Dagens fråga

Hur långt skulle ni kunna gå för någon ni älskar?
Skulle ni tex kunna döda någon som sexuellt utnyttjat ert barn?

Detta är en väldigt svår fråga. Helt ärligt så tror jag inte jag skulle kunna döda. Däremot slå ganska rejält. Men jag anser nästan att döda är ett för "snällt" straff till sånna typer. De enda som får lida då är ju den personens familj och vänner som antagligen är helt oskyldiga. Så jag hade hellre sett den personen lida i resten av sitt liv. Typ sitta i en isolerad cell och bli torterad eller nåt. Han/hon ska lida helt enkelt.
Sen hur långt jag skulle kunnda gå för övrigt. Tex jag skulle lätt kunna offra mitt liv för dem jag älskar. Nu menar jag såklart min familj hehe. Jag skulle göra allt för dem. Speciellt för Mio.
Mina riktiga vänner skulle jag också kunna gå riktigt långt för. Om någon tex behöver nåt organ eller så för att överleva och jag klarar mig utan den så skulle jag utan tvekan ge de till min vän bla.
Hamnar mina vänner i bråk så är jag alltid där. Nu lät de som de ofta händer haha men de gör de inte, men de få gånger de hänt är jag alltid där. Jag kan nog gå hur långt som helst för alla jag älskar. Förutom just att döda.
Visst, om någon utnyttjade Mio, eller våldtog nån i min familj osv skulle jag garanterat känna viljan att döda den personen absolut. Men jag skulle aldrig göra de. Skulle aldrig kunna leva med att ha de på mitt smavete även om personen kanske förtjänar det.
Men som sagt hade hellre sett personen lida för resten av hans/hennes liv.
MILF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0