Tand nr 5

Japp nu kommer den,, Han har ju vart svullen länge men nu är den högra framtanden på väg ut för att göra vampyr tänderna sällskap=).. Han var extremt gnällig idag asså.. Inget passade herren,, Vilket gjorde att Lisa och Mayas besök blev lite si så där haha.. Allt trevligt att tjöta med Lisa.. men fick typ gapa för att överrösta Lille man som sjungt opera hela dagen,, Vi gick tom med ut för att se om de skulle hjälpa men icke,, han gnällde och skrek där med=(.. Så Lisa och Maya åkte till slut hem,, och efter att ha hållt på i typ 2,5tim att somna lill grisen så somna han till slut..
När han vaknade sedan eller rättare sagt jag fick väcka han och klockan var typ 16.30,, Han brukar inte få sova efter kl 15 men idag fick han de då han tjöt hela tiden,, Men i alla fall.. Humöret var inte bättre efter lite sömn..
Mamma kom på besök senare.. hade köpt två leksaker till Mio i 9mån present=).. Han fick en sån bräda med plast spikar på och en hammare så han kan slå på.. Han fatta dock inte hur han skulle göra utan satt mest och flaxa med hammaren hehe.. Sen fick han typ några skålar i olika färger som man ska sätta på varandra och högst upp ska man sätta en boll.. Bollen blev stor favoriten=).. Han verkligen älskar bollar hehe..
Han blev gör arg på Maya när hon hade hans boll haha ojojoj hur ska detta gå när han blir äldre hehe
Yes.. Han somnade dock jäkligt bra ikväll=).. Han och Jerry låg på soffan,, Han skrek inte men låg och tjöta lite.. Men efter typ 20min tjöt så la vi han i sängen.. och Vi behövde bara gå in 1gång sen sov han.. Dock med ena benet över spjälsängsskyddet och ut genom spjälarna hehe,, Så riktigt roligt ut=)
Imon vet jag inte vad som händer.. Hoppas på fint väder så jag kan göra som i tisdags=).. Om nån inte har nåt för sig så hör av er=)..

Kommentarer
Postat av: Tova

Åh, en sån söt son hihi :) och vad gulligt med tänder, fast jobbigt också kan jag tänka mig hehe!

2010-07-02 @ 17:20:19
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0