Borås djurpark, Köpenhamn=)

Halloj,, är på lite bättre humör nu=) Vart hemma hos Mats i hans gör fina lägenhet,, han hade de rikigt snyggt för att vara ung karl hehe grymt fint kök hade han åhh man blir rikigt sugen på att göra om köket här,, men känns dumt när de bara e en hyrsrätt=)

Men vi kom på massa vi ska göra nu resten av semestern hehe.. Borås djurpark=) Köpenhamn=) nice nice.. Hoppas Jessie kan följa med också så man får lite kvinnligt sällskap,, Men älsklingen och Mats gör bra de med de är lite femenima haha Nej då skoja bara de e sjukt manliga=)

Kollade även på den filmen "Zack och Miri makes a porno" helt ok film man garva några ggr=).. Sen blev det Kina mat på Gröna brunnen,, de har den godaste kina maten i stan mmm speciellt Kyckling i indiska kryddor mmm är såå gottit=)

Imon blir det nog Mollösund får ju panik av att vara hemma nu.. Ska bli skönt med lite miljöombyte känner jag,, träffa mormor med=).. Men först ska vi till MVC=)

Har även börjat kolla upp lite utblidningar,, är lite sugen på att plugga.. kollade barnmorska men de e ju hela 5års utbildning,, det känns lite lång tid att leva utan pengar på speciellt när man har en bebbe. Men är faktikst lite sugen på hudterapet har kollat två utbildningar nu,, nackdelen är väl att de inte är studiemedelsbaserad och kostar typ 80 000kr,, men de är bara på 1år hmm aa jag vet inte vad jag vill just nu svårt det där asså.. Vi får se vad som händer..

Nej nu rycker det i ögonlocken här gäsp.. Ha de nice puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0