Idol fredag med THAI!!

Wiee hoo snart kommer älsklingen hem,, med Thai mat wiee älskar thai mat som ni alla vet=).. gottit gottit,,

Hmm idag har jag faktikst fått gjort lite här hemma,, tvättat 2tvättar,, diskat,, och bäddat nya sängkläder=) mm,, Mio sov lite i babybjörnen medans jag diskade och bädda rent,, och sov under tiden jag tvättade..

Dock funka inte de där rulla vagnen så speciellt länge,, så jag fick så glatt sätta mig i soffan med han,, slänga på Molly Sanden och yla som en varg och tillslut somna han haha,, ska detta bli nån slags rutin nu,, att jag måste sitta och sjunga haha,, usch usch nää de får bli när vi e själva bara Mio hehe

Yes ikväll är det IDOL!! och det är Las Vegas tema vad de nu kan innebära,, glitter och glamour står det bara,, hmm spännande,, hoppas fasiken Reza eller Erika åker ikväll,,..

Sen måste jag bara säga att jag e så sjuuukt trött på detta eviga tjat om svininfluensan,, åhh blir så trött,, och det där vaccinet,, man blir ju sjuk av att ta det?? varför ta det?? Svininfluensa är precis som varje år,, en influensa som kommer några dör som varje år i influensan,, okej tydligen e sätter sig denna på ett annat sätt,, men de är ju precis som varje år?? varje år dör några tusen av influensan,, och inte tar vi nåt vaccin varje år eller?? a tycker bara de e för mkt,, de händer andra grejer man kanske ska länga ner sin tid på istället,, jag tänker i alla fall inte ta de där vaccinet och ligga sjuk,, eller få konstiga nerv ryckningar som hon i usa fick..

oj nu vakna n¨ån här.. mat dags tror jag

puss

FREDAG!!

Äntligen fredag=)=) älskar verkligen fredagar nu,, eller a man har väl alltid gillat fredagar men nu är det verkligen helt underbart när fredan är här...

Hade ju en dålig kväll igår.. men fick en bra natt istället=) Mio somna ju vid halv 11 till slut,, efter att jag sjungt typ till alla Molly Sandens låtar haha.. Sen vakna han inte förens vid 3=),, och sen kl 6,, och sen ville han upp kl 7 så då gick Jerry upp med han och jag fick sova någar tim till=)

Så här gottit låg han och sov igår när mamma behövde gå på toan (de e hans far som klätt han haha)



och så här låg den andra haha

Fick tipset idag på familjeliv att jag skulle ge Mio magdroppar från semper också.. så Jerry åkte och köpte de i morse,, så Mio har fått de nu och än så länge e han lugn haha fast de e ju inte kväll än dock=)

Vi har legat och diggat till Aqua haha,, =) försöker hjärn tvätta han lite när pappa e borta hehe,,

Ikväll blri de Idol för hela slanten=) och mys med Thai mat wieee=)..

Nu ska jag leka lite med Mio i babygymmet=) roligt nu när han börjar fatta=)


Liten men tuff=)


Underbar/mysig/hemsk dag,,

Hejsan,, är egentligen inte alls på humör att sitta här,, borde egentligen sova, men Mio kommer ändå vakna snart,,

Mm dagen börjde hur mysigt som helst,, lilla familjen satt i soffan och åt frukost,, sen somna Mio i min famn,, mm mysigt mysigt,, när jag tittar åt höger ligger där en stor karl och sover med,, hopp tänkte jag kul.. börjde även känna att toalett vad behövligt,, men hade inte hjärta att väcka nån utav dem haha,, men efter 20min knipande väckte jag Jerry haha jag va tvungen att gå på toa,, så han fick ha Mio haha..

Sen bar det av hem till Linda=).. Vi tog en lång prommis i de fina vädret,, vi hämtade Theo på dagis,, han e lika söt som vanligt,, har dock börjat trotsa sin mor lite haha,, men de e väl sånna de små liven är.. så jag vet vad jag har att vänta mig haha.,,

Ja dagen var perfekt,, mm trodde jag,, när vi kom hem till Linda,, vakna Mio ville ha mat som vanligt,, sen var han glad en stund,, men sen var de kört.. Lillen fick ont i magen,, och han började skrika,, så mammsen här fick då stå upp och äta,, den underbara lasangen som Linda gjort hehe mm=).. Japp,, till slut somna han i alla fall,, och sov ca 1tim,, men sen var det dags för rond 2,, han fick mat,, bytte blöja,, sen börja skriket igen..

Nu kom mamma och hämta mig,, och Mio fortsatte skrika även inne i bilen vilket han Aldrig gjort förut,, jag börjde känna mig jäkligt frustrerad vad ska man göra liksom??

Väl hemma följde snälla mamma med upp.. Mio va lugn en stund,, men sen börja de IGEN,, och nu var det hemskt,, aldrig hört han så här innan,, han skrek och skrek,, mamma var tvungen att gå.. jag försökte allt,, rulla vagnen, massage,, gå upp och gå.. tillslut gav jag han lite mat,, han åt bara 30ml (brukar äta 120),, men han blev i alla fall lugn..

Sen satt jag och fick sjunga han till sömns,, sen brast de för mig när han väl somnat,, helt färdig e jag nu,, huvudvärk till tusen,, min rygg har aldrig gjort onadre,, så när Jerry ringde började tårana bara spruta "KOM HEM" va de jag sa hela tiden,, Han försökte lugna mig,, de är trots allt bara ikväll kvar,, sen e de helg och sen jobbar han tidigt,, men jag kände mig helt färdig,, helt hopplös,, allt jag gjorde var fel typ.. och hela kroppen värker från topp till tå..

Men vi ska försöka i helgen med,, annars ringer jag till BVC på måndag och rådfrågar om byta ersättning eller nåt.. för jag klarar inte en vecka till själv med detta,, om jag inte får sova,, vilket man inte får när man har en 4v bebbe,,

Ska även köpa starkare värk tabletter imon,, får min rygg gör så ont nu att tårarna ligger bara oc väntar att få komma ut,, blir bara värre från dag till dag,,,

Nää om man ska ge sova en chans nu,, man vet ju aldrig han kanske sover 2tim i alla fall.. kan ju hoppas..

Gott med fredag imon i alla fall=) Idol=)..

God natt

Mamma

Hmm fick min första "ahaa" upplevelse eller vad man skall kalla det,, känner mig som världens största mupp,, men det är väl detta som kallas kärlek och att man är mamma,, Jag är verkligen mamma,, jo jag vet jag har vart det i 4v nu men,, hade en väldigt speciel stund med Mio precis,, hehe han låg i bara blöjan på mitt bröst och jag började sjunga Hallelujah för han

Vet inte hur jag skall tolka det hehe men han började i alla fall Le jätte mycket,, kändes som han log i evigheter,, han har lett innan men bara då lite snabbt,, detta var länge,, och han tittade på mig med sina stora fina ögon.. heelt underbart

Löjlig som jag är då hehe började gråta haha ja för att inte få Mio att undra så log jag smtidigt som tårarna sprutade,, haha aa jag kände verkligen att jag var hans mamma och att jag älskar honom över allt annat,, han är det bästa som någonsin hänt mig.. och allt jobbgit var som bortblåst..

Sen låg vi och "pratade" i nästan 20min,, han verkligen pratade med mig oxå,, titta mig i ögonen osv,, aa helt underbart var det,, ville aldrig att de skulle ta slut,, hade kunnat ligga så för alltid,,

Känner mig som världens tönt haha men det är väl så här det känns att vara MAMMA=)

Sen vagga jag han till sömns med hjälp av min otroliga sång röst hehe,, Ikväll blev de Molly Sanden för hela slanten,, han somna i alla fall=)



hehe mammas älskling bara 2v=)

Ikväll har vi vart hos mamma/mormor,, vi gick en lång prommis i den nya vagnen som var kanon=).. Mormor fick lekte med Mio hela tiden så min axel kunde vila lite=)..

Han spydde även ner moster Gabban haha jag varna henne haha=)..

Vi fick sålt vår gammla vagn också,, tjäna 500kr på det=) wiee,, kanske ska köpa nåt fint till Mio för det=) Han behöver en vinter mössa och en ny pyjamas haha,, han växer ju så det knakar,,

Var ju på BVC förut.. lillen hade gått upp till 4696 så han hade lagt sig lite i alla fall=) inga 400g denna gången hehe,, han var 55,5cm lång var 51 när han föddes=) hehe,, så lille man e inte så liten längre=)

Imon blir de hem till Linda och dem för lek och bus med Thilda och Theo hehe,, ja ska få Theo att säga JA!! haha ska i alla fall försöka Linda haha..

Nu ska jag krypa ner och pussa på min underbara son=)

Åhh trött som mm aa

God morgon,, i natt har vart okej,, skulle fått sova nu på morgonen egentligen,, jag och jerry har ju så att jag tar natten och han tar morgonen,, eftersom Jerry jobbar så måste ju han ha lite mer sömn,, Men i morse vakna jag av ett stört skrik,, så jag kunde inte med och ligga kvar..

Vet inte va de är med lillen?? När han äter äter han bara 60ml sen ska han ha igen efter 1,5-2tim,, jag försöker ge han mer så han ska stå sig,, men han stänger bara munnen.. Sen aa bajsar han bara på natten av nån konstig andledning,, vilket e himla kul att byta bajs blöjor i mörkret,,

Sen e det de,, han skriker så mkt på kvällen?? Funderar på att byta ersättning nu,, eller ska man ge de några dar till?? Han har ju bara ätit bara ersättning i 2dar,, magen kanske håller på att ställa om sig?? Hmm aa jag vet inte,, ska rådfråga BVC idag..

Efter BVC idag ska vi hem till mormor (mamma),, inviga vagnen=) vädret hade väl kunnat vara lite bättre men men..

Sen sa jag och Jerry att vi kanske måste gå ut och gå 2tim om dan så Mio får sova ordentligt,, men de är ju lite svårt när han jobbar kväll,, och jag tycker inte de e så kul att gå ut själv=(,,  aa nää vi måste försöka få in nån slags rutin på Mio,, även om de e svårt med en 1månads baby,, men han blir så orolig om han inte får sova sina 2-4tim pass på dan,, man märker att han blir övertrött osv..

jaja ska dricka lite kaffe nu så man piggnar till


Hatar det!!

Åhhh jag verkligen hatar när Jerry jobbar kväll,, trodde de skulle bli enklare nu när Mio kom,, jo men visst e de "roligare" så sätt,, men också mer krävande,, eftersom Mio dår är "kvälls grining" som många barn kan vara i början,, hinner jag inte så mkt som att säga buu innan han vill komma upp till mig igen,, ja visst de e för mysigt,, men man vill ju ändå kunna göra saker..

Förstår faktiskt inte hur andra kan hinna med saker,, som städning, disk osv,, här ser de ut som fasiken,, de få stunder Mio sover,, så kanske man inte vill städa de första man gör utan då som nu är jag helt slut efter haft en grining bebbe,, nu vill jag koppla av vid tvn/datan,, så när ska man städa?? Kanske skaffa hemhjälp? Någon? Helst gratis=)

Nämen seriöst hur hinner folk? Sen när Jerry e borta med,, usch hatar det hatar det verkligen..



Men älskar min sötnos=)

En annan sak jag tänkt på,, läser ju ganska många mamma bloggar nu,, där får många höra kommentarer typ så gör man inte och så gör man och bla bla bla,, du undrar jag,, vem är det som bestämmer hur man ska ta hand om sitt barn? Finns de någon regel bok eller? Åhh blir så trött när man läser vissa grejer,, visst ska man dela med sig om tips osv.. Men jag tycker inte man ska säga till nån mamma/pappa att så gör man och så gör man inte,, för alla barn e olika,, har olika behov osv osv,, de är bara osäkra människor som ska hålla på så..



Myser hos Faster Lovisa..

tycker ni att jag låter bitter idag?? Mm kanske,, kan inte alltid va på topp,, även om man har världens underbaraste son som jag älskar över allt annat hehe,,

De går liksom inte att få in nån rutin på en 1månads bebbe,, försökte få han att sova som igår vid 3 icke sa nicke,, därför blev han väl antagligen övertrött nu på eftermiddan/kvällen och även lite magknip på de så nu har han äntligen somnat,, mm peppar peppar,, hoppas han sover i alla fall 2tim nu så blir de natta mat sen och sen kan vi ju hoppas han sover hela natten hehe önska drömmar det,,



myser i sin nya vagn/säng hihi

Kom på att idag har jag bara ätit 1macka till frulle,, makaroner och korv kl 12 och 2mackor nu,, mm de e va ja hinner med,, a har ju fortfarande lita att ta ifrån annars hade man la vart anorektiker nu hehe,,

Nää nu blir det TV!!!

puss

4veckor och ny vagn=)

Hallojsan,, yes morgonen har vart fullt ös,, först iväg och köpte ny vagn hehe,, den hade massa finesser så som att man kan göra den till en säng som man kan ha med sig när man ska hem till folk,, kan göras till en babysitter,, fast den kan han inte andvända förens han e stadig i ryggen,, även mycket liten och bra att fälla ihop=) enda nackdelen som vi märkte när vi kom hem var,, att man kan inte bära Mio i själva liften=(,, den är "framtung" om man säger så,, så Mio glider iväg om man lyfter i den,, ska se om man kan ha en mjuk lift i den,,

Ska fixa våran gamla vagn och lägga ut den sen=)..

Natten har väl vart sådär,, sovit kanske 4tim eller nåt,, vet inte va de var med Mio,, han va lite orolig och tappa nappen och hade sig,, till slut orkade jag inte mer så Jerry fick gå upp med han så jag fick i alla fall 1tim sömn på morgonen,,

Yes sen kom Mios faster Lovisa på besök=) Mkt trevligt,, fick massa fina prsenter en göör söt body med dumbo på hehe,, sen hade hans Faster Sara och farbror Johan skrivit varsit brev till han,, hehe såå söta=).. Han fick även en as cool gorilla haha,, och en pyjamas och lite bitleksaker som han ska ha sen när tänderna kommer=)

Snart kommer Gabban hit,, vi skulle egentligen ut och gå men som sagt klumpiga som familjen Belin är ramla ju hon i trappan så de får bli en prommenad en annan gång..

Yes idag blir Mio 1mån om man då räknar vecko vis,,han e ju född den 29 men det är en tisdag så jag räknar 1månad idag,, sen räknar man väl annorlunda längre fram... men ändå,, för 1månad sen låg vi på BB och hade fått vår lilla älskling,, heeelt sjukt va tiden går..

Imon blir det BVC,, ska prata lite om ersättning,, Mio har fått massa prickar i ansiktet och även på bröstet,, jag slutade ju amma helt igår.. så jag vet inte om de kan vara hormon prickar från ammningen eller om de e för ersättningen?? Nån som gett sin bebbe Babysemp och fått utslag? aa ska fråga om dem i alla fall.. för e de ammningen så lär de ju fösvinna snart..

Sen ska vi hem till mormor (mamma) imon mysigt,,inviga vagnen=) som sagt hatar när Jerry jobbar sent,, grrr

På torsdag ska jag antagligen hem till Linda,, om Thilda e frisk,, hoppas hoppas=)..

Så ska passa på att få gjort lite saker nu när Mio sover,,,

pusss

Julen

Mm fick samtal av älsklingen nu att de kommer få vara lediga massa över Jul mm underbart=) Första julen som en familj=).. Längtar som bara den=)



Mm så här såg de ut hos oss förra Julen=) hmm nu har vi ju flyttat,, vart ska granen stå i år tro?? hehe,,

A kommer bli riktigt mysigt i alla fall.. hoppas på lite snö med=)

Nää nu ska jag göra mig ordning för natten,, Mio somna för en stund sen efter att ha kämpat i 1tim han va lite grining tror de e magen,, blir väl en liten omställning att gå från ammning till ersättning hoppas de lägger sig snart,, ska rådfråga bvc på onsdag också..

Puss och god natt

Ny vagn=)

Haha jaaa Jerry hade rätt för EN gångsskull haha,, när vi köpte vagn,, var jag så bestämd med att vi skulle ha en stor stadig vagn och inte följa "modet" de där små,, med rörliga hjul osv,, tyckte inte de såg säkra ut,, plus att tanten i affären sa att de inte är bra att ha i snö osv..

Så vi köpte en Brio vanlig vagn,, som även kallades compact för den var så liten att fälla ihop sa de,, mm visst,, den tar upp hela vårat bage och de är absolut ingen stan vagn om man säger så.. Så jag gick in på Blocket idag för jag vart så trött efter vi vart i stan och inte kom fram nånstans,, och hitta då en as fin liten vagn,, så den ska vi antagligen köpa nu och lägga ut våran på blocket.. vi har ju bara använt våran 3ggr så den e ju som ny så man kan ju hoppas att vi tjänar lite på denna affär=)



mammas gullunge=)

Testade nåt nytt nu,, Mio har alltid lite svårt att somna på dagarna själv om man inte ligger och vaggar han och så fort man lägger ner han så skriker han.. Läste på en annan tjejs blogg att hon lagt en av hennes tröjor som typ snuttefilt till sen bebbe så han kände mammas lukt,, så jag testa detta på Mio la han i sin egna säng och nu har han sovit helt själv i 1tim=) underbart=) Min doft måste vara gööör god haha

 

usch vad tjock jag såg ut här hehe men men här e vi hemma hos gammel mormor ulla och gammel morfar stig=)

Japp har nu bestämt att ta bort ammningen helt.. onödigt att hålla på att blanda,, plus att de kommer knappt nån mjölk längre så I GIVE UP,, de kan nte funka för alla,, har nu intalat mig med lite hjälp från Linda och övriga "flask" mammor (jag läst om på familjeliv) att jag är ingen sämre mamma bara för att jag inte ammar,, Får bara hoppas att han öker lika fint i vikt nu,, ska till BVC på onsdag.. då ska han även mätas hehe kul=)

Yes så imon blir de fullt upp,, först åka ut till Partille kl 11,, för att hämta vagn=) Sen hem fort för Jerrys syster Lovisa ska vara här kl 12,, så jag hoppas vi hinner tillbaka så hon slipper stå och vänta,, sen kanske min syster yster och jag ska ta en promenix,, eller just då haha

Stackars min lilla syster,, hon va här igår så skulle hon gå och köpa pizza,, så hör vi nåt konstigt i svalen,, Jerry tittar ut genom hålet ser då min syster komma vinglandes upp för trappan, han öppnar dörren,, då har hon ramlat i trappan stackarn,, stukade foten ganska rejält,, så idag är hon hemma med en svullen fot=( stackars liten va.. A haha så de kanske inte blir nåt imon då?? Får ringa henne sen..



haha sötnosen=)

Japp,, hörs kanske sen,, är ju ENSAM nu eller a Mio e ju hemma,, men hatar verkligen när Jerry jobbar kväll åhh blir tokig,, känns som man bara e en familj på helgerna och varannan vecka när han jobbar dag.. men jaja ska väl va glad att han har nåt jobb..

puss


Hopp måndag igen,,

Hallojsan,, aa då var det måndag igen=(,, Jerry ska jobba kväll hmm inte så kul,, Skulle ju hem till Linda idag egentligen och leka med barnen,, Men Thilda blev sjuk stackarn=(,, Så de får bli en annan dag,,

Mio sov jätte bra i natt, då jag bara gav han ersättning under natten,, sov först 5tim sen 3tim underbart=)

Så gav jag han mjölk nu på morgonen,, och japp då börja han skrika efter typn 10min efter mer osv,, tror inte min mjölk mättar,, aa så nu står jag i valet och kvalet,, sluta med mjölk helt eller inte?? Hmm han blri ju inte mätt hur mycket mjölk jag än ger han?? aa vi får se under dagen,, har pumpat ut en flaska till så får se hur han blir eftre den sen,,

Imon blir lill skiten 1månad shit vad tiden går snabbt asså haha=) Imon kommer även faster Lovisa och hälsar på ska bli gör kul=),,,

Har fått dammsuga idag wieee=) äntligen aa hade typ planerat de i flera dagar nu men de har alltid kommit nåt ivägen hehe,, men nu är dammråttorna borta=)

Igår var vi hemma hos Jerrys mormor och morfar på middag mkt trevligt=) Första gången Mio var där också,, och han trivdes kanon hemma hos dem=)

Hopp så vad ska man göra idag då?? Ska försöka städa lite,, hmm tycker alltid jag skriver det men de är så de e,, man hinner typ bara göra ett rum om dan om ens de,, eftersom Mio e så himla social och vill sitta hos nån av oss hela tiden..

Måste boka tid för min axel nu också,, vet inte om jag ska gå på vanliga massage eller till en kiropraktor?? hmm aa får se hur jag gör,,

Nää ska passa på att duscha innan Jerry åker till jobbet=( puss

Jupps

Japp nu har jag bestämmt mig för både min och Mios skull,, så ska jag blanda ersättning och ammning,, eller a amma ska jag väl inte göra,, utan pumpa ur då.. Men ammningen fungerar verkligen inte,, både jag och Mio blir frustrerade och de hela slutar med att vi gråter ikapp..

Jag ville verkligen att ammningen skulle funka, de ser ju så himla lätt ut när andra gör det?? Men tydligen är det inte min grej,, och ju mer stressad och ledsen jag blir desstu mer stressad och ledsen blir Mio,, Han mår alltid jätte bra efter ersättning och jag vet att han blir mätt,,

Jag pumpar även ut och ger ibland,, men eftersom jag inte ammar så försvinner ju mjölken mer och mer,, alla sa att pumpa så får du mer mjölk men för mig e de typ tvärtom,, så nu orkar jag inte mer,, har tillräckligt att tänka på än att pressa mig själv till att amma för de går inte allt blir bara katastrof,, speciellt på nätterna,, han får i sig så lite och sover då bara 1tim,,

Så så får de bli tyvärr,, hade verkligen hoppats på att kunna amma i 5-6månader,, men de blir inte alltid som man vill,, utan man får väl försöka tänka positivt istället,, att nu kan även Jerry mata han och ha den stunden med honom.. Jag slipper flascha tuttarna offentligt hehe,, och jag vet att han blir mätt..

Plus vi tjänar in på bajsblöjor haha,, Nää men asså detta var verkligen inget jag ville,, har dåligt samvete för det men jag har kämpat nu i 4v och jag orkar inte mer,, de tär på en,, speciellt med lite sömn också,,

Jag tror vi alla 3 kommer mår mycket bättre nu och vi kommer få bättre rutiner,, så så e det,,

Kan även berätta en rolig grej att idag log Mio på riktigt för första gången hela 3ggr idag=).. Okej de där riktiga skrattet kommer ju inte än på ett tag,, men hans leende är verkligen de finaste jag sett=)

Puss

Usch regn och grått..

Detta är verkligen typiskt Sverige,, så grått det kan bara bli och regn usch vad tråkigt=( Hade tänkt åka till Jerrys mormor & morfar i morse, men Mio somna så gott och har nu sovit i ca 2,5 tim så vi ville inte väcka han.. utan vi åker dit i eftermiddag istället och blir bjudna på middag =)..

Cassan kommer hit en sväng nu istället,,

Yes gårdagen då,, vi åkte hem till Linda & Jimmy på kvällen,, Mio hade inte fått sova riktigt på hela dan så han var ganska över trött och ganska grinig ett längre tag,, men de gick bra till slut,, Men de var trevligt,, vi fika och satt och tjöta=) Theo var på bus humör som vanligt,, och var så söt och titta på Mio ich hjälpte Mio när han tappade sin napp,, hehe Mio fick tom pussar av Theo hehe=)

 

Mio myste lite hos svärmor,, =) MM shit asså,, Höll i Thilda igår hon e ju 4månader nu stora damen=),, Kan inte föreställa mig att Mio kommer vara ungefär lika stor om 3månader helt sjukt,, hehe aa tiden bara flyger förbi..snart sitter vi väl här 50plus med 18ungar haha..

 



Busungen Theo hehe,,=)

Sen när vi kom hem igår,, så var Mio väldigt svår somnade,, jag fick tom gå runt med han i lägenheten,, jag höll väl på sammanlagt 1tim haha,, sen tänkte ja a jag testar att lägga han i sin egna säng,, och de gjorde jag,, strök han lite över huvudet och vips så sov han,, haha så han ville väl inte vara hos mamma då haha


 hihi sötisen=)

Shit veckan är dock full planerad till max,, imon ska jag hem till Linda under dagen,, på tisdag kommer Jerrys syster Lovisa här,, så Lilla Mio ska äntligen få träffa 1 av sina fastrar hehe=) på onsdag,, ska vi först till BVC sen ska jag hem till mammsen och vara där hela dan haha,, japp så de e fullt ös=)



Sover i min nya ammningskudde=)

 

Leker tittut med pappa=)

 

puss


Stan=)

Hallojsan,, idag har Mio invigt stan=) wiee,, Vi fick även använda regnskyddet på vagnen då det regnade,, haha fast vi såg la ut som dum dummare när vi stod där och försökte få på regnskyddet haha de var ju gör svårt att veta hur de skulle sitta,, till slut lyckades vi i alla fall,, Lite pinsamt liksom att behöva stanna nån med vagn och fråga haha..

Yes så vi gick in till tanterna på Fiorucci först så de fick se lillskiten=) Han var vaken konstigt nog.. men han börjar vara vaken mer nu sov kanske bara 1tim i vagnen idag sen låg han och titta på apan som hängde över haha..

Jerry köpte ett par nya skor idag ovanligt va?? De roliga med dessa skor är att han kommer inte kunna andvända dem förens till våren haha,, mm nödvändigt va?? Han sa att de kanske inte finns nästa år haha,, a ja han får göra som han vill men jag hade inte tyckt de vart så kul att handla nåt som man inte kan använda dirket haha..

Men vet ni vad han även sa till mig?? Joo eftersom han shoppat så mkt de senaste som han egentligen inte skulle gör pga tatton,, så skall jag få slänga valfri klädesel eller skor från hans garderob,, haha precis vad jag ville hehe,, mm du älskling du får allt fjäska lite för mig annars kanske nåt du gillar ryker haha=) nää då=)

Jag köpte en klänning, ett par leggning, en kort midje jacka och en topp=) Men måste ju unna sig lite=)

De var så kul,, igår prata jag med Yooyoo (Johanna) från mitt gammla jobb Skivfyndet,, om att vi måste ses och bla bla,, och när vi går i stan idag så ser jag en galen kärring (haha du är kärring Johanna=) haha skoja bara,, a komma springdes emot mig,, och det var Yoooyoo hehe,, gör kul i alla fall.. Fick titta på ny tillskottet Sid,, han är 1år nu tror jag?? hmm,, aa han var i alla fall gör söt,, ögon to die for verkligen=) Hon fick även ta sig en titt på Mio hehe=)

Jag hade med mig mjölk på flaska idag så jag slapp amma vilket var väldigt skönt,, så de ska jag nog fortsätta med,, asså pumpa ut innan vi ska iväg,,

Yes igår då ja,, Mats kom hit, vi åt gör god middag som Jerry gjort,, kött och klyftpotatis,, han gör ju egna klyftpotatsar som e as goooda=).. Sen kolla vi Idol,, och fan va tråkigt de var,, Niclas e ju grym=(,, aa tyckte verkligen de va sjukt,, tyckte Reza eller Erika skulle åka ut,, gillar inte dem,, okej de e bra men de e ju alla i år,, men jag gillar inte dem ändå.. Niclas var en av mina favoriter ju=(,, och han var ju från Göteborg med=) jaja,, Heja Rabih nu då=)

Sen har jag upptäckt på natten,, att ger jag Mio flaska så sover han i ca 3-4tim och ger jag han tutte sover han bara 1,5-2tim så jag ska nog börja ge flaska på natten,,

Yes nu ska jag plocka lite här hemma,, eller först ska jag testa mina nya kläder=) hihi alltid lika kul=)

Pusss

Mys fredag=)

God morgon=) Yes idag är det mys fredag=),, underbart,, inte sovit mkt i natt men glad ändå hehe,, druckit kaffe,, aa kanske vanligt för alla andra men inte för mig,, gillar inte kaffe men man måste ju bli pigg.. åhh redbull får man ju inte dricka när man ammar eller?? hehe

Mio lura mig i morse,, han höll på att böka i sängen till slut gav jag med mig okej vi går upp,, så jag la han i våran säng gick upp gjorde frukost till mig och kaffe,, när jag kommer in vad tror ni skit ungen gör?? Joo sover haha,, men då var ju jag för pigg för att somna om,, så jag började skrubba luckorna i köket hehe..

Ikväll är det ju idol,, och det är rock tema så vad passar inte bättre än denna outfiten på min lilla älskling=)





hehe=) sötisen..

Ammade ju i natt,, och han sväljer verkligen as mycket luft förstår inte varför,, fick typ panik i natt allt kändes fel,, så Jerry ska köpa en ammningskudde till mig idag och se om de blir bättre,, Sen har jag fått bröstpumpen att funka bättre,, man fick men en liten grej om man har mindre bröstvårtor,, jag satte i den och vips så gick de mycket bättre,, så nu kanske jag slipper köpa nån ny=)..

Gav han bröstmjölk på flaska nu och de funkade kanon,, ingen luft=),,

Nu lyssnar han på mammas musik hehe får passa på när pappa inte e hemma och hjärntvättar han med dead by april haha=),, Nu är det No doubt, Keri Hilson och Brittan som gäller haha han verkar gilla det=) Ledsen Jerry haha



gullunge=)

Nää nu ska jag försöka somna han och städa lite till=) Kaffe gör en verkligen hyper pigg wieee=)

Lugn Bebbe=)

Hejsan,, pratade lite med min expert Barnmorska hehe Linda=) hon har alltid svar på allt min lilla goding.. Hon sa att man kan blanda ersättning och ammning eller a inte varje dag kanske men om man ska ut på stan osv om man inte vill amma offentligt,, vilket är ett av mina största problem då..

Så jag testade ikväll för att se,,och han njöt verkligen,, fick inte ner nån luft i magen och låg och titta och såg på flaskan,, och efteråt var han jätte go och låg och snacka som aldrig förr och magen har inte låtit nåt.. Jag måste verkliegn köpa en pump och ge han bröstmjölk på flaska istället då=)

Jupp inga kläder för mig denna månaden utan de blir bröst pump haha kul va haha=)

Känner mig mkt lugnare nu,, måste bara inköpa en termos så man kan ta med varm vatten ut,, ska köpa de imon=)


Hoppas vi får en lugn natt nu också=)

Puss

Vill bli smal..

Åhh känner att detta är en klago dag haha,, okej jag vet de e bara 3veckor och 2dar sen jag födde, men fan va trött jag e på min kropp.. känner mig så jäkla tjock och full med bristningar usch,, de lär väl aldrig försvinna,, okej själva magen kan jag väl leva med ett tag,, men mina lovehandles fy F*N säger jag,, ser ju ut som en uppstoppad korv när jag tar på mig nåt.. får dra upp leggingsena högt upp till brösten för att de ska klämmas in någorlunda,,

När jag var i slutet av graviditeten så tänkte jag ändå.. mm snart kan jag ha alla mina vanliga kläder igen,, mm visst de säger inte direkt poff så e allt borta,, okej jag har ändå gått ner 15kg på 2v har inte vägt mig på 1v så kanske gått ner mer nu,, får låna Lindas våg nästa vecka haha..

Mina jeans kommer jag ju inte i,, de kommer inte över rumpan,, kommer mitt bäckenben alltid vara större nu eller?? Går det att träna bort?? Eller e de dags för en helt ny Jeans gardebrob??

Åhh vill bara komma tillbaka till min gamla kropp,, vill börja sola och träna igen,, aa sola har jag fasiken inte gjort på 7månader kanske,, haha längsta uppehåll sen jag var 15år typ,, har använt mig av brun utan sol,, men vill inte ta den nu när Mio tar med sina händer överallt,,

Undra om jag får börja göra situps nu?? De säger ju att man ska vänta lite tills man e läkt,, jag är bara lite öm så de borde väl vara okej,, BORT MED JELLY MAGEN!!!!!!


ONT!!

Åhhh min axel tar verkligen kål på mig,, har så sjuuukt ont,, måste verkligen ha världens fetaste knuta där,, köpte ipren igår,, får tydligen ta de nät jag ammar,, men den hjälper fasiken inte,, åhhhh blir tokig,, någon som kan lösa upp knutar i ryggen????

Ammning..

Mm de här med ammning? Självklart vill jag ju amma,, inte bara det att de är mysigt (ibland) hehe,, men det är ju också viktigt för Mio.. bröstmjölken innehåller ju så mycket bra saker,, och skyddar mot massa sjukdommar och infektioner osv,, sen får dem inte lika ont i magen om man ammar,, om man inte då äter nåt konstigt..

Mio har ju lite ont i magen ibland,, men de e ju pga luften han sväljer..

Sen känns det ju nåt speciellt att Mio alltid behöver ha mig i närheten,, och att måltider är våran tid om man säger så..

Men,, aa de här menet hehe,, nu kommer säkert folk tycka man e dum osv men de tär på en lite,, att aldrig kunna riktigt slappna av,, de blir säkert bättre i längden när måltiderna blir mer regelbundna, men just nu,, tex igår när vi gick på torget och han började vakna till i vagnen,, då fick jag nån slags stress känsla inom mig,, "Nej måste jag amma nu här offentligt" aa de kändes bara jobbigt..

Samma är det när jag vart ute och gått.. man kan ju inte dirket slänga fram tutten i minus grader.. okej folk säger han sover hela tiden i vagnen,, men tänk om han inte gör det då?? Sen att ens slänga fram tutten,, jag gjorde ju de på torget en gång,, ammade på Åhlens,, ja de gick väl,, hade en fleecefilt över men ändå kändes ändå jobbigt.. man läser ju överallt hur folk tycker att vi "mammor" borde stanna hemma för vi tar sån plats med barnvagnar och vi är så äckliga med våra tuttar,, och våra skrikande barn är ur jobbiga osv osv,,

Hur kul är det då att amma offentligt?? Att ens gå ut?? Okej man ska väl inte bry sig om sånna idioter men klart man känner sig lite hmm generad när man ammar ute då liksom,, när man vet att de sitter massa idioter runt omkring en som tycker man är äcklig..

Sen sömnen,, mm de är ju alltid vi som får gå upp i vilket fall,, för vi är The Food liksom,, funderar starkt på att köpa en elektrisk bröstpump för den här handpumpen från apoteket tar ju typ 1tim att pumpa ut ifrån..

På ett sätt hade de vart lättare med ersättning,, men samtidigt så vill man ju kunna amma för de hör ju liksom till,, jag har sagt att jag ska amma i ca 5-6månader i alla fall,, men kommer jag orka det? Ska i alla fall försöka..

Klart man vill göra de som är bäst för ens barn och offra allt,, okej visst jag kan säkert åka bort 1tim och lämna Mio med Jerry,, men min oro att om han kommer bli hungrig kommer ju inte släppa för det,,

Kan man blanda ammning med ersättning kanske?? Eller då kanske han blir förvirrad eller konstig i magen,,, Nää de får bli en dyr bröstpump,, och jag som ville shoppa=( Mm de e väl sånt här man får prioritera som förälder,, kläder eller bröstpump de är frågan hehe=)




God morgon

God morgon,, jupp i natt fick vi soova hehe eller a,, i alla fall 7tim=) Jerry fick 8 grrr hehe,,

Så nu är man utvilad hmm not,, man har ju ett antal timmars sömn att ta igen om man säger så.. hmm man får ta in på hotell sen när han blir äldre och bara soooova haha=)

Tråkigt väder idag då,, jag som tänkt ta mig en längre prommenad idag men hur kul är det när de e så grått och trist och regnet hänger i luften?? Nopp ska försöka städa här hemma om de går,, får hoppas han e lika snäll nu på dan som i natt=)

Imon e de freedag wieee=) Helg igen=).. gött,, imon kommer Mats hit på middag och se Idol.. Jerry ska göra sina klyftpotatisar igen så jäkla goda sist=)

Asså får man börja borra i lägenhets hus kl 8 på morgonen?? Skulle jag och Mio ligga och mysa i sängen så sätter de igång och borrar mm underbart verkligen..

Nää om man ska passa på att göra nåt nu medans lillen sover..

Puss

Tjockis hihi

haha japp 400g upp sen sist hade Mio gått upp=) så nu väger han hela 4550g,, och jag som trodde han åt för lite haha=)..

Som vanligt kissade han rätt ut,, haha jag sa lite på skämt där inne "Undra om han kissar idag igen,, tredje gången gillt" haha och jupp kiss kom det=) så söt min lilla gris=)

Men vi kom fram till att vi skulle börja med magdroppar för magen,, han sväljer ju så mycket luft när han äter så de e därför han e så grinig för lillen får massa gaser i magen,, tydligen kommer mammis mjölk lite för snabbt för lillen att hänga med därav sväljer han luft..

Så nu testade vi magdropparna,, ska ge de några dar och se om de blir bättre..

Sen åkte vi till torget,, köpte massa grejs på apoteket,, Jerry hämtade ut sina byxor han fixat,, och jag fick köpt mig en halsduk=) mm så nu har jag en sån där stoor gossig halsduk mm=) hade bara massa sjalar innan men de e ju lite för kallt för det..



sötnosen=)

Ikväll ska vi bara ta de lugnt,, förhoppningsvis få sova i natt=) Mio har sovit ganska bra idag på dan så jag hoppas han kan vara vaken nu på kvällen i alla fall..

Funderar på att åka till Jobbet nästa vecka och visa upp lillen också.. hehe får se vilken dag bara.. Jerrys syster kommer förhoppningsvis nästa vecka också=) den första från Skåne som får träffa lillen=) Faster Lovisa.. då blir nog Mio glad=)

Sen kan jag ju berätta att hormonerna försvinner fasiken inte efter man fött,, de blir snarare värre,, är fruktansvärt känslig just nu,, ser jag nåt på TV kan jag bara börja stört böla,, haha sjukt,, kan tom gråta på beställning nu så mkt känslor har jag inom mig haha verkligen sjukt..

Nää nu ska jag plocka lite här... puss och kram

Vart ute=)

Hejsan,, japp då tog jag mod till mig att ta min första lilla prommenad själv=).. eller a Mio var ju med hehe.. de gick okej,, tog bara typ 2tim för oss att göra oss klara.. jag fick duschat för första gången utan att Jerry var hemma.. Jag satte Mio i babysittern och tog med in i badrummet.. de funkade=),, men sen som de är med småbarn kan man ju inte dirket bestämma när de ska äta eller bajsa,, så de tar ju sin lilla tid att komma i ordining=)

Yes men vi gick upp till ICA,, hämtade ut ett paket från cdon,, med One tree hill säsong 5=) wiee de rear ut alla säsonger där för 229kr mkt bra=) och en skiva till Jerry låg där i med..



Nu sussar han så gott breve=).. skulle passa på att sova egentligen men känner på mig att han vaknar när som helst så nog ingen idè..

Snart bär det av till BVC väntar på att Jerry ska komma hem bara.. sen efter de ska vi till torget en snabbis,,,

Shit vad veckorna ändå går snabbt,, imon e de redan torsdag och sen e de helg=).. vad händer i helgen då??.. På fredag ska Mats komma hit i alla fall på middag och kolla Idol..

O nu vakna han haha puss

Backstreet Boys

Hehe,, kan verkligen inte hjälpa de,, känner mig som en tonåring igen,, Men seriöst är inte Backstreet Boys nya låt grym?? Jag gillar verkligen den,, och ja dom har fortfarande det haha



mm=)=)

Tänkte lägga upp en bild på min nya väska också hihi



yee hehe



mammas charmtroll=)

Hårda livet..

Yes nu har väl de hårda livet som småbarns förälder verkligen börjat.. sovit 3tim i natt eller rättare sagt igår kväll.. fick sova från 22-00 sen har de vart uppe i stort sett hela natten,, han har vaknat 1g i timmen sen,, mm underbart..

Men det beror antagligen för jag lät han sova till 21 på kvällen från kl 18,, men man har ju inte hjärta att väcka dem när de sover så gottit.. men e får jag göra nu helt enkelt kan inte ha de så här på nätterna..speciellt när Jerry jobbar som han gör.. till slut tog mitt tålamod slut i natt så då fick jag väcka jerry kl 3 så han har vart vaken sen 3 och åkte till jobbet 5..

Aa så idag är jag nog pigg haha.. Mormor (mamma) va på besök igår,, Mio är så lugn hos henne,, ja de e väl för hon e lik mamma haha eller mamma lik henne kanske=) haha

Idag ska vi till BVC kl 16.30 spännande och se om han gått upp mer??.. Spännande och se om han kissar ner barnmorskan igen haha,,

Har lite frågor oxå,,

Ska försöka ta mig ut lite idag också själv med vagnen,, eller a får jag tid för att sova gör jag ju det först och främst haha

hörs sen puss

Barnbidrag=)

Yes,, gick in och kolla internetbanken,, och där stod det Barnbidrag 1050kr=) yee I am ritch,, hehe,, lite coolt ändå,, nu är man verkligen vuxen,, ja det var man väl innan också.. men just de där barnbirag,, de var ju det man bad mamma om innan,, hehe och nu ska jag ha ansvar för det=) hehe..

Idag är Mio jätte snäll=) än så länge i alla fall.. redan sovit 2ggr idag=).. och inte alls lika grining,, jag testade även att pumpa ut lite mjölk i flaska,, och han drack det=).. kanon,, så nu kan mammi parta=) wiee party heeela helgen=) haha nej nej,, skoja bara,, men jag kan i alla fall åka iväg nån tim eller så,, eller be Jerry ta en hel natt=),, hehe jupp för nu när han jobbar tidigt så försöker jag låta bli att väcka han,, tycker de e så synd om han att han ska få vara uppe på natten och sen upp kl 5 och jobba,,

Men till helgen då jäklar=) ska nog föreslå att flytta vaggan till hans sida en natt så han får ta natt passet så jag kan få sova i alla fall en natt=)

De dumma e att han e så jäkla trött på natten så frågan e haha,, tex i natt,, så höll jag på Med Mio,, så känner jag hur nån drar mig i min t-shirt,, så vänder jag mig om,,

"Vad gör du?" frågar jag
"Jag håller på att ramla ner" svarar han

haha jag bara skratta till lite och sa sen "Sov du" haha då svara han okej och la sig igen.. och idag kommer han inte ihåg ett skit haha,, han blir så konstig när han e trött haha..

Hopp suttit och fönster shoppat igen på nätet,, blir tokig sett så mkt snyggt.. Jerry har lovat att jag ska få shoppa lite sen,, men frågan e när?? Vill jag shoppa nu när jag har en fettos mage?? Eller ska jag vänta tills den e borta?? Kan jag vänta så länge?? åhh blir tokig,,

Jag kan ju köpa tunikor osv nu egentligen,, de är väl jeans och sånt jag får vänta med,,

jaja kanske ska passa på att göra nåt här hemma medans lillen sover=) har ju fått i mig mat nu i alla fall=).. mm igår blev de ju inget,,


3veckor=)

God morgon,, mm nu är mammas pojke hela 3veckor,, shit vad tiden går fort ändå om en vecka är han redan 1 hel månad sjukt asså,, Hopp så när ska rutinerna komma då??,, aldrig känns de som..

När Jerry kom hem igrå var jag helt färdig eftersom Mio inte sovit på hela dagen och bara velat vara hos mig,, min axel värkte som aldrig förr,, men vi var tvungna att handla,, så jag fick gå in i duschen och sen bar det iväg,, med lista denna gången=),, hehe

Mio satt i babybjörnen hela tiden,, han somnade mm gott=),, så de gick bra.. Fick köpt allt nu,, så nu ska de väl inte behövas handlas på ett tag..

Sen åkte vi hem och åt soppa=).. Mio vaknade och blev återigen grining,, åhh vet inte varför.. varför kan inte bebisar prata?? Mycket enklare asså..

En annan sak jag tänkt på.. haha de e så kul när man "pratar" med bebisar och man använder den där bebisrösten haha varför?? Har försökt prata i normal ton med Mio men de går inte?? haha tycker bara de låter så kul ibland,, Om bebisar förstod så måste de skratta "Åhh e du mammas lilla älskling" "Mamma älskar dig" haha jaja tjööta liksom haha

A natten har väl vart sådär.. han äter ju inte så mycket åt gången så han vaknar ju varje 1,5-2tim,, första perioden sover han oftast 3-4tim men sen e de kört.. och jag får han inte att äta mer heller,, aa ska ju till BVC imon ska prata med henne igen,,

Undra hur mycket lillskiten väger nu då??.. Tror inte han gått upp så mkt som sist men lite har han nog lagt på sig..

Så nu skriker nån mamma här=)

När ska orken komma tillbaka??

Ojoj Mio har inte vart på humör idag,, grinit så fort jag lagt ner han,, vill prompt sitta hos mig hela tiden,, och helst på min onda axels sida,, aa har så jäkla ont att tårarna kommit ett antal ggr idag,, måste få den fixad snart asså har så jääääkla ont,,,

Mio har typ sovit sammanlagt 30min idag,, han somnar hos mig så fort jag lägger ner han vaknar han..

Känner mig allmänt äcklig idag också.. när ska man hinna fixa sig igen?? När ska man få orken tillbaka att tex raka bena?? haha

Usch sitter här inte duschat än,, orakade ben, fett hår, daller mage som fasiken,, de fetaste lovehandelsena man kan ha,, naglarna ser ut som skit,, mysbyxor som är fulla med bröstmjölk,, en t-shirt fylld med spya.. e de sår här jag kommer se ut de närmsta åren eller?? Fattar inte hur andra hinner att hålla ordning hemma och fixa sig själv plus ha en bebis??,, hehe,, Eller e de bara Mio som är så mammig och pappig att han inte kan vara själv?? haha,, Enda gångerna han e lugn nu är när han ligger naken haha=)

Imon blir han ju hela 3v shit va tiden går snabbt om 1v är han redan 1månad hehe sjukt..

Nej nu vill han komma upp igen,, yes fick 10min egen tid wieee=)

Trötter

God morgon,, mm idag är jag trött,, man kan ju inte få två bra nätter i rad eller?? haha,, han gjorde även nr 2 ch kissa ner vår säng underbart sådär kl 2 på natten,, men sen när man ser hans små råddjurs ögon så kan man inte med annat än le ändå haha.. Så Jerry har vart vaken sen kl 3 i natt för när Mio somna vid 5 så skulle Jerry åndå gå upp så nu e han på jobbet kan tänka mig att han e trött..



Myser med snygge mamman=) haha

Så vad gjorde vi igår??,, Inte så mycket.. jag gick igenom lite av Mios kläder,, ja han har redan vuxit ur lite,, så jag rensa ut lite,, kommer spara och se om någon sen kanske vill ha,, de e som sagt babyboom nästa år haha..



tittut=) hehe tränar nacken lill skiten så duktig=)

Sen igår kväll kom Jessica förbi.. himla trevligt,, Mio var vaken för en gångsskull så Jessie kunde hålla han och mysa.. Men sen blev han lite grining,, magen antagligen,, så då fick han mysa hos mig,, till slut somna han efter många om och men..

Vi tittade op ensam mamma söker.. asså hur sjukt e inte då?? den blondin mamman som dejtar killar i våran ålder liksom,, sen har hon e son som e 17,, asså de e sjuuukt.. fattar inte ens hur man kan ställa upp i ett sånt här program när man har barn?? Tänker man inte på sina barn överhuvudtaget eller?? Jag skulle aldrig göra så.. hemskt ju..



mm mammas älskling=)

Så vad händer idag då?? Joo vi ska åka och handla hehe,, jupp vi glömde ju listan sist så vi glömde massa haha inte handla utan lista haha..



älsklingens nya fina tröja hihi

puss

Mm fått sova,,,

God morgon,, Mm hade en jätte mysig kväll igår,, men vi gick till sängs ganska tidigt,, Mio somnade redan kl 22 och då passa vi på att somna med,, och gissa hur längre lille skiten sov?? Joo till kl 04.00,, så hela 6timmars sömn fick vi,, eller a ja vakna väl till nån gång under natten,, men annars sov jag=) sen vakna han kl 07.00 och ville då upp och leka=).. Men så snäll som pappa e gick han upp och jag fick sova hela 2tim till=) gott=)



mm myser=)

Idag ska Martina och Jessie komma hit wieee=).. Ska bli kul..

Nää nu ska jag leka med min son,, för Jerry ska göra pannkakor mm mums mums=)

Mio ska få en kusin=)

Hej,, så nu sover han gott på pappas bröst,, a de e sådär med de små liven vänta finns inte i deras värld haha,, japp,, till rubriken då.. igår ringde Jerrys bror med den glada nyheten att Mio ska få en kusin=).. Shit om 2009 var babyboom så kommer 2010 bli ännu värre.. jag vet nu hmm,, 5st tror jag om inte fler haha=) Massa lekkompisar till Mio nu=)

Gud vad glad jag blev igår i alla fall att den jäkla Camilla åkte ut,, aa de va inte mer än rätt asså=) Var bara tvungen att skriva in detta=)

Så vad gjorde vi efter torget,, oj får inte glömma att vi träffa mormor på torget hehe,, Mio verkar trivas jätte bra i mormors sällskap=) de satt och gotta sig så jag kunde äta,, eller a äta och äta,, asså jag har typ tappat matlusten helt,, idag åt jag frukost 2små mackor,, sen typ tre tuggor av nån äcklig grej¨på Åhlens,, sen åt jag inget förens klockan blev 18,, och då var jag inte hungrig utan Jerry tvinga i mig,, kanske de e därför Mio vart lite grining igår,, för mamma inte äter?? Aa nää får bli skärpning där.. men jag är verkligen inte hungrig..



Testar babybjörn,, och de var en hitt han somna dirket haha=)

Vi bada även idag,, och denna gången fick de bli badkaret för mammas lilla gosse gris är inte så liten längre hehe,, denna gången gick de riktigt bra,, han grät inte utan såg ut och njuta=)



hihi sötis=)

Vi har även fått städa ordentligt idag=) äntligen tog bara 3veckor haha,, men de blri väl så i början som småbarns förälder antar jag=) men nu e de dammat överallt=)

Vi ska ju få fin besök imon då måste de vara städat,, Martina och kanske hennes karl kommer på besök.. fast egentligen kanske vi skulle lämnat alla blöjors osv framme för att skrämma dem lite för vad som komma skall.. de ska ju ha bebbe i mars haha..

Nu har vi den där mys kvällen vi skulle haft igår,, blev ingen myskväll dirket då Mio var lite grining,, men nu har vi tända ljus och Mio ligger och gottar sig hos pappa,, så nu ska jag fortsätta vår mys kväll puss

Duktiga Melissa=)

Mm shit känner mig väldigt stolt=) har gått till torget,, hehe tog ca 40min haha hade väl gått på 20min egentligen men som sagt min gång är inte den bästa än.. och gångstilen asså shit skämms ju nästan,, tur att man inte går själv haha jag undrar när man ska "lära" sig gå igen asså..

Lill skiten sov hela vägen till torget,, han hade på sig sin nya overall för första gången=)

 

hihi mammsens lilla björnunge=)

Gud va fint de fått de på torget där vid spårvagnarna,, med trappor osv riktigt fint=),, så nu kanske de inte kommer vara lika mkt skit där längre=)

På torget,, fick vi köpt lite nya grejer till älsklinge,, vi köpte bla en Gant tröja hehe stickad från Rebell barn,, den e i strl 80 hade inte mindre,, men tänkte lika bra att passa på att köpa nåt sånt när man har presentkort där för vi lär aldrig ha råd med det sen haha,, köpte även ett par svarta jeans till han.. Sen på polarn & pyret,, köpte vi en stickad tröja och ett par vanliga jeans=)..

Även mammi fick köpt sig en ny väska hihi,, jätte fin den på Bianco som jag skrivit om innan,, den e ganska liten svart med guld typ nitar på och fransar=) mkt nöjd=)



nu är lillen hungrig


Långprommenad=)

God morgon=).. Idag är Mio på bättre humör,, han ligger och jollrar under sitt babygym hehe=).. Idag ska vi till torget,, vi ska gååå hela vägen japp=) nu börjar de,, hälften redan borta hälften kvar kom igen nu Melissa=)

Vi ska shoppa lite till Mio har ju fått lite presentkort,, Men nu ska vi gå här hörs sen puss

Trött och hängig bebis=(

Mm stackarn,, lider så med dem små när de mår dåligt,, han e jätte mammig,, och gnyr och har sig,, fått massera magen hela dagen.. han e trött också,, kanske inte så konstigt så som han får klämma idag hehe..



oj vad vi gäspar idag,, sötnosen,,

Vi har suttit och fyllt i lite grejer i den fina boken vi fick igår.. ska även sätta i bilder när jag får tid,, så lilla Mio kan läsa den när han blir stor=)



Så fin=)

Snart kommer Jerry hem,, mm är verkligen hungrig,, glömmer av att äta hela tiden,, dumt av mig,, men idag har det vart en mammig dag så inte så lätt att laga nåt då.. fick i mig lite fil förut i alla fall,, så en macka och en tallrik fil,, mm bra Melissa skärpning där,, men men snart kommer Jerry hem då blir de delikatess middag haha=)



hmmm hehe sötis..

Spännande i Idol ikväll de e Michael Jackson tema=) mm de kan bli ball.. hoppas Camilla åker ikväll asså,, klara inte av den tjejen,, man kan inte vara såå glad hela tiden åhh hon e bara för mycket usch ut med henne asså..

hörs väl sen puss

Shit!!!

Shit såg det värsta klippet på nyheterna nu,, en 6månders baby i vagn åker ner på spåret blir överkörd av tåget men klarar sig kolla detta asså,.,, sjukt,,



aa man ska verkligen inte släppa sin vagn ursikte,, men sjukt att hon klara sig=)

Grinig bebis...

Nää idag är det ingen bra dag,, Mio är jätte grinig och vägrar vara nån annanstans än hos mig.. inget funkar verken babysittern, babygymmet eller tvn haha,, Nu har han äntligen somnat hoppas han får sova några timmar i alla fall.

Tycker de här är jätte svårt att veta vad som påverkar ammningen,, liksom om han har ont i magen,, hur ska man veta vad de är man ätit som påverkat?? Hur lång tid tar det innan det man ätit kommit till mjölken?? Idag har jag tex bara ätit 1 grov macka med skinka och ett glas juice.. ojdå de va inte mycket märkte jag nu.. men som sagt han har vägrat lämna min famn,, men åter till ammningen då.. kan nåt av detta göra att han har ont i magen? Eller e det de jag åt igår??  Eller har han bara lite ont i magen??.. Asså han skriker ju inte så dirket,, utan gnyr och flaxar med armar och ben.. åhh tycker verkligen de e jätte svårt att veta..

Hopp tittar runt omkring mig,, hmm är det så här småbarns föräldrars liv ser ut.. haha bordet fullt med blöjor, våtservetter, spy handdukar osv soffan fylld med små bodysar som han kräkts ner,, och jag själv?? Jupps dagens outfit bestär av gråa mys byxor,, lila linne med lite spy fläckar på, tur att de e inne med skit på kläderna=) håret uppsatt i en trulls mitt på skallen,, med tanke på att lillen har börjat dra mig i håret haha..

Ja de e ju ingen idè att klä upp sig med fina kläder när man har en "fontän" till son haha,, man ska väl vara tacksam att de inte luktar nåt haha..

Fick hem papprena om barnbidrag idag,, shit ska man börja få sånt själv nu?? Kändes som det var igår jag fick mitt egna a då studiebidrag haha nu är man verkligen vuxen=),,

Har jag sagt att vi skickat in papprena om Mios namn med,,?? Han heter nu Mio Philip Jerry Belin yes=).. Tänk om vi får en dotter om si så där 1000år haha undra hur de skulle låta med Melissa som mellan namn då?? nää de skulle nog inte passa haha,, får ta Eva som vi alla heter i min släkt,, och så får Jerry välja nåt oxå.. vi har i alla fall redan enats om ett förnamn,, Tindra,, fast de e lååångt kvar tills nästa barn asså=).. Minst 2-3år i alla fall..

Nää om man ska titta på tv en stund nu då.. orkar verkligen inte försöka plocka idag,, måste ha lite "egen" tid ibland haha puss


Fredags mys=)

Mm sikket busväder man vaknar till idag då,, fast de gör bara kvällen ännu mysigare hehe,,=).. Lilla Mio har vart lite grining nu på morgonkvisten vet inte varför??.,. Men de var typ första gången vi hörde han illtjuta,, vi blev lite chokade kan han verkligen skrika?? haha,, men de va tutte han ville ha..nu sover han så gottit och jag funderar starkt på att gå och lägga mig brevid=)

Jerry slutar kl 19.00 idag wiee,, så då ska de bli fredags mys =) god mat och bra tv=) Hoppas fasiken vädret blir bättre imon bara,, vi hade ju tänkt ta en lång prommis till torget,, men regnar de så e de ju inte så kuligt..

På söndag kanske Martina och hennen man Mathias ska komma,, de ska ju ha bebbe i Mars=).. Jessica kanske också ska komma men hon visste inte än.. sist hon var här så låg ju Mio och sov hela tiden haha,, Men nu e han mer vaken=)..

Nää nu lockar sängen alldeles för mycket hehe hörs sen puss

Längtar tills imon...

Mm gud vad jag längtar tills imon,, vi ska ha en sån där mysig familjekväll.. helt underbart=) Jerry ska laga klyftpotatis (från grunden) mm duktig min man=) och kött,, mm nam nam... Sen ska vi mysa framför idol.. med levande ljus.. mm älskar när de börjar bli kallt och mörkt,, så man kan ha levande ljus och bara mysa=) mm underbart verkligen..

asså har tänkt på en grej,, bebis strumpor?? Hur gör dem de egentligen,, ?? de åker ju av hela tiden blir tokig haha..



Så här cool såg jag ut när vi skulle till BVC hehe,, fast vantarna e ingen hit tycker han haha,, men e de kallt så e de lilla grisen=)



suga tumme e gott hihi

puss

Mammas lilla tjockis=) hehe

Hehe jupp hela 4155g vägde "Lilla" Mio nu,, haha han hade gått upp en del sen sist,, vägde ju bara 3880g för 6dar sen haha,, han låg lite över medel=),, men men de brukar lägga sig sen,, han hade även vuxit 2cm så han e 53cm nu=) haha och samma som förra gången så kissade Mio rätt ut när blöjan kom av och inte bara 1gång utan 2gånger haha=) Han verkar vara lite rädd för barnmorskan kanske hehe=)

Hans navel såg bra ut,, den var inte helt läkt innuti,, så badet med pappa får vänta tills nästa vecka=(..

Även mammi passade på att väga sig,, och wiee har gått ner 3kg till nu så gått ner 15kg så,, så de e bara hälften kvar,, sen e man back in business igen=)

Efter bvc åkte vi och handlade,, vi satte bilbarnstolen i vagnen,, de finns ju sånna vagnar med barnstolar på,, men de såg ju ut att komma från 1800.talet och var stenhårda.. så nej där ska inte min lilla grabb få ligga och kvida.. Yes så nu har vi mat igen,, köpte även ett multi pack blöjor=) hehe,,de behövs vill jag lova=)

Sen åkte vi hem Jerry laga mat makisar och köttbullar hehe jupp hann inget mer avancerat men det funkar alltid=)

När Jerry åkt till jobbet gick jag och Mio och la oss i våran säng.. Mio somna ganska snabbt,, tror han gillar att ligga och sova breve mamma istället för i sin tråkiga säng hehe,, Jag sov 2tim Mio i 3tim hehe jag kunde sovit 3,, men min son är en riktig snarkare haha så de var lite svårt=)

När vi vakna hade posten vart här och Mio hade fått ett paket från sin farmor, plastfarfar, faster Sara och farbror Johan,, han fick en bok,, Pelle kanins baby bok,, en sån första året bok,, där man skriver ner alla grejer han gör första året och så,, Jätte fin=) Den tackar vi för=)

Fick även dammsugigt när Mio sov haha de var på tiden,, så nu är dammråttorna på golvet borta i alla fall.. Ska se om min son tillåter att jag dammar möblerna sen också=)..

Nu vill han e mat här puss och kram

Bvc besök,,

God morgon!!,, Shit va "jobbig" lillskiten var igår eller a inte jobbig för de e han aldrig men han vägra somna jag satt i 3tim och försökte med ALLT verkligen,, men Nej han skulle vara vaken,, till slut somna han vid 23.30,, sen sov han till kl 04,, mm underbart ändå,, Men nu i morse så lurades han,,

Han vakna kl 8 snälla mammi la han i vår säng amma honom,, och försökte sen somna han,, men de gick inte,, och snäll som jag e tog jag då ut han i vardagsrummet med mig så¨Jerry kunde sova,, och vad tror ni Mio gör?? Jo han somnar på soffan!! men hallå.. haha a ja e väl lika bra att låta han ligga där annars vaknar han..

Yes idag är det BVC besök,, ska väga, mäta och kolla Mio,, spännande,, tippar lätt på 4kg nu asså,, han börjar bli riktigt rund i ansiktet=)

Sitter och tittar på The Voice nu,, min idol är där Katrin Zytomierska,, hon e så jäkla grym asså=)

Åhh idag ska vi äntligen stor handla=) wiee massa mat och gottit=) eller a nyttiga saker=) åhh påtal om det,, mm ska väga mig själv idag också se om man gått ner nåt mer=)

Frågan e sen på ica,, vad man ska göra av Mio??,, Hade ju med oss vagnen sist för vi hade gått på 421 innan,, men vagnen är ju lite så att ta med sig in bland alla hyllor,, kommer väl få ett antal dödar blickar från folk om vi kommer med vagn.. Undra om man kan sätta bilbarnstolen på nåt sätt?? A ja de går säkert bra..

Nää hää vad ska man göra nu då,, nu sover ju båda pojkarna,, yeye hörs väl sen

Nooppp

Nää kom inte i mina jeans,, de kom över låren men sen sa det stopp vid rumpan och höften,, kanske var lite over kill att tro att man ska komma i sina gammla jeans 2veckor efter en förlossning hehe,, men man kunde ju alltid hoppas=) hehe

Nu ska vi sova här hemma puss och kram godnatt=)


Hmm vågar jag??

Mm de e frågan.. Vågar jag testa något par av mina jeans?? hehe,, har ju några som e lite större som jag köpte under början av graviditeten,, hmm de går säkert runt magen,, men frågan e om de går över rumpan och bäckenbenet?? Vågar man testa?? Kanske ska vänta nån vecka till så man inte blir besviken.. hmm?? aa ja jag återkommer under kvällen om jag tagigt detta stora steg=)

Saknar min stora älskling=)

Hejsan,, Har försökt få lite sömn hela förmiddagen,, har väl gått sådär.. fått sova ca40min,, kan verkligen inte sova med pratkvarnen brevid mig haha,, fattar inte när han e vaken,, pratar han ,, när han sover pratar han,,, hmm vem brås han på tro?? Joo Jerry haha,, bara sången som saknas sen e han pappa upp i dan=)

Blev ingen promenix idag nej,, var alldeles för trötter,, Mamma och Gabban kom hit en sväng,, de fick köpa med sig hamburgare till mig då det ekar i vårt kylskåp just nu.. ska handla imon efter vi vart på BVC,, jupp ska till BVC imon väga och kolla Mio,, Undra va han väger nu,, hmm aa han väger ju lätt 4kg haha..

Mamma var här i förmiddags med och lämna Mios nya fina babygym,, han var kanske lite för liten för det än mende fanns en spegel där på som han gilla=)



Mammas älskling=)



Myser med moster=)

Jupp så vad ska man göra resten av kvällen?? mm lagt i en tvätt,, skulle ju dammsugigt idag men min kära son tillåter inte detta,, får göra de imon haha.. Usch va tråkigt de e när inte Jerry e hemma.. Men snart kommer man väl in i vardagen så man kan hitta på saker o så,, Asså jag kan väl göra det redan nu men vill änna känna mig helt hundra som "mamma" eller vad man ska säga,, Sen de  det med ammning,, asså jag är för att amma offentligt tycker de e så sjukt när folk säger att de e äckligt.. men samtidigt vill man ju inte slänga fram brösten "hallå",,

Så lite trixit e de ju,, men nöden har ingen lag,, så jag ska försöka amma på lördag när vi e på Frölunda torg,,hehe,, stora problem man har va??,, Men de känns ju ändå lite generande liksom,, men men snart är man väl varm i kläderna och då komma allt bli mycket roligare,, man kan träffa kompisar fika osv,, nu vill jag bara vara hemma och "lära känna" Mio och hans behov osv.. Men ge de en vecka kanske..

Jerrys tatto måste jag ju visa med,, okej den e långt ifrån klar men kolla e den inte snygg??



Yes med like alot=)

Nää om jag ska kolla lite tv nu då,, hörs säkert sen,, puss

Trött..

Hmm aa då har man fått de första sömnlösa natten då,, eller a har jag rätt att klaga egentligen?? haha,, Nää men Mio somna ju ganska sent igår,, vid 17.30-21-30 och sen somna han igen kl 22,, så när han vakna vid 2 i natt var han ju pigg hehe,, så mammi fick så glatt sitta upp och titta på Tredje skiftet,, Som Mio verkade gilla haha,, han var lugn och låg och titta lite och efter några joller så somna han,, Men han lät så mycket,, aa fattar inte varför han ska låta så mycket i sömnen haha så jag kunde ju inte sova,, Jerry låg och snarka hehe

Jag kunde ju väckt han men han hade ju jobbat och var helt slut så jag lät han sova.. Sen vakna lillskiten vid 4 igen,, och så var det samma procedur igen,, amma,, byta blöja,, och sen vägra somna,, Då vaknade Jerry så han tog honom en stund så somna han till slut,, Men han var ju vaken 1,5tim båda gångerna,, så idag ska han sova sin "långa" stund på dan ska jag se till haha..

Sen när han vaknade vid 8 i morse tog Jerry honom efter jag ammat,, och gick upp så jag skulle få sova,, Men jag kunde knappt sova,, för lill skiten är så himla pratglad att de hörs ju genom väggarna haha,, men men fick väl sova en timma till i alla fall.. Skall försöka sova när han sover på dan sen..



mammas putti nutti=)

aa får se hur de blir med den där prommenaden är så sjukt trött,,

jaja hörs väl sen puss

Magen..

Hmm aa de e riktigt sjukt,, titta här.. för 2veckor sen såg jag ut så här;



och idag ser jag ut så här=)



yes=) på bättringsvägar va=)

Min lilla älskling sover fortfarande,, de har så sköna sovställningar när de e så små,



mammas snutte=)

Naveln=)

Hehe såå nu har Mios navel grejs ramlat av,, åhh vikken fin bebis mage han fick=) så gossig,, jag visste inte att naveln skulle lukta illa så när jag öppna blöjan tänkte jag fasiken va de luktar illa om denna blöjan då usch haha sen sa min kära vän Linda att naveln luktar haha=) så gossig e han nu,, bara vänta 2dar elle rnåt så allt e riktigt läkt sen kan Jerry bada med han,, åhh avis jag vill också bada med min snutt,, men jag får så glatt vänta.,.

Yes hade ju stor besök förut Niocle, Julia, Carro och Lotta=) Himla trevligt,, Mio sov tyvärr största delen av tiden haha ovanligt haha,, Men han vakna till lite i slutet,, Lotta har ju flyttat hemifrån nu=) wiee,, ska bli kul att se hennes lägenhet snart=) Vi bestämde även allihoppa att vi ska gå ut och gå snart,,, ja jag har ju några kilon att gå ner,, och nu kan jag ju gå,, inte så snyggt än då men men de går framåt,, Tänkte faktikst palta på lilla grisen imon och försöka ta mig ut själv en sväng,, men vi får väl se,, beror på hur natten blir,,

Idag har han inte sovit så mkt mest 30min hit och 30min dit,, nu sover han och har sovit i 15min så vi får väl se..

Men sen,, va fasiken e min rumpa?? Hallå den e borta?? Blir de så när man föder barn?? Den e heelt platt,, den existerar ju inte?? Hur får man tillbaka sin rumpa?? Tips tack=)

Usch vad tråkigt de e att vara ensam hemma ändå... Jo klart de e roligare nu än innan,, men saknar Jerry hela tiden.. Nu kommer ju de där vardagen,, vill inte att den ska komma,, vill att de där 2veckorna alltid skall vara.. ligga i sängen tills kl är 11 äte frukost tillsammans,, laga middag tillsammans,, slappa framför tvn tillsammans,, pussa på bebis tillsammans,, nuu?? Okej han jobbar ju sent,, så frukost tillsammans blir de ju,, men middag,, hmm aa vi äter lunch,, men sen drar han??...

Nästa vecka,, kommer jag vara själv vid frukost bordet.. hmm.. men de va som älsklingen sa idag att man kommer värdesätta helgerna så mkt mera nu,,=)... Bara myyyysa jämt=).. På fredag ska vi laga god middag och mysa till idol=) Finns inget som slår när vi 3sitter i soffan i mörkret och myser till tvn mmm underbart=).. På lördan tänkte vi ta en shopping runda på torget=) Fick ju presentkort idag av tjejerna med på polarn & pyret sen fick vi ju på rebel barn av min morbror och kusiner=)..

Vi tänkte faktiskt gå till torget=) haha men de beror ju på vädret=)..

Nää nu ska jag passa på att äta medans lillen sover.. Åhh kan man älska något mer?? Nää de går fasiken inte,, såå underbar och bara bara min  hehe okej lite Jerrys också då=)

pusss

Massa besök...

Hallojsan,, äntligen fått lill skiten att somna,, aa han gillar inte när pappa går iväg tror jag,, han ska trilskas lite och vill inte sova...

Idag kommer massa tjejer hit Nicole, Julia, Lotta och Carro.. Carro har jag fasiken inte träffat på år och dar,, Shit kom på nu,, de e ju vi 5 haha,, vi 5 har nog inte vart tillsammans alla 5 sen gymnasiet nån gång haha sjukt,, vi var så jäkla tajta när vi var små haha,, shit va roligt=).. Men de e ju inte här för min skull haha,, de vill ju träffa Mio... dumt att han somna nu då men känner jag han rätt kan han vakna när som ändå.. han har börjat sova mindre på dagarna nu,, Vilket är kul,, fast han vill att man ska hålla han hela tiden och prata annars blir han grinig,, han gillar dock babysittern vilket är min räddning när jag ska gå på toa eller laga mat eller nåt haha,,



haha sover bäst hos pappa=)



eyy passa dig=)



mammas lilla tjockis=)

Nää va var det jag sa?? Nu vakna han där inne,, hmm ska man låta han ligga lite själv kanske?? Så han lär sig?? Han skriker ju inte bara gnyr,, men jag har inte hjärta att låta han ligga själv,, nää väntar nån minut i alla fall,, han kanske somnar om..

Usch när ska man hinna städa här hemma då,, han vill ju ha uppmärksamhet hela tiden,, och dammråttorna och börjat bygga bo här i varje vrå,, hinner bara med lite städning de värsta ni vet diska och små plock men damma och damsuga finns inte i min värld nu,, a ja de får väl vara så tills man fått in nån slags rutin,, nån av mina kära systrar kanske vill komma och hjälpa en?? haha,, en liten hint så=)

Nää nu kommer snart flickorna,, måste sminka över de där svarta ringarna under ögonen känner jag,,,

 

puss


Roast på Berns

Roast på Berns var jäkligt kul igår asså,, alla komiker var as roliga,, förutom den där nya Fredrik Andersson då,, vem fasiken de va nu?? haha




Noo thaifoood..

Hehe de sägs att äter man stark mat under graviditeten så skall bebben tåla de sen,, men icke här inte haha.. Har legat hela natten och lyssnat på stånk och stön och andra konstiga ljud från vaggan haha han va inte ledsen utan sov men lät som bara den stckarn haha.. Så ingen thaimat för mig då,, aa kan väl inte nåt mindre starkt men hur gott e det då??

Idag är min älskling 2v=) och oj vad han växt fått en riktig dubbel haka haha=) så söt mammas älskling,,

Jerry ska ju börja jobba idag,, dock så vakna han med ont i halsen,, aa typiskt men men han får väl gå och blir de värre får han väl komma hem igen.. Så idag ska jag vara ensam från kl 14-00 hehe de jobbigaste tiderna också,, eller aa ska inte klaga har ju världens goaste bebis som aldrig skriker haha,, så jobbigt för mig e hmm typ,, när han tappar nappen kanske haha =)


Hörs sen

Älskling hemma=)

Så 6tim gick ju som en dans på rosor=) Älsklingen kom hem lite vinglig haha hade druckit ett antal energi drcyker under dagen och ingen mat dumma gris haha,, sa till han att köp nu choklad eller nåt för du kommer förlora massa blog osv,, mm visst men gör karln detta näää haha,, Men nu har vi fått i oss lite Thaimat i alla fall namnam=)

Jerrys arm e as snygg=) Mycket snyggare än vad jag trodde och ändå e den långt ifrån klar=).. Han har fått gjort hela över armen med linjer och skuggor bara lite färg på så e den klar,, sen dags för under armen om ca4v=) kommer bli riktigt nice=)

Han e dock som en invalid nu,, skriker på mig stup i kvarten haha,, så nu har jag två bebisar hemma att pyssla om=).. haha

Den där 2tim sömnen ja fick gjorde mig riktigt gott är faktiskt är ganska pigg nu wiee hehe nää nu ska en stora bebisen få en c-vitamin här hehe puss

Mm thai

Hejsan,. mm fått sova lite nu i 2tim,, eller a från och till vaknar ju för minsa ljud från vaggan,, just nu hörde jag ett väldigt suspekt ljud där inne ifrån haha eller flera rättare sagt,, dags för blöjbyte kanske=) haha,, aa den lilla rackarn snacka om att de går åt blöjor här hemma haha..

Älsklingen e på väg hem med Thai=),, gottit gottit,, de kom as långt idag nästan hela överarmen kvar bara lite färg lvar där uppe sen e den klar,, sen e de bara under armen kvar=) wieee han var lite skakis nu,, legat i 6tim under nålen kan inte va kul haha=)

Han frågade även åt mig fick ett bra pris,, så ska väl boka en tid så snabbt lillkillen fått nån slags rutin på sitt ätande och sovande,, lite pinsamt att avbryta en sittning med nää nu e de dags för tutte paus liksom haha,, men min lär ju inte ta mer än 20min haha så de ska han väl klara min lilla gulle unge=)

Hur fick jag nattat han förut då?? Jo mammsen fick gå runt vaggandes i lägenheten och sjönga påhittade låtar då jag inte kom på nån haha,, men han gilla de... haha

Nää nu känner jag en liten gossig lukt sprida sig i lägenheten får nog gå in till min älskling och byta tha dajper=)


Alone,,

Hejsan,, jag än så länge har det gått okej,, försökte få sova lite förut när Mio sov men han låter så mkt hela tiden att de gick inte haha,,Så jag funderar på vad man kan äta dricka för att bli pigg?? Utan att de ska påverka ammningen?? Läste på familjeliv att koffientabletter va okej,, jag gillar ju inte kaffe så de går ju inte,, de skrev även att Red bull va ok,, men fråga e om de verkligen e de?? Står olika på alla sidor,, okej man ska inte dricka det under graviditet och de gjorde jag ändå och jag fick världens friskaste bebis och lugnaste så egentligen??

A ja får se vad jag ska göra..

F*n va trött jag e på Playa del sol,, aa de programmet älskade verkligen jag och vad har de gjort i den nya säsongen?? Är så dåligt att jag nästan skäms asså,, usch gick ju inte ens att se på igår,, Ta tillbaka tjejerna säger jag bara!!

Prata precis med Jerry,, de har redan gjort klart linjerna på överarmen hehe shit han e snabb den tatueraren Kröli är det på andra långgatan=).. Så de kommer nog ganska långt idag,, mm kommer bli skit snyggt när de e klart=)

Sen ska baby ta med sig Thaimat hem,, för jag känner att jag hinner inte laga nån mat idag eller a hinner och hinner gör jag la men Mio tar sin lilla tid,, och speciellt när man e själv för första gången.. Jag har även börjat skriva ner när han äter och sover för att se liksom,, För han äter ganska ofta men äter bara 10min åt gången men sen vill han ha mer efter 20min haha,,



Myser,,

Imon ska Nicole komma hit=) De ska bli himla roligt=) ses ju inte så ofta tråkigt,, men de blir ju lätt så.. Hon ska även åka bort om ca 1mån till Israel,, hon bara reser och reser den haha,, men sånt e kul=)

Nää om man ska passa på att äta lite medans lill skiten sover=)

Tattoo

Ja ha ja då ska man snart vara själv då.. hmm vad ska vi göra idag då Mio?? Förhoppningsvis sova lite mm kan behövas känner jag,, även om han sover bra på nätterna så sover jag så oroligt helta tiden så jag sover liksom aldrig riktigt så när Mio ska ha sin 3tim sömn idag på dan tänkte även jag ta mig en liten tupp lur=)

Han har börjat kolla mer på saker omkring sig nu,, inte lika kul att ligga stilla på mamma och pappas bröst längre haha,, så mamma ska åka förbi Barnens hus på hemvägen där de rear ut babygym som hon ska köpa till han och se om han tycker de e kul=)

Hopp nu åker snart Jerry då,, ska bli spännande och se hur långt han kommer på Tattoon idag=) wieee,, men sen börjar han jobba imon,, mm mindre kul,, då börjar väl den där vardagen alla tjötar om usch vad tråkigt,, de är väl mest synd om Jerry dock han vill ju vara hemma och inte missa nåt med Mio,, Men men pengar behöver man ju tyvärr...

Nää nu ska jag umgås lite innan han åker puss

Första gången ensam..

Hejsan,, yes imon ska jag vara ensam i ca6tim med Mio,, lite nervös e man ju,, men tur att man har "bomberna" i alla fall haha de gör honom alltid glad=) Nää men de kommer nog gå bra,, annars sa jag till min mormor att hon fick ha jouren imon=) De e turen med att ha en ung mormor hehe,, och äve Mio får ju en ung mormor även ung farmor hehe de e nice=),, Många barnvakter haha nää hur fasiken skall man kunna lämna sin lilla plutt asså?? haha kommer aldrig gå..

Usch känner mig som en riktig höns mamma,, gick och flåsa min syster i ncken när hon bar på Mio idag "tänk på nacken tänk på de" haha usch har blivit sån jag lova mig själv att aldrig bli,, nää men man är väl orolig i början de är väl kanske mänsligt men ändå haha..

Gud vad gott det är att kramas helt plötsligt då hehe,, innan var det lite svårt med tanke på den feta magen hehe men nu helt underbart,, verkligen saknat närhet under graviditeten,, inte för att jag inte fått kramar men man känner ju sig så klumpig och de e inte samma sak alls,,

Just de jag Jerrys syster Lovisa hörde av sig igår antagligen kommer Lovisa, Therese och Camilla upp till helgen=) Så lilla Mio får träffa sina fastrar också,,=) de ska bli kul i så fall=)..

Jerry sa en grej idag "Snart e de jul" och de e de ju,, nu kommer den där julen jag tjatat om,, första Julen med sitt barn,, mm kommer vara helt underbart=),, Nackdelen,, mindre presenter till mig=( haha nää men de e ju faktikst så som jag sagt förut att Mio känner av om mamma e ledsen eller glad så köp mer presenter till mig så blir Mio också glad=) haha

Nää men gud vad jag längtar tills vi har granen uppe och massa julpynt och levande ljus m.m och vi sitter i soffan alla tre och bara myser mmm förhoppningsvis är de vitt på utsidan=) hehe mm dream on..

Nää nu ska jag byta bajs blöja,, jupp thats my life,, byta bajsblöjor och droppa bröstmjölk=)

Hmm

Hallojsan,, ja kalaset gick kanon Mio var en liten ängel hela tiden,, trots full rulle runt omkring,, haha alla stod och stirra på han när han låg och sov haha,, Han fick även massa fina paket av sin mormor och mostrar,, han fick massa fina kläder,, ett täcke till vagnen,, sen kom min morbror och kusiner av dem fick han ett present kort på 
rebel barn så vi ska ditoch fynda=)



Moster Cassandra=)



Vi tog fram massa bilder på när vi var små också hehe fy vad jag såg ut asså,, okej jag var väl inte så liten på bilderna runt 13år men usch jag var absolut ingen söt unge hehe kanske när jag var runt 5 men inte sen haha,, så hoppas inte Mio e lik mig som barn då haha..


Mios navel håller på att ramla av också den hänger bara på en liten stump nu så snart kan pappa få bada med dig älskling hehe=)


Här har vi gammel morbror då.. haha hans skjorta va dock inte så ren sen efter Mios besök i hans armar haha=)

Var och köpte en bröstpump idag också ska testa ikväll.. har ju så mycket mjölk att jag skulle kunna göda ett helt land haha,, jupp så sant så sant.. Men man ska väl inte klaga över det egentligen finns ju dem som har jätte problem med mjölken,, men ha mycket mjölk är också jobbigt,, man läcker ju konstant och har bröst mjölk över allt hehe,,

Jusst de jag jag körde bil idag för första gången på ca 3månder haha,, de gick faktikst bra,, var lite darrig ibland men de gick., starta dock en bilkö efter mig på Näset vägen hehe men vadå?? De e ju faktikskt 50 där haha

Nää nu är det middags dags=)


Puss

Kalasdax=)

God morgon,, mm vilken underbar natt vi haft,, Mio somna kl 23,, vakna kl 00,, sen sov han fram till 6 heelt underbart,, sen sov han till kl 9 så i natt har man fått sova lite,, även fast jag vaknar va 5min för jag hör nåt konstigt ljud från vaggan,, undra när det skall sluta?? haha

Aa fotbollen igår var ju mindre rolig,, fan va kasst,, var riktigt orättvist vi skulle ju ha vunnit asså,, så många chanser,, jaja så kan de gå när man har för mkt självförtroende,,

Idag ska vi på kalas,, Vi ska fira Cassan som fyllt 15år,, då ska även Mio få träffa gammel morbror och mina kusiner=),, Ska bli kul=)

Ska åka förbi apoteket innan och köpa mig en bröstpump,, tänkte de e lika bra att träna sig med en om jag kanske vill åka o handla nån dag eller nåt.. Jag tycker nämligen de e ganska onödigt att klä på lillen och ut i det kalla för att handla mat stup i kvarten så därför gör Jerry de nu i början,, Men de kan va skönt för mig med att komma ut lite o handla så vi ska testa bröst pump hehe,,

Sen har vi pratat och bestämt,, att vi ska ha barnvälsignelsen efter jul,, är ju så mycket i december ändå så bättre efter.. Men som sagt vart ska vi ha det?? haha vi vill ju inte ha de i kyrkan för vi vill ju ha de lite mer personligt med bara vänner och familj.. Men våran släkt är typ 43personer sammanlagt och då e de asså bara de närmaste släkten,, sen vill vi ju ha våra närmaste kompisar med så vi blir liksom runt 50pers,, haha så de lutar nog åt att vi får hyra en lokal.. Tänkte ju ha det hemma hos mamma först men de går nog inte haha.. Jaja de löser sig säkert=)

Imon ska Jerry börja med sin tattoo wieee=),, Fast jag kommer få vara ensam hemma i 6tim=( lite nervöst men de kommer säkert gå bra Mio e ju så lugn och gossig.. Nää om man ska börja ta på sin karlar här så vi kommer i tid=)

Fotbolls kväll=)

Mm har en riktig myskväll nu men mina favvis killar,, dock har min lilla älskling magknip tror vi,, han har inte gjort nr 2 på flera timmar och han stånkar och stönar och gnyr,, stackarn,, har gått igenom i mitt huvud om jag ätit nåt skumt idag men inget som jag inte redan ätit,,,

Jag har i o för sig tagigt min magkatarr tablett eftersom den jäkla magkatarren kommit tillbaka nu=(,, vet inte om de kan bero på den,, de står att de inte ska påverka men vem vet??

Ibland så är min stora älskling såååå underbar,, idag kom han hem med ett rosa litet paket till mig och sa "Här älskling får du för du var så duktig under förlossningen" och i de lilla rosa paketet låg de ett jätte fint halsband,, ett silver hjärta och ett litet mindra väckat silver hjärta verkligen göör fint=)... Och inte nog med de,, så ställde han sig och lagade världens godaste middag kött, potatis och rödvinsås mm underbart=).. Älskar dig min lilla gubbe=) hehe,,

Nää nu ska jag heja på Sverige här,, vad tror ni?? jag tror 2-1 till Sverige=)

Idol final=)

Nu sitter jag i soffan med datorn och lilla Mio slappar i soffan till The simpsons,, usch jag gillar verkligen inte de programmet men Mio verkar göra det haha=)

Nää men igår var det ju äntligen fredags final i idol,, men jag gillade fasiken inte den nya varianten,, massa bakgrundsdansare?? Men hallå de kunde ju inte ens dansa,, hehe dansen de gjorde till Nicklas Hocker framträdande var ju sjukt de såg ut som ett gäng juckandes gorillor ju,,

Sen de som sjöng i bakgrunden tyckte bara de förstörde,, framförallt Rabihs framträdande hade vart mycket bättre utan dem.. Aa nää de va kasst,, Men där emot tack gode gud att den där tanten Carolina åkte ut,, gillar verkligen inte henne,, usch asså... Jag har ganska många favvisar i år haha,, Nicklas, Rabih, Tove, Erik, Eddie och Calle,, resten gillar jag inte,, Okej Mariette e ju grym men jag tycker hon e lite för mkt ibland,, Nää nästa fredag åker Camilla hoppas jag i alla fall haha=)



Sen var ju min stora idol där igår haha Darin=) Aa han e faktiskt grym,, Jerry berätta att när han var på Nrj in the park för att titta på Dead by April,,, så var Darin där också,, och att killar i 15-20års åldern hade stått och buaat och gett Darin fingret,, asså tycker det är såå jäkla löjligt när folk håller på så.,, De e bara avundsjuka,, de vill också stå på scen o ha miljoner med tjejer som skriker efter en,, haha...



Nää nu ska jag invänta Jerry så jag kan duscha,, Mio slockna som vanligt haha han gillar och sova min lilla gris hehe.. puss & kram

Kvinnor vs män..

Hmm läste en grej på Lindas blogg förut och sen låg jag och tänkte på de när jag skulle vila igår,, att livet e allt ganska "orättvist" ändå om man jämför killar och tjejer,, Det börjar ju redan när man e liten..

När man är runt 9-11år då börjar skillnaden,, vi tjejer börjar då få bröst,, de börjar ömma i brösten,, man blir hård i börsten,, inte så kul kanske,, visst e de kul att få bröst som tjej de tycker man ju,, men just själva processen när de kommer är inte så himla rolig,,

Så vad händer med killar i den åldern?? Hmm ingenting tror jag va??

Ja och sen då mellan 11-17 kan ju variera,, så får vi det den där jäkla tanten,, tant Lingon usch och fy,, blod, öm mage, pms vilket innebär ett jädra humör och över känslighet,, mens mage = svullen mage,, godis begär,, illamående m.m och sen så kommer den 1gång i månaden,, hur kul e det?? Det enda positiva med mens e la att de visar att man en dag kan få barn..

Killar då hmm jo oj då de får mörkare röst,, men e de dåligt?? gör det ont?? nää utan de e ju bara bra de blir ju manliga=)

I kanske 12-18års åldern börjar ju även detta med utseende,, vi tjejer måste börja raka oss på på benen, under armar osv,, även kanske börja sminka oss för att uppnå till er killars krav..

Själv sitter jag här nu precis som Anna Anka sa att vi kvinnor inte bryr oss bla när vi e gravida osv,, jupps nu sitter jag här med en skog på bena,, tittar man riktigt noga så kan man nog se små skogstroll springa omkring och hugga ner träd,, nja riktigt så farligt är det kanske inte hehe men nästan,,

Ja och killarna då?? Hmm oj då,, de får lite skägg aa kanske,, och sen inte så mycket mera,,

Sen när man fyllt 18år och man får börja gå ut,, så måste vi tjejer ständigt tänka på att inte gå själva osv,, för vi kan bli våldtagna osv,, Visst killar kan bli misshandlade,, men de behöver ändå inte leva med den ständiga rädslan att nåt ska hända,,Vi måste se till att vi alltid går två,, vi måste tänka på vår klädsel,, för tydligen har man "för" kort kjol då e de okej att våldta?? Eller är vi för fulla så e de också okej tydligen??

Vuxen livet då,, man träffar någon,, och nu ska man bilda familj,,vad behöver ni karlar göra då?? Joo bara bidra med lite säd,,hehe,, och vi tjejer då??

Joo vi får gå i 9månder,, med smärta, vikt uppgång, humörsvägnigar m.m.m,, för att sedan gå igenom en förlossnig som innebär sjuk smärta,,, okej även världens underbaraste upplevelse,, men just smärtmässigt ajajaj,, mm ni killar säger att ni också lider,, men ni lider med oss och för att ni inte vet hur vi känns osv,, Men ändå killar ge er?? Ni kan inte jämföra det asså haha

Och sen då.. Jupp då var det dags att försöka komma tillbaka till sitt vanliga ja,, men med smärta över allt och bröstmjökl som sprutar är deinte så lätt.. Vi ska amma i ca 6mån-1år,, vilket också kan innebära smärta,, visst de är gör mysigt också men ändå,,

Aa snabbt och enkelt,, är de inte lite orättvist livet ändå?? Haha ojojoj vilket snack de kommer bli hemma idag när Jerry läst detta haha...

Underbart!!

God morgon,, mm natten har vart hela underbar lilla Mio vakna bara 1gång,, sen sov han fram till halv 8 och nu sover han igen hehe,, så mammi har fått sova 6,5tim i natt mm utvilad=) Pappi har dock fått sova 8 tim haha så han ska allt få igen under dan haha=)

Jupp igår då barnmorskan var ju här,, vi prata lite amning och sånt,, sen vägde vi "lilla" Mio haha,, de var ganska kul,, vi la han på vågen och barnmorskan säger "Jaha 3920g,," ohh vips så kommer det en stråle rätt på mamma,, och lill killen gick ner till 3880 haha,, men han hade gått upp gör fint i måndags vägde han ju 3715 så han växer så de knakar,, Huvudet hade vuxit 4cm också,, och naveln var på god väg att ramla av,, så han sköter sig lill fisen=)

Sen sov vi middag alla tre hur underbart som helst sov i ca 1tim mm var riktigt behövligt,, Sen bar det av till Linda och Jimmy för idol kväll=)



Kolla mina nya vantar=) Haha sötnosen=)

Hemma hos Linda & Jimmy var Theo på strålande humör sprang omkring som vanligt,, han kom ihåg Mio hehe så söt,, och Lilla Thilda eller a lilla o lilla när man nu ser Mio ser hon ju as stor ut hehe Vi la dem breve varandra haha när Thilda låg och sov,, detta gilla dock inte Mio haha han börja knuffa på henne tills hon vaknade hehe,, Kärlek börjar alltid med bråk var det va??



Öö bort  med dig haha

Jag ställde mig även på deras våg igår hehe gissa hur mkt jag gått ner på 11dar?? jo 12kg=) så de e 20kvar men ändå 12kg är ju inte så illa va=)

Idag är det ju fotboll=) wieee så vi ska ha en mysdag,, Jerry ska åka och se om han kan hitta en Sverige dräkt till Mio,, vi hitta en häromdagen men fanns inte i hans storlke då=(



Hörs sen puss

Mormor på besök..

Ja nu har äntligen mormor (mamma) fått träffa lilla Mio,, och Mio njöt i mormors armar,, hon hade turen att få se han vaken hehe inte många som får det hehe men han somna sen hehe,, morfar och morbror elias var här en sväng med,,





Funderar om man ska passa på att sova lite middag idag?? Så man orkar med kvällen hehe,, Testade dock att dricka cola igår men märkte inget speciellt på Mio,, trodde han skulle bli gör pigg haha men snarare tvärtom haha..

Nu är han gör pigg och ligger här brevis och jollrar och tittar,, hoppas han vill sova snart hehe då ska mamma sova middag=)

Hmm vad tror ni Mio kommer väga idag då?? I måndags hade han gått upp till 3715g Linda tror han kommer väga 3900 och jag tror nog samma haha,, han äter ju värre än jag vet inte vad=) Mammis tuttar is tha shit=)

Nää nu ska jag bädda rent i våran säng,, de kan behövas efter nattens bravader=)

Pusss

Massa besök..

God morgon,, jag har i o för sig vart uppe sen kl 7 japp då tyckte Mio det var dags att gå upp=).. Han sover ändå hyfsat bra på nätterna de enda jobbiga e att han vill vara vaken mellan 22-00 och då e ja som tröttast typ haha,, vi måste nog lägga oss lite tidigare på kvällarna om man skall få sova ikapp..

Jupp idag blir det massa besök.. Min kära mor ska få träffa Mio för första gången=) Hon har ju vart sjuk sen han föddes och inte kunnat träffa honom stackare=( Men idag wiee=) Mio har saknat sin mormor=)..

Även morfar (pappa) kommer på besök idag,, han ska ut och fiska i kväll så han ville säga hejdå... Fick ett underbart mms av pappa i morse,, mm en bild på en död rått eller mus i en råttfälla fyyyy f*n asså,, mm trevlig start på dagen haha=)..

Haha igår asså,, shit man kan inte låta Mio ligga utan blöja i 1sekund,, de e precis som att han väntar tills man tagigt av han blöjan,, igår kissa han sig själv i ansiktet haha så vi ficka sitta och torka hela dan sen,,läste att man skulle låta dem ligga och "lufta" typ 1tim om dan men hur då?? ska man lägga dem i en balja då eller?? haha,,,

Idag kommer ju bvc sköterskan också,, spännande och se vad han väger,, för han blir verkligen större och större för varje dag,, har även börjat få en liten dubbel haka haha mammas lilla tjockis=)

Nää men vi hörs la sen

Myser,,

Mm nu ligger hela familjen i soffan och myser igen,, vi har typ en liten rutin,, jag ammar och gossar lite sen får Jerry ta över och rapa han och sen eventuellt somna honom om han inte vill vara vaken då såklart,, Sen så får Jerry ha han lite mer nu också med tanke på att han ska börja jobba på tisdag igen=(=( han e lite ledsen över det och vem hade inte vart det,,?? Han vill inte lämna den lilla grisen eller den stora grisen=) haha.. Men tyvärr så måste han det=(

Shit redan på tisdag ska jag vara helt själv med Mio!!,, Jerry jobbar sent också,, ojojoj hur ska detta gå?? Aa lite nervigt är det faktikst.. Men tur att man har en sån underbar son då som är så grymt snäll=)



Yeee flörtar=)

Imon ska vi hem till Linda & Jimmy hehe,, spännande se hur det går,, vi ska titta på idol=).. får ta med hårdliften från vagnen så lillen kan sova,,=)

Imon kommer även BVC sköterskan på hembesök spännande vet faktikst inte riktigt vad hon ska göra,, men antar att hon ska kolla lite på Mio och även se om vi har lite frågor och så.. Mm lite frågor har vi allt hehe,, kommer säkert ploppa upp massa under dan imon också.. Undra om hon har med sig någon våg?? hehe hade vart kul att se vad han väger nu,, tycker han bara blir större och större..

På måndag ska älsklingen börja med sin nya tattoo wieee=) han har längtat såå,, och han var ju så nervös att jag skulle föda då haha ska bli kul i alla fall,, kommer bli gör snyggt=) Jag själv ska snart också boka tid ska skriva Mio på min andra handled,, med skrivstil hade jag tänkt och lite större än den på andra handleden,,, Där har jag ju mina syskons namn=)..



Mm mätt och belåten=) usch vad tjock man ser ut,, ja jaaa vet ´födde bebis för 1,5vecka sen,, men ändå.. hade de inte vart trevligt om man återfått sin kropp med en gång??,, Jag har faktikst vart jätte duktig med maten också,, okej jag har väl ätit nån bulle och så när folk vart här på fika,, men annars ingenting,, äter mindre portioner osv,, så nu ska bara kroppen återgå till sin normala funktion så man kan börja träna eller a gå ut och gå lång promenader i alla fall=)..

Nej nu tror jag Mio vill ha maaat,,, känner mig som en kossa ibland asså haha=)

Invigt vagnen idag=)

Hallojsan,, Mm trodde jag skulle få en jobbig natt i natt,, med tanke på att Mio i stort sätt sov hela dagen igår men han var ändå jätte duktig,, fick gå upp 2ggr bara,, men sen vakna han i o för sig kl 6 i morse och var jätte pigg,, vi försökte somna om han men de gick inte mammas lilla prins var gör pigg och ville ligga och mys prata med mamma och pappa.. Så de var bara att gå upp sen hehe,,

Han bada igår för första gången hemma,, de gick hyfsat tills vi kom till huvudet de tyckte han inte om,, då börja älsklingen för första gången att gallskrika haha aa de e sant han har aldrig gall skrikit innan hehe så vi fick ta upp honom och gosa in han i en varm handduk då blev han lugn=)



Myser=)



Myser hos mammsen=)

Ja idag har vi invigt vagnen=) Vi åkte till 421 för att bla köpa en ny kamera då,, så dessa bilder på bloggen är de sista tagna med våran gamla sket kamera=) Japp vi åkte till 421 då ja,, och Mio låg i vagnen,, han var så duktig hela tiden eller a han sov ju hela tiden haha=),, Han tyckte nog vagnen var gör mysig,, inte så konstigt att han sov frästen han hade ju vart vaken sen kl 6-10 hehe=)



Mm,,sen köpte vi även en vinter mössa till älsklingen och vantar och ett par tofflor,, Sen skulle han ju få en overall av Mormor (mamma) men eftersom mamma vart sjuk så har ju inte hin hunnit träffa Mio eller köpt nån så jag fick köpa en så länge som han får av mormor och det blev den hära=)

Hehe ja de inte Mio på bilden haha men de e denna overallen,, visst e den söt,, min lilla björn unge hehe,,

Sen var det blöj shopping som gällde,, mm för här har vi en stor förbrukare på blöjor vill jag lova,, så de blev två stora paket=)



Jupp här byter vi blöjor,, usch va jobbigt de e med dessa röda ögon,, men med den nya kamran hehe kommer de blir bra,, de blev ingen canon då vi blev rekomenderade en nixon för den gav snabbare och bättre still bilder,, canon hade en bättre film grejs,, men vi kommer ändå så köpa en riktig film kamran sen om några månader så tyckte de va onödigt att lägga ut 400kr för det,,,

Ja så vad händer mer idag?? Not so mutch,, slappar just nu i soffan,, mina pojkar kollar på Wolverine mm gör kul verkligen=) haha Jag väntar på att tvättmaskinen skall bli klar,, och ja de kan jag säga till alla gravida att införslaffa sig,, shit trodde inte att de skulle bli så mkt tvätt,, men tro mig tvättar typ varannan dag nu,, för här ligger de bröstmjölk och spya överallt haha ,, men de blir faktiskt så,, han kan typ bara använda en boddy eller pyjamas 1gång sen behövs de tvättas hehe,,



Mm =)

Nu ska ja göra kaffe till min man så han inte somnar som igår haha=)

Puss

Hmm??

Fasiken vilken dålig fantasi jag fått,, mm o dåligt minne med,, jag fick lite dåligt minn eunder graviditeten men nu efter har det blivit ännu värre,, jag glömmer heeela tiden vart jag lägger saker och ting helt sjukt,, jag och Jerry spendera morgonen att leta efter en räkningen från BB,, jag visste att jag packat upp den ur bb-väskan i måndags och att jag lagt den nånstans men vart?? Aa de kom jag inte ihåg,,

Vi kröp runt på alla fyra och kolla under soffan och sängen o allt,, men vi hitta den inte,, till slut hitta vi den inne i Mios rum på skötbordet av nån konstigt andledning,, och detta e inte första gången,,

Nu tror jag dock att man kära man utnyttjar detta lite grann då så fort nåt e borta så e det jag som slarvat bort det haha och absolut inte han,, men men får hoppas att detta har med ammningen att göra för annars lär ju jag vara körd när jag är runt 50 haha..

Mmm på tal om räkningen från BB då,, asså Jerry fick betala 200kr per dygn för att sova där,, och för detta fick han en gammal tält säng och medans jag fick 5mål per dag fick han morgon fika (2mackor 1kopp kaffe) och kvällsfika som innehöll samma,, ja de var vad han fick.,.

Asså varför?? Det är sånt jäkla tjöt om att pappa ska vara delaktig och att man ska dela upp föräldrar dagarna lika osv osv,, och sen betalar vi ju sjukt mycket skatt också,, så måste pappan få betala för att få tillbringa de första dygnen med sitt barn,, asså de e ju så löjligt och sjukt,, De första dygnen är ju fruktansvärt viktiga de med,, man lär ju känna sitt barn dirket,, ska man sedan sitta och förklara för pappan,, "Hmm han/hon gillar när man gör si eller så"  nää tycker detta är helt sjukt,,

Och sen behöver ju mamman hjälp med,, de är liksom inte så lätt att röra sig dirket efter man klämt ut en bebis,, jag hade jätte problem och har lite problem fortfarande,, jag hade inte klarat mig utan Jerry ¨på sjukhuset,, och man kan ju inte dirket ringa på klockan 1gång i timmen för att man behöver hjälp att lyfta upp sitt barn ur deras säng,,,

Jaja ibland undrar man ju hur staten eller vem de nu e som sätter alla dessa konstiga regler och allt va de e tänker asså..

Jupp i natt blir nog inte lika lungt,, vi hade tänkt hålla Mio vaken till kanske kl 7-8 sen bada han så han blev trött och sen somna han,, men tror ni den lilla tok stollen vill vara vaken,, nää han har sovit mest hela dan idag,, var vaken på förmiddan och sovit på eftermiddan och han somna nu,, så inatt lär de inte bli mkt sömn,, men men man kan ju inte alltid få dröm nätter..

Imon ska vi ju ut på äventyr med vagnen wiee=).. spännande,, mm lika nervig idag som sist,, vet inte varför,, men kanske inte så konstigt att man e världens nervvrak med första barnet,, jag spinger och kollar han hela tiden när han sover,, på nätterna när jag har nåt konstigt ljud vaknar jag öppnar min mobil och lyser på han för att se så han andas,, jag springer och kollar hans nacke (där kollar man om de e kalla eller varma) typ heela tiden,, och denna ständiga oro lär väl aldrig försvinna nu så man får väl lära sig att leva med den antar jag,,

Ja men imon ska vi i alla fall ut,, åka bil igen,, åhh hatar verkligen att åka bil med Mio,, finns så jäkla mycket idioter ute på vägarna är så jäkla rädd att någon ska köra in i oss,, usch de e verkligen hemskt,,

Men de ska bli kul att få gå med vagnen i alla fall=) Vi ska köpa ny kamera imon så vi änteligen kan få lite bra bilder=) utan röda ögon och suddiga.. De blir nån canon iuxs eller nåt kan inte sånt,, hehe,, Litar på min man när de gäller sånna grejer=)

Sen ska vi även köpa blöjor aa haha för de går åt asså shit pommes frites,, hade hört att de gick åt en del men asså inte så här mkt haha,, tur att man får massa rabatt kuponger ibland då=) tips för alla pregnant women out there gå med i libero, pampers klubben=)

Nää nu ska jag umgås,,, öö säger jag och tittar åt höger,, och vad tror ni jag ser,,, båda mina killar sover haha=).. De e såå söta=)

Puss

MM fått sova..

Aa i natt har vart underbar,, Mio har bara vaknat 2ggr mm han e så perfekt min lilla ängel=) Sen har vi haft stor besök av av gammel mormor2 och gammel morfar och jerrys moster & man med de små gulliga barnen Kalle & Kajsa=) Åhh de e så söta,, svårt att tänka sig att om ca 1,5år så är Mio lika stor som Kalle=)

Hopp Sussi var väldigt nyfiken på hur min mage såg ut nu så får väl slänga upp en bild på jelly belly magen,,



Jupp så här ser man ut 1v efter man fått barn underbart va?? men den ska bort=)

Idag händer inte så mkt,, tänkte egentligen sticka iväg och köpa kamra,, men väntar nog tills imon,,



Mammas lilla gullefjun=)

hörs sen puss

Jaha

Är inte så uppfinningsrik med rubriken men jaha,, hehe,, Tant Jessie var precis här på besök,, tyvär sov Mio hela tiden haha,, för han hade vart vaken i flera timmar,, första gången han vart vaken så länge,, han åt även ca 5ggr på 3tim haha orka,, han kommer bli en liten tjockis haha=)



Myser hos Tant Jessica=),, Fick fina presnter här med,, en hakklapp kan behövas då Mio har ärvt av sin fader att äta med hela ansiktet haha=) sen fick han en fin liten nalle,, och en boll som låter=)

Älsklingen var så snäll förut när han var ivåg och handla mat,, så kom han hem med 2st ammningsbhs till mig=) Tack älskling,, han kunde tom fixa rätt storlek de ni=)



Så här låg de igår när jag kom in hehe båda sov mina små älsklingar=)

Imon får vi stor besök,, får du kommer Jerrys mormor & morfar,, och även hans Moster och Stefan och de små barnen Kalle & Kajsa=),, De kommer redan klockan 10 imon,, så de e ju tur att man har en levande väckarklocka=) haha,,

Imon ska vi även köpa en ny kamra,, blir tokig på våran,, Mio får ju röda ögon och de tar hundra år innan den tar en bild och bilderna blir suddiga som ni kanske ser,, så imon ska vi köpa en riktig kamra,, i alla fall dyr,, usch fattar inte varför allt ska kosta så jäkla mycket,, jag menar så mycket kan de faktikst inte kosta att tillverka saker,, som tex då en ammningsbh nästan 200kr för lite typ seriöst?? jaja men vi vill ju ja fina bilder på våran bebbe=)



Snygging där med knästrumpor,, man måste ju följa modet va=)

Jusst de ja fick ju min förlossningsjournal igår,, riktigt rolig att läsa då jag inte var vid mina sinnesfulla bruk under förlossningen hehe,, stod massa grejer ja inte kom ihåg,, stod även att Mio nästan va en 10poängare,, de kollar ju hudfärg, andning m.m 1min 5min och sen 10min och Mio fick 9,10,10=) wiee Mammas lilla gris,,

Frästen hur tråkigt var inte Roast på Berns igår då?? Seriöst Bert kan ju inte hålla tyst en sekund,, nää vill inte ens lägga upp ett klipp usch somna efter halva oxå hehe,,

Nää nu vill min man ha choklad och eftersom han håller Mio som sover så kan man inte resa på sig hehe=)

Pusss

Mio 1vecka idag=)

För 1v sedan nästan exat hehe han föddes ju 08.32 kom min lilla älskling ut efter timmar av blod svett och tårar=) Shit aa tiden går verkligen fort,, tycker redan han vuxit också kan det vara så??

I natt ville lilleman inte sova haha,, jupp var vaken mellan 3-5 och ville bara äta och mysa,, jag var såå trött så Jerry fick hålla på mest haha ja amma bara sen sov jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna.. Sen sov han till kl 7 så då lät jag Jerry sova 1tim till medans jag amma och mös med lillen,,

Yes nu kom de där ventilations snubbarna,, vi trodde de skulle hålla till i badrummet,, men nej de skulle vara i våran zoon grr sovrummet,, så vi fick så glatt palta på oss och lägga oss i soffan,, och nu borrar de och håller på och har öpper balkongen så de e riktigt kallt burrr...

Fast ändå skönt att de kommer nu så slipper vi gå och vänta på dem hela dagen,,

Fick ett sms av pappa i morse "Grattis till giftermålet" What?? tänkte jag har jag satt annonsen fel nu eller?? På Mio asså i GP,, då har de tydligen skrivit att både jag och Jerry heter Belin haha,, jag skrev inte ens ett efternamn i annonsen,, men jaja de e ju inte hela världen men men hehe..

Idag kommer tant Jessica på besök=),, sen händer nog inte så mycket mera,, ska försöka städa lite här hemma börjar änna damma igen nu.,, blir lätt så som sagt..

Har även upptäckt att jag inte har några ammningsbhs som passar mer,, har 2st men de räcker inte långt,, uatn jag vill köpa en riktig men de e sjukt dyra asså,, den billigaste jag hitta kostade fasiken 179kr,, 179kr!! för en bh??? helt sjukt ju,, och man behöver ju mer än 1,, aa men de e ju sånt man måste ha tyvärr så e la bara att införskaffa sig det då..

Just de jag glömmde ju berätta att YES!! Kom i mina skor igår wiee,, inte för att jag blev så mycket snyggare då min gångstil fått sig en liten törn haha,, går som en "cowboy" som Jerry sa haha jupp ser ganska roligt ut när jag kommer gåendes hehe,,

Nu e det dags för frulle=)


GP!!


Försinförande: 2009-10-06
Senast tryckt: 2009-10-06


Mammas sötnos=)

Trött..

Mmm nu känner jag hur tröttheten börjar komma,, har vart en dag med full fart,, hade en underbar natt i alla fall=),,

Yes,, resan till Östra gick kanon,, Mio var så snäll både i bilen och på sjukhuset,, hörseln va kanon,, och när de tog sticket i fingret var han så lugn och fin,, men värre blev de när han skulle vägas haha,, han gillar inte att vara naken hehe,, Men han hade gått upp jätte fint,, han gick ju ner till 3400 när vi lämnade bb men hade nu gått upp igen till 3750=),, Fick massa beröm av barnmorskan,, vilket kändes väldigt bra eftersom jag haft så ont när jag ammar,, så nåt bra får man ju ut av de i alla fall..

Hon försökte även lära mig lite annan ställning att amma så de inte skulle göra lika ont,, men de gör fortfarande svin ont men känns lite bättre..

Jupps sen åkte vi hem,, hade tänkt passa på att gå in på babyproffsen men hade ingen vagn och ville inte ha han sittades i bilbarnstolen för länge,, har hört att de inte e bra i början för deras ryggar så kändes onödigt..



Min sovande lilla gris=)

Japp dagens besök idag var Patrik och Madde=) Mio var jätte snäll och låg och sov i Patriks famn hela tiden haha,, Mio fick även en jätte fin nalle av dem,, ur gullig,, dock har den rosa rosett hehe



Detta ska bli mammas nya kompis när pappa e på jobbet haha=)

Åhh imon då rå.. så har vi fått en lapp att de ska komma och fixa ventilationen här och vet ni när?? Jo mellan 8-15 haha va e de för tid då?? Orka liksom sätta klockan så kommer de inte förens kanske klockan 2 eller nåt orka liksom..

Sen måste jag Gratta Martina och Mathias hehe de ska ha bebbe bf den 14mars wieee,, Mio får en till lekkamrat=)

Imon kommer förhoppningsvis tant Jessica på besök,,)

Nää nu ska jag nog krypa ner i sängen med mina älsklingar=)


Mm ut i vida världen

God morgon,, mm fick sova 4,5tim i streck i natt heelt underbart,, han vaknade vid 2 och va vaken till 4 hehe,, under den 2tim ammades han 3ggr och bajsade 3ggr haha de e som allt rinner ut han haha så söt han e,, sen ville han ligga o gosa=) men sen fick vi sova från 4 till 8.15 sen blev han hungrig och nu har han somnat om haha kan man be om mer perfekt bebbe=)

Yes idag blir det ut för första gången i stora vid världen=) Ska till Östra på kontroll ju,, ska bli spännande,, är inte lika nervös idag som igår, tror de va hormonerna som spökade,, var jätte instabil och grät för minsta lilla,, de var som Linda sa hormonerna förvisnner inte hehe,,

Pratade även med Linda igår som lugnade ner mig lite tack gummsan=)

Mm idag kanske jag äntligen kn få använda mina nya skor jag köpte wiee kunde ju inte de innan för fötterna var som ballonger,, fortfarande svullen men mkt mkt bättre,, kan dock fortfarande inte ha min förlovningsring=( så I am still single haha nää absolut inte=)

Idag får vi besök av Patrik och Madde,, ska bli trevligt,, även tant Jessie kanske kommer förbi en stund,,

Stackrs mamma har ju inte fått träffa Mio då hon e sjuk,, hon ska till läkarn idag och få pencelin så vi får hoppas hon kan träffa han snart,, för imon blir han ju 1v=) ojojoj..

Shit nu känner jag att jag har blvit sån som jag sa att jag aldrig skulle bli bara skriva om bebis haha,, men inte så konstigt kanske när hela min värld kretsar kring just han,,=)...

Åhh jag längtar verkligen tills jag kan gå ordentligt så vi kan gå ut och gå med vagnen och gå i stan o så mm ska bli så underbart=),,

Nää nu ska vi börja göra oss i ordning här,, man måste börja i tid när man har bebis hehe =)

puss och kram

bilder kommer senare=)


Nervös..

Shit sitter här och nästan skakar av nervositet,, vet inte om de e hormonerna som spökar igen.. men är så sjukt nervös inför morgon dagen.. inte att läkarkontrollen ska gå dåligt får de vet jag att den kommer göra.. Men att vi ska ut..

Vad ska jag ta på han? Tänk om jag tar på för mycket/för lite? Tänk om han vill ammas och inte tar bröstet rätt när vi sitter i väntrummet?? Shit vi ska åka bil igen också tänk om nåt händer??,, Nej usch tankarna bara flöder inne i huvudet känner mig jätte nere,, e de detta de kallar för tredjedagen syndromet?? Så kommer de på 6dygnet för mig?

Tur att man har en sån underbar man då som kan lugna ner en,, älskar dig älskling=) Han köpte ju bröstnappar till mig och nu gör brösten verkligen så ont när jag ammar att jag knappt e kontaktbar när Mio ligger och smuttar,, så vi kokade dem men de var för stora,, men duktig som min älskling är har han köpt en mindre storlek med så de e kokade nu och ska försökas användas nästa mat stund..


Nää nu ska jag gå och lägga mig och vila spännande och se hur han sover i natt då=) om ens jag kan somna e fruktansvärt nervös,,



Stor besök..

Hejsan,, ja idag har det vart full rulle här,, storbesök från pappa,carina,Gabban, Cassan, Elias och farmor & farfar.

Mio blev lite orolig ett tag när de var så mycket folk men de gick över snabbt och alla fick hålla och gossa med honom=) så fin min lilla pojke=)



Morfar var lite nervös hehe,, Mio fick jätte fina kläder i present,, fick en jätte fin spöket laban pyjamas som skall invigas i natt hade vi tänkt=) Hoppas den funkar lika bra som superman=) haha



Gammel farmor och farfar var ju här och fick gossa med bebis med=),,

Imon skall vi tillbaka till östra på sån läkar kontroll kolla hörsel och allt,, lite nervis e man ju är första gången vi skall ut sen vi kom hem.. Jag är mest nervös för ammningen,, tänk om han blir hungrig,, är inte så bra på att amma sittandes än då jag legat mycket ner pga smärtan,, har börjat sitta upp idag,, men de gör så ont i ryggen,,=(

Även mina bröstvårtor har börjat ta rejält med stryk för han är verkligen ett matvrak hehe,, har köpt sån bröst napp vill egentligen inte använda de för man vill ju ha närheten liksom.. men kommer de forstätta så här så måste jag för ibland känns de fasiken som om bröstena skall ramla av hehe..



Här e vi då=)

Åhh måste köpa en våg också och se hur mycket jag gått ner,, är fortfarande svullen men inte lika,, och magen är som jelly hehe,, men riktigt skönt att den inte är så hård längre i alla fall=)

Skicka även in en bild på Mio till GP förut så annonsen skall komma ut på tisdag=) håll utkik=)

Puss

Storm,,

Shit vilket väder asså gud vad de blåst i natt,, trodde fönsterna skulle gå sönder,, mm de e de riktigt mysigt och ligga inne och bara snutta på bebis=)

Denna natten gick lite sämre hehe men han är fruktansvört snäll ändå,, han vaknade vid 2 och ville bara mysa så vi var tvunga att vara vakna och mysa fram till kl 5 i morse,, hehe han grät inte men ville ha sällskap och ligga och pussas och så,, så då får du vara vaken älskling hehe,, Men sen lät han oss sova till kl halv 8 mm underbart=)

Nu är älsklingen iväg och köper frukost,, man glömmer sånt asså,, igår så upptcäkte Jerry på kvällen att vi inte hade nåt bröd pålägget var slut, mjölken slut haha,, aa de blir väl lätt så när man har annat att tänka på,, men nu e han iväg och handlar=)

Idag kommer de massa besök,, pappa, carina, Elias, Gabban, Cassan, farmor och farfar så idag blir de full rulle,, hoppas han vill vara vaken lite då i alla fall hehe,,


hehe cooling kolla handen=) haha

Nu kom Jerry med MAT!! åhh e verkligen skit hungrig..

puss puss

Bröst


Hejsan,, japp nu har verkligen den riktiga mjölken kommit haha,, hade på mig en t-shirt så säger Jerry "Du läcker ju" så tittar jag ner och de va inte lite heller haha,, så de var på med bh och ammningsinlägg så nu börjar det=)..

Strax där efter började de pulsera som bara den och bröstena bara växte och blev som stål hehe så fick sätta lillen i arbete med en gång haha,, asså amma=) och nu sover han så gott i sin vagga igen=) underbar son jag har asså,, peppar peppar=)



Hehe slappar hos pappa=).. Måste säga att jag har nog de finaste killarna i världen,, Jerry var helt underbar under hela förlossningen och på bb,, han gjorde precis de han skulle under förlossningen,, han sa inget hehe bra där älskling han serva mig med vatten och hjälpte mig när jag trasslade till lustgasen,, han gav mig även beröm ibland i små mängder vilket var bra annars hade jag väl bara blivit sur om man stått och tjötat..

Uppe på avdelningen,, tog han Mio så jag fick sova flera ggr,, jag sov nog mer än han första dygnet Tack älskling=)



hehe snygging=) hans nyfiken min=)

Hmm ska försöka hitta en bra bild att skicka in till GP också,, men e så svårt hehe vill skicka in alla kan man det?? haha

Och nu måste jag få klaga lite så inte alla tror att allt e tipp topp hehe,, jag har sååå jävla ont i bäckenet och i ryggen,. blivit värre idag,, kan knappt röra mig resa mig ur sängen,, gör mest ont i bäckenbenet,, så jag måste kolla upp övningar imon som man kan göra,,de gör så ont,, och panodil hjälper ju knappt åt huvudvärk.. Har ni bra tips på bäcken övningar så GE MIG!! de knakar hela tiden också=(=(,, åhh vill kunna gå ut och gå snart med vagnen,,

a inte för att vädret tillåter de men ändå,, sen behöver jag en rejäl massage asså,, för min rygg är som sagt förstörd..

Ja nu känner man igen mig va,, den klagade kvinnan haha=).. nej men man måste faktikst få klaga ibland också..

Nu ska jag återgå till mina pojkar,, den ena sover dock som vanligt hehe,,

Puss och God natt


Jelly magen hehe

Aa shit va kul de ser ut när jag skrattar hela magen vibrerar som jelly hehe,, aa den här magen ska bort snabbt hehe,, när jag väl kan gå,, för just nu går jag som om jag hade ett rör uppkört nånstans och ont gör de som tusan,,

Har fortfarande "träningsvärk" också,, aa för man använder ju muskler man inte visste fanns varenda del i kroppen späns ju under en förlossning,, men en sak e skönt JAG KAN ÄNTLIGEN BÖJA MIG IGEN,, JAG KAN TA PÅ MIG SKOR OCH STRUMPOR SJÄLV!! aa visst fasiken e de underbart hehe

Så nu har även den "riktiga" mjölken kommit och brösten väger bly hehe aa helt sjukt asså,, och min lilla älskling verkar gilla de=) hmm aa vem utav dem menar hon nu?? hehe tror båda haha..

Sen kan jag ge tips till alla gravida,, för alla sa till mig "Köp stora storlekar" osv,, så mm visst gjorde de,, och nu har jag bara 3bodysar som passar lillskiten,, allt e för stort och han ser lite lustig ut hehe,, så köp strl 50 ändå även om han växer snabbt=)

Jerry fick köpa pyjamsar igår så köpte han en superman pyjamas hehe och efter de så råkade Mio sova jätte länge så nu tror Jerry att de e hans förtjänst hehe vet inte hur många ggr jag hört han säga "Jo men de e pyjamasen mm visst e pappa grym" hehe mm visst älskling allt beror på pyjamsen=)

Gudfar Mats är här idag,, vi fick fina blommor och presentkort på en jätte mysig butik i Haga så vi ska dit och shoppa=)



hihi myser i sin superman pyjamas=)

Nää nu ska jag ta disken,, mm en sak e säker lägenheten ser ut som sju svåra år,, konstigt hur en liten gris på 4dygn kan stöka ner så mycket haha=)

Nätterna,,

Ja jag måste då säga de att Mio är den snällaste Bebisen,, han har vart så otroligt snäll dessa två nätter hemma så man börjar bli orolig om detta e lugnet före stormen,,

I natt sov han helt själv i sin vagga vakna ca4ggr men grät inte utan "prata" lite bara så jag vakna,, jag tog upp han ammade honom och han somna om,, och nu sover han igen hehe så gossig min lilla bebis=)

Ja kan fortsätta lite smått om BB då,, sån tur var fanns det ett enkel rum så Jerry fick sova över=),, Dock fick han sova på en resesäng som var väl använd haha,, och han fick bara macka och kaffe,, och de kostade 200kr dygnet mm lyx hotell va=)

Men han fick lite av min mat ibland då jag inte var så mat glad direkt i början hehe,, de hade dock ingen fantasi på mat asså,, första måltiden var fisk och potatis,, andra var fisk och pasta och tredje var fiskbullar haha tur att man gillar fisk då=)

Mio var lite trilsk i början med ammningen han förstod inte riktigt hur man skulle göra och blev så arg att han inte kunde koncentrera sig,, detta påverkade ju en själv lite då ja hade ganska ont överallt och försökte och de var lite jobbigt,, men tack vare alla snälla barnmorskor lyckades vi till slut och nu är han jätte duktig på att amma..

Han klarade läkar kontrollen galant,, och vi fick åka hem efter 2dygn,, vilket var super skönt=).. Haha hemresan gick långsamt vi körde väl i 50 på 70 90 väg haha men de är väl så man är super nervös första gången jag satt och stirra på Mio hela tiden och Jerry satt och flaxa med huvudet så inga bilar kom nära haha grrr,,

Väl hemma släppte allt och vi la oss i sängen alla tre och bara njöt och mös.. Sen kom ju mostrarna på besök,, sen första natten sov han emellan oss,, ja vakna stup i kvarten och var så nervös men de gick bra=)..

Sen var han vaken hela dan och han fick träffa gammel mormor och sin fästmö Thilda=).. Han fick massa fina presenter=)

Han testa även sin babysitter för första gången=)



Den gilla han=)

Sen som sagt var han underbar i natt,,=)

Nu var det tydligen dags för mat igen hehe=) Idag kommer Tant Jessica och Gudfar Mats på besök också=)

Puss

Förlossning

Hej,, tänkte ge mig på att skriva nu får se hur långt jag hinner innan matvraket vill ha mat haha=)
Kommer kanske inte skriva i minsta detalj som ni kanske förstår vissa delar e ju lite privata haha=)

Men i alla fall som ni läste på min blogg satt jag på kvällen den 28/9 men vanliga sammandragningar,, hade haft nån värk men inget speciellt,, så jag trodde att som vanligt här kommer inte komma någon bebis i natt.

Jerry kom hem vi 00.15 vi åt kvällmat som vanligt och gick och la oss somna väl vid 00.45,,

Kl 01.15 vaknar jag av smärta i magen,, men det kändes mer som att jag var bajsnödig hehe,, så jag gick upp satte mig på toa och AJ!! fick världens mensvärk,, ja ha tänkte ja kan det vara nåt nu,, hmm satt kvar en stund på toa,, och sen AJ!! igen shit väckte Jerry och sa att du får hjälpa mig klocka värkarna för jag hade så ont..

Så ja de gjorde han och de var då 5min mellan värkarna,, så de var bara att ringa BB,, ringde först Mölndal men det var upptaget så fick bli Östra,, de ville först att jag skulle stanna hemma och bada osv men jag hade så ont så jag sa att nej de går inte,,Nää så då var jag välkommen in.. Resan till Östra gick okej,, jag sa till Jerry att han skulle vara lugn då jag vet att han va mer nervös än jag hehe,, under färden kom värkarna var 3min så då kände jag verkligen att nu e det dags..

Så kom vi till östra möttes av en barnmorska och en kandidat,, fasiken tänkte jag har alltid denna otur att få lärlingar men jaja de ska väl också lära sig.. Väl inne på rummet så skulle de kolla min ctg kurva barnmorskan trodde eftersom jag var först föderska så hade jag säkert inte öppnat mig och att jag skulle få åka hem igen.. Men under ctg kurvan (För dem som inte vet,, mäter de barnets hjärtljud och mina sammandragningar i ca30min för att kolla),, fick jag så ont att jag skrek att de e på gång nu ni får faktikst kolla,, aa ja var bestämd under förlossningen.. Men ingen känner väl sin kropp så bra som en själv??

Så då sa barnmorskan att ja vi får väl kolla om du öppnat dig då,,hon trodde väl det skulle vara 2cm men icke,, hehe ojdå sa hon du e visst öppen 6cm,, de blir förlossning här i natt,, jupp så då var det bara att ställa in sig ¨på det.. Men sen skulle ju såklart kandidaten också känna,, vilket var lite jobbigt men de gick bra tillslut..

Men sen upptäckte de att jag hade högt blodtryck vilket kan vara att man har havandeskapsförgiftning,, men eftersom bm tvingat mig att kissa innan så kunde jag inte kissa igen så de kunde inte s eom jag hade det,, Så de fick ge mig tabletter som skulle sänka mitt blodtryck,,

Oj har ju glömt tilllägga att lustgasen kom till ganska snabbt när jag kom in hehe,, utan den hade det aldrig gått,, den var verkligen min bästa vän=) Fick även sterila kvaddlar i ryggen för jag hade så ont i svanken som jag haft hela graviditeten men nu gjorde de sjuuukt ont,, men kvaddlarna hjälpte bara på höger sida tyvärr,,

Yes och sen börjde kryst värkarna och ojojoj ska jag beskriva dem utan att uttala mig för grovt hehe nää de går inte det kändes asså som man skulle bajsa ut de största järnrör du kan tänka dig,, aa det kändes asså som man låg och bajsa,, hehe,,

Nu hade de även skiftbyte så fick in två nya bm varav en äldre dam som var min hjälte under förlossningen hon lugna mig och prata med mig hela tiden,, men nu var de nåt som var fel igen.. Jag blev lite förbannad då se stod och prata över mitt huvud och det enda jag hörde var "doktor" "om 5min" osv,, så tillslut sa jag till dem "Va e de som e fel? NI kan inte stå och prata så här va e de?" Då visade de sig att lilla Mio inte ville komma ner ordentligt i bäckent och de visste inte varför så en doktor skulle komma men de va ingen fara sa de,,

Utan istället försökte de få mig ändra ställningar men det var lättare sagt en gjort hade ju så ont att jag inte kunde lyfta ett finger,, de enda jag kunde var att lägga mig på sidan,, så de gjorde jag.. In kommer en doktor,, han tar prover på Mios huvud för att se så han klarar en förlossning utan sugklocka,, vilket han gjorde=)..

Efter 2timmars jobb kom han äntligen ner med huvudet,, och nu skulle jag få ut huvudet,, och detta mina vänner,, mm vill inte skärmmas men vill samtidigt vara ärlig,, denna smärta går inte att beskriva med ord,, de kändes som man brann,, jag slet och drog i lustgasen att engång åkte slangarna ut och en gång gick masken sönder haha,, Jerry fick laga=),, Men i alla fall.. jag krsyta och tog i och ja som sagt detta var det värsta jag vart med om,, sa till och med "Jag klara de inte" Men den äldre bm lugna mig o prata med mig och tillslut lyckades jag,, och nu var det bara en kryst kvar.. och med de sista krafterna jag hade så krysta jag och det kändes som en propp som släppte hela magen sjönk ihop..

Smärtan jag kännt innan försvann dirket jag skojar inte,, allt släppte och från att gå till de absolute värsta man vart med om till de ABSOLUT BÄSTA,, aa när de la upp Mio på mitt bröst den känslan går inte att beskriva jag började stört gråta aa han var så fin,, Tydligen så var det första jag sa "Älskling han har hår" haha ja och de hade han,, och han var den absolut finaste Bebisen jag sätt,, och allt jag gått igenom var så värt de hade gjort de 10000ggr om..

Han vägde 3705g och var 51cm lång=)

Nu är han hungrig här,, skirver mer sen



Lite bilder=)

Tänkte lägga upp lite bilder på våran underbara son=) Tänkte skriva förlossningsberättelse senare i eftermiddag för nu vankas de besök av gammel mormor=)



Bara några timmar gammal,, o jag är riktigt pigg och fräsch haha



Nyfiken i en strut=)



Gick inte att vända,, men här e vi på väg hem



Myser med pappa=)



Mostrarna var första hembesöket=)



Myser i sin säng med sin present från Moster Gabban=)

Mio=)

Äntligen är han här.. Kom kl 08.32 29/9,, 3705g och 51cm lång=),, Är hemma nu,, ska försöka skriva en förlossningsberättelse så snabbt som möjligt,, men har lite att göra nu=) hehe,,

RSS 2.0