Man skjuten i Västra Frölunda..

Halloj!! ,, ja va e detta.. man i 20ård åldern skjuten i Västra Frölunda tydligen vid brilijant där omkring,, rikigt läskigt med tanke på att där har man ju gått tusen ggr när man gick i skolan.. aa snart vågar man ju inte gå ut.. går man in på gp.se så står de ju massa grejer om mord och mordfösök usch asså...


Jaja men så e det väl snart e vi väl uppe i samma nivå som USA hehe..


Jaja älsklingen fick i alla fall bokat in 3tider för tattoon idag=) Han ska göra hela andra armen=) blir japanskt där med, han har ju japanska vågor på ena armen,, nu ska han gö nån japansk åskgud och moln och fjärillar och allt var det nu va=) blir säkert gör coolt=).. Första tiden han har är 12okt=) hehe sjuk ja sa till han ja då e ju du pappa hehe lite konstig tanke men kul=)


Jessie och Mats var med,, titta lite Jessie vill göra nåt på magen men kan inte komma på vad,, nää man måste ju verkligen vara 100% säker innan man gör nåt eftersom de sitter där det sitter för alltid=).. Så hon får allt tänka ut nåt bra.=) Sen tog vi en fika och prata om vår lilla road trip till Köpenhamn=)


Vi ändra lite på planerna pga resekostander helt sjukt att de ska kosta över 1000kr med vandrarhem per natt nää.. Så vi ringde Jerrys mamma o de är i Blekinge så vi kunde sova i deras hus i Lövestad=) Så vi åker på fredag förmiddag nu så är vi i Lövestad på fredan och grillar och myser,., Jerrys syster är ju hemma med=).. Sen kör vi till Köpenhamn på lördan är där och shoppar och äter gott (Jerry för dock inte shoppa mer nu eftersom tattoo hehe får se hur det går=),, Sen åker vi tillbaka till Lövestad och sover där till söndan=)


På detta vis tjänar vi ju in typ 1000kr per person=) Nice,,,
 
Yes sen blev det som vanligt med oss 4 vi drog hem till oss killarna åkte iväg och fixade mat Thai mat=) och filmer hehe fast de tog typ över 2tim på sig blev lite smått irriterad där ett tag för när en gravid kvinna vill ha mat då ska det gå snabbt=) hehe,, Nää så vi såg en film som hette Penelope en söt liten historia om en tjej som föddes med ett gris tryne och tills hon började älska sig själv då förvsann trynet hehe helt ok film=)

Sen spela vi lite Buzz var ett tag sen så man var ju lite ringrostig hehe för spela det oftare.. Känns helt meningslöst med det playstationet,, vi köpte det för ca 4månder sen spelade konstant i 1månad och nu står det bara och dammar.. aa vi får spela lite mer på det annars e de ju lika bra att sälja hehe,,, KOmmer inte Jerry gå med på men men..

Har fruktansvärt ont i ryggen och revbenen nu blir bara jobbigare för varje dag känns det som,, Man börjar tröttna på att vara stor och klumpig och inte kunna böja sig som man vill,, nää snart e de över och sen ska det i alla fall minst minst dröja 2år innan nösta om inte 3 hehe.. Varför kan inte killar va gravida istället?? eller både och så man kunde turas om?? hehe ja man kan ju alltid drömma..

Ja ha ja nu e Cassan i Barcelona och gottar sig i sol och shopping,, lite avis e man ju=(.. Hoppas hon tänker på sin underbara stora syster=) Jag gillar det mesta hehe=)

Nej nu ska jag sova e rikigt trötter.. gäsp gäsp..

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0