The day

Japp.. Regn var det här.. Typ halva dagen hehe,, Vi åkte till Jerrys moster och man och Mio lekte som aldrig förr med Kalle och Kajsa,, Innan har han ju inte riktigt kunnat leka.. men nu kröp han efter Kalle hela tiden och var inte alls rädd om nån kom för nära hehe=)
Sen åkte vi till mamma en sväng och hälsa på.. Sen åkte vi hem.. Då gjorde vi chicken nuggets.. Asså seriöst.. finns inget godare.. Lite smyg reklam nu då men hehe,, Santa Marias krydd mix för chicken nuggets är sååå jäkla god.. Kan verkligen tipsa om den,, Vi har både ätiti dem som snacks och som middag.. och till de måste man ju ha Santa Marias gröna tomat chili sås..SJUKT god haha vi fick en burk idag och käka upp hela haha,, Så god e den asså=)
Mmm yummy=)
Sen har jag stor städat hemma,, skrubbat badrummet, dammat, damsugigt och svabbat golven=) wieehooo.. Nu somna äntligen lillen så nu vankas de godis och VÄNNER=) wiee,, Har börjat titta på boxen igen,, De gjorde jag och JErry alltid förr och nu har vi börjat igen hihi grym e den=)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh de såg inte dumt ut :)



Läs boken, den e såå spännande :)

2010-07-17 @ 22:25:18
URL: http://attol.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0