Snart.

Snart e det fredag hehe gött=).. Nu tror jag faktiskt att Mios lilla kusin e ute.. har inte hört nåt än men de har la fullt upp,, vet inte hur lång tid kejsarsnitt och sånt tar?..
Japp.. dagen idag.. Jag och Mio tog oss en promenad på 1tim,, nice nice,, fast de blåste som sjutton..
Sen hemma fortsatte jag rensa min garderob,, står i valet och kvalet om jag bara ska skänka alla grejer istället för att sälja.. Man får ju ändå inte så mycket för kläderna.. mm får se hur jag gör=)
Mio har börjat jocksa med dags sömnen nu,, verkar som han e i övergången med att kanske bara sova 1gång per dag istället för två.. Han e trött men inte tillräckligt trött för att sova.. De e svårt de där,, Ska se här i dagarna om jag kan hålla han till 11-12 på morgonen och så får han sova 2-3tim mitt på dagen,, mm får se hur vi ska göra=)
Goingen=)
Annars händer de inte så mycket idag,, Jerry kommer la snart hem,, kanske går ut igen får se..
Imon e de som sagt fredag=) Då är det stor handlig som gäller.. Sen kanske jag och Mio ska vara med Jessie, Martina och Baby Alva,,
Men på lördag vet ni vad som händer då?? Joo jag och Jerry e barn fria hela kvällen, natten och morgonen=) Wieee, Vi ska äta goda räkor, Jerry ska baka sin berömda hallonpaj och sen ska vi snaska på nötter till nån bra film=)
Och sen ska vi soooova=)
Men kommer sakna min snutt sååå mycket hehe..
Hoppas de går bra bara.. men de gör de nog,, han e alltid så snäll när han e hos mamma,, antigen så ljuger mamma eller så e han en ängel där hehe
Japp..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0