Mysdag=)

Japp,, haft en kanon dag.. Vi skulle ju stor handla idag,, och när jag såg solen kika fram bestämde jag mig för att jag och Mio skulle gå till 421 och kolla lite där tills Jerry kom,, Så vi traskade dit=) Gick dit på 15min hehe trodde de skulle ta 30 haha.. Hitta lite fina sommar kläder till Mio köpte bla en pike tröja till Mio på HM på rean för endast 30kr hehe fynd,, sen köpte vi 3 betala för 2 på Kappahlde blidde;
, 388652
, 388710
, 377028
Köpte också ett par skit coola skor till han hehe,, och ett nät med en hållare på som man kan lägga frukt i så kan han äta på den utan att han får bitar i munnen hehe..
Japp.. Medans vi vänta på Jerry gick vi och köpte en glass,, en vanilj kula blidde de, och Mio fick smaka massa och han älska det=)
Sen kom pappsen,, då fick Mio åka i kundvagnen, han blev gör glad satt och skratta och tjöta med alla haha sötnosen=)
Sötnos=)
Sen åkte vi och köpte våran angry whooper haha skit god=).. Sen skulle vi få Mio att somna då han inte sovit sen kl 10.30.. Men han total vägra hehe,, försökte i 1,5tim men sen gav vi upp.. så han fick vara vaken,, Gnällde från och till men de gick..
Jerry baka raberpaj mm mumma blidde de.. sen bada han och Mio.. När klockan var typ 18.15,, så gav Jerry Mio hans natta flaska.. 2sek senare hör jag Jerry viska "Älskling" mm jag kommer då har Mio sten däckat på Jerrys bröst direkt efter flaskan hehe,, sötnos.. så han somna redan 18.20 idag typ hehe inte så konstigt eftersom han bara sovit 1gång sen kl 10.30 hehe..
Imon är det gaddnings dax igen wiee längtar=).. Ska även på kalas till Thildisen=)
Japp nu ska ja nog sova e svin trött...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0