Mollösund

Japp då får vi la fortsätta på helgens bravader då..  Söndagen i Mollösund då.. Tråkigt väder var det hela förmiddagen=(,, Så vi tog en morgon promenad bara och sen var vi inne hela dagen,, Sen kom hela tjocka släkten på middag, Vi hade en "Minnes" middag kan man väl kalla de för min morfar som gick bort för exat 5år sen igår=(.. Men de var trevligt att alla var tillsammans i alla fall för en gångsskull.. De var jag,jerry,mio, mina systrar, kusinerna, morbröderna, Tone, Mamma, Ove, Felicia och Såklart mormor.. Mormor hade gjort gör god mat.. Mio trivdes att springa runt i sin gåstol där så vi fick äta i fred hehe=) Han trivdes faktiskt riktigt bra i Mollösund, förutom vissa gånger hehe.. Men de va ju så tråkigt väder så han blev ju rastlös till slut av att sitta inne men de funka=)
Mormor hade köpt en jätte fin säng till Mio på second hand för bara 200kr=) den var kanon,, den sov Mio och och han trivdes gör bra=).. Mormor hade även köpt massa fina kläder till lillen.. Bla en t-shirt där det stod busig på hehe den passar honom perfekt=)
Efter middagen, åkte Jag, mamma, mormor, Ove, Mina morbröder, kusin Shanelle upp till morfars grav. Den e så fin.. Mormor berättade lite om våran "släkt" lite längre tillbaka i tiden, de var många som låg där..Kan inte fatta att de e 5år sen.. Känns som igår jag och morfar åkte runt i hans bil och han berätta vad alla gator och byggnader hette haha,, De gjorde han jämt med mig för jag skulle lära mig=).. Solen tittade även fram när vi var där uppe.. så de fina vädret kom till slut i alla fall=)
Sen åkte vi tillbaka till Boa som vi kallar huset vi bor i=).. Jerry tittade på fotboll och jag försökte underhålla en smått över trött liten kille=)
Vid 18 tiden åkte vi hem,, Mio somna innan vi hann lämna Mollösund hehe
Tänkte lägga upp lite bilder på bla Boa där vi bor,, är så himla mysigt där=).. Men första lite blandade bilder:
Inviger sin nya säng=)
Yee sexy=)
Snygg ( morfars gamla hatt hehe)
Snyggare=)
Snyggast=)
Ue och går bland kullerstenarna
Mormor lagar mat=)
Får mat av mormor och lilla Shanelle
Busar med moster
Här bor vi=)
Nära till Nattklubben hehe
Vi bor alltså mitt i hamnen,, vårt hus till vänster här
Så här nära ligga mataffären
Den berömda texten
Kvarnen
Japp,, Idag händer de inte så mycket då, har massa tvätt,, så har tvättat, renbäddat och damsugarn står och skriker på mig=) Så de e la de då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0