4veckor och ny vagn=)

Hallojsan,, yes morgonen har vart fullt ös,, först iväg och köpte ny vagn hehe,, den hade massa finesser så som att man kan göra den till en säng som man kan ha med sig när man ska hem till folk,, kan göras till en babysitter,, fast den kan han inte andvända förens han e stadig i ryggen,, även mycket liten och bra att fälla ihop=) enda nackdelen som vi märkte när vi kom hem var,, att man kan inte bära Mio i själva liften=(,, den är "framtung" om man säger så,, så Mio glider iväg om man lyfter i den,, ska se om man kan ha en mjuk lift i den,,

Ska fixa våran gamla vagn och lägga ut den sen=)..

Natten har väl vart sådär,, sovit kanske 4tim eller nåt,, vet inte va de var med Mio,, han va lite orolig och tappa nappen och hade sig,, till slut orkade jag inte mer så Jerry fick gå upp med han så jag fick i alla fall 1tim sömn på morgonen,,

Yes sen kom Mios faster Lovisa på besök=) Mkt trevligt,, fick massa fina prsenter en göör söt body med dumbo på hehe,, sen hade hans Faster Sara och farbror Johan skrivit varsit brev till han,, hehe såå söta=).. Han fick även en as cool gorilla haha,, och en pyjamas och lite bitleksaker som han ska ha sen när tänderna kommer=)

Snart kommer Gabban hit,, vi skulle egentligen ut och gå men som sagt klumpiga som familjen Belin är ramla ju hon i trappan så de får bli en prommenad en annan gång..

Yes idag blir Mio 1mån om man då räknar vecko vis,,han e ju född den 29 men det är en tisdag så jag räknar 1månad idag,, sen räknar man väl annorlunda längre fram... men ändå,, för 1månad sen låg vi på BB och hade fått vår lilla älskling,, heeelt sjukt va tiden går..

Imon blir det BVC,, ska prata lite om ersättning,, Mio har fått massa prickar i ansiktet och även på bröstet,, jag slutade ju amma helt igår.. så jag vet inte om de kan vara hormon prickar från ammningen eller om de e för ersättningen?? Nån som gett sin bebbe Babysemp och fått utslag? aa ska fråga om dem i alla fall.. för e de ammningen så lär de ju fösvinna snart..

Sen ska vi hem till mormor (mamma) imon mysigt,,inviga vagnen=) som sagt hatar när Jerry jobbar sent,, grrr

På torsdag ska jag antagligen hem till Linda,, om Thilda e frisk,, hoppas hoppas=)..

Så ska passa på att få gjort lite saker nu när Mio sover,,,

pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0