grillning!

Glömmde ju berätta om den underbara middagen hos Jerrys moster Lotta och hennes man.. De bor högst upp i ett hus på Linnegatan så man har utsikt över till vattnet gör härligt=) Satt på deras balkong och åt grillat kött och potatisgratäng mmm...

De ska ju också få barn snart,, de adopterar en liten tjej och kille från Taiwan nu de ska komma till sommarn... så de blir fullt med små barn sen hehe=)..

Oj nu faller ögonlocken här måste verkligen sova.. god natt på er

2dar kvar=) V28=) 90dar kvar=)



Hallojsan,,, Jupp bara 2dar kvar till leeedigt nu,, gick även in i v28 idag=) och det är "bara" 90dar lvar tills beräknat att bebbe kommer. Men får jag bestämma ska du komma i början av sept hehe när v37 är slagen ska jag göra allt för att få ut dig hehe.. Min magen ser så rolig ut nu va hehe.. han tryker ju på ibland från olika håll så magen ser helt skev ut hehe,, sen har han vart väldigt sprak glad runt min blåsa idag seriöst gick på toa 3ggr på 20min förut hehe,, jätte läskigt tror jag ska kissa på mig varje gång hehe..

Vakna i morse med världens kramp i bena så jag var verkligen jätte grining stackars min lilla älskling som får stå ut med allt,, men som sagt det e faktikst hans fel=).. Dagen frotsatte med med karmp i bena gick haltandes i fabriken hela tiden sen kom även smärtan i ryggen,, jag lovar hade de inte vart så mycket folk runt omkring hade jag satt mig på golvet och stört lipat så ont de gjorde... Men nu e de ju bara 2dar kvar så jag måste verkligen stå ut även om detta känns som de värsta dagarna i mitt liv någonsin...

När vi kom hem gjorde de inte saken bättre att hela lägenheten ser ut som f*n disk överallt damm usch usch,, Jerry kan ju inte diska nu med sin hand och jag är helt slut efter att ha jobbat i 40graders värme så allt blir bara mer och mer.. Så då får man fjäska med sina underbara systrar.. hehe Cassandra ska anatgligen komma hit imon och hjälpa mig städa,,=).. För de e faktikst inget kul att ha så ont o jobba varmt hela dagarna och sen komma hem till en svinstia... Är så trött på att jag inte orkar och klarar saker själv,, Men men bara 2 och 1/5 mån kvar nu sen ska jag bli mitt rätta jag igen=)

Fick även ett mms på Thilda nu åhh hon e så söt helt ofattbart att man ska få en egen snart har nog aldrig längtat efter nåt så här mycket innan.. Hon har vuxit till sig lilla Thilda med hehe..


Gosse gris=)

Nej nu ska jag faktikst sova upp som vanligt imon kl 5 grr men de e som sagt näst sista dan imon fy f*n va gött=)=)

Puss på er

3dar kvar=)

Hallojsan!!,, Kom precis hem från bastu jobbet fy f*n va varmt det var där inne idag har nog aldrig svettats så mycket,, Kände mig inte alls bra på hela dan,, mådde illa svettades och det kändes som jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst=(=( Men jag stod uuuuuttt,,, Det som fick mig att stanna var tänk efter idag bara 3dar kvar Melissa bara 3dar kvar hehe..

Älsklingen slutade kl 13 idag då han skulle åka till sjukgymnasten och äntligen få lite hjälp med handen. Men det var både bra och dåliga nyheter där.. Det kommer antagligen ta 3månder för han att läka=(... Och han får inte diska!!!!!!! Fattar ni ska jag behöva diska hehe de e ju hans hushålls syssla haha.. Men damsuga fick han haha så de ska han allt få göra=).. Han fick även en tum ortes som nu ger stöd för handen=)

När han kom och hämtade mig från jobbet hade han köpt presenter till mig=) Fick ett armband från Lady B som jag velat ha gör länge,, har bara gått och tittat och drömmt om det men har inte velat köpa det då man vill vara lite ekonomisk hehe fick även ett par gladiator skor som jag också tittat på=) Han e såå gosig min älskling=).. Man blir så glad när det kommer små överraskningar lite då och då,, det gjorde att min dag kändes lite bättre i alla fall=)

När vi kom hem hade även min nya mobil kommit jippi har suttit med den nu en stund åhh va jag älskar den=)

Hopp igår var man hemma hos mammasen så och åt grillat.. det e så gott.. vill äta grillat varje daaaag juuu...=(=( Fick då höra från min lilla syster att hon inte tyckte jag hade någon humor att jag var så "vuxen" mmm de tror hon va men man måste ju föregå med gott exempel framför sånna som hon hehe.. Du ska bara veta Gabban vad din syster gjort under alla år hehe så kan du ju komma och säga om jag vart så vuxen ändå hehe=)

Nu sitter jag och väntar på maten älsklingen ska göra lasange idag=) mums mums för mat de får han faktiskt laga hehe=) Sen blir det väl sova hyfsat tidigt är helt slut  mina fötter e så svullna av allt vatten att det ser ut som en fet pannbiff med små små prinskorvar på usch e verkligen jätte hemskt när man svullnar så här,, känner sig som en vandrande vatten ballong hehe

Sen e min bränna ganska nice med hehe smörjer ju in magen med 15 och resten med 6 så har fått två röda ränder på var sida om magen, magen e krit vit och höfterna röda hehe sjukt nice asså=)

Drömmde sån sjuk dröm i natt va haha.. Jag har ju sett de 2första sagan om ringen filmerna nu,, och för er som sett dem finns det ju levande träd där i,, Jag vakna av att jag skrek i natt för att de levande träden drog mig i bena hahaha=) Man drömmer så sjukt när man e gravid va hehe

Nää nu ska jag ringa mamma som ringde förut.. Puss på er i värmen

4 dar kvar till leeedigt looong time=)=)

Halloooj!! Får väl börja inlägget med att säga strot Grattis till min underbara mamma som fyller 44år idag massa pussar och kramar till dig=)

Japp igår va de kalas för lillebror han e så full i f*n den lilla skit ungen hehe,, men världens goaste ändå,, han blev jätte glad för klockan och solbrillorna=) Sen mös vi med glass och hallonsås mums mums,, min ena lillasyster Gabban kom också va roligt inte sett henne på länge,, börja känna mig gammal när jag säger att mina systrar aldrig hör av sig hehe man jag saknar dem faktiskt,, men de e ju 15 resp 17 så de lever ju som aldrig förr nu hehe,, Farfar hade fiskat krfätor som han kokat som vi fick med oss hem så vi satt och mumsa kräftor igår till kvällsmat hihi.. Sen va de sängen ganska tidigt man blir ju trött i denna värmen asså puhhh

I morse va de upp kl 9.00 gjorde baguetter idag mums mums,,, nästa gång ska vi nog ha med oss pannkakor=).. Men idag åkte vi ner till ganglet istället,, de fanns en liten gräsplätt där som vi la beslag på hehe.. Men gud va brännmanter de va,, hade jätte svårt för att ens doppa sig så de va inte så kul.. Får nog bli rörvik som blir vårt badställe i sommar.. Pappa kom ner med Elias och hela familjen även Cassandra de va mysigt.. Elias sprang runt och fiska krabbor o hade sig,, Lite svårt att tänka sig nästa sommar att man har en egen liten. Ja Elias är ju ganska stor nu men ändå han kommer alltid va Melissas lilla bebis hehe,, Tills jag får min egna då kanske hehe.,,,

Japp nu va de bara 4arbetsdagar kvar för mig heeelt underbart fattar inte att jag ska vara ledig så länge som över 1år,, börjar faktiskt redan känna mig lite som en hemmafru hehe har börjat städa lite mera hemma och gör matsäck till stranden,, innan köpte vi alltid allt på statiol innan man drog ner till stranden men nu gör jag mackor och fryser in vatten och saft hehe..

Ikväll blir de hem till mammsen då och fira den unga gumman=) Äta gott mmm sen blir det väl sängen ganska tidigt eftersom man skall upp kl 5 imon igen =(,,, Men det är fullt upp heela veckan sen,, känns som man aldrig får en lugn stund asså hehe.. På tisdag ska vi hem och grilla med Jerrys moster och hennes man,, ska bli jätte mysigt de har en gör fin lägenhet i Linne helt underbar.. på torsdag är det tvätt dag,, på fredag ska vi väl hitta på nåt för att fira semester kanske hem till pappa eller kanske hitta på nåt med Familjen sandh/widell hehe,, på lördag ska Jessie ha inflyttningsfest=).. Jaa så de e fullt upp..

Här kommer lite bilder,,


Elias e kung på basket han tyckte dock Jerry va lite "torr" haha



Coolingen och farfar=)



Älsklingen njuter av min baguette=)

Underbar dag=)

Hallooo!!,, Har haft en underbar dag idag=) Vi satte kl på 8.30 för mamma Melissa skulle göra mackor till sin älskling och hans syster. Kände mig verkligen som en riktig husmor när hela bordet va fullt med mackor som skulle göras=) Hehe,, Sen åkte vi och hämta Jessie och åkte och köpte lite bullar och kakor oxå för de måste man ju ha hehe... Sen hämta vi Therese och drog ner till rörvik.. Mm va helt underbart,, de fläkta ganska skönt också.. Men guuud va kallt det var i vattnet=) hehe men man fick ju sig sitt första dopp för året underbart=)

Imon får de bli samma sak,, hoppas de är sånt här väder hela sommarn=).. För nu har jag bara 4dar kvar att arbeta 4dar!!!! heeelt sjukt... Nu står älskling vid spisen hehe som vanligt,, han ville äta färsk potatis och sill till lunch idag så de får väl bli det då fast jag ska äta köttbullar istället gillar ju inte sill..

Ikväll ska vi hem till pappa och äte tårta och fira lillebror,, ska bli mysigt.. Hade dock hoppats på att få grillat men de vill ju också bada och så,, så de får bli tårta idag..

När vi får radhus eller hus så ska vi grilla varje dag det är sommar finns inget bättre hehe.. Får försöka tillbringa mkt av sommarn hos Linda & Jimmy hehe för dem har ju grill=)

Nää har inte så mkt mer intressant att skriva,, vet dock inte om detta va så intressant heller hehe men men... Puss & Kram

Väx upp!!

Hej,, aa jag måste verkligen börja med att avreagera mig,, okej nu har jag vart sjuk hela veckan och vart hemma men jag har faktiskt varit sjuk och legat i sängen varje dag. O då blir man så jäkla trött på alla på jobbet som är fejk sjuka åhh klart nu e de ju fint väder så då börjar vuxna människor mellan 25-35 bete sig som små barn. De stannar hemma för "migrän" "feber" osv snälla ni e så jäkla genomskynliga så de inte e sant.. De är ju alltid samma personer oxå att ni kan med?? Bryr ni er inte alls om era arbetskamrater som nu får slita tre ggr mer.. Tror ni inte de oxå vill ligga på stranden o glassa eller tex som ikväll kolla på fotbollen???? När f*n ska ni växa upp!! Hoppas ni läser detta allihoppa för bara så ni vet så vet vi att ni absolut inte är sjuka och bete sig på detta viset när man börja närma sig 30 är inte acceptabelt ni går inte i skolan längre detta är ett jobb och va glad för att ni har ett istället IDIOTER!!!!

Så hehe nu har jag fått avreagera mig lite,,, såå idag fortfarande lite snuvig men mkt bättre,, är ju ledig idag,, men man får ju lite dåligt samvete när man får reda på hur folk beter sig på jobbet och så är man själv ledig... men ja har som sagt andledning... Så idag tänkte jag försöka få lite sol hehe men ville inte åka till havet själv och bli uttittad,, så ja åkte till pappa och låg vid deras pool.. men poolen va sjukt kall så ja klarade bara 1tim i solen,, men jag fick faktiskt lite färg ändå=)

Sen åkte jag till Frölunda torg för att köpa presneter till Elias han ska få en klocka med eld flames på göör cool hehe han hade sagt att alla på dagis hade en klocka utan han så då måste han ju ha det=) Sen gick jag i ca 2tim för att hitta nåt till min underbara mor man kan ju inte köpa vad som helst till denna underbara kvinna hehe=) Så efter två timmar av haltandes och svettandes ringde jag henne o fråga va hon ville ha,, Mmm va hon får skirver ja på måndag antar att hon läser här ibland hehe=)...

Nu ligger jag helt utslagen på sängen,, en gravid kvinna ska inte ut o gå i 30graders värme känner jag hehe,, Nu väntar jag på att älsklingen ska få sluta,, men som sagt det som står i början gör att han som tom har en skadad hand jobbar skiten av sig men inte säkert om de kommer bli klara ändå så vi får väl se när han kommer hem=( Får väl titta på fotbollen själv annars..

Imon är det beachen som gäller hela dan,, Ska dit med älsklingen hans syster Therese som är här på besök från skåne,,, och vår egna lilla tonåring Jessica=).. Ska äntligen få bada i havet mm ska bli underbart=) På kvällen blir de väl grillat hos pappa då vi ska fira Elias..

Nää nu ska ja vila lite middag puss & kram

Tilda=)

Hallojsan,, Gud vilken jäkla värme,, jag tog mig ut idag för första gången sen i söndags men jag höll ju på att smälta bort usch har nog aldrig svettats så här mycket innan,, kanske inte så konstigt när man lagt på sig ett antal kilon hehe..

Fick träffa Tilda idag åhhh så gossig hon va så söt,, men de gör inte så mycket de små liven mer än sover, äter och skiter haha.. Linda hade redan gått ner massa och va så fin så. En riktig MILF hehe=)

Känner mig fortfarande inte helt hundra så de är lika bra att vara hemma så man blir frisk,, känner verkligen att mitt imunförsvar inte är det bästa när jag är gravid,, innan gick alltid mina förkyldningar över efter 1-2 dar men inte nu.. Halsen är bra bara lite snuva och fick huvudvärk nu men de beror nog på värmen,,,

Gud vad min lilla älskling höll på igår i magen,, i ca 3tim tid va han som om han va hög på nåt haha sparka o tryckte som aldrig förr kändes som magen snart skulle gå sönder haha.. Det här ska han allt få höra sen,, va mamma fick gå igenom haha...

Är ledig imon,, de e väl tur,, hoppas man blir bra nu över helgen så man kan jobba sista veckan, sista veckan på över 1år heeelt sjukt,, ska bli så underbart,, ja jag vet att det är mycket jobb med barn men jag är hellre hemma med min son o gottar mig med han än jobbar hehe..=)

Just nu ligger jag som vanligt under fläkten,, känner mig som en stor jäkla vit val usch även om man vet att man är gravid är de inte så kul o titta sig själv i spegln just nu.. Har även börjat få vatten i kroppen så man är både svullen o fet haha kuligt de låter va??.. Åhh bristningar har man ju fått dock inte så många men har fått ganska mycket på lären och även lite på sidan av magen,, hoppas inte jag får fler=(=(,,,

Åhh hoppas min mob kommer imon hihihi tror dock inte det med min otur man hoppas kan man ju hehe.. I mon ska jag försöka ta mig ut lite,, kanske åka hem till pappa och lägga mig vid deras pool,, vet inte om jag är så sugen ¨på att visa mig i bikni bland folk hehe,, joo de får man väl göra nån gång med tanke på att jag ska vara gravid heeela sommarn,, gud jag visste inte att de skulle kännas som en evighet alla har sagt att efter 100dar går de fort?? FORT=???? De känns som världen just nu står stilla haha..

Nää nu ska jag äta lite hallon mm de e en av mina behov jag har nu hehe hallon och även kalas puffar står hög på listan hehe

Puss på er

Ny mobil=)

Hejsan,, förkyldningen börjar försvinna sakta men säkert,, har inte så ont i halsen idag bara snuvig och känner mig lite hängig,, så jag är hemma en dag till för säkerhetsskull så man inte blir ännu sjukare.. Sen är det ju massa kalas i helgen man inte vill missa,, ska fira min lillebror som fyllde 6år i fredags=) och även min underbara mamma som fyller hela 44år gammal=) hehe
Fick en underbar pannkaksfrukost av älsklingen i morse mm han e så underbar min going=)

Igår fick man inte mycket gjort heller låg i sängen och kollade på alla sjuka program som finns asså seriöst Paris Hilton my new bff haha de e ju så komiskt jag menar okra ha ett program om att hitta vänner,, då måste man va ensam asså hehe.. Såg även på SO you think you can dance,, hehe ibland undrar man vad folk tänker med asså.. jag menar hur många säsonger har de inte vart med de man vet väl om man kan dansa eller inte aa garva som f*n igår hehe..

Idag beställde jag min nya mobil hehe den nya sony ericsson t707 rosa åhh den e såå snygg,, hehe har ju legat och sett den på reklam nu dessa 3dar och man blir ju påverkad asså hehe.. la ut min gamla på blocket fick sålt den idag nice=) så nu inväntar jag bara denna fina sak som förhoppningsvis kommer på fredag=)=)

Men shit vad varmt det skulle vara idag då,, tur att man har takfläkt i sovrummet har just nu på den på full effekt man smälter ju bort annars..A man ska väl inte klaga hehe äntligen är sommarn här  "peppar peppar" hehe.. Hoppas jga är frisk imon asså måste ju få träffa Tilda (Lindas dotter), Linda skulle ut och shoppa flick kläder idag hehe gud så kul,, själv är det ju blått som gäller här ja hehe.. Men de e kul finns ju så sjukt coola babykläder men man ska ju egentligen inte köpa för mycket,, men de e ju lättare sagt än gjort när de finns så mycket fint=)

Hopp va blir de för middag idag då?? hehe har tänkt på det jag har blivit alldeles för bortskämd av min man hehe för de senaste dagarna när han har jobbat har jag ätit, köttbullar och makaroner, pyttiopanna eller revioli på burk hehe så går de när min karl inte e hemma och skämmer bort mig med lyxmiddagar hehe=) men jag lär väl får skärpa mig sen när jag ska vara mamma och vara hemma jämt då e de väl jag som står för middagen=)

Nää nu ska jag titta lite på tv för de har man ju inte gjort på länge hehe kram på er,, här e min nya mob=)


V 27=)

Hallojsan!,, Jupp fortfarande sjuk,, hade en helvetes natt vakna vid 4tiden va helt genom varm va tvungen att gå upp dricka liter med vatten,, tog alvedon och nässpray,, sen hade jag så ont i magen att ja inte kunde somna på ca 2tim underbart verkligen.. Hade satt klockan på halv 8 då, de skulle komma och fixa vårt kylskåp,, men anatgligen vart vi så trötta att ingen hörde klockan, sån tur var fick jag ett gulligt mms av Linda kl 08.45,, då vakna jag och de kom 08.55 hehe så de var tur=)

Igår låg jag bokstavligt talat hela dan i sängen orkade inte göra nåt,, lär bli samma idag,, så jäkla tråkigt speciellt när det äntligen är så fint väder.. Får hoppas att de håller i sig till helgen för då ska jag vara frisk och ut i solen=) Ska anatgligen få träffa den lilla dame på torsdag om man e frisk då,, vill ju gärna inte smitta en nyfödd med förkylning hehe..

Jerry var och köpte listfärg i morse för jag tänkte jag skulle orka börja måla listerna men som jag känner nu kommer ja knappt orka hålla ögonen öppna=(,, kan inte andas genom näsan,, halsen svider och bränner,, huvudvärken dunkar åhh vad jag hatar och va sjuk...

Har legat och tittat på Unga mödrar och sjukhuset nu på tv hehe sett massa förlossningar haha,, jag undrar hur jag kommer vara asså.. Frågade Jerry vad han trodde han trodde att jag skulle vara skit förbannad hehe kan nog stämma har ett ganska hett temprament nu haha stackars sköterskor och Jerry såklart när det väl är dags haha,, Jag tror dock bara jag ska ta lustgas som "bedövning",, vem vet kanske inte ens hinner få nåt.. Linda hann ju inte hehe stackarn men det var ju över på 11min då=)

Ja det är ju v27 idag=) så det går ju framåt sakta men säkert,, räkande ut att när Jerrys semester är slut är jag i v32,, man kan ju hoppas att lill killen kanske vill komma ut i v 37 eller 38 hehe men det tvivlar jag på de flesta jag känner har ju gått över tiden så varför ska jag ha tur hehe,, Nää nu faller mina ögonlock här måste vila en stund..

Puss på er!!


Lista=)

Satt och skulle skriva en inköps lista till Ullared, så jag läste lite på familjeliv vad som var bra att inskaffa hehe och gjorde mig en lista (ska inte köpa allt) men gud va grejer det finns=)

Kläder; strl 50-62
*Body's strl
*T-shirt (lång & kortarmad)
*Byxor
*Tjockare tröjor
*Strumpor
*Pyjamas
*Overaller (beroende på årstid)
*Mössor
*Vantar (beroende på årstid)
*Tofflor/Skor

*Spjälsäng
*Skötbord
*Babyskydd
*Vagn
*Skötväska
*Badbalja

* Små filtar ( att ha runt dem)
* Stora filtar eller fårskinn som de kan ligga på
*Madrass till säng
*Täcke & kudde till vagn och säng
*Lakan till vagn+säng
* Påslakan till vagn+säng
*Regnskydd till vagn
*Hjulskydd
*Spjälsängsskydd
*Plastad frote duk
*Handdukar små
*Badcape
*Skötbordsunderlag
*Solskydd till bilen
*Spegel till bilen
*Flaskborste

* Blöjor
*Våtservetter
*Tvättservetter
*Spritservetter
*Nappar
*Nappflaska
*Termometer
*Badtermometer
*Nagelfil
*Salvor tex intoyol mot röd stjärt
*Babyolja
*Barn schampo och tvål
*Nässug
*Mjukborste
*Baby vakt

*Bröstpump
*Amnings-bh
*Amningsinlägg
*Bindor
*Termos
*Ersättning
*Tvättmedel Naturel

*Babysitter
*Mobiler till tex skötbord, säng, vagn m.m.m
*Bitring
*Hoppgunga


Uttråkad!! Sjuk=(

Hejsan,, ja ha då var man sjuk då.. verkligen jätte kul,, hatar att vara sjuk,, hatar att bara ligga och inte göra nåt usch. Börjde redan känna av halsen i går kväll men hoppades på att det vara va lite kvälls ont, men icke. Vakna i morse och lät som jag svalt en stor gås,, ont i halsen, snuvig och huvudvärk underbart. Så idag får man bli hemma från jobbet och bara ligga i soffan o slappa med tv kontrollen.

Så jäkla tråkigt såg verkligen fram emot att träffa Lindas lilla prinsessa idag=(=( hoppas det går över snart är så himla nyfiken på fröken..

Igår såg vi på Sagan om de 2 tornen, asså jag förstår verkligen inte hur folk kan tycka om sådana filmer.. Visst den e snygg gjord o så men seriöst?? Nää sååå långtråkig och konstig nää usch så jäkla bra e dem inte. Men men en film kvar sen har man sett alla 3.

I mon går man in i v27 då=) Just nu vill jag bara komma till v30 känns som allt går snabbare då,, har börjat tröttna lite på att ha en mage som är ivägen hela tiden, o att Jerry måste hjälpa mig stup i kvarten vill klara mig själv igen. Känner mig riktigt bitter idag men det är inte så kul att va gravid och sjuk samtdigt.. Nää usch va sur och tråkig jag låter hehe..

Funderar på om jag ska börja skriva på inköpslistan vi ska ha med oss till Ullared,, ska åka dit nu på semestern och köpa det mesta till bebben.. det är ju så himla mycket man behöver så man får kanske börja skirva listan nu så man inte glömmer nåt..

Nää om man ska dra täcket över huvudet en stund nu=( Här kommer en liten bild på världens sötaste mini Linda=)


Grattis Linda & Jimmy=)

Halloj!!,, I natt kom hon till slut hehe,, kl 4 i morse skicka Linda sms att hon va på väg till bb vid 6 tiden fick jag sms att det blev en liten flicka, hehe hon kom ut på 11min hehe hoppas min förlossning går lika snabbt, hehe men det lär den ju knappast göra. Känner jag mig själv rätt kommer väl vi bo på BB i flera dar innan det är dax av all oro hehe.. Men nu har äntligen min sons efterlängtade fru kommit ut hehe=) Hoppas jag får träffa henne snart,, men jag antar att det är lång kö till att få träffa denna prinsessa hehe=)

Igår blev Jerry äntligen klar med hallen blev gör snyggt, nu ska vi bara köpa lite nya hall möbler och sätta upp spegel o så=),,, På kvällen kom Jessica & Mats hit, vi käka pizza, hade gått och drömt om pizza hela veckan hehe,, så jag beställde en gorgonzola men den va sjukt smaklös inte alls god=(=(.. Sen åkte killarna iväg och köpte kladdkaka mm mums mums de skylde på att det var för min skull hehe visst de som var sugna på det haha,,,

Sen blev det film första såg vi "Vi hade i alla fall tur med vädret", men den va ju riktigt dålig asså fattar inte hur vissa kan säga att den va bra, drog på munjipan kanske 1-2ggr hehe.. Men sen såg vi "Polisen i varuhuset" den va ganska ball lite små charmig och rolig.

Så vad händer idag då.. ska försöka ta det så lungt som möjligt,, sätta upp lite tavlor o speglar i lägenheten bara,, sen blir det nog slappa kväll framför tvn,, kanske blir sagan om de två tornen blev ju aldrig det sist blev för trött haha..

Sen är det jobb imon,, bara 2v kvar nu mm underbart=)

Ha de nice puss & kram

100 dar kvar=)

Hallojsan!! Gårdagen blev jätte mysig,, vi grilla och killarna åt sill,, jag o fröken Linda gillar inte sill hehe.. Men vi åt en rikitig mysig middag, dock inomhus men man får väl vänja sig vid det snart i detta land.. Theo va på toppen humör jätte mysig,, inte lika blyg mot oss längre,, kanske inte så konstigt när vi typ är där jämt haha. Vi åt även urgoda jordgubbar mums mums med glass,, åhh blev lite sugen på det nu igen hehe.. Sen avsulta vi kvällen i soffan allihoppa hehe kände oss som ett par pasionärer men vad kan man begära av 1höggravid och 1 hyfast höggravid inte orkar vi dansa runt nån stång hehe..

Ja nästa år har vi ju som sagt en liten virvelvind hos oss på midsommar ska bli så kul=) Linda & Jimmy kommer då ha 2st hehe undra vad de får asså så spännande,, jag tror på kille ändå faktikst men de skulle vara kul med en liten flicka som man kan skämma bort med massa kläder osv hehe..

Hopp vad händer idag,, hehe jag ligger fortfarande i sängen är lite trött idag... Jerry är redan uppe och iväg,, han är o hämtar en bättre tapetkniv så han kan bli klar i hallen=).. Jag får väl börja ta mig upp snart "gäsp" vad ska jag göra då?? Just nu vill jag bara somna om,, behöver nåt uppiggande hehe..

Snart är de ju dax för jobb igen också,, detta kommer väl vara de längsta 2v i mitt liv,, usch vill bara att det ska vara över så man kan börja njuta. Och börja förbereda sig rikitg på att bli mamma,, nu känns det bara som a ha jag har en bebis i magen hehe,, jag vill börja med bebis rummet,, och åka o köpa alla grejer har sett så mycket jag vill ha till min lilla sötnos=)

Nää nu får jag ta mig upp kan ju inte ligga här hela dan,, fast de hade ju vart skönt=)

Puss på er i regn & rusk

Midsommar=)

Glad midsommar=) Men varför ska det alltid vara dåligt väder på midsommar?? Det är ju verkligen helt sjukt hehe,, ja ja det är väl så det ska vara antar jag.. Ikväll blir det hem till Jimmy & Linda, en nykter midsommar var det här ja hehe.. Satt och tänkte förut att nästa midsommar kommer vi ha en liten pojke sittande vid oss hehe,, Lite svårt att föreställa sig faktikst men det känns helt underbart=) Tror alla högtider kommer kännas mer speciella när man har barn, man får liksom gå tillbaka hur det var själv när man var barn på midsommar tex då måste vi upp o dansa runt stången, inget dirket man gör nu liksom hehe. På jul blir det ett måste med tomten igen, o baka pepparkakor hehe...

Ja ja men det är ett tag kvar hela 101 dagar hehe känns som en evighet,,,

Lite roligt var det i natt,, jerry vakna av en spark,, jag låg med magen mot hans rygg och den lille där inne spelade fotboll som aldrig förr hehe då fick Jerry sig en spark haha..

Nu står han och tapetserar i hallen hehe har nog aldrig hört så mycket svordommar som kommer ur hans mun nu,, så försöker hålla mig så långt borta som möjligt hehe,, Men fint blir det allt=)

Nää om man kanske ska börja göra sig i ordning nu inför en regning midsommar=)

Ha de bra puss & kram


hehe snyggt det är i vår hall


duktig kille fast arg hehe

Regn, sol, regn, sol

Hejsan! Gud va skönt och vara ledig idag,, fast vaknade av ovädret i morse shit va det regna,, Riktigt typiskt att de har vart fint hela veckan och när de börjar närma sig midsommar då regnar det hehe men de e la så de ska vara i detta land.

När älsklingen kom hem åkte vi iväg till tapetlandet (Linda tipsade) hehe,, och köpte tapeter till hallen=) De går i grått ska bli spännande Jerry håller på där ute nu, jag var tvungen att ta en paus. För sen åkte vi till öb, sen till ica så mina fötter värker som aldrig förr. Skulle även köpt mig en midsommarkrans till mig o Linda men de va slut=(=(

Imon blir det grillning och sill hos Linda & Jimmy och inget annat händer hehe,, roligt ändå om LInda föder imon då kommer bebben på Elias födelsedag och båda Lindas barn är då födde den 19 hehe=)

Fick även ett samtal från min yngsta syster idag det var på tiden har änna undrat vart de tagigt vägen mina systrar,, de glömmer väl bort sin gammla stora syster=(=( Elias fyller ju år imon 6år blir han stora pojken=)

Ikväll hade jag tänkt mig att se Sagan om ringen, sagan om de 2tornen mm jätte kul hehe men har man slått vad så har man hehe,, Fick även mitt paket från HM idag äntligen en bikini som passar=) Men undra om man får använda den nåt i sommar hehe det verkar inte så=( Joo då sommarn kommer la snart förhoppningsvis=)

Nää nu ska jag vara lite social mot min man när han sliter i hallen=) Ha de nice puss

Leeedig=)

Hallojsan!! Shit va gött ledig nu enda fram till måndag mm underbart=) Ja ha vad ska man klaga på idag då hehe joo har haft sjukt ont i svanken, har känt mig som en ankan när jag går omkring eller som min förman sa "Du ser ut som en liten teletubbie" hehe liten o liten vet ja inte hehe..

Gott i alla fall o va ledig nu det behövde jag=),,, Nu får vi hoppas att Lindas bebbe tittar ut i natt annars får den hålla sig inne tills lördag hehe för vi ska ju fira midsommar ihop=) Hon e lite nere min vän Linda för hon e trött på att va tjock o ha ont,, så alla som läser detta kan ju skriva till henne på face eller nåt att hon e världens goaste tjockis=)

Hopp händer nog inte så mycket idag,, håller på att tvättar nu,, längtar tills vi köpt en tvättmaskin,, så jag slipper springa upp och ner jag har ju kondition nu som en 90årig rökare usch o fy,,, Även diskmaskin ska vi köpa nån dag hehe måste ju ha dessa saker nu när man får barn=)

Älsklingen är och köper öl tills sig själv på midsommar för jag som sagt ska sitta o dricka cola mm kuligt va,,, Sen ska han även köpa med sig BURGER KING!!! hehe är riktigt sugen på mina underbara chili cheese=)..

Har inte så mycket mer att skriva;

Här är en fin bild på den underbara Linda=)



Vecka 26=)

Hallojsan!!,, Idag har det vart en betydligt bättre dag=),, Efter en underbart god lasange igår kväll la jag mig nästan dirket, somna kl 20.00 hehe,, och sovit gått hela natten fram till kl 04.30 för då var det dags att gå på toa hehe,, Sen upp 05.30 iväg till jobbet.

Idag har det vart riktigt kul,, vi slog rekord på den linan jag var på inte lite heller vi slog alla redkord som gick att slå=) Då är det kul att jobba när det går så bra och man märker att folk bryr sig=),,

Sen har vi vart och tvättat bilen,, hehe härom dagen när vi kom till bilen så var den full alltså jag skojar inte den var verkligen täckt med fågelbajs och de kommer bara mer o mer så vi tror vi bor i nåt stårk där fiskmåsarna åker för det går nog inte att beskriva med ord hur mycket bajs det var hehe..

Idag går man in i v26 då=),, Känns inte som magen vuxit nåt de närmsta veckorna men men det kommer väl,,

Idag händer det nog inte så mycket mera ska försöka komma i säng tidit idag med så jag orkar en sista dag på jobbet imon.,, yes är ledig torsdag=) och fredag då såklart,, ¨så man e ju lååång ledig. Sen är det bara 2v kvar tills LEEEEDIG!! i över 1år helt sjukt bra=)

Nää nu ska jag duscha av mig all taco doft usch o fy... Här kommer lite bilder på lite tradera fynd man gjort.. Grym sida=)

Puss & Kram




Usch o fy!

Hejsan, usch hade den hemskaste natten på länge i natt, sovit kanske 3tim eller nåt bara. Hade massa samandragningar, och den lille han sparka så hårt att det kändes som han skulle sparka hål på magen. Gick verkligen inte att sova tog alvedon och allt men inget hjälpte. Men upp ändå kl halv6 till jobbet, mått pyton hela dan, haft ont i magen, ryggen, lederna, haft/har en sjuk halsbränna och mår bara illa,, nää idag e ingen bra dag=(=(

Hopp så vad hände i helgen då??,, Ja i lördags satt vi ju på akuten då med jerrys hand, sen på kvällen åkte jag hem till Jessie, vi hyrde film och köpte massa godis=),, Även Nicole kom, vi ses inte så ofta nu för tiden tråkigt när det blir så. När vi var yngre va vi jämt med varandra alla tjejer, speciellt jag och Nicole hehe ja vi har ju gått från förskolan tom 3,an på gymnasiet ihop hehe.. sjuka grejer vi gjorde. Men nu har hon flyttat till sin bror som bara bor 2min här ifrån så nu får det bli mer tid va=)

Jerry hade över några killkompisar här, och det satt och drack öl och spela buzz hehe,, men Jerry ville inte dricka för mycket han e så orolig hela tiden att det ska hända mig nåt hehe så söt.. Men det är väl tur att han är sån,, men inte ska också behöva sitta nykter i 9månader det räcker väl att han har en hormon laddad bomb hemma hehe=)


Igår blev vi bjudna till Jerrys mormor & morfar på middag åt jätte god pannbiff med potatis,, måste börja äta mer potatis asså de e ju sjukt gott=) Sen åkte vi hem till Linda & Jimmy och fikade. Hehe de måste vart nåt i den kakan för Theo va hel galen hehe han va såå söt åhh vad jag längtar tills min lilla älskling kommer ut vill också ha ett sånt yrväder. Fast våran kommer vara mycket lugnare hehe NOG va=) hehe..


Ingen bebbe för Linda än heller stackarn,, men jag försöker ändå trösta henne med att jag har faktiskt 105dar kvar hehe och hennes kan komma vilken sekund som helst... hehe hoppas h'n kommer nu i veckan=)

Nej nu ska jag nog vila en stund innan maten, Jerry ska göra lasange idag mmm va gott,, han e så duktig min lilla husmor=) hehe Puss på er


Trötter,,,,

Halloj! Gud va trött jag är idag, vakna av Lindas sms i morse vid halv12 annars hade jag nog kunnat sova mycket längre hehe. Såg på Sagan om ringen igår för första gången hehe,, helt ok men tyckte den blev lite lång tråkig faktikst. Min typ av film är väl mer komedier & chick flicks hehe inte massa konstiga alver och hobbitar m.m.m hehe

Idag har vi tillbringat större delen av dagen på axess akuten, då Jerry äntligen kollat upp sin hand. Det var bara en stukning av lederna precis som jag sa hehe borde kanske bli läkare=) Så han ska vila handen och köpa sig nån skena så ska de gå över om några veckor.

Ikväll blir de lugna puckar, är som sagt sjukt trött så jag ska hem till Jessie och softa framför tvn med lite godis tänlte jag=),, Imon blir det nog bio, men så jäkla typiskt den filmen jag velat se 17 again har slutat gå på bio. Hel skumt, den har ju bara visats typ i 3v eller nåt,, a ja får se vad de blir för nåt då,,,

Puss på er

Leedig!!

Tjoohoo! Mm underbart ledig idag=) Vakna kl 10, av att min man stod och stekte ägg och bacon, han e så underbar=)

Tråkigt väder idag då, men det är bara bra för mig hade ju tänkt städa så då slipper man ha dåligt samvete för att man inte går ut=),, Har ju inte städat lägenheten riktigt sen vi flytta hit, så idag blir det skrubba skrubba skrubba=) Men man börjar ju undra vart sommarn är?? Det är liksom snart mitten på juni och det är bara runt 10grader=( Hoppas värmen kommer om 3v för då har vi semester wiee=).. Ska bli mycket Mollösund i sommar, så jag kan vila upp mig för vad som komma skall hehe=)

Nästa vecka är det midsommar också, tänkte på det igår det är första midsommarn på ca9år jag är nykter haha, men det är väl bra i o för sig man kan behöva 10vita månder ibland=) Atagligen ska vi hem till Linda & Jimmy men det beror på när Lindas bebis vill ploppa ut hehe, vi får väl hoppas att h'n kommer snart=)

Fick även höra igår på jobbet att vissa är bittra på att jag "slipper" göra vissa grejer på jobbet, men hallå e ni blinda eller?? Blir så trött,, o såklart e de ju sånna som aldrig vart gravida som yttrar sig, försök själva göra massa saker när ni gått upp ca15kg, har ont i både rygg, mage, rumpa, ben, fötter. Ni lider av järnbrist och lågt blodtryck,, mm det är jätte lätt att fungera som en normal människa då. Ibland undrar man hur folk tänker asså?? Nää men jag ska inte vara bitter,, har ju bara 3v kvar nu 3V KVAR TILL LEEDIGT LOOONG TIME=) underbart,,,


Vad händer i helgen då?? Inte så mycket den blir nog lugn, jag och älsklingen kanske ska på bio, var längesen vi var på en "dejt" hehe..

Sen måste ju upp till akuten nån dag, Jerry skada ju handen dan innan flytten, men som killar är så ska de ju alltid själv läka, men de har blivit värre så nu måste vi åka upp han kan knappt lyfta med handen nu,, killar asså,,

Ikävll blir det myspys,, jag ska försöka se Sagan om ringen, den första filmen för första gången i mitt liv=) hehe får se hur det går,, Nää om jag ska börja städa nu då=) Puss & Kram



v25


mmm...

Hallo! Mm snart helg, jobbar bara idag sen e jag ledig fre-sön underbart och nästa vecka jobbar jag bara 3dar=)

Shit va ont jag hade i natt när jag kom hem, min ena skinka låste sig haha och idag kan jag knappt gå haltar som en 90årig gammal tant.  Nu förstår jag varför många tanter e så sura o buttra hehe har det så här ont jämt e det väl inte så konstigt haha.

Ingen bebis från Linda än=( tittar spänt på mobilen varje morgon men icke=( hehe men det kommer nog snart gumman ska du se, då kommer världens sötaste bebbe ut,, tills sept då för sen e min sötast=)

Har precis njutit av älsklingens kräftstjärts pasta den va gör god, men haha han råkade visst "tappa" i chilli kryddan haha så de va sjukt starkt hehe men gott,,

Nää imon ska jag stor städa här, skrubba golv osv, har inte orkat göra det sen vi flytta hit, har ingen lust att städa när det ändå står kartonger över allt, Men nu är ju det mesta på plats så imon får de bli en storstädning.

Nää om man ska åka till jobbet nu då, hoppas de går snabbt idag är rktigt trötter.

Puss & Kram

Regn

Hejsan,, har inte hunnit skriva det senaste, händer dock inte så mycket när man jobbar kväll=(.. Skönt att det ändå regnar idag då slipper det bli så varmt i fabriken, igår trodde jag att jag skulle smälta bort asså usch o fy...

Ja, vad har hänt de här dagarna då,,, hmm ingenting,, igår sov jag till halv 2 var heeelt slut,,, men det blev nog för mycket sömn för min del vaknade med världens huvudvärk..

Sen fick man hörde det igen "E ni säkera på att det inte är 2där inne" åhh jag blir galen jag har ingen stor mage va ju och mätte den i måndags den är helt normal grrr,,, men men den ser väl större ut för att jag är så kort antagligen.

Min lilla buse där inne är aldrig stilla ojoj han kommer bli en riktig buspojke=),, Snart e det semester underbart,, då ska vi till Ullared och köpa allt till bebben=)

Nää nu ska jag göra lite nudlar innan det bär av till jobbet,, Shit va intressant mitt liv e denna veckan hehe,, Jo just det jag jag har gjort den deal med Mike på jobbet. Han ska se alla High scholl musical filmer (3st) och jag se alla sagan om ringen filmerna,, jag har inte sett dem för att jag hatar verkligen sånna konstiga filmer men men ska bli kul och se vad han tycker om HIgh school musical hehe alla på jobbet har garvat åt mig och Jerry när vi pratar om de filmerna hehe..

Puss & Kram

MVC

Hejsan, kom precis hem från MVC, blir helt snurrig av allt detta räknande, alla räknar ju olika, men så här e det jag har gått 23v+6dar då är jag i v24, imon har jag gått 24v+0dar då går jag alltså in i v25=)

Mitt sf låg på 26cm, för dem som inte vet vad det är, så är det magstorlken=) Och älsklingens hjärtljud låg på 145=)
Mitt järnvärde hade också gått upp från 95 till 112=)

Hopp då var det dags att jobba idag igen då=( mm bara 4v kvar nu underbart=)

Har inte så mycket mer att skriva idag så ha de bra puss & kram

7/6-09

Hallojsan!,, Hopp det var ju en rolig match igår då=( Men jag hade trevligt ändå, åt jätte gott grillat med Linda & Jimmy, sen till matchen kom Danney, David, Tobbe och lilla Rasmus=) Så söt aldrig sett han innan 6mån gamla man börjar ju längta riktigt mycket nu. Kommer få panik när Linda föder nu vilken dag som helst orkar inte vänta hela 113dar till tills min snutte kommer=(...

Theo var jätte gosig som vanligt han blir bara större o större för varje gång och pratar mer och mer hehe så charmig. Men jag lärde mig en sak, göm coca cola för barnen haha han drack väl knappt 2klunkar och han blev helt galen haha så rolig.

Idag tyckte jag och älsklingen vi förtjänade lite shopping efter allt slit, så vi åkte in till stan och jag fick 3st klänningar och Jerry köpte två t-shirtar. Kan ju tipsa om att det e grym rea nu på bla cheap monday där kostar allt nu från 30-100kr och då menar jag allt=) så skynde er dit..

När vi kom hem slängde vi på en film, men jag var så trött så jag somna såklart hehe.. Sen väcktes jag med en puss på kinden att maten va klar hehe de e så det ska vara va=)

Nu ska Jerry åka på bio Terminator 4 hehe ingen film för mig så han fick gå med en kompis. Jag ska nog fortsätta plocka lite i lägenheten. I mon ska vi till MVC igen, det var ett tag sen nu, de ska mäta magen osv spännande=)


Ha de bra puss & kram


Heja Sverige!!

Hallo!!,, Oj vilken händelserik dag det blev igår, först frösökte jag få igång vårt trådlösa internet, satt i 2tim. När jag ringde till comhem sa dom att nätet funkade och det va routern det var fel på. Då ringde jag till siemens, då svarar en dansk, hur lätt är det att fatta då när de handlar om tekniska grejer?? Hehe jag sa bara ja ja ja och längtade till samtalet skulle vara över. Så när Jerry kom hem fick han ringa våran kollega och data experten Patrik, som så snällt kom hit och fixade för oss=)

Sen kom ju pappa och hade med sig yrvädret Elias, han är så söt min bror världens busigaste men söt hehe. Killarna skulle sätta upp våran takfläkt i sovrummet, men klumpiga som det är när de putter sängen går ett säng ben av haha, jag fick rusa dit med massa böcker och lägga under. Så när pappa och Elias åkt fick jag och Jerry glatt åka till IKEA. Inte för att jag har nåt emot det, för hehe det blev lite mer shopping än bara säng ben=),, Vi Köpte nya gardiner till vardagsrum och sovrum, ny dörr matta, tvättkorg och en mys pyjamas till mig=)=)

Sen bar det av hem, och hemma var det roomservice på hög nivå, Jerry borra grejer i sovrummet, jag fixade i vardagsrummet med de nya gardinerna m.m. Nu börjar jag faktiskt bli rikigt nöjd=),, Sen va vi helt slut, så vi la oss i soffan slängde på Talang och käka korv med bröd haha=)

Idag ska vi hem till Linda & Jimmy, jag hoppas regnet håller sig borta så vi i alla fall kan grilla. Annars får de blir nåt annat smaskens. Sen blir det fotboll för hela slanten, om inte Linda då får för sig att föda haha=)

Nää nu ska jag fortsätta med att vika tvätt, vilket jag faktikst tycker e ganska roligt=)

Puss & Kram



coolingen Elias

Leeedig=)

Hallo!! Så var man ledig idag, gott gott, har tagigt ut lite av mina semester dagar nu i veckorna ska bli skönt. Fast vila blir det väl inte som vanligt. Ska tvätta, sen har jag så svårt att sitta stilla så det blir allt möjligt pilla med lägneheten, ska upp till affären och skicka en jacka jag sält på tradera=)

Ett tips till alla, har ni fina grejer vad som helst kläder, skor, filmer m.m. sälj det på tradera, okej ibland får ni kanske inte mycket för det men ni får i alla fall mer än när det bara ligger och skräpar=)

Igår kom Jerrys mamma, styvpappa, små syskonen och hans mormor & morfar, hit på besök. Hans mamma och dem bor ju nere i Skåne annars så det är inte ofta de ses. Hans mamma hade med sig en hel påse full med bebis kläder och påslakan till babysäng=) Jätte fina saker så nu har vi massa kläder=)=) Vi fick även en sådan baby björn bärsele.

Idag kommer pappa hit igen haha vad skulle vi göra utan min pappa, han ska hjälpa oss borra upp fläkten i taket i sovrummet. A för i natt trodde jag jag skulle svimma de va så varmt och både jag & Jerry vakna med huvudvärk=(. Sen ska han borra upp en hylla och lampor. Vi har föröskt själva, men då vi bor i en jäkla borg så funkar inte alla våra skruv, vi har bättre skruv men vart dom e just nu haha de vet ingen, de ligger väl längst ner i nån kartong.

Förhoppningsvis kommer även min mamma och mormor på besök idag, mamma har inte fått sin present än för morsdag hehe men den ligger här så fint och väntar=),,

Mm ser fram emot imon då ska de bli grillat om vädret nu håller=) hoppas hoppas, sen Sverige-Danmark kan det bli bättre??

Nej om jag ska börja sortera tvätten nu, det är första gången jag ska tvätta sen vi flytta hit mm spännande hehe=)

Puss & KramJag & Älsklingen i Thailand i nov=)

mm längtar tillbaka=) Thailand

Snart helg=)

Hej,, känns som vi står helt stilla i lägenheten nu, orkar ingenting efter jobbet helt slut, fötterna värker, ryggen värker är bara allmänt trött. Sen ska det ju vara betong i varenda vägg så de går ju inte att borra med vilka borr som helst uatn de måste ju va just betong borr, ja va e då våra, de ligger väl i nån j'vla kartong åhhh blir så trött. Känns som man aldrig kommer bli klar.

Fick i alla fall se på tv igår, fast dock inte så länge eftersom jag somna efter 15min haha. Vakna i morse av en riktig karatespark i magen hehe, han sparkar hela tiden nu. Innan sparka han bara när jag va stilla, men det har väl blivit för trångt där inne nu hehe=).. Sen blir man ju så trött på alla dessa toa besök, jag kan lika gärna bosätta mig på toan. Det mest irriterade är när man vaknar 15min innan klockan ringer för att man måste gå på toa åhh blir galen.

Fick även idag komentaren "Är du säker på att det bara är en där inne" blir så trött på det, okej jag kanske har en stor mage, men om man tittar på andra på tex familjelivs hemsida så är den inte så stor. Blir även trött på alla människor som tror att man fungerar helt som vanligt nu. Visst det finns de tjejer som inte får ett enda problem under hela graviditeten förutom en växande mage, men de finns även dom som får ont, mår illa osv osv. Men vissa verkar ju inte förstå det. Nää nu ska jag sluta vara så bitter hehe va bara tvungen=)..

Mm jobba imon sen e man ledig på fredag=) Tagigt ut en semster dag, det kan jag behöva,, På lördag blir det hem till Linda & Jimmy grilla och se fotboll.. om inte Linde får för sig att föda hehe. Jerry va så söt han sa "Men om Linda ska föda mitt i matchen, då missar ju jag halva mtachen" haha ska bli kul o se när jag ska föda, får knipa om det e nåt bra på TV haha killar asså haha.

Nää nu måste jag hjälpa killarna, Mats e här o hjälper Jerry att dra kablar, jag ska vara deras mänslika linjal haha de klara inget själva=) Puss & Kram

Hej hå!

Hejsan!

Idag har det dock inte hänt så mycket intressant,, hmm jobbat som vanligt i sjuk värme, mår lite bättre idag än igår ingen huvudvärk wooow mirakel=) Har börjat sortera våra dvd filmer i olika kategorier, men jag undrar hur länge man kommer hålla det haha,, Sen har vi ju så sjukt många haha över 200st känns lite onödigt ibland men det är ändå kul, det blir lite att man börjar samla=)

Igår ringde Jessie då har hon åkt på halsfluss stackarn´usch och fy,, jag som vart med henne blev då lite rädd att jag också hade det så jag åkte till acess akuten och titta men ingen fluss än så länge, tur det=)

Nää nu hör jag gubbarna i trappan, pappa ska komma o hjälpa oss att sätta tv apparaterna på väggen=)

Kram på er=)

Varmt varmt

Hej, kom precis hem från jobbet usch va varm det var där inne idag, på den svalaste platsen i fabriken var där 32grader hehe då kan ni tänka er hur varmt det var i resten av fabriken. Ingen vill ens sätta upp en termometer där haha.

Det är verkligen inget kul att jobba när det är så här varmt allt svullnar ju på kroppen har så ont i mina fötter att jag knappt kan gå. Men de är inte långt kvar nu så det är väl bara att stå ut.

Sitter och väntar på älsklingen nu som är på IKEA och köper dvdställ till alla våra över 200filmer hehe,, Är jätte hungrig verkligen, chillicorncarnen står på spisen och bara väntar åhhh så hungrig jag är. Sen skall här borras hyllor och lampor, men ikväll blir det sängen tidigt är riktigt trött, de är inte mänskligt att börja halv7 på morgonen man blir ju knäpp hehe.

Linda den gottegrisen har bara legat hemma idag och slappat, mm jag hoppas hon får en riktig busunge hehe=) Nää men jag hoppas hon får en tjej så min son får en fru haha=)

Fortfarande ingen TV, förhoppningsvis kommer min kära far hit imon och ska hjälpa oss borra upp dem, jag är ju då inte så mycket till hjälp eftersom jag är nog den klenaste i stan haha. Konstigt ändå har jag inte saknat TV nåt hehe kanske lite på kvällarna när man ska sova men inte annars=)

Vecka 24 imon då=) Mm nu börjar det väl gå framåt, men jag förstår inte hur detta ska gå tycker redan det är fruktansvärt jobbigt att vara s här stor och jag ska bli mycket större, man är ju inte dirket smidig och man slår i sig överallt och orkar knappt böja sig ner usch usch,, Men men det kommer ju nåt fint ur det hela med för man tänka=)

Nä nu ska jag se om han kommer nån gång magen kurrar som aldrig för. Ha de nice=)




RSS 2.0