1år!

Hann inte skriva igår. Men igår fyllde min lilla prins 1år=).. De känns helt sjukt asså.. 1år!! Vart har tiden tagigt vägen=).. Satt och titta på bilder på Mio som nyfödd.. Shit asså känns som igår=)
Några tim gammal=)
Åh nu världens goaste 1åring!!
Japp,, vi började dagen med lite sång för Mio haha han tittade väldigt konstigt på oss undra nog va vi syssla med haha..
  • Sen åkte vi in till stan och Mötte upp Linda & Jimmy med barnen,, Vi fika och kolla i affärer=).. Mio fick då den fina jackan på bilden=) Han fick även en liten present av Linda & Jimmy med,, en sån ratt man sätter på vagnen hihi=)
Sen följde de med oss hem,, barnen lekte som aldrig förr=).. Så kul att se dem leka nu,, hehe sötnosar=)..
Nää nu skriker Gubben här efter mat haha,,

Idag var de BF för 1år sen

Japp idag är det den 28sept.. För exat 1år sen då var Mio beräknad idag.. Ja minns de som igår,, Ja hade i flera dagar testat allt för att "sätta igång" mig själv,, promenader, annanas, ther osv osv,, inget hjälpte.. Idag för 1år sen gav jag upp.. jag låg hemma på soffan heeela dagen,, slappa som sjutton..och tyckte almänt synd om mig själv haha Vad jag då inte visste var att jag bara skulle få sova 30min den natten=)
  • Så imon är det alltså den stora dagen=) Mios 1års dag=)..
Ja hoppas han mår bättre då.. var ju på BVC igår och tog 1års sprutorna han var gör duktig faktiskt=),, Han vägde hela 11480g och var 78cm=).. allt såg kanon ut..
  • Han var gör glad hela eftermiddan så vi trodde att vi slapp biverkningarna denna gången,, men oj vad fel vi hade.. 3tim sömn har jag fått inatt=(,, han vakna kl 3, sen 5,, vid 5 var han gör varm och grät.. så fick ipren,, Så sen kl 5 imorse har han gråtit om vart annat inget e kul,, han e gör trött men somnar bara till i några minuter för att sen vakna och var ledsen.. Nu är Jerry och Mio ute och går en sväng så ja ska vila.. Men som vanligt kan jag inte de,, Får hoppas att han somnar vid 11 som vanligt för då ska ja sova lite, om ja ska orka jobba ikväll=(..

1års vacc!

Hej!, Idag blidde de ingen sovmorgon kl 6 ville lille man upp.. suck! Man har ju vant sig vid 7-8 nu så 6 va änna lite segt hehe.. Men men,, Vid 9 gick vi till öppna förskolan!.. Kan ju säga att Mio är nog de högljudaste barnet där och vildaste haha Han e över allt, gap pratar osv osv,, Inte en lugn stund på den lille..
  • Men han lekte verkligen av sig,, för han sten däckade redan kl 10.45 hehe.. Men de va bra,, för 13.45 ska vi till BVC och ta 1års sprutorna=(.. Hur ska detta gå?!.. Innan har han ju vart så liten och inte kunnat göra nåt direkt motstånd hehe men nu!!,, aa vi får se hur de går asså..
Sen är de jobb jobb som gäller för moi.. Sen vecka,, e ganska segt. men men..
  • För exat 1år sedan satt jag och väntade spänt på morgon dagen, den 28sept.. Mio var beräknad då.. men han kom inte.. dock kom han några timmar senare hehe.. Shit asså.. för 1års sen såg jag ut så här;
Hehe jupp,, känns helt overkligt,, tiden har gått såå snabbt helt sjukt=)

Full rulle!

Sorry, hann inte skriva igår,, hade fullt upp sen kl 8 igår morse fram tills nu typ haha..
  • Första åkte vi och gjorde vår första stor handling sen vi flytta hit=) De va riktigt skönt, att fylla upp kylskåt och frys hehe.. Sen lämnade ja killarna hemma och åkte till vår gamla lägenhet,, Städa de och fyllde bilen med sånt som skulle slängas..
  • Sen åkte jag och slängde allt i en container, var riktigt sevttig sen vill jag lova hehe.. Sen hem, käka middag,, Mm Jerry hade gjort lax i ugnen,, mm  vi äter aldrig fisk så de va riktigt lyxigt hehe..
  • Japp,, sen var de bara iväg hem till Mike och Milla och Charlie=)
Charlie va så söt=).. Mio och Charlie lekte lite på sitt sätt.. Mio var faktiskt väldigt försiktig,, va lite rädd att de skulle börja slåss hehe,, Men nej då.. Charlie va på Mio lite i ansiktet men Mio sa ingenting hehe de va precis som att han visste att Charlie va yngre hehe=)
  • Men när Charlie skulle sova blev Mio arg hehe vet inte om de va för att hans "kompis" försvann eller va de var så vi fick gå till slut=(.. Men va jätte trevligt=)
Japp idag då... Vid 9 åkte ja till lägenheten igen och gjorde de sista.. så nu e typ de mesta klart.. Har lite kvar i frådet som ska slängas, och sen balkong möblerna men annars så e de bara att lämna nycklarna=).. Känns skönt.. ja e helt slut efter dessa två dar nu asså!
Nu är även räkningarna betalade, alltid lika kul eller hur?... Nu ska ja slappa i soffan medans herrn i huset lagar mat och den lilla herrn sover=)

14 timmar?!

What?!.. Japp som sagt Mio har ju sovit lita halv konstigt vissa dar nu,, men inatt hallå vad hände??.. Han sov när jag gick upp vid 5,, vid 8 fick ja ett sms av Jerry att Mio fortfarande sov?!.. Ja började få lite panik då Mio hade ramlat på kvällen och slått bakhuvvet,, Jerry gick in men Mio levde och han sov som en liten gris.. Först 8.45 vakna han?!!,, Alltså sovit ca 14tim i streck!! HALLÅ!!,, Aldrig nånsin hänt innan,, de e la inte normalt eller? haha.. Så hela dan blev konstig idag för Jerry..
  • Mio brukar ju äta gröt vid 8, lunc vid 11 och sen sova.. Idag blev de gröt vid 9 lund vid 12 men ingen sova,, Han har alltså inte sovit nåt idag på dan haha,, Försöte vid 1-2tiden men de gick inte och sen blev de för sent..
De  gick hyffsat,, han har inte gnällt,, men började bli trött vid 16-17 tiden,, men vi höll han och han somnade 18.30 för kvällen.. Men ja vågar absolut inte hoppas på 14tim inatt igen,, får säkert en skit natt bara för detta.. haha
  • Yeye,, Jerry var och gadda sig idag igen=) Blev gööör fin=)
Nice=)
Så nu e de helg med=) De gillar vi.. Imon ska vi till vår gamla lägenhet och städa lite,, slipper ju flyttstädning men måste ta kyl,frys och spis.. sen ska jag även damsuga lite, vi lämnade ju bara lägenheten hehe så de är lite damm här och var=)
  • Sen ska vi kanske träffa Mike och Milla och lille Charlie=).
Japp nu blir de chips och IDOL om en stund=)

Plastkusin=)

Japp idag har äntligen Mios första plast kusin tittat ut=) En liten Emilio på ca 3240g och 49cm=).. Inte sett nån bild än men tydligen ska han va lik sin far haha Grattis Jimmy & Karro=).. Nu väntar vi på att Emma och Manne kan pressa ut sin lilla gosse med=)
  • Japp återigen var de dax för en hel*ets natt,, Mio vakna 1.30,, fick välling men gall skrek,, vi tog in han till oss jag intog soffan, men efter 1tim kommer Jerry ut, då rullar Mio nästan ur sängen hela tiden så de funkade inte,, Jag fick komma in men då ville Mio leka grrr,, Så vi la han i hans säng han gallskrek i kanske 1min sen somna han och sov till 7.30 hehe.. Så vi får se inatt,, Är hyffsat trött var vaken mellan 1.30-3 och sen upp vid 5,,,
Nu är de IDOL så hinner inte skriva mer hehe

What a day

Japp mkt spring på jobbet idag så de känns i bena vill ja lova hehe gått ner ca 2kg sen jag börja jobba med NICE=)
  • Fick sova inatt i alla fall hela 8tim=) De gillar vi,, så de va nog en mardröm för lillen härom natten=(..Om 1v blir lille man 1år.. Så för 1år sen gick jag och bar på 90kg och räknade ner dagarna hehe
Så ni med 1åringar nu då?? Hur e dem??.. Mio har sånt humör va.. pms är lindrigt mot de han har haha.. Han kan bli sååå arg om de inte går som han vill man blir ju nästan rädd för han haha.. Som sagt byta blöja, ta på kläder och äta är näst intill omöjligt asså.. Han gapar, skriker, slingrar sig,, Försöker hoppa ur stolen när han ska äta yes you name it hehe Men han e såå underbar ändå hehe
  • Så idag har man inte gjort så mkt,, jobbat sen hem och myst med pojkarna..
Hopp hopp=)

Sorry!

Har typ aldrig tid att skriva längre känns de som hehe,, Jobb, fixa lägenheten, ta hand om pojkarna yeee I am superwomen=)
  • Nää men ska kortfattat berätta om söndan, måndan & tisdan hehe.. Japp Söndag,, Då var de dop dags för Neo (Mios kusin),, Vi lämna Mio hos mormor då vi bara skulle ner till Skåne över dagen. Jätte trevligt dop,, Neo hade vuxit så,, Såå söt=)
Jag & Neo=)
Jerrys bror Daniel med sonen Neo
Vi=)
Japp vi lämnade Skåne ganska tidigt för ja skulle ju upp och jobba vid 5..Så 6tim bilfärd blev de den dagen så va ganska mör efteråt hehe..
  • Mio hade skött sig kanon som vanligt=).. Mammas going=)
Japp Måndag dags för jobba.. Efter jobbet var de naprapat dags igen, inga goda nyheter där, men väntar tills de vet säkert vad de är, vilket de gör den 8okt,,
  • Och så till den underbara natten vi hade inatt NOT,, Mio har ju sovit kanon i 1,5v tid,, Men inatt!!.. Kl 1 vakna han gör ledsen!,, Fick välling men gallskrek så fort vi la ner han,, Jaja tänkte vi tog in han till oss, men även där skrek han så fort vi la ner han,, Så till slut fick han sova på Jerrys mage,, Ja intog soffan eftersom ja skulle upp kl 5..
Men ja kunde inte somna om,, Så vart vaken sen kl 1 inatt,, Så ja jag e super trött!!.. Hoppas  VERKLIGEN på att detta va en engångs grej asså!
  • Men tur att han e så söt ändå=).. Mio och Jerry va även och hälsa på mig på jobbet idag=) Såå mysigt hehe.. Han skulle stajla för alla min lilla cooling=)

Kalas kalas

Japp,, Full rulle idag.. Mio slog först rekord med att sova 13tim i streck utan att vakna!! Han sov 19-8,, heeelt sjukt hehe.. Sen åkte vi och röstade för vi hinner inte imon..Efter de så lämna ja mina killar hemma och åkte till torget för att köpa massa presenter,
  • Theo blir 3år imon så köpte present till han, sen har Jerrys halv syster Camilla fyllt 18, Jerrys mamma fyller oxå år imon och Lilla Mios kusin Neo ska döpas imon, så blev en del presenter..
Köpte även lite nya kläder till Mio;
Detta blev det och en tröja, en body och ett par vantar till..
Sen var det bara hem göra sig klar så åkte vi och gratta Theo,, Fick mumsig tårta som Mio älskar hehe.. Han e en riktig godis gubbe min lilla prins=).. Han ville ha Theos motorcyklar hela tiden,,, och förföljde Theo överallt haha.. Vi stanna bara nån tim sen åkte vi hem..
  • Imon bär det av till Skåne över dan..Neo ska döpas.. Eftersom vi precis har flyttat och har sjukt mycket med båda lägenheterna att göra så blir de en snabb resa över dan.. Lilleman får stanna hemma hos mormor då han inte skulle klara sammanlagt 6tim bil färd hehe
Så japp helgen är och var fullsmockad med things to do..

Pris

Japp,, fick detta av Therese
Vilket betyder att jag ska berätta 7 saker som ni inte visste om mig
  1. Jag är livrädd för kontakt uttag, är Jerry hemma får han alltid trycka i kontakterna, är han inte de är de inte ofta jag stoppar in nåt där=) hehe
  2. Jag sjunger i smyg
  3. Jag är en beroende av Fejjan=) (Fast de vet nog de flesta)
  4. Jag rymde hemifrån 2ggr när jag var runt 4år
  5. Jag har sjungt i Radio när jag var runt 11-12år tillsammans med 4tjejkompisar, vi hade ett band hehe
  6. Jag sover med strumpor
  7. Jag ÄLSKAR att sova=)
Jag skickar detta vidare till Linda Lisa Therese2

Dagis

Hejsan!,, Dålig update I know hehe Men i alla fall.. Vart och hälsat på Mios  dagis idag=) De verkade kanon,, Jätte stor ute gård, och de är ute varje dag oavsett väder=) Så ja kanon helt enkelt=)
  • Idag är det fredag=) De gillar vi slutar kl 19,, sen blir de Idol mys hihi
Nu ska jag titta på Kungarna av Tylösand,, De mest pinsamma program jag sett asså,, Finns de så puckade personer asså??

Sovmorgon

Japp idag fick jag verkligen sovmorgon=),, Kl 9.15 vakna ja?? Hallå,, inte sovit så länge på ett år,, så ja jag är utvilad och pigg som en mört idag=)..
  • Mio verkar ha kommit i trotsåldern redan haha,, Igår va han helt hysterisk hela dagen!!,, Han vägra byta blöja, ta på sig äta,, you name it,, skrek och vred sig för allt.. Fick brottas med han för att få på han kläder.. Nån mer med en 1åring som total vägrar allt?? haha
Idag var han lite gladare dock,, fast ja hann ju bara vara med han i ca 2tim sen skulle han sova middag hehe,, Så går de när man sover bort halv dan hehe
  • Vi har vart och stor handlat på Coop idag för första gången,, Men blev lite besviken på deras barnavdelning här i Kållered.. I Sisjön har dem ALLt och typ 4hyllor,, Här fanns bara 1hylla och de fanns inte mkt asså.. Så ja vi får väl se om denna coop blir våran affär eller om vi åker 10min extra tillbaka till 421 där vi handla innan..
Lägenheten blir bara finare och finare,, bara lite tavlor som ska upp sen e den tipp topp=).. Området här älskar vi! Alla e så sjukt trevliga och hjälpsamma,, alla säger Hej, hjälper oss med grinden när vi ska köra in grejer,, aa Love it=)
  • Mio har ju även fått dagis plats nu=),, Blev inget av dem ja sökt, men blev ett jätte fint nybyggt dagis som ligger bakom IKEA,, tar ca 20min att gå och 3min med bil/buss så helt okej=)..
Mio har börjat trivas med i lägenheten nu med.. Han somnar kanon i sin säng,, bara lägga ner han så tar de ca 2-10min så sover han utan skrik=).. Han har sovit 2hela nätter nu med eller a inatt vakna han när jag kom hem för hans dörr hade åkt upp helt.. Men han sov sen hela natten till kl 7.. så 19-7 de e ju perfekt=).. Hoppas de håller i sig bara=)=)..
Goingen rockar i vårat new place=)

Kålleredsbo=)

Japp nu har vi fått internet och liite tid över så kan skriva här=).
  • I lördags gick flytten, tog lite längre tid än vi trodde hehe,, Men de gick kanon ändå=) Fick massa hjälp av underbara Linda, Jimmy, Mats och Mike=) Ni är bäst hehe..
  • Mio var hos mamma=)
Så hela lördan och söndan har väl gått ut på att komma hyffsat i ordning, så nu är de i alla fall beboligt om man säger så..
  • Enda nackdelen men denna lägenheten är att den är en "vanlig" hehe då menar jag,, vår förra låg över tvättstugan så vi fick massa värme upp,, Vilket vi vant oss vid,, så nu fryser vi som sjutton haha går med tjock tröjor inomhus och grejer haha
Idag har vi vart nere vid ÖF som ligger precis utanför oss.. Mio lekte som aldrig förr och jag fick pratat med en mamma i alla fall.. De va lite svårt att komma in i "gänget" tyckte ja,, men de va ju bara första gången och vi va bara där i 1tim,, så de blir nog bättre..
  • Mio har dock inte tagigt flytten så jätte bra, är jätte orolig och gnällig,, tar gör lång tid att somna, men n'r han väl sover så sover han bra,, men om han vaknar på natten så vill ha ligga inne hos oss,, så e la bara på att köra på de ett tag,,
Nää nu sover äntligen lillen hoppas ja, e tyst i alla fall,, så ska fixa lite i badrummet nu=)
Bilder kommer=)

Hinner inte skriva så mkt nu. Flyttade he...

Hinner inte skriva så mkt nu. Flyttade hela dan igår o idag är de pill i pill i lägenheten. Har heller inget internet än i lögenheten. Men första natten gick okej. Mio ville först inte sova i sitt rum men efter 1,5 Tim somna han till slut i sin säng. Kl 3 vakna han i vägra somna i sitt rum igen så han fick komma in till oss. Så ja vi får se hur de går i natt. Nu mooot IKEA hihi


Bye bye

Japp imon bär de av,, Bye bye Frölunda, Hello hello Kållered=).. Känns både kanon och lite sorgligt,, Är född och uppvuxen här, Bott på flera ställen, Föddes i Fiskebäck, Flyttade sedan till Näset när jag var 5år. När Mina föräldrar skiljdes när jag var 15, så flyttade pappa till Tynnered så bott även där. När jag var 19år flyttade jag till Majorna (jag vet inte Frölunda men känns som de) Sen flytta jag hem till Näset igen, och sen till Järnbrott och nu Flatås hehe
  • Så jag Frölunda hela livet fram tills nu=(,, Men de ska bli kul,, Kållered verkar kanon, garanterat ett mkt lugnare område för Mio att växa upp i..
  • Sen e ju lägenheten såå fräsch=),, Love it=)
Mio har vart gör kinkig idag, Men tror han både känner av stressen från mig och Jerry och sen så ser han ju hur allt frösvinner, möbler och saker osv.. Så han känner ju säkert att nåt e på G..Hoppas han sover bra i natt i alla fall så man e pigg imon..
  • I morse sov han till 7.30!! Hallå??!,, Blev chockad när Jerry berätta de hehe,, Så man kan la hoppas på samma imon i alla fall till kl 7 hehe..
Nu blir de snart Idol mys,, som BTW Göteborg gjorde ju bort sig fett igår alltså.. Den enda som var riktigt bra var ju den söta lilla dockan hehe ja han såg ut som en docka,, 16år med gitarr, kommer ej ihåg namnet=)

Snart flytt!

Japp,, Imon e de FREDAG=) Me like very mucth,, Slutar ju kl 12.45=) Sen ska vi köra massa grejer som går in i bilen, För på Lördag är de the big day=),, Flytten ja,, äntligen=) Ska bli såå skönt men en ny fräsch lägenhet mmm längtar=)
Missar tyvärr Jessis födelsedags fest=(,, Lite ledsen för de,, men de e ju första kvällen i lägenheten massa som ska göras plus att de e Mios första natt där så tyvärr=(,, men får gott göra henne längre fram när allt är klart=)..Hon fyller år imon=) Hela 23 år den lilla rackarn=),,Usch och fy nästa år blir vi 24 grrr,, Vill vara 19igen en bra ålder hehe
  • Yes,, Nu blir de en macka och IDOL,, Sen sova=)
BTW;; Mio sov heeela natten inatt gott som sjutton=),, Hoppas vi på samma igen=)

Går=)

Japp lill killen går nu=) Riktigt bra faktiskt,, Visst lite vinglit är de la men han går överallt och tar sig över trösklar, hämtar leksaker m.m=) Såå duktig mammas pojke=)

Japp

Finns inte så mkt att skriva egentligen, dagarna ser typ ut så här;
  • Jobba
  • Hem, käka, diska, packa!
Japp så e de haha,,
Lägenheten är i alla fall helt klar nu med lister och golv=) Blev sjuk nice=).. Så på Lördag smäller de, då flyttar jag ifrån Frölunda efter 23år hehe snyft snyft=)
Blir säkert nice..
  • Mio går mer och mer för varje dag nu=),, Så duktig min lilla kille, inte så liten längre för om tre veckor är han 1år=) Tiden verkligen springer iväg asså..
Nu blir de lite tv-mys, Halv 8 hos mig sen IDOL=)

Stress stress

Usch känner mig skit stressad nu.. De va ju inte de som var meningen,, Vi skulle ju ta de lugnt med flytten.. Men nu är vi eller ja stressad ändå.. Har inte hunnit köra så mycket som jag trodde vi skulle göra igår och idag,, Så nu blir de mer på lördag om inte Jerry kör några vändor imon..
  • Sen skulle vi skruvat ner sängen idag,, men de hann vi inte heller.. Kan inte göra de när Mio e vaken heller.. Har inte kollat med mamma om hon kan ha Mio på lördag, så vet inte om ja kan vara med och bära.. Men vi har våra sanna vänner Linda & Jimmy, sen Mats tror jag, Jonas kanske skulle hjälpa.. Sen Mike,, Hmm ska fråga nån av mina systrar oxå,, Får se..
Pappa ska ju komma och hjälpa oss skruva ner tv-apparaterna med.. Suck mkt mkt,, Sen har jag miljoner med samtal som ska ringas,, Åhhh!! Stress!
  • Men nu börjar i alla fall IDOL=) Wieee som jag längtat,, Så nu blir de en cola och lite Polly=)

Shoppat

Japp vart ute och shoppat till Mio idag de blev 3par skor från skopunkten,, You now, köp 3 betala för 2=) Dessa blev det;
Sen behövde han nya pyjamasar=),, Så vi fynda lite där med på Kappahl,, de hade 3 för 2 där med,, och de har ju 2pack där så vi fynda 5pyjamas för priset av 2 nice=)
, 404509
, 404582
Och en smurf pyjamas=)

Tröttt!

Japp,, skit trött idag.. Mio har hostat som en tok inatt=(,, När ska detta sluta? Han sten somna 19.30.. Vaknade vid kl 20 av hosta och han spydde liggandes i sin säng=(,, Stackarn hade spya på hela sig, i ansiktet, ögonen, öronen=(=(.. Så fick ta upp tvätta han och lugna han.. Jerry fick byta sängkläder,, sen fick han gosa lite på soffan och han somna om..
  • Men vakna sen igen kl 22 av hostan igen,, Då fick ja gå in och lyfta upp han och trösta han igen,, ingen spya denna gången.. Sen kl 2 igen=(,, Lider så med han.. När ska han bli frisk?,, Han snorar inget längre och hostar inte så mycket på dagarna, men nätterna e katastrof=(
Japp så idag är man trött,, kl 6 skulle han upp sen.. Men fick i alla fall i han 8mån spagetti förut=) Nu sover han vilket ja oxå borde göra.. men har fullt i huvvet av allt som måste göras så kan inte koppla av alls=(
  • När Mio vaknat ska vi ut och köpa skor till han, sen åka förbi lägenheten så Mio kan krypa runt lite.. Han har vart där 3ggr innan,, men vi ska försköka ta med han lite mer nu i veckan tills vi flyttar helt så han känner igen sig=)
Goingen=)

Flytt

Hinner knappt skriva dessa dagar,, fullt ös medvetslös=) Hehe japp,, Lämna av Mio hos mormor kl 9 i morse,, sen åkte vi och mötte upp Jimmy & Linda utanför vår lägenhet i Kållered,, Golvet var färdig lagt=) Såå fint,, ekparkett i varje rum, Bara lister som ska upp..
  • Killarna satte igång och tapetsera, jag och Linda packade upp lite kartonger i köket=)
Sen tog jag och Linda en tripp till IKEA,, de ligger ju som sagt när nu hehe=).. Köpte lite nya glas, bestick låda, badkars matta, En stor härlig bilbarns matta till Mio=)
  • Sen var min mamma tvungen att åka iväg och fixa en grej, så jag och Linda åkte hem och "passade" Mio en stund medans hon var iväg. Min kära gamla vän Per tittade också förbi=) Mkt trevligt, inte sett han på år och dar=)
Sen tillbaka till lägenheten, vi käkade pizza på en utav de lokala pizzakrogarna.. mm mkt god pizza=)
Men eftersom våra killar e lite sega med tapetseringen så fick jag och Linda till slut åka och hämta Mio hehe,, Så vi tre åkte hem till vår lägenhet här i Flatås och gotta oss tills killarna blev klara=)
  • Så nu e de färdig tapetserat, lister skall bara upp,, hoppas på att de lägger dem på måndag. För då ska vi köra massa  grejer i veckan, och sen köra de stora lasset på lördan=),, Så förhoppningsvis är vi Kållereds bor from lördag=) Wieee spännande=)
Nää nu blir de dusch och mys framför tvn är heeelt slut!

Helg

Japp tre jobb dagar avklarade=),, Nu helg wieee,, Jerry hade gjort varma mackor och cocosbollar nu när jag kom hem mm mumma=).. Nu tittar han på fotboll..
  • Han och Mio har haft jätte mysigt dessa 3dagar,, e lite avis ändå hehe,, Visst jag va hemma i 11mån men Jerry får ju se Mio ta fler och fler steg hehe och prata osv,, ja vill med=( hehe
Han har även lärt Mio dricka sina välling själv=),, Och äta mat utan att ha leksaker=),, Så Jerry sköter sig haha..
  • Imon ska Mio hem till mormor, jag, Jerry, Jimmy och Linda ska åka och tapetsera i den nya lägenheten=)..
Nää ja e faktiskt för trött för att skriva hehe ska oxå se lite fotboll nu=)

Ont

Japp,, har ont i hela kroppen efter gårdagens jobb hehe,, Kroppen är inte så van vid alla rörelser man gör där tydligen hehe,, Men mitt största problem var tröttheten.. ja brukar ju lägga mig vid 21 hehe, redan vid 19 började ja gäspa haha.. Men de gick=)..
  • Va hemma vid 00.15 och fick sova till kl 8=),, Så helt okej,, Visst lite trött e man och ja lär ju bli tröttare,, men någon måste ju försörja familjen=) hehe
Va ändå kul att komma tillbaka och träffa alla igen och prata lite vuxen snack=) Men de bästa av allt var att jag kom i den minsta storlek byxor=),, Wiee de va till och med lite förstora hehe de gillar vi=) När jag gick på mammaledigt hade jag typ de näst största haha
  • Yes,, Nu e Jerry i väg och fikar med en kompis.. Lilleman sover och ja ska slappa här en stund,, Ingen ide att sova för Jerry kommer om ca 1tim och då ska vi käka lunch så..
Sen e de dags för jobba dag 2=)

Jobba

Japp efter ca 1år och 3mån ska jag idag om ca 3tim sätta min fot i fabriken igen hehe=) Ska bli kanske kul faktiskt ändå=),, Mina två högra händer har ju också börjat denna veckan Lisa börja i måndags (efter mammaledighet) och Jessie börjar idag (efter sjukskrivning),, Lite komiskt att vi 3 börjar samma vecka hehe,, Men kuligt e de=)
  • Jag undrar bara hur ja ska orka hålla mig vaken heela kvällen till 23.45 hehe,, jag gick upp vid 7 i morse.. Men men de går säkert bra hehe..
Jerry har kört lite lådor nu på morgonen, de e nästan klara med golvet=) Så i helgen blir de tapetsering=) Och sen börjar vi flytta allt typ,, Vi hoppas kunna flytta in redan nästa helg men vi får se.. Vill inte stressa..

RSS 2.0