Today

Japp,, inte haft tid att skriva idag då Mio inte sovit sen kl 11 i morse haha,, han e olika för varje dag den lilla grisen=).. Men han sten somna nu,, lite tidigare än vanligt men utan skrik så de gillar vi skarpt=)
Japp dagen idag då.. Jerry följde med till Slottskogen för han jobbar sent och kan ju inte låta karln sitta inne en sån här fin dag eller hur=).. Dock blev de inte riktig lika mysigt som vi trodde.. Solen gick i moln typ direkt,, och Mio börjar gnälla och skrika redan efter 5min typ.. Men vi fortsatte att gå så gott de gick.. Lisa och Maya träffa vi ju=).. Men till slut tog Jerry upp Mio och satte han på sina axlar de gillade Mio=) Skratta och hade sig,, Men så fort han sattes i vagnen skrek han=(=(.. Så blev en kortare promenad än vanligt..
Sen satte vi oss i gräset.. Maya var så rolig.. de satt några tjejer och käka glass en bit ifrån oss.. och Maya sprang dit hela tiden för hon ville ju också ha glass haha.. Lisa fick jaga henne som en tok.. Fan vad jag längtar tills de asså.. Visst de kanske e jobbigt ibland men de e så charmigt ändå hehe..
Mio var tyst och nöjd i ca 5min där med sen kom gnället även där=( Så vi fick bege oss,, försökte somna han i vagnen men de gick inte.. så till slut gav vi upp och åkte hem=( Jäkla tänder asså.. man kan inte göra nånting med Mio känns de som nu,, Okej jag vet han har gör ont jag lider med han som bara den,, Men jag ville ju inte sitta instängd i flera veckor heller.. Han e hyffsat glad hemma i alla fall..
Jaja,, Till nåt roligare då hihi Fick ett till erbjudande på en lägenhet idag,, I Kållered,, ska ut och titta imon,, hoppas verkligen den e fin=).. Den ligger granne med 2 av våra arbetskamrater så hade vart ritkigt kul,, för en av dem har ju barn,, Nämligen Lilla Charlie som nu är hmm ca 4-5mån tror jag hehe Så vi får se hehe Imon kl 11 ska vi vara där..
Sen ska jag och Mio ha en hel dag hemma hos Linda wieee,, Hoppas på nice väder så Mio kan få testa deras lilla pool hihi.. Hoppas även han e på glatt humör.. fast Linda e i o för sig tålig när de gäller barn skrik haha
Yes de va la dagen idag det=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0