Lycklig..

Jag är så himla lycklig idag,, kan inte hjälpa de,, har sån där pirrig känsla i magen ni vet,, helt underbart=) Jag har världens underbaraste gubbe,, Finns ingen bättre än han.. Han har allt en kvinna vill ha haha och mycket mer=) Tillsammans har vi skapat världens underbaraste lille gosse=) Visst han har ett temperament som heter duga men de har jag väll mig själv att skylla på de hehe
Och nu ska jag äntligen få en lägenhet där jag kommer trivas,, ett nytt kök.. där jag kan laga mat och njuta=) Inte för att jag lagar så mycket mat men ändå.. En stor gräs matta där Mio kan springa runt..
Mm allt känns verkligen kanon idag=) Vad kan gå fel? Inte mycket eftersom kl är 20.25 och jag ska snart sova haha..
Va bara tvungen att skriva att idag är det verkligen en KANON DAG=)

Kommentarer
Postat av: Louise ! :)

Hej får man fråga vad du jobbar med ? :) haha jag är lite nyfiken av mig ! :) Jag läser din blogg hur många gånger om dagen som helst och den är as bra ! :)

2010-06-24 @ 11:31:34
Postat av: Louise ! :)

Hej ! :) Jag tänkte fråga vad jobbar du med igentligen ? :) Jag är lite nyfiken av mig haha ! :) Jag brukar läsa din blogg hela dagarna haha ! :) den är verkligen skit bra ! :) Ha det så bra ! :)

2010-06-24 @ 11:43:10
Postat av: melissa

Hej, vad roligt=).. Jag jobbar på Santa Maria, Tacofabriken, men är ju mamma ledig nu då.. Börjar jobba igen i september=)

2010-06-24 @ 11:49:39
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Louise ! :)

Aha okej va kul ! :) Ha En Bra Dag ! :)

2010-06-24 @ 14:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0