Över en natt

Mio har total förändrats över en natt haha,, Båda bra och dåligt.. Okej,, i morse lärde han sig då Lampa att titta efter den de va ju kanon=) hehe.. Sen när han skulle sova då.. Så la jag han i sängen,, Men efter att han tjötat ett tag gick jag in och vad hittar jag då? Jo de här=)
Han har satt sig upp för första gången i sängen,, Så nu e friden slut haha,, Han sätter sig upp försöker även krypa i sängen hehe,, visst de e roligt.. men nu kommer de ta ännu längre tid att somna han haha=)
Japp.. Sen då gick vi ut och gick lite.. men efter 20min börja han gnälla,, jag gav han då mina nycklar att leka med.. Sen när vi skulle gå in behövde jag ju dem så jag tog dem,, Killen blir de heeelt hysterisk,, gråter tårar,, När jag öppnat får han tillbaka dem, han blir nöjd.. men han tappar dem,, blir lika hysterisk igen,, Och de har fortsatt hela dagen,, Varje gång nåt åker ner från gå stolen eller köksstolen så blir han heeelt hystersik gråter och skriker tills jag ger han de igen,, helt galen e han hehe..
Japp,, sen drog han ner en lampa från fönstret fick den på sig men den e gjord av papp som tur e så de hände inget..
Sen har han idag börjat med att spotta ut maten,, inte för att den e äcklig utanför de e så himla kul,, Jösses säger jag bara haha
Sen har han typ pms idag,, skäller på allt.. sina leksaker, maten, mig you name it hehe,, han sitter och pratar och gapar gör argt,, a jag blir helt snurrig av allt som händer idag,, Fattas bara att han tar de där första kryp steget som är riktigt nära nu hehe
Gullungen=)
Nää nu ska jag snart börja med middagen,, Älsklingen har önskat min starka korvgryta igen haha=) Så de får la bli de då=)

Kommentarer
Postat av: irina

hehe, känner igen så mkt i david i det du skriver om mio. David skriker om jag tar ifrån han nånting (men jag ger inte tillbaka förrän han lugnat ner sig eller så tar jag bort den helt.:P) o sen så sitter han oxå i sängen o "Kryper" runt så gubben fixade till sängen så att botten e längst ner ifall han skulle få tag o ställa sig upp. man vet ju aldrig när det börjar.

Jag säger oxå Lampa till han flera ggr för han älskar titta på dom. Men sen när jag frågar honom vart lampan e så reagerar han inte så jag tror inte han fattar än. det e bara roliga grejer att se på men han bryr sig inte om vad det heter typ.

oh well...

2010-06-17 @ 21:29:46
URL: http://gullebulle.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0