Snart

Snart e helgen slut,, känns tråkigt eftersom Jerry vart hemma sen i onsdags nu så har man ju blivit van av att ha han hemma liksom hehe.. Men men bara 4v kvar tills han har semester LOVELY=) Massa planer då.. Mollösund står på schemat hoppas på fint väder bara annars finns de inte så mycket att göra där..
Men de känns grymt att vi har ett sånt ställe till Mio.. De e min mormo och morfars ställe, min morfar gick bort för 5år sedan, men mormor har kvar huset tillsammans med min mamma och mina morbröder.. De är ett underbart hur,, en stor sjöbod brukar jag kalla det.. Ligger precis nere i hamnen, våra grannar e 2st restauranger/nattklubb och Tempo hehe,, så mitt i gröten nere vid hamnen bor vi=)
Hitta ingen bättre bild,, men vi bor i de huset näst längst bort med de gula fönstrena=)
Japp här har ju vuxit upp,, var här alla sommrar när jag var liten, vid bada, fiskade, åkte båt allt man kan drömma om=).. Så jag är väldigt glad att vi kan ge Mio samma,, för jag älskar mina sommrar jag hade där=)
Japp,, då dit ska vi=).. Sen ska jag ta en helg och sälja massa grejer på komerssen så vi tjänar lite pengar hehe.. Sen får vi se vad de mer blir.. Ska antagligen ut och käka middag med Jimmy och Linda på Jimmys födelsedag om mamma kunde ha Mio över natten=).. Sen den 10juli ska jag ut på krogen för första gången på 1,5år hehe sjukt=)
Japp,, Nu ska vi njuta av de sista av helgen=)

Kommentarer
Postat av: iqqi

gullig blogg :D

2010-06-13 @ 20:26:36
URL: http://liferock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0