Dagens fråga

Oj,, detta var nog en ännu svårare fråga,, de kan vara mycket liksom.. Alla mammor är ju olika och tänker olika. Frågan är egentligen då vem har rätt och vem har fel?,, Jag tror att i flesta fall har ingen fel för alla känner ju SITT barn bäst.. Men okej ska komma på några saker då..
När någon annan mamma tror sig veta mer om min son än jag själv.. Tips tar jag jätte gärna emot.. Men när vissa tex säger, "Han måste lära sig" de e nåt jag stört mig på många gånger. Då vi har en ganska krävande son hehe.. Jag vet att barn måste lära sig vissa saker.. bla vara i stora folk samlingar, sova borta, sitta i vagnen osv osv. Men de är JAG och Jerry då såklart som bestämmer hur han ska lära sig det för vi känner han bäst. Vi lär Mio saker i Mios takt.
Sen stör jag mig mycket på "äldre" mammor då som tror bara för att man e lite yngre så vet man inget. Visst klart vet en som har tex 3 barn mycket om just barn i sig, men den mamman vet inte vad just MIN son behöver. De kanske kan sånna saker som vad man ska göra vid tandsprickning eller annan sjukdom, som vi första gångs föräldrar inte vet så mycket om. Men de vet som sagt inte hur vårt barn är. För alla barn är olika finns inget barn som är den andra lik.
En annan sak som stör mig mycket är de mammor som säger att "Alla kan amma" och ser ner på dem som inte gör det. Alla mammor kan inte amma, om alla hade kunnat de hade väl inte ersättning funnits i den bredd de gör. Visst jag hade säkert kunnat amma Mio i 6månader. Men jag valde min hälsa som är lika med Mios hälsa framför det. De funkade inte, krånglade från start. Behöver inte gå in på detaljer. Men så läser man om mammor som skriver i olika forum att man inte e nån "riktigt" mamma som inte ammar.. De e nåt som stör mig nåt fruktansvärt. Jag är verkligen en riktig mamma. En mammas största uppgift är att ge sitt barn kärlek och det den behöver. Ett barn behöver mat så vad spelar de för roll vilken mat?
Ja de var la de jag kom på,, sen finns de massa små saker som jag kan rabbla upp men de blir nog får långt=) hehe
Mer på MILF

Kommentarer
Postat av: Milla´n

Håller med din uppfattning av allt du skriver i detta inlägg gumms´s.. Man kan störa sig på mycket men när andra lägger sig i Morr =) Hoppas allt e toppen med dig och Mio.. Kram*

2010-06-19 @ 20:08:12
URL: http://millame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0