Yes imon drar vi=)

Hallojsan,, Blev en fullspäckad dag idag som vanligt,, kommer även bli en fullspäckad helg kommer väl va helt slut på söndag kväll..

Yes Patrik och Madde var här förut på fika=) Mkt trevligt,, frågade Patrik lite om utbildningar och sånt han är ju ett proffs när det kommer till sånt,, han hjälpte mig förstå allt på hemsidan osv så nu vet jag lite mer,, Men det var svårrare att komma in på sjuksköterske linjen än jag trodde,, beror väl på all varsel antar jag=( men men får antagligen läsa upp matte b på distans ska ansöka till vår terminen,, sen får vi se ska i alla fall ansöka till sjuksköterska så får vi se om jag vill eller om jag ens kommer in..

Blev även lite BUzz hehe va kuligt det med,, har börjat spela lite mer nu igen=)

Sen drog vi hem till min far,, vi skulle ju hämta den där cykeln hehe,, fick ett väldigt trevligt välkommnande av min lillebror hehe kan inte med och skriva här hehe.. Han fick smurfhits av oss hehe stackars pappa Elias satte på skivan på högsta volym och stod och sjöng (skrek) hehe för full hals med till låtarna hehe sen tog han öven fram en trumma och började trumma haha,, va har vi gett oss in på undrar jag hehe=)

Vill även tillägga att min sambo är en rikigt pratkvarn jag lovar er han kan inte va tyst i 5min ens de går inte han e som det där batteriet de gör reklam för på tv ibland ni vet det där kaninerna som springer åhh va heter de?? haha Men jag älskar han ändå=)

På hemvägen åkte vi förbi Jerrys mormor & morfar för vi skulle ta me dlite grejer till Skåne,, Jerrys morfar hade då köpt en laptop,, Han hade tydligen fått hjälp och allt i affären men inte informerat han om att de inte gick att ha skivor i datorn,, Utan då skulle man få köpa en dyrare modell.. Så han ska åka tillbaka med den,, asså man blir ju galen som säljer ska man ju informera om sånt speciellt till en gammal man liksom.. Ja sa att får han byta så skajag allt åka in, och då ska de få höra haha=) nää men tycker det är rikigt dåligt gjort om man nu ska hjälpa nån då ska man ju informara om allt...

Haha Jerry går nu omkring här och försöker vara tyst tror f*n att det gått hela 3min hehe undra om han kommer öppna munnen snart hehe



Melissas lilla hjärtegull haha=)

Yes imon bär det av ja.. ska bli gott o komma bort lite,, hoppas bara de går bra för min rygg nu har haft svin ont idag verkligen.. får nog at värktabletter i alla fall om ja ska orka,, kan ju inte ligga på mage heller för massage så de går liksom inte att få bort,, bara strålar längs med svanken usch usch..

Får även hålla tummarna för fint väder nu=)=) Men det lär de ju inte bli..

Nää nu ska jag fixa lite Musik till min IPOD så vi kan digga och sjunga vägen ner=) hehe min musik smak är ju så omtyckt med=)

Puss & Kram

haha yes nu prata han hur länge var han tyst?? 4min kanske haha ja sa ju det hahahaha

Kommentarer
Postat av: Linda

Du kan sitta framåtlutad på en stol så kan jerry masera =). Sen heter batterierna durasell "vet inte hur det stavas"

2009-07-24 @ 08:42:00
URL: http://lindawidellsandh.blogg.se/
Postat av: lisa

Kolla med din Bm om du kan få hyra en TENS, tar inte bort smärtan i ryggen helt men det underlättarlite, sen är den även bra inför förlossningen. Man måste veta hur den funkar och ha prövat lite innan för att få bra effekt under värkarbetet. TENS är en av alla möjliga smärtlindringar under förlossningen :) sen även en värmekudde kan vara skönt för stunden :)

2009-07-24 @ 09:40:35
URL: http://lisaomaya.blogg.se/
Postat av: sussi

där precis på det stället har man suttit innan =) det är på landvetter flygplats va ? Har precis en sån bild på william när han dricker öl=)

2009-07-24 @ 11:39:29
Postat av: melissa

yes suss precis=)

2009-07-26 @ 17:54:34
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0