Jobbig natt=(

Hallojsan,, yes har haft nog en av de jobbigaste nätter i mitt liv.. typ vaknat varje tim av nåt vart uppe på toa ca 6ggr,, sen haft så sjukt ont i ryggen och varje gång jag ställt mig upp har det känts som han e på väg ut för det är sånt tryck neråt gör svin ont=(... Han håller väl på att fixerar sig antar jag men de e inte kul.. Sen har jag sån konstant värk i magen, ryggen,låren nu usch vill bara sova mig igenom resten av månderna=(..

Har fått in en liten rutin på morgonen nu för de visar avsnitt av förlossningskliniken nu varje morgon kl 11,, så då stiger vi upp äter frukost och kollar på det hihihi mysigt=).. Såg idag en liten pojke som föddes och han vägde bara 890g hans föräldrar var Jehovas Vittnen och då får de tydligen inte ta emot blod från andra, men det behövde dne här lilla pojken för att överleva men de vägra heelt sjukt,, så läkarna fick skaffa ett domstolsbeslut så bebisen kunde få blod,, man blir ju knäpp kan folk verkligen tänka på detta sätt??

A idag regnar det som vanligt ska regna hela veckan verkar det som,, men de ser ut som de ska vara fint i skåne och danmark i helgen i alla fall hehe nice=)...

Har försökt städat lite nu men har så jäkla ont att jag bara kan stå ett tag,, tror inte några alvedon eller panodil hjälper mot detta lika bra att bita ihop och stå ut,, för snart e bebbe här=)

Ikväll ska vi hem till Linda och alla barnen=).. Mysa med bebis igen alltid lika mysigt hehe,, snart får jag en egen=).. Mm roligt ibland när jag håller Thilda sparkar min som bara den där inne precis som om att han känner att jag håller hans brud=) haha...

Sen kommer förhoppningsvis min syster hit så vi ska mysa och se på film,, men hon ändrar sig ju alltid så vi får väl se hehe..

Nää nu ska jag vila en stund är sjukt trött... puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0