Tand nr 3

Yes dags igen,, vi kollade Mios mun idag för han fortsätter att mat strejka hehe,, och blöjan idag var ingen rolig historia heller.. och japp tand nr 3 e på väg.. dock inte där uppe som e vanligast utan där nere en sido tand,, den har inte börjat spricka igenom än men man ser klart och tydligt att den e på G.. Hoppas inte att de blir som förra gången då han skrek hysteriskt i 1,5v per tand.. Än så länge e de bara matvägran,, dregel, och tugga på saker,, och blöjor utan dess like japp=)
Sen har han börjat att grina i vagnen med aldrig gjort innan,, börja förra helgen,, och idag i mataffären började han kinka,, ser ut som han inte sitter bekvämt liksom,, men jag har testat allt liggläge, halv sittläge, fullt sitt läge inget gör herren nöjd.. De e ju mindre kul då vädret börjar bli kanon och man vill ut och gå.. Nån mer vars barn som börjat vagn vägra vid 6-7mån?
Yes idag e de fullt ös,, har redan då vart och vecko handlat=),, Var där redan klockan åtta inget folk underbart=) Vi har städat,, ska bara damsuga sen men tänkte unna grannarna en liten sovmorgon så här på lördag hehe,, sen kommer LInda & Jimmy hit med barnen på fika,, synd att vi inta har större balkong då hade vi kunnat sitta ute men men..
Sen ska jag iväg med Jessie och shoppa lite för mina presentkort och pengar=).. Nice nice.. vet typ redan vad jag ska köpa hihi.

Sen blir de la bara mysa hemma som vanligt..
Just de ja,, de blev ett natta mål inatt kl 4,, inte så konstigt med tanke på att han inte äter på dagarna så de e la förståligt.. Men jag fick i alla fall sovmorgon till kl 7 idag=).. Jerry gick upp med Mio vid 5.30...Jag hade säkert kunnat sova längre men min kropp är typ inställd på tidiga mornar så de gick inte att somna om vid 7..=(
Yes får fika i ordning mig själv lite nu också innan fin besöket kommer=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0