Home sweet home=)

Hallooo!! Ja det är faktikst så är jäkligt kul att komma bort men mycket skönare att komma hem=) Har haft en rikigt rolig helg hehe mycket skratt=)

Resan ner gick hyfsat bra fick byta plats med älsklingen efter typ halva vägen pga ryggen usch verkligen jätte jobbigt med denna ryggvärk,, man får vända och vrida på sig hela tiden=(,,, Så jag fick sitta fram sen med Mats=)

Vi stanna på en ICA i Sjöbo,, där köpte vi massa grillmat och de andra fick köpa lite gott på systemet hehe jupp då har man snart vart nykter i 8månder=) inte ens smakat på nåt,, undra hur de ska gå sen kommer la bli full på 1öl hehe,, aa de ska bli spännande=)
När vi sedan kom till Lövestad hade Jerrys syster Lovisa gjort kaffe och hans andra syster Therese var också där,, vädret var faktikst helt ok då så vi kunde sitta ute helt underbart=)

Sen kom Jerrys pappa på besök också då slängde vi på grillen mm mums älskar verkligen grillat=).. Längtar tills man bor i radhus eller hus då man kan grilla heeela sommarn=)



Far & SOn grillar=)

Sen var vi ju tvungna att spela pictionary eller hur det nu stavas igen hehe,, gick lite bättre denna gången för Jessie hade med sig ett annat så det var lite lättare grejer att måla hehe man man e ingen Picasso dirket haha usch vad dåligt jag målar skäms nästan ju hehe...

Lite senare på kvällen kom även Jerrys storebror med flickvännen Jenny så då var vi ett helt gäng=) alla sykonen nästan utan de två små,,, så då tog vi fram TP hehe de skulle vi aldrig ha gjort,, vi var ju redan trötta från början hehe och detta tog tid,, Vi kunde valt barnfrågor men vi var ju vuxna tänkte vi så då tar man ju vuxen frågor hehe vi kom ju f*n ingenstans höll la på i 1,5tim och hade fårt typ varsin tårtbit bara hehe då bytte vi till barnfrågorna hehe,, men de gick inte bättre det hehe nää jag vet inte hur länge vi satt och tålamodet hos vissa var ju på noll hehe nämner inga namn=) hehe... Det slutade i alla fall med att Jerry & Matsen vann och det var la tur det annars hade man fått dras med två surpuppar=) hehe



hehe så kul var det med TP hehe

Nää sen blev det sängdags hehe men vi var så över trötta och flamsiga att ingen utav oss kunde somna haha vi höll på hehe det var rikigt roligt..

Så på morgonen var vi väl inte alls för pigga,, men Köpenhamn här kommer vi!! hehe.. Yes då var det dags för bilresa igen usch hatar att åka bil just nu hehe.. Nää men det var ganska coolt att åka över Öresundsbron hehe var jätte lång och helt plötsligt såg det ut som att den gick av hehe men de kom en tunnel under vattnet=) hehe



hehe ser det inte läskigt ut??

Ja ha väl framme i Köpenhamn skulle vi ju hitta parkering hehe lättare sagt än gjort hehe och danskar älskar tydligen att cykla de var helt galna var som de hade förträde över allt haha,, eftre typ 40min letande hitta vi ett parkeringshus hehe,, sen var det Shopping dax!!! hehe.. Men det var ju lite dyrare än hemma men jag fynda massa ändå för de va mkt rea=)
Köpte 5toppar 1tröja 1kjol=) var nog tur att jag var gravid ändå för annars hade jag köpt mkt mkt mer=) hehe

Jerry var väl sådär glad han skulle ju inte handla nåt pga tattoon hehe så han var ganska butter ibland hehe stackarn,, Vi hade ändå hyfsat väder men då kom det ett skyfall så vi sprang eller a lunkade hehe in till en bar men fy f*n va de luka gubbarna satt och rökte cigarr usch mådde illa som bara den,,

Nää efter typ 4tim vandring fick jag sjukt ont i bena asså ja kunde knappt gå haltande och vaggade gjorde så jäkla ont,, så då fick vi gå till bilen,, pga de kosta så mkt i Danmark åkte vi in till Malmö och åt på en as god pasta resturang mm va verkligen skit gott=)



hehe tjockis usch blir bara fetare och fetare ju hehe

Sen var vi så trötta att vi bestämmde oss för att köpa en film,, men det var lättare sagt ändå med 4viljor och olika film intressen,, och ingen vill ge sig typ hehe,, men ja orkade inte bry mig tillslut,, vi valde nån drama film Mamut eller va dne hette,, men då funka ju såklart inte texten på den dvdn sen så de fick bli den Marley and Me filmen,, men den var inte så bra som jag trodde,, handla ju bara om en hund hehe jo jag hade väl fattat det lite innan men trodde ändå det skulle vara mer fokus på skådespelarna liksom hehe men den funakde..

Sen var det bara sooova var heelt slut verkligen..

Så nu e man HEMMA!! helt underbart,, visst Såne e mysigt o så men det är så mkt flugor o sånt där hehe är pga kossorna hehe men de ska bli rikitigt gott att sova i sin egen säng nu mmmmm längtar tills vi ska sova=)

Nää nu ska vi äta lite=) puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0