Badat=)

Mmm kom precis upp ur ett härligt oljebad,, hihi,, va rikigt skönt.. fick sån där kramp o vaden igen bara av att ligga i soffan gjorde svin ont bara skrek som f*n älsklingen fick rycka in som vanligt och massera och ha sig=) Sen tappa han upp ett bad till mig så snäll min gose kille=)

Är fortfarande lite öm i vaden när jag går men hoppas de går över snart...

Har börjat fundera på om ja ska gå o simma lite nu i veckorna på simhall,, kanske e bra för ja e sjukt stel just nu så fort vad vrider mig så knakar det haha.. aa får kolla upp vad de kostar först allt e ju så dyrt i detta land,,,

Varför finns det inget kul på tv på fredagar längre?? åhh blir tokig,, förr i tiden när man va liten minns ja att de gick massa kul man satt alltid framför tvn och smaska godis på fredag kvällarna men nu nää får bli en film eller nåt men vet inte vad jag är sugen på.. åhh va velig jag känne rmig är också hungrig men på vad?? a de vet jag inte heller hehe

Sen Jorden anropar Jessica Petersson?? Where are you?? hon är spårlöst försvunnen jaja hon kommer väl tillbaka nån gång hehe=)



Nää gäsp vad trött jag blev nu,, ska ta mig en huvudvärks tablett och krypa under täcket tror jag,, men som sagt är jag hungrig mm får kolla vad som finns,, sjukt sugen på våfflor idag igen hehe men tror inte vi har någon smet?? får kolla upp detta..



Sen just de jag någon som kan tipsa om vart man kan köpa en lökskärare?? hehe för här hemma kan vi inte sånt jag kan inte,, jerry kan men han gråter så mycket då hehe de e sant kom hem en dag då stod han med solbrillor på haha höll på att dö av garv=)

Nää nu ska ja sova..

God natt=)

Kärleksmums mums hihi

Mmm har precis njutit av min favvorätt lasange gjord av min underbara man=) Och nu äter jag hans underbara mums mums hehe man kan ju undra vem som e mannen/kvinnan i vårt förhållande hehe men vem hade inte velat ha en kille som både kan laga as god mat och baka=)



mums mums=) LOOOVE mums=)

Har även fått upp hyllan i badrummet blev rikigt bra faktikst=) Nu ska man bara försöka få köpt en snygg spegel o ha över handfatet=) Älsklingen satt ihop hyllan utan att svära en enda gång hehe kanske var för att jaf låg på soffan och reta han att han aldrig skulle klara det=)



hehe ja han ser väldigt koncentrerad ut men han klara de inte helt utan min expert hjälp dock hehe han påstod att han hade för tjock fingrar för att skruva en skruv mm visst som om inte jag har feta fingarar nu hehe=)

Imon blir det hem till sussi pussi på middag hon ska bjuda på nåt med permasan hehe hmm vad kan det bli för gottit=) Längtar vi har ju massa o prata om inte setts på 10mån typ=( får fasiken bli oftare nu.. ja ska ju gå hemma sen i ett år så de får de bli oftare..

Nää nu plingar tvätten där nere dags att springa ner,,,

Puss & Kram

IKEA=)

Hallojsan,, Jupps var som jag trodde ingen fara på MVC mitt järnvärde hade sjunkit lite igen så de kan vara därför jag mår illa och även att han där inne trycker på lite olika saker hehe.. Så dags att ta fram blodpuddingen igen mm underbart verkligen hehe..

Sen bar det av till IKEA men tydligen var de inte bara vi som skulle dit utan resten av hela Sverige va så jäkla mycket folk va,, kl var liksom bara halv 1 på en fredag alla kan väl inte ha semster?? Aa de tog oss ett jäkla tag innan vi fikc parkeringen,, Där inne hitta vi familjen Widell/Sandh,, så vi började vår lilla vandring,, hitta som vanligt sjukt mycket saker man vill ha men men en sak i taget=)

Tittade på hallmöbler men det var typ helt slut,, Vi bestämde oss i alla fall för de vita skötbordet,, men vi ska köpa det nästa månad,, Men vi köpte skötbordsunderlägg, en lite badcape till han,, sen blev det en badrumshylla som vi ska sätta under handfatet,, lite ljus m.m.m


Blev även en sväng förbi MIO skulle titta efter plast blommor hehe ja för vi kan inte ha nåt levande hos oss de dör med en gång och ja orkider med hehe.. Men gud vad dyrt det är på MIO asså seriöst hur kul kan det vara att ha en skohylla för 2000kr asså fattar inte hur folk kan tänkas lägga ut så mkt.. Okej IKEA kanske inte så bra kvalite men där man kan i alla fall byta ut saker om man tröttnar med gott samvete nää usch för MIO hehe.. köpte bara en lite vas med gräs i hehe till hallen=)

Nu är det snart dags för tvätt mm tvätta hela kvällen underbart=) hehe jag tycker ju i o för sig att de e ganska kul och tvätta eller a i alla fall vika och lägga in kläderna=)

Nää nu ska jag sortera ner tvätten,, ha de nice

God morgon in tha Rain!

God morgon! Visst är det underbart att vakna till droppar av regn på fönstret hehe åhh blir tokig,, stackars älsklingen har knappt fått en enda solig dag på semestern kanske 2 hehe tur att han har James Bond då=)

Har sovit ganska bra i natt faktikst bara vart uppe 2ggr kunnat somna om ganska direkt,, skulle vara trevligt om det kunde fortsätta så här=)

Ska till MVC nu om en stund de ska ju kolla blodtryck och urinprov pga min huvudvärk och illamående,, men jag tror det är lugnt men men bättre o va helt säker.. Sen kanske vi ska åka till IKEA hihihi får se om jag orkar,, annars blir det väl hem och börja slipa i babyrummet=) Har ju äntligen efter 4v fått ner skiten i frådet som stod där inne ett litet framsteg i alla fall=)

Skrev en lista igår av alla listor jag skulle skriva,, BB-väska listan.. Tror jag ska packa den nästa vecka lika bra o ha de gjort har ju läst om folk som fått panik när de helt plötsligt ska föda i v36 och inte haft nåt packat så lika bra att ha den klar kan inte skada=)

Igår kom älsklingen hem med ett våffeljärn hehe de har jag längtat efter mm va gör gott med våffler=) så nu har vi det också=)

Nää nu ska jag börja göra mig i ordning här..

puss & kram

Mm lyxmassage=)

Hallojsan,, Pratade med min bm (barnmorska) hon trodde att de inte var nån fara med illamåendet och så men jag ska komma in imon ändå och ta kisseprov och kolla blodtrycket,, bättre att vara säker.. Det är ju så mot slutet han blir ju bara större och större där inne och trycker på alla ställen inte så konstigt att man mår illa då kanske..

Har äve nu bokat in en lyxmassage för gravida mm ska bli underbart 75min helkroppsmassage mm ska bli så jäkla underbart på måndag blir det mm längtar=)

Nu är man ensam hemma då,, älsklingen är på bio och jag har krypit upp i soffan och ska njuta av lite nudlar och Beverly hills hehe

Har inte fått gjort så mkt idag heller men älsklingen gick i alla fall ner med skit till frådet=) duktig pojke där.. Han har ju börjat spela ps3 igen hehe sitter där så fort han får tid över den lilla spel nörden hehe.. Men imon blir det mycket=)

Förhoppningsvis ska vi till IKEA om jag orkar vill säga,, men jag står mellan 2st skötbord kan inte bestämma mig:



detta eller;


detta... hmmm

de vita passar mer in med färgerna men det bruna känns mer praktikst med lådor åhh va svårt...
jaja får se imon om vi ens köper nåt kommer la vela fram och tillbaka som vanligt hehe

Sen är det tvättdag imon har hur mkt tvätt som helst usch,, men snart har vi tvättmaskin ska bli underbart verkligen och även diskmaskin mmm=)=)

Nej nu kokar nudlarna för fullt där ute... Puss & Kram

Magen,,

så har ringt MVC nu de ska ringa upp vid 4tiden snart då... pga jag mår illa och huvudvärk lika bra o se va de säger så man inte har havandeskapsförgiftning bättre att vara på den säkra sidan tror dock inte de e nån fara men men får se va de säger..



yes big mama i V32 hehe kan ni förstå varför ja har ont i ryggen?? hehe



kolla på älsklingens fisk hehe tycker de e grymt bra för att va första gången han målar en koi fisk=) hehe

nää nu ska ja se om de kan ringa nån gång hatar att vänta på telesamtal...

60dar kvar till bebbe=)

Hallooo! Tror min kropp håller på att ställa in sig för att vara mamma,, sover knappt nåt på nätterna längre vaknade 2ggr i natt sen kl 6 var jag jätte pigg,, väckte min älskling hehe han blev inte så sur men vi slängde på en film Zoolander,, men ja somna efter typ 1tim men vakna sen igen sovit kanske 5tim i natt,, det blir bara mindre och mindre också..

Det är ju bara 60dar kvar nu till BF hehe,, kommer ihåg när jag började räckna ner var över 200dar då hehe så lite snabbt har det väl gått ändå.. Åhh jag bara längtar tills jag kan hoppa och skutta igen hahaha..

Idag ska jag försöka ta tag i vårt hem städa lite få älsklingen att gå ner med skit i frådet=).. Sen ska han på bio med en kompis hehe de ska se den nya Harry potter hehe jag hatar som sagt alla sånna konstiga filmer så sånt får han se med kompisar=)

Idag fick jag även se att min man kunde måla när jag kom upp i morse hade han målat en koifisk hur bra som helst blev jätte chockad gör fin va den verkligen.. Så vi ska köpa lite block och pennor till han så ska han måla lite så vem vet kanske hans dröm som tatuerare bli sann=) Kan han måla annat så här bra också kan han säkert gå långt=)

På lördag ska jag hem till min älskade SUSSI!! wiee de var evighetersen har inte träffat henne sen i julas.. Åhh kommer ihåg gymnasiet var nog den roligaste tiden i mitt liv hehe vi hade så roligt va=).. Sussi pussi ska bjuda mig på middag nämligen hehe spännande jag undrar vad hon kan laga för gottit=) Ska bli rikigt kul i alla fall=)..



Älsklingen med Thilda i vagnen=) Passar han rikigt bra va=)

Ska även skriva lite listor idag,, hehe ja och mina listor jag älskar verkligen listor hehe

Ska skriva bb-väskan va ja ska ha med mig,, fått massa bra tips på familjelivs.se ska även gå igenom det sista nu vad sim behövs inskaffas,, känner att ja kanske ska försöka göra det snart med tanke på min rygg blir ju bara jobbigare och jobbigare att röra sig så lika bra att ha allt klart=)

Nää nu ska ja börja plocka här=)

Puss & Kram

Orkar inte meeer,,,,,

Åhh orkar inte va gravid längre!!! Mår illa,, har ont,, är klumpig,, huvudvärk,, halsbränna,, snuvig åhhh ja orkar inte!!!

Ingen bra dag idag alls.. har ingen matlust längre heller,, försöker tvinga i mig mat men spyr nästan direkt,, fått i mig 2st mackor idag smakade lite på köttfärsåsen älsklingen gjorde kunde verkligen inte äta.. är bara törstig typ...

Usch vill bara att han ska komma ut nu,, man ska väl inte klaga egentligen finns ju dem som inte ens kan få barn men fan ja orkar inte mer känner mig bara stor klumpig äcklig ont över allt kan knappt röra mig inte sitta mer än 10min för sen får ja ont och måste lägga mig,,,,,,,, vill bara sova mig igenom dessa 8v skulle bli överlycklig om han kunde tänkas komma ut i v38 hehe...

Älsklingen var så snäll och bakad kärleksmuffins till mig men när han väl var klar kunde jag verkligen inte äta tog ett bett men mådde bara illa=) men han e så snäll kommer säkert äta dem imon hehe..

Har inte alls fått gjort nåt idag som var tänkt,, skulle ju börja med barn rummet men jag har inte haft ork till nåt sov förut i 3tim sen har jag bara legat här på soffan som en dö säl och tyckt synd om mig själv..

Men det är ju egentligen inte synd om mig ska ju få de finaste man kan önska sig,, åhh va poetisk jag lät nu va hehe.. Kan sätta 1000kr på att min kära syster yster skrattar när hon läser detta hon tycker ju som sagt att hennes syster är så vuxen o töntig nu hehe men visst älskar du mig ändå Gabban=)


Förhoppningsvis kommer någon av mina söta systrar att bo här när Jerry börjar jobba eller a de veckor han jobbar sent vill gärna inte vara själv då om nåt skulle inträffa man vet ju aldrig,, tror inte de är nån fara men väl ändå ha nån här..

Nää snart börjar förlossningskliniken på tv hoppas de får mig på bättre humör när jag ser alla gossiga bebisar=)..



Tjockisen med sina underbara systrar=)



Min älskling till bror också=)

PUss & kram


Hemma,,

Halloj,, Då var man hemma igen,, mår förj*vligt just nu,, sovit kanske 4tim i natt bara för jag hade sån huvudvärk,, sen hela bil resan hem mådde jag jätte illa och huvudetkändes som det skulle sprängas,, det blir inte bättre av att han där inne försöker spraka sönder varenda del utav min mage,, han har legat och trykt sparkat på mina revben hela natten och dan nu blir gaaalen,,,

När jag kom hem slängde ja mig i sängen som i 3tim i alla fall,,,

Men hade jätte mysigt igår i Varberg=),, Vi kom väl ner vid 4tiden efter att vi fått vända 2ggr pga min man.. Först var vi på väg så stanna vi vid coop. så sklle vi köpa korv vad tror ni inte grisen gör då?? jo han sölar ner hela sin vita t-shirt med ketchp & senap hehe.. så klart har han inte packat ner någon annan så då fick vi vända hem,, så skulle han även ta med sina öl också så efter vi vart hemma så kör vi igen när vi kommit en liten bit frågar jag "Vart e ölen" hehe då hade han glömt den med,, ja jag säger bara MÄN!! hehe

Väl nere möttes vi såklart av en glad Theo hehe Jerry hit och Jerry dit hehe.. Vi åt lite mackor på altanen sen gick vi ner till havet en stund,, har ju en jätte fin strand i Varberg,, gör mysigt var det.. Theo doppa både fötterna och rumpan i havet hehe=)

Sen gick vi och drömmde bland alla stugor att vi en dag kanske ska köpa oss ett sånt här ställe tillsammans,, Mmm drömma går ju,, visst man kan säkert hitta nåt rukel nånstans och göra om man de kostar om man vill bo nära havet men om några år kanske=)...

Uppe vid stugen igen var det kanon väder rikigt vramt och gott så vi satte oss o de drack öl och jag cola=) hehe Theo sprang omkring och lekte hehe han kan inte rikigt säga R än så när han ska säga grön och röd låter han som en dansk hehe fan va vi garva hehe han e så söt=)

Sen var det grill dags mmm Jimmy grilla kött, korv med bacon och majskolv mm va rikigt gott=) Kan inte säga det för ofta jag älskar verkligen grillat=).. Sen satt vi nog ute till kl 23.00 och tjöta sen kom regnet=) då flyttade vi oss till uterummet.. Måste ju lägga till att Thilda var med oss hela kvällen hehe en riktig nattuggla e hon=)

Nu får jag sura blickar av min man hehe som gör middag så jag får väl stänga av datorn nu hehe... berättar mer sen..

puss & kram

Nu åker vi=)

Hallojsan,, jupps nu ska vi alldeles strax åka till Varberg,, Det är tydligen fint väder där=) nice,, ska bli riktigt mysigt att grilla och leka med Theo och Thilda hihi.. Fast de blir la mest Jerry som får leka med Theo haha så go den lilla skitungen=)

Opps ja Nu har älsklingen upptäckt playstationet igen hehe har spelat BOND i två dar nu helt underbart att gå omkring och höra boom pang booom hela tiden hehe nää men de är väl bra att nån kan sysselsätta sig hehe..

Läste igår på Facebook att en av mina gamla skolkamarter också väntar barn nu=) Hon ska ha i februari tror jag det var bra månad det där hehe fyller ju år den 16feb=) Ganska kul att så många runt omkring en blir gravida samtidigt hehe det är väl nåt som går=)... Fast mest är det ju tjejer som kommer hehe min son kommer ha många att välja emellan hehe fast Thilda ligger nog på 1plats hehe=)

Thilda och min bebbe kommer förhoppnings vis bli som jag och min barndoms kompis Christoffer när vi var små.. Mamma och hans mamma Carin var bästisar så de blev det ju att jag och Christoffer alltid lekte,, VI skulle gift oss egentligen hehe men de blir ju inte alltid så.. Tyvär nu så ses vi inte så ofta längre men det blir väl så när man växer upp.. Men minnen de finns kvar hehe=)

Nää har inte så mkt intressant att skriva mer ska försöka få min man att lägga ifrån sig spelkontrollen nu så vi kan åka...

Puss på er,,

v32=)

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Varberg idag,, V32=)

Halloouu!! Yes då går man in i v32 idag då=) går framåt sakta men säkert hehe=)

För en gångsskull vaknar man inte till regn det var ju trevligt,, men såklart är det gör molningt men men man kan ju inte få allt här i livet hehe..

Men vi ska nog ner till Varberg idag, till Linda och familjen=) Kanske kan få lite grillat en sista grillning innan semestern är slut för min älskling hehe stackarn börjar ju jobba på måndag igen.. MEN INTE JAG!!! helt underbart,, men är det sånt här väder så kommer jag ju klättra på väggarna finns ju inget att göra alls...

Blir nog ingen Borås djurpark denna veckan i alla fall... Jag orkar verkligen inte GÅ mer mina fötter svullnar efter 2sek och ryggen värker som bara den nää så de för bli kortare promenader för min del..

Nää om man ska gå upp då och börja förbereda sig för ännu en roadtrip haha...=)

PUss & Kram

Seeegt

Mmm seegt är detta suttit nu i några tim och bränner in alla mina miljarders kort på skivor,, visste inte att det skulle ta sån tid hehe..

Har även framkallat lite nya bilder,, gör nämligen lite roliga fotoalbum som min kära sån kan sitta och titta i när han blir äldre hehe och skratta åt mamma och pappa och alla mostrar, fastrar osv hehe,, Vet själv hur kul det är att titta på kort när mamma och pappa är ýngre.. Jag säger bara HERREGUD vilka kläder de hade på den tiden haha och mammas hår var permanentat till max hehe och för att inte glömma pappa som såg ut som en mörk hårig Hulk Hogan i huvudet haha inte kroppen då utan håret hehe

Jäkligt billigt att framkalla kort via nätet man för 100kort gratis=) eller a man får betala 29kr porto hehe men de e nice=),,

Pratade med min kära mor förut hehe hon fick allt en liten kick i rumpan när jag skrivit om vaggan här i ett inlägg hehe precis vad jag planerat=) För nu hade hon och mormor vart på vinden och hämtat den och höll på att tvätta tyget på den=) hehe

Hin berätta även att de åkt förbi Ullared för de var där i omkring men va de inte hade tänkt på var ju att de är löning, semester och regn haha aa verkligen bästa dagen hade tydligen vart över 100m kö in hehe.. så de blev inget Ullared för stacakrs mammsen=(

Nää nu ska ja nog ge upp för idag blir sjukt seg av att sitta här och stirra hehe.. Hoppas på sol imon då=)

Puss & Kram

Mitt mål=)

Hitta en gammal bild från förra sommarn,, This is my goal hehe efter bebben e ute=)


Shopping in tha rain=)

Hallo jaa!,,, Kom precis hem efter en mysig shopping dag i stan med älskling och Linda med the family=).. Ja det har ju regnat som bara den,, men de finns ju faktikst inget dåligt väder bara dåliga kläder=) Det hjälpte dock inte mig även om jag tog på mig gummistövlar så är ju gatustenarna lösa i stan så en sten hoppa upp och fyllde min sko med vatten gör trevligt hehe,,

Fick köpte min underbara jeans jacka äntligen=)=) Sen tog vi en fika med Linda och JImmy och barnen,, Thilda sov dock hela tiden hehe men Theo var det full rulle på,, som vanligt får inte Jerry en lugn stund hehe de e bara Jerry som gäller ganska kul faktikst=).. Fick köpt lite andra grejer också fynda på rean=) Ett par shorts med resår i midjan för 60kr på MONKI har inte testat de än,, men skulle de inte passa får väl Cassan få dem=)..


Sen sa vi adjö till familjen Widell/Sandh,, vi ska höras ikväll vi ska anatgligen till deras sommarställe i Varberg imon,, fast bara en natt för sen m¨ste vi verkligen börja med baby rummet skjutit upp det hela tiden,,

Men vi åkte till 421 för att handla mat,, men såklart kan inte jag hålla mig från babykläder hehe köpte en jätte söt t-shirt på HM



Köpte även 2små omlott bodysar och 2par byxor till lillen=)..

Men sen börja mina fötter värka som bara den hade tänkt ta en sväng inne på Bolagret men de orka jag icke hehe.. Jerry påpeka idag att han tyckte jag hade gått ner lite i vikt hehe kanske inte så monstigt så som jag rört mig den senaste veckan.. Jag själv tycker att jag bara sväller för varje dag hehe,, men men vänta bara tills efter bebben e ute,, då jäklar ska ja gå ner snabbt hehe.. så ja kan komma i alla snygga jeans igen har inte gått i jeans på ca 5månder nu bara leggings åhh e så trött på leggings nu hehe jo de e väl snyggt men man väll ju ändå kunna ha på sig annat=)

Imon går man in i v32 då ja=) Nice nice,, lite snabbt har det ju ändå gått,, känns som det var ugår vi gjorde ul i v18 hehe men känns ändå seeeegt hehe..

Nää nu ska jag fixa lite på datan hehe har inte rensat blan bilderna sen vi köpte datan så de e la runt 1000 bilde här på nu så datan har blivit ganska seg hehe,, SÅ vi köpte sånna där skivor nu så jag ska lägga överalla bilder på=)

Ha de nice puss

God morgon=)

God morgon!

Ja ha ja regn det var väl trevligt då.. Sovit helt ok i natt vart uppe "bara" 3ggr hehe 4ggr om man räknar med här på morgon kvisten hehe..

Idag blir det stan en liten sväng med älsklinge,, vi ska titta efter en Jeans jacka till mig på Gina hihi i Danmark hade de inga jeansjackor hehe konstigt men de existera inte.. Ska bli skönt att gå i göteborg nu i Danmark var de så konstiga människor de bara sket i en de gick baar rätt fram och man själv skulle akta på sig inte alls trevliga heller fy säger jag bara danskar.. Det var en som bara gick rätt in i Jerry och vände sig inte ens om usch... Nää då e Sverige ett mkt trevligare land hehe..

Ska även höra av mig till Linda se om de vill komma in en sväng kanske,, är ju lite mer omständigare för dem när de ska packa för hela familjen hehe,, så vi får väl se annars kanske vi åker förbi dem en sväng=)

Nää nu ska ja nog gå upp och duscha och göra mig tjusig.,. Puss & Kram


Reality check....

Opps fick bara liten reality check om ca 8v har vi en bebis,, känns som jag aldrig hinner fixa allt,, hur ska vi hinna,, vad ska vi fixa mer??? Baby rummet har vi fortfarande inte börjat med ok han ska ju sova hos oss ändå men man vill j ändå ha skötbordet och allt fixat,, Aa handla skötbord,, får kanske göra det snart,, sett ett på IKEA vi ska köpa..

Får nog börja med rummet i veckan börjar bli lite stressad nu hehe är ett tag kvar men vi är sånna där sista minuten människor och när man liksom inte vet när han vill komma ut så blir det ju mer komplicerat.. han kan lika gärna komma om 5v som om 10v,,

Hmm aa kläder har jag väl i alla fall så man klarar sig i början,, kanske behöver köpa nån form av fleeceoveral om det e kallt i sept.. Han fick ju en gör fin av sin morbror Elias men den är nog lite stor att ha i början,,,

Hmm va e det mera,, täcke till spjälsängen,, får oxå bli IKEA.. Fast första månaderna ska han antagligen sova i min gammla vagga hehe om vi nu kan hitta den nån gång,, men då måste ju siden snörena bytas ut oxå de är i rosa just nu hehe de går ju inte...

Sen skötbords underlägg,,hmm lite sängkläder,,, grejer till mig,,

Sen när ska man packa BB-väskan?? Vad ska vi välja som första klädsel till han hehe ja man vill ju att hans allra första kläder ska va nåt fint.. Hmm,,, åhh har massa tankar nu måste gå igenom detta i veckan annars kommer ju jag få panik när Jerry börjar jobba igen hehe,,

Sen ska man ju köpa inredning till hans rum med,, har i alla fall bestämt hur jag vill ha det nu,, ska målas hel vitt med en grå fondvägg,, sen kommer man ju sätta upp massa gosig tavlor med bilder på han i hans rum,, ska ta sånna med en fotograf=)...

Nää de e ju långt kvar men ändå man börjar ju ändå tänka,, hehe...

Nu ska älsklingen göra cocosbollar hihihi gottit=).. Sen ska vi slänga på Broke back Mountain hehe har ju inte sett den än,, så älsklingen är så snäll som ställer upp att se den=)

Yeye puss & kram

Home sweet home=)

Hallooo!! Ja det är faktikst så är jäkligt kul att komma bort men mycket skönare att komma hem=) Har haft en rikigt rolig helg hehe mycket skratt=)

Resan ner gick hyfsat bra fick byta plats med älsklingen efter typ halva vägen pga ryggen usch verkligen jätte jobbigt med denna ryggvärk,, man får vända och vrida på sig hela tiden=(,,, Så jag fick sitta fram sen med Mats=)

Vi stanna på en ICA i Sjöbo,, där köpte vi massa grillmat och de andra fick köpa lite gott på systemet hehe jupp då har man snart vart nykter i 8månder=) inte ens smakat på nåt,, undra hur de ska gå sen kommer la bli full på 1öl hehe,, aa de ska bli spännande=)
När vi sedan kom till Lövestad hade Jerrys syster Lovisa gjort kaffe och hans andra syster Therese var också där,, vädret var faktikst helt ok då så vi kunde sitta ute helt underbart=)

Sen kom Jerrys pappa på besök också då slängde vi på grillen mm mums älskar verkligen grillat=).. Längtar tills man bor i radhus eller hus då man kan grilla heeela sommarn=)



Far & SOn grillar=)

Sen var vi ju tvungna att spela pictionary eller hur det nu stavas igen hehe,, gick lite bättre denna gången för Jessie hade med sig ett annat så det var lite lättare grejer att måla hehe man man e ingen Picasso dirket haha usch vad dåligt jag målar skäms nästan ju hehe...

Lite senare på kvällen kom även Jerrys storebror med flickvännen Jenny så då var vi ett helt gäng=) alla sykonen nästan utan de två små,,, så då tog vi fram TP hehe de skulle vi aldrig ha gjort,, vi var ju redan trötta från början hehe och detta tog tid,, Vi kunde valt barnfrågor men vi var ju vuxna tänkte vi så då tar man ju vuxen frågor hehe vi kom ju f*n ingenstans höll la på i 1,5tim och hade fårt typ varsin tårtbit bara hehe då bytte vi till barnfrågorna hehe,, men de gick inte bättre det hehe nää jag vet inte hur länge vi satt och tålamodet hos vissa var ju på noll hehe nämner inga namn=) hehe... Det slutade i alla fall med att Jerry & Matsen vann och det var la tur det annars hade man fått dras med två surpuppar=) hehe



hehe så kul var det med TP hehe

Nää sen blev det sängdags hehe men vi var så över trötta och flamsiga att ingen utav oss kunde somna haha vi höll på hehe det var rikigt roligt..

Så på morgonen var vi väl inte alls för pigga,, men Köpenhamn här kommer vi!! hehe.. Yes då var det dags för bilresa igen usch hatar att åka bil just nu hehe.. Nää men det var ganska coolt att åka över Öresundsbron hehe var jätte lång och helt plötsligt såg det ut som att den gick av hehe men de kom en tunnel under vattnet=) hehe



hehe ser det inte läskigt ut??

Ja ha väl framme i Köpenhamn skulle vi ju hitta parkering hehe lättare sagt än gjort hehe och danskar älskar tydligen att cykla de var helt galna var som de hade förträde över allt haha,, eftre typ 40min letande hitta vi ett parkeringshus hehe,, sen var det Shopping dax!!! hehe.. Men det var ju lite dyrare än hemma men jag fynda massa ändå för de va mkt rea=)
Köpte 5toppar 1tröja 1kjol=) var nog tur att jag var gravid ändå för annars hade jag köpt mkt mkt mer=) hehe

Jerry var väl sådär glad han skulle ju inte handla nåt pga tattoon hehe så han var ganska butter ibland hehe stackarn,, Vi hade ändå hyfsat väder men då kom det ett skyfall så vi sprang eller a lunkade hehe in till en bar men fy f*n va de luka gubbarna satt och rökte cigarr usch mådde illa som bara den,,

Nää efter typ 4tim vandring fick jag sjukt ont i bena asså ja kunde knappt gå haltande och vaggade gjorde så jäkla ont,, så då fick vi gå till bilen,, pga de kosta så mkt i Danmark åkte vi in till Malmö och åt på en as god pasta resturang mm va verkligen skit gott=)



hehe tjockis usch blir bara fetare och fetare ju hehe

Sen var vi så trötta att vi bestämmde oss för att köpa en film,, men det var lättare sagt ändå med 4viljor och olika film intressen,, och ingen vill ge sig typ hehe,, men ja orkade inte bry mig tillslut,, vi valde nån drama film Mamut eller va dne hette,, men då funka ju såklart inte texten på den dvdn sen så de fick bli den Marley and Me filmen,, men den var inte så bra som jag trodde,, handla ju bara om en hund hehe jo jag hade väl fattat det lite innan men trodde ändå det skulle vara mer fokus på skådespelarna liksom hehe men den funakde..

Sen var det bara sooova var heelt slut verkligen..

Så nu e man HEMMA!! helt underbart,, visst Såne e mysigt o så men det är så mkt flugor o sånt där hehe är pga kossorna hehe men de ska bli rikitigt gott att sova i sin egen säng nu mmmmm längtar tills vi ska sova=)

Nää nu ska vi äta lite=) puss & Kram

Roadtrip=)=)

Hallojsan,, Yes snart åker vi om 30min närmare bestämt=) nice,, vädret ser ju sådär lockande ut får hoppas att solen skiner i Skåne=)..

Hehe jag berätta ju om Jerrys morfar och datan och det igår,, haha bara för det drömmde jag att jag gick in på elgiganten och fick bytt hans data helst sjukt,, ja man drömmer väldigt konstigt när man e gravid asså..

Haft en hyfsat bra natt i natt i alla fall,, bara vart uppe 2ggr=),, underbart.. 

Hjälpte ju pappa skaffa Facebook igår hehe han har lärt sig hyfsat bra tycker jag allt,, hehe de trodde jag inte=).. Han har fått massa vänner redan=)

Suttit och betalat alla räkningar nu på morgonen också åhh man blir galen man jobbar och sliter varje dag för att få pengar och vips är de borta på en dag när allt ska betalas aa de e fan inte billigt att leva och ha tak över huvudet hehe=(..

Men men finns ju alltid dem som har det värre hehe,, ja så ska man ju tänka egentligen men de är fan inte kul att betala räkningar ändå usch och fy...

Nää nu ska jag fixa det sista inför vår roadtrip wiee ska bli så kuligt så än så länge funkar ryggen hehe bara vart vaken 1tim men ändå hehe håller tummarna nu annars får de skaffa en rullstol till mig=)...

Ha de nice i det tråkiga vädret=) Puss & Kram

Yes imon drar vi=)

Hallojsan,, Blev en fullspäckad dag idag som vanligt,, kommer även bli en fullspäckad helg kommer väl va helt slut på söndag kväll..

Yes Patrik och Madde var här förut på fika=) Mkt trevligt,, frågade Patrik lite om utbildningar och sånt han är ju ett proffs när det kommer till sånt,, han hjälpte mig förstå allt på hemsidan osv så nu vet jag lite mer,, Men det var svårrare att komma in på sjuksköterske linjen än jag trodde,, beror väl på all varsel antar jag=( men men får antagligen läsa upp matte b på distans ska ansöka till vår terminen,, sen får vi se ska i alla fall ansöka till sjuksköterska så får vi se om jag vill eller om jag ens kommer in..

Blev även lite BUzz hehe va kuligt det med,, har börjat spela lite mer nu igen=)

Sen drog vi hem till min far,, vi skulle ju hämta den där cykeln hehe,, fick ett väldigt trevligt välkommnande av min lillebror hehe kan inte med och skriva här hehe.. Han fick smurfhits av oss hehe stackars pappa Elias satte på skivan på högsta volym och stod och sjöng (skrek) hehe för full hals med till låtarna hehe sen tog han öven fram en trumma och började trumma haha,, va har vi gett oss in på undrar jag hehe=)

Vill även tillägga att min sambo är en rikigt pratkvarn jag lovar er han kan inte va tyst i 5min ens de går inte han e som det där batteriet de gör reklam för på tv ibland ni vet det där kaninerna som springer åhh va heter de?? haha Men jag älskar han ändå=)

På hemvägen åkte vi förbi Jerrys mormor & morfar för vi skulle ta me dlite grejer till Skåne,, Jerrys morfar hade då köpt en laptop,, Han hade tydligen fått hjälp och allt i affären men inte informerat han om att de inte gick att ha skivor i datorn,, Utan då skulle man få köpa en dyrare modell.. Så han ska åka tillbaka med den,, asså man blir ju galen som säljer ska man ju informera om sånt speciellt till en gammal man liksom.. Ja sa att får han byta så skajag allt åka in, och då ska de få höra haha=) nää men tycker det är rikigt dåligt gjort om man nu ska hjälpa nån då ska man ju informara om allt...

Haha Jerry går nu omkring här och försöker vara tyst tror f*n att det gått hela 3min hehe undra om han kommer öppna munnen snart hehe



Melissas lilla hjärtegull haha=)

Yes imon bär det av ja.. ska bli gott o komma bort lite,, hoppas bara de går bra för min rygg nu har haft svin ont idag verkligen.. får nog at värktabletter i alla fall om ja ska orka,, kan ju inte ligga på mage heller för massage så de går liksom inte att få bort,, bara strålar längs med svanken usch usch..

Får även hålla tummarna för fint väder nu=)=) Men det lär de ju inte bli..

Nää nu ska jag fixa lite Musik till min IPOD så vi kan digga och sjunga vägen ner=) hehe min musik smak är ju så omtyckt med=)

Puss & Kram

haha yes nu prata han hur länge var han tyst?? 4min kanske haha ja sa ju det hahahaha

Fika dax i regnet=)

Shit var det regnar asså hehe bara vräker ner ju.. Stackars älsklingen blev iväg skickad av mig för att köpa bullar osv till Patrik & Madde som kommer på besök snart,, Och haha han var som en dränkt katt när han kom hem fick ta av sig allt och hänga på tork stackarn hehe=)

Yes har fått svar på nu på varför det värker så mycket neråt nu i alla fall,, Han håller på att fixera sig som Linda trodde=) JUst nu försöker han göra plats om man säger så där av all smärta,, ja hoppas verkligen han hittar plats snart för jag kan ju knappt röra mig ligger på soffan som en utslagen gris och ajajajar mig=(=(

Har börjat tänka lite på framtiden oxå är lite sugen på att läsa till Barnmorska hmm men de e sammanlagt 5års utbildning, men de kanske e värt det?? Men vet inte lite svårt att plugga nu med en liten pojke men aa ska i alla fall kolla upp vad som krävs för att komma in på linjen vem vet det kanske e gör svårt så då får jag ju tänka om..

Då får man ju ge upp alla resor oxå=(



Mm Thailand längtar tillbaka,, bästa stället jag nånsin vart på Love it=)

Nää nu kommer gästerna snart,, så ha de nice i regnet=)

Bor vi i en regnskog eller??

Men seriöst gör vi det?? Det har ju regnat konstant nu i 3v?? När kommer översvämningen undrar jag?? Det enda positiva för mig att det regnar är att jag slipper svullna till en ballong men lite sol kan man väl få??

Jaja får hoppas på sol i Skåne och Köpenhamn nu då=) ser ut som det ska bli det=) yes får imon åker vi hihi ska bli super kul,, är bara rädd att ja ska föda för tidigt för jag får alltid sånna skrattattacker när vi 4e tillsammans så de gör rikigt ont i magen hehe=)..

Imon ska vi grilla när vi kommer ner älsklingens bror och hans tjej och älsklings pappa kanske kommer förbi en sväng med=) Lovisa ska ju vara hemma så hon ska väl kanske va med o grilla tror jag=).. Sen blir det shopping på lördag wiee underbart att komma bort lite..

Förhoppningsvis blir det varberg med familjen Widell/Sandh nästa vecka också hehe mm mkt nu ja=)

Nää nu ska jag njuta av frukosten älsklingen gjort hehe=)

Puss & Kram

Regn regn

Hallojsan,, Japp då har man vart och myst med bebis Thilda=) så gossig,, men gud vad hon rörde sig och sprattla låg inte still en sekund hehe,, Och Theo e så härlig den killen,, Jerry får ju inte en lugn stund när vi ses han ska bygga tåg bana köra bilar haha hela tiden,, Det roligaste var när vi skulle gå så skämta vi med Theo "Ska du sova hos oss i natt" han ba "ja" så tog han på sig skorna han hade inga byxor hehe vi trodde såklart han aldrig skulle gå med men han gick med halvvägs till bilen hehe sen fick Linda komma och ta han och då börja han stört tjuta haha=) så söt asså=)


Thilda=)



svärmor och svärdotter haha=)

Sen åkte vi och hämta min underbara syster haha var ett tagsen man umgicks med henne,, men hon tycker väl jag börjar bli för gammal=( men men älsklingen bakade jätte goda cocosbollar mm gottit ibland är det bra att han en föredetta bagare till man=)



mm mums mums=)

Sen slängde vi på en film Open water hette den,, handla om ett par dykare som blev glömda ute till havs lite små "creepy" så haha de va så min älskling kalla det=).. Men tänk om det hade hänt en själv,, lämnad o havet tillsammans med hajar usch usch..

I magen trycker det på som vanligt,, bara bävar för natten nu ska mna få sova gott i natt kanske??

Imon blir det fika med Patrik och Madde de ska komma o se lägenheten,, sen ska vi hem till pappa och hämta en cykel hehe Elias gamla cykel den e knappt använd och jötte fin så vi kunde lika gärna ta den till våran bebbe även om han inte lär cykla på ett tag,, de kostar ju ändå ganska mycket med en ny sen,, så allt e ju bra=)



yes här var maggen v31=) kan den bli större?? hehe äntligen n¨n idag som sa att magen va liten YES!!! Linda tyckte faktikst att jag hade en liten mage för att va i v31 där fick ni som säger att jag e så stor,,, haha..

Nää nu ska jag sova håller tummarna att man kanske kan få sova i alla fall 3tim i sträck utan att vakna av nåt=) hehe inte troligt..

Puss & Kram

Magen=)



Haha är i v 16 här ovan,, tyckte redan då jag var tjock om jag då visste vad som skulle komma hehe



yes v 22 här ja då var man fortfarande rörlig=)



men inte nu hehe v30 här.. har ingen från v31 än inte så stpr skillnad ändå.. kan inte tänka mig att jag ska bli större än så här haha

Jobbig natt=(

Hallojsan,, yes har haft nog en av de jobbigaste nätter i mitt liv.. typ vaknat varje tim av nåt vart uppe på toa ca 6ggr,, sen haft så sjukt ont i ryggen och varje gång jag ställt mig upp har det känts som han e på väg ut för det är sånt tryck neråt gör svin ont=(... Han håller väl på att fixerar sig antar jag men de e inte kul.. Sen har jag sån konstant värk i magen, ryggen,låren nu usch vill bara sova mig igenom resten av månderna=(..

Har fått in en liten rutin på morgonen nu för de visar avsnitt av förlossningskliniken nu varje morgon kl 11,, så då stiger vi upp äter frukost och kollar på det hihihi mysigt=).. Såg idag en liten pojke som föddes och han vägde bara 890g hans föräldrar var Jehovas Vittnen och då får de tydligen inte ta emot blod från andra, men det behövde dne här lilla pojken för att överleva men de vägra heelt sjukt,, så läkarna fick skaffa ett domstolsbeslut så bebisen kunde få blod,, man blir ju knäpp kan folk verkligen tänka på detta sätt??

A idag regnar det som vanligt ska regna hela veckan verkar det som,, men de ser ut som de ska vara fint i skåne och danmark i helgen i alla fall hehe nice=)...

Har försökt städat lite nu men har så jäkla ont att jag bara kan stå ett tag,, tror inte några alvedon eller panodil hjälper mot detta lika bra att bita ihop och stå ut,, för snart e bebbe här=)

Ikväll ska vi hem till Linda och alla barnen=).. Mysa med bebis igen alltid lika mysigt hehe,, snart får jag en egen=).. Mm roligt ibland när jag håller Thilda sparkar min som bara den där inne precis som om att han känner att jag håller hans brud=) haha...

Sen kommer förhoppningsvis min syster hit så vi ska mysa och se på film,, men hon ändrar sig ju alltid så vi får väl se hehe..

Nää nu ska jag vila en stund är sjukt trött... puss & kram

Man skjuten i Västra Frölunda..

Halloj!! ,, ja va e detta.. man i 20ård åldern skjuten i Västra Frölunda tydligen vid brilijant där omkring,, rikigt läskigt med tanke på att där har man ju gått tusen ggr när man gick i skolan.. aa snart vågar man ju inte gå ut.. går man in på gp.se så står de ju massa grejer om mord och mordfösök usch asså...


Jaja men så e det väl snart e vi väl uppe i samma nivå som USA hehe..


Jaja älsklingen fick i alla fall bokat in 3tider för tattoon idag=) Han ska göra hela andra armen=) blir japanskt där med, han har ju japanska vågor på ena armen,, nu ska han gö nån japansk åskgud och moln och fjärillar och allt var det nu va=) blir säkert gör coolt=).. Första tiden han har är 12okt=) hehe sjuk ja sa till han ja då e ju du pappa hehe lite konstig tanke men kul=)


Jessie och Mats var med,, titta lite Jessie vill göra nåt på magen men kan inte komma på vad,, nää man måste ju verkligen vara 100% säker innan man gör nåt eftersom de sitter där det sitter för alltid=).. Så hon får allt tänka ut nåt bra.=) Sen tog vi en fika och prata om vår lilla road trip till Köpenhamn=)


Vi ändra lite på planerna pga resekostander helt sjukt att de ska kosta över 1000kr med vandrarhem per natt nää.. Så vi ringde Jerrys mamma o de är i Blekinge så vi kunde sova i deras hus i Lövestad=) Så vi åker på fredag förmiddag nu så är vi i Lövestad på fredan och grillar och myser,., Jerrys syster är ju hemma med=).. Sen kör vi till Köpenhamn på lördan är där och shoppar och äter gott (Jerry för dock inte shoppa mer nu eftersom tattoo hehe får se hur det går=),, Sen åker vi tillbaka till Lövestad och sover där till söndan=)


På detta vis tjänar vi ju in typ 1000kr per person=) Nice,,,
 
Yes sen blev det som vanligt med oss 4 vi drog hem till oss killarna åkte iväg och fixade mat Thai mat=) och filmer hehe fast de tog typ över 2tim på sig blev lite smått irriterad där ett tag för när en gravid kvinna vill ha mat då ska det gå snabbt=) hehe,, Nää så vi såg en film som hette Penelope en söt liten historia om en tjej som föddes med ett gris tryne och tills hon började älska sig själv då förvsann trynet hehe helt ok film=)

Sen spela vi lite Buzz var ett tag sen så man var ju lite ringrostig hehe för spela det oftare.. Känns helt meningslöst med det playstationet,, vi köpte det för ca 4månder sen spelade konstant i 1månad och nu står det bara och dammar.. aa vi får spela lite mer på det annars e de ju lika bra att sälja hehe,,, KOmmer inte Jerry gå med på men men..

Har fruktansvärt ont i ryggen och revbenen nu blir bara jobbigare för varje dag känns det som,, Man börjar tröttna på att vara stor och klumpig och inte kunna böja sig som man vill,, nää snart e de över och sen ska det i alla fall minst minst dröja 2år innan nösta om inte 3 hehe.. Varför kan inte killar va gravida istället?? eller både och så man kunde turas om?? hehe ja man kan ju alltid drömma..

Ja ha ja nu e Cassan i Barcelona och gottar sig i sol och shopping,, lite avis e man ju=(.. Hoppas hon tänker på sin underbara stora syster=) Jag gillar det mesta hehe=)

Nej nu ska jag sova e rikigt trötter.. gäsp gäsp..

Puss & Kram


V31=)

Hallojsan,, Yes då går man in i v31 då=) Bara 9v kvar hehe så nu börjar det närma sig med storm steg,, även om jag tycker de går sååå långsamt.. Har börjat få jobbiga nätter med men det är väl för att man ska vänja sig antar jag hehe.. Sover typ 2tim sen måste jag antigen kissa, eller så sparkar han, eller så måste jag vända på mig hehe jupp man e inte smidig i sängen nu kan jag inte påstå hehe,, tar båda tid och låter när valen ska vända sig=)


Jäklar vad det blåser idag då hehe.. har haft öppe alla fönster för det brukar vara så varmt men i natt låg jag nästan och frös skönt de för en gångsskull hehe=)

Så vad händer i detta blåsiga land idag då?? Ska snart sticka iväg och titta på tattooo kanske boka tid till älsklingen=).. Jessie ska med också,, jag väntar nog som sagt med att boka nåt tills lilleman e ute så jag vet säkert vad han ska heta hehe=).. IKväll får vi väl se..

Lägger upp en bild på magen senare,, inte för att den växt så mycket,, tycker det står ganska stilla just nu,, men men kan va kul ändå..

Här kommer lite onödiga fakta för den som e intresserad;

Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Puss & Kram

Tips!!

Måste bara tipsa om dessa kanaler TV4Fakta och TV400 hehe har legat framför tvn sen klockan 11 i morse=) Har sett massa roliga doktorprogram och förlossning och sen även lite 90-tal godingar nämligen Bevvan "Beverly hills" sjukt bra den serien,, är nog den enda serien från 90-talet jag kan se nu med=) Baywatch förstås med=)

Har äve njutit av min älsklings goda lasange hehe tror att det blivit min favvorätt nu=),,,

Älsklingen fick köpt sina nya skor nu hehe de va jätte fina=) Så han e på topphumör nu=).. Han hade även vart inne och snackat med en tatuerare så nu har han nog bestämt sig vad han ska göra,, så vi ska åka in imon och prata och boka tider=) nice nice=) Men jag ska nog inte boka nåt förens lillen e ute..

Vi båda vill ju att han ska hete Mio men man vet ju aldrig när han kommer ut hehe.. Men blri förhoppningsvis det=)..
Jessie ska också med in imon och titta på tattoo.. hehe jag undrar ja om hon kommer göra nån nån gång hehe ska försöka övertala henne=)

Imon går man in i v31 då ja hehe spännande att det börjar närma sig nu=).. Såg en mamma som födde sin bebbe i v28 nu på TV,, han fick ligga i respirator och grejer men han var ändå en "stor" bebis kan inte förstå hur de för plats inne i magen helt sjukt=)...

Nää om man ska återgå till TVn hehe PUss & Kram

Vad ska man göra idag då??

Halloj,, ja precis vad ska man göra idag?? Har en till sån där uttårkad dag=(=(,,, Har ingen ork till nåt går fortfarande i pyjamas hehe,,, Såg på Anna Nicole Smith filmen igår om hennes liv va inte så bra som jag trodde,, de hoppa så mkt och var bara allmänt konstig..

Idag fick man pannkakor till frukost älsklingen som vanligt skämmer bort mig hehe=).. Sen har jag inte gjort så mycket mer,, försökte göra lite i babyrummet men som sagt har ingen ork till nåt idag känns det som,,

Har kollat upp lite hotell/vandrarhem till Köpenhamn men allt va ju gör dyrt.. Vill ju gärna ha en toa på rummet med tanke på mina nattliga kisse besök hehe.. Så får väl se hur vi gör ska kolla lite till.. Nån som vet nåt billigt boende i Köpenhamn får gärna ge tips..

Såg på det där förlossningsprogrammet på TV4fakta i morse med,, de handla om 2st bla som tagigt droger under graviditeten,, den ena bebisen fick ligga kvar på typ "Rehab" i en vecka.. Aa jag blir galen hur f*n kan man ta droger när man e gravid?? Röka, snusa eller dricka?? Nää jag fattar inte sånt,, De tog mig knappt en dag att sluta snusa efter jag fick reda på att jag var gravid och då har jag ändå rökt sen jag var 12 och sen snusat i 1,5år,, jag tror inte på folk när de säger att de inte klara det för det gör man,, man e fruktansvärt egoistsik om man fortsätter med sånt när man har en annans liv i sina händer...

Hopp älsklingen har åkt in till stan för att äntligen köpa sin jäkla skor som han tjötat om i över 1mån nu blir galen så fort han vill ha nåt pratar han om det 24tim om dygnet och han velar fram och tillbaka frågar mig om råd,, men säge rjag vad jag tycker så tycker han det andra och sen kan han inte bestämma sig åhhhh han e som en bebis ibland hehe.. Men nu slipper man höra tjötet om skorna i alla fall,,  men då kommer det väl nåt annat han vill ha,, har hört han nämna ett par jeans hehe jag bara bävar för när han ska börja tjöta om dem med hehe...

Sen kom jag på att om min bebbe föds den 9sept får han persnr 090909 hehe coolt=)..


Nää nu ska jag nog duscha om jag orkar röra mig ur soffan vill säga hehe.. PUss & Kram

1v kvar till lön=)

Hallojsan,,, Ligger och slappar i soffan precis tittat på det nya Ink programmet "London Ink" men ja tycker både Miami Ink och LA ink är mycket bättre,, men man kanske ska ge de lite tid.. Får alltid massa ideer på tattos efter jag sett dessa program hehe=)..Älsklingen ska ju snart göra nästa arm ska bli spännande,, Jag själv ska i alla fall göra en med min sons namn på andra handleden så fort han pluppat ut hehe=)

Ska faktikst ta en dag i veckan och gå och titta på tattoostudios för där vi tatuera oss sist var asså jätte bra så sätt men dyra har inte råd med så dyrt igen hehe,, MEn min nästa lär ju inte kosta så mycket ska jag bara skriva antagligen "Mio" och sen hans födelsedatum=) O Mamma ja den ska vara hyfsat liten hehe...

Visade ju mormor min tattoo på armen nu i veckan för första ggången hehe har haft den i över 1år hehe.. men de gick bättre än förväntan men hon tyckte den va ful haha hon tycker alla tattoos e fula haha=)

Linda & Jimmy med barnen var här fört vi åt pizza mmm va rikigt gott. Theo var på strålande humör han e så rolig han blir roligare för varje gång.. Tydligen hade han skrikit efter mig och jerry i 1tim innan de kom hit hehe.. sen busa han och höll på hela tiden han e så charmig den killen=)

Åhh Thilda blir bara större och större hehe hon e redan 1mån nu också aa tiden går sjukt snabbt=)... Åhh så mysig hon e satt och mös med henne jätte mycket ville bara äta upp henne mm lukatr så gott gör de små liven med=)... Ska bli kul sen och kanske åka till Varberg med dem och busa=)

Bara 1v kvar till lön nu med underbart för då blir det Köpenhamn=)..

Sen går man snart in i v31=) på tisdag blir det.. mm går snabbt men ändå långsamt...



v30=) inte så stor skillnad från förra veckan tycker jag hehe

Nää nu ska jag vara lite social mot min man,, hehe han har legat och gett mig fotmassge i 1tim nu=) e han inte gossig min älskling=)

Puss & Hej

Myshelg=)

Hallojsan!!,, Har haft en rikigt mys helg i helgen,, Fick ju låna mammas hus hela helgen för de var i Mollösund,, kan ju inte låta en liten 15åring bo själv hehe=).. Så i fredags blev det grillat mmm.. Jag, Jerry, Mats och Jessie åkte efter en låång dag på stranden och köpte massa grillat,, aa då menar jag massa grillat korv, kött, majskolvar m.m hehe blev lite väl mkt=)...

Sen drog vi hem till mamma och satte fart på grillen.. Mm blev rikigt gott och var rikigt mysigt att kunna sitta ute och äta.


Grillmästarna=)

Till efterrätt blev det såklart Frödinge kladdkaka mm den e så sjukt god asså rikigt krämig mm älskar den!!

Sen gamla som vi är blev det spel dags,, så vi spelade pictunary (vet inte hur det stavas hehe) men de va inte kul=(.. Jag och Jessie va i ett lag och killarna i ett,, och det var så sjukt jag och jessie fick typ kvicksilver, spektrum och massa konstiga grejer medans killarna fick snobben, rosa pantern och sånt.. Det var precis som i den filmen "Kvarteret skatan" när de ena laget får typ boll och det andra typ silver hehe aa de va inte rättvist i alla fall.. konstig träning det där=)


De går verkligen in för det=)

Med min vanliga otur fick jag ett myggbett eller nåt konstigt bett var det i alla fall under foten så hela foten svullna upp även vaden så jag har gått och haltat nu i 2dar gör kul sen kliar det så jäkla mkt grrrr...

Jupps så på lördan då,, vakna man till stormväder gör kul verkligen=(.. Nää så vi satte oss i bilen och åkte till Toys R us och köpte oss ett spel,, Helt hysteriskt hette det,, var faktikst gör kul,, man fick typ ibland olika grejer man var tvungen att göra under spelets gång typ jag fick "Låtsas att du har en mus i handen och klappa den varje gång du ska slå tärningen" hehe sen fikc jag även "Säg kukilikuu varje gång spelaren till vänster om dig säger nå" hehe de va lite störande aa de va faktiskt rikigt kul=)


Sen blev det filmkväll finns ju inet så mtk annat att göra i detta land.. Så killarna åkte ivåg och hyrde "The wrestler" och "Seven punds" de var helt okej,, om ni inte vill veta var det handlar om så läs inte nu.. men jag hatar verkligen sånna här filmer,, När huvudrollerna dör i slutet hur kul e det?? Det förstör ju hela filmen=(

Så nu är man hemma igen då.. Ska storstäda idag har vi tänkt går jätte bra än sålänge jag sitter här och Jerry framför TVn hehe.. Sen kommer antagligen Linda med familj hit vi ska äta pizza=)=) Konstigt nu är att jag tappat matlusten äter nästan ingenting längre jag får inte i mig nåt=(.. Tur är att lillkillen inte drabbas han tar det han vill ha så de e ju jag som drabbas men jag fattar inte kan klara mig på 2mackor och lite makaroner på en hel dag..

Nää nu ska jag börja städa här så vi hinner innan Linda m.m.m kommer hehe. puss & kram

Sol & Grillning,, kan det bli bättre??

Halluu!! Äntligen en underbar sol dag=),, Hade satt klockan på 08.30 gick upp gjorde matsäck och ner till Rörvik med älsklingen och Jessie.. Mats kom också senare=).. Helt underbart låg där nere i ca 4tim mm badade också rikigt skönt,, tråkigt att det ska regna imon då=( Varför??? Varför kan man inte få en riktig svensk sommar nån gång?? Blir tokig..

Sen ringde mamma de åker bort i helgen=) Så vi skulle bara husvakter och "barnvakter" åt min underbara lillasyster hehe ¨så ikväll blir det grillning och sitta ute på den härliga altanen=) Än så länge är det bara the crew=) Jag, Jerry, Jessie och Mats.. Förhoppningsvis kommer Linda & Jimmy och barnen också=) Lotta och Nicole kanske också skulle titta förbi man kan ju alltid hoppas=)..

Ska i alla fall bli skönt att ha ett helt hus med altan osv ¨så man kan sitta ute länge ikväll.. Våran altan här hemma e ju så himla tråkig att sitta på och grilla kan man inte..

Ska även passa på att tvätta lite hos mamma nu har så jäkla mycket tvätt har inte orkat boka nån tid för man vill ju njuta om vädret e fint... Men snart har man egen tvätt maskin och diskmaskin=) om ca 1mån mm ska bli heelt underbart,, speciellt med diskmaskin=)=)

Idag spika vi även in Köpenhamn trippen blir på fredag den 24=) Jag älsklingen och Jessie och Mats hehe=).. Ska bli jätte kul=) Gå o shoppa lite i Köpenhamn, har hört att de ska ha grymt roliga barn kläder där får se om man kan hitta nåt=).. Sen äta nåt gått ute,, ska bara bli skönt att komma från Sverige lite och göra nåt kul=).. Sen tar vi väl in på nåt billigt vandrar hem orkar inte åka hem samma dag 6tim i bil för mig NEJ TACK hehe,,

Fan har även fått tillbaka mitt munsår nu,, har fått graviditetsherpes typ är underbart har fått 3st munsår på exat samma ställe nu inom loppet på bara 1,5 mån åhhhh hatar det,, har aldrig haft munsår innan=(

Nej nu ska vi iväg och handla mat här snart.. mm kött, korv, majskolvar mmm underbart=)

Puss på er

Sol imon kanske??

Hallo! Japp såg precis på vädret kanske ska bli en gnutta sol imon jippi=)=) men sen skall det regna resten av veckan=(=(... Men imon får det bli the beach med älskling och Jessie om det är sol.. på kvällen vet jag inte än vad som händer..

F*n vad magen gör ont i dag,, har haft massa sammandragningar nu i 3dar och nu trycker han så mycket hela tiden så det känns som magen skall spricka när som helst. kan knappt röra mig legat i sängen sen vi kom hem=(..
Linda tröstade mig dock med att det kan va bra med sammandragningar nu för då är livmodern tränad för vid förlossningen är sammandragningarna 100ggr värre hehe..

Har även beställt några nya kanaler hem TV4fakta bla,, de har ett grymt bra förlossnings program från USA som jag såg på i Mollösund de visar verkligen allt som kan hända och inte hände och hur sickliga doktorer är.. Man blri väl lite orolig när man ser vissa grejer som kan hända bebben men sen när man ser hur duktiga alla är blir man lugn=) Men som jag sa till Jerry det enda felet på våran bebbe är väl att han har överskotts energi som f*n hehe jag skojar inte det är full rulle jämt där inne=)



Mmm valrossen njuter av solen=)

Nää nu börjar CSI igen mkt spännande idag=) puss på er

Hemma igen=(

Hallojsan! Då var man hemma igen då=(,, Var ganska dåligt väder igår eftermiddag och idag så vi åkte hem.

Men har haft det helat underbart,, bara slappat och myst i solen och vart med mormor hehe=),,, Man blir så avslappnad när man kommer upp till Mollösund slipper all stress och man har inga plikter,, men det finns ju absolut inget att göra när det regnar=(.. Men vi fick i alla fall 2st härliga dagar i solen=),, Tyvär kunde vi inte bada då det var fuulllt med brännisar usch jag hatar verkligen maneter asså hehe=)

Sen är det ganska kul att sitta och titta på alla människor,, vi bor ju mitt i hamnen och mitt emellan en nattklubb och en restaurang hehe så man får se ganska mycket,, lite svårt att sitta och äta man vrider ju huvudet hela tiden för att titta på folk hehe.. nyfiken i en strut=)..

Vi åt även ute en kväll för att mysa till det lite,, men det är ju så sjukt dyrt på sådana ställen vi åt varsin pizza och en 33cl cola var och det gick på 279kr!! helt sjukt,, men men de kan ju ta sånna priser med,  de har ju inte dirket några konkurenter...

Men långa resor vet jag inte om jag klarar igen kan knappt sitta upp mer än 15min utan att det börjar värka i rygg och mage,,  jätte jobbigt,, så blri man på så dåligt humör när man har ont heeela tiden,, ,, men nu har man ju gått in i v30 så jag får väl hoppas det går snabbare nu hehe k'nns fortfarande som en evighet kvar=(..

I helgen hoppas jag på att man kan få låna sin underbara mammas hus och grilla lite=) så tråkigt att bo i lägenhet på sommarn man vill ju grilla och sitta ute.. a ja vi får väl se hur snäll min mor e=) hehe

Sen får vi se nästa vecka vill ju till Borås djurpark fick även höra av min mamma att det är på Kolmården man får åka bland lejon,, hehe men de har faktikst lejon på Borås med men i burar hehe.. Sen vill jag så gärna till Köpenhamn med men det tar ju ganska lång tid med bil får se om min rygg orkar det,, men det är så tråkigt att bara va hemma hela tiden man vill ju hitta på saker...

Ska förmodligen till Varberg med Linda och JImmy sen v31 några dar också ska bli myisgt =)..

Nää nu är maten klar=) Pyttipanna idag ja hehe..

Puss & Kram

Nu drar vi=)

Hallojsan,, nää nur orkar jag inte stanna i denna stad längre blir ju tokig på att bara sitta inne o stirra.. Nu åker vi till Mollösund så man får lite miljöombyte=)

Var på MVC i morse allt såg bra ut,, magen hade växt lite hade sf 29cm nu hade 26 sist=) hehe fast var lite svår att mäta då den lille där inne inte kunde ligga stilla 1sek hehe fick allt från 27cm, 30cm, 29cm hehe men vi bestämde oss för att det var 29cm=)... Sen berätta även min Bm (barnmorska) att barnet brukar vara som den är i magen när den kommer ut.. Guuud vad underbart kommer inte bli mkt sömn här inte de närmste året hehe... Hans hjärtljud låg på 150 så allt va bra,, jag hade dock lite lågt bloctryck men hon trodde de berodde på att de var morgon och jag inte ätit så mkt än..

Nästa gång jag ska dit är om 3v nu sen blir det bara tätare med besöken tills lillen kommer, i slutet ska jag springa där varje vecka hehe=)..

Nää de ska bli härligt faktikst att komma till Mollösund,, äta gott och mysa=).. Sen kanske de blir grillkväll till helgen om nu vädret tillåter vill säga,,Sen får vi se om Boråsdjurpark om det blir nästa vecka eller näst nästa beror på vad de kostar.. Hade vart ball att åka in till lejonen men jag tror typ det kostar över 1000kr vet ej om det är värt det hehe.. när vi bara e vuxna hehe eller a åker Linda och the family med så e ju Theo med hehe då kan vi använda han som täckmantel för alla våra barnsliga äventyr=)

Nää nu ska jag fortsätta packa här så vi kommer iväg.. ha de nice puss & kram

Borås djurpark, Köpenhamn=)

Halloj,, är på lite bättre humör nu=) Vart hemma hos Mats i hans gör fina lägenhet,, han hade de rikigt snyggt för att vara ung karl hehe grymt fint kök hade han åhh man blir rikigt sugen på att göra om köket här,, men känns dumt när de bara e en hyrsrätt=)

Men vi kom på massa vi ska göra nu resten av semestern hehe.. Borås djurpark=) Köpenhamn=) nice nice.. Hoppas Jessie kan följa med också så man får lite kvinnligt sällskap,, Men älsklingen och Mats gör bra de med de är lite femenima haha Nej då skoja bara de e sjukt manliga=)

Kollade även på den filmen "Zack och Miri makes a porno" helt ok film man garva några ggr=).. Sen blev det Kina mat på Gröna brunnen,, de har den godaste kina maten i stan mmm speciellt Kyckling i indiska kryddor mmm är såå gottit=)

Imon blir det nog Mollösund får ju panik av att vara hemma nu.. Ska bli skönt med lite miljöombyte känner jag,, träffa mormor med=).. Men först ska vi till MVC=)

Har även börjat kolla upp lite utblidningar,, är lite sugen på att plugga.. kollade barnmorska men de e ju hela 5års utbildning,, det känns lite lång tid att leva utan pengar på speciellt när man har en bebbe. Men är faktikst lite sugen på hudterapet har kollat två utbildningar nu,, nackdelen är väl att de inte är studiemedelsbaserad och kostar typ 80 000kr,, men de är bara på 1år hmm aa jag vet inte vad jag vill just nu svårt det där asså.. Vi får se vad som händer..

Nej nu rycker det i ögonlocken här gäsp.. Ha de nice puss & kram

Tråkdag!

Hejsan svejsan,, usch vad ska man göra idag då?? är så uttråkad finns verkligen inget att göra i detta väder.. okej idag regnar det ju inte men va ska man göra??

Jessie kom hit igår vi hyrde 3filmer,, såg Pride and Glory tyckte dock inte den va så bra,, kanske berodde på för att jag och Jessie knappt titta på den vi satt bara och tjöta hehe.. Sen slängde vi på Pineapple Express den va ganska rolig faktikst=) Vi hyrde även Zack and Miri makes a porno hehe den ska jag och älsklingen se idag.. Aa de är väl så semestern kommer se ut,, Film film film,,, boooorrriing...

Imon skall vi till Mvc igen i alla fall,, ska bli spännande mäta magen igen undra om den växt nåt hehe var ju 5v sen sist så lite borde den väl ha växt.. Att han e frisk där inne de är jag hundra på han sprkas ju och buffas heeela tiden,, har typ träningsverk jämt i magen nu hehe..

Sen kom jag på en sak igår när Jessie prata om resor,, detta kommer vara första året sen jag var hmm typ 1år jag inte reser utomlands på=(=( jag har alltid rest utomlands minst 1g om året, men inte detta=(=(.. Man hade väl kunnat ta en sista minuten nu,, men känner inte att de hade vart så kul att sitta stilla på ett plan i flera timmar men denna mage..Nää sen får det väl dröja tills han i alla fall e 1år innan man åker nånstans,, Jaja Sverige e väl fint det med hehe inte=)


Åhh vad tråkigt detta är kan inte tien gå lite snabbre till september så nåt nytt händer,, känns bara som man går och trampar här hemma nu... kan man inte få lite sol så man kan åka iväg nånstans åhh blir så trött...

Nää nu ska väl jag titta lite på TV igen för det e ju så himla kul..

puss & kram

Mys kväll!

Mmm precis njutit av grillat kött och klyftpotatis mm så gottit.. Vi köpte nämligen en grillstekpanna i ullared så det smakar precis som grillat helt underbart=) LIte sommar känsla vill man då ändå ha.. Sen fick man ju bjuda Mats på middag som tack för hjälpen,, KIllarna va ju och slängde massa skit förut=) så nu kan vi snart komma in i baby rummet utan att slå halft ihjäl oss=)

Glömde berätta om en ny film de gjorde reklam för om igår "Äntligen midsommar" det är en svensk film och gissa vem som är med?? Mm tjejer Luke Perry, Dylan från Beverly Hills hehe.. Den verkar sjukt rolig,, en scen de visar är när Luke ska kyssa en svensk brud så säger hon typ "vänta" så spottar hon ut snusen och Luke ser något äcklad ut haha fan va klockrent=) Men jag undrar vad han tror om oss svenskar asså hehe hela filmen verkade handla om sex och supa hehe.. men men det är väl så det är på midsommar=)

Såg nyss att den inte släpps förens i oktober... Sen den 20nov då är mormor bokad som barnvakt i 1,5 tim hehe för jag måste bara se den nya Twilight då=) Och älsklingen vill ju också se den.. Så mormor Aja se dig uppbokad en stund den 20nov=) hehe

Nää ikväll blir det mys kväll med Jessie pessie som kommer hit ska möta henne hyra film nu=) inte för att de finns så många nya roliga filmer att se nu men nåt ska man väl kunna hitta...

Yes nu ska jag springa ut i regnet=) hehe få min dagliga motion... ganska gött ändå att man har både en filmtajm, ice och pizzeria inom 3min gångavstånd nu=)

Puss på er=)

Kramp!!

Halluu,, Vakna i morse kl 09.00 av världens kramp i vaden det var det värsta jag vart med om,, jag slog på Jerry och skrek tills han vakna,, men krampen höll i sig jätte länge och jag bara skrek de gjorde så jäkla ont,, Jerry fick massera bort det,, usch usch och nu kan jag knappt gå på vaden haltar mig fram,, f*n ska man behöva vakna av sånt här nu med=(=(
Och bara för att låte lite mer bitter så har jag världens jäkla halsbränna,,,,,,,,

Igår åkte vi hem till Familjen Sandh/Widell hehe.. Theo fick sin present en tamburin haha han tyckte den va gör rolig sprang omkring och slog och spela och gjorde så roliga miner,, hehe vem vet det kanske är en blivande rockstjärna där=)

Thilda tyckte nog inte den var så rolig hehe de kunde man se på hennes grimaser hehe.. men så söt helt underbar=) Hennes navel hade trillat bort nu så hon va jätte fin=),, Jerry höll henne för första gången igår också hehe han va nog ganska rädd för att göra sönder henne hehe.. Men det var som någon barnmorks sa att de är ju inte gjorda av glas hehe=) men man vänjer väl sig det är bara att de ser så små ut.. Åhh vill ha min bebbe nu,, Men jag undrar jag hur han kommer bli,, nu är han ju hel galen i magen sparkar som aldrig för hade rikigt ont igår av alla hans karate sparkar hehe.. Jag hoppas inte han blir lika vild när han kommer ut för då har vi att göra hehe=)

Vi var även på bio igår Ice age 3,, aa den va sjukt rolig älskar alla Ice age filmerna,, de e nog de första disney filmerna där alla vart bra,, oftast brukar de ju bli sämre och sämre.. Mne ibland undrar man ju när man e på bio,, var nästan bara vuxna där tro det eller ej hehe men de var ju 21 bion så,, men asså de skratta åt allt tyckte bara det var löjligt de skratta bara för att skratta ja menar okej den va rolig men inte varje minut hehe blri tokig.,.

Idag ska Mad Mats komma hit och hjälpa min man slänga massa skit sen flytten,, är en hel dle som vi bara knökat ner i frådet hehe,, och mkt i baby rummet med... Så vi får nån ordning nån ¨gång och kan börja med lill killens rum.. Men jag vet verkligen inte hur jag vill ha det där inne,,,Asså baby blått e ju så fint men så vanligt,, jag är lite emot allt det vanliga så sätt,, vill ha nåt coolt och anorlunda kan inte bestämma mig alls,, har mängder med ideer men inget som fäster..

Sen kommer Jessie hem idag,, hon har vart i Lysekil hela veckan,, så ikväll ska vi mys pysa mmm=) Får se var det blir har ju inte så mycket pengar kvar sen våran shopping runda i Ullared hehe så de får väl bli film och tjöt=)

Nej nu ska jag diska min dagliga disk,, jätte kul att Jerry inte får diska,, nu får jag diska varje dag,, aa tror de eller ej men de e jobbigt,, och sen lir ju hela magen genom blöt efteråt hehe..

Puss & Kram

Nämen regnar det??

Hallo!.. Asså regnar det idag? Vad trevligt,, usch vad tråkigt detta är,, synd om älsklingen med,, får verkligen hoppas på bättre väder nästa vecka..

Yes idag ringde kl 07.15 de skulle nämligen komma och byta ut vårat gör "Moderna" handfat från 1800-talet hehe.. Jag skojar inte det va så fult,, ett sånt rikigt gammalt och det läckte från alla håll och kanter och satt löst.. Nu har vi fått ett rikigt modernt handfat hehe=)



Fint va?

Blev ingen bio igår,, vi blev så trötta,, sen kom ju unga mödrar på tv med de kan jag bara inte missa=) Tycker det är ganska kul att se skillnaden på Danska och Norska mammor,, helt sjukt i Danmark tex där röker de under hela graviditeten och amning och allt,, de röker överallt också helt sjukt.. Medans Norskorna är lite mer som oss svenskar.. Men de är kul att se på faktikst finns ju några rikigt roliga mammor med hehe..

Förhoppningsvis blir det bio idag,, just nu känner jag mig bara trött och vill gå och lägga mig igen så vi får väl se om jag orkar.. Jerry håller just nu på att måla listerna i hallen blir jätte fint=)



Titta vad han sliter=)

Så de enda positiva med regn är väl att man får gjort grejer i hemmet=),,,

Hade en väldigt konstig natt i natt,, vakna 4ggr typ drömmde 3olika sorters drömmar.. Man drömmer väldigt konstigt när man e gravid asså.. Härom natten drömmde jag att jag var med i Idol och jag gick vidare från alla utagningar och var i final.. Hehe jag sjöng främling med Carola,, när jag vaknade kändes det jätte verkligt..

Tydligen har jag börjat snarka jätte mycket nu med haha stackars älsklingen hehe kan inte sova... jag snarkar och när jag ska vända mig är jag tydligen inte så specillt smidig hehe men jag kan inte hjälpa att jag har en fet kula på magen kan inte dirket rulla runt på mage hehe=) Men nu är det bara 80dar kvar till lillen är här=)


V29=)

Nej nu börjar han skrika efter Kaffe här hehe får la fixa de innan han blir galen,, är väl lite för pilligt jobb för en man att måla lister.. Jag hade ju gärna gjort det va men tycker han gör det bättre hehe=)

Puss & Kram

Sommar? Finns det?

Hallojsan.. hopp det var svensk sommar det.. lite sol i 2v sen var sommarn över=(.. Usch vakna till spö regn i morse hur kul e det liksom.. Okej det är ganska skönt faktikst att inte vara så varm men man blir ju ändå lite smått deprimerad asså,,

Har suttit hela morgonen och lagt upp en budget för våran lilla familj.. blev lite inspirerad av lyxfällan igår hehe helt sjukt ändå hur folk tänker när det tar sms lån på sms lån och sen spelar bort sin sambos pengar aa man blir ju knäpp.. Nej så nu ska jag försöka få lite ordning på våran ekonomi inte att vi ligger risigt till er nåt men det känns ändå bra att ha koll på vad man köper osv. Vad man kan dra ner på kanske.. både jag och Jerry e ju riktiga Thaimat älskare hehe men de får vi dra ner på hehe=)

Sen har jag suttit och lagt ut lite skit på tradera,, varför ska de bara ligga och skräpa när man ändå kan få lite pengar för grejerna.. får se om de blir lite klirr i kassan nu..

Så vad ska man göra en regning dag som denna?? Jerry har börjat måla listerna i hallen hehe äntligen vi skulle börjat för ca3v men har inte haft nån ork,, men nu e hallen målad 1g ska bara vänta 7tim sen kan man måla igen hehe=)
Ikväll blir det bio,, ja vad ska man annars göra på en Svensk sommar hehe.. Vi ska se Ice age 3=) älskar alla ice age filmerna så jäkla sköna=)

Blir nog inget Mollösund denna veckan,, verkar ju regna hela helgen.. Sen ska vi till MVC (mödravården) på måndag igen så jag orkar inte åka upp och sen ner direkt, så vi åker nog efter MVC på måndag=)... Ska bli spännande och se om magen växt nåt sen sist var ju 5v sen jag va där sist. Lite har den nog växt,, känns som magen har börjat hänga lite nu har även börjat värka mer i ryggen,, Jag undrar om jag ens kommer kunna röra mig om 1månad hehe,, för just nu är det bara jobbigt att resa sig ur sängen..

Tittar just nu på min karl som ligger och gör övningar för handen ser sjukt roligt ut han ser ut som de tanterna i friskis och svettis haha nää ska inte reta han fick faktiskt ägg och bacon i morse mmm han e allt en liten kock min sötis=)

Imon kanske jag får träffa Thilda & Theo ogen om lille Theo blir frisk han blir ofta sjuk den stackarn men det är väl så i den åldern när de börjar dagis o så...

Nää nu ska vi äta middag här puss på er



Drottningen Thilda=)

Shoppat=)

Hallojsan.. Usch vilket väder det var i natt då... Åska som aldrig förr och spöregn.. Jag som då är lite små rädd för åskan försökte försiktigt väcka min man som låg och sov men han var svår väckt så jag fick ligga och darra själv=(=(..

Såg på Miachel Jacksons (Kan inte hur han stavas hehe) minnsstund igår,, va inte så bra som jag förväntade mig trodde de skulle bli mkt mer kända ansikten mer musik osv. Sen tyckte jag det var helt sjukt hur de kunde ta med de små barnen på detta,, vet inte hur gammal den äldsta killen var men 11år var ju Paris och hon skulle försöka prata på scen,, nää jag tycker inte man utsätter barn för sånt.,, de var ju faktikst deras pappa som gått bort för bara 1v sen..

Sen försökte jag se klart Dangerous konserten de visa efteråt men det orkade inte mina ögon utan jag somna med en gång hehe..

Idag var det in stan,, träffade Linda och lilla Thilda,, Gud vad de växer snabbt var inte mer än 4dar sen jag såg henne sist men hon hade redan vuxit,, tycker hon växer så mycket ¨på längden hehe kanske kommer bli en riktigt super modell=).. Hon e helt underbar i alla fall.. och nu våga jag hålla henne lite mera hehe,, man är så rädd att de ska gå sönder men de gör de ju inte.. utan jag höll henne faktikst ganska mycket idag.. fick henne även att sluta gråta en gång=)


Tycker att de finns så mycket konstigta människor,, de är som de aldrig sett en bebis innan som gråter.. de bara stirra på oss som vi vore utomjordningar hehe de e ju inte dirket att man kan be den lilla va tyst nää ibaldn undrar man om folk är födda på nån annan planet asså..


Sen börjar man ju bli lite orolig hur de ska gå när man själv har en vagn,, okej Linda har ju en sån tvillingvagn för hon har ju två men de va ju ett jäkla meck att ta sig fram ibland,, denna stan är ju inte barnvänlig för 5öre...


Så va fick vi handlat då.. jag fyndade på HM de hade massa rea köpte 2st klänningar för 50kr/st och en för 80kr=) Sen hitta jag äntligen ett par babyjeans i 56,, vill att han åtminstone skall ha ett par fin jeans när han e nyfödd.. köpte även en liten skjorta till han.. Jag vet alla säger köp ingte nu osv men man kan ju inte låta bli när man ser allt fint... Linda fick också köpte en body och en mössa till lilla Thilda..


När jag kom hem hade älsklingen städat hela lägenheten skrubbat golv osv.. så söt han e min älskling=).. Nu ligger han helt utslagen på sängen,, mm de tar på krafterna att städa va?? hehe..


Nää undra om man ska börja med middagen nu börjar bli lite små hungrig.. Ikväll ska Jerry baka hallonpaj mmm älskar hans hallonpaj det är den bästa som finns mums mums=)


Puss på er


Regn=(... Städa...V29=)

Hallojsan,. Aa det är ju verkligen typiskt att första veckan av semestern skall bestå av regn.. förra året var det samma sak,, kanon väder innan semestern kasst¨på semestern och kanon efter semestern hehe helt sjukt asså.. Men ja ska väl inte klaga jag kanske får de fina vädret sen aug men min stackars man då?? hehe..

Vi skulle egentligen åkt upp till Mollösund idag men de finns ju absolut inget att göra där uppe när det är dåligt väder,, så det är lika bra att stanna hemma och fixa lite här hemma.. Har börjat stor städa nu skrubbat badrummet nu=) duktig jag är va=) hehe.. Känner mig verkligen gammal då jag lyssnar på Molly Sanden och städar hehe men jag kan inte hjälpa tycker hon e så mysig den lilla tjejen hehe=)

Jerry är inne i stan och fikar med en kompis,, typiskt karlar va när man nämner att städ eller andra grejer då ska de plötsligt göra annt hehe.. Nää Jerry e faktiskt jätte duktig,, han städa häromdagen när jag fick ett av mina utbrott hehe sjukt ändå att man inte kan kontrollera vissa grejer när man har alla dessa hormoner i kroppen.., Men jag kommer ofta på mig själv men kanske e lite för stolt för att be om ursäkt hehe men nu är det ju inte så långt kvar så han får allt stå ut=)..

V29 idag ju=) Bara 1v kvar tills man går in i v30,, sen e det verkligen bara nedräkning som gäller.. Ska bli så skönt sen att kunna röra sig igen,, är så jobbigt att alltid va beroende av någon annan hjälp mig här hjälp mig med detta osv.. e så trött på att gå upp 2-4ggr per natt för att kissa,, och att det typ ska ta 2min för en att komma ur sängen..

Sen denna svullnad och allt vatten man har i kroppen,, nu kan ja inte ha min förlovningsring allas,, Jerry fikc hålla på ett bra tag igår för att få av min för hela fingret svullna upp och blev rött=(,, Sen vill man ju kunna ta på sig vad man vill igen.. tar ju 10000år för mig att hitta kläder här hemma vill ju liksom inte ha samma klänning varje dag man känner sig jätte tråkig och ful.. Nej usch va deprimerande jag låter nu hehe.. Men man måste faktiskt få vara det ibland känner jag...

Men som sagt det är inte långt kvar nu.. och när den lille e ute så kommer allt detta vara glömt och det kommer verkligen vara värt det=).. Jerry tvivlar på att jag någosin kommer vilja bli gravid igen,,, hehe men jo de kan jag lova när man väl fått ut den lilla bebisen kommer man vilja ha 100 till... man måste bara få klaga lite ibland hehe så folk tycker synd om en=) hehe

Blir nog inget Mollösund imon heller de ska ju regna hela veckan=( Åker nu upp nästa vecka istället.. Så imon ska jag antagligen träffa Linda i stan, ja har dock inga pengar kvar sen igår hehe men titta kan man ju alltid=)..

Nää nu ska ja fortsätta skrubba här hemma.. Sen börja med maten kanske jag ska göra fiskgratäng idag hade jag tänkt=) ojojoj jag bara blir äldre och äldre känner jag hehe=)

Puss på er

Shoppat...

Här e lite bilder på vi fynda i Ullared!!








Ullared..

Hallooo!! Precis hem kommen från flera timmars shopping i Ullared=) Och notan blev liiite mer än va vi trodde hehe jupp handla för ca 5000kr hehe men då fick vi köpt en jäkla massa och det hade ju gått på det dubbla hemma,, men nu har vi grejer så vi klarar oss ett tag hehe=)..

Det blev inte rikitgt allt på listan men det blev en del, nappar, nappflaska, påslakan, lakan, späjllsängs skydd, skötväska, regnskydd, lite leksaker, snuttefilt,barn oljor m.m, lite kläder de hade ju inte så mycket till nyfödda där mest bodysar och det har vi ju redan massa. Jag skulle vilja ha några fräcka jeans men de fanns ju inte till så små=(.. Sen till mig själv fick jag köpt lite koola anna kläder,, för första gången hade de märkes kläder och det va billigt.. Köpte 2klänningar från koola anna för 129kr st och ett linne för 80kr=).. Köpte även en klänning på MQ outlet men det bästa av allt hehe,, Jag köpte ett par rosa foppatofflor hehe.. har sagt att jag aldrig ska gå i sånna men det va innan mina fötter började svullna som f*n hehe..

Sen köpte vi i förebyggande syfte lite gamla Disney klassiker som lill killen kan titta på sen,, köpte Peter pan, Aristocats, Kung fu panda, 101 dalmatinerna och hehe Krambjörnarna=) de är ju ingen Disney film men den e så söt=)


Sen köpte man ju lite smått och gott som tvål, sköljmedel, fryspåsar, nagelack m.m.. Köpte även en liten present till Theo hehe vi köpte den dock enbart för att reta hans föräldrar hehe=) Skriver inte var det är än för mamma Linda kan ju läsa hehe=) Tro det eller ej men hon kan faktiskt läsa=) hehe


Aa och mycket mer då så de gick på en del,, får lägga upp lite bilder senare är ganska trött nu,, somna som en gris i bilen hem hehe..

Gabban var ju med också med,, men hon kan ju inte handla kläder i Ullared nej gud det går inte haha.. så rolig ibland den damen=).. Men hon köpte filmer som hon skulle hem och titta på nu.. Hon köpte även dyrt frisör schampo som de använder hemma hos mamma,, och när hon då ringde mamma för att kolla vilket schampo hon skulle köpa sa mamma köp det rosa för det matchar handdukarna hehe de tyckte jag var lite kul.. hehe

Sen måste jag bara påpeka alla galna människor inne på Ullared,, folk bara går med sina vagnar utan att se sig för,, de tittar åt ett annat håll och bara går,, blev ju helt galen där inne,, de hade tur att jag inte släppte ut mina graviditetshormoner på dem var nära ett antal gånger men lyckade hålla mig i skinner.. hehe värre var det för min syster de slank ut en och annan groda från hennes mun hehe


Igår konfimerade sig Cassan,, även att de va dåligt väder så var det sjukt varmt i kyrkan,, de måste ju skaffa nån bättre ac  i kyrkor asså hehe.. Men det var jätte trevligt sen hemma hos mamma.. vi åt tårta och cassan fick massa fina presenter=)

Men sen va jag helt slut igår,, så vi åkte hem och bara slappa framför tvn.. Såg en hemsk film på 5;an handla om en bebis som blev bortrövad i en brand,, alla trodde hon va död utan mamma för hon kände på sig att hon levde,, och 6år senare hitta de henne hos en annan familj.. Den var baserad på en sann historia,, ibland undrar man hur sjuka människor det finns asså...

Nää nu ska jag inte tråka ut er mera,, är ganska trött efter denna resa idag så ja ska slappa lite framför tvn,, sen ska man kanske försöka städa lite och plocka upp alla grejer=) Puss på er


Mulet?

Hallojsan..  Mulet idag?? Mm men ganska skönt tycker jag ändå inte lika varmt.. legat i sängen tills nu med gott samvete=)

Igår va vi i Torslanda och bada med Linda och hela familjen.. Såå mysigt och Thilda hade allt växt ändå 2v nu stora flickan hehe=) Theo e så söt den lilla=).. Han vägra gå ut i gräset/sanden för då blev han smutsig hehe undra vem han fått det ifrån och när han såg våra sandiga fötter sa han "ojojoj" och peka haha=) Sen försökte han även ge sin syster salta pinnar hehe inte lätt och va lite ibland hehe..

Jag fick då så fruktansvärt ont i ryggen av att sitta i gräset så vi fick åka ganska tidigt,, så nu ska vi köpa en sån stol till mig för jag klarar inte av att sitta på hårt och utan ryggstöd benen svullnar ju och ryggen värker.. När jag kom hem igår fick jag sitta med fötterna i varsin kastrull med iskallt vatten för att svullnaden skulle gå ner=(

Sen ska de inte va billigt och va gravid heller var på vår månliga shoping runda på apoteket sen för att köpa järntabletter kostar då 136kr,, sen har jag ju fått graviditets munsår som kommer stup i kvarten jätte kul och en liten tub på 2g kostar 106kr.. Sen skulle vi köpa salva till benen men de kosta ju över 200kr nää då får de va bra.. Allt e så himla dyrt jämt blir så trött...

Sen bar det av till Jessie hon hade inlyttningsfest,,, Hon fick en rosa spargris av oss hehe och några roliga böcker bra att ha på semestern nu=) Det var riktigt trevligt fick mig några rejäla skratt igår hehe sen klara jag av att vara där till kl 23.45 hehe helt sjukt=)  Sen ville ju såklart folk känna lillen sparka men tydligen e han lite blyg för så fort nån annan kom med handen så sluta han hehe...

Idag ska Cassandra konfimera sig,, ganska skönt att det är lite mulet då så man inte smälter bort i kyrkan hehe=)

Imon är det den stora dagen joo vilken?? joo ULLARED!! here we come hehe.. Imon ska min stora lista inhandlas hehe.. Gabban ska åka med också,, undra hur pigg och glad hon kommer va imon kl 07.00 hehe.. men men man vill ju inte att de ska va fullt med folk där får ju panik på alla människor då=) Yes så kl 7 imon avgår bilen till Ullared mm längtar va längsen jag va där,, Jerry har typ aldrig vart där helt sjukt hehe..

Så ikväll ska vi ta de väldigt lungt,, vi har ju haft grejer att göra hela dagarna nu känner att min kropp kan behöva ne kväll med slapp i soffan bara..

Nää nu får de bli nåt att äta innan vi åker till kyrkan.. Ha de bra puss & kram

Kramper!!

Hallojsan.. Usch vilken hemsk natt har bara väntat på att detta ska hända mamma hade ju samma sak.. Joo kramper i vaderna vaknat 3ggr i natt av smärta sen en 4g men då va ja redan vaken usch degör så jäkla ont.. Jag hoppas bara jag hade en dålig natt orkar inte vakna va detta varje natt nu...

Älsklingen har sedan försökt massera min vad men de gör för ont asså..

Jupp åter en dag i solen idag ska bli underbart=) Ska till Torslanda  med Linda & Jimmy och barnen.. gud så mysigt ska gossa med lilla Thilda=) O bada med Theo hehe.. Stackars Linda får ju inte bada än=(.. Aa lite tur är det väl då att man e gravid över sommarn så man i alla fall kan bada..

Yes nu ska jag packa matsäcken ha de bra puss & kram

Brännboll!

Hallojsan.,, Då var man hemma efter en trevlig kväll med skiftet... Suttit i azaleadalen och druckit öl inte jag då hehe jag drack cola=) Och tittade på när de andra spela brännboll..  Men fick så fruktansvärt ont i ryggen efter att ha suttit där i gräset i typ 3tim så vi fick åka hem nu.. Sen var det inte så hilma lätt för mig att springa upp i skogen var 5min för att kissa usch hatar att gå på toa nu gör ju f*n inget annat...

Imon blir det inflyttningsfest hos Jessie=) Ska bli kuligt det var på tiden hon har ju bott där ett tag hehe.. Får ta mig till torget imon och köpa nåt fint fint=),, Själv ska jag nog inte ha nån inflyttningsfest denna gången har ju flyttat 1g per år sen jag fyllde 19 hehe.. Men jag ska nog bjuda hem några av mina tjejkompisar på en mys middag längre fram..

Sen måste jag bara säga att vissa folk slutar aldrig att förvåna en.. Tråkigt att det blir så men det är väl så det kallas när folk växer upp,, man dras åt olika håll,, men tur att man då har några som växer åt samma håll som en själv=)

Kolla in mina nya skor och armband jag fått av älsklingen=)





och så har vi lilla magen=)



Nu ska jag njuta av älsklingens pannkakor mmmm

puss på er

Underbar sommar dag=)

Åhh min första lediga dag idag mm underbart... Vakna redan kl 8 i morse kan ju inte sova i denna värmen svettas ju som aldrig förr.. Kanske inte så konstigt när man väger 15kg mer än vanligt.. mm 15kg har man gått upp hehe inte kul.. Upptäckte en väldigt roliga grej igår när jag rakade benen helt plötsligt var det väldigt enkelt att raka sig runt fotknölarna hehe för de var borta!!! Ja jag är så svullen och har så mkt vatten o kroppen att dem e borta!! Ser jätte lustigt ut hehe

Har jag redan fått så här mkt vatten i kroppen då undrar jag hur jag kommer se ut i slutet av sommarn hehe kommer ju ärligt talat rulla fram hehe..

Mm har inte rikigt fattat än att man ska vara ledig så länge hehe helt sjukt.. I morse åkte jag älsklingen och vår alldeles egna bebis Jessica ner till rörvik,, Var ganska skönt idag ändå för det fläktade ganska gott och vattnet hade blivit mycket varmare så man kunde gå i och doppa sig mer mm underbart=).. Men tyvär fick min lilla älskling solsting så vi va tvungna att åka hem vid ett..

Så nu har jag lagt han på soffan och gett han c-vitamin tablett och en treo så nu sover han så sött, så får vi hoppas han mår bättre senare för vi ska ju av avslutning med jobbet i slottskogen=)..

Ska få i han lite mat också blir väl jag som får stå för den idag=) Ska göra gröncurry gryta med kyckling mums mums=) IGår fick jag lyx middag Jerry gjorde riktigt husmanskost pannbiff och potatis och brunsås mmm va rikigt gott,, Det får vi göra oftare älskling=)

Skulle lägga upp en bild på magen nu men hittar inte kamra sladden,, så får vänta till Jerry vaknat o se om han vet vart den är..

I mon skall vi till stranden i Torslanda med Linda och hela hennes familj ska bli så mysigt och mysa med bebis igen Thilda e ju såå sööt åhh vill ha min nu.. Ser bara massa bebisar överallt just nu orkar inte vänta mer hehe...

Nää om man ska börja med maten nu då magen börjar kurra och han där inne är nog också sugen på lite mat har bara ätit en korv och en bulle idag.. Fy på mig inte bra.,.. hehe Puss och kram=)

LEDIG I ÄVER 1ÅR NU!!!!

Hejsan!! Kan man vara gladare än mig nu?? Nej det kan man inte hehe äntligen ledig slippa värmen stressen m.m.m i över år heeelt underbart=) Vaknade nästan med ett leende på läpparna i morse (men jag log aldrig kl va ju faktikst 5) hehe=) Kan inte rikigt fatta att det är sant än,, Inte jobba?? Va e de liksom,, jag fick ju mitt första jobb redan som 11åring i ett fruktstånd hehe och sen har det bara rullat på med jobb.. Men nu?? Okej om ca 2månder har jag en liten pojke men ändå kommer ändå känns som ledigt att få ta hand om o gossa med han=)


Igår va han så himla rolig han rörde sig konstant på samma ställe i ca3min kändes jätte konstigt han va asså inte stilla nånting hehe åhh jag undrar hur han ser ut vem han kommer bli lik osv=) jag hoppas inte han blir lik Jerry som bebis hehe för Jerry hade inget hår alls när han va bebbe hehe Jag vill att min bebis ska ha hår hehe=)


Gud va mina fingrar svullnade idag på jobbet,, va tvungen att ta av mig förlovningsringen med hjälp av massa tvål,, sen satte jag den på lillfingret så långe men den fasta där med va heelt sjukt har fortfarande märke från ringen då det är över 3tim jag tog av den hehe hoppas de lägger sig vill inte ha korvar till fingrar helst räcker att jag redan ser ut som en köttbulle hehe Joo de gör jag faktikst eftersom jag inte är så lång ser jag ju ännu rundare ut än va jag e hehe


Ett tips jag kan ge till alla klädfantaster på Rebell har det nu världens rea,, Alla Koola Anna kläder kostar 195kr oavsett pris tidigare och så e de även köp 3 betala för 2 as nice=)


Så vad händer idag då?? Egentligen skulle man väl firat men jag har så ont som vanligt efter en dag i fabriken så de får bli en annan dag. Idag är det tvättdag underbart hehe.. Sen ska vi även ta tag o städa i lägenheten en gång för alla orkar inte bo så här om jag så ska krypa och städa hehe.. Jerrys syster kommer även förbi en stund, hon har inte sett lägenheten än. Sen blir det pannbiff ikväll mums mums för första gången faktikst undra om ja eller Jerry ska göra den?? Mm de blir nog Jerry hehe=)


Imon blir det beachen hela dan=) Jessie ska med åhh va kuligt bara ligga i solen och veta att ja så här kan du ligga nu varje dag fram till hösten hehe=)


Nää nu kallar tvätten.. puss på er


1dag kvar!!!

Halloj!! Känns helt sjukt bara 1dag kvar på jobbet nu 1dag aa jag kan inte fatta det,, ska bli så skönt,, för just nu kan jag knappt gå.. usch har så fruktansvärt ont idag.. Kan inte gå på hårda matrial så när jag skulle stå och diska förut fick Jerry hämta en kudde till mig,, Känns som jag bara blir mer och mer svullen också av denna värmen nej inte alls kul.. Men de är bara 1dag kvar sen ska jag vara ledig i ca 2mån sen kommer bebben och då ska jag vara hemma o gossa med han i över 1år=)

Är så trött på dessa 100000 toa besök också,, an gå 5min sen känns det som man ska kissa ner sig så springer man till toan och ut kommer 3ynka droppar ursäkta om detta läter äckligt men får ju fasiken panik av detta springade fram och tillbaka till toan hehe..

Älsklingen fick också ledigt på fredag så han har också bara 1dag kvar nu undertbart verkligen,, kommer väl sväva på moln imon båda två hehe=) Om jag nu kan sväva med denna kropp haha=) Har även börjat få små nya leverfläckar som man tydligen kan få när man e gravid oo ja visst de 2 jag fått på ryggen gör ingen men jag har fått en liten ovanför läppen som ser ut som smuts haha stod och försökte skrubba bort den igår innan jag fatta att det var en leverfläck haha ser inte rikigt klok ut ju,,

Jerrys moster ringde idag och berätta att de ringde från adoptionsstället idag, de ska få hämta hem sina barn i början på aug=) Gud så kul=) Vi satt ju och prata om det igår och undrade när de skulle ringa osv så ringer de dan efter haha Ska verkligen bli jätte kul,, de e så söta har sett massa bilder på dem,, Kalle och Kajsa ska de heta tjejen tror jag är 2år och killen 1år om jag inte minns helt fel,, sen kommer våran i sept hehe så här kommer de finnas gott om barn.. Tänk alla jular sen framöver också hehe kommer bli jätte skoj=)

Helgen är verkligen fullbokad som vanligt hehe.. På fredag ska vi ha typ avslutning med jobbet åka till Slottsksogen och spela brännboll jag ska ju då inte spela hehe tror ingen vill ha mig i sitt lag heller är ju inte direkt snabb nu hehe.. Så jag får vara dommare,, Jessie kan ju inyte heller va med pga sin axel så vi får väl sitta och dömma brevid. Linda och hennes lilla pack kanske också kommer in=)

På lördag ska vi först vara med Linda och packet hehe kanske bada om vädret vill det,, och sen blir de inflyttningsfest hos Jessie Pessie=) På söndag konfimerar sig min syster så då ska vi fira det med ojoj hur ska man hinna med allt asså,,,

Nej nu ska jag inte skriva mera känner att fingrarna bara flyger fram,, Är kanske inte nån ny Blondin bella hehe men som sagt har inget bättre för mig=)

Ha de nice... Puss och Kram


RSS 2.0