Nämen regnar det??

Hallo!.. Asså regnar det idag? Vad trevligt,, usch vad tråkigt detta är,, synd om älsklingen med,, får verkligen hoppas på bättre väder nästa vecka..

Yes idag ringde kl 07.15 de skulle nämligen komma och byta ut vårat gör "Moderna" handfat från 1800-talet hehe.. Jag skojar inte det va så fult,, ett sånt rikigt gammalt och det läckte från alla håll och kanter och satt löst.. Nu har vi fått ett rikigt modernt handfat hehe=)



Fint va?

Blev ingen bio igår,, vi blev så trötta,, sen kom ju unga mödrar på tv med de kan jag bara inte missa=) Tycker det är ganska kul att se skillnaden på Danska och Norska mammor,, helt sjukt i Danmark tex där röker de under hela graviditeten och amning och allt,, de röker överallt också helt sjukt.. Medans Norskorna är lite mer som oss svenskar.. Men de är kul att se på faktikst finns ju några rikigt roliga mammor med hehe..

Förhoppningsvis blir det bio idag,, just nu känner jag mig bara trött och vill gå och lägga mig igen så vi får väl se om jag orkar.. Jerry håller just nu på att måla listerna i hallen blir jätte fint=)



Titta vad han sliter=)

Så de enda positiva med regn är väl att man får gjort grejer i hemmet=),,,

Hade en väldigt konstig natt i natt,, vakna 4ggr typ drömmde 3olika sorters drömmar.. Man drömmer väldigt konstigt när man e gravid asså.. Härom natten drömmde jag att jag var med i Idol och jag gick vidare från alla utagningar och var i final.. Hehe jag sjöng främling med Carola,, när jag vaknade kändes det jätte verkligt..

Tydligen har jag börjat snarka jätte mycket nu med haha stackars älsklingen hehe kan inte sova... jag snarkar och när jag ska vända mig är jag tydligen inte så specillt smidig hehe men jag kan inte hjälpa att jag har en fet kula på magen kan inte dirket rulla runt på mage hehe=) Men nu är det bara 80dar kvar till lillen är här=)


V29=)

Nej nu börjar han skrika efter Kaffe här hehe får la fixa de innan han blir galen,, är väl lite för pilligt jobb för en man att måla lister.. Jag hade ju gärna gjort det va men tycker han gör det bättre hehe=)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0