Julmys i lillens rum=)

img_7168 (MMS)

Julmys i lillens rum=)


Puuh..suck..

Åhh trist,, mina julgardiner kom igår,, göör fina=),, Skulle få upp dem idag och då visade de sig att gardinstången i sovrummet är för lång?,, Vi har ju jätte stora vanliga gardiner där annars, och jul gardinerna är panel gardiner.. Så måste åka till IKEA och köpa en ny stång=(..
  • Ska egentligen inte göra massa saker,, men jag får panik av att bara ligga på soffan,, så jag gör massa och sen måste jag ändå ligga på soffan för jag kan inte gå=(.. Fått några utskällningar av Jerry nu när han vart sjuk för ja gjort massa "onödigt" som han säger,, men vadå? Tvätten tvättar inte sig själv?..
Jaja,, inte nog med ryggen så får jag ju sammandragningar bara jag ska ta på mig strumporna=(,, Skall till MVC på måndag så får la berätta för dem,, Är säkert ingen fara men bättre att fråga en inte alls..
  • Yes,, nog med negativitet då,, Har hittat en sån sjukt nice kläd sida,, är en helt vanlig tjej som designar egna kläder och de är sjukt najs!
Denna är ju grym,, En favvis som skall inhandlas efter jul haha,,
Hon har en blogg oxå, Kandee och hennes shopsida heter såklart Kandeeshop=) Där ska de bli shopping sen när man en slank och snygg igen=)
  • Jerry är på jobbet idag,, och ska åka och hämta våra köksmöbler sen=) Jaaay=),, Äntligen,, Själv ska jag snart till aktupunkturen,, är 4besöket idag så får se efter de om de hjälper,, annars ger jag nog upp detta spring hit och dit för ingen hjälper ju?,, Så lika bra och gnälla och ha ont i 3mån till typ=)..
Nu blir de en dusch,, sen kanske IKEA,, om orken vill,,,

Morgon mys med "Pippi pirat" på tvn....

img_6238 (MMS)

Morgon mys med "Pippi pirat" på tvn....


Min gubbe kan han=) Biffteki, klyft potati...

img_0120 (MMS)

Min gubbe kan han=) Biffteki, klyft potatis med timjan o tzatsiki mmm så gott=)


Filmer,,,

Passade på nu när Jerry var sjuk att hyra lite filmer,, Så igår såg vi på Braidsmaides, jag hade redan sätt den på Bio, men värd att se igen=)
  • Dock slår den ju inte Baksmällan,, Baksmällan 2 släpps ju imon så kanske skall hyra den då? hmm Nää de är nog en köpe film=)
Men a Braidsmaides, är verkligen en tjejfilm.. Jerry har inga problem med tjej filmer, men han sa att denna handla mycket om tjejers vänskap så den va väl sådär att se på som kille=),, Hehe men han skratta några gånger=)
Men grym tjejfilm=)
  • Idag har vi legat i soffan hela dan, (bortsett från när jag va hos sjukgymnasten då). Så blev Bad Teacher, med Cameron Diaz och Justin Timberlake.. Detta var Jerrys val=) Helt okej,, fast en B film asså,, va en sån du kan smsa och kolla fejjan samtidigt film typ.. Men lite små rolig var den allt..
  • Så ikväll återstår, Honey 2... Älskade första Honey, med Jessica Alba, men nu är de nån annan skådespelerska jag ej känner igen så vi får väl se..
Ska snart ge mig ut i regnet och hämta min lilla plutt också,, Usch vad de regnat idag asså=(,, Ska även hämta ut mina julgardiner som kommit=) Wieee,,,
Jerry mår lite bättre idag men har ändå legat mesta dels av dan i sängen=(,, Får se om han orkar gå imon,, Vill ju ha vårt köksbord med!!,, Ja kan ju inte hämta de själv=(,, Men den som väntar på nåt gott....

Pepparkaks dammsugare. Kommit massa saker ...

img_5836 (MMS)

Pepparkaks dammsugare. Kommit massa saker med pepparkaks smak de senaste åren. Jag tycker dock de är lite mycket. Pepparkaka ska va pepperkaka. Fast dessa va sjukt nAjs ändå=) gillar inte vanliga dammsugare men dessa mmm. Även testat dumle pepperkaka men den va sådär o även ballerina. Tacka vet jag Annas pepparkakor=)


På väg till dagis i sin nya overall=) Själ...

img_5339 (MMS)

På väg till dagis i sin nya overall=) Själv ska man in på sjukgymnastiken nu,, My back is killing me very not so softley=(


Eloide details..

La märke till detta märket "hoho" för ett tag sen,, och nu när man ska få sig en dotter blir man ju hel tokig,, allt detta vill jag ha;
Hur söta är inte dessa grejer?,, A ja den rosa snutte filten med kronan på är ju bara ett måste,, Men får vänta tills efter jul,, men oj vad jag ska shoppa till lillan sen=)

Sjuk gubbe...

God förmiddag gott folk,,
  • Japp, min kära make är sjuk idag,, och ja kille och allt så är han VÄÄÄLDIGT sjuk,, nää men idag ser jag verkligen att han inte mår bra=(,,
När jag vakna för mitt nattliga toa besök inatt vid 3tiden, så är Jerry vaken?,, Då berättar han att han mått skit efter bion och mått så illa att han inte kunnat somna än!,, Han va helt genomsvettig stackarn=(,, Men efter att mammsen tvinga i han en tablett och vatten så somna han gott till slut..
  • Roligt de där att man som mamma/fru alltid ska behöva ta hand om de sjuka,, Men när jag är sjuk,, ja asså då tar ju Jerry hand om mig så sätt men just de där med att "drick nu vatten" "ta en ipren" m.m de tror jag aldrig Jerry sagt till mig haha..
Så nu ligger Jerry & sover, och jag slappar på soffan..
  • Var nere hos fastighetsskötarn förut och beställde ny spis, en med häll=) Wiee,, vi har ju nyrenoverat kök men spisen va en sån vanlig. Men nu har de ändrat så man kan få en häll spis för en liten krona extra i månaden och de vill vi såklart ha=)
Goaste pussgurkan i hela stan!

Say I do...

Ja då ska vi fortsätta på den stora dagen här då=)..

 

 

  • Efter fotograferingen, åkte vi hem igen. Jerry vad med sina kompisar och jag med mina tärnor. Vi åt lite lunch och sen va det dags=).

 

 

Upp mot kyrkan.. Vi skulle ju komma sist så ingen såg oss innan, men såklart finns de ju tidsoptimister så vi fick sitta en liten stund i bilen haha,, Men till slut var alla där och vi kunde gå ut och ställa upp oss..

 

 

  • Shit vad nervös jag var,, inte för att säga JA men för själva grejen,, var ändå över 70pers som skulle titta på en,, och Jerry har ju massa namn så jag var så nervös för att säga fel m.m...

 

 

Sen börja dom spela, och vi gick in. De va så mysigt att se allihopa tillsammans,, Kyrkan va verkligen full,, Kållereds kyrka är ju ganska liten så de var verkligen perfekt..

 

 

  • Och hur tror ni de fick med Jerrys namn?,, Jajamänsan klart jag stamma lite haha,, Alla la inte märke till de men några gjorde de haha och ja gjorde de,, men men vi blev ju gifta ändå=)..

 

 

Jerrys lilla syster Lovisa sjöng jätte fint, hon sjöng Shania Twains låt, From this moment, fast på svenska,, Den är sjukt fin=)

 

 

  • Istället för ris sen, så hade min mamma fixat jätte söta små burkar med mitt och Jerrys namn på så alla blåste såp bubblor på oss istället=),, va jätte fint..

 

 

Medans jag och Jerry åkte runt i en ”pimpad” bil så hade toastmastern, Mike och Camilla gjort en jätte rolig poäng promenad med frågor om mig och Jerry som alla gäster fick göra tills de nådde fest lokalen..

 

 

  • Ska se om jag kan få tag i frågorna=)
Nu kommer lite bilder från kyrkan,,
Här kommer vi=)
Mina fina tärnor,,
Mio var super duktig! Sa mamma en gång, annars ingenting=)
Nygifta=)
Grattis puss från världens finaste,,
Coola killarna=)
Vi=)
Allihopa=)

De va allt jag orkade skriva idag,, gäsp.. Nästa gång blir de om festen och alla tår drypande tal=) haha

 


Inget namn,,

God kväll,,, har denna storm inte fått nåt namn än??,, Sjukt,, Jaja de blåser som sjutton,, men lite mysigt ändå,, Sitter här i min ensamhet med massa levande ljus och gottar mig,, Eller rättare sagt precis betalat alla räkningar,, vilket inte va så kul.. för sjukskriven blir man inte rik av direkt=(
  • Jaja,, inte hunnit skriva i helgen eller orkat,, för så ont som jag hade i fredags och igår går inte att beskriva,, Inte nog med ryggen,, men då skulle de bökas med sjukt jobbiga och ONDA sammandragningar,, de va inte kul.. Låg på soffan och knapra panodil, losec mups och fan o hans moster=(
Men lördan då,, På förmiddan kändes de helt okej,, så vi åkte ut en sväng,, blev IKEA för att hjälpa min pappa,,
Klart man ska få glass då=)
Vi tittat på lite nya möbler till vardagsrummet,, för vi har ju köpt ny soffa=) Wiee,, dock kommer den inte förens v4 men de ska bli så skönt!!,, Den vi har nu är så liten,, så räcker att vi bjuder hem ett par så får nån sitta på golvet,, men nu har vi köpt en stoooor soffa från Mio,,
Denna fast brun=) Modern living heter den,, åhh jag längtar=)
Nää men vi ska göra om massa hemma nu,, Vi har ju bara en 3a,, och trivs så bra här så då får vi knippsa och knoppsa för att vi ska får plats=) Men de blir nog bra,,
  • På Lördag eftermiddag/kväll,, kom Daniel med hans dotter Felicia hit,, och vi bakade lussekatter,, eller aa Jerry baka sen fick barnen göra några bullar=) haha.. Men de blev lika goda denna gången=)
Men bullarna är nästan slut redan haha,, Efter en advents fika hos Denise & Johan i morse så försvann typ hälften haha,,
  • Sen blev de advents middag hos min mamma,, Och nu sitter jag här i min ensamhet, för Jerry är på bio o Mio sover..
Ska se om jag kan knopa ihop ett bröllops inlägg innan mina ögonlock börjar darra=)..
Puss&Kram

Liten pojk med mycket i vagnen=)

img_9593 (MMS)

Liten pojk med mycket i vagnen=)


Japp, tröst shopping idag=) äntligen nya k...

img_6025 (MMS)

Japp, tröst shopping idag=) äntligen nya köks möbler i alla fall. Skall hämtas på måndag=) Dock mår jag rent ut sagt förjövligt idag. Har vart på jobbet för möten hela dan trodde jag skulle gå under för sitta på härliga trä stolar i flera timmar är ingen hit. Sen har jag haft sjuka sammandragningar idag i har gör skit ont=( Så fått ställa in partyt ikväll=( får fira Denise efter bebbe ploppat ut haha! Nää men panodil o losec mups nu då o soffan, men nää inte bitter alls=)


Suck,,

  • God kväll,, 1,5tim tog de att somna lille man idag,, shit,, vet inte när de tog sån tid senast.. Min rygg känns helt borta av all smärta nu=(
Vet inte vad han vill eller varför,, första 45 gick han bara upp,, sen börja han gråta,, sen hade han helt plötsligt bajsat sa han,, mm visst att han hade,, Men till slut somna han,, hade de inte vart för att Jerry sluta kl 21 så hade han fått komma hem,, puuuh,,
  • Men nu är Jerry hemma på kvällarna from imon hehe,, såå skönt=)
Så ja,, jag är sjukt trött,, hade tänkt skriva fortsättningen på Bröllopet idag,, men de får bli en annan dag tyvärr,, är för trött..
  • FRedag imon i alla fall.. ska först vara på jobbe för möte/utbildning, sen aktupunktur, sen middag hos Denise,, så fullspäckad,,
Nu sussa,,,,

Daniel kom hit och bjöd oss på hembakat=)

img_3259 (MMS)

Daniel kom hit och bjöd oss på hembakat=)


Torsdag,,,

God förmiddag.. Inte mycket sömn inatt heller.. nu har den här "vakna 150ggr per natt" symtomen slagit in som gravid tror jag.. Ni vet "då kroppen ställer in sig på att bli mamma" yadayada jag är redan mamma kan jag inte få sova till mars?
  • Yeye,, Mio kom in inatt med,, är la i nån fas=),, Men gör inte så mycket när han bara kommer in,, bara mysigt att vakna till sen...
Idag jobbar Jerry bara till kl 21,, eftersom vi ska ha utbildning/möte på jobbet imon.. Så de blir ju lite trevligt att få ge han en godnatt puss ikväll=)..
  • Dock är han på sådär humör idag.. Vi har stött på vårt första problem som gifta den senaste tiden haha=).. Vi kommer inte överens om inredning! Och han ger sig fan inte heller,, De är la kvinnan som ska få inreda eller?
Han vill köpa ett stor fult jäkla bio hemma paket!,, Visst biohemma kan jag tänka mig,, men de ska fan inte se ut som nån ungkarls lya eller?,, Stora jäkla högtalare som tar upp halva vardagsrummet,, Usch och fy!
  • Och lampa kommer vi inte heller överens om,, åhh suck,, jaja han ger la sig till slut=)

Bless you

God kväll!
  • Min rygg har verkligen vart knas idag,, fick ont på ena sidan i morse, en helt anorlunda smärta.. och den har gjort att de gör skit ont bara ja typ böjer ryggen fram nån cm?..
Eftersom jag ändå skulle till aktupunkturen så fråga jag ju henne, men hon hade ingen bra svar,, Vi får väl se om de går över,, i alla fall den smärtan..
  • Angående rubriken så sa Mio nåt ball i morse, Vi sitter och käkar frukost, så nyser han och säger "Bless you". Både jag och Jerry titta på varandra? Öö va? Så har vi aldrig sagt utan vi har sagt prosit som Mio brukar säga.. Men han sa "Bless you" sen typ dog vi av skratt.. Va sjutton kan ungen fått de ifrån?
Goaste killen i världen!
  • Sen måste jag börja uppdatera mina kunskaper inom julsång.. Jag och Mio satt och sjöng En sockerbagare och jag sjöng;
-Är man snäller så kan man få, en liten kaka att smaka på.
Mio utrbister, NEJ MAMMA,, -Stygger så gå
Haha,, Bra att han har koll mitt hjärta=)
  • Längtar till helgen då blir de julmys=),, På fredag är de först PARYT!! Wiee haha,, Denise fyller år imon och ska firas på fredag.. På lördag ska vi på jul på Liseberg=).. Sen skall vi klämma in lite julbak av vörtbröd och lussebullar också=),, Jerry bakar de godaste brödet och lussebullar mmm mkt godare än i affären=)
Puss & Kram

Lerigt barn hämta jag på dagis idag! Känns...

img_5249 (MMS)

Lerigt barn hämta jag på dagis idag! Känns skönt att Mios dyra ute kläder kommer till användning i alla fall=)


Onsdag

God förmiddag!
  • Utvecklingssamtalet med Mio blev instället=(,, Pga personalbrist nu på morgonen,, men men sånt som händer,, ska få en ny tid eventuellt imon=)..
Var på aktupuntur nu på morgonen med,,känns lite konsitgt när hon vrider på nålarna, men annars känns de nada.. men de händer inget med,, än så länge.. Har i alla fall högkostnadsskydd nu jippi! haha
  • Är bara hemma och vänder känns de som,, ska ju på möte på jobbet kl 14 idag med,, kommer ligga som en dö säl på soffan ikväll..
Blir en lite lusse fika med darling nu i all fall=)

The big day...

The big day,, Shit det känns verkligen som en evighet sen hehe,, Men ja snart har vi vart gifta i 5månader=),, Och jag hade inte kunnat vara lyckligare=)

 

 

  • Veckan innan bröllopet är bara som en stor dimma för mig haha,, Så mycket att göra på så lite tid, kändes det som i alla fall.. Men fick otroligt mycket hjälp av min mamma, mormor, Linda och våran toastmaster Mikael och hans Camilla.. Utan dem hade de blivit kaos haha..

 

 

Men dagen då,, Morgonen, Jerry åkte och lämnade lilleman hos mamma och Ove.. Kl 9 dök min sminkös upp, och sen dundrade tärnorna in, en efter en=)..

 

 

  • Kändes riktigt lyxigt att bli sminkad av en sån riktigt sminkös hehe,, aldrig blivit förr. Så förväntningarna va höga=)

 

 

Jag blev klar efter ca 1,5tim.. fick en riktig chock när jag såg mig själv i spegeln=),, Såg knappt ut som mig själv haha.. Så då var de bara på med klänningen, för vi skulle iväg och fotograferas innan Bröllopet..

 

 

  • Men nu skulle ju Jerry se mig också,, Usch jag hatar verkligen sånt,, ni vet är precis som när man skall öppna paket från nån?,, Man vill ju visa att man verkligen gillar grejen trots att man kanske inte gör de?

 

 

Typ så kände jag fast för Jerry,, han måste ju liksom säga ”Åhh vad vacker du är” haha,, men tänkt om han inte tyckte de?,, Jaja han sa i alla fall nåt i stil med ”Men shit, vad vacker du är” haha,, så hmm jag fick väl tro han då=)

 

 

  • Jerrys Bestman Mattias, fick åka med i bilen, vi fotograferades vid Gunnebo slott...

 

 

Här kommer de bilderna....





Inte lätt och va fin=)

Finns massa fler,, men dessa är dem jag gillar mest=)..

 

 

  • Sen säger jag bara to be continued...

 


Fas nr 1090?

Japp,, jag skyller på faser, dem är dem bästa, han skriker för han är i en fas, han trotsar för han är i en fas, han äter inte för han är i en fas.. ojojoj så många faser de finns i ett barns liv=)
  • Nää men Mio har sen i hmm,, fredags börjat med att bara gå ur sängen?,, Vi läser nuför tiden natta saga, sen får han pussa sina fyra buddies, Harry, Alvin, Theodor & Simon godnatt och även vi får en puss och natti natti sen går vi ut.. Så brukar han somna efter 10-20min (då gör han ett visst läte)
Men sen i fredags har han börjat med att gå upp,, Han säger inget och gråter inte utan kommer baa upp?? Typ10ggr? Vi lägger bara in han igen,, men ändå? Whyy!,,?,,
  • Yeye,, är väl en fas mohaha,,
Full rulle imon,, först Utvecklingssamtal på dagis=),, Mio fick så mkt berömm sist och även Jag och Jerry som föräldrar fick beröm=),, Så detta ser jag fram emot.. Denna gången skall vi båda gå med=)..
  • Sen är de aktupunktur igen,, kära gode gud låt de hjälpa!,, Blir ju bara värre för varje vecka,,=(
Och sen möte på jobbet,, så kommer verkligen vara helt slut imon...
Så japp,, sängen tidigt idag,, Tänkte bara börja fila lite på Bröllops inlägget,, kanske är på tiden eller?
Puss & Kram

Trötter...

Inte mycket sömn inatt,, först fastna jag vid datan så kom int ei säng förens 22.30 typ,, vakna när Jerry kom hem vid 00, sen vakna Mio kl 3 (han brukar inte vakna),, och då la han sig mellan oss och där lekte han hela havet stormar hela natten fram tills vi skulle gå upp, då vägra han vakna haha,, sötnosen=)
Vart hos sjukgymnasten idag, tränat på gymmet,, dock hjälper de ingenting, men de kanske de gör sen i längden..
  • Ska få aktupunktur imon igen också,, har inte känt nån skillnad sen sist så får se om de blir bättre imon,, just nu känns de bara som ryggen blir värre och värre,, men jag blir ju oxå större och större,, så är la bara att bita ihop=)

God kväll

Ett litet glatt inlägg får man la slänga in efter de dystra=)
  • Ryggen är fortfarande skit, undrar hur jag ens ska kunna ta mig till sjukgymnasten imon, men men de är morgon dagens problem..
Har shoppat lite på nätet idag i alla fall.. En ny overall till lillen, då han tydligen älskar att rulla runt i sand och lera så måste ha lite extra att ta av=)
Didriksson is the shit=)
Japp,, köpte även 2par julgardiner på nätet,, så nu är snart hemmet perfekt=)
  • Mio har vart på strålande humör hela eftermiddan/kvällen, är precis som om han vet att idag har mamma extra ont så ingen ide att trotsa haha,, Aa eller hur att han tänker så? =)
Nää nu börjar ögonen blinka här,, så får säga god natt nu=) Puss&Kram

Är barn Accessoarer?

Verkar många tycka?,, Jag har funderat länge på hur jag ska skriva detta utan att trampa folk på tårna,, För detta gäller inte alla.. Men väääldigt väldigt många..

 

  • Som samhället ser ut nu,, så känns de faktiskt så att skaffa barn är nån mode grej, en acessoar som man bara måste ha.. Man verkar inte inse att denna accessoar har känslor precis som en själv?

 

Jag har sen jag fick Mio börjat förstå varför äldre ser ner på unga föräldrar. Jag har fått höra från folk och även folk omkring mig hur enkelt man skaffar barn för att sedan gå vidare med sitt egna liv?.. Är det rätt?.

 

  • Är de rätt att skapa en annan människa med känslor och behov för att sedan ändå bara tänka på sig själv?

 

Alla har såklart sin historia, sitt liv. Men de verkar så enkelt för många. ”Nää nu har vi de tufft här hemma, vi separerar” och barnet är inte ens 1år gammalt? Är det rätt?

 

  • På Mios föräldrar möte så var det en barnpsykolog som sa det att de borde finnas en lag som säger att man inte får skiljas/göra slut förens barnen är minst 4år. Jag instämmer, folk borde få böter om de gör slut innan.

 

Att få barn är både de bästa och värsta som kan hända en kan man säga. All kärlek och glädje man går igenom slår allt de jobbiga tusen gånger om. Men de jobbiga kommer alltid finnas där i början. Allt de nya, sömnlöshet, oro, att de tar 1tim att gå till ICA istället för 10min, att du måste planera precis ALLT. Att helt plötsligt är de någon annan som bestämmer där hemma.

 

  • Och det är de jobbiga man ska ta sig igenom, tillsammans med sin partner. Herregud, har man vart vaken i 48tim så är man inte Missis Happy, klart som sjutton att man är irriterad och har kort stubin.. Men denna sömnlöshet, trots m.m varar bara i några år av ditt, ert liv!

 

Folk säger,

 

-Romantiken är borta

-Vi bråkar jämt

-Vi har de så tråkigt

-Han/Hon gör ingenting hemma

Listan kan göras lång..

 

  • Gör nåt åt det då?,, Och då menar jag INTE separera eller vara otrogna. Prata med varandra, ta hjälp av nån proffisionell. Vad som!,, Varför ska folk alltid välja den enkla vägen?..

 

Har man skaffat barn med någon ska man väl inte vara rädd för att prata med den personen? Skaffar man barn med nån så kommer man ju få drass med den personen hela livet vare sig man vill eller inte så då måste man ju ha nåt sorts förtroende till dem eller?

 

Jag kommer aldrig förstå mig på folk som inte ens försöker,, de kanske tror de försöker men de gör dem inte.

 

  • Barn är människor, med känslor, behov, tankar, precis som alla andra,,, När man skaffar barn måste man lämna sig själv åt sidan. Såklart inte helt man ska tänka på sig själv med, men barnet ska ALLTID komma i första hand!,, Där finns de inga undantag.

 

Utan att fortsätta rabbla på så tycker jag så här, Unga jag för de är faktiskt unga för de mesta,, borde tänka sig för ett antal gånger innan de skaffar barn ihop.

 

  • Sluta vara så själviska säger jag bara!,, Allvarligt!

 

Jag kan inte sitta här och säga att jag är 100% säker på att jag och Jerry kommer leva hela livet ut ihop. För de kan man aldrig veta. Däremot är jag 100% säker på att vi komma göra allt som står i vår makt att få vår familj att fungera.

 

  • Om de så skulle kräva att vi gick på äktenskaps rådgivning 1gång i veckan,, så får de vara så.

 

Men vi lär aldrig behöva gå så långt,, vet ni varför?,, För vi pratar med varandra!,, Jämt.. min mormor sa till mig en gång ”Gå aldrig och lägg er ovänner” och det har vi faktiskt aldrig gjort=)

 

 

  • Men som jag nämnt,, alla har sin historia och sitt liv. Så såklart gäller inte mina åsikter alla som separerat. Men sorgligt nog många...

I will allways love you=)

Uttråkad,,,

Dålig dag,, fast ändå inte så dålig som den kan vara,, hehe ryggen värker till tusen och jag liksom hasar mig fram på golvet när jag skall ta mig nånstans.. Däremot är inte psyket lika nera idag som de ananrs brukar vara när jag har så här ont och allt känns skit,, så de är ju positivt..
  • Jag har en fråga bara,, varför är de så olika?,, Tex jag då,, jag går upp ca 30kg (gjorde med Mio och lär göra med denna madonna med),, får bristningar till tusen, ont överallt (överdriver, men rygg,ben,rumpa,huvvud), får knapra järntabletter som de vore knark.. ja listan kan göras lång,,
Så finns de dom asen hehe förlåt men sant=),, Som typ går upp ca 10kg,, får bara en liten mage, inte ont nånstans, värdena är tipp topp,, Varför är de sån skillnad??
V 25 med fröken,, (är i v26 nu)
V 25 med Mio..
Är mindre med denna tösen i alla fall hehe,, Hela 3cm när bm mätte mig för 2v sen..

Aj

God morgon,, inatt va ingen lätt natt,, vakna för minsa rörelse pga onda rygg=(,, Julpyntandet tog ut sin rätt om man säger så hehe.. men mysigt blidde de=)
  • Hade ju foglossning med Mio med men de var bara de sista veckorna, så att få de så tidigt som jag fick nu (v16) kom som en chock=(,, Men men tur att de kommer nåt fint ut av det i alla fall=)
Mio som nyfödd=)
När jag har som ondast brukar jag titta på alla bebis bilder på Mio för att ge mig själv lite pepp=)..
  • Jaja nog om min onda rygg.. Mio är inne i nån sovfas nu,, inte mig emot haha sov 12tim igår natt och 11,5tim inatt (fick väcka han då det är dagis idag).. Plus att han sov en hel timme igår på dagen, han sover inte nu förtiden oftast annars,, så ja de är la nån växtfas eller liknande=)..
Annars är de måndag idag ja,, Jerry jobbar sent=(,, De värsta veckorna just nu.. Dock slutar han tidigare på torsdag och på fredag ska vi ha utbildning på jobbet och möte så då är de 8-14 som gäller,, och även lilla jag kan vara med=)..
Nu en latte och njuta av tystnaden en stund på soffan!

Usse lää lää lää

"Usse lää lää lää, usse lää lää lää" Kommer ur lillens mun stup i kvarten,, de började med julsånger i fredags på dagis. Förre året va de tipp tapp som gällde, men i år är de "Usse lää lää lää"=)
  • Nu är de i alla fall Jul i vårt hus (lägenhet),, Granen är ju inte uppe såklart men allt annat,, Tom bytt gardiner,, och hör och häpna jag har strukit dom!!
Mys på hög nivå idag=),, Dock verkar de som jag slängt alla värmeljus när jag haft nåt av mina rensar utbrott så måste köpa nya mon,, plus 2par till julgardiner, till Mios rum och vårt sovrum=)..
Och så här låg mina killar medans jag slet=),,
  • Nää Jerry satte faktiskt upp gardinerna,, är la ingen hit för mig att försöka ge mig på att klättra på stolar o ha mig med denna rygg som bara blir värre och värre=(,, Men men imon är de "bara" 100dagar kvar haha,, pepp pepp...

Jul=)

Jag har aldrig längtat så här mycket till julen innan=),, Men tror de beror på att jag är gravid och sjukskriven så går ju bara hemma och drömmer mig bort i allt mys=),,
  • Men i fredags åkte julstakarna fram, och när Jerry & Mio kommer hem sen ska jag fjäska och se om han kan bära upp jul kartongerna från frådet=)
Vi fuskade faktiskt för några helger sen,, bakade lussebullar och vörtbröd hehe,, sjukt nice,,
  • Just de! Glömt lägga upp bild på babes nya gadd=) sååå jävla fet!
En realistisk ros blidde de nu=)

Svensexan & Möhippa

Tänkte lägga ut lite bilder på Jerrys svensex och sen min möhippa=)
  • Jerrys svensexa bestod av,, bowling,urläcker klädsel, dans på Liseberg & Avenyn, femkamp, hmm de va allt va?,, Eller ja de söp han ju redlös oxå=)
Min möhippa då,, bestod av pole dancing, (btw de kom typ kl 10 på morgonen hehe), femkamp, sång, och tiggning=),, Fick ihop ca484kr av att tigga på 40min typ de ni=) Nya yrket kanske=)

Mio 2år..

För alla mammor och andra intresserade tänkte jag bara slänga in ett lite inlägg om Mio=),, Hans utveckling m.m.. kanske inte så detaljerat,, Alla händelser är ju inte lika stora nu som innan,, när man till exempel höll på att kissa på sig av glädje när han vinkade första gången=)
  • Men i alla fall.. Mio har vuxit som bara den,, Han är verkligen en stor pojke nu,, Pratar klockrent nästan,, man förstår i stort sett alltid vad han säger (eller vi gör de).. Har fått beröm både på dagis och BVC om hur framåt och hur bra han pratar, de har flera gånger sagt att han verkar äldre än vad han är. Då växer man ju 2meter som mamma (vilket hade vart behövligt, i alla fall 5-10cm)
Ni som följde bloggen innan vet ju att han led av hosta,, I slutet på Juni blev han helt hostfri, ÄNTLIGEN=),, Så både vi och läkarna undrar ju nu och hostan kommer komma tillbaka i vinter,, Han har varit förkyld 2ggr nu i höst varav 2gången är just nu,, första gången försvann den och nu väntar vi på att den ska försvinna så vi slipper börja med alla jäkla mediciner igen=(..
Första dagis kortet=)
Ja,, vad ska man mer säga om hans utveckling,, han växer för varje dag och e den absolut underbaraste pojk som finns,, Han kommer bli den bästa stora brossan som finns=)

Twilight,,,

God kväll! Kul att se att de redan dykt upp så många läsare=),, Ja som jag skrev i förra inlägget så har jag laddat ner den där iphone appen till mobilen, blogg.se,, men de går inte att ladda upp mina bilder?,, Plus att nr jag hade där man kunde mmsa in bilder till bloggen är borta? Så om nån vill tipsa mig så är jag tacksam=)
  • Idag var de Twilight dagen mohaha,, Riktig bra film,, men dock som många säger har de tagigt bort massa som fanns med i boken,, men men de kan ju kanske inte klämma in allt=(,, Men den va sjukt bra ändå=)
Eftersom vi gick på Bio redan kl 12 idag så har nästan hela dagen försvunnit hehe,, Men vi åkte och hämtade lilleman hos mormor sen åkte vi och köpte thaimat,, Mio åt sin första "köpta" thai rätt,, kyckling & grönsaker med sötsur sås=),, Och han älskade de,, mammas pojke=)
  • Nu läser Jerry natta saga för lillen,, sen är de bara att invänta Så mycket bättre,, som btw inte alls är lika bra i år=(,,

Åhh

Varför kan jag inte ladda upp bilder från mobilen?! Blir tokig! Nån som har blogg.se appen?! Får skriver mer senare från datan så lite bilder kan komma med=)


Idol

Mobil bloggar! Kan nån svara på varför jag inte kan lägga upp bilder på bloggen via mobilen?! Yeye,, Idol mys igår med tapas, babe och Daniel. Jaa tapas maten asså=) Rätt person åkte ut nu ska bara Moa o Molly ut med så är jag nöjd=) Idag är de Twilight som gäller wieee längtar till tusen=) puss o kram!


Underbara fredag=)

Aktupunktur var de ja=) hehe,, jag trodde typ de skulle vara skönt,, men nja,, asså ont gjorde de ju inte heller,, men aa va ingenting typ,, hon stack ner 6nålar tror jag de var,, sen fick jag ligga stilla i 20min,, efter 10min kom hon in och vred på nålarna,, så aa vi får la se om de hjälper,, skall gå 2ggr nästa vecka oxå,,
  • Förra inlägget skrevs med mobilen *hoho* melle kan hon,,=) därav bara massa bla bla text=)
För att verkligen få med allt om bröllop, graviditet & Mio=),, Så tänkte jag göra egna "catch up" inlägg lite längre fram,, Var ju en sjukt trogen bloggare ett tag och jag antar att alla mina fans är sjuukt sugna på att höra om allt som hänt=) haha,, Måste bara få tillbaka alla mina fans haha=)
  • Men till idag då,, fredag,, najs najs,, Älsklingen är & gaddar sig nu,,=) Han blir bara hetare och hetare och jag bara fetare,, shit pommes frites hur ska de sluta,, Lilleman skall hämtas om 1tim då blir de lussbulle fika här hemma=),,
Ikväll blir de idol mys med tapas mmm så gottit=),, Och imon,, jaa imon vad händer då?? Joooo Twilight!! Wieee som jag längtat,, vi är sånna nördar jag och darling haha,, Babes kompis Daniel ska oxå med=) Kommer bli super kul=),, Hört att de är en bölar film så Jerry får la sitta i mitten och hålla oss båda i händerna då haha=)
Mios nya dojjor!



Aktupunktur

God morgon! Ni som inte känner mig är ju inte så insatta i mitt liv just nu=) Men idag ska jag få aktupunktur=) har ju fått foglossningar med denna lilla dam=( så går både hos sjukgymnast o vatten gympa och idag aktupunktur. Hoppas de hjälper. Mio har vart hemma 2dar från dagis fick en rejäl förkyldning men idag ska han gå igen. Underbara fredag välkommen=)


Mycket,,

Hej!, Suget kommer och går,, har vääldigt mycket att berätta så varför inte?,, Samtidigt som är jag är sjukt sugen att börja blogga om olika ämnen, saker m.m som jag under de senaste tiden bara börjat störa mig på rejält,, Men orkar man ta alla disskussioner som kommer uppstå?
Kan ju i alla fall sägen en sak,, De finns sjukt mycket olika folk och ibland undrar jag verkligen hur folk är funtade,,
  • Yaya jada jada,, Okej,, jag får la ta mig i kragen och börja blogga lite igen,, är ganska kul när man väl kommer igång=)..
Kan ge lite snabb info då sen sist,,
  • Yes den 2juli ringde klockorna,, jag och älsklingen gifte oss,, en utav de bästa dagarna i mitt liv och jag kan inte vara mer än lycklig över allt fint vi har=) (Kommer skriva ett mer detaljerat inlägg om detta)
Nästa nyhet då,, 2v innan bröllopet fick vi reda på att vi skulle bli 2barns föräldrar=) Inte helt planerat men inte helt oväntat heller,, Men vi blev super glada=),, Så fick smyg dricka alkohol fritt på bröllopet hehe=)
  • Är nu i v26 och BF datumet är damm ta ra damm den 29feb, skottårs dagen=) JIPPI! haha,, Blir billigt i alla fall=).. Och japp en liten tösa bit är de denna gången=)
Bjuder på en bröllops bild, så skriver jag mer ikväll eller kanske imon=)

RSS 2.0