog som sagt sina första kryp steg idag hehe.. Han måste trott vi va dumma i huvvet,, för både jag och Jerry stod upp som galningar och skrek och klappa händer haha..
Japp nu sussar han sött,, va nog trött efter allt krypande hehe=)
Jag har även ändrat min ansökan om dagis plats nu.. Så nu har jag ansökt till 3dagis i Kållered.. Varav ett ligger så nära att jag kan stå på Balkongen och se han leka hehe.. Nice om vi får de=)
Idag ska antagligen Martina och Alva komma hit en sväng.. Får se när de blir.. blir nog en promenad och kanske köper nåt gott fika=)

Kryper=)

Wiee mammas lilla älskling tog just sina första krypsteg hehe.. Jerry och Mio lekte som vanligt på golvet.. Så låg de en bil lite längre bort och helt plötsligt från ingenstans ställde sig Mio i kryp possition och kröp hela 4-6steg fram jag kollade inte så noga utan blev helt galen och började applådera som en dåre haha..
Sen gjorde han de igen=) hehe så nu kommer de verkligen när som helst haha=) Kul om han får in lite bättre teknik tills imon=) hehe

Dagens fråga

Asså de beror väl på.. De bästa är väl att planera lite grann, för annars kanske man står där med en oseriös kille och utan jobb tex. Men har man ett bra fast förhållande och bra jobb och känner sig redo så kan man ju bara låta de hända.. Tycker de va en lite krånglig fråga hehe..
Men ja.. planera är väl bäst.. Men sen kan de ju ta sin lilla tid också medans för vissa så blir de gravida på första försöket hehe=)
Mer på MILF

Lycklig..

Jag är så himla lycklig idag,, kan inte hjälpa de,, har sån där pirrig känsla i magen ni vet,, helt underbart=) Jag har världens underbaraste gubbe,, Finns ingen bättre än han.. Han har allt en kvinna vill ha haha och mycket mer=) Tillsammans har vi skapat världens underbaraste lille gosse=) Visst han har ett temperament som heter duga men de har jag väll mig själv att skylla på de hehe
Och nu ska jag äntligen få en lägenhet där jag kommer trivas,, ett nytt kök.. där jag kan laga mat och njuta=) Inte för att jag lagar så mycket mat men ändå.. En stor gräs matta där Mio kan springa runt..
Mm allt känns verkligen kanon idag=) Vad kan gå fel? Inte mycket eftersom kl är 20.25 och jag ska snart sova haha..
Va bara tvungen att skriva att idag är det verkligen en KANON DAG=)

Dagens fråga

Oj jag har använt mig av många haha.. Men just nu försöker jag få Mio att lära sig somna själv igen. Han kunde de kanon från att han var ca 2mån-5mån.. Vid 5mån fick han sina första tänder och sen dess har de krånglat som bara den..
De jag gör nu är att ge han sin natta flaska och sen lägga han i sin säng med sin snutte filt.. Sen låter jag han ligga och böka och tjöta.. Går bara in om han skriker eller om han legat och tjötat lite väl länge,, för de brukar tyda på att han sitter upp och leker haha..
Den här 5min metoden kan jag ha delade meningar om.. Jag försökte göra en lättare variant med den ett tag.. att låta han skrika i ca 1-2min sen gå in och ge napp och lugna han.. Men de skar i mitt hjärta varje gång så nu struntar jag i den.. Sen kan jag inte hålla med om direkt att de e psykisk misshandel.. De beror helt på.. För barn kan gnälla, kinka lite men även gallskrika i panik.. Att de gnäller lite och gnyr e ingen fara,, de vill ju inte sova bara.. Men sen om de gallskriker i panik då tycker jag man ska gå in direkt.. För då e de ju nånting,, de e väl rädda kanske och de tycker jag inte de ska vara..
Lite gnäll och gråt skadar inte anser jag..

What a day=)

Sikken kanon dag asså.. Dagen började med att vi åkte ut till Kållered för att titta på lägenheten,, Först kollade vi in området som verkligen var kanon,, De fanns 3pizzerior, 1 Thai resturang, Ett hyra film ställe, ett fik, ett solarium, BVC, Netto, 3 frisör salonger.. Dagis fanns så nära så jag kunde stå på Balkongen och se ner om Mio gick där.. Skola låg precis över vägen.. IKEA tar de la 5min att gå till,, så ja ett kanon område.. bara de fick mig att vilja bo där.. Så till lägenheten..
De va fan en dröm lägenhet jämfört med våran,, framförallt köket=).. De va ny renoverat,, Med en stor kyl och en stor frys. Fint kakel, fina bänkar, fin spis you name it=).. De bästa av allt var att vi fick en diskmaskin=).. Resten av lägenheten var också kanon,, Nytt i badrummet var de med.. Balkongen var mkt större än den vi har nu... Plus att utsikten var en stor härlig gräsmatta där man kan leka och fika.. Lekplatser fanns de också gott om..
Så ja vi ville verkligen ha den,, Så vi ringde fastighets ägarn och den e våran nu=) Wieee skriver kontrakt nästa fredag=).. Hur underbart e inte detta då?
Först var jag lite nojig.. Har bott i Frölunda hela mitt liv.. Men nu så bor ändå alla mamma vänner på olika ställen, och de kompisar jag har som bor nära Ringer aldrig ändå.. Och sen tar de ju bara 10min med bil till Frölunda och mamma och alla så de e ju ingen fara.. Jerry kan även cykla till jobbet då så jag kan ha bilen=)
Allt va perfekt.. Behöver knappt tapetsera om heller.. Men vill nog göra en fond vägg i vardagsrummet=)..
Japp.. Sen var de bara att åka hem,, slängde i oss lite mat sen hem till Linda.. Eftersom Mio skrikit hela förmiddan trodde jag de skulle bli ett helvete.. Men jag hade så fel.. Har aldrig sett han så glad,, Han satt och lekte själv på golvet HELA tiden.. Jag var där från kl 13-17 och han gnällde inte en enda gång.. Förutom när Thilda var där och taffsa på han haha.. Han var helt underbar verkligen,, Jag kunde tom slappa på soffan haha.. Linda bjöd på pannkakor=) Mio fick såklart smaka och han älskade de,, blev gör sur om jag inte va tillräckligt snabb att ge han haha
Mio och Theo=)
Goingen Thilda=)
Snyggingen Linda=)
Mios Flamma=)
Japp.. Snälla Jimmy körde hem oss sen.. Mio somna i bilen så trodde aldrig han skulle somna ikväll.. men han va gör trött efter allt lekande idag haha,, så han somna faktiskt själv i sin säng=),, Tog 30min men han skrek inte en enda gång och somnade själv=).. Undra om de kan fortsätta så? hehe
Imon ska vi storhandla massa massa mat,, bla inför midsommar=).. Sen får vi se om de blir nån träffa med mammor=)

Visning

Japp snart ska vi på visning.. Fått höra lite om området låter kanon,, tar bara 5min till jobbet med bil vi kan även cykla tar ca 10-15min då=).. När IKEA med e alltid bra haha.. Så vi får la se=)
Mio sov kanon inatt han somna ju redan 18.20 igår,, vakna 4.30 fick välling och sov sen till 5.40 så 11tim=) Duktiga pojken..
Dåligt väder idag inte kul=(,, ja som planerat att ligga och sola på Lindas altan,, de blir nog inget med de hehe Så vi får la se vad vi gör=)
Japp sista dan Jerry jobbar sent idag med,, han jobbar som en fredag imon och e sen ledig på fredag=) wieee=)
Nää nu ska jag packa lite inför dagen..

Lilla Elly..

Linda tipsa mig om en blogg förut om en mamma som bloggar om hennes dotters kamp mot JEB, gå in och läs om henne, LillaElly. Denna lilla flicka e otroligt stark. 90% av alla som får JEB överlever inte sin 1års dag, men de har Elly gjort=)
Sånna här bloggar får en verkligen att tänka till.

Today

Japp,, inte haft tid att skriva idag då Mio inte sovit sen kl 11 i morse haha,, han e olika för varje dag den lilla grisen=).. Men han sten somna nu,, lite tidigare än vanligt men utan skrik så de gillar vi skarpt=)
Japp dagen idag då.. Jerry följde med till Slottskogen för han jobbar sent och kan ju inte låta karln sitta inne en sån här fin dag eller hur=).. Dock blev de inte riktig lika mysigt som vi trodde.. Solen gick i moln typ direkt,, och Mio börjar gnälla och skrika redan efter 5min typ.. Men vi fortsatte att gå så gott de gick.. Lisa och Maya träffa vi ju=).. Men till slut tog Jerry upp Mio och satte han på sina axlar de gillade Mio=) Skratta och hade sig,, Men så fort han sattes i vagnen skrek han=(=(.. Så blev en kortare promenad än vanligt..
Sen satte vi oss i gräset.. Maya var så rolig.. de satt några tjejer och käka glass en bit ifrån oss.. och Maya sprang dit hela tiden för hon ville ju också ha glass haha.. Lisa fick jaga henne som en tok.. Fan vad jag längtar tills de asså.. Visst de kanske e jobbigt ibland men de e så charmigt ändå hehe..
Mio var tyst och nöjd i ca 5min där med sen kom gnället även där=( Så vi fick bege oss,, försökte somna han i vagnen men de gick inte.. så till slut gav vi upp och åkte hem=( Jäkla tänder asså.. man kan inte göra nånting med Mio känns de som nu,, Okej jag vet han har gör ont jag lider med han som bara den,, Men jag ville ju inte sitta instängd i flera veckor heller.. Han e hyffsat glad hemma i alla fall..
Jaja,, Till nåt roligare då hihi Fick ett till erbjudande på en lägenhet idag,, I Kållered,, ska ut och titta imon,, hoppas verkligen den e fin=).. Den ligger granne med 2 av våra arbetskamrater så hade vart ritkigt kul,, för en av dem har ju barn,, Nämligen Lilla Charlie som nu är hmm ca 4-5mån tror jag hehe Så vi får se hehe Imon kl 11 ska vi vara där..
Sen ska jag och Mio ha en hel dag hemma hos Linda wieee,, Hoppas på nice väder så Mio kan få testa deras lilla pool hihi.. Hoppas även han e på glatt humör.. fast Linda e i o för sig tålig när de gäller barn skrik haha
Yes de va la dagen idag det=)

Dagens fråga

Hmm,, Jag hade absolut inget emot att folk tog på min mage så länge jag kände dem. Men ibland kunde folk som jag knappt visste vem de var komma fram och bara ta på magen hehe de kändes lite konstigt. Men jag har aldrig vart med om att nån mitt på gatan kommit fram. De är inte okej enligt mig.
Detta är ju också upp till var och en egentligen. Jag hade inget emot att mina vänner klappa min mage. Jerry pussa på den varje dag och de tyckte jag bara var mysigt.
Men sen har jag hört om tjejer där folk bara kommit fram på stan och börjat klämma.. De e inte okej.. Bara för man e gravid e man ju inget åhh vad heter de nu,, Kommer inte på ordet men a.. Man e ju fortfarande en vanlig människa,, och de är ju samma sak då som "tafsning" kan man ju säga nästan oferedande,, Inte går man la fram till en helt vanlig tjej och börjar klämma på henne? Eller honom.. Så då ska man ju inte gå fram till en gravid heller.
Men att familj och vänner gör de e helt okej så länge den gravida tycker de e okej=)

Jiippii

Wieee, fick sova ända till 6.15 idag HALLELUJA! hehe Mio vakna bara en gång vid 4 fick sin välling sov sen till 6.15,, detta var behövligt för hans mamma=) hehe..
Idag är det SOL wieeee.. Underbart väder.. är sommarn här för att stanna nu? Kommer de blir fint på fredag tro? hehe vi hoppas och hoppas..
Idag blir de Slottskogen med Lisa och Maya,,

Jao

Japp denna tråk dagen snart över,, bara vart hemma sen Jerry åkte suck.. Lite tråkigt att ens mamma vänner bor så långt bort,, hade vart tjäckt men en till bil.. de övriga vännerna jobbar ju eller som sagt hör inte av sig hehe..
Men men,, Mio vaknade förut gråtandes=(,, Verkade ha svin ont.. Vägra äta även fast de gått nästan 5tim,, försökte med hans favvis "Pasta och grönsaker" inte ens de funka.. Så kom ja på att fruktpure äter han ju och de e ju kallt.. så jag testade med kallgröt och då åt han faktiskt halva portionen=) Sen fick han lite ipren,, han blev lite gladare av det i alla fall=)..
Han har idag kletat in massa majskrokar i håret så ett bad var tvunget,, Jag har aldrig badat med han själv utan att Jerry vart hemma så de va la på tiden att vi testade de och de gjorde vi=) De gick kanon enda tills vi skulle gå upp haha.. Jag gick upp först men då skulle Mio leka hela havet stormar i badet och slängde sig hej vilt haha men jag fick tag i han snabbt innan nån olycka hände hehe..=)
Nybadad och gossig=)
Sen var han på hyffsat humör resten av kvällen,, han satt la och lekte själv i nästan 40min på golvet och hade kryp träning,, fan va nära han e asså.. de kommer snart hehe,, säger jag varje dag känns de som men han ställer ju sig i kryp ställning och gungar och tar även fram en hand och ett ben ibland så de borde la lossna snart=) hehe
Sen nu får man alltid trevliga överaskningar när han ska sova haha,, Man vet aldrig hur eller vart man hittar han i sängen,, Sittandes? Krypandes? Ståendes? Eller som nu,, då låg han längst ner i fotändan,, jag lyfta tillbaka han,, och sen blev de tyst men när jag kom in hade han tagigt sig tillbaka till fotändan och somnat där haha sötnosen=)
Hehe gullunge=)
Imon blir de Slottskogen med Lisa och Maya,, alltid lika trevligt.. så vi hoppas på fint väder imon med då wieee=)
Onsdag har jag inget planerat,, funderar om jag ska ta mig ut till Näset och vara hemma hos mamma så vi kan leka lite trådgärden så mamman här får lite färg på kroppen=) hehe..
Torsdag ska jag antagligen träffa Martina och Baby Alva som snart inte e nån Baby längre hon e nämligen 3hela månader nu=)
Japp.. Och sen e de midsommar afton som skall firas hos L&J (Linda & Jimmy),, Mitt problem är,, Vad ska jag ha på mig??? Har 3olika klänningar och kan verkligen inte bestämma mig hehe,, Får la leka kändis och byta varannan timme hehe,, Nää får råd fråga min gubbe som vanligt antar jag=)
Nu TV=)

Måndag

Japp måndag idag,, trotts de fina vädret har vi bara vart ute 1tim idag,, tog en morgon prommenad vid 8 tiden hehe japp=).. Natten har vart sådär.. Mio vakna 2.30 men somna va sig själv tror jag hehe men sen vakna han vid 3 igen,, när jag kom in då satt han längst ner i sängen och lekte "suck".. Fick välling men sen ville han upp 4.30 går inte att somna om han nu för tiden=(.. Plus att han har jätte jätte ont.. skrikit gör mycket idag helt hysterisk har han vart och e..
Men en sak till har han lärt sig idag haha,, han stod upp i sängen förut när vi kom in hehe,, visst e de kul när de lär sig saker,, men de tar ju längre tid att somna dem=( hehe..
Idag händer de la inte så mycket mera.. Jerry drar om jobbar om ca 1tim.. Så blir la att vara hemma idag om ingen hör av sig..
Idag blir även Mios tjej Thilda 1år=) Grattis till henne=)
Thilda=)

Dagens fråga

Tycker inte de finns nån speciell ålder faktiskt, utan de har väl att göra med barnet osv. Men dagis är ju från 1år och Mio ska börja när han är 13mån och visst hade men la velat vara hemma längre men de går inte. Men jag tycker i alla fall dagis är jätte viktigt, för barnen, de lär så mycket mera än att bara gå hemma med mamma hela dagarna. Men svaret på frågan är väl, att de finns ingen viss ålder utan de är upp till barner hur moget de är så att säga.

Över

Japp nu var denna "kalas" helgen över.. tråkigt att vi fick lämna både Thildas kalas och Kalle och Kajsas.. Mio har ju som sagt ett antal tänder på G och skriker dagarna i ända nu.. Så vi stanna bara och käka lite korv med bröd hos Kalle och Kajsa sen fick vi bege oss=(.. Men de va trevligt den lilla stund de vara ändå=)..
Känner på mig att de kommer bli en tuff natt inatt.. Mio känns inte helt hundra.. idag har nog vart värsta dagen=(..Inte ätit riktigt som han ska heller så=(..
Men men.. Hoppas tänderna kommer ut snabbt så jag kan få min glada älskling tillbaka=)
Ny vecka nu då, Imon ska de tydligen bli kanon väder så nåt kul ska vi la hitta på,, annars e veckan tom som sagt.. Men de e bara 3v kvar tills Jerry har semester de gillar vi=).. Här kommer lite bilder från helgen=)
Mio kollar in sin brud hehe
Födelsedagsbarnet=)
Kalas hos Kalle och Kajsa
Jag & Kajsa
Goingen=)

Dagens fråga

Jag tycker de är helt upp till var och en. Jag själv skulle där emot aldrig klara att göra en abort. Jag förstår när andra kanske gör det, om de tex är mycket unga och fortfarande går i skolan. Eller inte har nåt jobb och fast partner osv. Jag tycker man dock ska göra de ganska snabbt för ett barn utvecklas ju snabbt i magen.
Men som sagt jag själv skulle aldrig klara av det, för för mig hade nästan känts som mord, eller att jag väljer bort ett barn. Men de e upp till var och en, och jag tycker inte mindre om dem som gjort abort för det e deras liv och deras val.
Mer på MILF

Varför?

Va e detta,, får vi bara typ 4dar med sol och sen 4dar med regn eller? När ska sommarn komma då?.. Imon ska de bli fint väder i alla fall har jag sett hehe,,
Glömde ju skriva igår att min lillebror Elias fyllde 7år igår hihi Grattis till stora pojken då=)
Yes.. Mio sov faktiskt hela natten inatt wiee,, fast ville upp redan 4.30.. dock skrek han direkt va skit trött.. försökte ju somna om han men de gick inte.. Jag skulle få sovmorgon så Jerry gick upp med han,, men sovmorgon fick man inte.. låg kvar i sängen till 6.30 men sömn blev de inte Mio skrek typ hela morgonen=(,, Suck att de ska göra så här ont med tändera,, Har inte tittat i hans mun idag ska göra sen,, Han somna tillslut nu precis på mitt bröst.. lille gubben=(
Idag ska vi till Jerrys Moster och man,, Jerrys kusiner har ju fyllt år de ska firas.. får se hur de går med lille man idag då hehe..
Yes,, I veckan är inget bestämt än,, ska träffa Lisa och Maya nån dag,, Jessie skulle höra av sig om hon ville ses,, så får se när de blir.. Annars e inget bokat,, förutom Fredag då e de midsommar afton wieehoo=)

Dagens fråga

Oj,, detta var nog en ännu svårare fråga,, de kan vara mycket liksom.. Alla mammor är ju olika och tänker olika. Frågan är egentligen då vem har rätt och vem har fel?,, Jag tror att i flesta fall har ingen fel för alla känner ju SITT barn bäst.. Men okej ska komma på några saker då..
När någon annan mamma tror sig veta mer om min son än jag själv.. Tips tar jag jätte gärna emot.. Men när vissa tex säger, "Han måste lära sig" de e nåt jag stört mig på många gånger. Då vi har en ganska krävande son hehe.. Jag vet att barn måste lära sig vissa saker.. bla vara i stora folk samlingar, sova borta, sitta i vagnen osv osv. Men de är JAG och Jerry då såklart som bestämmer hur han ska lära sig det för vi känner han bäst. Vi lär Mio saker i Mios takt.
Sen stör jag mig mycket på "äldre" mammor då som tror bara för att man e lite yngre så vet man inget. Visst klart vet en som har tex 3 barn mycket om just barn i sig, men den mamman vet inte vad just MIN son behöver. De kanske kan sånna saker som vad man ska göra vid tandsprickning eller annan sjukdom, som vi första gångs föräldrar inte vet så mycket om. Men de vet som sagt inte hur vårt barn är. För alla barn är olika finns inget barn som är den andra lik.
En annan sak som stör mig mycket är de mammor som säger att "Alla kan amma" och ser ner på dem som inte gör det. Alla mammor kan inte amma, om alla hade kunnat de hade väl inte ersättning funnits i den bredd de gör. Visst jag hade säkert kunnat amma Mio i 6månader. Men jag valde min hälsa som är lika med Mios hälsa framför det. De funkade inte, krånglade från start. Behöver inte gå in på detaljer. Men så läser man om mammor som skriver i olika forum att man inte e nån "riktigt" mamma som inte ammar.. De e nåt som stör mig nåt fruktansvärt. Jag är verkligen en riktig mamma. En mammas största uppgift är att ge sitt barn kärlek och det den behöver. Ett barn behöver mat så vad spelar de för roll vilken mat?
Ja de var la de jag kom på,, sen finns de massa små saker som jag kan rabbla upp men de blir nog får långt=) hehe
Mer på MILF

Tattoo


Åhhh

Åhh vilken dag,, både vart rolig men sjukt jobbig med.. Mio har ju börjat vakna på nätterna igen, plus att han vill äta.. sen ska han upp svin tidigt,, idag närmare bestämt kl 4.45.. Mådde skit illa redan direkt.. men gick upp så jag kunde få sova ut imon istället..
Vid 10 tiden lämna vi av lill fisen hos mormor.. sen bar de av till tatto studion=) Blev riktigt nöjd=).. Sen var det snabbt hem till mamma hämta lillen för vi skulle ju på kalas till Miss Thilda=).. Som vanligt börja Mio kinka direkt när vi kom.. Han hade vart super glad innan, men så fort vi kommer börjar han hehe.. Japp ut till Tuve,, Mio börja dirket kinka,,så vi stanna bara och åt lite tårta sen åkte vi hem,, Upptäckte när vi kom hem att ena framtanden nu också e på väg att spricka igenom,, "suck" han har fått igenom 2 nu dessa dagar 1 som nog spricker igenom inatt eller imon plus 2st till som ligger och trycker.. Underbara dagar och nätter fram över,, man tackar..
Har mått illa och vart sur och grinig mest hela dagen,, känner verkligen att jag behöver sova.. vilket jag ska göra så fort lille man somnat..
Imon e de åter igen kalas,, för Jerrys kusiner Kalle och Kajsa,, ber till gudarna att Mio e lite gladare så vi slipper gå direkt..
Sen e jag sjukt glad att detta Jäkla bröllop mellan Viktoria och Daniel är över.. så kan världen återgå till de normala nu tack?
Bild på tatton kommer om en stund=)

Jobbiga nätter

Japp jobbig nätter is back.. for good? Nä de hoppas jag verkligen inte hehe,, Fy vad trött jag e asså.. Kunde inte somna igår heller för Jerry satt ute i vardagsrummet och titta på fotboll och satt och harklade sig hela tiden hehe grrr.. första gången Mio vakna va klockan 1.30.. Jag kommer in japp då sitter ungen upp.. grr jag lägger ner han och han börjar gall skrika.. vägrar somna om.. Fick väckt Jerry så han gjorde välling.. sen har han bökat sen dess. Kl 5 nu fick han välling igen men vägra somna om.. så va bara att gå upp.. Ja ska få sova imon i alla fall.. på morgonen då hehe...
Är riktigt trött idag.. kommer la somna under gaddningen hehe,, ska dit kl 11.. Mamma ska passa Mio så Jerry kan gå med=).. Japp

Mysdag=)

Japp,, haft en kanon dag.. Vi skulle ju stor handla idag,, och när jag såg solen kika fram bestämde jag mig för att jag och Mio skulle gå till 421 och kolla lite där tills Jerry kom,, Så vi traskade dit=) Gick dit på 15min hehe trodde de skulle ta 30 haha.. Hitta lite fina sommar kläder till Mio köpte bla en pike tröja till Mio på HM på rean för endast 30kr hehe fynd,, sen köpte vi 3 betala för 2 på Kappahlde blidde;
, 388652
, 388710
, 377028
Köpte också ett par skit coola skor till han hehe,, och ett nät med en hållare på som man kan lägga frukt i så kan han äta på den utan att han får bitar i munnen hehe..
Japp.. Medans vi vänta på Jerry gick vi och köpte en glass,, en vanilj kula blidde de, och Mio fick smaka massa och han älska det=)
Sen kom pappsen,, då fick Mio åka i kundvagnen, han blev gör glad satt och skratta och tjöta med alla haha sötnosen=)
Sötnos=)
Sen åkte vi och köpte våran angry whooper haha skit god=).. Sen skulle vi få Mio att somna då han inte sovit sen kl 10.30.. Men han total vägra hehe,, försökte i 1,5tim men sen gav vi upp.. så han fick vara vaken,, Gnällde från och till men de gick..
Jerry baka raberpaj mm mumma blidde de.. sen bada han och Mio.. När klockan var typ 18.15,, så gav Jerry Mio hans natta flaska.. 2sek senare hör jag Jerry viska "Älskling" mm jag kommer då har Mio sten däckat på Jerrys bröst direkt efter flaskan hehe,, sötnos.. så han somna redan 18.20 idag typ hehe inte så konstigt eftersom han bara sovit 1gång sen kl 10.30 hehe..
Imon är det gaddnings dax igen wiee längtar=).. Ska även på kalas till Thildisen=)
Japp nu ska ja nog sova e svin trött...

Dagens fråga

De är upp till var och en. De är ju absolut inget fel att ha de hehe man e ju liksom gravid i 9mån ganska lång tid så klart man ska kunna mysa till de lite ibland. Men sen beror de ju på hur tjejen mår och känner sig. De e de viktigaste. Finns ju dem som inte alls klara av de och dem som kan ha de fram tills de föder. De blir ju såklart lite krånligt att ha de i slutet då man inte e speciellt liten eller smidig. Men jag tycker att de är helt okej. De är ju somn vanligt bara att de växer en bebis i magen. Så mår tjejen bra osv så ser jag inget fel med de=)
Läs mer på MILF

Lugnet över?

Japp,, nu var "mönstret" brutet på riktigt.. Mio har ju sovit hela nätter i ca 1månads tid nu.. Igår natt vakna han 1gång,, men inatt har jag vart vaken sen kl halv 3.. Han börjde låta.. men ja var så trött så orkade först inte gå upp.. men vid 2.45 började han illvråla,, då fick jag ta mitt feta arsle ur sängen försökte lugna han de gick inte.. Så fick väcka Jerry så han kunde gör välling så jag fick tyst på lillen.. Han fick sin välling.. jag går och lägger mig igen,, han börjar skrika igen strax efter kl 3.. jag upp får vända på han.. och så har de typ hållt på till kl blev 5.30 då gick vi upp.. Suck jag e trött.. Nu tittar han på teletubbies..
Tråkigt väder idag också,, de gör en ju inte direkt piggare,, de enda posetiva med idag är att de e FREDAG=) wiee och vi ska stor handla=) gottit värre..

Soon

Japp sooon är de helg=),, Imon e de fredag wieehoo,, Och Jerry jobbar ju tidigt denna veckan så han slutar redan 12.45 de gillar vi=)
Imon är det som vanligt vecko handling som gäller.. Jerry ska köpa ingridienser till en rabarber paj då han va så jäkla avis på mig som fick smaka på Lisas underbara paj=) hehe,, får vi se om han kan göra den lika smarrig=)..
Vi ska även lyxa till de med en Angry Whooper på Burger king,, Har ni smakat den eller? Har ni inte gjort de så har ni verkligen missat nåt,, Den e sjukt god asså=)
Mm nam nam=)
Såg idag att barnbidraget kommer redan imon=) Ja de var verkligen behövligt då vi typ behöver köpa allt till Mio imon, blöjor, våtservetter, välling, gröt, purer, mat hehe japp så de kom perfekt=)
Idag då,, Gjorde min starka korvgryta till jerry igen lika god som förra gången=) hihi..
Sen har jag verkligen lekt hemma fru, detta har jag gjort idag
  • Renbäddat sängarna
  • Skrubbat badrummet
  • Tvättat
  • dammat
  • dammsugigt
  • svabbat golv
  • diskat
  • lagat mat
  • tagigt hand om Mio=)
Vad gjorde mannen i huset tror ni när han kom hem? Jo han åt min mat, tog en kopp kaffe och la sig sen på soffan och kolla på fotboll haha,, Alltså idag har vi verkligen lekt mamma, pappa barn haha,, så här brukar de ju sån tur e inte vara,, men nån gång ska la gubben få lata sig med=) De brukar ju vara han som lagar maten och diskar och sånt annars=)
Snyggingen ligger i sin vanliga pose=)..
Gick inte att somna han i hans säng nu heller.. Men vi höll faktiskt på i 45min.. sen orkade vi inte mera.. tog upp han och han somna på Jerrys bröst efter 1min hehe..
Nää nu ska vi mysa lite framför tvn=)

Över en natt

Mio har total förändrats över en natt haha,, Båda bra och dåligt.. Okej,, i morse lärde han sig då Lampa att titta efter den de va ju kanon=) hehe.. Sen när han skulle sova då.. Så la jag han i sängen,, Men efter att han tjötat ett tag gick jag in och vad hittar jag då? Jo de här=)
Han har satt sig upp för första gången i sängen,, Så nu e friden slut haha,, Han sätter sig upp försöker även krypa i sängen hehe,, visst de e roligt.. men nu kommer de ta ännu längre tid att somna han haha=)
Japp.. Sen då gick vi ut och gick lite.. men efter 20min börja han gnälla,, jag gav han då mina nycklar att leka med.. Sen när vi skulle gå in behövde jag ju dem så jag tog dem,, Killen blir de heeelt hysterisk,, gråter tårar,, När jag öppnat får han tillbaka dem, han blir nöjd.. men han tappar dem,, blir lika hysterisk igen,, Och de har fortsatt hela dagen,, Varje gång nåt åker ner från gå stolen eller köksstolen så blir han heeelt hystersik gråter och skriker tills jag ger han de igen,, helt galen e han hehe..
Japp,, sen drog han ner en lampa från fönstret fick den på sig men den e gjord av papp som tur e så de hände inget..
Sen har han idag börjat med att spotta ut maten,, inte för att den e äcklig utanför de e så himla kul,, Jösses säger jag bara haha
Sen har han typ pms idag,, skäller på allt.. sina leksaker, maten, mig you name it hehe,, han sitter och pratar och gapar gör argt,, a jag blir helt snurrig av allt som händer idag,, Fattas bara att han tar de där första kryp steget som är riktigt nära nu hehe
Gullungen=)
Nää nu ska jag snart börja med middagen,, Älsklingen har önskat min starka korvgryta igen haha=) Så de får la bli de då=)

Dagens fråga

Hur långt skulle ni kunna gå för någon ni älskar?
Skulle ni tex kunna döda någon som sexuellt utnyttjat ert barn?

Detta är en väldigt svår fråga. Helt ärligt så tror jag inte jag skulle kunna döda. Däremot slå ganska rejält. Men jag anser nästan att döda är ett för "snällt" straff till sånna typer. De enda som får lida då är ju den personens familj och vänner som antagligen är helt oskyldiga. Så jag hade hellre sett den personen lida i resten av sitt liv. Typ sitta i en isolerad cell och bli torterad eller nåt. Han/hon ska lida helt enkelt.
Sen hur långt jag skulle kunnda gå för övrigt. Tex jag skulle lätt kunna offra mitt liv för dem jag älskar. Nu menar jag såklart min familj hehe. Jag skulle göra allt för dem. Speciellt för Mio.
Mina riktiga vänner skulle jag också kunna gå riktigt långt för. Om någon tex behöver nåt organ eller så för att överleva och jag klarar mig utan den så skulle jag utan tvekan ge de till min vän bla.
Hamnar mina vänner i bråk så är jag alltid där. Nu lät de som de ofta händer haha men de gör de inte, men de få gånger de hänt är jag alltid där. Jag kan nog gå hur långt som helst för alla jag älskar. Förutom just att döda.
Visst, om någon utnyttjade Mio, eller våldtog nån i min familj osv skulle jag garanterat känna viljan att döda den personen absolut. Men jag skulle aldrig göra de. Skulle aldrig kunna leva med att ha de på mitt smavete även om personen kanske förtjänar det.
Men som sagt hade hellre sett personen lida för resten av hans/hennes liv.
MILF

Lampa

Japp idag på morgonen har Mio lärt sig titta efter lampan wiee.. Har "övat" med han i ca 4dar och idag satt de hehe,, Men han e ganska rolig, för i vårt sovrum har vi en fläkt/lampa.. SÅ när jag fråga var lampan var här inne då titta han ut till vardagsrummet haha han e smart min son=)
Han sov länge inatt,, Somna ju redan 18.30 vakna till vid 3tiden, fick nappen,, vakna sen vid 4.30 fick välling sen sov han till kl 6 så 11,5tim=) Duktiga pojken,, dock hade han väl kunnat skippa att vakna vid 3tiden haha men man kan inte få allt här i världen hehe
De var gör molnigt när jag vakna i morse.. suck.. men nu har solen börjat titta fram=) wiee.. Så de blir nog ut senare när Mio sovit lite.. Han ligger i sängen nu och gapar, skriker inte än men de kommer nog snart..=(=(
Den 4tanden kom igenom ganska bra inatt=) så snart har jag min lilla vampyr baby=)
En annan sak.. Glömde köpa red bull igår.. plus att vi inte har några pengar,, så fick dricka kaffe i morse=(.. Men de e kanske lika bra.. men jag tycker inte de e så gott att dricka varm dryck när de e varmt ute,, men men vad gör man inte för ett radhus och en resa till Thailand=)
Nää om ja ska ta lille man nu...

Grattis Milla=)

Japp igår fick Camilla sin efterlängtade son Edwin=),, 4,5kg och 53cm lång en stor gosse hehe Grattis till er=)

Paj

Japp,, idag har vi vart hemma hos Lisa och Maya, Martina och Alva kom också=) Mycket trevligt.. Lisa hade bakat super god Rabarberpaj=) Mmm mumma=) Här är den:
Mm nam nam=)
Efter att barnen lekt en stund i gräset blev Mio grinig, och Maya och Alva blidde också lite trött så de tog vi en långprommis.. Jag har nu bränt mig i nacken pga av den promenaden haha,, Har en snygg rand där bak haha..
Mio sov typ 10min=) wiee jippi.. Maya och Alva sov så duktigt så grrr haha
Sen var vi tvungna att åka, Ja hade ju bilen=),, men de va inte så lyckat ändå,, Mio satt ju där bak,, på dit vägen skrek han halva vägen, men hem vägen var katastrof,, han börja skrika efter 1minut.. Och de blev ju inte bättre av att jag först körde fel tog världens omväg och sedan hamnde i bil kö!.. Mio skrek hysteriskt hela vägen. Så körde vi förbi Jerrys jobb, så jag tänkte vi stannar där och hälsar på alla så han får lugna ner sig lite.. Så de gjorde vi.. träffa några jobbar kompisar alltid trevligt=).. Överraskade Jerry med=) hihi.. Sen tog Jerry vår bil och jag mammas så jag fick lite paus från skrikandet hehe..
Men han e söt ändå=)..
När vi väl kom hem upptäckte vi andledningen till detta eviga skrik.. Tand nr4 och sakta men säkert börjat spricka igenom=).. De e den andra tanden breve framtänderna som ej kommit än hehe,, så nu har jag snart en vampyr till son hehe..
Vi bada i alla fall när vi kom hem,, har försökt vänja Mio 2gånger idag att somna i sängen.. Men han skriker i panik,, har verkligen försökt ha lite is i magen men de går inte.. de gör så ont att höra och se han så ledsen. Så till slut tar vi upp han och då somnar han på 2sek i våra famnar.. A ja vi får väl fortsätta försöka bara.. Men tänker inte köra nån 5min metod.. Utan jag går på min mamma känsla istället=)
Nu ska vi snart se på Arga snickarn sen blir de sängen=) wiee,, Gått ner 0,5kg på 2dar nu hehe,, grymt.. har tagigt riktigt långa promenader kan vara därför hihi
Puss och god natt

Dagens fråga

Japp,, Fördelarna med att vara ung mamma är ganska många tycker jag. Man orkar tex mycket mer kanske, man har barnasinnet kvar själv. Sen en annan grej är jag själv har en ganska ung mamma och de jag tycker är roligt med de är att hon e ju mormor nu och orkar hon med. Sen har man ju tid för syskon också. Om man är tex närmare 40 (kanske lite överdrivet) men a och skaffar då sitt första barn så kanske man inte kan få ett syskon till det barnet, Och jag anser att syskon är gör viktigt.
Men de roligaste av allt är att jag kommer orka, jag kommer orka springa på Lisseberg, åka på resor, spela fotboll ute på gården med Mio osv osv. Man har barnasinnet kvar helt enkelt.
Nackdelarna kan variera lite. Alla kanske inte har som mål att bli en framgångsrik advokat utan nöjer sig med de jobb dom har. Då är de ju ingen nackdel att inte ha nån speciell andledning.
Men okej Nackdelar. Den största nackdelen är ju alla som har fördomar mot en tycker jag. Nu tycker jag inte att jag räknas som just "ung mamma" så sätt.. visst jag är inte så gammal. Men ni som fick barn vid 17-19 är väl mer den kategorin man tänker "ung mamma" om. Så ni då,, Nackdelarna för er är väl kanske då, att de krånglar lite med skolan. Men oftast löser det ju sig. Jag tycker kanske att man ska vänta tills man gått ut gymnasiet. Men man kan ju bli gravid ändå och då går de ju oftast att lösa på ett bra sätt om man har en familj och bra vänner.
Så de enda nackdelarna jag ser är just skolan och alla fördomar. Att de kanske inte alltid e så lätt att gå ut för man får blickar på sig osv. Men att skaffa barn är ett val man gör oavsett ålder. Så om en 17åring får barn då e de ju hon själv som bestämt sig för det, och i de flesta fall så klarar dem de precis lika bra som en 35åring. Fast dom får de tuffare absolut. Så jag tycker ändå man ska vänta tills man gått ut skolan och har ett fast jobb sen e de fritt fram=)
Fördelar med att vara gammal mamma då. Ja de är väl att de gått klart skolan, har antagligen ett bra jobb med fast ekonomi.
Nackdelarna, ja de är väl att de kanske inte orkar lika mycket.
Men sen vem som vet mest en ung mamma eller gammal mamma de spelar ingen roll. Oavsett om du är ung eller gammal och får ditt första barn så vet en gammal mamma precis lika mycket som en ung mamma för ingen utav dem har ju haft barn innan. Så ingen kan veta hur de är oavsett ålder.
Så jag tycker helt enkelt ung mamma ska man vara, men att man ska gått klart skolan och ha fast jobb de e de viktigaste.
MILF

Gratisbio=)

Gratisbio är så jäkla bra. Ni måste gå med, de e super lätt att samla ihop poäng som ni sedan kan växla in till presentkort, bio biljetter m.m Ni kan få presentkort i stort sett överallt, på nelly.se, jc, gina tricot och film butiker osv osv. Skit bra e de gå med här=) GRATISBIO

SOL

Jäklar sikket väder,, jag blir alltid på topp när jag ser solen wieee=).. Mio somna gör sent igår, 20.45.. Men nu får de vara ett slut på att de ska ta 1-1.5 tim innan han somnar.. Nu ska vi försöka med sängen igen, han har ju somnat hos oss ute i soffan den senaste månaden pga allt möjligt, tänder, seperationsfasen osv.. i början tog de bara 10-15min men nu tar de upp mot 1,5tim ibland,, då kan vi lika gärna lägga han i sängen och försöka.. Blir lättare också nu till sommarn,, Kan ju tex inte ligga med han i soffan på Midsommar afton hemma hos L&J.. Nää så nu ligger han i sin säng och gapar hehe..
Going=)
Japp.. Idag ska vi hem till Lisa och Maya,, Jessie mådde inte så bra igår så hon visste inte om hon skulle med.. så vi får la se..
Sen e de redan torsdag imon shit pommes frites vad tiden går snabbt ibland.. Helgen e ju fullspäckad så den lär gå skit fort.. Ska ju gadda mig på lördan hihi.. Me like very mutch.. Men de e la sista gadden på ett tag i alla fall över sommarn.. Sen blir de kalas för Thildisen=) Mios brud hehe..
Nää nu blir de att försöka somna lillen,, Men han ska somna själv i sängen om jag så heter Göran grrr

Tha Slottskog

God kväll.. Haft en underbar dag I Slottskogen med Lisa och Maya=).. Var sjukt desperat att få komma ut idag hehe,, Så mötte upp Lisa och Maya vid 12 tiden,, Och vi gjorde vår vanliga runda.. Dock var barnen inte så glada i vagnen idag hehe sjöng klagosången ihop hehe=)
Maya var så söt, försökte bjuda Mio på äpple hela tiden haha men han kan ju inte tugga så den elaka mamman sa nej hehe och Mio skrek haha..
Men sen när vi stanna och de fick leka i gräset blidde de happy happy=).. Mio försökte som vanligt krypa gick inte så bra,, ålade sig bakåt bara hehe..
Jag gick hem från Slottskogen duktig som jag var, Mio somna på vägen så utanför oss sov han fortfarande så då satte jag mig på Gården och sola lite medans han sov i 1tim och 15min=).. Gött.. Dock så sprang de en jäkla råtta över gården,, Usch blidde livrädd,, grrr hatar kryp och sånna djur grrr..
Sen kom Jerry hem, Jag gjorde middag, nåt helt nytt,, jag bara testa mig fram och de blev sviiin gott verkligen,, För er som gillar stark mat testa detta.
  • Falukorv (skär den i bitar)
  • Små körsbärs tomater i sås
  • Sweet chili sås
  • Salt & Peppar
  • Cayenne peppar
  • Chili explosion krydda
  • Barbq krydda
  • Paprika krydda
Japp massa kryddor alltså.. snåla inte med dem heller.. Koka ihop allt tillsammans och servera med spagetti,, Så jäklar gott blev de=)
Japp,, sen åkte vi hem till mamma som är i London och lånade hennes bil så jag och Mio kan ha bil imon wieee=)
För vi ska ju hem till Lisa då=) Jessie ska med,, mkt trevlig,, Lisa ska bjuda på rabarber paj hehe Jerry blev såå avis hehe,,
Nu försöker vi somna lille man som har sjukt ont i sin mun,, Tycker så synd om han att han ska lida så mkt för dessa tänder=(
Här komms som pics=)
Hehe njuter i solen=)

Coolingen i Slottskogen haha

20100615447 (MMS)

Coolingen i Slottskogen haha


Dagens fråga

Både jag och nej,, Mest Nej får jag la sov att säga,, Vikten är ju tillbaka så den e jag nöjd med, Vägde 60kg innan jag blev gravid är nere på 57 nu så de e kanon,, Gick ju upp 30kg när jag var gravid så 90kg stod vågen på 3dar innan Mio kom..
Men sen hur kroppen ser ut,, Nej,, Mina ben är tillbaka dem e ja nöjd med.. Mitt största problem är väl som alla andras gravida MAGEN,, För tillfället hatar jag min mage. De e inte så där jätte mycket skinn kvar på den men jag fick så himla mycket bristningar.. Inte alls kul.. Så de e väl dem jag stör mig mest på.. Skinnet går ju att träna bort, Bristningarna bleks bort men försvinner aldrig helt.. mina har blivit lite ljusare, men de syns fortfarande grymt mycket. Vet inte hur jag ska lyckas svansa omkring i en bikni i sommar utan att skämmas hehe..
Men visst självklart är det värt det absolut,, De e ju sånt man får ta..
En anna grej som hör till kroppen är, min rygg,, hade välldans problem med den under graviditeten 162cm lång och 90kg är ju ingen bra kombination så den e fortfarande dålig=(=(
Här kommer bilder då,, måste ju våga eller hur?
Sista mag bilden, 7dar senare kom Mio=)
Och så här ser den ut idag=(,, Hyffsat platt men usch för bristningarna=(=(
Frågan hittar ni hos MILF

Summer is back?

Japps,, Är sommarn tillbaka nu eller??.. I hope sooo=).. Ville ut direkt när jag vakna idag och såg vädret hehe.. Men kanske inte så kul att gå ut kl 6 på morgonen hehe,, Jessie ville med till Lisa,, men kunde bara imon så vi ska dit imon.. Men jag ska träffa Lisa idag ändå.. Vi ska till Slottskogen=) hehe.. Gött gött..
Tror Mio har välldans ont för sina tänder asså,, Han skriker hela tiden stackarn,, Jag får inte lämna han inte ens 1sek då illtjuter han=(,, Gav han ipren nu,, Men sen läste jag på ALvedon flaskan,, de står 5kg från 3mån 2,5ml och 10kg från 1år 5ml.. Mio väger ju 10kg, får jag ge han 5ml då?.. Tycker inget funkar på han nämligen haha..
Mio somna nu,, lite tidigare än igår,, haha somna ju 11.30 igår men vi ska iväg strax efter 11 så han får bara sova ca 1tim hehe,,
Mio har börjat med massa rolig grejer nu,, en grej är att alltid ha tungan utanför munnen haha,, de börjde med att jag räckte ut tungan häromdagen,, då härma han mig och nu hänger den ute heela tiden haha
Haha japp=)
Sen har han då börjat prata,, eller mycket dadagullda typ låter sååå söt så man dör.. jag undrar vad han säger??,, Riktigt gulligt i alla fall.. Försöker lära han titta efter saker nu med bla lampan,, Varje gång vi går in i ett rum säger jag "Titta lampan" Så snart kanske han vet vad de e hehe
Yes..

Presenter

Om någon skulle vilja köpa en present till mig bara för att jag e jag så skulle detta sitta fint=) Finns på Nelly=)
Ichi - Buja Top
Avanna - Skull Collage
Black Book - Leopard Magazine
Jodi Swimwear

Seeg

Mm sikken seg dag,, har inte haft nåt att göra seeegt.. Mio sov 1,5tim förut sen blev han svin trött efter 1,5tim igen men vägra somna.. så för att hålla han tills typ nu fick vi gå ut och gå och bada med han.. Nu håller Jerry på att somna lill fisen..
Han har blivit en riktig pappa gris.. Han blir skit arg om Jerry lämnar rummet. Går Jerry på toa springer han efter i gåstolen och ställer sig utanför och verkligen gallskriker tills Jerry kommer ut.. När jag kommer blir han bara arg haha.. skit korven=)
Världens goaste=)
Japp so nada nada idag verkligen,, Imon kanske jag ska hem till Lisa som sagt,, ska jag inte de så måste jag hitta på nåt går ju under av att bara sitta hemma och dega.. Jäkla väder.. Fast idag har de ju inte regnat,, men de e inte kul att vara ute själv..
Yes de va min tråkdag de här=)

Ändring

Japp.. Mio ändrar sig varje dag nu,, tex i förr går sov han sammanlagt 4,5tim på dagen, de va ganska mycket i o för sig,, igår sov han sammanlagt 1,5tim och idag somna han inte förens nu,, han brukar vilja sova vid halv 9-9 tiden nån gång.. Kanske bara blir en sovning idag då.. Tillbaks på ruta ett eller haha,, När man väl fått in alla rutiner och allt känns bra,, nej då ska han ändra på allt haha.. jaja,, Så e de la.. Imon kommer han säkert vilja sova vid halv 9 som vanligt bara för det hehe..
Idag händer verkligen ingenting verkar de som,, Dåligt väder e de med,, visst inget regn så kanske blir en promenad sen när Jerry kommer hem,, Tycker de e tråkigt när folk inte hör av sig längre=(.. Men men så e de la när man får barn,, läst många mammors bloggar som säger de samma,, Plötsligt e man inte den party glada tjejen och då skiter folk i en,, men men har ju de några viktiga kvar i mitt liv de e dem som är en riktiga vänner=)
Men som sagt,, man partar ju ändå inte på vardagarna så fattar ändå inte va de e med folk.. skit samma, har fått de finaste man kan få så då e de värt det=)
Noop no more negative nu då.. Mio e sjukt nära på att krypa nu,, tror nog han kryper vilken dag som helst nu.. Han får sitta mycket på golvet nu själv för att träna sig,, och han klagar inte=).. Så när som kommer jag få springa omkring här som en dåre och jaga han haha,, Längtar lite,, hehe kommer nog få ångra att jag sa det men ändå=)
Imon eller på onsdag ska vi hem till Lisa och Maya,, Jag och Mio ska åka en låång resa kollektiv för första gången,, annars har vi bara åkt kanske 15min,, men nu ska vi typ åka 30-40min de blir spännande,, leka tittut i 40min låter lockande va? haha
Nää vila lite nu kanske när lilleman äntligen sover=)

Dagens fråga

Är det någon gång okej att slå sitt barn?

Absolut inte säger jag. De är inte okej att slå någon egentligen. Men absolut inte sitt barn. Man kan ta dem lite i armen om de inte lyssnar men de e de närmaste "slå" ja kommer gå. Visst barn kan verkligen trigga igång en och göra en riktigt arg och frustrerad. Men som sagt Mio kommer aldrig göra mig så arg att jag går över den gränsen. SÅ nej de är ALDRIG okej att slå barn.
MILFBLOGG

Längre et längre=)

Ja Mio börjar sova längre på morgonarna nu.. Idag ville han upp 6.25 vilket e ytters ovanligt.. men dock vaknar han fortfarande vid 4.30-5 nån gång och vill ha välling.. Han e gör hungrig för han slukar 260ml på 2sekunder.. så tror inte jag kan försöka ta bort de än.. men de hade ju vart gött hehe
Ser ut att bli dåligt väder idag med *suck*.. Så får se vad vi ska göra idag.. hade velat ta mig en promenad.. Nån som e sugen hör av er=)

The hills

Okej,, Jag är ett stort The hills fan haha kan inte hjälpa de,, tänkte tipsa om en blogg nu där alla avsnitt finns att se,, plus dem som inte kommit till Sverige än de gillar vi=),, De står även massa skvaller hehe
THE HILLS

Snart

Snart e helgen slut,, känns tråkigt eftersom Jerry vart hemma sen i onsdags nu så har man ju blivit van av att ha han hemma liksom hehe.. Men men bara 4v kvar tills han har semester LOVELY=) Massa planer då.. Mollösund står på schemat hoppas på fint väder bara annars finns de inte så mycket att göra där..
Men de känns grymt att vi har ett sånt ställe till Mio.. De e min mormo och morfars ställe, min morfar gick bort för 5år sedan, men mormor har kvar huset tillsammans med min mamma och mina morbröder.. De är ett underbart hur,, en stor sjöbod brukar jag kalla det.. Ligger precis nere i hamnen, våra grannar e 2st restauranger/nattklubb och Tempo hehe,, så mitt i gröten nere vid hamnen bor vi=)
Hitta ingen bättre bild,, men vi bor i de huset näst längst bort med de gula fönstrena=)
Japp här har ju vuxit upp,, var här alla sommrar när jag var liten, vid bada, fiskade, åkte båt allt man kan drömma om=).. Så jag är väldigt glad att vi kan ge Mio samma,, för jag älskar mina sommrar jag hade där=)
Japp,, då dit ska vi=).. Sen ska jag ta en helg och sälja massa grejer på komerssen så vi tjänar lite pengar hehe.. Sen får vi se vad de mer blir.. Ska antagligen ut och käka middag med Jimmy och Linda på Jimmys födelsedag om mamma kunde ha Mio över natten=).. Sen den 10juli ska jag ut på krogen för första gången på 1,5år hehe sjukt=)
Japp,, Nu ska vi njuta av de sista av helgen=)

Ny

Hitta denna på Maggans blogg=) Grymt bra låt wieee

Dagens fråga

Från Milf
Här tycker jag massa olika hehe,, Mio har redan fått smaka på kakor och saft.. Men när han ska få börja med fredags mys och så.. hmm ja har ju inte haft några barn sen innan så vet inte riktigt när man börjar med sånt.. men kanske runt 2år.. Jag ser inget fel med att ha en myskväll 1gång i veckan,, med godis och chips.. Lördagsgodis är ju bra tycker jag. Då vet dem att på lördag blir de godis men ingen annan dag, så då längtar de till lördan haha=)
Saft och kakor är ju inget jag kommer bjuda på dagligen så sätt.. men är vi hemma hos nån och fikar så tänker inte jag hindra han från att ta en kaka.. Barn rör sig så mycket nuför tiden så över vikt är inget jag oroar mig för. Äter man bra frukost och middas osv, så gör de ju inget med lite godis och en kaka då och då..
Men ålder var det jag,, Hmm kanske runt 2år,, Men som sagt han får redan smaka lite nu,, dock inte på godis eller läsk än hehe

Vampyr

Japp tror Mio e en vampyr,, han har nämligen fått en tand på sidan och på andra sidan e en på G med,, meninga framtänder än haha sötnosen..
Han sov la sådär inatt,, vakna 23.30 vilket han typ aldrig gjort.. och var ledsen,, men med lite bök med napp och klapp så somna han om,, Vakna 4.30 fick välling sov sen till 6.15,, Men jag fick sova till kl 8=) Lovely eller NOT haha vakna jätte seg och med huvudvärk haha,, tror jag sov för länge haha
Idag vet jag inte vad som händer.. vädret suger ju=(,, Kanske ska hem till Linda & Jimmy eller min mamma senare idag får se.. men nåt ska vi väl göra..
I veckan är inte så mkt planerat,, ska träffa YOYO igen på torsdag e de enda som planerats in,, ska även kolla med Lisa om vi ska ses,, blev ju inställt sist,, Men till helgen på Lördag ska jag hehe,, Jaja mamma vet redan eftersom min elaka lilla syster inte kan hålla tyst, Ja jag ska tatuera mig igen=).. Nice.. Men sen blir de inga fler på ett tag i alla fall.. ska spara pengar nu,, sen e de inget kul att tatuera sig på sommarn,, får hålla sig från solen och badet..
Sen e de kalas hela helgen.. På lördag ska vi fira Thilda som blir 1år=) Shit alltså betyder de att de e bara ca 3mån kvar tills Mio e 1år,, tiden går för snabbt asså... Min lillebror Elias blir även 7år på lördag,, men han ska vi fira helgen efter.. På söndan ska vi fira Jerrys kusiner som också fyllt år.. 3år och 2år tror jag de blev? hehe Japp,, så massa kalas nu=)

Hårdare

Min och Jerrys senaste konversitation:
Jerry säger:
Där jaa,, Hårdare mmm hårdare mm precis där åhh jaaa
Vad tror ni vi gjorde?
Jag kliade Jerry på armen mohahaha
Så uttråkad e jag nu haha då får man dålig humor=)

Dagen idag

Japp,, får ju ta och skriva om mitt spännande liv idag också hehe,, Mio sov bra inatt,, han somna ju redan kl 18 i Skåne och fortsatte sova hela vägen hem och hemma också,, vakna vid 3.30 fick välling och sov sen till 5.40=)
Japp eftersom Mio vart så ledsen dessa dagar så tog vi en hemma dag idag,, Man märkte verkligen på Mio att han var hemma.. Han lekte jätte mycket själv, sprang i sin gåstol åt som aldrig förr och sov massa.. Han sov 3tim på morgonen och sen 1tim & 45min på eftermiddan, jag fick väcka han till slut.. Nu sover han får natten=)
Jag åkte iväg och handla bara en snabbis då de ekade i kylskåpet,, Köpte yougurt för 8mån till Mio, tänkte byta ut de sista gröt målet mot yougurt,, De gick bra,, han älskade de och höll sig i 3tim,, men han spydde 3gånger?.. Så funderar på om han kanske e laktos allergiker ändå?,, Fast jag vet inte,, e de mjölk i välling? Aa ska testa yougurt i mon med och se...
Sen har vi bara vart hemma, jag har tvättat, packat upp alla väskor, städat lite. Min pappa och Carina och lillebror Elias kom förbi en sväng.. De hade köpt massa fint till Mio i Turkiet,, Ett par as coola skor,, typ converse liknande,, som blinkade när man gick i dem=),, De e strl 22 så Mio kan nog inte ha dem förens han e runt 1 kanske.. Han fick även en Ed hardy hood, en t-shirt och ett par tofflor=)
Nu har jag och Jerry njutit av två goda mackor.. Vi skulle egentligen hyrt film,, Men de e ju VM hehe,, I vanliga fall om Sverige vart med hade jag suttit här med hatt och flaggor och skrikit men tycker inte alls de e kul när Sverige är ute,, men men vad gör man inte för sin man va=)
Hehe,, I mon får vi se vad som händer.. ska ju va dåligt väder då med=(,, Suck,, De e juni va f*n,, ska de inte vara sol nu??
Jaja,, De va det de=)

Vår blomma är nu sten föd. Orsak de lilla ...

20100612395 (MMS)

Vår blomma är nu sten föd. Orsak de lilla yrvädret som springer omkring här hemma o drar i allt.


SMS-inlägg


Dagens fråga

Jag har gått med och börjat diskutera med andra mammor om olika saker, Dagen fråga idag är;
Kommer du bjuda ditt barn på alkohol eller tobak när det är minderårigt?

Tobak,, nej absolut inte. Det är ju ganska självklart anser jag att man inte bjuder sitt barn på det oavsett om han/hon är 2år eller 16år. Jag vill absolut inte att Mio ska börja röka. Har själv rökt, och inte nog med att de kostar skjortan så är de farligt. Skulle jag vilja proppa i mitt barn nåt som kan skada honom/henne? Noo noo..
Sen alkohol då.. där kan mitt svar variera lite. Allt beror på hur moget mitt barn är.. Självklart kan han/hon få smaka en klunk nån gång absolut. Men sen hur mycket mera osv, de återstår att se. För de beror just på hur han/hon är som person.
Bloggen där vi diskuterar är LI

Skåne

Japp nu ska jag försöka sammanfatta denna resa=)
Åkte i torsdags morse, dit resan gick som sagt gör bra,, Mio sov till och från och gnällde bara den sista kvarten=) Duktig pojke,
Först stanna vi hos Jerrys mamma i Lövestad, tog en kaffe och tjöta med ja Jerrys mamma, mormor, morfar, syster Therese, och hans mammas man Stefan,
Busar med Farmor=)
Japp,, sen åkte vi hem till Jerrys bror Daniel och hans Tjej Jenny, de hade en liten färsking,, lilla Neo 1v gammal,, Så sjukt söt, kan inte minnas att Mio vart så liten,, man blev riktigt bebis sugen. Sen var man ju skit rädd att göra sönder den lille haha,, även om de inte var allt för längesen Mio var så liten.
Bröderna och små killarna=)
Jag & Neo=)
Allihoppa=)
Mio tyckte att Daniel såg väldigt rolig ut eller nåt,, han kunde inte sluta titta på honom.. Satt jätte lugnt i hans knä hehe så söt.. Han gillar nog sin Farbror Daniel=)
Sen åkte vi hem till Jerrys pappa där vi sov, tog en kaffe där med hehe.. Sen gick vi till Bo Olsson heter de.. typ ett Mini Ullared hehe,, Fynda ett par shorts till Mio för bara 50kr=).. Köpte lite presenter också många som fyller år nu=)
Sen åkte vi tillbaka till Daniel och Jenny,, Käka jätte god mat,, Potatisgratäng och kött mm riktigt gott=)
Mio kunde inte slappna av och somna,, så till slut fick vi gå hem.. tog la ca 2,5tim den kvällen att somna Mio.. Sen vakna han och drömde och hade sig,, Vakna sen kl 4 och illtjöt,, han ville inte ha välling ingenting,, Så fort han somna och vi försökte lägga ner han i hans säng så vakna han och skrek=(,, Han sov 6tim den natten brukar sova mellan 10-12tim,, vi sov 3tim=(... Så den morgonen dagen kvällen blev inte rolig..
Men han kunde vara glad ibland=)
Myser med farfar=)
Japp,, Så Mio skrek och gnällde hela dagen,, han åt typ inget, bara frukt purer,, och han ville inte bajsa heller=(..
För att få han att somna fick vi åka lite tidigare in till Ystad, där Jerrys systrar skulle springa ut.. Så vi vandra runt i stan,, i regn och åska=(.. Vi fikade och tittade på alla mysiga hus.. Mio sov från och till.. men började hosta och gråta=(..
Ge miiig! haha
Hittade också detta fina konstvärk=) haha Lite rolig få man ju vara haha
Japp.. Eftersom Mio skrek och hosta och hade sig,, kände vi att vi inte kunde stanna tills Tjejerna sprang ut,, ville inte att Mio skulle bli sjuk,, plus att han va trött och inget hjälpte.. Så vi åkte hem,, Han sten somna i bilen så vi tog en runde till Lönnarp där Jerry bodde som liten,,
Sen hem, gjorde oss i ordning för kvällen.. Sen åkte vi till Jerrys mamma igen där hans systrar skulle firas.. De bjöds på god mat=).. Mio skrek och kom inte alls till ro.. Tror de blev för mycket för han.. Vi skulle kanske stannat på ett ställe första dagen,, Han åkte ju in och ur bilen hela tiden,, träffa nya folk och bla bla.. så han mådde inte bra.. Han åt som sagt bara frukt pure och pytte lite gröt,, på hela dagen=(..
Han somna till slut hos Jerry redan kl 18.. Men eftersom Mio mådde som han mådde, så kände vi att vi ville åka hem på kvällen.. Visst ska man lära barn att åka bort osv,, Men 2dar räckte.. de va ju första gången han var borta liksom.. De blir nog lättare när han kan krypa osv,, plus att han hade ju ingen gåstol eller nåt,, Han ville hem..
Studenterna
Mio ville med ta studenten=)
Faster Sara och Mio=)
Jenny och Daniel=)
Vi=)
Japp,, så vid 19.30 begav vi oss hemåt.. Mio sov hela resan så vi körde hela tiden,, trotts regnt och typ storm hehe.. Var hemma vid 22.30..
Nu gapar lilleman,,

Sover gott på hem resan från Skåne

20100611392 (MMS)

Sover gott på hem resan från Skåne


Regn o åska vad det här inte kul. Mio börj...

Regn o åska vad det här inte kul. Mio började hosta o gnälla så vi kunde inte stanna o se systrarna springa ut. Men vi ska fira dem ikväll.


Ja då är man i Skåne. Regn regn o åter...

Ja då är man i Skåne. Regn regn o åter regn. Men vi har hunnit med mycket. En snabb resumé får ni här haha. Resan gick kanon bara 1 stopp på 4tim. Vi åkte först till Jerrys mamma, där var också jerrys mormor o morfar. Tog en snabb fika där. Sen bar de av mot jerrys bror o tjej. Fick snutta bebis Neo hihi. Så söt blev rejält bebis sugen kan ja erkänna. Sen hem till jerrys pappa där vi ska sova. Sen tillbaka till jerrys bror. Käka god middag. Mio kunde inte koppla av så vi fick gå hem vid 20 mio somna kl 21 haha. Men jag tvivlas på sovmorgon. I mon e de student firande.


På väg till Skåne. Har precis fikat på ras...

20100610386 (MMS)

På väg till Skåne. Har precis fikat på rasta i Halmstad.


Kurser för män

Denna har jag hittat hos min mamma=)

Kurser för män 2010 Folkhögskolan fristående kurser för män HT- 10 

Kurs 1 Hur man fyller på ispåsar Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder. 950:- 

Kurs 2 WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren? Diskussionsgrupp 1500:- 

Kurs 3 Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering? Mycket praktiska övningar 2000:-


Kurs 4 Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till 
diskhon? Lösningar och exempel på videoband. 2500:-

Kurs 5 Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta 
platserna istället för att gapa och vända hela huset upp och ner. 
Öppet forum 1900:-


Kurs 6 Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa Bilder

och ljudband 4000:- begränsade platser!! 

Kurs 7 Våga fråga efter vägen när du inte hittar Berättelser ur 
verkliga livet. 1500:-


Kurs 8 Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör 
bilen? Körsimulator 7500:- obegränsat antal. 

Kurs 9 Lär dig skillnaden på fru och mamma Rollspel 1900:- 

Kurs 10 Hur man lär sig att älska shopping? Andningsteknik, meditation
samt mental träning. 5000:-




Något ni känner att ni vill anmäla era karlar till? haha


Jao

Yes,, fullt ös idag,, vart på Frölunda torg handlat student presenter, köpte även åksjuke tuggummin till mig som jag ska ta imon,, usch vad illa jag mår i bilen nu,, känns som de bara blir värre och värre hehe..
Sen åkte vi och handla med oss mat till Mio så vi slipper tänka på de de första vi gör när vi kommer ner Till Skåne.. Japp sen hem, ner i frådet, leta reda på gåstolen och babygymmet lilla Neo ska få.. Och packat resten,, japp så ingen lugn stund idag inte..
Nu sitter Mio och dricker sin natta flaska hoppas han somnar tidigt för jag trött hehe.. Men måste se Arga Snickarn innan jag somnar bara hehe...
Jupp imon drar vi,, blir väl tidigt på morgonen nån gång.. Så hinner jag inte skriva innan så ha de gött gott folk=)
BTW skatte pengarna sitter som en "smäck" på kontot=)

Här.

Här bodde jag och Jerry sist vi var i Thailand,, Helt underbart hotell hade den godaste frukosten som finns de hade allt.. De låg i Phuket, Patong,, är inte så förtjust i just Patong,, men en Tucktuck kostar ju nada så vi åkte till Kata och Karon varje dag=) Men i alla fall.. De e nog här vi ska bo i Mars=)
Mmm vill dit nu!!

Segt,

Usch mår inge bra,, mår illa, huvudvärk och trött.. grr.. precis när jag skulle stänga av Tvn igår såg jag att MTV awards gick, de var jag ju tvungen att titta på hehe,, så somna inte förens vid 22.30 nån gång och sen upp 5.45,, suck..
Vi upptäckte idag på morgonen att Mios 3,e tand spruckit igenom hehe=),, Inte de två framtänderna utan en brevid dem hehe sötnosen..=)
Nu sover Mio igen,, efter han vaknat ska vi ut och göra massa grejer,, orkar inte skriva mer mår för illa usch och dy hatar att må illa=(

Stora killen=)

Halloj,, usch va fan e detta för väder.. man känner verkligen skillnad på hur man mår när de e sånt väder.. vart jätte grinig hela dagen,, jag asså hehe..  Japp vi åkte i alla fall ut för att titta på radhuset förut,, shit vad besvikna vi blev.. de va gör fint på utsidan men insidan,, usch och fy,, lukta kattpiss i hela huset, gammalt golv, köket usch nej så vill jag inte bo.. Har ingen lust att lägga massa pengar på en hyresrätt heller så vi håller oss till plan A, spara och köpa ett kanon fint om ca 2-3år.. Nu kan vi även åka till Thailand nästa år=),, Har börjat tittat lite smått, så vi ska väl boka efter sommarn=) Underbart, kan inte säga de för ofta men JAG ÄLSKAR THAILAND=) haha
Japp till Rubriken då rå.. Mio har idag bara sovit 1gång,, 1,5tim sov han mellan 10.30-12,, försökte somna han vid 15 när han var trött men efter 1tim gav jag upp och de funka,, Vet inte om detta e en engångsföretelse.. de får vi la se imon,, han somna nu kl 19 som vanligt=)
Mammas going=)
Japp sen idag åt han gröt utan fruktpure på för första gången även de gick kanon,, men ska nog börja öka gröt mängden då han käkar upp och sitter och fortsätter gapa när de e slut haha,, matvrak de e han
Är riktigt trött idag även fast jag fått sova kanon inatt,, men jag skyller på vädret,, konstigt att de e så ändå asså,,Att man blir glad när de e sol men arg och sur när de regnar haha
Japp så här gillar vi att sitta haha
Sitter också och väntar på skatte pengarna,, inte kommit några än suck,, men men hoppas på att de kommer imon då..Har ni fått era?
Idag e sista dagen Jerry jobbar denna veckan LOVELY=).. Imon blir de inte en lugn stund packa packa och handla hanlda,, jajamänsan,,
På torsdag bär det av till Skåne,, är riktigt spänd på hur bilresan kommer bli med Mio då han börjat skrika i bilen igen=(..
Sen även på mig själv.. har blivit grymt åksjuk de senaste 2månaderna,, mår skit illa i bilen,, Kan inte ens prata,, Så ska köpa åksjuke tabletter imon gör skumt,, Inte känt så sen jag var Gravid och nej jag e inte gravid haha
Nää nu ska jag nog sova snart skit trött, gäsp...

Tonåring?

Shit vad tiden går snabbt,, Mio har redan börjat visa att han börjar närma sig tonåren,, sov till 6.45 idag, jag och Jerry var redan vakna sen 30min tillbaka,, haha,, okej gav han lite välling vid 4.30 men ändå.. 6.45!!! SHit asså,, känner mig typ över utvilad haha
Japp idag ska vi åka och kolla på THA radhus,, dock såg vi att de va eluppvärmt,, inte för jag e så haj på sånt men man får tydligen snåla som sjutton med elen om man inte vill ha en multi räkning.. men vi ska kolla upp allt sånt och sen får vi se=)
Blev inget Lisa & Maya besök idag då=( men får ta de nästa vecka..
Idag ska jag försöka rensa lite i skå här hemma,, eftersom jag stor städade igår=).. Tror aldrig Jerry kommit hem till en sån här skinande lägenhet,, hade tom plockat undan alla Mios leksaker som brukar ligga över hela vardagsrums golvet hehe de ni=) Hemmafru grejerna börjar komma mer och mer nu=)
Jerry jobbar bara idag så imon e han ledig=).. Men då har vi massa saker att göra.. packa bla.. rota fram massa grejer i frådet som lilla Kusin Neo ska ha.. köpa presenter, handla mat till Mio.. japp så fullt ös imon var det=)

Hoppas

God kväll,, Vilket tråkigt väder idag asså,, suck,, men men kan inte alltid ha solsken hehe,, Men vi trotsade vädret idag.. Jag och Mio mötte upp Yoyo och hennes Lille Sid i S lottskogen, på med regnskydden på vagnarna och promenerade=),, Mio somnade sittandes för första gången hehe gull unge då va han trött hehe,, De var mycket trevligt i alla fall Måste ses oftare=)
När jag stod och vänta på Yoyo vid Linneplatsen,, så kommer en spårvagn,, så ser jag en blond tjej sitta på.. Hmm tänker jag, känner igen den tjejen,, haha fan de e ju Carro haha,, Haha vi har inte setts på år och dar,, men vi har växt upp ihop så vi var ju ett tajt gäng på 5tjejer hehe vi mim pratade genom fönstret hehe lite kul så hehe,, Hoppas vi ses på riktigt snart då=)
Sen kom Jerry och Hämta oss,, Vi åkte ut och titta på ett RADHUS=) För vi har nämligen fått ett erbjudande om ett hyres radhus hihi,,=) De va gör fint utanför i alla fall ska på visning imon=).. De hade verkligen vart drömmen,, men vill inte hoppas på för mycket för då blir man bara besviken,, Men shit va nice om vi fick de,, Ett radhus liksom=)
Sista dagen att tacka ja/nej är på söndag,, så vi får la reda på om vi får de i nästa vecka,, japp väntan igen suck hehe
Japp.. Väl hemma sen,, så har Mio vart en ängel för en gångsskull haha nää men han har inte gnällt en enda gång på hela eftermiddan/kvällen,, jag har kunnat städa, tvätta, käkat allt utan gnäll.. han har kunnat leka själv=).. Somna hyffsat snabbt nu med=).. Så I hope att de håller i sig=)
Imon skulle ju Lisa och Maya komma,, men får se hur de blir med de nu eftersom vi ska på visning,, Japp nu ska jag skriva pack lista till Skåne=)

Vart?

Ja vart tog sommarn vägen? Regn, kallt usch,, man hade änna vant sig vid de fina vädret nu ju=(.. Jaja,, Slottskogen idag,, men som man säger,, de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder hehe..
Mio sov bra inatt faktiskt,, Somna ju redan 18.30 vakna till vid 3.30, fick nappen och sov sen till kl 5.45=) Så de va ju kanon,, Jerry gick upp och Jag sussa en timma till..
Har ingen energy dricka hemma idag=( och de känns vill jag lova.. detta bevisar hur beroende jag verkligen är.. de e hemskt,, Jag känner mig trött, seg, irriterad och nere hehe,, usch kan man vara så beroende av en dricka?
Får se om jag klarar av dagen utan en,, tror inte detta hehe..
Mio ställer sig i krypställning nu hela tiden,, men kommer ingenstans står bara och gungar,, men men,, de kommer väl nån dag,, ingen brådska..
Japp som sagt idag ska jag möta Yoyo i Slottskogen,, de e la det som står på schemat..

Sikken dag..

Japp barnfria inatt inte sov man bättre för det haha,, vakna 2ggr under natten och vakna vid 7 ändå suck hehe,, men de var ganska skönt att äta frukost i lugn och ro=)..
Mio hade skött sig exemplariskt inte gnällt nåt hehe och sovit ända till kl 6.45!! När hände de senast liksom?? Typ 4månader sen kanske,, han gillar tydligen sin mormor,, för så fort jag och Jerry kom så börja han gnälla haha,, han gillar inte sina föräldrar haha..
Jerry drog och hjälpte en vän flytta så jag, Gabban och Mio tog oss en promenad runt typ hela Näset hehe,, Gick och titta på vårt gamla hus,, Fy vad vi saknar det,, allt bus vi gjorde=),, Jag lovade Gabban att om vi har råd och de kommer till försäljning ska vi köpa de haha,, Älskade verkligen de huset=)..
Sen var vi hemma hos mamma hela dagen,, Vi fika, åt middag, jag fick årets första bränna haha skit röd i ansiktet hehe mindre kul..
Flyttade även bak bilbarnstolen idag så vi har den där under Skåne resan för jag blir åksjuk och måste sitta fram.. Vi får la se hur de går ner till Skåne då Mio börjat skrika i stolen IGEN,, dessa faser går mig på nerverna haha..
Mio e helt slut nu så Jerry håller på att somna han.. Vi kommer nog också somna tidigt idag,, fullt ös hela dagen=)
Imon ska jag träffa min gamla Jobbar kompis från Skivfyndet Yoyo=Johanna=),, Ska bli mkt trevligt var ett bra tag sen vi sågs.. Hon ska ta med sin lilla Sid eller a lilla och lilla han e la 1,5år nu va? Hehe,, Ska ses i Slottskogen de ska tydligen regna imon men vi ska trotsa vädret hehe,,
På tisdag ska Lisa och Maya komma hit=)..
Och på onsdag e de packning och handling av Studentpresenter som gäller=)
På torsdag åker vi till Skåne=)..
Japp de va det de..

Barnfria!

Japp.. för ca 1,5tim lämna vi av lilleman till mormor=).. Känns gör konstigt,, visst hon har passat han innan,, men nu vet man att man inte ska få träffa han förens imon=(,, Trodde de skulle kännas skönt,, visst de känsla lite skönt att tex kunna sitta här i soffan utan att tänka på alla måsten.. Men shit vad jag saknar han,, va nära på att vända bilen på vägen hem hehe.. Trodde inte de skulle vara så svårt.. Har ju varit med han 24tim/dygnet i 8mån.. usch hehe..
Men vi har i alla fall fått äta middag,, men vi stress åt som vanligt för man e ju så van vid att ha Mio där hehe.. Men för första gången på 8mån tog jag en lååång dusch (jag har duschat innan) hehe,, men inte en lååång dusch.. och jag raka bena, färga håret osv osv,, ni vet en riktigt tjejdusch hehe.. Så nu sitter jag här nyfärgad i håret,, och inväntar typ på att de ska bli kväll hehe..
Kommer inte ihåg sist jag satt så här stilla vid denna tidpunkten,, är fasiken rastlös ju hehe
Men ikväll ska jag och älsklingen äta räkor och dricka lite öl hihi,, gottit va=)
Innan idag,, har vi bla vart hemma hos Linda & Jimmy,, vi köpte med oss färska frallor och mumsa på.. Mio var dock på ett jäkla humör då han bara sovit 15min (brukar sova 1,5-2tim.. Så blev bara ett kort besök.. Sen var de bara hem typ.. Packa alla Mios saker,, Vi tog även en liten snabb promenad blev bara 30min idag=(.. Får ta igen det imon hehe..
Undra hur man kommer somna ikväll.. kommer garanterat att vakna kl 5 i mon bitti ändå hehe men de goa e ju att man kan ligga kvar=)
Imon ska Jerry hjälpa en kompis att flytta hehe igen.. och jag och Mio ska väl ta oss en långpromenad=) Nån som e sugen på att gå med?
Saknar mammas ängel=)

Shit

Hehe klockan e bara 6 och de e 20grader ute=) Undra hur varmt de kommer bli idag=) Nice nice,,,, Lyckades för första gången somna om Mio när han vakna 4.40 idag=) WIeee gav han välling la ner han och YES han somna hehe,, sov till kl 6=)
Igår åkte vi först och kolla på ett område vi fått erbjudande om på en lägenhet,, Nämligen Kikås,, men jag fick dåliga vibbar haha,, plus att de låg kanske lite för långt vet inte.. men kändes inte rätt när vi kom dit.. helt knäpptyst inte en människa där,, kändes som en spökstad hehe..
Sen åkte vi och handla.. Och Jerry,, haha han e la go.. Han säger till mig
*Älskling kan jag köpa denna chokladen
*ja visst vänta lite bara (vi scanrar nämligen)
Sen hör jag bakom mig "Oj jag råkade visst scanra in på eran"
Vänder mig om,, DÅ har Jerry gått fram till helt fel vagn,, de hade sånna röda plastpåsar tom vi hade vanliga påsar haha roliga han e,, men de blir ju billigare så sätt=)
Fick även en kontroll för första gången,, men vi hade gjort rätt hehe Blev lite nervig där att Jerry scanrat in fler saker på andras haha..
Sen åkte vi hem,, Jag och Mio bada,, sen somna han tidigt redan 18.40.. Då slängde jag och Jerry på en film "The Proposal" SÅ jäkla bra e den,, haha garvar hela tiden=)
Idag ska vi som sagt vara barnfria=) Kl 16 ska vi lämna lilleman till mamma,, wiee spännande=)
Först ska vi ut till Tuve,, Till Linda och Jimmy.. äta frukost och hämtaa resesängen vi ska låna av dem,, Förhoppningsvis blir de en liten promanad idag innan vi lämnar MIo,, får inte bryta mina rutiner hehe=)

Love it!


FREDAG=)

Japp om ca 40min är det fredag för hela slanten=).. Gott..
Mio har börjat sova mindre på dagarna nu borde inte de resultera i mer sömn på natten? hehe,,
jaja,, Va ute och gick min dagliga runda förut.. lite tidigare än vanligt.. har vart ute nu i 5dar i rad minst 1tim varje dag,, i tisdags var jag ju ute i 3,5 hehe,, men i alla fall.. Jag har nu gått ner 1,5kg bara av att gå ut och gå=) Hur bra e inte de då=),, Vågen visar nu 57kg heja mig,, 52 e mitt mål får se när ja e där=) hehe,, Fortsätter jag så här så lär de gå snabbt.. =)..
Ska antagligen ut en sväng senare idag med hihi,, Lovely..
Har även nu rensat klart min garderob=),, Så nu ser man i alla fall vad som finns där inne,, Har 2ica pappers kassar fyllda med kläder som jag antigen ska sälja eller skänka bort.. Får se hur jag gör..
Har även rensat ut min nattbords låda hehe inte gjort de sen jag var gravid så där låg Folsyra (tabletter) som man åt under graviditeten, en gammal bröstvårte kräm, bröstnappar, kvitton, olojor ju name it, så nu e den typ tom,, slängde all skit=),, Har även rensat i Mios garderob så ska ta med oss en ICA papperspåse fylld med kläder till lilla Neo när vi åker ner nästa vecka=)
Så ja,, jag har la gjort mitt idag känner jag,, Nästa projekt är att rensa skåpet i köket,, massa papper som skall in i pärmar har jag bara slängt in hehe,, de får bli nästa veckas projket,, för nu e de helg och då ska vi bara njuta=)
Bye bye

Tidigt

Japp idag vakna vi tidigt nämligen kl 4.40.. jaja kan ju inte alltid få sovmorgon till 5.40 hehe.. Fingret ser okej ut på Mio börjat läka nu.. får se om han fortfarande har ont sen,, Nu tittar han på Teletubbies,, de gör han alltid en stund på morgonen så jag kan slänga in linserna, plocka undan lite och sen e de lekdags hehe..
Idag e det Fredag=) wieee.. Vi ska storhandla som sagt,, sen ska ja ut med Jessie och Martina tror jag.. Sen nästa vecka jobbar Jerry bara 2dar,, för sen ska vi till Skåne=) Fira Jerrys systrar som tar studenten och även gossa med Mios ny kläckta Kusin,, Mm han kommer bara vara 1v när vi kommer såå mysigt=)

Mammas plutt

Mm mammas plutt har skadat sig för första gången idag=(,, En av många gånger antar jag men de var ändå så hemskt.. Vi har nämligen en gör fin typ lykta breve soffan,, på den sitter typ en boll med grejer på.. Mio har aldrig vart där och aldrig rört den så vi visste inte att den kunde skada eller.. Men så ser jag han vid den han tar på den,, de  e la ingen fara tänker jag,, Sen tittar han på mig och ser vettskrämd ut, Då ser jag att han kört in fingrarna i "Bollen" och han har fastnat,, men innan jag hinner fram så drar Mio ut fingret och skär då upp en stor del av fingret,, Shit vad han skrek,, aldrig hört han så hysterisk han skrek så han slutade andas=(.. De blödde en hel del också,, trodde nästan vi skulle behöva sy,, hehe mamam nojig som man e,, Men vi spolade vatten på fingret och satte på plåster,, Men de gör nog fortfarande ont för han vill inte hålla saker i den handen och han gnäller och skriker omvart annat.. Mammas lilla plutt.. Låter väl inte så farligt men för er mammor så vet ni att de gör ont i mammahjärtat när de små skadar sig=(
Men men de e la som sagt en gång av flera tusen hehe
Mammas plutt

Kusin=)

Japp då var Mios kusin ute=) De blev en liten Neo på 3875g=) Grattis Daniel och Jenny.. Nu längtar vi tills vi får snutta bebis om en vecka=)

Snart.

Snart e det fredag hehe gött=).. Nu tror jag faktiskt att Mios lilla kusin e ute.. har inte hört nåt än men de har la fullt upp,, vet inte hur lång tid kejsarsnitt och sånt tar?..
Japp.. dagen idag.. Jag och Mio tog oss en promenad på 1tim,, nice nice,, fast de blåste som sjutton..
Sen hemma fortsatte jag rensa min garderob,, står i valet och kvalet om jag bara ska skänka alla grejer istället för att sälja.. Man får ju ändå inte så mycket för kläderna.. mm får se hur jag gör=)
Mio har börjat jocksa med dags sömnen nu,, verkar som han e i övergången med att kanske bara sova 1gång per dag istället för två.. Han e trött men inte tillräckligt trött för att sova.. De e svårt de där,, Ska se här i dagarna om jag kan hålla han till 11-12 på morgonen och så får han sova 2-3tim mitt på dagen,, mm får se hur vi ska göra=)
Goingen=)
Annars händer de inte så mycket idag,, Jerry kommer la snart hem,, kanske går ut igen får se..
Imon e de som sagt fredag=) Då är det stor handlig som gäller.. Sen kanske jag och Mio ska vara med Jessie, Martina och Baby Alva,,
Men på lördag vet ni vad som händer då?? Joo jag och Jerry e barn fria hela kvällen, natten och morgonen=) Wieee, Vi ska äta goda räkor, Jerry ska baka sin berömda hallonpaj och sen ska vi snaska på nötter till nån bra film=)
Och sen ska vi soooova=)
Men kommer sakna min snutt sååå mycket hehe..
Hoppas de går bra bara.. men de gör de nog,, han e alltid så snäll när han e hos mamma,, antigen så ljuger mamma eller så e han en ängel där hehe
Japp..

Denna..

Denna kom hem till mig igår. Love it=)=)
Gestuz - Dale tee

Lovely

Haha jag vakna innan Mio idag när hände de sist liksom? Kl 5.20 tittade jag på klockan,, har inte hört ett knyst från Mio inatt.. tänkte va sjutton lever pojken.. Jo då 20min senare vakna han=),, Så han har sovit från 19.30-5.40 utan nåt uppvak.. De gillar vi skarpt=) Känner mig utvilad idag faktiskt=)
Sitter här med en kopp kaffe,, jajamänsan,, måste dra ner på mitt redbull drickande,, inte bara de att de kostar,, men magen lär ju aldrig försvinna annars haha
Idag ska Mio få sin första kusin runt 12tiden hehe spännande på vad de kan vara asså=).. Hoppas på både och=).. KUl om Mio får en kille att leka med.. men så himla sött med små tjejer=)
Vill ha en tjej också,, Linda & Jimmy fick en av varje och Danney och David fick en av varje,, hur gjorde dom liksom? hehe
Nää nu ska ja planera dagen som ser ut att bli SOOOOL=)=)

Skoskav!

Aj,, Vart ute och gått med Lisa & Maya & Martina och baby Alva i slottskogen,, Allt som allt var vi ute i 3,5tim,, Jag har skoskav AJ,, och genom svettig är jag med hehe..
Försökte få Mio att äta kallmat så han vänjer sig,, finns ju ingen direkt micro sen näre vid havet hehe,, De gick la sådär.. 3skedar sen skrek han,, så de fick bli välling=(.
Nu är vi hemma igen,, ska damsuga snart,, bara ta en liten paus helt slut e jag denna värmen i 3,5tim hehe not good..
Goingen fikar=)

God morgon

God morgon!,, Vaknar med träningsvärk i bena hehe lovely.. gick ju massa igår och mer skall de gås idag, vi ska till Slottskogen vid 11 och möta Lisa & Maya och även kanske Linda och Thilda=)
Igår var vi på kalas hos pappa.. trevligt trevligt.. men de va kl 17 just den tiden Mio böjar blir trött och kinka men den gick bra ändå=) Åt massa gott,, som skall förbrännas idag=)
Äter gröt på morfars kalas=)
Killarna=)
Plast mormor
Japp,, Mio somna vid halv 9 igår,, asså mer än 1tim senare än vanligt.. men skulle ändå upp 5.20 grrr
Hoppas han somnar lite tidigare idag på morgonen för vi ska ju möta Lisa kl 11.. och de e typ då Mio brukar vakna från sin morgon nap i vanliga fall.. får försöka fixa detta=)
Nu ropar nån på mig=)

Gammal bild

Haha hitta denna gamla bilden på pappa,, vet inte hur gammal den är men vet att jag var ganska liten i alla fall=),, Han fick upp då tror jag Sveriges största marulk,, nu vet jag inte om den e störst längre men jäklar vad stor den är=)

Sommar!

Vilket underbart väder.. Vart ute i 1,5tim och gått och gungat me like very mutch=)

Grattis pappsen=)

Japp idag fyller min kära pappa år hela 47 hehe närmare sig 50 med strom steg=) Grattis till dig pappa=)
Japp,, dagen idag började 5.20.. kroppen har änna börjat vänja sig nu vid den tiden så de e ju skönt.. lagt mig kl 21 två dar i rad nu så är hyffsat utvilad hehe=)
Tog ett jäkla tag för Mio att somna idag på morgon napen,, men till slut slockna han,, Idag är de ju kanon väder asså=).. Ska gå ut så snabbt Mio vaknat hehe,, Men måste köpa solkräm till han,, han får ju sol på sig i vagnen,, asså på bena om han har shorts då,, och armarna osv,, De ska finnas på apoteket.. men frågan är om man kan köpa vanlig barn sol skydd till han på ICA,, jag menar han e ju ganska stor nu.. Vad använder ni??
Japp promenad sen då,, I eftermiddag ska vi hem till pappa och fira han,, och imon åker de grisarna till Turkiet grrr
Men vi ska spara till en Thailand rese hehe förhoppningsvis nästa år=)
Bild från igår,, Morbror Elias skulle prompt köra vagnen=)
Japp,, så e de med de ja,, Vad ska man ha på sig nu då i denna värmen hehe,, Frågan e la snarare vad ska Mio ha på sig,, De blåser ju rätt in i vagnen,, hmm

RSS 2.0