Tråkdag!

Hejsan svejsan,, usch vad ska man göra idag då?? är så uttråkad finns verkligen inget att göra i detta väder.. okej idag regnar det ju inte men va ska man göra??

Jessie kom hit igår vi hyrde 3filmer,, såg Pride and Glory tyckte dock inte den va så bra,, kanske berodde på för att jag och Jessie knappt titta på den vi satt bara och tjöta hehe.. Sen slängde vi på Pineapple Express den va ganska rolig faktikst=) Vi hyrde även Zack and Miri makes a porno hehe den ska jag och älsklingen se idag.. Aa de är väl så semestern kommer se ut,, Film film film,,, boooorrriing...

Imon skall vi till Mvc igen i alla fall,, ska bli spännande mäta magen igen undra om den växt nåt hehe var ju 5v sen sist så lite borde den väl ha växt.. Att han e frisk där inne de är jag hundra på han sprkas ju och buffas heeela tiden,, har typ träningsverk jämt i magen nu hehe..

Sen kom jag på en sak igår när Jessie prata om resor,, detta kommer vara första året sen jag var hmm typ 1år jag inte reser utomlands på=(=( jag har alltid rest utomlands minst 1g om året, men inte detta=(=(.. Man hade väl kunnat ta en sista minuten nu,, men känner inte att de hade vart så kul att sitta stilla på ett plan i flera timmar men denna mage..Nää sen får det väl dröja tills han i alla fall e 1år innan man åker nånstans,, Jaja Sverige e väl fint det med hehe inte=)


Åhh vad tråkigt detta är kan inte tien gå lite snabbre till september så nåt nytt händer,, känns bara som man går och trampar här hemma nu... kan man inte få lite sol så man kan åka iväg nånstans åhh blir så trött...

Nää nu ska väl jag titta lite på TV igen för det e ju så himla kul..

puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0