60dar kvar till bebbe=)

Hallooo! Tror min kropp håller på att ställa in sig för att vara mamma,, sover knappt nåt på nätterna längre vaknade 2ggr i natt sen kl 6 var jag jätte pigg,, väckte min älskling hehe han blev inte så sur men vi slängde på en film Zoolander,, men ja somna efter typ 1tim men vakna sen igen sovit kanske 5tim i natt,, det blir bara mindre och mindre också..

Det är ju bara 60dar kvar nu till BF hehe,, kommer ihåg när jag började räckna ner var över 200dar då hehe så lite snabbt har det väl gått ändå.. Åhh jag bara längtar tills jag kan hoppa och skutta igen hahaha..

Idag ska jag försöka ta tag i vårt hem städa lite få älsklingen att gå ner med skit i frådet=).. Sen ska han på bio med en kompis hehe de ska se den nya Harry potter hehe jag hatar som sagt alla sånna konstiga filmer så sånt får han se med kompisar=)

Idag fick jag även se att min man kunde måla när jag kom upp i morse hade han målat en koifisk hur bra som helst blev jätte chockad gör fin va den verkligen.. Så vi ska köpa lite block och pennor till han så ska han måla lite så vem vet kanske hans dröm som tatuerare bli sann=) Kan han måla annat så här bra också kan han säkert gå långt=)

På lördag ska jag hem till min älskade SUSSI!! wiee de var evighetersen har inte träffat henne sen i julas.. Åhh kommer ihåg gymnasiet var nog den roligaste tiden i mitt liv hehe vi hade så roligt va=).. Sussi pussi ska bjuda mig på middag nämligen hehe spännande jag undrar vad hon kan laga för gottit=) Ska bli rikigt kul i alla fall=)..



Älsklingen med Thilda i vagnen=) Passar han rikigt bra va=)

Ska även skriva lite listor idag,, hehe ja och mina listor jag älskar verkligen listor hehe

Ska skriva bb-väskan va ja ska ha med mig,, fått massa bra tips på familjelivs.se ska även gå igenom det sista nu vad sim behövs inskaffas,, känner att ja kanske ska försöka göra det snart med tanke på min rygg blir ju bara jobbigare och jobbigare att röra sig så lika bra att ha allt klart=)

Nää nu ska ja börja plocka här=)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0