Dagens fråga

Är det någon gång okej att slå sitt barn?

Absolut inte säger jag. De är inte okej att slå någon egentligen. Men absolut inte sitt barn. Man kan ta dem lite i armen om de inte lyssnar men de e de närmaste "slå" ja kommer gå. Visst barn kan verkligen trigga igång en och göra en riktigt arg och frustrerad. Men som sagt Mio kommer aldrig göra mig så arg att jag går över den gränsen. SÅ nej de är ALDRIG okej att slå barn.
MILFBLOGG

Kommentarer
Postat av: irina

Nej, håller med. det e noll tolerans att ta till våld mot barn. Det e verkligen på höjden av ynklighet att man som vuxen ger sig på en liten.

Visst frustration hör ju till föräldrarrollen mer eller mindre, men då går man ju därifrån så att inget dumt händer.

Jag tror jag har klappat till handen lite sådär, ganska oskyldigt när han varit på tvn tex (sen vägrar han lyssna till ordet Nej. flinar bara o gör det om o om o om igen...). men aldrig mer.

vet att det finns föräldrar som smiskar sina barn nån gång. tror aldrig att jag kommer sträcka mig så långt även fast jag sj fick smisk en gång som barn efter att ha "snattat" (jag visste inte att man skulle betala!!!)...det hade räckt med en rejäl utskällning. man e ju inte dum som barn som vissa vuxna verkar tro.

2010-06-15 @ 00:08:35
URL: http://gullebulle.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0