Shoppat=)

Hallojsan.. Usch vilket väder det var i natt då... Åska som aldrig förr och spöregn.. Jag som då är lite små rädd för åskan försökte försiktigt väcka min man som låg och sov men han var svår väckt så jag fick ligga och darra själv=(=(..

Såg på Miachel Jacksons (Kan inte hur han stavas hehe) minnsstund igår,, va inte så bra som jag förväntade mig trodde de skulle bli mkt mer kända ansikten mer musik osv. Sen tyckte jag det var helt sjukt hur de kunde ta med de små barnen på detta,, vet inte hur gammal den äldsta killen var men 11år var ju Paris och hon skulle försöka prata på scen,, nää jag tycker inte man utsätter barn för sånt.,, de var ju faktikst deras pappa som gått bort för bara 1v sen..

Sen försökte jag se klart Dangerous konserten de visa efteråt men det orkade inte mina ögon utan jag somna med en gång hehe..

Idag var det in stan,, träffade Linda och lilla Thilda,, Gud vad de växer snabbt var inte mer än 4dar sen jag såg henne sist men hon hade redan vuxit,, tycker hon växer så mycket ¨på längden hehe kanske kommer bli en riktigt super modell=).. Hon e helt underbar i alla fall.. och nu våga jag hålla henne lite mera hehe,, man är så rädd att de ska gå sönder men de gör de ju inte.. utan jag höll henne faktikst ganska mycket idag.. fick henne även att sluta gråta en gång=)


Tycker att de finns så mycket konstigta människor,, de är som de aldrig sett en bebis innan som gråter.. de bara stirra på oss som vi vore utomjordningar hehe de e ju inte dirket att man kan be den lilla va tyst nää ibaldn undrar man om folk är födda på nån annan planet asså..


Sen börjar man ju bli lite orolig hur de ska gå när man själv har en vagn,, okej Linda har ju en sån tvillingvagn för hon har ju två men de va ju ett jäkla meck att ta sig fram ibland,, denna stan är ju inte barnvänlig för 5öre...


Så va fick vi handlat då.. jag fyndade på HM de hade massa rea köpte 2st klänningar för 50kr/st och en för 80kr=) Sen hitta jag äntligen ett par babyjeans i 56,, vill att han åtminstone skall ha ett par fin jeans när han e nyfödd.. köpte även en liten skjorta till han.. Jag vet alla säger köp ingte nu osv men man kan ju inte låta bli när man ser allt fint... Linda fick också köpte en body och en mössa till lilla Thilda..


När jag kom hem hade älsklingen städat hela lägenheten skrubbat golv osv.. så söt han e min älskling=).. Nu ligger han helt utslagen på sängen,, mm de tar på krafterna att städa va?? hehe..


Nää undra om man ska börja med middagen nu börjar bli lite små hungrig.. Ikväll ska Jerry baka hallonpaj mmm älskar hans hallonpaj det är den bästa som finns mums mums=)


Puss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0