Myser,,

Mm nu ligger hela familjen i soffan och myser igen,, vi har typ en liten rutin,, jag ammar och gossar lite sen får Jerry ta över och rapa han och sen eventuellt somna honom om han inte vill vara vaken då såklart,, Sen så får Jerry ha han lite mer nu också med tanke på att han ska börja jobba på tisdag igen=(=( han e lite ledsen över det och vem hade inte vart det,,?? Han vill inte lämna den lilla grisen eller den stora grisen=) haha.. Men tyvärr så måste han det=(

Shit redan på tisdag ska jag vara helt själv med Mio!!,, Jerry jobbar sent också,, ojojoj hur ska detta gå?? Aa lite nervigt är det faktikst.. Men tur att man har en sån underbar son då som är så grymt snäll=)



Yeee flörtar=)

Imon ska vi hem till Linda & Jimmy hehe,, spännande se hur det går,, vi ska titta på idol=).. får ta med hårdliften från vagnen så lillen kan sova,,=)

Imon kommer även BVC sköterskan på hembesök spännande vet faktikst inte riktigt vad hon ska göra,, men antar att hon ska kolla lite på Mio och även se om vi har lite frågor och så.. Mm lite frågor har vi allt hehe,, kommer säkert ploppa upp massa under dan imon också.. Undra om hon har med sig någon våg?? hehe hade vart kul att se vad han väger nu,, tycker han bara blir större och större..

På måndag ska älsklingen börja med sin nya tattoo wieee=) han har längtat såå,, och han var ju så nervös att jag skulle föda då haha ska bli kul i alla fall,, kommer bli gör snyggt=) Jag själv ska snart också boka tid ska skriva Mio på min andra handled,, med skrivstil hade jag tänkt och lite större än den på andra handleden,,, Där har jag ju mina syskons namn=)..



Mm mätt och belåten=) usch vad tjock man ser ut,, ja jaaa vet ´födde bebis för 1,5vecka sen,, men ändå.. hade de inte vart trevligt om man återfått sin kropp med en gång??,, Jag har faktikst vart jätte duktig med maten också,, okej jag har väl ätit nån bulle och så när folk vart här på fika,, men annars ingenting,, äter mindre portioner osv,, så nu ska bara kroppen återgå till sin normala funktion så man kan börja träna eller a gå ut och gå lång promenader i alla fall=)..

Nej nu tror jag Mio vill ha maaat,,, känner mig som en kossa ibland asså haha=)

Kommentarer
Postat av: LInda

Klart dom tar med sig våg =)

2009-10-09 @ 08:05:25
URL: http://lindawidellsandh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0