Bröst


Hejsan,, japp nu har verkligen den riktiga mjölken kommit haha,, hade på mig en t-shirt så säger Jerry "Du läcker ju" så tittar jag ner och de va inte lite heller haha,, så de var på med bh och ammningsinlägg så nu börjar det=)..

Strax där efter började de pulsera som bara den och bröstena bara växte och blev som stål hehe så fick sätta lillen i arbete med en gång haha,, asså amma=) och nu sover han så gott i sin vagga igen=) underbar son jag har asså,, peppar peppar=)



Hehe slappar hos pappa=).. Måste säga att jag har nog de finaste killarna i världen,, Jerry var helt underbar under hela förlossningen och på bb,, han gjorde precis de han skulle under förlossningen,, han sa inget hehe bra där älskling han serva mig med vatten och hjälpte mig när jag trasslade till lustgasen,, han gav mig även beröm ibland i små mängder vilket var bra annars hade jag väl bara blivit sur om man stått och tjötat..

Uppe på avdelningen,, tog han Mio så jag fick sova flera ggr,, jag sov nog mer än han första dygnet Tack älskling=)



hehe snygging=) hans nyfiken min=)

Hmm ska försöka hitta en bra bild att skicka in till GP också,, men e så svårt hehe vill skicka in alla kan man det?? haha

Och nu måste jag få klaga lite så inte alla tror att allt e tipp topp hehe,, jag har sååå jävla ont i bäckenet och i ryggen,. blivit värre idag,, kan knappt röra mig resa mig ur sängen,, gör mest ont i bäckenbenet,, så jag måste kolla upp övningar imon som man kan göra,,de gör så ont,, och panodil hjälper ju knappt åt huvudvärk.. Har ni bra tips på bäcken övningar så GE MIG!! de knakar hela tiden också=(=(,, åhh vill kunna gå ut och gå snart med vagnen,,

a inte för att vädret tillåter de men ändå,, sen behöver jag en rejäl massage asså,, för min rygg är som sagt förstörd..

Ja nu känner man igen mig va,, den klagade kvinnan haha=).. nej men man måste faktikst få klaga ibland också..

Nu ska jag återgå till mina pojkar,, den ena sover dock som vanligt hehe,,

Puss och God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0