Skåne

Japp nu ska jag försöka sammanfatta denna resa=)
Åkte i torsdags morse, dit resan gick som sagt gör bra,, Mio sov till och från och gnällde bara den sista kvarten=) Duktig pojke,
Först stanna vi hos Jerrys mamma i Lövestad, tog en kaffe och tjöta med ja Jerrys mamma, mormor, morfar, syster Therese, och hans mammas man Stefan,
Busar med Farmor=)
Japp,, sen åkte vi hem till Jerrys bror Daniel och hans Tjej Jenny, de hade en liten färsking,, lilla Neo 1v gammal,, Så sjukt söt, kan inte minnas att Mio vart så liten,, man blev riktigt bebis sugen. Sen var man ju skit rädd att göra sönder den lille haha,, även om de inte var allt för längesen Mio var så liten.
Bröderna och små killarna=)
Jag & Neo=)
Allihoppa=)
Mio tyckte att Daniel såg väldigt rolig ut eller nåt,, han kunde inte sluta titta på honom.. Satt jätte lugnt i hans knä hehe så söt.. Han gillar nog sin Farbror Daniel=)
Sen åkte vi hem till Jerrys pappa där vi sov, tog en kaffe där med hehe.. Sen gick vi till Bo Olsson heter de.. typ ett Mini Ullared hehe,, Fynda ett par shorts till Mio för bara 50kr=).. Köpte lite presenter också många som fyller år nu=)
Sen åkte vi tillbaka till Daniel och Jenny,, Käka jätte god mat,, Potatisgratäng och kött mm riktigt gott=)
Mio kunde inte slappna av och somna,, så till slut fick vi gå hem.. tog la ca 2,5tim den kvällen att somna Mio.. Sen vakna han och drömde och hade sig,, Vakna sen kl 4 och illtjöt,, han ville inte ha välling ingenting,, Så fort han somna och vi försökte lägga ner han i hans säng så vakna han och skrek=(,, Han sov 6tim den natten brukar sova mellan 10-12tim,, vi sov 3tim=(... Så den morgonen dagen kvällen blev inte rolig..
Men han kunde vara glad ibland=)
Myser med farfar=)
Japp,, Så Mio skrek och gnällde hela dagen,, han åt typ inget, bara frukt purer,, och han ville inte bajsa heller=(..
För att få han att somna fick vi åka lite tidigare in till Ystad, där Jerrys systrar skulle springa ut.. Så vi vandra runt i stan,, i regn och åska=(.. Vi fikade och tittade på alla mysiga hus.. Mio sov från och till.. men började hosta och gråta=(..
Ge miiig! haha
Hittade också detta fina konstvärk=) haha Lite rolig få man ju vara haha
Japp.. Eftersom Mio skrek och hosta och hade sig,, kände vi att vi inte kunde stanna tills Tjejerna sprang ut,, ville inte att Mio skulle bli sjuk,, plus att han va trött och inget hjälpte.. Så vi åkte hem,, Han sten somna i bilen så vi tog en runde till Lönnarp där Jerry bodde som liten,,
Sen hem, gjorde oss i ordning för kvällen.. Sen åkte vi till Jerrys mamma igen där hans systrar skulle firas.. De bjöds på god mat=).. Mio skrek och kom inte alls till ro.. Tror de blev för mycket för han.. Vi skulle kanske stannat på ett ställe första dagen,, Han åkte ju in och ur bilen hela tiden,, träffa nya folk och bla bla.. så han mådde inte bra.. Han åt som sagt bara frukt pure och pytte lite gröt,, på hela dagen=(..
Han somna till slut hos Jerry redan kl 18.. Men eftersom Mio mådde som han mådde, så kände vi att vi ville åka hem på kvällen.. Visst ska man lära barn att åka bort osv,, Men 2dar räckte.. de va ju första gången han var borta liksom.. De blir nog lättare när han kan krypa osv,, plus att han hade ju ingen gåstol eller nåt,, Han ville hem..
Studenterna
Mio ville med ta studenten=)
Faster Sara och Mio=)
Jenny och Daniel=)
Vi=)
Japp,, så vid 19.30 begav vi oss hemåt.. Mio sov hela resan så vi körde hela tiden,, trotts regnt och typ storm hehe.. Var hemma vid 22.30..
Nu gapar lilleman,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0